4️⃣1️⃣ خاصیت بی نظیر دم کرده گیاه شیرین بیان در طب سنتی👇
۱)درمان کننده زخم معده و سرطان معده است
2)برای تقویت عمومی بدن مفید است
3)خوردن آن از پیری جلوگیری می کند
4)برای نرم کردن سینه موثر است
5)زخم ها و تاول های پوست را با چای شیرین بیان شستشو دهید تا زود خوب شود .
6)ملین است و معمولا آنرا با گیاهان دیگر مخلوط می کنند که انقباضات را کم می کند
7)مدر و عرق آور است
8)برای برطرف کردن زخم و التهاب دهان ریشه شیرین بیان را بمکید .
9)سرفه را برطرف می کند
10)ورم معده را برطرف می کند
11)تنگی نفس را تسکین می دهد
12)برای درمان سوء هاضمه مفید است
13)برای از بین بردن نفخ شکم مفید است
14)چشم را تقویت کرده و رفع سردرد می کند
بهترین مسکن قوی دندان درد خانگی چیست؟ ۸ درمان دندان درد فوری
اگر به یکباره در ناحیه دندان خود احساس درد داشته باشید چه میکنید؟ اولین اقدامی که به ذهنتان میرسد چیست؟ آیا راهی برای درمان دندان درد خانگی سراغ دارید که بتواند شما را از شر این درد کشنده خلاص کند؟ این 8 راه برای این است که بتوانید درد را قابل تحمل کنید و بعد به سراغ درمان اصلی بروید.
🔹 یخ بگذارید
🔹 سر خود را بالا بیاورید
🔹 از داروهای بدون نسخه استفاده کنید
🔹 از آبنمک استفاده کنید
🔹 چای کیسهای
🔹 از سیر غافل نشوید
🔹 وانیل
🔹میخک
جناب آقای عراقچی هنوز شروع به کار نکرده چقدر خوب راه شهید امیرعبداللهیان را ادامه دادید!
.
💢 بازی خطرناک اصلاحات در معرکه جنگ
⏪فرقه اصلاحات هنوز چند روزی از تحویل گرفتن دولت نگذشته که بازی های خطرناکی را شروع کرده است. اکانت مرتبط با وزارت خارجه در وسط معرکه جنگ روسیه و اوکراین در یک دهن کجی به روسیه روز ملی اوکراین را طرف اوکراینی تبریک میگوید .
▪️لیدرهای اصلاحات هم بازی جدیدی را علیه روسیه و به نفع آمریکا شروع کرده اند و ادعا کرده اند تسخیر لانه جاسوسی آمریکا کار روسها بوده و باید پزشکیان سفارت آمریکا را بازگشایی کند....بگذریم ازینکه غالب دانشجویانی که سفارت آمریکا را تسخیر کردند مانند معصومه ابتکار و سعید حجاریان و محسن میردامادی و عباس عبدی و ابراهیم اصغرزاده و....خود از لیدرهای فعلی همین فرقه خائن اصلاحات هستند.
▪️ایران و روسیه بعنوان دو شریک راهبردی اکنون هر دو درگیر جنگ با طرف غربی به سرکردگی آمریکا هستند . در وسط این معرکه جنگ، فرقه اصلاحات ساز فتنه جدید به نفع طرف آمریکایی می نوازد....
⏪ اما بشنوید از واکنش طرف روسی در برابر این رفتار غیر حرفه ای مسئولان ایران
🔻پوتین در اقدامی تنش آفرین در سفر به ج.آذربایجان دالون زنگزور را به رسمیت شناخته است. اقدام ایران در تبریک روز استقلال اوکراین تلافی برای این اقدام عجیب و تنش آفرین روسیه است.
چندماه پیش هم در برابر بیانیه چین و کشور های عربی درمورد مالکیت جزایر خلیج فارس، دستگاه دیپلماسی ایران اعلام کرد که ممکن است استقلال تایوان را به رسمیت بشناسد.
به این می گویند سیاست چشم در برابر چشم در سیاستخارجه ایران
چـه کـسـی بـیـراهـه رفـت؟
۱. هر کس نسبت به وزیر شدن فتنهگران و نامحرمان، اعتراض نکرد.
۲. هر نمایندهای که به همه وزرای پیشنهادی رای موافق داد.
۳. هر کس به رییسجمهور یا مجلس تبریک گفت بدون اشاره و اعتراض به وزیر شدن فتنهگر و متهم اقتصادی و نامحرمان.
۴. هر کس به رییسجمهور یا مجلس تبریک گفت بدون اعتراض نسبت به سوءاستفاده از جایگاه ولی فقیه در روند رای اعتماد.
نگاهی به فرایند انتخاب وزرا
✍ محمدجواد اخوان
#سرمقاله #روزنامه_جوان
در جریان معرفی و رأی اعتماد اعضای کابینه چهاردهم در مجلس، حواشی در مورد تأیید وزرا از سوی رهبری پیش آمد که این چند روزه فضای سیاسی و رسانهای کشور را تحتالشعاع خود قرار داده است. بعدازآنکه یک نماینده مجلس در اثنای بررسی وزیر امور خارجه اظهاراتی مبهم در مورد توصیه به مجلس مطرح کرد، رئیسجمهور در نطق پایانی خود جملاتی را بر زبان راند که به بسیاری اینگونه القا شد که بخشی یا همه وزرا به تأیید مقام معظم رهبری رسیدهاند.
رئیسجمهورمان سخنور حرفهای نیست و خودش هم بارها این را تصریح کرده است، بنابراین اظهارات او ممکن است حاوی سبقلسانهایی بوده باشد که برداشتهای دیگری را در افکار عمومی به دنبال داشته است. اما واقعیت آن است که رابطه رهبری و دولت در تمام این سالها از قواعدی کلی تبعیت کرده که این قواعد تغییر نکردهاند. در تمام ادوار رئیسان جمهور فهرست کابینه خود را به جهت احترام و استحضار به رهبری ارائه کردهاند، اما مشی رهبری این نبوده که به جز چند وزارتخانه خاص که با جهتگیریهای کلان انقلاب اسلامی یا مصالح عالیه کشور مرتبط هستند در عمده موارد اظهارنظر کنند. مواردی همچون وزارتخانه اطلاعات، خارجه یا دفاع یا در پارهای موارد در برخی وزارتخانههای فرهنگی و آموزشی نیز ورود رهبری از جنس انتخاب نیست، بلکه صرفاً در صورت لزوم اظهارنظر در مورد گزینههای مدنظر رئیسجمهور است.
در واقع این رئیسجمهور است که گزینههایی را براساس سازوکارهای مدنظر خود پیشنهاد میدهد و نهایتاً رهبر انقلاب اگر ملاحظهای در موردی داشته باشند، بیان میدارند. در ماجرای وزرای کابینه چهاردهم نیز همین منوال بوده است. مثلاً آقایان عراقچی یا صالح شریعتی اتفاقاً خروجی کمیتههای شورای راهبری متشکل از اعضای ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان هستند و موافقت رهبر انقلاب با آنها پسازآنکه بهعنوان گزینههای پیشنهادی رئیسجمهور ارائه شدهاند، صورت گرفته است. بهطور مصداقی وزیر ارشاد پیشنهادی، پیشتر حکم نمایندگی ولی فقیه در روزنامه اطلاعات را داشته است و پرسش رئیسجمهور و پاسخ رهبر انقلاب در خصوص امکان معرفی وی در عین حکم قبلی است.
طبیعی است که نمیتوان این افراد را منتخب رهبری برای کابینه دانست، اما میتوان گفت رهبری با انتصاب آنها موافق هستند. در برخی موارد حتی ممکن است که معظمله به برخی افراد پیشنهادی حتی نگاه مثبت هم داشته باشند، اما نهایتاً این ترجیح رهبری از میان گزینههای پیشنهادی است و در واقع اینها منتخب رئیسجمهور هستند.
در مورد سایر وزرای پیشنهادی نیز مشی رهبر معظم انقلاب پرهیز از اظهارنظر سلبی و ایجابی است که منطق این مواجهه آن است که اولاً ممکن است ایشان شناخت نزدیک و مستقیمی از بسیاری از افراد جدید نداشته باشند (چهبسا خود رئیسجمهور نیز در مواجهه با برخی افراد پیشنهادشده از سوی شورای راهبری وضعیتی مشابه دارد) و ثانیاً ارزیابی مراجع نظارتی استعلامات و خود مجلس بهعنوان تعیینکننده نهایی صلاحیت وزرا کافی دانسته میشود.
رهبر انقلاب فراتر از مقام ولایت فقیه، فردی خبره، حکیم و باتجربه در مدیریت کلان کشور هستند و دیدگاه سلبی یا ایجابی ایشان نسبت به افراد بهجز جنبه مولوی، از منظر ارشادی نیز حائز اهمیت است. البته روشن است که حتی اگر وزیری از سوی رئیسجمهور پیشنهاد شد و رهبر معظم انقلاب هم با آن مخالفتی نکردند و حتی از معرفی او ابراز رضایت کردهاند، به این معنا نیست که مجلس حق مخالفت با او را ندارد. نمایندگان مجلس باید با حجتی قطعی به افراد رأی دهند که طبیعتاً استماع نظر رهبر معظم انقلاب هم در تصمیم آنها مؤثر است، اما نهایتاً خود نمایندگان هستند که تصمیم نهایی را گرفته و میگیرند. برای مثال اولین فرد پیشنهادی برای وزارت اطلاعات (در زمان تأسیس) با اینکه از سوی نخستوزیر معرفی شد و موردپذیرش امام (ره) و نیز رئیسجمهور وقت بود، به دلیل ضعف در دفاع از خود در مجلس نتوانست رأی اعتماد مجلس اول را کسب کند و عدم پذیرش او نیز بهعنوان ضدیت مجلس با ولایت فقیه تلقی نشد.
در بررسی کابینه چهاردهم هم اگر رئیسجمهور بدون اشاره به فرایند همیشگی ارائه فهرست وزرا به محضر ولی فقیه از کابینه دفاع میکرد (که بهتر بود چنین میشد) چهبسا تمام وزرا با رأیی کمتر راهی پاستور میشدند، اما نباید تصور شود که در دوره فعلی اتفاق جدیدی افتاده و خلاف رویههای متداول رخ داده است. البته رأی بالای مجلس به کابینه در جای خود معنادار است و بیشک تکلیفی مضاعف را متوجه رئیسجمهور و دولت چهاردهم در تلاش برای اعتلای کشور میکند.
🔰 روزنامه دولت: وزرای پیشنهادی انتخاب خود پزشکیان هستند
🔸در پی فضاسازی رسانههای ضد انقلاب و برخی افراطیون مدعی حمایت از پزشکیان که درصدد القای تعیین کابینه از سوی رهبر انقلاب بودند، روزنامه دولتی ایران ادعای مذکور را رد کرد و نوشت که تعامل رئیسجمهور با رهبر انقلاب در حد مشورت بوده و نه تعیین وزیران از سوی رهبری.
🔸پس از آن که سخنان نادرست و توأم با بیدقتی آقای پزشکیان در مجلس اسباب برخی سوءاستفادهها شد،
🔻روزنامه ایران نوشت: «پس از سخنان رئیسجمهور در مجلس، برخی نمایندگان مدعی شدند که پزشکیان «از رهبری خرج کرده است»؛ ادعائی که حتی پس از گذشت چند روز از جلسه چهارشنبه از سوی دفتر رهبری تکذیب نشد...
🔻این ادعا که رئیسجمهور از رهبری هزینه کرده، سخن دقیقی ارزیابی نمیشود. پرواضح است، اظهارات رئیسجمهور، تاکیدی بر این مهم بوده که دولت چهاردهم، علاوهبر بیان شعار «وفاق ملی»، بر عمل به این شعار نیز پایبند است و در وهله اول، اخذ مشورت و تعامل و هماهنگی با رهبر معظم انقلاب را نیز در این چارچوب لازم و ضروری میشمارد. نگاهی به دایره مشورت پزشکیان در جریان انتخاب وزرای خود نشان میدهد که این دایره از تعیین شورای راهبری و تشکیل کمیتههای تخصصی را در خود جای داده و طبعاً اخذ مشورت از رهبر معظم انقلاب، نهتنها پدیدهای خارج از روال و یا فاقد اولویت نبوده بلکه ضروری و بدیهی است».
🔸روزنامه ایران میافزاید: از سوی دیگر، برخی تلاش داشتند تا سخنان رئیسجمهور را چنان وارونه جلوه دهند که گویی این رهبری انقلاب است که تکتک وزرا را انتخاب و به واسطه رئیسجمهور به مجلس معرفی میکند!
🔻حتی برخی حامیان پزشکیان نیز از سر طعنه، گزارههایی به کار بردند تا از این فرصت، نه آنکه از رئیسجمهور دفاع کنند بلکه صرفاً از رقبای سیاسی خود انتقام بگیرند.
🔻ضدانقلاب نیز از همین دریچه به ماجرا نگاه و تلاش کرد تا پروژه تازه نفس «وفاق ملی» را با انحراف معنایی مواجه کند. حال آنکه مشی همیشگی رهبری انقلاب بر حمایت از دولت منتخب ملت بوده است...
💢 بازی خطرناک اصلاحات در معرکه جنگ
⏪فرقه اصلاحات هنوز چند روزی از تحویل گرفتن دولت نگذشته که بازی های خطرناکی را شروع کرده است. اکانت مرتبط با وزارت خارجه در وسط معرکه جنگ روسیه و اوکراین در یک دهن کجی به روسیه روز ملی اوکراین را طرف اوکراینی تبریک میگوید .
▪️لیدرهای اصلاحات هم بازی جدیدی را علیه روسیه و به نفع آمریکا شروع کرده اند و ادعا کرده اند تسخیر لانه جاسوسی آمریکا کار روسها بوده و باید پزشکیان سفارت آمریکا را بازگشایی کند....بگذریم ازینکه غالب دانشجویانی که سفارت آمریکا را تسخیر کردند مانند معصومه ابتکار و سعید حجاریان و محسن میردامادی و عباس عبدی و ابراهیم اصغرزاده و....خود از لیدرهای فعلی همین فرقه اصلاحات هستند.
▪️ایران و روسیه بعنوان دو شریک راهبردی اکنون هر دو درگیر جنگ با طرف غربی به سرکردگی آمریکا هستند . در وسط این معرکه جنگ، فرقه اصلاحات ساز فتنه جدید به نفع طرف آمریکایی می نوازد....
⏪این جماعت وطن فروش بی خرد و دشمن شاد کن به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.
🔴 پیگیری مطالبات مسائل مهم کشور
🔻همچنانکه در دولت سیزدهم شهید رئیسی چهار موضوع مهم را از مسئولان مطالبه کردیم، این مطالبات باید هم از دولت پزشکیان و هم مجلس شورای اسلامی با قوت ادامه پیدا کند:
۱. ساماندهی فضای مجازی ول و رها
۲. واگذاری زمین رایگان به مردم
۳. ارزش پول ملی
۴. توطئه کشف حجاب
🔴 تحجر سیاسی، خطرناکتر از تحجر مذهبی
🔺 برداشت و توقّع بنده و نظام اسلامى از جماعت #دانشجو اين است كه فكر مىكنيم: دانشجو يك #روشنفكر_تمام_عيارِ_مسلمان است؛ #متديّن است.
در سطح دنيا جرياناتى وجود دارند -بعضيشان در ايران شعبه هم دارند كه دانشجو را نه روشنفكر مىپسندند، نه مسلمان. روشنفكر نمىپسندند،
زيرا او را دچار #تعصّبها و #تحجّرهاى_حزبى و سياسى و وارداتى مىكنند.
🔺 ما وقتى مىگوييم #تحجّر، فوراً ذهنمان مىرود به #تحجّر_مذهبى؛ بله آن هم يك نوع تحجّر است، اما تحجّر فقط تحجّر مذهبى نيست،
بلكه #خطرناكتر از آن، #تحجّر_سياسى است؛ تحجّرهاى ناشى از شكلبندى #تحزّب و #سازمانهاى_سياسى است كه اصلاً #امكان_فكر كردن به كسى نمىدهند.
🔺 اگر ده دليل قانعكننده براى #حقّانيت يك موضع ذكر كنيم، قبول مىكند، اما در #عمل طور ديگرى نشان مىدهد!
چرا؟ چون #حزب، آن #تشكيلات_سياسى بالاى سر -مثل #پدرخوانده_مافيا- از او اينگونه خواسته است.
🔺 اين را انسان متأسّفانه در برخى از گوشهكنارهاىِ حتّى محيط دانشگاهى مىبيند.
پس، آن مجموعهاى كه دچار چنين تحجّرى باشد، ديگر روشنفكر نيست؛
چون روشنفكرى لازمهاش #حق_طلبى، چشم باز و تكيه به #منطق و #استدلال است.
🔺 اينكه #مسلمان هم نمىخواهند باشد، براى اين است كه مىدانند مسلمانى، #خطرناك است.
امروز عمدهى دردسرهايى كه اردوگاه #استكبار و مشخّصاً #آمريكا و #صهيونيسم دچارش هستند... بهخاطر اين است كه مسلمانان به #خودآگاهى اى رسيدهاند كه در اين خودآگاهى، #امام_بزرگوار و ملت ايران و انقلاب و نظام ما نقش فراوانى داشتهاند.
🔺 عمدهى دردسر آنها از اين ناحيه است؛ لذا مىخواهند اين را بكوبند. به همين جهت از مسلمان بودنِ دانشجو به شدّت ناراضى و ناخشنودند.
📚 بیانات آیت الله #خامنه_ای در ديدار دانشجويان نمونه و ممتاز دانشگاه ها، 7/9/1381.
📣 ۱۳۱۵ نفر معلم به آموزش و پرورش اصفهان اضافه شدند
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزشوپرورش استان اصفهان :
🔸سهم استان اصفهان در استخدام رشته دبیری ۸۵۸ نفر و در هنرآموزی ۴۵۷ نفر بوده که در مجموع ۱۳۱۵ نفر به جمع همکاران آموزشوپرورش اضافه شدند.
🔸سهم استان اصفهان در استخدام رشته دبیری ۸۵۸ نفر و در هنرآموزی ۴۵۷ نفر بوده که در مجموع ۱۳۱۵ نفر به جمع همکاران آموزشوپرورش اضافه شدند.
بازتاب گسترده حمله بزرگ حزبالله به اسرائیل
🔰 فایننشالتایمز: دیگر هیچ جای اسرائیل امن نیست
🔸در پی حمله بزرگ مقاومت به سرزمینهای اشغالی «موسوم به روز اربعین»، فایننشالتایمز در تحلیلی به بررسی نتیجه جنگی احتمالی بین حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت: «در صورت جنگ با حزبالله هیچ نقطهای در اسرائیل در امان نخواهد بود.»
🔸حمله روز یکشنبه حزبالله- موسوم به «روز اربعین»- که در انتقام از ترور «فؤاد شکر» صورت گرفت، واکنشهای زیادی به دنبال داشته است. ساعاتی پس از مرحله اول عملیات حزبالله لبنان که در آن مقاومت لبنان با شلیک ۳۴۰ موشک و دهها پهپاد پایگاههای مهم رژیم اسرائیل در سرزمینهای اشغالی را آماج حملات خود قرار داد، نشریه انگلیسی فایننشالتایمز در گزارشی تحلیلی به چشمانداز جنگ احتمالی بین رژیم صهیونیستی و مقاومت لبنان پرداخت.
🔸فایننشالتایمز در ابتدای تحلیل خود با اشاره به جنگ ۳۳روزه در سال ۲۰۰۶ و ادعای رژیم صهیونیستی پیرامون «عقب گرداندن لبنان به ۲۰ سال قبل» و شکست این رژیم در دستیابی به هدف خود در این جنگ نوشت: «شرایط کنونی با سال ۲۰۰۶ بسیار متفاوت است. حتی در سال ۲۰۰۶، نیروهای حزبالله سرنگون نشدند، بلکه صرفا مجروح، به قوت خویش باقی ماندند.»
🔸اندیشکده «مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی» مستقر در آمریکا تخمین میزند که حزبالله بین ۱۲۰هزار تا ۲۰۰هزار پرتابه از جمله موشکهای هدایتشونده دقیق و پهپادهای مسلح و همچنین موشکهای ضدتانک و ضدهوائی برخوردار است؛ طوریکه میتواند سراسر اراضی اشغالی را آماج حملات خود قرار دهد و هیچ هدف راهبردی، شهر یا منطقهای امن نخواهد بود.
🔸در ادامه این تحلیل به تبادل آتش بین حزبالله و رژیم صهیونیستی از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ اشاره شده و آمده است: «حزبالله لبنان حتی موفق به ارسال پهپادهای تجسسی به اعماق اسرائیل شد؛ بهطوری که این پهپاد از همه حلقههای پدافندی اسرائیل عبور و از مراکز نظامی حساس آن تصویربرداری کرده است. این گروه همچنین با استفاده از موشکهای زمین به هوا در ماه ژوئن، جنگندههای اسرائیلی را وادار به عقبنشینی کرده است.
┅
به مناسبت سالگرد شهادت حاج مهدی عراقی
🔰 قامت رعنایی که در شکنجهگاه شاه افسرده شد
🔸«... در بين اينهايي که حبس بودند، پانزده سال حبس بودند. (مانند عراقی) بعضي وقتها که با من مصافحه ميکردند، دستشان دستِ يک پهلوان بود و حالا که مصافحه ميکنند، دست يک آدم عادي شده... اين جوانهاي رشيد ما را اينقدر زير شکنجه و زندان اذيت و آزار دادهاند که من وقتي در اولين برخورد (عراقی را) ديدم، باور نکردم که آن قامت رعنا و آن هيکل رشيد، اينقدر زير شکنجه شاه افسرده شده باشد...»
🔻این بخشی از بیانات حضرت امام برای دانشجویان بود وقتی خاطره خودشان را از دیدار با مهدی عراقی نقل کردند، همان زمان که پس از ۱۴ سال او را در نوفل لوشاتو ملاقات نمودند. آخرین باری که امام، مهدی عراقی را دیده بودند، پس از سخنرانی تاریخی درباره لایحه کاپیتولاسیون و پخش گسترده اعلامیههای ایشان مبنی بر دعوت مردم به مخالفت با آن لایحه بود.
🔸در آن زمان عراقی مردی رشید، سرحال و قوی به نظر میرسید، اما اینک پس از سالها رنج زندان و حبس و شکنجه، به لحاظ جسمی بسیار شکسته و ضعیف شده و همه موهایش به سفیدی گراییده بود. دستان قدرتمندش، استخوانی و لاغر شده بودند.
🔸او به محض شنیدن سفر امام به نوفل لوشاتو، علیرغم ممنوعالخروجی، با تلاش و پیگیری فراوان سرانجام در آن شرایط آشفته کشور، توانست گذرنامهاش را بگیرد و سر از پا نشناخته به حضور امام برسد.
🔸با ادامه نهضت و تحریم همهپرسی لوایح ششگانه و سپس اعلام عزای عمومی در عید سال ۱۳۴۲ که به یورش مزدوران رژیم شاه به مدرسه فیضیه در دوم فروردین انجامید، این شهید عراقی بود که افرادش را در اطراف و داخل منزل امام مستقر کرد و خودش نیز شب را در زیرزمین بیدار ماند تا یورش ماموران ساواک به منزل امام را خنثی کند.
🔸این شهید عراقی بود که پس از ماموریتهای خاص امام برای روحانیون و طلاب در محرم ۱۳۴۲ و دستگیری عدهای از مبارزین، عزاداریهای نهم و دهم محرم آن سال را به تظاهرات اعتراضآمیز علیه شاه بدل کرد و طبق یک برنامه منسجم، مسیر تظاهرات را از مسجد حاج ابوالفتح واقع در میدان قیام تا دانشگاه تهران هدایت نمود و سپس در جلوی دانشگاه به همراه یک روحانی و یک دانشجو، سخنرانی کرد.
🔸شهید عراقی پس از دستگیری حضرت امام در ۱۵ خرداد و سرکوب خونین قیام مردم مسلمان، در حالی که احتمال اعدام ایشان توسط رژیم شاه میرفت، با تلاش بسیار، اعلامیه تایید مرجعیت امام را به امضای علما و مراجع عظام رسانید تا به همین دلیل، اعدام ایشان منتفی شود.
🔸وقتی حضرت امام در مدرسه علوی استقرار یافتند، بازهم این شهید عراقی بود که به مدیریت و ساماندهی محل اقامت امام پرداخت تا این که امام، او را به مدیریت زندان قصر و سپس شورای مرکزی بنیاد مستضعفان و بالاخره سرپرستی روزنامه کیهان به همراهی حاج حسین مهدیان فرستادند که در همان مسئولیت و در چهارم شهریور ۱۳۵۸ هدف گلولههای گروهک تروریستی فرقان قرار گرفت و همراه فرزند ارشدش به شهادت رسید.
┅
🔴 رهبر انقلاب: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز
⏪ رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
▪️ امروز همهی این وزرای محترم و شما برادران و خواهران عزیزی که مورد اعتماد رئیسجمهور و مجلس قرار گرفتید همهتان مقامات عالیرتبهی این کشورید وظیفهی همهی ماست که از شماها حمایت کنیم، کمکتان کنیم اگر احتیاج به کمک داشته باشید و تلاش کنیم که انشاءاللّه شما در کارهایتان موفق باشید.
▪️ شما امروز در جایگاهی قرار گرفتید که میتوانید در پیشرفت کشور و در ادارهی امور کشور مؤثر باشید. وزارت یک چنین موقعیتی را به شماها داده این نعمت الهی است، اینی که انسان بتواند خدمت کند به مردم این نعمت بزرگی است.
▪️ چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زود گذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد؛ کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای #رئیسی_عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید. ۱۴۰۳/۶/۶
🔴 رهبر انقلاب: رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه میکند و ملت را راضی میکند اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید
⏪ رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
▪️ نکتهی چهارم دربارهی مسئلهی کارشناسی است. در تبلیغات آقای دکتر پزشکیان و اظهاراتی که گفته شد، رجوع به کارشناسها تکرار شده. بنده عقیدهی راسخ دارم به این قضیهی رجوع به کارشناس.
▪️ دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود، نه حکمرانی محفلی و رفاقتی و توصیهای. کار کارشناسی خصوصیتش این است که گاهی شما یک کار کارشناسیای را انجام میدهید برخلاف خواست چند رفیق و دوست و آشنا و آدم صاحب نفوذ و اینها، آنها را ناراضی میکنید اما ملت را راضی میکنید.
▪️ منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس. گاهی اوقات در مواردی تهنشینهای ذهنیِ غلط یک کارشناس با ادبیات کارشناسی میآید در میدان. با لباس کارشناسی میآید در میدان. آن وقت مشکل درست میکند. تحمیل میکند آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیات اخلاقی او را ،تحمیل میکند به شما
🔰توصیه رهبر انقلاب به هیئت دولت:
از همکاران با خصوصیاتِ جوان، مومن، انقلابی و باانگیزه بیشتر استفاده کنید/ اگر نسلی از مدیران جوان مؤمن انقلابی در این دولت تربیت شوند، کار بزرگی انجام گرفته است
رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
نکتهی بعدی، انتخاب همکار [است]. بالاخره شما همکارانی انتخاب میکنید، بنده توصیهام این است که از همکاران دارای این خصوصیات بیشتر استفاده کنید. جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد، پرانگیزه، اینها هستند که میتوانند به شما کمک کنند. ما در بخشهای مختلف، مختلف علمی و تحقیقاتی مثل بخش هستهای، بخش نانو، بخش سلولهای بنیادی، بخشهای گوناگونی که جزو گرههای بزرگ علمی و تحقیقاتی در دنیا بوده از این جوانها استفاده کردیم و پیش رفتیم. پیشرفتهای بزرگ انجام گرفته.
شما وقتی که جوانها را آوردید در ردههای گوناگون مدیریتی از پایین گذاشتید یک نسلی از مدیران پرانگیزه برای فردا تربیت دارید میکنید. با آقای رئیسجمهور هم ما صحبت میکردیم همین موضوع مطرح شد. اگر چنانچه ایشان بتوانند مثلاً فرض کنید صد جوان مؤمن پرانگیزهی انقلابی و متعهد را آماده کنند و آخر دولتشان همین صد تا جوان را تحویل کشور بدهند به نظر من کار بسیار بزرگی انجام گرفته.۱۴۰۳/۶/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هنگام ترکیدن لاستیک
چه کنیم که دچار دادن تلفات نشویم
ارسال برای کل هموطنانمون و
تمامی گروههای مجازی
ان شاء الله همیشه سلامت باشید و هیچوقت دچار حوادث نشوید.
البته صلوات یادتون نره
#گلو_درد_چرکی
▫️در یک لیوان
▫️آب
▫️مقداری نمک
▫️جوش شیرین
▫️نشاسته ریخته
▫️همه رو خوب مخلوط کنید و با آن هر روز سه مرتبه قرقره نمایید تا بهبودی سریعاً حاصل گردد.
#آقایان_بدانند
زن حکم آب را دارد، که از شدت لطافت در هر محیطی قرار بگیرد؛ شکل ظرف را به خود میگیرد. هر شوهری که از زن خویش ناراضی است، علت را در خود جستجو کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 آفریقا باید فقیر بماند تا اروپا و آمریکا ثروتمند شوند
🔹پروفسور هاوارد نیکلاس مدرس ارشد اقتصاد در مؤسسه بینالمللی مطالعات اجتماعی: «ما تمام تلاش خودمان را میکنیم تا کشورهای جنوب صحرای آفریقا را در وضعیت کنونی، یعنی فقر، نگه داریم! چون این امر برای شکوفایی بقیهی جهان کاملا ضروری است».
🖌وابسته و ضعیف باشی، غارتت میکنن. خود دانی!