💠💠💠💠💠💠💠💠💠
تقویت سیستم ایمنی
• از مصرف غذاهای طبع سرد و تر پرهیزکنید .
• روزی نیم ساعت ورزش یا نرمش انجام دهید.
• روزی یک لیوان شیر ولرم با یک قاشق مرباخوری عسل مصرف نمایید.
• روزی یک لیوان از مخلوط مساوی عرق کاسنی + عرق شاهتره با یک قاشق غذاخوری خاکشیر ناشتا مصرف کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
تقویت موی ابرو و مژه
• از مصرف غذاهای طبع سرد و تر و گرم و خشک پرهیزکنید .
• روغن بادام شیرین روزی دوبار به موضع مالیده و ماساژ دهید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
همچنین نتایج این پیمایش نشان میدهد، پس از برگزاری اولین مناظره تلویزیونی، همچنان ابراهیم رئیسی پیشتاز است. در حالی که سایر نامزدها رقمی کمتر از ۴ درصد را بخود اختصاص دادهاند، حدود ۴۵درصد از کسانی که قصد شرکت در انتخابات دارند هنوز تصمیم نگرفتهاند به چه کسی رای دهند. این رقم برای مجموع کسانی که شرکت میکنند و کسانی که مردداند ۵۲ درصد است.
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش اول)
🔶به نظر میرسد که وجود میزان اندکی فضای احساسی و هیجانی در انتخابات لازمه برگزاری یک #انتخابات_پرشور است، امّا این فضا نباید #ذهنیت_افراد را مختل کرده و بر تصمیمگیری درست آنها تاثیرگذار باشد، از این روی با مهار این فضای احساسی و هیجانی و #بسترسازیفضایعقلانی و نیز ارائه آگاهی های لازم به جامعه، به ویژه در مورد #ملاکهای_اصلح و استفاده درست از رسانه ها و فضای مجازی میتوان ذهنیت مردم جامعه را در مسیر #انتخاب_اصلح هدایت کرد.
🔷 #انتخابات در هر کشور #مردم_سالار مهم ترین عرصه کارزار افراد و جریان های سیاسی برای تصدی مسئولیت های اجرایی و تقنینی می باشد. در کشور ما نیز که نظام #مردم_سالاری_دینی بر آن حاکم است، به طور متوسط هر ساله یک انتخابات برگزار می شود و بدین ترتیب اکثریت قریب به اتفاق مسئولین کشور، از سوی ملت و از طریق انتخابات مستقیم یا غیر مستقیم، به این مسئولیت برگزیده می شوند و همین مساله #اهمیت_انتخابات را مضاعف می کند.
🔷با این حال عرصه #رقابتهای_انتخاباتی همواره عرصه رقابت سالم و منطقی افراد و جریان های سیاسی نبوده است، بلکه عوامل مختلفی وجود دارد که بر سلامت فضای انتخابات تاثیر گذار بوده و به ویژه باعث پیدایش هیجانات کاذب می شود که همین مساله نیز به نوبه خود آثار خود را بر انتخاب درست، عقلانی و منطقی مردم بر جای میگذارد. #ادامهدارد...
⭕️توصیه به #نامزدهای_انتخاباتی - پرهیز از نسبت دادن اتّهامات به دیگران
🔹امّا [توصیه] به نامزدها. #انتخابات را صحنهی #جنگ_قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که #برخوردهای_اهانتآمیز آبرویشان را برد. ما در گذشته هم هر وقتی که #نامزدها در #مناظرات_تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنین خواهد شد. #میدان_انتخابات، میدان مسابقهی خدمت است. #قرآن به ما دستور میدهد: فَاستَبِقُوا الخَیرٰت؛ دنبالهی کار نیک با هم مسابقه بدهید و پیش بروید؛ با این نگاه بایستی به #انتخابات نگاه کنند. #نفرت_پراکنی و #اتّهامات چنین و چنان [نباشد].
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۰/۳/۶
⭕️انتخاباتی از جنس مردم
🔹 #مسئله_انتخابات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چرا که یک #انتخابیبسیارمهم و #سرنوشتساز و اساسی است. همین #انتخابات است که این نظام را در برابر نظام های زورگو و مستبد دنیا بیمه کرده است و اساساً سرّ شکست ناپذیری آن، همین است که متکی به #قدرت_مردمی است. و این قدرت و شوکت مردمی هم یک #هدیه_الهی است، و الا این اتکای به مردم به آسانی به دست نخواهد آمد. خداوند متعال به پیغمبر با عظمت خود میفرماید: «هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ»؛ [انفال، ۶۲] او همان کسی است که تو را، با یاری خود و مؤمنان، تقویت کرد. یعنی #نصرت_الهی با کمک مومنین محقق خواهد شد، آن مردمی که متکی به #ایمان_سرشار و دلهای پاک هستند.
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️بایسته های رقابت سیاسی سالم (بخش پنجم و پایانی)
🔶از مؤلفه های اساسی #رقابت_سالم میان احزاب و گروه های سیاسی، و حاکم شدن #عقلانیت بر رقابت های سیاسی است.
🔷 #درنگاهدینی و بر اساس آموزه های اسلامی، #مسئولیت و #حکومت در نظام اسلامی، #امانت و #فرصتی برای #خدمتبهمردم محسوب میگردد، نه زمینه ای برای کسب قدرت و ثروت و همانگونه که #امیرالمومنینامامعلی علیه السلام به یکی از کارگزاران خود فرمودند: «و انّ عملک لیس لک بطعمه و لکنه فی عنقک امانه؛[۱] همانا #مسئولیتتو برای تو وسیله آب و نان نبوده، بلکه #امانتی در گردن تو است».
🔷بر این اساس، #پذیرش_مسئولیتها و #مناصب در نظام اسلامی باید با هدف #خدمتبهمردم صورت بگیرد، و در نتیجه رقابتی که با این نگرش و در این راستا صورت میگیرد، رقابتی است که در آن ارزشها و #اصول_اسلامی و اخلاقی رعایت خواهد شد و عقلانیت در آن حاکم خواهد بود و جایی برای بد اخلاقی و #رقابتهای_مخّرب و ناسالم نخواهد بود؛ زیرا #هدف در نهایت خدمت به مردم است، نه کسب قدرت و این همان نکته ای است که رقابت های سیاسی در نظام اسلامی را از نظام های سیاسی غیر دینی جدا میکند و رنگ اخلاقی، ارزشی و معنوی به تمامی فعالیت های در این زمینه میدهد.
🔷به یقین اگر احزاب، گروه ها و جریان های سیاسی، مسئولیت هایی که برای به دست آوردن آنها با یکدیگر رقابت می کنند، #زمینهوفرصتی برای خدمت به جامعه بدانند، رقابت های سیاسی آنان از مرز های اخلاقی و اسلامی فراتر نرفته و شکل زیبایی به خود خواهد گرفت و شاهد بد اخلاقی ها و رقابت های سیاسی ناسالم نخواهیم بود.
🔴حاجتی به استفتاء نیست
◻️باید در بین صالحها گشت و #صالحتر را پیدا و او را انتخاب کرد.
۱۷ اردیبهشت ۸۴
◾️بشناسند #اصلح را، بهترين را انتخاب كنند.
۲ دی ۸۶
◻️نگاه کنید، تشخیص بدهید، #اصلح را بشناسید و برای ادای تکلیف اسم او را به صندوق رأی بیاندازید.
۱ فروردین ۹۲
◾️مردم باید به فکر شناخت #اصلح باشند، چون امر کوچکی نیست.
۱۱ اردیبهشت ۸۰
◻️اگر میتوانید(اصلح را) تشخیص بدهید؛ اگر نمیشناسید، از دیگری که میتواند امین باشد، سؤال کنید.
۲۸ اردیبهشت ۸۰
◾️در انتخابات مردم سعى كنند #صالحترین را انتخاب كنند... مهم اين است كه شــما در بين اين افراد صالح، بگرديد و #صالحترین را پيدا كنيد... اينجا جائى نيست كه من و شــما بتوانيم به حداقل اكتفاء كنيم؛ دنبال حداكثر باشيد؛ بهترين را انتخاب كنيد.
۲۲ اردیبهشت ۸۸
◻️ملت باید تلاش خود را بکند، باید زحمت بکشد و دنبال #اصلح بگردد...
همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است، انتخاب #اصلح هم یک #تکلیف_الهی است.
قبلا هم گفتیم که تفاضل #ولو_کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید، بین خودتان و خدا حجّت پیدا کنید.
◾️مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا میخواهیم و دعا و آرزو میکنیم که خدای متعال دلهای مردم را به سمت نامزد #اصلح - آن که واقعا صلاحیتش بیشتر است - هدایت کند..
بگردید آن #صالحتر را شناسایی و پیدا کنید و به او رأی بدهید.
◻️بروید تلاش و تفحّص خودتان را بکنید، #اصلح را بیابید و آن کسی را که فکر کردید #اصلح است و بین خودتان و خدا حجّت تمام شد، به او رأی بدهید و خاطر جمع باشید که تکلیفتان را انجام دادهاید.
۳۱ اردیبهشت ۷۶
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹اجتماع مومنین برمحوریت استقامت و ایمان شرط پیروزی در انتخابات
يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اصْبرِواْ وَ صَابِرُواْ وَ رَابِطُواْ وَ اتَّقُواْ اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ(200/ آل عمران)
اى اهل ايمان در كار دين صبور باشيد و يكديگر را به صبر و مقاومت سفارش كنيد و مهيا و مراقب كار دشمن بوده و خدا ترس باشيد، باشد كه پيروز و رستگار گرديد (200)
🌟✨✨چرا ما مذهبی ها همدیگر راحمایت نمیکنیم؟
چون برای کارجمعی که قرآن در آیه 200 سوره آل عمران « يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (200) »دستور داده ؛ تربیت نشدیم !!!!
انقلابیون در یک تشکیلات ولایی غیر اداری باید باهم مرابطه داشته باشند
⭕️ مشارکت حداقلی، تحریم حداکثری
🔹 همانطوری که مشارکت و حضور پرشور در انتخابات می تواند دارای آثار مثبت و مفیدی در تغییر اوضاع و بهبود شرایط باشد، به همین میزان عدم شرکت در انتخابات نیز، دارای آثار و تبعات مختلف و بعضاً خطرناکی خواهد بود. از طرفی، براساس نظریات سیاسی، مهمترین سنجه تعیین مقبولیت و مشروعیت سیاسی یک نظام، مشارکت فعال و پرشور مردم در انتخابات می باشد. جالب است بدانید، دشمنان ایران اسلامی، به انتخابات بعنوان یک نقطه عطف، برای نشان دادن فاصله میان حاکمیت و مردم، نگاه می کنند و در این جهت، تلاش شبانه روزی صرف می نمایند.
🔸 در واقع، مشارکت حداقلی و یا به عبارت بهتر، عدم حضور حداکثری در پای صندوق رای، این پیام را به دشمن خواهد داد که تحریمهای گسترده اقتصادی علیه ملت ایران، نتیجه بخش بوده است و مردم اعتمادشان را به نظام سیاسی که حاکم است از دست داده اند. بنابراین، دشمنان تحریم ها را بعنوان یک عامل موثر، افزون خواهند کرد و در نتیجه لازم است همه اقشار و آحاد جامعه به تبعات خطرناک رای ندادن دقت نمایند.
❌دروغ دیگری از سوی عبدالناصر همتی علیه آیتالله رئیسی
✅ سید ابراهیم رئیسی در جلسه تخصیص ارز 4200 تومانی حضور نداشت
🔹عبدالناصر همتی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، در بخشی از صحبتهای خود در دومین مرحله از مناظرات انتخاباتی، سید ابراهیم رئیسی را به حضور در جلسه تخصیص ارز 4200 تومانی و عدم مخالفت وی با این موضوع متهم کرد و گفت: "من مجبور بودم این مصوبه شما در جلسه شورای عالی هماهنگی سران قوا را اجرا کنم."
🔸این درحالی است که ادعای مطرحشده کذب محض است و شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، 5 خرداد 1397، یعنی حدودا 9 ماه قبل از انتصاب رئیسی به سمت ریاست قوه قضائیه، تشکیل شده است.
🔸لازم به ذکر است که سید ابراهیم رئیسی پس از انتصاب به ریاست قوه قضائیه در تاریخ 1397/12/16، برای نخستین بار در روز 25 فروردین 1398، در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا شرکت کرد و این درحالی است که دولت در فروردین 1397 در رابطه با ارز 4200 تومانی تصمیم گرفت و مصوبه داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتصاب به یک مسئولین دولتی با استفاده از رانت پدر!
با خانواده رانتی محسن مهرعلیزاده آشنا شوید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آهنگ رپ هم تقدیم به کاندید روکشی دولت جناب آقای عبدالناصر همتی تا ببینه ما با رپ اعتراضی مشکل نداریم 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️به دلیل بالا رفتن سن ازدواج،این فیلم 30+ است!
#طنز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠حرف دل مردم در انتخابات ۱۴۰۰
سفره هاخالیست!
خواننده:عباس کهزادی نسب
#انتخابات
#من_رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
__________|🇮🇷|____________
چکامه ای کوتاه در شرکت حداکثری در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و انتخاب عزیزی که می شناسمش و هم می شناسی اش عزیز فاطمه را (سلام الله علیها)
جانان من فردا زمان بذل جان است
روز سرافرازی به وقت امتحان است
روز صعود از قله های استقامت
روز شکست نانجیبان جهان است
روز سلحشوری برای حفظ میهن
روز وفا کردن به عهد شاهدان است
روز بلی گفتن به پیمان خداوند
لبیک گفتن بر الست آسمان است
روز وفا کردن به عهد حاج قاسم
چون او به دشمن تن زدن بی خوف جان است
روز وفا روز صفا در طوف کعبه
در وادی ایمن شدن با همرهان است
روز بزرگ و پر نشاط انتخابات
هر شعبه را پر کردن از پیر و جوان است
جانان من برخیز و رو کن سوی صندوق
هر رأی تو تیری به قلب دشمنان است
اکثر شو و اصلح بجو در بین اغیار
با رأی بالا برگزین آن را که جان است
آن را گزین کز عمق جان در فکر خلق است
آن را گزین کو با یتیمان مهربان است
آن را گزین کز درد مردم در عذاب است
با فقر مردم همنشین و توامان است
فکر نجات کشور از دست اجانب
فکر جهاد با رقیبی بی امان است
برنامه دارد نامه دارد در هدایت
یرنامه اش عین شفای انس و جان است