🟢*رهبرمعظم انقلاب؛ امام خامنهای از کجا می دانند که آمریکا با ایران جنگ نخواهد کرد و جنگ نخواهد شد؟*
✍ مرحوم حاج سید احمد خمینی نقل کرده اند
آن روزی که حکومت نظامی شاه اخطار داده بود از ساعت ۴ بعد از ظهر در تهران حکومت نظامی است و کسی در سطح شهر حق ندارد حرکت کند...
☘ امام با ناراحتی قدم می زدند و مرتب می گفتند؛ ای امام زمان این کشور و این انقلاب مال شماست خودتان محافظتش کنید ... این جمله را مرتب تکرار می کردند...چند دقیقه گذشت ناگهان برگشتند و گفتند بگویید مردم همه ساعت ۴ به خیابانها بریزند... آن روز همه مسولان قیام، نگران بودند و از امام می خواستند این دستور را لغو کند...
☘ امام با قاطعیت می گفتند: دستور همین است...آیت الله طالقانی نقل کردند دوستان اصرار کردند که اقای طالقانی شما به امام بگویید کوتاه بیاید... آن روز به امام تلفن زدم گفتم: آقا اوضاع خطرناک است بفرمایید مردم به خیابان نیایند...
☘ امام فرمود: به خیابان بریزید؛ چند بار گفتم همین جواب را شنیدم... عرض کردم آقا مگر دستور, دستور حضرت حجت (ع) هست؟؟!!امام لحظه ای جواب ندادند و سپس بدون آن که انکار کنند، فرمودند :...دستور همین است!!!
☘ من قلبم آرام گرفت و سپس آن روز با هجوم مردم به خیابان حماسه پیروزی انقلاب رقم خورد... آری امام گوشش به کلام امام زمان (ع) بود...
👈 امام خامنه ای گوشش به کیست؟؟
👈 از کجا میگفت امریکایی ها وقتی خرشان از پل گذشت به ریش شما می خندند؟؟
👈 از کجا می دانست بشار اسد می ماند؟
👈 از کجا می داند آمریکا از ایران مایوس می شود؟؟
👈 از کجا به سید حسن نصرالله در نبرد ۳۳ روزه پیام داد بجنگید که شما پیروزید؟
👈 از کجا می داند اسراییل ۲۵ سال دیگر وجود ندارد؟؟
👈با چه حسابی می گوید من آرامم!!؟؟
👈 ازکجا می گوید هر کس از قطار نظام پیاده شود ضرر کرده ؟
👈از کجا میداند بزودی در قدس نماز جماعت برگزار خواهد شد ؟
👈از کجا میداند سلاح های عربستان بدست مجاهدین خواهد افتاد؟
👈از کجا میداند که شیطان کبیر قابل اعتماد نیست و مذاکره با امریکا خسارت محض است ؟
👈 از کجا میداند تحقق وعده الهی نزدیک است؟
👈 از کجا میداند آمریکا مانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد ؟
👈 *مطمئن هستیم کلام رهبری بالاتر از یک بصیرت انسان معمولی است.*
❤ بنابراین با او می مانیم تا آخر هم می مانیم
. *ان شاء الله*
این عماریون
🛰 مداری که رهبری در مورد ضرورت دستیابی به آن اشاره کردند:
🌏 مدار ژئو یا مدار زمین آهنگ یا ژئوسنکرون است. این مدار در فاصله ۳۶ هزار کیلومتری از سطح زمین و زاویه صفر درجه نسبت به خط استوا قرار دارد که اگر جسمی مانند ماهواره در این مدار قرار بگیرد، سرعت چرخش آن به دور زمین با سرعت چرخش زمین برابر خواهد بود، یعنی ماهواره نیز سرعتی معادل سرعت زمین خواهد داشت و هر دور مداری آن معادل ۲۴ ساعت خواهد بود.
🛰 از جمله مزیتهای قرار گرفتن ماهواره در این مدار این است که ماهواره همواره در یک نقطه مشخص در آسمان قرار دارد و برای دریافت سیگنال از ماهواره نیازی به ایستگاههای گیرنده سیار وجود نخواهد داشت.
این عماریون
✅ *موسیقی از دیدگاه مقام معظم رهبری:* ✅
🔸«موسیقی اگر انسان را از یاد خدا و معنویت غافل کند و به ابتذال، گناه و بیکارگی بکشاند، حرام است.»🔸
⏪مقام معظم رهبری در پاسخ به سؤالی فرمودند: «این که ما بگوییم موسیقی بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است، نه، من به این معتقد نیستم که موسیقی یک چنین کششی داشته باشد.
⏪بهتر است بگوییم موسیقی یکی از راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی است. بله، یکی از راه هاست. البته با شرایطی می تواند باشد امّا این را، بهترین راه نمی دانم.
⏪ببینید، در مورد موسیقی دو حرف وجود دارد: یکی این که ببینیم، اساسا مشخصه های موسیقی حلال و حرام چیست و دیگر این که بیاییم، در مصداق، مرزهایی را مشخص کنیم تا جوانان بدانند که این یکی حرام و این یکی حلال است.
⏪البته این دومی کار آسانی نیست، کار دشواری است. که انسان از این اجراهای موسیقی های گوناگون ـ موسیقی خارجی، موسیقی ایرانی هم با انواع و اقسامش، با کلام، بی کلام ـ بخواهد، یکی یکی این ها را مشخص کند اما مشخصه های کلی یی دارد که آن را می شود، گفت.
⏪البته من هم در جاهایی به بعضی از اشخاصی که دست اندر کار بودند، آنچه را که می توانستم و می دانستم، گفته ام. حالا هم مختصری برای شما عرض می کنم. ببینید. موسیقی اگر انسان را به بیکارگی و ابتذال و بی حالی و واخوردگی از واقعیّت های زندگی و امثال این ها بکشاند، این موسیقی، موسیقی حلال نیست، موسیقی حرام است.
⏪موسیقی اگر چنانچه انسان را از معنویت، از خدا و از ذکر غافل کند، این موسیقی حرام است.
⏪موسیقی اگر انسان را به گناه و شهوترانی تشویق کند، این موسیقی حرام است.
نظر اسلام این است.
⏪موسیقی اگر این خصوصیات مضر و موجب حرمت را نداشته باشد، البته آن وقت حرام نیست. این هایی را که من گفتم، بعضی از آن ها در موسیقی بی کلام و در سازهاست، بعضی هم حتّی در کلمات است.
⏪یعنی ممکن است فرضا یک موسیقی ساده ی بی ضرری را اجرا کنند لیکن شعری که در این موسیقی خوانده می شود، شعر گمراه کننده یی باشد. شعر تشویق کننده ی به بی بندوباری، به ولنگاری، به شهوترانی، به غفلت و این طور چیزها باشد، آن وقت حرام می شود.
⏪بنابراین، آن چیزی که شاخص حرمت و حلّیت در موسیقی است ـ نظر شریف امام رحمه الله هم در اواخر حیات مبارکشان که آن نظریه را در باب موسیقی دادند، اشاره به همین مطلب بود ـ این است.
⏪موسیقی لهوی داریم. ممکن است موسیقی ـ به اصطلاح فقهی اش ـ موسیقی لهوی باشد. لهو یعنی، غفلت یعنی، دور شدن از ذکر خدا، دور شدن از معنویت دور شدن از واقعیّت های زندگی، دور شدن از کار و تلاش و فرو غلتیدن در ابتذال و بی بندوباری این موسیقی می شود حرام.
⏪اگر این با کیفیّت اجرا حاصل بشود، اگر با کلام حاصل بشود، فرقی نمی کند. شما می گویید زبان بین المللی. آن موسیقی یی که به قول خود شما مرزها را در نوردیده و در جاهایی پخش شده، آیا این لزوما موسیقی خوبی است؟ صرف این که یک موسیقی از مرز فلان کشور خارج شد و توانست به مثلاً کشورهای مختلف برود و یک عده طرفدار پیدا کند، مگر دلیل خوب بودن موسیقی است؟ نه، به هیچ وجه.
⏪ممکن است یک موسیقیای باشد که به شهوترانی و نشاط های شهوی جوانی تحریک می کند، طبیعی است که یک مشت جوانی که غفلت زده هستند، از این موسیقی خوششان می آید.
⏪هر جایی که در دنیا دستشان به این نوار بیفتد، از آن نوار استفاده می کنند. این دلیل خوب بودن موسیقی نیست. من نمی توانم به طور مطلق بگویم که موسیقی اصیل ایرانی موسیقی حلال است، نه این طور نیست. بعضی خیال می کنند که مرز موسیقی حلال و حرام، موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی غیر سنتی است. نه این طوری نیست. آن موسیقی یی که منادیان دین و شرع همیشه در دوره های گذشته با آن مقابله می کردند و می گفتند حرام است، همان موسیقی سنتی ایرانی خودمان است که به شکل حرامی در دربارهای سلاطین، در نزد افراد بی بندوبار، در نزد افرادی که به شهوات تمایل داشتند و خوض در شهوات می کردند، اجرا می شده، این همان موسیقی حرام است. بنابراین، مرز موسیقی حرام و حلال، عبارت از ایرانی بودن، سنتی بودن، قدیمی بودن، کلاسیک بودن، غربی بودن یا شرقی بودن نیست. مرز آن چیزی است که من عرض کردم. این ملاک را می شود به دست شما بدهیم.»
این عماریون
📣 چه کسانی سهام عدالت را گداپروری و ضدعدالت میخواندند؟
🔹در هفتههای اخیر دولت اقدام به آزادسازی سهام عدالت کرده و به گفته مسئولان، ارزش هر برگه سهام عدالت ۵ تا ۱۱ میلیون تومان است.
🔹حسن روحانی رئیسجمهور هم در سخنرانیهای اخیر خود بر ضرورت تسریع در آزادسازی سهام عدالت تاکید کرده تا به قول وی، اقشار کمدرآمد جامعه با فروش سهامشان بخشی از افت قدرت خریدشان را جبران کنند. روحانی این را هم گفته که شرکتهای حاضر در سبد سهام عدالت، شرکتهای بسیار سودده دولتی هستند.
🔹اکنون که مسئولان دولتی درباره اعلام اخبار خوش مربوط به سهام عدالت مسابقه گذاشتهاند و اصلاحطلبان حامی دولت هم که روزگاری مخالف سرسخت این طرح بودند، سکوت کردهاند، بد نیست مواضع آنها درباره طرح سهام عدالت که در سال ۱۳۸۵ توسط دولت نهم پایهگذاری شد را به طور تیتروار بازخوانی کنیم:
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔸حسن روحانی (۱۹ بهمن ۱۳۸۸): دولت در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ بیشتر دنبال این بود که مثلاً سهام عدالت را توزیع کند. درحالیکه هدف سیاستهای اصل ۴۴ این بود که بالاتر از بحث مالکیت مدیریت دولتی نباشد و مالکیت و مدیریت به مردم واگذار شود.
🔸 علی لاریجانی (۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱): در حال حاضر وقتی سهام عدالت به افراد پرداخت میشود حس مالکیت به کسی دست نمیدهد که ورقه سهام عدالت دارد زیرا نقشی در مدیریتش نداشته، این مردمسازی نیست. فلسفه اصل ۴۴ هم از این سنخ کارها نبود بلکه بنا بود مردم در مدیریت آن مشارکت کنند در غیر این صورت از نتیجه دور میافتیم.
🔸 محمدباقر نوبخت (۲۳ دی ۱۳۸۸): روح سهام عدالت با سیاستهای اصل ۴۴ همخوانی ندارد. شرکتهایی که تحت عنوان سهام عدالت واگذار میشوند همان شرکتهای قبلیاند فقط به جای این که سهام آن در اختیار دولت باشد، در اختیار عدهای است که با برگههای سهام آشنایی زیادی ندارند و فقط منتظرند تا بتوانند سودی از این برگهها دریافت کنند. آنها توان مدیریت این سهام را ندارند.
🔸اسحاق جهانگیری (۱۸ مهر ۱۳۸۸): استراتژی توسعه صنعتی را به تمسخر گرفتهاند که صنعتی شدن به چه کار میآید، ما میخواهیم همین چند کارخانهای را که گذشتگان ساختهاند تبدیل کنیم به سهام عدالت و به دست مردم بدهیم. بعد از چهار سال هنر ما این شده است که ببینیم در طول این سی سال چقدر فولاد ساختهشده، سهام اینها را بدهیم به مردم.
🔸محمد نهاوندیان (۸ مرداد ۱۳۸۸): اقتصاد صدقهای راه به جایی نخواهد برد باید اصلاحات ساختاری را آغاز کرد و از پول دادنهای صدقهای اجتناب کنیم و به بهینهسازی و دسترسی به بازار همزمان توجه کنیم.
🔸مرحوم هاشمی رفسنجانی (۲۶ آبان ۱۳۸۷): (با اشاره به سهام عدالت) ساختن اقتصاد کشور با شیوه گداپروری جواب نمیدهد و لذا باید در عرصه تولید قدمهای مهم و اساسی برداریم.
🔸حسن روحانی (۴ مهر ۱۳۸۷): امروز ارزیابی توانایی قوه مجریه در چگونگی اجرای مطلوب بندهای الف، ب و ج سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون انجام میشود نه فقط توزیع سهام عدالت! که تجربه نشان داده است، در شرایط کنونی اقتصاد، عدالت با اعمال و افزایش قدرت خرید طبقات کمدرآمد شکل میگیرد، کاری که با بهبود فضای کسبوکار، رشد سرمایهگذاری و تولید و نهایتاً کاهش تورم قابل تحقق خواهد بود.
این عماریون
♦️سنگ بزرگ نشانه نزدن است/ اعلام موجودیت فراکسیون فراگیر انقلاب اسلامیمجلس یازدهم با اما و اگرهای فراوان
📝آفتاب یزد گزارش می دهد:
🔹اعلام شتابزده ی تشکیل یک فراکسیون فراگیر با حضور همه ی اصولگرایان و نیز بنا بر گفته ابوالفضل ابوترابی« حتی اصلاح طلبان انقلابی و متقی!» میتواند تلاش حداکثری برای پایان دادن به اختلافاتی دامنه دار و عمیق باشد که میکوشد همه ی ارکان و احوال مجلس یازدهم را در دست گیرد از انتخاب رئیس برای مجلس تا چینش کمیسیونها
🔹باز هم با جست و جو در گذشته ی چنین تلاشهایی که معمولاً ذیل ائتلافهای اینچنینی و منجر به شکست به انجامِ نافرجام میرسید، خواهیم دید گرد هم آمدن تمامیاصولگرایان زیر یک سقف و درون یک خیمه از آن دست «سنگ»های «بزرگ»ی است که «نشانه ی نزدن» است.
این عماریون
🔺افشاگری استاد رائفی پور از خيانت جدید مجلس دهم در روزهای پايانی خود !
🔺علی رغم تاکیدات جدی مراکز پژوهشی و صاحب نظران اقتصادی، مجلس دهم در روزهای پایانی عمر خود، طرح غیرکارشناسی و دولتخواسته تشکیل وزارت بازرگانی ( #وزارت_واردات) را در دستور یکشنبه خود قرار داد! با تصویب آن در سال پایانی دولت منتظر چیزی جز سونامی واردات در سال جهش تولید نباشید...
این عماریون
🔴 فرمانده نیروی دریایی سپاه: نمیپذیریم که لنجهای صیادی ما مورد بازرسی آمریکاییها قرار بگیرند
سردار تنگسیری:
🔹اگر گفتیم آمریکاییها از منطقه بروند، چون با رفتن آنها، منطقه عاری از مشکلات و امنیت در خلیج فارس برقرار خواهد شد.
🔹از آنجا که منطقه خلیج فارس خانه ماست، ما دنبال آتشافروزی در خانه خودمان نیستیم، ولی ما نمیپذیریم که لنجهای صیادی ما مورد بازرسی آمریکاییها قرار بگیرند و بالگردهای آمریکاییها در منطقه سکوهای نفتی ما پرواز کنند، نمیپذیریم که به حقوق ما دهانکجی شود.
این عماریون
🔴 تبيين دلايل ضرورت عدم نامزدی رئيس مجلس يازدهم در انتخابات ۱۴۰۰ توسط علی خصریان
علی خضریان نماینده منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: کسی نمیتواند باید و نباید تعیین کند اما منتخبین مردم در انتخاب رئیس مجلس میتوانند، برای خودشان شاخصهایی را مدنظر قرار دهند و بر مبنای آن منطق رای دهند.
در واقع یک جمعی برای خودش این شاخص را تعیین کرده است که من با آن موافقم دلیلش هم این است اگر کسانی که مسئولیتهای اصلی در مجلس از جمله ریاست مجلس را برعهده میگیرند، بخواهند نامزد ریاست جمهوری سال آینده شوند، یکسال از عمر مجلس، یعنی از خرداد ۹۹ تا خرداد ۱۴۰۰، درگیر انتخابات ریاست جمهوری میشوند که این جفای بزرگی در حق مردم میشود.
اگر رئیس مجلس و کسی که در این جایگاه قرار میگیرد در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود، در حقیقت نمایندگان مجلس رئیس خودشان را رئیس دولت کردند و جایگاه نظارتی مجلس تحتالشعاع قرار میگیرد.
از طرفی دیگر وقتی رئیس مجلس از رئیس دولت شکست خورده موضوع رأی متاخر مردم مطرح میشود و جایگاه مجلس که میبایست در راس امور باشد، تنزل پیدا خواهد کرد و کل هویت مجلس یازدهم دچار آسیب میشود.
این عماریون
❇️سیاست از دیدگاه امام حسن مجتبی(ع):
✨در روایتی، حسن بصری در مورد سیاست از امام حسن مجتبی سوال میکند،
حضرت می فرماید:(( سیاست آن است كه حقوق خداوند، و حقوق زندهها، و مردهها را رعایت كنی.
حقوق خداوند آن است که؛ انجام دهی آنچه خداوند خواسته و پرهیز کنی از آنچه كه او نهی كرده است
حقوق زندهها، آن است كه؛ به وظیفه خود در برابر برادرانت عمل كنی و از خدمت امت خویش بازنمانی و تا زمانی كه ولی امر مسلمین با امت خود صادق است، با او صادق باشی و هنگامی كه وی از راه راست منحرف شد، عقیدهات را رودرروی او اظهار كنی و
و حقوق مردگان این است كه؛ نیكیهای آنان را یاد كنی و از بدیهاشان چشم بپوشی، چرا كه آنها را پروردگاری است كه از آنان حسابکشی میكند.
💫برخلاف معاویه و تفکرات غربگرایانه که سیاست را تزویر و حقه بازی و در جهت منافع خود می دانند،امام حسن(ع) در سیاست به دنبال احقاق حقوق خداوند و همه ی موجودات از انسانهای زنده و مرده گرفته تا حیوانات نیز بوده اند.
این عماریون
●●● رهبر انقلاب: صدا و سیما را رهبری اداره نمی کند
🔹برخی میگویند اگر صدا و سیما را نقد کنید بر خلاف صدا و سیما نظر رهبری عمل کرده اید ! چرا؟ چون رهبری رئیس صدا و سیما را رهبری انتخاب می کند
🔺رهبری هم در موارد زیادی اعتراض دارد
این عماریوم
#یازدهنشانهوعلامتمنافقین
♥️على(علیه السلام) درباره منافقان مى فرماید:
اى بندگان خدا شما را به تقوا و پرهیزکارى سفارش مى کنم، و از منافقان بر حذر مى دارم،
1⃣ زیرا آنها گمراه و گمراه کننده اند، خطاکار و به خطا اندازند،
2⃣ به رنگ هاى گوناگون در مى آیند، به قیافه و زبان هاى متعدد خودنمائى مى کنند
3⃣از هر وسیله اى براى فریفتن و در هم شکستن شما استفاده مى کنند،
4⃣و در هر کمینگاهى به کمین شما مى نشینند، بد باطن و خوش ظاهرند،
5⃣و در نهان براى فریب مردم گام بر مى دارند، از بیراهه ها حرکت مى کنند،
6⃣و گفتارشان به ظاهر شفا بخش، اما کردارشان دردى است درمان ناپذیر،
7⃣به رفاه و آسایش مردم حسد مىورزند و (اگر به کسى) بلائى وارد شود خوشحال مى شوند،
8⃣امیدواران را مأیوس مى کنند،
9⃣در هر راهى کشته اى دارند، در هر دلى راهى و در هر مصیبتى اشک ساختگى مى ریزند،
🔟 مدح و تمجید را به یکدیگر قرض مى دهند و انتظار پاداش و جزا مى کشند،
1⃣1⃣اگر چیزى بخواهند اصرار مىورزند، و اگر ملامت کنند پرده درى مى نمایند .
📚تفسیر نمونه جلد۱
نهج البلاغه ، خطبه ۱۹۴
این عماریون
قابل توجه دنباله روهای مکتب مغروق استخر فرح : آن روز که جلیلیِ بسیجیِ فارغ التحصیل رشتهی قرآنی مذاکره میکرد و امتیاز نمیداد و در جلسات به گفته رسانههای دروغگوی اصلاحات کاترین اشتون را به حجاب دعوت میکرد! یک ایرانی برای خرید پراید باید 7 میلیون پول میداد!
اما امروز در دوران جواد ظریف فارغ التحصیل دکترای دانشگاه دنور آمریکا با ریش پرفسوری و صورت تراشیده و کت شلوار گران و چهرهای همیشه خندان که نشان دهندهی آداب دیپلماسی است،یک ایرانی برای خرید پراید باید90میلیون تومان بپردازد!
قیمت یک تندر اتومات قبل از آمدن سردار دیپلماسی و رقص مردم در خیابان ولیعصر حدود15 میلیون بود!
و حالا یک ایرانی باید نزدیک ۲۳۰ میلیون بدهد!
۲۰۰ میلیون گرانتر!
که صد البته کار خودشونه!
از قدیم گفتن:کسی که شل بگیره،سفت میخوره!
این ۲۰۰ میلیون اضافهی همون سفت خوردنه است که دیگه برای چیزی که نمیدونی نرقصی!
یک سکه بهار آزادی در دولت تندروهای رادیکال بیترمز که سیاست خارجی بلد نبودند 650000تومان بود!
اما حالا در دولت اعتدالیون زبانِ دنیا بلدِ تعاملگرا با دنیا هر ماه داماد برای یک سکه باید ۵ میلیون پول بدهد!
پول 7 سکه برای یک سکه!
در زمانی که حضور برون مرزی ما تا ونزوئلا و اکوادور میرفت و بسیار روشنفکران این را اَخ میدانستند بنزین لیتری ۴۰۰ تومان بود اما از وقتی که اوباما را فردی مودب یافتیم و پسرای خوبی شدیم و از حیات خلوت آمریکا خارج شدیم بنزین لیتری ۳۰۰۰ تومان شد و تازه اونم جمعه صبح فهمیدیم!
شل بگیری!
سفت میخوری!
دلار آن زمان که به قول شیخ مذاکره و قهرمان باز کنندهی تحریمها از پای ملت ایران: پنجه به روی دنیا میکشیدیم ۳۰۰۰ تومان بود و حالا قیمت دلار را بپرسی میگویند : الان؟ یا الان؟
آن روز که دانشمندان اتمی ما غنیسازی۲۰ درصد میکردند و نوزده هزار سانتریفوژ کار میکرد گوشت کیلویی ۳۰ هزار تومان بود و حالا که برجام آمد و اورانیومها را اکسید کرد و سانتریفوژها را درو کرد و اجنبی از مراکز حساس ما بازدید میکند یک ایرانی برای خرید یک کیلو گوشت باید 100 هزار تومان بپردازد و خدا رو شکر کند که رئیسی نیومد که اگه رئیسی میومد دلار 5000تومن میشد!
این قطرهای از دریای بلائی بود که انتخاب اشتباه و شل گرفتن جامعه ایران در این جنگل بیرحم جهانی بر سر ما آورد..
قبل از برجام و آمدن دولت بنفش اگر میگفتی روزی میرسد که پراید 70 میلیون میشود مدعیترینهای فهم سیاسی شما را مسخره میکردند ،اما شد!
حالا میگوییم این وادادهها اگر بمانند امنیتمان هم مثل اقتصاد میشود!
العاقل یکفیه الاشاره! تازه بماند اون موقع تحریم هم بودیم !
این عماریون
⚡️مانیفسترفتنه۹۹ توسط لیدر فتنه گران ۸۸ صادر شد!
در چهار خط پیام، ۸ گزاره خطرناک و مشکوک از فرد ملعونی صادر شده که نتیجه دخالت او در سیاست و تکرارهای نحسش وضعیت فعلی کشور است. گویی این مفسد و باغی انقلاب، جز خشونت و بسترسازی برای آن، ماموریت دیگری از جرج سورس نگرفته است!
#هشدار می دهیم جریان افسادطلبی قصد دارد در بستر نارضایتی های معیشتی که دولت مؤتلف با او ایجاد کرده، اعتراضات و آشوب هایی را با همافزایی با منافقین خلق و اراذل و اوباش تدارک کند تا در انتخابات ۱۴۰۰ شرایط خود را به نظام تحمیل کند یا با سرخورده نمودن مردم و کاهش مشارکت، سرمایه اجتماعی نظام را تهدید کند.
جریان افسادطلبی در آخرین خیانت تاریخی خود، فتنه بنزین را با غافلگیری مردم و بخش هایی از نظام بوجود آورد که نتیجه آن گستاخ شدن و امیدوار شدن دشمن به مداخله بیشتر و شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود.
امروز پس از پرتاب ماهواره نور و خط و نشان برای نیروی دریایی تروریست آمریکا در خلیج فارس و مدیریت موفق کرونا در کشور، دشمن می خواهد ورق را برگرداند و حوادث سالهای ۹۶ و ۹۸ را تَکرار کند.
این عماریون
مخالفان سهام عدالت را بشناسید!
➖ حسن روحانی (۲۰ شهریور ۱۳۸۷): (در واکنش به توزیع سود سهام عدالت) آیا با تزریق نقدینگی بیحساب و توزیع پول بین مردم میتوان به عدالت رسید؟
➖ حسن روحانی (۴ مهر ۱۳۸۷): امروز ارزیابی توانایی قوه مجریه در چگونگی اجرای مطلوب بندهای الف، ب و ج سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون انجام میشود نه فقط توزیع سهام عدالت!
➖ حسن روحانی (۳۰ بهمن ۱۳۸۷): توزیع سهام عدالت یعنی باقی ماندن مدیریتها در دست دولت.
➖ حسن روحانی (۱۶ فروردین ۱۳۸۸): اهداف سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از جمله ارتقای کارایی بنگاههای اقتصادی و بهرهوری منابع مادی و انسانی و فناوری با واگذاری سهام عدالت به این حد و در شرایطی که با این واگذاری فقط مالکیت منتقل میشود و تحولی در مدیریت حاصل نمیشود عملاً اتفاق نمیافتد.
➖ حسن روحانی (۱۹ بهمن ۱۳۸۸): دولت در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ بیشتر دنبال این بود که مثلاً سهام عدالت را توزیع کند. درحالیکه هدف سیاستهای اصل ۴۴ این بود که بالاتر از بحث مالکیت مدیریت دولتی نباشد و مالکیت و مدیریت به مردم واگذار شود.
➖ اکبر هاشمی رفسنجانی (۱۷ آبان ۱۳۸۷): ما باید مردم را در سطح مطلوب و متوسط همان چیزی که اسلام از آن به عنوان کفاف و عفاف یادکرده تأمین کنیم نه یک زندگی ریاضت کشانه؛ ما امکان تأمین مردم در حد متوسط را داریم نه به عنوان گداپروری و صدقهخوری بلکه باید انسانهایی بسازیم که روی پای خود درس بخوانند کار کنند و خود را تأمین کنند.
➖ اکبر هاشمی رفسنجانی (۲۶ آبان ۱۳۸۷): (با اشاره به سهام عدالت) ساختن اقتصاد کشور با شیوه گداپروری جواب نمیدهد و لذا باید در عرصه تولید قدمهای مهم و اساسی برداریم.
➖ محمد خاتمی (۳ آذر ۱۳۸۷): بسیار جفاست که عدالت را در عدالت اقتصادی و آن هم اقتصاد صدقهای که بعضی از حکومتها به بهانه این که لقمه نانی به مردم بدهند خلاصه کنیم.
➖ مهدی کروبی (۱۳ خرداد ۱۳۸۸) : ما نمیخواهیم گداپروری کنیم.
➖ میرحسین موسوی (۲ خرداد ۱۳۸۸): سهام عدالت بدون اصل ۴۴ بیمعنا است و من در راستای دولت دهم به اصل ۴۴ بر خواهم گشت و به دلیل واقعیتهای موجود و به دلیل بحران اقتصادی و نیز اجرای نادرست اصل ۴۴ و وضعیت قیمت سهام در بازار اجرای طرح سهام عدالت مشکلدار است و اگر نظام تصمیم قطعی برای خصوصیسازی دولت و اجرای اصل ۴۴ دارد به دنبال ایجاد سازمانی با نظامهای ارزشی بالاتر خواهیم بود و در این خصوص به دنبال برنامههایی خواهیم بود که زمانبندی اجرای آن مشخص باشد و بدین ترتیب دیگر اصل ۴۴ را به مسئله درازمدت تبدیل نکنیم. خصوصیسازی و مدیریت آن اهمیت فوقالعادهای دارد.
➖ محمد نهاوندیان (۸ مرداد ۱۳۸۸) : اقتصاد صدقهای راه به جایی نخواهد برد باید اصلاحات ساختاری را آغاز کرد و از پول دادنهای صدقهای اجتناب کنیم و به بهینهسازی و دسترسی به بازار همزمان توجه کنیم.
اسحاق جهانگیری (۱۸ مهر ۱۳۸۸) : استراتژی توسعه صنعتی را به تمسخر گرفتهاند که صنعتی شدن به چه کار میآید، ما میخواهیم همین چند کارخانهای را که گذشتگان ساختهاند تبدیل کنیم به سهام عدالت و به دست مردم بدهیم. بعد از چهار سال هنر ما این شده است که ببینیم در طول این سی سال چقدر فولاد ساختهشده ، سهام اینها را بدهیم به مردم.
➖ محمدباقر نوبخت (۷ خرداد ۱۳۸۸) : امروز دیگر توزیع سیبزمینی و سهام عدالت ، چک پول و توزیع با عجله ۸۰ هزار تومان سود سهام عدالت نتیجه نمیدهد.
➖ محمدباقر نوبخت (۲۳ دی ۱۳۸۸) : روح سهام عدالت با سیاستهای اصل ۴۴ همخوانی ندارد. شرکتهایی که تحت عنوان سهام عدالت واگذار میشوند همان شرکتهای قبلیاند فقط به جای این که سهام آن در اختیار دولت باشد، در اختیار عدهای است که با برگههای سهام آشنایی زیادی ندارند و فقط منتظرند تا بتوانند سودی از این برگهها دریافت کنند. آنها توان مدیریت این سهام را ندارند.
➖ علی لاریجانی (۸ آذر ۱۳۸۷) : مشکلات کشور با صدقه پروری حل نمیشود، ما نباید به دنبال اقتصاد کمیته امدادی باشیم.
➖ علی لاریجانی (۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸) : با توجه به اینکه سهامی که به بخشهای مختلف داده شده است ، دچار نوعی عدم تعادل است و سهام عدالت در آن وزن بیشتری دارد. اگر حق زیادی به سهام عدالت بدهیم ، در مدیریت توزیع سهام میان بخشهای مختلف دچار مشکل خواهیم شد.
➖ علی لاریجانی (۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱): در حال حاضر وقتی سهام عدالت به افراد پرداخت میشود حس مالکیت به کسی دست نمیدهد که ورقه سهام عدالت دارد زیرا نقشی در مدیریتش نداشته، این مردمسازی نیست. فلسفه اصل ۴۴ هم از این سنخ کارها نبود.
➖ مسعود نیلی (۱۵ مهر ۱۳۸۶): طرح سهام عدالت طرح گداپروری است.
این عماریون