⭕️ بازی ایران – ولز نمادی از شناخت یک مسئول کارآمد در جمهوری اسلامی!
✔️ چرا یک مسابقه فوتبال توانست طراحی دشمن را بهم بریزد؟!
✍️ پیروزی تیم ملی فوتبال ایران بر ولز یک نقطه عطف در حوادث و التهابات اخیر کشور محسوب می شود.
1️⃣ یکبار سریع و کوتاه اتفاقات اخیر را بررسی کنیم، پس از انتشار خبر وفات مهسا امینی، یک ابراز ناراحتی گسترده و حتی در بخشهای از جامعه ابراز علنی خشم در ایران شکل گرفت. بر بستر این ناراحتی گسترده و خشم شکل گرفته در بخشهای از جامعه، بیسابقهترین عملیات رسانهای علیه افکار عمومی شکل گرفت و صدها هزار تولید محتوا و صدها دروغ تولید شد و کشور پس از چهل سال دوباره خشونت کم سابقه خیابانی همانند رفتارهای مسلحانه منافقین در ابتدای دهه شصت را تجربه کرد. به مجموع این موارد گفته شده باید رسوب مشکلات معیشتی و اقتصادی و نارضایتی از برخی ناکارآمدیها و احساس تبعیض در بخشهای از جامعه و همچنین دهن کجیهای که در دورههای گذشته از طرف برخی مسئولین به افکار عمومی شده بود را هم اضافه کرد. همه اینها البته مانع تشخیص حق و باطل در میان عموم مردم نشد و ایران یکبار دیگر در کف خیابان میلیونها نفر را در حمایت از جمهوری اسلامی و دفاع از ارزشها و طرد ضدانقلاب و آمران غربی آنها به خود دید. با این وجود جامعه ایرانی از چندین هفته بمباران بیسابقه رسانهای و به خصوص در فضای مجازی دچار خستگی و تاثر روحی بود و در بخشهای از گروههای مرجع همانند ورزشکاران، دانشجویان، فعالین سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی رسانهای این فشار روانی رسانهای بسیار بیشتر و طاقت فرساتر شده بود و به نوعی بسیاری در داخل نیازمند شکسته شدن این بختک روانی تحمیلی به محیط داخلی ایران بودند . به همین دلیل در کوتاه مدت ابزار یک شادمانی ملی در جامعه ایرانی که همه اقشار و سلیقهها را شامل بشود، بهترین اتفاق ممکن بود که با پیروزی ویژه تیم ملی فوتبال ایران بر تیم ملی ولز رقم خورد. شرایطی که در قبل و بعد از بازی با انگلیس در تیم ملی و افکار عمومی نیز رقم خورد، سبب شد که آثار روانی و اجتماعی پیروزی غیرتمندانه بر ولز چند برابر هم بشود.
2️⃣اما در میان مدت و دراز مدت برای عبور کامل از وضعیت گفته شده، دولت و دیگر قوا و نهادهای خدماتی کشور هستند که باید برای مردم سنگ تمام بگذارند. آنها بیش از هر زمان دیگری باید برای شادمان کردن و ترمیم التهابات روحی جامعه ایران تلاش کنند. مسیر شادمان کردن و بدست آوردن رضایت جامعه ایران کاملا مشخص است و جامعه ایرانی نیز نشان داده که ملتی سپاسگزار و سریع الرضا است. جامعه ایران در بیان خواستهها و انتظاراتش در این سالها شفاف بوده و در مسایل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی حرف دل، نیازها، سلایق و مطالباتش را گفته و ناگفتهای را بر هیچ مسئولی باقی نگذاشته است. امروز امیدسازی و شادی آفرینی ایجابی و واقعی دو شاخصه مهم ارزیابی کارآمدی هر مسئولی در شرایط فعلی جامعه است. بدیهی است که برخی خواص یا مسئولانی که از دل سخنان یا اقدامات عملی شان امید ایجاد نمیشود یا خلق شادی واقعی اتفاق نمیافتد، باید به عنوان مسئول ناکارآمد شناخته شوند. از سوی دیگر همچنین خواص و یا مسئولی که مواضعش سبب دلخوری بخش بزرگی از جامعه میشود و یا دقتی در لطافت و یا التهابات روحی امروز جامعه ایرانی ندارد، مسئول به دردبخوری برای این روزهای جمهوری اسلامی نیست. سالهاست دشمن امید جامعه را هدف قرار گرفته و در طراحیهای اخیر برای تحریم ورزش ایران و تولید فشار رسانهای بزرگ برای ناکام کردن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی، به خوبی معلوم میشود که اینک نشاط جامعه را نیز به صورت ویژه هدف قرار دادهاند. به همین دلیل است که وقتی پیروزی بزرگ ایران بر ولز اتفاق افتاد و ابراز شادمانی در کف خیابانهای ایران شکل گرفت، گویی تمام طراحیها و عملیاتهای رسانهای پرهزینه چند هفته اخیر به یکباره نابود شد. به معنای دیگر وقتی نقطه کانونی طراحی دشمن ناامیدسازی و گرفتن نشاط جامعه است، یک پیروزی بزرگ ملی و خلق شادی ایجاده شده از این طریق، دقیقا به هدف مینشیند و دشمن داخلی و بیرونی را یکجا ناکام میکند. پیروزی بر تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی بر ولز مظهر خلق یک شادی ایجابی و واقعی بود، چون هم ملی بود، هم شادی آفرین بود، هم امید آفرین بود، هم وطن پرستی و افتخار آفرینی برای کشور و همراه با سرافرازی پرچم ایران بود و هم اثبات کارآمدی و توانمندی ورزشکاران ایران بود. مشخصات خروجی و شناختهشدن یک مسئول کارآمد در شرایط فعلی جامعه ایران نیز خارج از این چارچوب گفته شده نیست و نباید باشد.
بسم الله الرحمن الرحیم
کلنل محمدتقی پسیان که بود؟
رنجِ دوران
🇮🇷«ما باید ریشههای ننگین خیانت را ازجاکنده، اصول «آریستوکراسی» (نژادسالاری اشرافی) را از مملکت نابود سازیم، عزم آهنین ما سلاسل و قیودات ارتجاعی را از هم گسسته و تمام موانع را برهمشکند». اگر میخواهید بدانید که این سخن از کیست، با من همراه شوید.
🇮🇷شاید شما هم باورتان نشود، این حرفِ نخستین خلبان ایرانی است. او در طول جنگ جهانی اول در آلمان بود امّا بعد از ارتش برلین خارج میشود. کتاب مینویسد و موسیقی میآموزد. پس از مدتی کوتاه، به ایران برمیگردد و دوباره به استخدام ژاندارمی ایران درمیآید و در سن ۲۹ سالگی به خراسان اعزام میشود و به ریاست ژاندارمری مشهد منصوب شد.
🇮🇷در خراسان، یاغیانی مانند خداوردی سردار، مرسل خان و زبردست خان درگزی، علیه مردم و حکومت، فعالیت میکردند. او به خاطرِ ایجاد امنیت در خراسان، برای کادر ژاندارمی، دورههای آموزشی کوتاهمدت برگزار میکند و آنها را به مناطق مختلف میفرستد؛ در حالی که، حتی تهران نیز از این دورههای تخصصی بیبهره بود.
🇮🇷در مدت کوتاهی که والی خراسان بود، برای مردم کارهای فراوانی انجام داد؛ تا جایی که به دادخواهی مردم، شهره شد. او در خراسان، ارزاق و نان را ارزان کرد. بیمارستان موقتی برای درمان بیماران ایجاد کرد و برای کنترلِ سرایتِ بیماریهای واگیردار، پُست قرنطینه گذاشت. مدارس جدید ساخت و برای نخستین بار انبار ذخیرهٔ گندم را در خراسان ساخت تا بتوانند گندم را ذخیره کنند و مردم دچار گرانی و قحطی نشوند. کارکنانِ صوری آستان قدس را از ۱۲۰۰ نفر به ۹۰ نفر تقلیل داد، چراکه؛ با وجود نذرها و وقفها، تراز آستان قدس منفی و بدهکار مردم بود.
🇮🇷تمام این موارد، منجر شد تا سفیر بریتانیا دربارهٔ او اقرار کند که وی «این استعداد را دارد که اعتماد دیگران را جلب کند، شجاعتی بیحد، توانایی فکری تردیدناپذیر که [..] به او امکان میدهد بدل به قهرمان ملی شود.» جوان خوشفکر ایرانی، حتی زمانی که در کرمانشاه فعالیت داشت؛ خطرش برای انگلیس به حدی بود که این کشور به تمام نیروهای آماده برای سرکوب ملیگرایان در غرب، دستور داد که روی او متمرکز شوند.
🇮🇷این جوان وطنخواه برای خارجشدن ایران از نفوذ انگلیس و بهبودِ وضع مردم، مبارزه با حکومت مرکزی را آغاز کرد. بدین ترتیب، در فرودین سال ۱۳۰۰، قیام افسران در خراسان را شکل داد. خصوصیات شخصی و همراهی او با قیامهای جنگل، محمد خیابانی و قیام خراسان، انگلیس را به این نتیجه رساند که باید یک نظامیِ سرکوبگر را بر سرنوشت ایران حاکم سازد تا بتواند ریشهٔ میهندوستی، آزادیخواهی و استقلالطلبی را در نیروهای نظامی ایران نیز سرکوب کند. و چنین شد که ناسیونالیسم انقلابی پسیان، شکست خورد و راه برای ظهور ناسیونالیسم ارتجاعی رضاخان با اسم تجددخواهی هموار شد.
🇮🇷در مهرماه ۱۳۰۰، کلنل محمدتقی پسیان، جوان تحصیلکردهٔ وطنخواه و مبارز علیه روباه پیر، در ۳۱ سالگی یکه و تنها، درحالیکه محاصره شده بود تا آخرین فشنگی را که داشت، جنگید و کشته شد. این نمونهای از جوانان قدیم با همان روحیهٔ بسیجیِ امروز است که واردِ میدان میشود، نمیترسد، با دشمن سینهبهسینه میشود و روحیهای که «در دوران حکومتهای طاغوتی و در دورانهای گذشته هم بود، منتها یا بیگانهها مسلّط بر کشور بودند و آنها نمیگذاشتند و سرکوب میکردند، یا خود حکومتها فاسد بودند.» (رهبر انقلاب دیدار بسیجیان، ۱۴۰۱/۰۹/۰۵)
🇮🇷اما، ثمرۀ خون مبارزانی همچون او، ریشههای درخت استقامتِ ملت و جنبشِ ضد استبدادی، ضد سلطنتی و آزادیخواهانهٔ مردمی را گسترش دادند تا در سال ۱۳۵۷، این انقلاب به ثمر برسد و سرآغازی بر پایان سلطهجویی مستکبران باشد.
«ما برای آنکه ایران
گوهری تابان شود
خون دلها خوردهایم
ما برای آنکه ایران
خانه خوبان شود
رنج دوران بردهایم»
🌿🌹🌿
مجموعه #عکسنوشت
✨توصیه های مقام معظم رهبری به بسیجیان
#لبیک_یا_خامنه_ای #بسیج
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــ
🔴ما دست از مبارزه با #ظالم بر نمی داریم.
♦️امام خمینی(ره):ما مظلومین همیشه تاریخ ، محرومان پا برهنه گانیم،ما غیر از خدا کسی را نداریم و اگر هزار بار قطعه قطعه شویم دست از مبارزه با ظالم بر نمی داریم.
♦️پس راهی جز مبارزه نمانده است و باید چنگ و دندان ابرقدرت ها و خصوصاً آمریکا را شکست الزاماً یکی از دو راه را انتخاب نمود یا شهادت یا پیروزی
📚صحیفه نور ، جلد ۲۰ ، صفحه ۲۳۳
علی نصیریان
اگر یک فرزند جاهل حرمت پدر را بشکند کل خانواده آسیب می بیند این مُلک پدر دارد حفظ حرمت رهبری از نان شب واجب تر است
#لبیک_یا_خامنه_ای