eitaa logo
این عماریون
365 دنبال‌کننده
240.7هزار عکس
65.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
❣درمان و پیشگیری در طب ایرانی اسلامی❣ 🔅فواید داروی امام کاظم(علیه السلام) از منابع علمی : 📃 داروی زمستانه امام کاظم(ع) از شکرسرخ هلیله سیاه و مصطکی تشکیل شده و در داروی تابستانه بجای مصطکی، رازیانه وجود دارد. به بررسی خواص اجزای این دارو میپردازیم: 1⃣هلیله سیاه: ۱_فعالیت آنتی اکسیدانی ۲_فعالیت ضد آمیبی و ضد پلاسمودیومی ۳_فعالیت ضد قارچی ۴_فعالیت ضد باکتریایی ۵_فعالیت ضد ویروسی ۶_فعالیت ضد HIV ۷_فعالیت ضد سرطانی ۸_فعالیت ضد دیابتی ۹_التیام ضخم ۱٠_فعالیت ضد التهابی ۱۱_فعالیت ضد ضخم معده ۱۲_فعالیت ضد پوسیدگی دندان ۱۳_درمان مشکلات قلبی ۱۴_بهبود عملکرد مغز ۱۵_بهبود ریکاوری استرس ۱۶_بهبود حافظه ۱۷_بهبود تب مزمن ۱۸_مقابله با چربی های بد بدن ۱۹_محافظت از پوست ۲٠_ضد درد ۲۱_تنظیم سیستم ایمنی ۲۲_محافظت از قلب ۲۳_محافظت از کلیه ۲۴_محافظت از کبد ۲۵_ضداسترس و... 2⃣خواص رازیانه ۱_فعالیت ضد سرطانی ۲_فعالیت ضد ویروسی ۳_فعالیت ضد باکتریایی ۴_فعالیت ضد قارچی ۵_فعالیت آنتی اکسیدانی ۶_فعالیت محافظتی از کبد ۷_فعالیت ضد استرس ۸_خاصیت بهبود حافظه ۹_بهبود کارکرد مغز ۱٠_بهبود آلزایمر ۱۱_فعالیت ضد پر مویی در زنان(hirsutism) ۱۲_فعالیت قوی استروژنیک ۱۳_بهبود عملکرد مجاری تنفسی ۱۴_بهبود فعالیت روده ۱۵_فعالیت ضد درد ۱۶_فعالیت ضد جهش ژنتیکی ۱۷_کاهش قندخون ۱۸_فعالیت ضدپیری در پوست و... 3⃣خواص شکر سرخ: ۱_محافظت از سیستم ایمنی ۲_ضد دیابت! ۳_ضد فشار خون ۴_ضد سرطان ۵_محافظت از سلول و... 4⃣خواص مصطکی: ۱_خاصیت ضد التهابی ۲_تنظیم سیستم ایمنی ۳_فعالیت ضد ویروسی ۴_فعالیت ضد میکروبی ۵_فعالیت ضد سرطانی ۶_دارای خاصیت آنتی اکسیدانی ۷_بهبود مشکلات تنفسی ۸_بهبود درد ماهیچه ۹_ضد باکتری و ضد قارچ ۱۰_بهبود گردش خون ۱۱_بهبود ضخم ۱۲_بهبود التهابات پوستی ۱۳_محافظت از دهان و دندان ۱۴_کاهش چربی خون ۱۵_کاهش قند خون ۱۶_محافظت از قلب ۱۷_ضد دیابت و... 📌همانطور که مشاهده میکنید این دارو بسیار خاصیت تقویت سیستم ایمنی در برابر ویروس‌ها و باکتری‌ها و...دارد. ✅ نکته‌ی قابل توجه اینکه در زمستان به دو دلیل:  ۱_شرایط بهتر برای برخی ویروس ها ۲_ضعیف شدن سیستم ایمنی احتمال افزایش عفونت ویروسی بیشتر است. و در داروی زمستانه بجای رازیانه،مصطکی وجود دارد که خاصیت تنظیم وبهبود سیستم ایمنی بیشتری دارد.
🔴در کنار هم برای ایران ✍عزیز غضنفری ▪️یکی از دوستان دغدغه مند و دلسوز به ذکر خبری اشاره کرد که به معنای واقعی کلمه تشویش آور بود. ایشان گفتند در دانشگاه شهر ما یک دانشجوی بسیجی وارد کلاس شده و در گوشه ای از کلاس می نشیند. در همین حین دانشجوی دیگری که در مجاورت آن دانشجوی بسیجی و از پیش نشسته بود، بلافاصله جای خود را تغییر می دهد و در مکانی دیگر از کلاس می نشیند. این خبر هر چند تلخ است و به دشواری به باور می نشیند، اما نشانه ای است مبنی بر این که دشمن دارد خوب کارش را انجام می دهد. از اینکه بین مردم جدایی بیفتد و حس نفرت ایجاد شوند عمیقا باید هراسناک بود. این اتفاق و نظایر آن دقیقا همان چیزی است که دشمن آرزو می کند؛ اینکه بخش های مختلف در ایران از یکدیگر بدشان بیاید و بین آن ها تنفر تولید و منتشر شود. ▪️اما بسیجی ها واقعا چه کرده و چه هیزم تری به چه کسی فروخته اند که برخی در داخل در نقشه دشمن قرار گرفته و با آنها غیریت خود را تنظیم کرده اند؟ یک سئوال ساده؛ از روز اول انقلاب اسلامی تاکنون کدام واقعه ای که ایران را تهدید کرده باشد رخ داده که در آن بسیجیان در خط مقدم کمک به مردم و ایران عزیز نبوده باشند؟ این تحسین از بسیج و بسیجیان صرفا یک امر ایدئولوژیک نیست؛ بلکه پیش از آن این تعلق خاطر به ایران را بایستی در چارچوب دیدگاه ایران دوستی و صیانت از ایران بزرگ تحلیل کرد. سیل و زلزله که اتفاق می افتد، سر و کله کرونا که پیدا می شود و وقتی که سازندگی و محرومیت زدایی اولویت پیدا می کند، باز صف اول بسیجیان هستند. ▪️از آن سو کسانی که ایران ایران گفتن آن ها گوش فلک را کر کرده و در آن سوی مرزها در آغوش دشمنان ایران خسپیده اند برای ایران چه کرده اند؟ در زمانی که صدام حسین تمامیت ارضی ایران را هدف قرار داد چرا مدعیان ایران به کنج ها خزیدند و اثری از آن ها دیده نشد؟ اما بسیج در آن هنگامه و در همه بزنگاه ها ایران را تنها نگذاشت. با مغرضینی که به پول های آل سعود و سیا و موساد اعتیاد پیدا کرده اند حرفی نیست؛ اما این سخن دردمندانه با برخی از بچه های این آب و خاک هست که شما چرا ساز جدایی و قهر را کوک کرده اید؟ ▪️ بدانیم که دشمن امری موهوم نیست؛ بلکه واقعی است و از آن چه به نظر می آید به ما نزدیک تر شده است؛ او مسلط شود به صغیر و کبیر و مدرن و سنتی رحم نمی کند. او به چیزی جز ویران سازی و تجزیه و فروپاشی ایران بزرگ نمی اندیشد. این سخن به معنای ندیدن و انکار کاستی ها و ناراستی ها نیست. سخن آن است که برای اصلاح و حل مسائل ایران باید انسجام ملی را هر چه بیشتر تقویت کرد. این روزها باید با حفظ تکثر سلایق، آهنگ مهربانی و همدلی در همه جای کشور و در همه بخش ها طنین افکن شود.
🎥 تداوم اغتشاشات در اردن 🔹پس از کشته شدن یک سرهنگ، زخمی‌شدن تعدادی از نیروهای امنیتی و آسیب به اموال عمومی در اردن، رسانه‌ها از ادامه ناآرامی‌ها خبر می‌دهند. 🔹روزنامه «العربی الجدید» نوشته نیروهای امنیتی اردن دیشب از گازهای اشک‌آور استفاده کردند تا مانع تظاهرات در پایتخت شوند. استان‌های «الکرک»، «اربد» و «الزرقاء» نیز دیشب شاهد تنش بوده‌اند. 🔹سازمان امنیت کل اردن اعلام کرد نیروهای امنیتی به‌منظور حفظ امنیت، محافظت از شهروندان و امن‌سازی جاده‌ها مستقر شده‌اند و با افرادی که قصد تعرض به اموال عمومی و خصوصی را داشته باشند، طبق قانون برخورد می‌کنند. 🔸اردن از هفته گذشته تاکنون شاهد اعتراضات و اعتصابات گسترده‌ در اعتراض به بحران اقتصادی است. یکی از مهم‌ترین اعتصاب‌های چند روز اخیر، اعتصاب رانندگان و بخش حمل‌و‌نقل عمومی به‌دلیل افزایش قیمت سوخت بود
🚨 ماجرای بستری شدن همسر رهبر انقلاب 💠 چند سال پیش رهبر انقلاب بیمار شدند و برای عمل جراحی به بیمارستان بقیه الله رفتند. همسر ایشان با وجودی که روز در بیمارستان بستری بودند، هیچ کس اطلاع نداشت که همسر مقام معظم رهبری هستند و همه کارها اعم از دریافت ویزیت، دارو و سایر کارها را در انجام دادند. دو روز مانده به مرخص شدن همسر رهبر انقلاب، به مسئولان بیمارستان خبر دادند که قصد دارند در بیمارستان بقیه‌الله به عیادت بیایند؛ آن وقت مسئولین بیمارستان تازه متوجه شدند که ایشان برای عیادت همسرشان به بیمارستان آمده‌اند. 🌍 لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است.
♦️ دلار دولت‌ها ♦️ ⚡️ نرخ دلار در دولت روحانی ۱۰۰۶ درصد دولت موسوی ۴۴۵ درصد دولت هاشمی ۳۹۹ درصد دولت احمدی نژاد ۳۴۷ درصد و در دولت خاتمی ۱۹۳ افزایش داشته و حالا در دولت رئیسی که وارث خزانه خالی و ابر بدهی های دولتهای قبل بوده و یک پنجم عمر دولت خود را درگیر اغتشاش و آشوب و حملات تروریستی ضد انقلاب است تنها ۱۹ درصد افزایش داشته و جالب آنجاست که همه بانیان مشکلات موجود بطور متحد و به بهانه دلار خواهان استعفای رئیسی هستند❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بحث دو تا آخوند این شکلیه!😄
14.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط هزینه عمل دماغت ۲۰ تومن رنگ موهات سه تومن پروتز لبت چهار تومن ناخن هات یک تومن از حقوق یک کارمند بیشتر میگی یه ماه هم نمیشه زندگی کرد کلیپ رو تا آخر ببینید، پسره خوب قهوه ایش کرد
سرمربی مراکش: شادی مسلمانان بزرگترین دستاورد ما بود 🔹ولید الرکراکی: باخت به کرواسی شکست تلخی بود اما فکر می‌کنم آن‌ها شایسته پیروزی بودند. ما تیمی را دیدیم که هیچ‌وقت تسلیم نمی‌شود. 🔹حالا مراکش جزو جهار تیم برتر جام جهانی هست. ما قوی‌تر باز خواهیم گشت. 🔹کشورمان را در این یک ماه متحد کردیم و همه خوشحال بودند. عرب‌ها، آفریقایی‌ها و مسلمانان دور ما جمع شدند و ما موفق شدیم لحظاتی از شادی را به آن‌ها هدیه کنیم. این مهمترین دستاورد ما از جام جهانی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[💌🌱]‌‌… ❤ درمذهب عشق مقتدا خامنه ای است درجسم علی روح خداخامنه ای است ازحب علی چوروزمحشرپرسند گویم که گواه مهرماخامنه ای است