🔴دیدید مسئله فقط یک تکه پارچه نبود؟! (یادداشت روز کیهان)
1- فکر میکنم سال 97 بود. دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی تازه شروع شده بود و رفته رفته مردم متوجه کلاه گشادی که در جریان مبارزات انتخاباتی بر سرشان رفته بود، میشدند. برای خرید یک جفت کفش کتانی برای فرزندم به فروشگاهی در پونک رفته بودم. تصور میکنم قیمت کتانی حدود 90 هزار تومان بود. قیمت برایم بالا بود و فروشنده نیز حاضر نبود حتی یک ریال تخفیف دهد. وقتی دلیل را پرسیدم از کسادی بازار، اجاره بالای مغازه و گرانیها شکایت کرد. حس خبرنگاریام گل کرد و با اشاره به وعدههای اقتصادی دولت وقت پرسیدم:
«به چه کسی رای دادی؟» گفت: «به روحانی.» پرسیدم: «الان با این توصیفاتی که کردی، پشیمانی؟» در همین لحظه، خانومی بسیار بدپوشش با وضعی
به شدت زننده از جلوی فروشگاه رد شد. گویا، پاسخ سؤالم را دیده باشد، به او اشارهای چشمی کرد و گفت: «اگر گرونی و تورم هست، به جاش اینم هست. راستش از انتخابم پشیمون نیستم»(!) و بلند خندید. همان ایام در جلسه شورای سردبیری روزنامه، ماجرا را برای اعضا تعریف و خیانتی را که طیفی از سیاسیون در این کشور برای کسب مشتی رأی مرتکب شدهاند گوشزد کردم و نسبت به تبعات این خیانت در سالهای «نه چندان دور» هشدار دادم.
2- همین طیف پس از راهاندازی شورشهای مربوط به فوت مهسا امینی، تلاش گستردهای را به راه انداختند تا مسئله «حجاب و عفاف» را تبدیل به یکی از مسائل اجتماعی اصلی ایران کنند. عدهای با ترفند کهنه «دوقطبی سازی»، جامعه را به دو قسمت کاملا نامساویِ «طرفداران حجاب و عفاف» و «طرفداران بیحجابی و بیعفتی» تبدیل کردند. برای جا انداختن مسئله بیحجابی و بیعفتی، اقدام به مشابهتسازی، شرعیسازی، سادهانگاری، اولویتبندی مسائل و... کردند. یکی از عوامفریبانهترین روشهایشان سادهسازی مسئله بود. مثلا میگفتند «جمهوری اسلامی ایران با یک تکه پارچه که سقوط نمیکند»
🇮🇷
📝 امیرعبداللهیان: هژمونی دلار رو به پایان است
🍃🌹🍃
🔻وزیر امور خارجه:
🔹سیستم دلار و هژمونی دلار در اقتصاد جهانی عمرش رو به سپری شدن است.
🔸ما در هر دو سازمان شانگهای و بریکس سازوکارهای مشخصی برای همکاریهای مالی و گمرکی در اختیار داریم. سازوکارهایی که در آنجا پیشبینی شده مبتنی بر نگاه چندجانبه گرایانه است.
🔹یکی از اسناد سازمان همکاریهای شانگهای چگونگی تبادلات و سازوکارهای بانکی است که هم در دولت و هم در مجلس به تصویب رسیده است.
🔺امروز حجم تجاری ما با همسایگان بیش از ۹۰ میلیارد دلار است و ما در یک سال گذشته از ۳۷ درصد تا ۲۷۱ درصد افزایش حجم تبادل تجاری فقط در حوزه همسایگان داشتیم.
🇮🇷
📝 #عاشورا تکرار شدنی است.
🍃🌹🍃
🔻یکی از ابعاد قیام عاشورا که منطبق بر جامعه امروز ما نیز میباشد، جنگشناختی است که ریشههای آن از غدیر شروع شد و در نهایت منجر به واقعه عاشورا گردید. تغییر در نگرشها و ارزشهای جامعه از طریق نگاه ارتجاعی به مسائل، همان نسخهای است که جریان تحریف از طریق آن عاشورا را رقم زد و دقیقا مصداقهای آن در جامعه امروز ما به روشنی نمود دارد.
🔸البته جنگشناختی همیشه بوده و هست. جنگشناختی یعنی همین که در بحبوحه جنگ صفین، این قدر فضای ذهنی و ادراکی علیه حضرت امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) تنگ شده بود که برخی مانند ربیعبن خثیم که جزو زُهاد ثَمانیه یا هشت زاهد معروف قرن اول بود در حقانیت طرفین شک کرده بودند. جنگشناختی مانند آتش افتادن به جنگل است و تر و خشک را جدا نمیکند ... کسی که بر فرق امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) ضربه میزند حضرت را میشناخت، مقامش را میشناخت و حتی در برخی روایات تاریخی تنها کسی بود که سه بار دستان امام را گرفته و با ایشان بیعت کرده بود. کسی که گلوی فرزند پیامبر(ص) را برید، او را بهتر از همه میشناخت.
🔹خواص باطل همگی مُردند؛ اما داستان آنها باقی است. امروز شبثها تکثیر شدهاند یکی از آنتنهای ملکه و آلسعود بیرون میزند یکی از لابهلای توئیتر و اینستاگرام. فرق نمیکند ممکن است معمم باشد و چند روزی لُمعه دمشقیه و یا مکاسب خوانده باشد و یا مُکَلایی از دل مکاتب فلسفی و سیاسی و یا شاید بازیکنی که به غیر از دریبل زدن چیزی در وجودش نمیتوان یافت و یا افراطیون دیروزی که امروز به حضرت مهسا و السا دخیل میبندند. مثل مهدی نصیری. تقوایی که لق بزند و بصیرتی که لنگ بماند سرانجامش اینگونه شدن است.
🔸امروز هم مانند هماورد صفین و واقعه عاشورا آنچه نیاز است اول شناخت عرصه است. اول باید شناخت که حق کجاست و باطل کیست؟ چرا که اولین توصیه حضرت امیر(ع) این بود که فرمود: حق با شخصیتها شناخته نمیشود؛ حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی و باطل را بشناس تا اهل باطل را بشناسی.
🔺گام دوم عمار شدن و جهاد تبیین است؛ آنچه شمشیر مالک را تیز میکرد و قیام عاشورا را زنده کرد، زبان برّان عمار یاسر و روایت زینبی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 "قربان و غدیر گذشت و عاشورا در راه"
🍃🌹🍃
🔻قربان: تعریف کامل عهد الهی بود.
🔸غدیر: اعلام عهد الهی بود.
🔹عاشورا: امتحان عهد الهی است.
🔺در این امتحان عهد الهی، آمار قبولی خیلی پایین است.
✅ این پایین بودن آمار بدلیل ۳ نفهمیدن بود:
1⃣ نفهمیدن "عهد" چیست؟!
2⃣ نفهمیدن "عهد "با کیست؟!
3⃣ نفهمیدن این "عهد"را چگونه باید پاس داشت؟!
✅ معنای جامع و کامل" #بصیرت" در فهمیدن نفهمیدن های "قربان" ،"غدیر "و "#عاشورا"ست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بالگرد اورژانس یوروکوپتر ئیسی-145
اورژانش پزشکی ایران شش هلیکوپتر ایرباس از نوع آمبولانس هوایی را در اختیار دارد، متاسفانه یک فروند از این بالگردها را 3 سال پیش در حین خدمات پزشکی از دست دادیم.
این هلیکوپترها میتوانند زمان عملیات نجات را از دو ساعت به حدود نیم ساعت در شهرهای شلوغ ایران کاهش دهند و هم چنین این هلیکوپترها دارای آی سی یو هوایی با ظرفیت 8 نفر به همراه خلبان است و برای امداد رسانی به آسیب دیدگان جادهای و برون شهری مورد استفاده قرار میگیرد، این بالگرد ظرفیت سه بیمار را دارد.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هاشمی رفسنجانی:
جام زهر(قطعنامه ۵۹۸) جزء افتخارات من و آقای روحانی است
🔺آیت الله خامنه ای :
اینها خیال نکنند پذیرش قطعنامه حرف اونها روسبزکرد
حرف اونها به معنای نشانه ننگی بر پیشانی اونها هست تا ابد
به مناسبت ۲۷ تیرماه، سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸
🌷الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آغاز عرضه گوشت در میادین میوهوترهبار
🔴نامهٔ معاون علمی رئیسجمهور و وزیر اقتصاد به مجلس برای اصلاح لایحهٔ هفتم توسعه
🔹فیروزآبادی و خاندوزی در نامهای به کمیسیون تلفیق مجلس خواستار اصلاح لایحهٔ هفتم توسعه در زمینهٔ «اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه» شدند.
🔹در نامه آمده که دانشبنیانها از مشوقهای مالیاتی در لایحه منع شدهاند درصورتی که طبق قانون جهش تولید دانشبنیان، شرکتها و صنایع بزرگ اگر بر روی تحقیق و توسعه هزینه کنند، نسبتی مشخص از آن هزینه برایشان اعتبار مالیاتی در نظر گرفته میشود.
🔴روزنامه جام جم: قیمت گوشت ایرانی چندبرابر فقیرترین کشورهای جهان
🔹قیمت دام زنده گوسفندی به کیلویی ۱۸۷هزار تومان رسیده است. همین گوسفند زمانی که به شقه تبدیل میشود، تب بازار را بالاتر هم میبرد؛ بهطوریکه قیمت آن در میدان میوه و ترهبار بهمن تهران به ۳۵۰ تا ۴۰۰ و در سایر بازارهای کشور به بیشتر از ۴۰۰هزار تومان میرسد.
🔹اما قیمت گوشت ایرانیها چند برابر فقیرترین کشورهای جهان است ازجمله مغولستان، رواندا و تانزانیا. شاخص قیمت گوشت در این کشورها به ترتیب ۴۵.۷ واحد، ۴۷ واحد و ۴۷.۹ واحد است. اما همین شاخص در ایران به بیشتر از ۱۰۶ واحد میرسد.
🔹نیاز به واردات ۱۰ میلیارد دلار نهاده دامی و قیمتگذاری آن با نرخ دلار آزاد به جای عرضه با نرخ تسعیر ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کسری دام در سطح شهرستانها، هزینههای ذبح و کشتار، هزینههای اجاره غرفه عرضه گوشت از شهرداریها و مغازههای سطح شهر، خشکسالی و کمبود علوفه برای مرتعچرانی از جمله مهمترین دلایل افزایش قیمت دام است.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💢صفحه اول روزنامههای چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۲https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731