eitaa logo
این عماریون
384 دنبال‌کننده
226.3هزار عکس
61هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
📍 | آيا در قرآن، دليلى براى شركت در راهپيمايى و تظاهرات داريم؟! 🔹خداوند در قرآن میفرمايد: «ولايَطؤون مَوطئاً يَغيظُ الكفّار... الاّ كُتب لهم به عَملٌ صالح»(سوره توبه، آيه 120) هيچ حركت دسته جمعى كه كفّار را عصبانى كند، صورت نمی گيرد مگر اين كه براى آن، پاداش عمل صالح ثبت میشود. 🔸آرى، راهپيمايى هايى كه دشمنان اسلام و مسلمين را عصبانى كند، عمل صالح است. 🔻اين راهپيمايى ها؛ بخصوص كه از طريق وسايل ارتباطى و ماهواره ها منعكس میشود، نوعى حضور در صحنه، عبادت دسته جمعى و امر به معروف و نهى از منكر عملى و عامل تقويت روحيّه مردم و مقابله با دشمن است.
🟡قیمت_طلا_ارز | ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ 💰قیمت طلای ۱۸ عیار: ۲.۷۵۵.۴۰۰ تومان 🪙 قیمت سکه طرح جدید: ۳۲.۳۰۰.۰۰۰تومان قیمت سکه طرح قدیم: ۲۹.۹۰۰.۰۰۰ تومان 💵 قیمت دلار آزاد :۵۴.۹۵۰ تومان قیمت دلار صرافی ملی: ۴‌۲.۳۵۷ تومان 💴 قیمت یورو آزاد: ۵۹.۸۰۰ تومان قیمت یورو صرافی ملی: ۴۶.۰۰۴  تومان
💠 بهترین کشورها برای بازنشستگی 🔸شرکت مدیریت سرمایه گذاری natixis در یک بررسی ۴۴ کشور (اقتصادهای پیشرفته، اعضای صندوق بین المللی پول، اعضای OECD و کشورهای بریکس) را در چهار مولفه اصلی موثر بر دوران بازنشستگی، که هر کدام زیرشاخص های خاص خود را دارند، تجزیه و تحلیل کرده است. 🔸در اینجا ۲۵ کشوری که بالاترین امتیاز را در دسته بندی های زیر کسب کرده اند، آورده شده است. این دسته بندی ها عبارتند از امور مالی بازنشستگی (بدهی دولت، وابستگی سالمندی، نرخ بهره، تورم، حاکمیت، مالیات و وام‌های بانک)، رفاه مادی (درآمد سرانه، برابری درآمد و سطح اشتغال و بیکاری)،کیفیت زندگی (سطوطح شادی، آب و بهداشت، کیفیت هوا، محیط زیست) و سلامت (هزینه های مراقبت های بهداشتی، امید به زندگی و هزینه های سلامت غیربیمه‌ای. 🔸نروژ در این مطالعه توانسته رتبه یک بهترین کشور برای بازنشستگی را به دست آورد،نمره‌ای که به واسطه نمرات برتر در سلامت و رفاه مادی از آن این کشور شده است. نروژ یکی از معدود کشورهایی بود که امید به زندگی را بعد از همه گیری کرونا بهبود داد. در حال حاضر امید به زندگی در نروژ بیش از ۸۳ سال است.
🔻ویتامین‌های مفید برای سلامت چشم 🔸افرادی که حداقل یک بار در هفته ماهی‌های حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ می‌خورند، ۵۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری چشمی ناشی از افزایش سن و پیری قرار دارند 🔸بیماری‌های چشمی مرتبط با افزایش سن، یکی از دلایل در بینایی یا نابینایی در افراد مسن است. تصورات بر این است که بیماری‌‌های چشمی تا حدودی به فشار یا اضطراب اکسیداتیو و آسیب‌ها برمی‌گردند. 🔸به گزارش وری‌ول هلت، نقش احتمالی آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد مغذی برای سلامت چشم و پیشگیری از بیماری‌های چشمی مرتبط با افزایش سن را نمی‌توان نادیده گرفت.
💢ائتلاف غیر ممکن نیست 🔹عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی جبهه اصلاحات راهبرد خود را اعلام کرده و راهبردش هم این است که چون کاندیدا نیست، ما نمی‌توانیم در انتخابات شرکت کنیم؛ اما امکان دارد برخی احزاب اصلاح‌طلب، مانند کارگزاران سازندگی، ندای ایرانیان و اعتماد ملی بخواهند لیست بدهند، البته در حال حاضر ما تأییدیه‌ها را جداگانه رصد می‌کنیم، اگر رأی‌آور و اصلاح‌طلب باشند، در دایره ارزیابی قرار می‌دهیم و اگر ارزیابی‌ها به اینجا رسید که ما می‌توانیم این افراد را داخل لیست قرار بدهیم، آن وقت اعلام خواهیم کرد، یعنی افرادی را داخل لیست قرار می‌دهیم که انتخاب شوند. 🔸«علی‌ محمد نمازی» درباره احتمالاً لیست مشترک با دیگر جریان‌ها نیز افزود: «بنده بارها گفتم کار طبیعی احزاب این است که اگر کاندیداهای مشترک داشتند، باید با هم ائتلاف کنند و این امر طبیعی است.»
💢رژیم پهلوی؛ مانع یا عامل توسعه؟ 🔹چهل و پنج سال از انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد. انقلابی که در مسیر رسیدن به اهداف و مطلوبیت‌هایش گام‌های بزرگی برای رسیدن به عزت برداشته است. از طرفی برخی از این مطلوبیت‌ها مانند اقتصاد اگرچه با اهداف متعالی فاصله دارد، اما از نقطه‌ای که در چهار و نیم دهه پیش بود نیز فاصله بسیار زیادی دارد و راه زیادی طی شده ‌است. چالش‌های فعلی اقتصادی در رسیدن به مطلوبیت‌ها سبب شده است تا جریان تحریف بر این انگاره تمرکز کند که اگر رژیم پهلوی ادامه می‌یافت، به توسعه و پیشرفت اقتصادی می‌رسیدیم. اما تمرکز بر مفهوم توسعه به معنای توان آباد کردن از یک‌سو و از سوی دیگر مطالعه ماهیت رژیم پهلوی، نشان می‌دهد این رژیم شاید کشور را به رشد اقتصادی از جنس آنچه در برخی کشورهای عربی است، می‌رساند؛ امت هيچ وقت توان ایجاد توسعه و آباد کردن ایران را نداشت. 🔰اما استدلال‌های اثبات این ادعا کدامند: 🔸زیربنای توسعه داشتن استقلال در همه وجوه آن است. این در حالی است که رویکردهایی که ایران پیش از انقلاب در زمینه سیاست داخلی و خارجی در پیش گرفته بود، منطبق با الگوی حامی‌ـ پیرو بود و اساساً در این الگو نقشی که برای ایران در نظام تقسیم کار جهانی تعریف کرده بودند، هیچ‌گاه نمی‌توانست ایران را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهد و اتفاقاً این رویکردها ضد توسعه بود. ایالات متحده می‌کوشید ایران را در تمام عرصه‌ها به خود وابسته کند و همین وابستگی اصلی‌ترین عامل جاماندن ایران از مسیر توسعه بود. برنامه‌ریزی‌های توسعه در زمان پهلوی در مسیر توسعه اقتدارگرایی شاه(انقلاب سفید) و تأمین منافع غرب بود. 🔹آنچه به عنوان صنعت در قالب ذوب آهن اصفهان، صنعت هسته‌ای، گسترش بنادر و غیره در زمان پهلوی به ایران آمد، هیچ‌گاه همراه با انتقال فناوری نبود و مهندس ایرانی اجازه فهم تکنولوژی را نداشت. صنعتی شدن در دوران پهلوی از طریق فروش نفت بود. نفت بفروش، کارخانه و مهندس اجاره‌ای وارد کن. 🔸داشتن اعتماد به نفس در ایران و ایرانیِ زمان پهلوی در قالب فرهنگ غرب‌زدگی، به کلی نابود شده بود. همچنین موتور توسعه اقتصادی علم است. صنعت هسته‌ای، نفت و بسیاری از علوم صنعتی و غیر صنعتی از چندین دهه قبل از انقلاب در عرصه جهانی رخ برآورده بودند، ولکن تولیدات علمی در دانشگاه‌های ایرانی در آن زمان در حداقل ممکن بود. کشوری با این سطح پایین علمی چگونه می‌توانست به توسعه اقتصادی دست یابد؟ 🔹انقلاب اسلامی رویکردها را تغییر داد و بستر لازم را برای رسیدن به توسعه ایجاد کرد و اگر موانع متعددی همچون جنگ، تحریم و غیره در مقابل خود نداشت، با سرعت بیشتری به سمت توسعه حرکت می‌کرد. با وجود این، ایران کنونی در بسیاری از علوم و فناوری در سطوح بالای جهانی و در کنار پنج کشور برتر دنیا قرار دارد‌.
شهدا عزیز تر از جان چشم وامیدشان به ماست که خط سرجای عاشورائیان شان را ادامه وزنده نگهداریم ما باید به تعهد ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند شهدا آرزو می کنند ای کاش در این دوران زنده بودند و ولی خدا امام زمان واسلام وقران که هما حکومت جمهوری اسلامی است یاری کنیم ونگذاریم علی تنها بماند و فردای قیامت در صحرای محشر در پیشگاه خالق هستی وشهدا از ما شکایت کند به امید آنکه اهل کوفه نباشیم با حضور در راهپیمائی در ۲۲ بهمن وشرکت در انتخابات. انشا الله
با حضور دشمن شکن خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، به ندای ولی امر مسلمین جهان لبیک گفته و با آرمان های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، بار دیگر تجدید پیمان . خواهیم . کرد. با حضور دشمن شکن خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، به ندای ولی امر مسلمین جهان لبیک گفته و با آرمان های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، بار دیگر تجدید پیمان . خواهیم . کرد. با حضور دشمن شکن خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، به ندای ولی امر مسلمین جهان لبیک گفته و با آرمان های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، بار دیگر تجدید پیمان . خواهیم . کرد. با حضور دشمن شکن خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، به ندای ولی امر مسلمین جهان لبیک گفته و با آرمان های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، بار دیگر تجدید پیمان . خواهیم . کرد.
با روبهکان، ز صولتِ شیر بگو با دشمن اهل شر، ز شمشیر بگو تا لرزه بیفتد به تن کاخ سفید کوبنده‌تر از همیشه تکبیر بگو در لشکر نور، انقلابی هستیم پر شور و شعور، انقلابی هستیم ثابت قدم و غیور، ان‌شاءالله تا صبح ظهور انقلابی هستیم ✍ آقای محمدمهدی سیار فجری که بهار را چنین زیبا کرد درسینه امید و عشق را معنا کرد گلبانگ سلام و صلوات مردم پیروزی انقلاب را امضا کرد برخاست شمیم جانفزا با صلوات پُرگشت تمامی فضا با صلوات این پرچم انقلاب باید برسد بردست امام عصر ما با صلوات
عملیات برون مرزی ساواک: ساواک و لبنان از نخستین سالهای تأسیس ساواك، مأمورانی به لبنان اعزام شده و نمایندگی ساواك در این كشور ایجاد شد. سرتیپ حمید ناصری اولین نفری بود كه در رأس نمایندگی ساواك در لبنان قرار گرفت. مراقبت از گسترش اندیشه‌های چپ و كمونیستی در لبنان، نظارت بر احزاب و گروههای سیاسی و قومی مؤثر در تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی لبنان، تلاش برای جلوگیری از گسترش نفوذ مصر و جمال عبدالناصر و عراق در لبنان، و نیز تلاش برای گسترش نفوذ فرهنگی ایران در بین مردم لبنان، از جمله مهمترین اهداف طرحهای راهبردی و اجرایی ساواك در لبنان بود. ناآرامیهای تمام نشدنی سیاسی در لبنان و تلاش پیگیری كه مصر، سوریه و عراق برای نفوذ در این كشور داشتند و نیز رقابت قدرتهای بزرگ در منطقه كه با همكاری نزدیك ساواك، موساد و سرویس اطلاعاتی و امنیتی تركیه نیز در لبنان همراه بود، بیش از پیش بر حساسیت و اهمیت فعالیت و حضور ساواك در لبنان می‌افزود. از سوی دیگر آمد و شد بسیاری از گروههای سیاسی و چریكی مخالف رژیم پهلوی در لبنان و ارتباطاتی كه با برخی گروههای سیاسی لبنانی و فلسطینی در آن مناطق داشتند، از دیگر دلایل مهم حضور و فعالیت چشم‌گیر ساواك در لبنان بود. از همان سالهای نخست تأسیس ساواك و تشكیل نمایندگی این سازمان در لبنان، بین ساواك و دستگاه اطلاعاتی لبنان رابطه برقرار شد. ساواك همچنین برای نفوذ در بین شیعیان لبنان و نیز دیگر گروههای مذهبی و قومی (نظیر مسیحیها) گامهای بزرگی برداشت و تلاش ‌‌كرد از اتحاد لبنان با عراق، سوریه و مصر جلوگیری كند. پس از حمید ناصری، سرهنگ پاشایی و سپس سرلشكر منصور قدر در رأس نمایندگی ساواك در لبنان قرار گرفتند. در اردن نیز به دلیل روابط سیاسی نزدیك حكومت پهلوی با ملك‌ حسین، ساواك در فعالیتهای برون‌مرزی خود آزادی عمل بسیاری داشت. منصور قدر هم‌زمان با مسئولیت سفارت ایران در اردن و سپس لبنان، نمایندگی ساواك را نیز در این كشورها عهده‌دار بود؛ ساواك در دوره حضور او در لبنان، در بین گروههای سیاسی، احزاب، شخصیتها و رجال سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، فرهنگی و مذهبی لبنان نفوذ یافت. به رغم حضور ساواك در لبنان، مخالفان سیاسی و چریكی حكومت در لبنان آمد و شد داشتند و به انحاء گوناگون برای مأموران ساواك مشكل ساز می‌شدند؛ چنانكه در مراسم خاكسپاری دكتر علی شریعتی در سوریه، بسیاری از مخالفان سیاسی حكومت ایران كه مقیم لبنان و سوریه بودند، حضور داشتند و تلاشهای ساواك برای جلوگیری از برگزاری مراسم تدفین و بزرگداشت او در لبنان و سوریه با شكست روبرو شد. از جمله مخالفان رژیم پهلوی كه در لبنان آمد و شد داشتند، گروههای چریكی بودند. بسیاری از اعضای گروههای چریكی و سیاسی مخالف حكومت پهلوی برای فراگیری آموزشهای نظامی و نیز تهیه اسلحه و مواد منفجره، در لبنان و بخشهایی از سرزمینهای فلسطینی در آمد و شد بودند و با مبارزان فلسطینی و لبنانی در اردوگاههای مختلف تماس داشتند. این امر موجب می‌شد ساواك موضوع كنترل مخالفان حكومت را در لبنان با حساسیت پیگیری كند. از جمله وقایعی كه در واپسین سالهای دهة 1340 در روابط ایران و لبنان مشكلاتی ایجاد كرد، حضور تیمور بختیار اولین رئیس ساواك (كه اینك به عنوان مخالف حكومت پهلوی در خارج از كشور به سر می‌برد) در لبنان بود كه به رغم تمام تلاشهای سیاسی و دیپلماتیك و نیز اقدامات گسترده ساواك، دولت لبنان حاضر به تسلیم او به ایران نشد؛ به دنبال آن نیز، شاه روابط سیاسی دو كشور را قطع كرد. از جمله فعالیتهای ساواك، تلاش برای نفوذ در بین شیعیان لبنان بود. نمایندگی ساواك در لبنان همواره تلاش می‌كرد در انتخاب رؤسای جامعه شیعه اثر گذاشته و شخصیتی در رأس شیعیان قرار گیرد كه از رژیم پهلوی حمایت كند. ساواك تلاش می‌كرد با برخی شیعیان ایرانی فعال در لبنان، از جمله امام موسی صدر و دكتر مصطفی چمران (پایه‌گذاران جنبش امل در لبنان) رابطه برقرار كند. طرح ساواك برای جلب همكاری دكتر چمران با شكست روبرو شده و ساواك تلاش كرد در رابطه او با امام موسی صدر اختلافاتی ایجاد كند؛ در همان حال برای جلب‌ نظر مساعد امام موسی صدر به حكومت تلاش می‌كرد. ساواك در جلب نظر مساعد امام موسی صدر و جنبش امل به رژیم پهلوی با شكست مواجه ‌شد و مذاكرات گاه و بیگاه طرفین هیچگاه نتیجه مطلوبی برای حكومت به بار نیاورد.
بسم الله الرحمن الرحیم 📋 خداوند متعال به شکرگزاری شما نیازی ندارد؛ بسیار پیش می آید که با پیشامدهای بدی که برای برخی رخ می دهد، به نوعی از خداوند رحیم دلگیر شده و از جاده شکرگزاری و احترام به خداوند خارج می شوند تا به خیال خود، به خدای باریتعالی آسیبی برسانند‌! حال آنکه مطابق این آیه شریفه نتيجه كفران و شكر شما به خودتان باز مى گردد، و اگر كفران كنيد خداوند از شما بى نياز است، اما خودتان دچار پیامدهای ناگوار آن می شوید. خداوند رحمان دوست ندارد که پیامدهای ناشکری برای شما رخ دهد، پس کفران را برای شما نمی پسندد. پس بى نيازى پروردگار عالمیان مانع از آن نيست كه شما را مكلف به شكر و ممنوع از كفران سازد. اصلا تكليف، خود لطف و نعمت ديگرى است، آرى او هرگز كفران را براى بندگانش نمى پسندد، و اگر شكر او را بجا آوريد آنرا براى شما مى پسندد. 🔷 آیه روز إِنْ تَكْفُرُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنْكُمْ وَ لَا يَرْضَى لِعِبَادِهِ الْكُفْرَ وَ إِنْ تَشْكُرُوا يَرْضَهُ لَكُمْ وَ لَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَى ثُمَّ إِلَى رَبِّكُمْ مَرْجِعُكُمْ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (زمر/آیه ۷) 🔶 ترجمه اگر كفران كنيد خداوند از شما بی نياز است، و هرگز كفران را برای بندگانش نمی پسندد، و اگر شكر او را بجا آوريد آنرا برای شما می پسندد و هيچ گنهكاری گناه ديگری را بر دوش نمی كشد، سپس ‍ بازگشت همه شما به سوی پروردگارتان است، و شما را از آنچه انجام ميداديد آگاه ميسازد، چرا كه به آنچه در سينه‏ هاست آگاه است.
بنظر بنده مهم ترین ویژگی یک کاندید مجلس شورای اسلامی تفکر عمیقِ تحول گرا و امید بخش است که بتواند نقش خود در معماری و ترسیم یک آینده روشن بخصوص در مقوله عدالت اجتماعی و اقتصاد که در خدمت بازسازی روابط بین المل و انسجام درونی قرار می گیرد را ایفا کند. اینهمه کاندید معروف در همین تهران حضور دارند کدام شان تا به الآن یک ایده جدیدی برای حل و فصل برخی چالش های کشور ارائه کردند؟بجز اینکه صرفا با شعارهای پوپولیستی از احساسات انقلابی مردم سوء استفاده کردند. کدام شان دقیقا روند تحلیلی دقیقی از هندسه اقتصادی_سیاسی_امنیتی و جنگ های انرژی و ژئوپلیتیکی که در جهان در حال وقوع هست دارند؟ مسائلی که نقش مهمی در نگاه جهانی او و ترسیم خط و مشی آن نماینده در بهارستان خواهد داشت؟ ما درباره دلسوزان کم عمقی صحبت می کنیم که مخلصا لوجه الله برای نجات کشور آمدند درحالی‌که نجات در نیامدن شان بود. ذهن پویا و جهانی در کنار عمق ایمانی دو ویژگی بسیار مهم برای یک نماینده مجلس شورای اسلامی است که عمیقا درک کند قرار است در بهارستان با عملکرد خود هم ذهن ایرانی را با انقلاب اسلامی همراه کند و هم به جایگاه جهانی ایران اعتبار و وزانت ببخشد. نمایندگان ما متاسفانه اندیشه سیاسی عمیقی که با آن بتوانند شرایط عمومی ایران و جایگاه آن در منطقه و جهان را تحلیل و متناسب با آن ایده پردازی کنند ندارند و باید به این حقیقت تلخ اعتراف کنیم که اکثرا همچین عمقی ندارند. زیادهم نمیخواد آرمانی صحبت کنیم، شرایط اقتصادی کشور و موضوع عدالت اجتماعی دو مساله حل نشده است که باید مورد توجه عمیق قرار بگیرد و اصلا این موضوع قابل دفاع و توجیه نیست. حتی برخی توجیهات و حمایت های پوپولیستی صرفا عمق این مشکل را پنهان می کند و مسئولین کشور را هم جریح تر و نسبت به مشکلات بیخیال می کند. ابوقاسم
بِسْمِ اللّهِ الرِّحمٰن الرَّحیٖم. همنوعان جوان 🌱 و نیک اندیش سلام، به لطف خدا من (فرهاد) امروز موفق شدم یک یا چند آیه از (قرآن) سوره ي فتح را مطالعه کنم. ادامه ي آیه چهاردهم می فرماید: امتیاز ویژه براي کسانی که در ایمان خود ثابت قدم هستند: (مسلمانان پس از بازگشت از صلح حدیبیه مژده ي فتح خیبر و غنائم بسیار را دریافت کردند، کسانی که پیامبر صلوات الله را در این سفر همراهی نکرده بودند به فکر چاره افتادند زیرا از این جنگ و غنائم آن محروم بودند بنابراین) هنگامی که شما براي به دست آوردن غنائمی حرکت می کنید به زودی متخلفان می گویند: بگذارید ما هم از شما پیروی کنیم (و در این جهاد شرکت کنیم) آنها می خواهند کلام خدا را تغییر دهند (ای پیامبر محمد صلوات الله) به آنها بگو: شما هرگز نباید به دنبال ما بیایید، این مطلبی است که خداوند از قبل گفته است. (متخلفین) به زودی می گویند: (مطلب چنین نیست) بلکه شما نسبت به ما حسرت می ورزید. البته آنها جز اندکی نمی فهمند. ««(به همین خاطر این سخنان را می گویند، بلکه خود ایشان به شما حسادت می ورزند که از لطف و فضل خدا محروم گشتند)»». (۱۵) ان شاء الله یازدهم اسفند ماه امسال همه با هم پای صندوق های رأی حاضر میشویم.
ندای الله اکبر .... وعده ما امشب ساعت ۲۱درسراسرکشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مجموعه نماهنگ درباره دلایل قیام ملت ایران 🔸 امام خامنه‌ای: «نگاه کنید این مسائل تکرار شونده‌ی در فرمایشات امام را پیدا کنید، مبانی انقلاب اینهاست؛ مسئله‌ی مردم، مسئله‌ی استقلال کشور، مسئله‌ی تدین، مسئله‌ی پایبندی به مبانی اسلامی، مسئله‌ی مبارزه با استکبار و با زورگویی، مسئله‌ی فلسطین؛ این مسائلی که زیاد تکرار شده، مسئله‌ی معیشت مردم، مسئله‌ی مستضعفین، رفع فقر؛ مسائل این‌جوری، اینها ستونهای انقلاب است، اینها خطوط اصلی ترسیم کننده‌ی انقلاب است، هندسه‌ی انقلاب را با ترکیب این خطوط میتوانید شما به دست بیاورید.» ۱۳۹۴/۱۱/۱۴ 🔹️بخش درس و عبرت رسانه KHAMENEI.IR در ایام عید انقلاب، بیانات رهبر انقلاب درباره‌ی دلایل قیام ملت ایران برای انقلاب اسلامی را در قالب مجموعه نماهنگ «چرا انقلاب کردیم؟» منتشر می‌کند.
🗞 تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲