eitaa logo
این عماریون
365 دنبال‌کننده
240.7هزار عکس
65.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار و از پاکدامنی تعجب می کنند...!
ویلیام ناکس دارسی یکی از بنیانگذاران اصلی صنعت نفت  و صنایع ‌پتروشیمی در ایران در سال ۱۹۰۰ توافقنامه‌ای با هنری دراموند ولف، آنتوان کتابچی خانو کوت برای اکتشاف نفت در ایران امضا کرد. مذاکره آنها بامظفرالدین شاه قاجار در سال ۱۹۰۱ شروع شد. در ابتدا مبلغ ۲۰٫۰۰۰ پوند برای اکتشاف، در یک میلیون و دویست هزار کیلومتر مربع، پیشنهاد شد، که در صورت کشف نفت، این امتیاز برای مدت شصت سال از شاه قاجار گرفته شود. در مقابل، دولت ایران، ۱۶٪ درصد از سود سالانه این شرکت را به خود اختصاص داد. البته دولت بریتانیا تا سال‌ها پس از اتمام قرارداد سندیکای دارسی، از ذخائر عظیم نفت ایران برداشت کرد و سودی بسیار بیش از آنچه دارسی به دست آورد به دولت بریتانیا تعلق یافت.
تاریخچه هلیکوپتر در ایران در سال ۱۳۴۵ هفده فروند هلیکوپتر H-۴۳ نیز به گردان افزوده و در سال ۱۳۴۸ گردان هواپیمایی به هنگ هواپیمایی که محل آن در اصفهان بود تبدیل شد. برای تکمیل و تجهیز آن شماری هلیکوپتر آگوستا- بل ۲۰۵ و بل ۲۰۶ به ایتالیا سفارش داده شد و هم‌زمان با آن نیروهای مورد نیاز برای گذراندن دوره خلبانی و فنی به آن کشور اعزام شدند. ( تصویر مربوط به هلیکوپتر H43 )
کوه اژدها در محدوده‌ی استان سمنان و شهرستان گرمسار واقع شده است. کوه اژدها جزو نادرترین و کم نظیرترین پدیده‌های زمین شناسی ایران محسوب می‌شود.  بر روی کوه نوارهای سرخ، سفید و قهوه‌ای رنگی وجود دارد که به شکل موج خودنمایی می‌کنند. رنگهای گوناگون این نقش حاصل وجود چندین لایه خاک است که هر کدام دارای عناصر ویژه‌ای هستند و به طور منظمی شکل گرفته‌اند. این ساختار دیدنی از سنگ ماسه، شیل و سنگ جوش تشکیل شده است. نیروها از دو جهت و همزمان وارد شده و باعث ایجاد چین‌ها روی کوه شده است. به این پدیده در علم زمین‌شناسی، چین مرکب میگویند. مردم محلی کوهی را که شامل این پدیده‌ی دیدنی است، کوه اژدها می‌نامند که علت این نام گذاری به احتمال زیاد شباهت نوارهای سرخ و قهوه‌ای رنگ به اژدها است. دسترسی: کوه اژدها از طریق جاده ارتباطی تهران- گرمسار، قبل از ورودی شهر گرمسار قابل مشاهده و دسترسی است.
گاه‌شماری جلالی در راستای اصلاح و محاسبه دقیق گاهشماری ایرانی و در پی گاه‌شماری یزدگردی به وجود آمد. بی‌توجهی به اجرای کبیسه‌گیری گاهشماری یزدگردی از سال ۳۷۵ یزدگردی (۱۰۰۶ میلادی) تا اوایل دوران جلال‌الدوله ملک‌شاه سلجوقی موجب شده بود، نوروز هجده روز نسبت به زمان واقعی جابجا شود؛ و اعتدال بهاری به جای اول فروردین با نوزدهم فروردین منطبق شود. از این رو با حذف هجده روز آغاز فروردین و اعمال آن به عنوان کبیسه در پایان سال ۴۴۷ یزدگردی و قرار گرفتن موقعیت ورود خورشید به نقطه اعتدال بهاری در سرآغاز سال، گاهشماری جلالی شکل گرفت. گاهشماری جلالی توسط عده‌ای از ریاضی دانان ایرانی از جمله حکیم عمر خیام، ابوحاتم مظفر اسفزاری، ابوالعباس لوکری، محمد بن احمد معموری، میمون بن نجیب واسطی، ابن کوشک بیهقی مباهی و در رأس آنان ابوالفتح عبدالرحمان منصور خازنی در ۳ رمضان ۴۷۱ هجری قمری تدوین شد.
تصویر: سکه طلای بهرام ششم ملقب به چوبین با جای‌نام ایران به خط پهلوی ساسانی در پشت سکه نکته: در عصر ساسانیان ضرب مسکوکات طلا تشریفاتی و اغلب منحصر به پایتخت بود. از احوال بهرام چوبین شورشی باخبریم او لشکر کشید و پایتخت ساسانیان یعنی تیسپون را فتح کرد اما با ضرب این سکه با نام ایران ادعا کرد که او اکنون شاهنشاه ایران است. تیسپون نشانه مخصوص به خود یعنی BBA را داشت که مسکوکات بسیاری با آن نام بجای مانده اما مراد بهرام شورشی این بود که بگوید او اکنون شاهنشاه ایران است. ((منبع: بازشناسی نام‌جای ایران براساس مسکوکات ضرب شده در دوره ساسانیان، افتخار روحی‌فر، حکیمه احمدی‌زاده شندی، دوفصلنامه علمی پژوهشی فرهنگ و زبان های باستانی، پاییز و زمستان ۱۴۰۱، صص ۷۳ تا ۹۶))
امام خامنه‌ای: «اصل قطعی در این باب این است که بایستی از شیوه‌ی اخلاقی در این کار پیروی کرد. از این کاری که بعضی‌ها در فضای مجازی یا در مطبوعات و در مقاله‌ها و اینجا و آنجا انجام می دهند که با دشنام، با تهمت و فریب و دروغ با افکار عمومی مواجه میشوند، باید بشدّت اجتناب کرد.» 👈پس دوستان توجه داشته باشید که داشتن اخلاق رسانه ای از ویژگی های جهاد تبیین است و لازمه داشتن اخلاق رسانه ای داشتن سواد رسانه‌ای و همچنین پایبند بودن به اخلاقیات می‌باشد ۵
امام خامنه‌ای: «امروز همه‌ی ما بایستی در این میدان حرکت بکنیم؛ هر کدام به نحوی و با سهمی که در این راه داریم. - بایستی حقایق را با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی، و به‌کارگیری اخلاق منتشر کرد.» ۶
👈 دوستان براساس تحلیل‌ها معتقدم نخستین گام محکم برای جهاد تبیین را مقام معظم رهبری برداشتند و و اقدامی رسانه‌ای انجام دادند که بسیار مؤثر بود و تأثیرات مقطعی آن در سال ۹۷ و ادعاهایی واهی که مطرح شده بود مبنی بر اینکه انقلاب اسلامی نمی‌ماند، مشخص است زیرا برخلاف آن ادعاها انقلاب اسلامی باقی ماند و به راه خود ادامه خواهد داد. 👈بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بهترین سند است و البته جهاد تبیین برای گام دوم انقلاب اسلامی مهم‌ترین محور تولیدات محتوایی می‌تواند باشد ۷
👈چند مرحله از جمله براندازی در ابتدای انقلاب، جنگ سختی که قرار بود رخ دهد، فروپاشی درونی که در شرایط جنگ و ابتدای شکل‌گیری انقلاب و اتفاقات سال ۸۸ پشت سر گذاشته و به استحاله و دگرگونی به تعبیر مقام معظم رهبری رسیده‌ایم و در ادامه و را داشته‌ایم که محور آن بود و امروز رهبری از جریان تحریف و جهاد تبیین می‌گویند که در چارچوب جنگ شناختی و ادراکی مطرح می‌شود، زیرا زمانی که دشمن از عرصه جنگ سخت و فیزیکی ناامید می‌شود، برای تغییر رفتار و فروپاشی جمهوری اسلامی به سمت تغییر نگرش‌ها، دیدگاه‌ها و واقعیات و تولید روایات غلط می‌رود و وارد عرصه جنگ شناختی و ادراکی می‌شود تا دیدگاه مردم به عنوان صاحبان اصلی انقلاب اسلامی را تغییر دهد، لذا در مقابل لازم است انجام شود. ۸
💠 شیخ عبدالقائم شوشتری(ره): 👈 هر وقت شـیطان وسوسہ کرد و نتوانستید حریف نفس بشوید، هفت مرتبه بگوئید: ✨ بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحِیمِ ، « لا حَولَ وَلا قُوَّة اِلّا بِاللهِ العَلےِّ العَظیم » 🌺وقتے این ذکر را میگوئید،هفت ملک به کمک شما می آیند و آنها را دفع میکنند... 💥بارها تجربه شده است که انسان وقتی آن را میخواند احساس قوّت می کند. ...