🔴تلاش ایران برای دستگیری و استرداد «خاوری» به کشور/ اعتراض به عدم همکاری پلیس کانادا
🔹سردار شیرزاد، رئیس پلیس بین الملل ناجا در نامه ای خطاب به دبیر کل سازمان اینترپل مراتب اعتراض نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را از عدم همکاری پلیس کانادا در پیگیری پرونده های اخلالگران کلان نظام اقتصادی کشور ابلاغ کرد
🔴 عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹نمی فهمم چرا اونهایی که می گویند رئیس جمهور در ایران هیچ کاره یا تدارکاتچی است یا دولت پنهان مانع اوست اینقدر برای انتخابات 1400 تلاش و برنامه ریزی و جلسه برگزار می کنند؟اگر دولت هیچ کاره است چرا می گویند جلیلی با ظریف فرق می کند؟چرا براشون رئیسی و روحانی متفاوت است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 نانسی پلوسی: ساختار وجودی ما #اسرائیل است
🔹رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و عضو حزب دموکرات: اگر روزی کل ساختار سرمایهداری ما با خاک یکسان شود، فقط یک چیز باقی میماند و آن تعهد ما به کمک به اسرائیل است. این موضوع «ساختار وجودی» ما را شکل میدهد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش همسر شهید تهرانی مقدم به پاسخ دخترش درخصوص سوال خبرنگار صدا و سیما
▪️از مسائل عاطفی که بگذریم، شهادت حاج حسن امنیت کشور را بیمه کرد
افزایش حقوق کارمندان در سال آینده چقدر است؟
معاون #اقتصادی سازمان برنامه:
🔹حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه سال آینده با ۲۵ درصد افزایش در نظر گرفته شده است.
#محرمانه_تحلیل
⭕️ چرا ضدانقلاب خارج نشین و داخلی ها فتیله ایجاد آشوب در آبانماه را پایین کشیدند؟
@secret_file
🔹طبق شواهد و قرائن قرار بود با افزایش نارضایتی ها و گرانی ها اعم از ریزش دستوری بورس تا گروگان_گیری_معیشت مردم توسط مدیران غربگرا و احتکار سازماندهی شده کالاهای اساسی در گمرک ها فشار را بر جامعه زیاد بکنند تا در آستانه سالگرد فتنه بنزینی سال گذشته دوباره آشوبها در کشور کلید زده شود.
🔹اما به یکباره شاهد تغییر معادلات و پایین کشیدن فتیله نارضایتی تراشی در جامعه هستیم و در آستانه سالگرد فتنه بنزینی آبانماه شاهد کمترین تحرکی برای ایجاد آشوب در کشور هستیم.
🔻دو دلیل عمده برای این تغییر رفتار دشمنان داخلی و خارجی بیان شده است
1⃣دلیل اول پیروزی بایدن در آمریکا و تغییر راهبرد جریان غربگرا از اقدامات سخت و خیابانی به اقدامات نرم و فریب افکار عمومی در بستر اجتماعی و فرهنگی و سیاسی برای تغییر معادلات نظام است.
2⃣دلیل دوم حفظ زیرساخت مدیریت افکار عمومی توسط شبکه های نفوذ: فضای مجازی کشور با مختصات فعلی کاملا در اختیار دشمنان است و به راحتی در این بستر در حال مدیریت افکار عمومی ایرانیان هستند . لذا ایجاد هرگونه شورش و آشوب در کشور باعث اقدام اساسی نظام برای کنترل و مهار مدیریت دشمنان در فضای مجازی خواهد شد خصوصا که این روزها در مجلس شورای اسلامی طرحی برای صیانت فضای مجازی کشور در دست بررسی است.
🔹شبکه نفوذ دشمن بشدت پیگیر است تا طرح ساماندهی فضای مجازی در مجلس به نتیجه نرسد و در چرخه بروکراسی اداری مشمول گذشت زمان بشود. لذا ایجاد هرگونه آشوب در کشور باعث تسریع در تصویب این طرح و خروج مدیریت فضای مجازی کشورمان از دست دشمنان خواهدشد .
🔹لازم است نمایندگان مجلس هوشیار باشند و فریب برخی تحلیل های غلط را نخورند و هرچه سریعتر برای آزادسازی فضای مجازی از اشغال دشمنان اقدام نمایند.
🔥سه پروژه بسیار مهم در ماه های آینده:
1⃣تبرئه اصلاح طلبان و حذف حسن روحانی
2⃣قهرمان سازی از محمد جواد ظریف
3⃣تبرئه آمریکا و حذف دونالد ترامپ
این عماریون
📸 خسارت ۴۰ میلیارد دلاری به کشور
✍ علی خضریان - سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
🔹با روی کار آمدن دولت یازدهم و آغاز دوباره دوران ریاست #بیژن_زنگنه بر #وزارت_نفت، با دستور مستقیم ایشان مبنی بر فسخ قرارداد با شرکت داخلی، توسعه میدان مشترک فاز ۱۱ پارس جنوبی به امید وارد کردن شرکتهای خارجی، از جمله توتال بد قول و بد عملکرد، به مدت ۷ سال متوقف گردید.
🔸ضمن اینکه اقدامی نیز در خصوص توسعه و تولید از میادین مشترک فرزاد A و B صورت نپذیرفته است و از بابت این عدمالنفع، خسارت ۴۰میلیارد دلاری به کشور وارد شده است.
🔹با طرح سوال از #وزیر_نفت خواستهام در این خصوص که موجب زیان هزار هزار میلیارد تومانی به کشور شده است، توضیح دهند.
🔸این مبالغ از سرجمع کل بودجه یکسال کشور در شرایط فعلی بیشتر است و ما در مجلس از محاکمه متخلفین و اهمال کنندگان در حق بیتالمال و انفال کوتاه نخواهیم آمد. در صورت لزوم پیگیریهای قضایی را نیز آغاز خواهیم کرد و به مردم این قول را میدهیم که تا آخر پیگیر حقوق از دست رفته آنان خواهیم بود.