#شناسی_مویز #مویز
⁉️سوال: با سلام خصوصیات مویز با کشمش با هم فرق دارد؟
📝 جواب: مویز ( زبیب) و کشمش هر دو از انگور به دست می آید.برای درمان غلبه صفرا و غلبه بلغم مفید است ٬ اعصاب را تقویت می کند و خشم را از بین میبرد. قلب و معده را تقویت می کند.
مویز معمولا بی دانه و کشمش را با دانه می گویند.
💥💥💥💥💥💥🙏
#دندان_کودکان #دندان
⁉️سوال:
⁉️سلام،یه دختر پنج ساله دارم،شب ها موقع خواب دندانهایش را به هم میسابد آزمایش انگل دادیم منفی بود، به مدت 2 سال مدام ناخن میخورد،،لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم.
📝جواب:
1⃣ شب موقع خواب ملاج سر را با روغن بنفشه بمالید و ماساژ بدید.
2⃣ روزانه نیم ساعت روی خاک با پای برهنه پیاده روی کند و با خاک بازی کند.
3⃣ تنهایش نگذارید .
4⃣ روزی یک عدد میوه «به» به شکل پخته و مربا استفاده کند.
💥💥💥💥💥💥
#مو #سفیدی مو
⁉️سوال:
⁉️با عرض سلام و تشکر از مطالب خوبتون.برای خانمی که در جوانی موهایش کم پشت و شروع به سفید شدن کرده چه درمانی وجود داره؟
📝جواب:
🔴 از غذاهای طبع سرد پرهیز کند .
🔴 روزانه نیم ساعت ورزش کند.
🔴 روزانه یک لیوان شیر پ یک قاشق عسل میل کند.
🔴 روزانه بیست دقیقه پوست سر را آفتاب مستقیم بزند.
🔴 نیم ساعت قبل از حمام سر را با روغن زیتون ماساژ دهد.
💥💥💥💥💥💥💥💥
#جوش #شکم
⁉️سوال:
⁉️ببخشید دو روزه جوش خیلی بزرگ و دردناکی روی قسمت شکم من دراومده که خیلی اذیتم میکنه
میخاستم ببینم راه چاره ای هم داره ؟
البته قبلا هم از این جوشها میزد ولی نه به این بزرگی و دردناکی
و این که آیا بروز این جوشها علت خاصی داره ؟؟؟ و چجوری میشه از بروز اونها پیشگیری کرد ؟؟؟؟
ممنون از گروه خوبتون و زحمتی که می کشید
در ضمن من خانوم ؛ 40ساله هستم
📝جواب:
📜 برای جوش بزرگ و چرکی
1⃣ پرهیز از غذاهای گرم و خشک
2⃣ ریشه کاسنی و ریشه بابا آدم بجوشانید روزی سه استکان میل شود.
3⃣ بعد از ناهار و شام یک قاشق رب انار میل شود.
4⃣ آویشن بجوشانید ٬ درون لگن بریزید و داخل آن ده دقیقه بنشینید.
5⃣ ورزش عامل سلامتی است؛ ورزشتان را ترک نکنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
شبتون بخیر
با موضوع گفتمانی تقابل نظامی ایران و آمریکا در خدمت دوستان هستیم
⏪ پس از رویارویی قایقهای تندرو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ناو آمریکایی در خلیج فارس سخنان و تحلیلها در مورد امکان درگیری نظامی میان ایران و آمریکا قوت گرفت.
گرچه این تحلیل ها همواره با اما و اگرهای فراوانی همراه بوده ، اما نمی توان آنها را نادیده گرفت.
⏪تحلیلها و گمانه زنیها در مورد احتمال درگیری نظامی ایران و امریکا هر روز بیشتر میشود تا آنجا که تحلیلگران آمریکایی شیوع ویروس کوئید ۱۹ را دلیل تعویق افتادن این درگیری عنوان میکنند و تحلیلگران ایرانی هم تواند نظامی ایران در زدن پایگاههای نظامی آمریکا در کشورهای همسایه را عامل بازدارنده از برخورد خشن میدانند.
۱
⏪برخی تحلیل ها مثل روزنامه گاردین تا آنجا پیش رفته که در روزهای اخیر نوشته که اگر ایران و آمریکا واقعاً تمایلی به درگیری ناخواسته با یکدیگر ندارند باید هر چه سریعتر یک خط تماس اضطراری بین هم ایجاد کنند.!!!
⏪در گزارش این روزنامه انگلیسی با اشاره به ماجرای نزدیکی قایقهای تندرو سپاه به ناو امریکایی در خلیج فارس آمده است: این تنشها برای نخستین بار نیست که رخ میدهد، اما در شرایط فعلی که دو کشور درگیر مبارزه با کووید۱۹ هستند اگر واقعاً تمایلی به درگیری ناخواسته با یکدیگر ندارند باید هر چه سریعتر یک خط تماس اضطراری بین هم ایجاد کنند.
⏪در بخش دیگری از این مطلب آمده: اگر نیاز به وجود یک میانجی باشد، عمان گزینه اول خواهد بود. مسقط پیش از این نیز ارتباط امریکا و ایران را تسهیل کرده و هر دو طرف معمولاً آن را بهعنوان یک کارگزار صادق به رسمیت میشناسند. شاید این امکان وجود داشته باشد که مثلاً یک ژنرال فرماندهی مرکزی امریکا سنتکام از طریق تلفن با یک ژنرال عمانی ارتباط برقرار کند و بعد از طریق یک خط تلفن جداگانه به همتای ایرانی خود وصل شود.
۲
⏪دوستان این تحلیل ها بر چه مبنایی شکل گرفته اند و اصلا چرا برخی به جد معتقدند که امکان درگیری نظامی میان دو کشور قوت گرفته است؟؟
آیا صرفا رویارویی قایق های سپاه و شناور آمریکایی در خلیج فارس مبنای این تحلیل هاست یا نه، نشانه های دیگری هم هست؟؟؟
در ادامه بحث به این سوال مهم خواهیم پرداخت
۴
⏪ اگر آمریکاییها از سال ۱۹۹۰ میلادی تا امروز یعنی در طول ۳۰ سال گذشته بر سر راهبرد منطقه حضور خود تعریف کردند ایران در این سی سال براساس راهبرد مقابله با تهدید آمریکا خود را آماده کرده است لذا گزینه موشکی آخرین گزینه نیست و امیدوارم جنگ سرد تازه بین ایران و آمریکا شکل نگیرد.!!!
تجهیز پایگاههای آمریکا در عراق به معنای آرایش نظامی علیه ایران است و این آرایش نظامی میتواند خطرناک باشد
۵
⏪ جیمز جورج جترس مشاور سابق حزب جمهوریخواه در سنای آمریکا درباره حضور نظامی و تنشزای ناوگان آمریکا در خلیج فارس تاکید کرد که با توجه به تنشهای خطرناک، وجود یک خط ارتباط مستقیم میان تهران و ترامپ میتوانست موثر باشد.
گرچه وی در ادامه یادآوری کرد که این کار به دلیل ترکیب جنگ طلبان کاخ سفید عملی نخواهد شد.
۳
⏪خب دوستان با کمی دقت در مسایل منطقه در یکسال گذشته متوجه میشویم که سه نشانه برای احتمال درگیری بین ایران و آمریکا آشکار شده است؛
اول حمله تلافی جویانه ایران به پایگاه آمریگا در عراق در پی ترور شهید قاسم سلیمانی،
دوم رویارویی قایق های سپاه و ناو آمریکایی در خلیج فارس
سوم تجهیز پایگاه های آمریکا در عراق.
به این موارد البته باید اضافه کنیم تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که ناکامی بزرگی را برایشان به ارمغان آورد
تحریم تسلیحاتی ایران در ماه اکتبر به پایان رسید از این رو ایالات متحده که شدیداً خواستار تمدید این تحریمها شده بود با شکست دیپلماتیک بزرگی در سطح جهان روبرو شد که منجر به شکست جمهوریخواهان در انتخابات شد
۶
در ادامه ودر میان همه جدال های لفظی از مصاحبه تا توئیت ها کوتاه فراوان؛ تهدید محسن رضایی در گفت وگو با الجزیره بسیار مورد توجه جهان وبعنوان صریح ترین موضع گیری های ایران مطرح شد.
⏪دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به هر گونه تهدید علیه امنیت ملی خود پاسخ میدهد.
⏪محسن رضایی: امنیت ملی ایران تهدید شود پایگاههای آمریکایی را میزنیم
⏪محسن رضایی در گفتوگو با الجزیره تاکید کرد: «تهدید ترامپ درباره حمله به قایقهای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صرفا تبلیغاتی است».
⏪ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «پایگاههای آمریکایی در منطقه تحت نظر هستند و در صورتی که امنیت ملی ما در معرض تهدید قرار گیرد آنها را با موشک میزنیم».
⏪رضایی تاکید کرد: «ما هرگز آغازگر هیچ جنگی با آمریکا نخواهیم بود، اما پایان هر جنگی را که واشنگتن ممکن است شروع کند با تصمیم ایران رقم خواهد خورد».
۷
⏪ در چنین شرایطی و اگر نیاز به وجود یک میانجی باشد، عمان گزینه اول خواهد بود.
مسقط پیش از این نیز ارتباط آمریکا و ایران را تسهیل کرده و هر دو طرف معمولا آن را بهعنوان یک کارگزار صادق به رسمیت میشناسند.
عمان با آمریکا توافقنامه همکاری نظامی دارد و بهطور مشترک یک کمیسیون نظامی با ایران هم تشکیل داده است.
شاید این امکان وجود داشته باشد که مثلا یک ژنرال فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از طریق تلفن با یک ژنرال عمانی ارتباط برقرار کند و بعد از طریق یک خط تلفن جداگانه به همتای ایرانی خود وصل شود.
۱۰
⏪تنشهای ناشی از کمپین فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران و واکنش مقاومت حداکثری تهران که پس از خروج آمریکا از توافق هستهای ایران در ماه مه ۲۰۱۸ و تحمیل مجدد تحریمها ایجاد شد دو طرف را تا آستانه جنگ پیش برد.
⏪تقریبا دو کشور در دوسال گذشته سه بار وارد درگیری تمام عیار شدهاند.
🖊 اولین مورد پس از شلیک به هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی از سوی ایران در ژوئن ۲۰۱۹ رخ داد.
🖊دومین مورد در ماه سپتامبر، هنگامی به وقوع پیوست که ایران متهم به حمله به زیرساختهای نفتی سعودی شد
🖊 سومین مورد هم هنگامی بود که آمریکا سردار سلیمانی را ترور و ایران با حمله به پایگاه آمریکایی پاسخ داد.
۸
⏪ دوستان گرامی توجه فرمایید که همهگیری کووید-۱۹ از اسفند سال گذشته میتوانست دریچهای برای آتشبس بشردوستانه فراهم کند، اما در عوض به نظر میرسد فرصتی برای نمایش سخت شدن مواضع دو طرف بوده است.
یک مکانیزم تماس اضطراری آمریکا و ایران میتواند تجربیات گذشته واشنگتن در مورد ارتباطات نظامی با مخالفان از جمله اتحاد جماهیر شوروی، چین، روسیه و گروههای شبه نظامی عراقی تحت حمایت ایران را به یاد بیاورد.
در صورت نبود چنین سازوکاری هرگونه تماسی احتمالا به واسطه نیاز دارد.
۹
⏪ منتقدان چنین سازوکاری ممکن است ادعا کنند که با توجه به تنشهای زیاد و خصومت فزاینده تهران و واشنگتن، ایجاد یک خط تماس اضطراری احتمالا با مخالفت سیاسی غیرقابل تحملی روبهرو شود و حتی اگر برقرار شود هم ممکن است بیتاثیر باشد، اما به هر حال پتانسیل آن برای جلوگیری از محاسبات اشتباه و فاجعه آمیز از خطرات دیگر آن بیشتر است، حتی اگر فایده این راهکار محدود هم باشد باز باید آن را آزمود.
۱۱
⏪همچنین برای اجرای این طرح نیازی هم به عقبنشینی چشمگیر از رویکرد فشار حداکثری از سوی دولت ترامپ نیست. در سوی مقابل تن دادن ایران به چنین طرحی هم به معنای تایید حضور آمریکا در منطقه نخواهد بود. به هر حال غلبه بر موانع پیشروی روابط آمریکا و ایران، حتی از طریق واسطه، دشوار خواهد بود، خصوصا اینکه در حال حاضر دو طرف به بن بست دیپلماتیک رسیده و عدم اعتماد شدیدی بین طرفین حکمفرما است. با وجود همه این موانع در چنین لحظه خطرناکی به امتحان کردنش میارزد.
۱۲
{شماره های ۱۰ تا ۱۲ ترجمه ای از متن روزنامه گاردین است}
🔻 الحوثی: موشکی که آرامکو را هدف قرار داد، صد درصد ساخت یمن بود
«محمدعلی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی انصارالله:
🔹 هر چه سعودی به جنگ علیه ملت یمن ادامه داده و مراکز حیاتی را هدف قرار دهد، حملات، مقابله و دفاع ما از خاک و آبرو ادامه خواهد داشت.
🔹 موشکی که آرامکو سعودی را هدف قرار داد، صد درصد ساخت یمن است.
🔹 (سعودیها!) بار دیگر به آمریکا بروید و سلاح دفاعی جدید خریداری کنید زیرا این موشک، سیستمهای دفاعی را در هم شکست.
🔹 ملت یمن شکست نخواهد خورد و فقط به سمت صلح عزتمندانه حرکت خواهد کرد؛ در غیر این صورت، جنگ تا پیروزی ادامه خواهد یافت.
#ساده_اندیشی_ممنوع
🔴 بایدن و ج. ا. ایران| ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!
🔻 #زمانـــه| «راه هوشمندانه تری برای سخت گیری بر ایران وجود دارد». این جمله ، تیتر یادداشت جوبایدن در ۱۳ سپتامبر در سی ان ان بود. بایدن در این یادداشت می نویسد: «ما به تحریم های هدفمند علیه ایران در زمینه برنامه موشکی ، حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه خواهیم داد.»
🔹 این یعنی بایدن طرفدار راهبرد فشار #هوشمندانه تر بر ایران است. بر اساس این راهبرد هدف بایدن از بازگشت به برجام نه رفع تحریم ها، بلکه اجماع سازی علیه ایران و فشار بیشتر در حوزه های متنوع است.
🔹" آنتونی بلینکن" مشاور سیاست خارجی بایدن هدف دولت او را ایجاد احماع برای فشار موثرتر و انزوای ایران میداند. بلینکن میگوید: «ما از برجام به عنوان پلتفرمی استفاده خواهیم کرد که با فشار بیشتر ، ایران منزوی تر میشود»
🔹" جیک سولیوان" دستیار بایدن میگوید: «ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!. تصور کاهش تحریم ها بدون مذاکره بر سر موشک های ایران غیرعملی است».
🔹 " ایلان گولدنبرگ" مشاورخاورمیانه دموکرات ها هم در گزارشی نوشته است: «برجام نیازمند مکملی است که به بند غروب سیاست های منطقه ای و موشک های بالستیک ایران بپردازد»
🔴 تفاوت بایدن و ترامپ برای ایران
🔻 #زمانـــه | پیروزی بایدن لزوماً به نفع ایران و محور مقاومت نیست. بایدن برخلاف ترامپ -که با تکروی و رفتارهای غیرمتعارف امکان اجماع سازی جهانی را از خود سلب میکرد- قادر به این کار بهویژه با متحدان اروپایی است.
🔹 برخی قائل به آناند که ترامپ بهرغم سیاستهای رادیکال، ازجمله حمایت بیحد از رژیم اسرائیل و فشار حداکثری بر ایران، اصطلاحاً رو بازی میکرد، لذا مواجهه با او آسانتر بود. بایدن اما چنین نیست و همانند سلف خود اوباما، مشت چدنی را زیر دستکش مخملی پنهان میکند.
🔹 آنچه مسلم است بایدن در چهارچوب استراتژی کلان یعنی حفظ هژمونی آمریکا در جهان و خصوصاً غرب آسیا حرکت خواهد کرد و البته شیوههای نرم و دیپلماسی را ترجیح خواهد داد، هرچند پرونده دموکراتها نشان میدهد از ابزار تحریم و حتی جنگ و بحرانسازی رویگردان نیستند.
🔴 منطقه در یک نگاه | ۱۸ آبان ۱۳۹۹
1️⃣ وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ضمن تبریک به «جو بایدن» بهعنوان رئیسجمهور منتخب آمریکا، تأکید کرد که دوستی و سابقه برجسته بایدن در حمایت از اسرائیل به حدود نیم قرن پیش بازمیگردد.
2️⃣ نماینده ویژه آمریکا در امور ایران برای بحث و رایزنی درباره ایران امروز به سرزمینهای اشغالی، عربستان سعودی و امارات سفر خواهد کرد.
3️⃣ یک کمیته پارلمانی جمهوری آذربایجان ضمن محکوم کردن اظهارات ضدایرانی نماینده این کشور تاکید کرد که هیچکس نمیتواند به روابط دوستانه دو طرف خدشه وارد کند.
4⃣ رئیس جریان آزاد ملی لبنان امروز در سخنانی، دلایل تحریم شدنش از طرف آمریکا را تشریح کرد و گفت، حاضر به قبول درخواست واشنگتن برای قطع ارتباط با حزبالله نشده است.
5⃣ الهام علی اف رئیسجمهور جمهوری آذربایجان رسما اعلام کرد، این کشور شهر «شوشا» در منطقه قره باغ کوهستانی را از سیطره نیروهای ارمنستان خارج کرد.
🔴 #تحلیل_کوتاه | روانگردان توهم‼️
🔻 #زمانـــه | ترامپ یک شخص نبود و اصولاً ما در قضیه آمریکا با یک شخص رو به رو نیستیم؛ بلکه با یک سیستم مبتنی بر فلسفهای آشنا مواجهیم. فلسفهای که روانگردان است و تحلیل آن نیز از جنس روانشناختیِ فیلسوفهایی است که هیتلر را تئوریزه کرده بودند.
🔹 این فلسفه را میتوان برخاسته از توهم دانست. از روانی ناآرام و رنجور. فلسفهای که بر مغز و سلسله اعصاب اثر میگذارد. شخص را وارد وادی توهم میکند. و آدمی را از خود بی خود مینماید. استکبار یک خودبزرگ بینی برخاسته از «توهم» در عصر فرومایگی گاوه های شیرده، دولتهای ضعیف و میانمایگی دولتهای متوسط است.
🖌 #سرخط_تحلیلی | گرچه در تاکتیک تفاوت بین بایدن و ترامپ خواهد بود اما تحلیل بایدن منهای تحلیل ساختار و فلسفه ی سیاسی و اخلاقی آمریکاخطاست.