eitaa logo
این عماریون
365 دنبال‌کننده
240.9هزار عکس
65.4هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قاب‌هایی متفاوت از حضور پزشکیان در مجلس ـــــــــــــــــــــــ ♨️
مرگ همستر» خبری بود که بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر ربات «همستر کامبت» را در شوک فرو برد. این خبر را فردی به نام الکس، مالک پروژه Simple روز شنبه در کانال تلگرامی خود منتشر کرد. او طی پستی اعلام کرد همستر مرده و بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر منتظرند تا این پروژه به نتیجه برسد. بسیاری از کاربران این ربات هم که هزینه‌های زیادی از جمله «زمان» زیادی را صرف آن کرده بودند، نسبت به این پروژه ناامید شده و از آن خارج شده‌اند. با این‌حال هنوز منابع رسمی مربوط به تلگرام یا همستر واکنشی به این موضوع نشان نداده‌اند تا کاربران همچنان در نگرانی سوختن سکه‌هایشان بمانند. کاربران همستر کامبت پیش از این هم در موج اخبار ضدونقیض مربوط به پول شدن یا نشدن سکه‌هایشان سرگردان و بلاتکلیف بودند و با این اتفاق نگرانی آن‌ها چند برابر شده است. با این‌حال باید منتظر بود و دید که آیا واقعا همستر مرده است یا نه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺 امام‌خامنه‌ای ‌: 🪴 سربازی امام زمان کار آسانی نیست‼️ خودمون رو آماده کنیم...
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شرط عبدالوحید فیاضی، موافق گزینه وزارت میراث فرهنگی برای رای دادن به صالحی امیری: اگر صالحی امیری از فتنه 88 برائت جست ما به او رای می‌دهیم نماینده مردم نور و محمودآباد: 🔸من به عنوان موافق آقای صالحی امیری اینجا ایستادم من هیچ نسبتی سیاسی با آقای امیری ندارم اصلاً من یک جریان سیاسی هستم که با او در یک مشق نبودم. 🔸مجلس محل تجارب آرا و اندیشه است، نمایندگان آزادند نمایندگان هیچگاه با یک برگه تحت تاثیر قرار نمی‌گیرند. 🔸آقای صالحی اصلا رنگ سیاسی نداشته است که اعضای کمیسیون از او بپرسند، آقای امیری یک مدیر سیاستمدار فرهنگی است یکی لیدر است. 🔸اگر چنانچه گاهی از برخی جزئیات صنایع دستی، گردشگری و میراث اطلاعی ندارد آن جزء است آن مربوط به مدیران خرد است، او یک مدیر راهبردی است. 🔸او سال‌های سال است در جمهوری اسلامی نقش‌آزمایی می کند او تازه به میدان نیامده است درباره جریان فتنه خودش باید توضیح بدهد؛ اینجا اگر برائت جست ما به او رای می‌دهیم.
🔰 سخنگوی سپاه: ممکن است پاسخ ایران تکرار عملیات‌های گذشته نباشد 🔸سردار نایینی: امروز رژیم صهیونستی شکست را پذیرفته و حتی سیاستمداران آمریکایی به این‌موضوع اذعان دارند و تا کنون به هیچکدام از اهداف خود نرسیده‌اند. 🔸مردم ایران هوشمند هستند و می‌دانند فرماندهان نیروهای مسلح در سطوح‌ عالی تصمیم گیری در‌مورد پاسخ همه شرایط را می‌سنجند و تصمیم دقیق ‌و حساب شده می‌گیرند و با اقدامات موثر محاسبات دشمن را تغییر می‌دهند. 🔸زمان به نفع ما است و ممکن است دوره انتظار این پاسخ طولانی شود. 🔸فعلا صهیونیست‌ها باید در بی تعادلی به سر‌ ببرند و ممکن است پاسخ ایران هم تکرار عملیات‌های گذشته نباشد و سناریوهای پاسخ یکسان نیست و فرماندهان ما تجربه و هنر تنبیه موثر دشمن را دارند و اهل اقدام‌ شتاب‌زده نیستند. 🔸هیچ تعرضی به اهداف ایران بدون پاسخ گذاشته نشده و دشمن باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق در زمان خودش باشد.
📷 وقتی صالحی امیری قول به رسمیت شناختن اسرائیل را به کمیته بین المللی المپیک داد 🔸صالحی امیری که امروز برای کسب رأی اعتماد در مجلس تلاش می کند؛ پیشتر در زمان تصدی ریاست کمیته ملی المپیک طی نامه ای به توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک تعهد داده بود به سیاست ایران علیه ورزشکاران اسرائیلی پایان دهد. 🔸گفتنی است طبق سیاست رسمی جمهوری اسلامی و به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی، ورزشکاران ایرانی از رویارویی با نمایندگان این رژیم در میادین ورزشی خودداری می کنند.
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سخنگوی سپاه: صهیونیست ها باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق باشند سردار نائینی در پاسخ به سوالی در خصوص «ابعاد خونخواهی شهید هنیه»: 🔸رژیم صهیونیستی در دو میدان لبنان و غزه شکست را پذیرفته است 🔸فرماندهان سطوح عالی نیروهای مسلح تصمیم گیری در مورد «جنگ، اقدام و پاسخ» همه شرایط را می‌سنجند و تصمیم دقیق و حساب‌شده می‌گیرند 🔸زمان در اختیار ماست و ممکن است دوره انتظار از پاسخ طولانی‌تر شود 🔸فعلاً صهیونیست‌ها باید در ترس ناشی از دوره انتظار و ابعاد حمله احتمالی ایران و جبهه مقاومت در بی تعادلی به سر ببرند 🔸ممکن است پاسخ ایران هم تکرار عملیات‌های گذشته نباشد 🔸کیفیت پاسخ، سناریوها و ابزارها همیشه یکسان نیست 🔸فرماندهان شجاع جمهوری اسلامی اهل هیچ اقدام شتاب زده‌ای نیستند 🔸در گذشته هم هیچ تعرضی به اهداف و منافع ایران بدون پاسخ گذاشته نشده است 🔸باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق در زمان خودش باشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محمدپور، مخالف وزیر پیشنهادی نفت: برنامه آقای پاک‌نژاد به‌گونه‌ای است که گویا وزارت نفت فقط متولی استخراج و فروش منابع نفتی است
🔺️🔻سراج، نماینده مجلس: از وزیر پیشنهادی نفت پرسیدم شما سرباز آن ژنرال(زنگنه) هستی؟/ وزرای کار، بهداشت، گردشگری و راه صلاحیت لازم را ندارند محمد سراج نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مصاحبه با آخرین خبر محمد سراج، نماینده مردم تهران در مجلس: 🔹️برداشت من این است که بالای 80درصد کابینه پیشنهادی رای می‌آورند. 🔹️بنظر من وزرای کار، بهداشت، گردشگری، راه و شهرسازی صلاحیت لازم را ندارند. 🔹️صعب‌ترین و سخت‌ترین وزارت‌خانه را نمی‌شود به یک خانم سپرد که تجربه‌اش فقط در حوزه زمین است. 🔹️آقای میدری در جلسه اول کمیسیون از مواضع مجلس ششم کوتاه نیامد و جلسه آخر ابراز پشیمانی کرد. 🔹️میدری می‌گفت تحصن کارگران در زمان عبدالملکی اشتباه بوده است و من پرسیدم چطور تحصن آنها اشتباه است اما تحصن شما درست بود؟ 🔹️از پاک نژاد وزیر پیشنهادی نفت پرسیدم شما سرباز آن ژنرال(بیژن زنگنه) هستی و ارتباط تو با او چیست؟ 🔹️آسیب‌های اجتماعی معلول هستند و علت عمده آن وضعیت اقتصادی است.
🔺🔻بررسی برنامه و صلاحیت پاک‌نژاد وزیر پیشنهادی نفت مخالفین: 🔹️حسینی: آقای پاک‌نژاد انتظار داریم شما وزیر آقای پزشکیان باشید نه گوش به فرمان افرادی از بیرون 🔹️محمدپور: برنامه آقای پاک‌نژاد به‌گونه‌ای است که گویا وزارت نفت فقط متولی استخراج و فروش منابع نفتی است موافقین: 🔹️عبداللهی: پاک نژاد شخصیتی برای همین زمانه است؛ تحصیلات ممتازی در دانشگاه تهران و امیرکبیر دارد. 🔹️نصیبی: پاک نژاد با تخصص، شناخت محیطی و تجارب مدیریتی خود در صنعت نفت به خوبی می‌تواند ظرفیت تولید را ارتقا بخشد.
🔺️🔻قائم‌پناه مسئول ادارۀ امور گزینش کشور شد 🔹️رئیس‌جمهور با صدور حکمی مسئولیت ادارۀ امور گزینش کشور را به معاون اجرایی خود تفویض کرد
🔺️اعضای کمیسیون کشاورزی صلاحیت علی‌آبادی را برای تصدی بر این وزارتخانه تأیید کردند 🔹️کمیسیون انرژی و کشاورزی نیز با صلاحیت وزیر پیشنهادی نیرو موافقت کرد.