فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیشگوئیهای نوستراداموس درباره پایان جمهوری اسلامی #ایران
🎙استاد شجاعی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💜 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 💜
چرا پزشکیان به نشست سران کشورهای عربی نرفت؟
مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در تماسی با بن سلمان ولی عهد عربستان بیان داشت که به علت «تراکم امور اجرایی» نمیتواند در نشست فردای سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض برای بررسی دو جنگ غزه و لبنان شرکت کند و محمد رضا عارف معاون اول او در این اجلاس حضور خواهد یافت.
در کنار آن هم عباس عراقچی وزیر خارجه امروز در نشست وزرای خارجه عربی و اسلامی در ریاض حضور نیافت و به جای او معاون حقوقی و بینالملل وزارت خارجه شرکت کرد.
در حالی پزشکیان و عراقچی به ریاض نرفتند که امروز رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح عربستان به تهران آمد و با همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو کرد.
نرفتن رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران به ریاض پرسش مهمی درباره علت آن را مطرح میکند؟ در روابط دو جانبه مشکلی حادث شده است یا مساله چیز دیگری است؟
به نظر میرسد عدم مشارکت به روابط دو جانبه ارتباطی ندارد و اتفاقا تماس امشب رئیس جمهور ایران با بن سلمان به احتمال زیاد با این هدف بوده است که مانع سوء تفاهمی در این خصوص شود. در این تماس هم بنا به سایت ریاست جمهوری دو طرف به نیکی از روابط دو کشور یاد کردهاند.
ایران همواره بر برگزاری نشست سران همکاری اسلامی درباره جنگ غزه و سپس لبنان برای ترغیب کشورهای اسلامی به اتخاذ موضعی یکپارچه فراخوانده و در چنین وضعیتی بعید است که مشغله کاری مانع سفر به عربستان و مشارکت در نشست پیشگفته شده باشد.
پس علت عدم حضور پزشکیان و عراقچی در این اجلاس چیست؟ به ویژه که خود ایران بانی و دعوتگر به این نشست بوده است و ظاهرا خود وزیر خارجه در سفر اخیر خود به ریاض دوباره خواستار برگزاری نشست سران سازمان همکاری اسلامی شده است.
در حالی که اساسا وقتی نشست سران همکاری اسلامی با شمول همه سران عرب نیز هست؛ اما عربستان پس از دریافت پیشنهاد ایران، آن را به اجلاس سران عربی و اسلامی تغییر داد و به نظر میرسد که با برگزاری همزمان نشست سران عرب و اسلامی در قالب یک اجلاس اهداف خاصی را پیگیری میکند که یکی از آنها میتواند معرفی نشست به عنوان ابتکاری عربستانی باشد.
اما به نظر میرسد که علت اصلی عدم مشارکت ایران در سطح رئیس جمهور و وزیر خارجه به وجود نگرانی خاصی نسبت به بهرهبرداری احتمالی از این اجلاس برای طرح و پیگیری برخی طرحها و راهکارهای مخالف سیاست جمهوری اسلامی ایران مانند راه حل دو دولتی و غیره در کنار نبود امیدی برای مثمر ثمر بودن اجلاس جهت توقف جنگ بر میگردد؛ به خصوص که اجلاس سران عربی و اسلامی متعاقب برگزاری اجلاس بینالمللی «اتحاد برای اجرای راه حل دو دولتی» در 30 اکتبر گذشته برگزار میشود که در دو هفته اخیر پرسشها و شک و تردیدهایی را در برخی محافل منطقهای درباره اهداف نشست و برگزاری آن قبل از اجلاس سران عربی اسلامی برانگیخت؛ از جمله این که برخی معتقد بودند که برگزاری اجلاسی برای توقف جنگ و این کشتار بر نشست «اتحاد برای اجرای راهحل دو دولتی» اولویت و ارجحیت داشت و پس از تحقق آن ریاض میتوانست مسائل دیگر را پس از توقف جنگ پیگیری کند.
اما مقدم کردن اجلاس راه حل دو دولتی فی نفسه میتواند کاشف از اولویت کاری ریاض در مواجهه با این بحران و پیگیری سیاستی در این خصوص به ویژه با بازگشت ترامپ به قدرت باشد که آشتی با تهران تاکنون تاثیری بر آن نگذاشته است.
در هر صورت، باید منتظر ماند و دید که آیا نشست جدید سران کشورهای عربی و اسلامی متفاوت از اجلاس قبلی سران همکاری اسلامی و خروجی آن گامی موثر و جمعی در جهت توقف جنگ خواهد بود؟ یا تفاوت خاصی با آن نخواهد داشت؟
رفتار عجیب قوه قضائیه با یک مسأله در دو دولت/ آیا اجرای عدالت هم تابع دولت مستقر است؟
سال گذشته شخصی به نام سجاد پاشاکی، شکایتی را علیه معاون اداری استخدامی دولت شهید رییسی ثبت کرد که دیوان عدالت این شکایت را پذیرفت و رأی به برکناری لطیفی داد. هرچند که این حکم از لحاظ حقوقی منتقدین جدی نیز داشت.
پس از حضور دولت چهاردهم و حضور محمد جواد ظریف به عنوان معاون راهبردی رئیسجمهور، نمایندگان مجلس و کارشناسان حقوقی، از غیرقانونی بودن حضور او سخن گفته و خواستار برکناری او شدند.
در همین رابطه سجاد پاشاکی نیز بار دیگر شکایتی را علیه معاون راهبردی رئیس جمهور تنظیم کرد که در کمال تعجب این بار این شکایت با ایراد شکلی ذینفع نبودن پاشاکی رد شد.
این دوگانگی در صدور حکم در زمان ریاست شهید رئیسی و مسعود پزشکیان این سوال را در ذهنها به وجود میآورد که آیا اژهای نیز وارد بازی وفاق شده است و قرار است با شعار وفاق چشم بر بیقانونیهای دولت چهاردهم ببندد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 وجود مجلس خبرگان یعنی حرکت نظام اسلامی توقف ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ترامپ: بدون عربستان سعودی، اسرائیل به مشکل جدی برمیخورد!
🔻پ.ن: حرفهای سال ۲۰۱۸ در دور قبل ریاست جمهوری ترامپ را ببینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدبار ببینید
⭕️ #رهبر_انقلاب تفسیری از آیات قرآن را ۵۰ سال پیش به ما آموخت که انگار برای همین امروز گفته شده است.
🔹 از توطئهی دشمن، ایمان مؤمن زیادتر میشود!
🔸 اما کسان دیگری هم هستند که از تهدید شیطانها میترسند...
🔹 با تهدیدهای دشمنان، میترسی یا قویتر میشوی؟ مسئله ایمان است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ همهی رئیسجمهورهای امریکا با ایران جنگیدهاند! از آن بیهوش و حواس قبلی تا این سبکمغز جدید!
🎙بیانات #رهبر_انقلاب، راه را به ما نشان میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یحیی سنوارها این گونه متولد میشوند...
🔹 از اعماق بغضهای فروخورده...
🔸 از دل کلمات در گلو مانده و اشکهای حبس شده در حدقهی چشمهای بیگناه...
🔻 امیرالمؤمنین(ع): يَوْمُ الْمَظْلُومِ عَلَى الظَّالِمِ أَشَدُّ مِنْ يَوْمِ الظَّالِمِ عَلَى آلْمَظْلُومِ.
🔴 روز انتقام مظلوم از ظالم، شديدتر از روز ستم كردن ظالم بر مظلوم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شهید سیدحسن نصرالله: زمان آن فرا رسیده که ما بمانیم و آنها محو شوند.
🔹 دورانی که خانههای ما تخریب میشد و خانههای آنها پابرجا میماند، به پایان رسیده است.
🔸 دورانی که ما را هراسان میکردند و خود نمیهراسیدند تمام شده است.
🔹 زمان آن فرا رسیده است که ما بمانیم و آنها از صحنه روزگار محو شوند.
🔻 اربعین #سیدالشهداء_مقاومت رسید و وعدههای سید یکی پس از دیگری به واقعیت میپیوندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی از مستند «شهری در آسمان» که شهید آوینی در ۲۲ ثانیه اول آن رمز تفاوت انسانهای عاشق و انقلابی با انسانهای معمولی را بیان میکند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعا سخنان اخیر آقا، از این سخنان صریح تر نیست.
خیلیا کلیپ آقای حیدری کاشانی رو فرستادن و ابراز نگرانی کردن.
این کلیپی که الان گذاشتم برای 10_15 سال قبله. آقا همیشه در دیدار با خبرگان همین نکته رو میگن، قبلا شاید صریح تر هم گفته باشن.
خدا سایه آقا رو بالا سر همه مسلمین جهان مستدام بداره و این انقلاب رو به دست صاحبش برسونه 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 قیامت خواهد شد!
✅ وظیفه ما نسبت به رهبری
🔻 حضرت آیت الله مصباح یزدی:
🔹 اولین #وظیفه ما نسبت به نعمت رهبری این است که خاضعانه از درگاه الهی طول عمر و سلامتی و توفیقات و تایید بیشتر #رهبر_انقلاب را درخواست کنیم؛ - درخلوت، در جلوت، در مواقع عبادت، در مواقع تشرف [به اماکن مقدسه] - این را از بزرگترین وظایف خودمان و بهترین آرزوهای خودمان بدانیم که برکتش شامل لااقل ۸۰ میلیون مردم کشور خودمان و صدها میلیون مسلمان دیگر میشود.
🔸 دومین وظیفه ما نسبت به #نعمت رهبری این است که سعی کنیم واقعا بفهمیم منویات ایشان و خواستههای ایشان از نیروهای مختلف دقیقا چیست؟
🔹 گاهی منافع شخصی مانع میشود از این که آدمی درست دقت کند که ببیند آقا از من چه میخواهد و تفسیر میکند به آن چیزی که دلخواه خودش است. اینها از وساوس شیطانی است و مانع میشود از این که این برکات عمومیت پیدا کند و نتایجش نصیب #مردم شود.۹۸/۷/۱۵
🌐خامنه ای؛ #مقتدر_مظلوم❗️
♨️« ۳۵ سال سکوت کافی است»!
⭕️« ۳۵ سال از #آغاز_زعامت حضرت آيتالله خامنهاي ميگذرد و به جرات ميتوان گفت، تقريباً همة آنچه امروز از توانمنديها و شايستگيهاي ايشان در ذهنها نقش بسته است، محصول برداشت طبيعي از #كارآمدی_رهبری ، طي سه دهه گذشته است.
به بيان ديگر، نه در #عرصه_بينالمللي و نه در #عرصه_داخلی، تلاش و برنامه هدفمندي نهتنها براي «تبليغ» كه براي «معرفي» ايشان هم صورت نگرفته است.
⭕️ديگران در عرصه بينالمللي، #بايكوت_خبری و رسانهاي رهبر انقلاب اسلامي را آشكارا به عنوان سياستي محوري دنبال كردهاند، اگر چه اتاقهاي فكر، هستههاي تفكر و نخبگان جهان توانمنديها و قدرت راهبري ايشان را نميتوانند نبينند و در تحليلهاي خود به آن تصريح نكنند.در عرصه داخلي هم به ملاحظات گوناگون اين مهم انجام نشده است.
1️⃣عدهاي از باب حفظ حرمت و عظمت بنيانگذار جمهوري اسلامي، حضرت امام خميني (ره)،
2️⃣عدهاي ديگر به دليل توقف در امام خميني و گرايش به نوعي «واقفيگري»،
3️⃣عدهاي هم به سبب نداشتن شجاعت و جسارت لازم و برخي هم به ملاحظات ديگر!
البته ممكن است نوعي عادت فرهنگي هم در اين زمينه موثر باشد؛ عادتي كه همواره ما را مشغول آنچه از دست دادهايم ميكند و غافل از آنچه داريم!
... اين را هم بدانيم و ميدانيم كه موضوع، معرفي و تبليغ « #شخص» نيست، بلكه هدف اصلي معرفي و تبليغ «رهبر جهان اسلام» و «رهبر انقلاب اسلامي» و در لايههاي عميقتر، معرفي و تبليغ يك مدل جديد براي اداره جامعه است؛ مدلي مبتني بر نظريه « #ولايت_فقيه ».
⭕️... اگر مردم زمان امام علي (ع) را به دليل نشناختن امامشان و تعجب از شهادت او در محراب مذمت ميكنيم، در قرن ۲۱ و با اين همه رسانه و وسايل ارتباط جمعي، نشناختن و نشناساندن رهبر؛ جامعه مستحق چيست؟
به هر حال ۳۵ سال #سكوت و كمكاري در اين حوزه #كافی_است. از امروز بايد #طرحی_نو درانداخت و افكار عمومي داخل و خارج را با «رهبري انقلاب اسلامي» آشنا كرد.»
♨️البته به دلیل #جامع_الاطراف بودن شخصیت رهبر معظم انقلاب، از زوایای مختلفی می توان به بررسی عملکرد ایشان پرداخت؛ اما در این شرایط ، بر آنیم تا در حدّ توان و در عین رعایت اختصار، به گوشه هایی از نقش «رهبری» ایشان در پیشبرد انقلاب اسلامی بپردازیم.
علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔹روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔹در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
🔻در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.».
🔻سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
🔻روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
🔹ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔹در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
🔹در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔹در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
🔹مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔹جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
مدیریت ۱۶۶ شرکت شستا با کدام معیار انتخاب شده است ؟!
🔻مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با صدور حکمی غیر قانونی و سؤال برانگیز، محمدرضا سعیدی را به عنوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) منصوب کرد.
🔹محمدرضا (میثم) سعیدی، از اعضای طیف رادیکال دفتر تحکیم در دهه هفتاد بود که به همراه برخی عناصر دیگر مانند حقیقتجو و موسوی خوئینی و یوسفیان و تاجرنیا، در فهرست انتخاباتی اصلاحطلبان وارد مجلس ششم شدند و در تحرکات ساختارشکنانه به عنوان پیاده نظام حزب منحله مشارکت نقش داشتند. از این جمع، حقیقتجو و موسوی خوئینی پس از دوره نمایندگی از کشور گریختند و پناهندگی گرفتند.
🔻میثم سعیدی جزو متحصنان مجلس و مدعیان استعفا بود؛ جمعی از افراطیون سیاسی کار که مجلس را به بن بست کشاندند و در حالی که نارضایتی مردم از عدم توجه به مشکلات اقتصادی اوج میگرفت، کوشیدند با تهدید به استعفا در کنار برخی مدیران دولت خاتمی، انتخابات مجلس هفتم را به تعطیلی بکشانند که البته ناکام ماندند.
🔹میثم سعیدی آن روزها بازیچه پدرخواندههای افراطیون بود و صلاحیتش رد شده بود. او همچنین در ادامه پادویی برای پدرخواندههای حزب مشارکت، نامه موسوم به جام زهر را که خواستار تسلیم در برابر آمریکا به بهانه مسئله هستهای بود، امضا کرده بود.
🔻او در عین حال به اعتبار بده بستانهای سیاسی در دولت روحانی، مدیریتهایی را در پتروشیمی جم و شرکت تاپیکو و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار داشته است.
🔹 شستا دارای ۱۶۶ شرکت زیرمجموعه و ۹ شرکت هلدینگ اصلی و چند شرکت هلدینگ فرعی است. شستا در زمینههای مختلفی همچون دارو، معدن، سیمان، تولید برق، فناوری اطلاعات، ترابری دریایی، کشاورزی و دامپروری، نفت، گاز، پتروشیمی و... فعال است.
🔻هلدینگ شستا در زمینه مدیریت سرمایهگذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکتها و در حوزههای مختلفی از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، زنجیره تامین تولید و توزیع دارو، تولید برق و نیروگاه، سیمان و ساختمان، حملونقل، بورس و بیمه و... فعالیت میکند.
🔹بهطور متوسط معادل ۱۰ درصد از مجموع ارزش بازار بورس اوراق بهادار تهران، متعلق به شرکتهای زیرمجموعه شستا است.
🔻برخی از از شرکتهای وابسته به شستا است، عبارتند از: هلدینگ پتروشیمی تاپیکو، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت پالایش نفت ایرانول و پتروشیمی جم.
🔹احسان احمدی معاون سازمان تامین اجتماعی چندی پیش گفته بود: شستا اکنون با ۱۶۳ هزار میلیارد تومان سرمایه بزرگترین شرکت در بازار سهام از نظر حجم سرمایه است. برخی منابع رسانههای هم گفتهاند که سرمایه شستا تا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
🔻 در دورههای گذشته برخی مدیران شستا به عنوان مدیران نجومیبگیر ارزیابی شدهاند و همچنین برای برخی محافل سیاسی، شستا نقش غنیمت سیاسی و انتخاباتی را داشته است.
🔹اسفند سال ۱۳۹۶، کانال روزنامه سلام درباره استیضاح وزیر رفاه و کار نوشت: «یکی از نمایندگان فراکسیون امید که در هیئترئیسه مجلس هم عضو است، از ربیعی برای رای اعتماد درخواست کرده که ۵ نفر از بستگانش در هیئتمدیره شرکتهای بزرگ شستا منصوب شوند»!
🔻فرزندان دیگر این عضو فراکسیون امید، در یکی از شرکتهای زیر مجموعه شستا (آتیه صبا) شاغل بودند. همچنان که فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات، به عضویت و ریاست هیئت مدیره شرکت سولیران (وابسته به شستا) منصوب شده بود.
مالک شریعتی: جدول خاموشی به بهانۀ مازوت آدرس غلطِ دولت است
🔹عضو کمیسیون انرژی مجلس: اعلام جدول خاموشی به بهانۀ حذف مازوت و کاهش آلودگی آدرس غلطی است که دولت میدهد. اینکه مشکلی را با مشکل دیگر جایگزین کنیم راهحل مناسبی نیست.
🔹اگر مازوت هم میسوزاندند باز ما خاموشی داشتیم. علتش این است که تکالیف در خصوص ذخیرهسازی، تکالیف افزایش راندمان نیروگاهها و تکالیف در خصوص کیفیسازی سوخت پالایشگاهها انجام نشده است.
🔹دولت باید قوانین حوزۀ بهینهسازی، مدیریت مصرف، افزایش راندمان نیروگاهها، افزایش کیفیت سوخت پالایشگاهها را دنبال کند. همه مواردی که نام بردم قانون دارد. کمیسیون انرژی حتماً پیگیر این موارد است و جلسه میگذارد.
🇮🇷﷽🇵🇸
📝 چرایی تاکید رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی بر توسعه هوش مصنوعی در کشور
🍃🌹🍃
1⃣ نقش بی بدیل در آینده حکمرانی سایبری و اداره جهان
2⃣ علم نافع است که در صورت بهره گیری درست از آن به پیشرفت کشور منجر خواهد شد.
3⃣ به افزایش نقش بازدارندگی در برابر دشمنان در جنگ های آینده سایبری منجر خواهد شد.
4⃣ از مصادیق بارز تحقق قوی شدن کشور می باشد.
5⃣ جا ماندن از قافله آن، کشور را به ضعف و عقب ماندگی می رساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس به آمار خلاف واقع سخنگوی دولت
دکتر منان رئیسی نماینده مجلس نوشت:
🔹اولا عرض میشود که آمار اعلامی این خواهر گرامی نادرست است و اینکه ایشان به عنوان وزیر مربوطه هنوز اطلاع دقیقی از آمار مسکن تحویل شده ندارند جای تاسف دارد.
🔹ثانیا بر فرض که این آمار درست باشد، متهم ردیف اول در این آمار افتضاح، خود ایشان هستند؛ چون حدود ۴ سال از ۵ سال اخیر را خود ایشان معاون شهرسازی وزارت راه بودهاند و این معاونت، مهمترین ارگان مربوط به مسئله مدیریت زمین است؛ یعنی دقیقا همان جایی که باید با اتخاذ سیاستهای درست، مسئله زمین را به عنوان معضل اصلی مسکن حل میکرد که نکرد!
🔹ثالثا حسب اخبار موثق، ایشان برخی معاونانشان را قبل از حضور در برخی جلسات، از بیان دستآوردهای دولت شهید رئیسی نهی کردهاند و به نظر میرسد ادبیات ایشان در این ویدئو نیز در راستای همان نوع نهی کردنها است که اگر چنین باشد، فعلا در گام اول ایشان را به رعایت تقوی و انصاف دعوت میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشه کارش تمام است!
🍂در همه ابعاد، عفاف و حجاب را رعایت کنید(در حرف زدن)🍂
🔶 فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلاً مَّعْرُوفاً (احزاب/٣٢)
⚡️ترجمه :
پس به نرمى و كرشمه سخن نگوييد تا (مبادا) آن كه در دلش بيمارى است طمعى پيدا كند، و نيكو و شايسته سخن بگوييد.
🍁 طورى سخن بگوييد كه هم محتوا خوب باشد «قولاً معروفا» و هم شيوه، سالم باشد.
⭐️گرچه كسى كه بيمار دل است مشكل دارد، «فى قلبه مرض» امّا شما كارى نکنید كه او را تحريك كند، و این کار به نفع سلامت و امنیت خودتان نیز هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸
🎥 مجلس انقلابی...
🍃🌹🍃
🔹روایت یک خبرنگار از دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری با رهبر معظم انقلاب