🔴 گوشه هایی از زندگی علی علیه السلام
♦️امام خمینی(ره): آن شبی که شب #ضربت_خوردن ایشان هست، آن شب مهمان أم کلثوم، می گویند بوده است؛ وقتی که برایش غذا می آورند،ایشان غذا برای #افطارش می آورد، می بیند که #نمک آورده و #شیر؛ می گوید تو چه وقت دیدی من #دو_تا_خورش داشته باشم؟یکی اش را بردار.
♦️می گویند رفته است نمک را بردارد، گفته است:به جان من شیر را بردار. با نمک دو لقمه دست برد و خورد. این حکومت ماست، حکومت اسلام است. حاکم اسلام است.
📚صحیفه نور جلد ۲ صفحه ۲۴۰
🔴 رهبر معظم انقلاب :صحبت های مسولین در این چند روز مایه تاسف بود
♦️از برخی از مسئولان حرف هایی زده شده که مایه تاسف است.
♦️رسانه های دشمن این حرف ها را پخش کردند.
♦️بعضی از این حرف تکرار حرف های آمریکاست.
♦️آمریکایی ها از نفوذ ایران در منطقه به شدت ناراضی هستند. از شهید سلیمانی ناراحت بودند به خاطر این.
♦️برخی از کسانی که میخواهند وارد انتخابات شوند مسائلی را مطرح میکنند که هیچ پشتوانه فکری و برنامه ای ندارد.
♦️از برخی از مسئولین کشور این روزها حرفهایی شنیده شد که مایه تعجب و تاسف بود و از رسانه های دشمن مطرح شد و تکرار حرف های خصمانه دشمن است.
♦️انصافا نیروی قدس بزرگترین عامل موثر از دیپلماسی انفعالی در غرب آسیا است
🔴مجری، سیاستگذار یا مافیا؟!
🔹حسن روحانی گفتمان انتخاباتی خود را بر مذاکره گذاشت و رأی مردم را دشت کرد. رئیسجمهور خزانه خالی را نشان داد و استراتژی دولتش را بر مذاکره برای رفع تحریم گذاشت. رهبری مذاکره را بیفایده دانست. روحانی گیر سهپیچ داد و شاخ و شانه کشید. رهبری نصیحت کرد. روحانی فشار آورد و مجوز را گرفت. ظریف با کری قدم زد. روحانی کشور را در آمپاس نگه داشت. #ظریف به دیپلماسی بالکونی روی آورد. رهبری خطوط قرمز را ترسیم کرد. روحانی همهی مسئولیت مذاکره را پذیرفت. کمیسیون برجام مجلس وارد گود شد. ظریف خطوط قرمز را لایی کشید. لاریجانی مجلس را ٢٠ دقیقهای دور زد. زارعی گریه کرد. منتقدان در صدا و سیما سانسور شدند. ظریف با تام کاتن رفیق توئیتری شد. رهبری هشدار داد که خرشان از پل بگذرد، به ریش قشنگتان میخندند. روحانی گلواژه نثار کرد. وحدت عجیبی بین دولت و مجلس موگرینیپسند شکل گرفت. برجام متولد شد. مردم بیرون ریختند. فیروزآبادی تبریک گفت. رهبری به او تشر زد. ظریف در آسمانها سیر میکرد. سانتریفیوژها به سرعت جمع شدند. هستهای زیر ذرهبین نظارت پادگانی رفت. ١+۵ بشکن زد. اوباما تحریمها را با قدرت ادامه داد. اروپا سوت بلبلی زد. روحانی به روی مبارک نیاورد. رهبری هشدار داد. سوئیفت کار نکرد. سیف از «تقریبا هیچ» رونمایی کرد. ترامپ با لگد به برجام ورود کرد. رهبری ادامهی مسیر را خسارت محض دانست. دولت، برجام را تصمیم نظام معرفی کرد. رئیس شورای عالی امنیت ملی همچنان گلواژه تولید میکرد. ترامپ با خطخطی از برجام خارج شد. ظریف روی زمین برگشت. روحانی اسیر جوسازیها نشد. اروپا پوزخند زد. مجلس، ملنگ سلفی بود و خم به ابرو نیاورد. زنجیرهایها جا انداختند که برجام در هماهنگی کامل با رهبری امضا شده است. رهبری در مقابل این بهتان گفت خودتان چشم و عقل دارید و من چنین توافقی را نمیخواستم.
🔹حاج قاسم طومار داعش را در هم پیچید. ترامپ ایران را به مذاکره فراخواند و گوش به زنگ نشست. رهبری به شینزو آبه گفت که ترامپ لایق هیچ پیغام و پسغامی نیست. اروپا بازی اینستکس را شروع کرد. دولت مشغول بازی شد. رهبری نصیحت کرد که نگاهها به خارج نباشد. تحریمهای جدید آمد و روی قبلیها تلنبار شد. اروپا با آمریکا همراهی کرد. ایران تنها پایبند به توافق باقی ماند. روحانی همچنان از فتحالفتوح برجام میگفت. ناگهان میدان فدای دیپلماسی شد. حاج قاسم پر کشید. ترامپ پرچم آمریکا را توییت کرد. روحانی در تلهی تنش نیفتاد. ظریف دیپلماسی توئیتری را ادامه داد. در نطنز خرابکاری شد. دولت اسیر این صحنهآرایی خطرناک نشد و سکوت کرد. فخریزاده شهید شد. سکوت مرگبار ادامه یافت. مجلس دولت را موظف به خروج از پروتکل الحاقی کرد. روحانی رو ترش کرد. آژانس با صالحی به توافق رسید. ایران ضربالاجل داد. آمریکا خواستار مذاکره مستقیم شد. لیبرالها لهله زدند. رهبری قدغن کرد. گفتگوهای وین شروع شد. آمریکا در اتاق بغلی نشست. نطنز آتش گرفت. غنیسازی به ۶٠ درصد رسید. گفتگوها سرعت پیدا کرد. نوار ظریف لو داده شد. حاج قاسم دوباره شهید شد. بنسلمان با دمش گردو شکست. ظریف همه را حلال کرد! رهبری از #خطای_بزرگ ظریف ابراز تعجب و تاسف کرد. لیبرالها دوباره برجام را گردن رهبری انداختند.
🔻و این داستان ادامه دارد...
🔴 #خسارت_محض چگونه رقم خورد؟
🔺امروز رهبری فرمودند: « وزارت خارجه فقط مجری سیاست های نظام است.» عده ای این جمله را مستمسک ادعای « برجام تصمیم نظام است.» کرده اند تا تمام خطاهای دیپلماسی را به گردن نظام و شخص رهبری بیاندازند.
🔹واضح است که اجازه مذاکره با عنوان #نرمش_قهرمانانه سیاست بالادستی نظام بود که با توجه به شرایط کشور و مطالبه شکل گرفته در انتخابات ۹۲، با شروط و خطوط قرمز صادر شد و #ظریف موظف به اجرا بود. این مطلب جدیدی نیست.
🔹وقتی می گوییم نظام مسوول #برجام است، از کدام برجام حرف می زنیم؟ برجام «مشروط به نه بند» یا برجامی که «خسارت محض» شد؟
🔹رعایت نشدن اکثر شروط، گواه #اجرای_بد سیاست ها توسط مجریان است و با اطمینان می توان گفت اگر شروط اجرا می شد، یا الان شاهد لغو تحریم ها بودیم یا حداقل زیر بار این همه تعهدات سنگین بی حاصل نرفته بودیم.
🔰کدام #شروط_رهبری در برجام نادیده گرفته شد؟
برخی از آنان که آنقدر واضحند که اثباتش حتی نیاز به توضیح کارشناسی ندارد:
🔺نگرفتن #تضمین قوی و اعلام کتبی مبنی بر لغو تحریم ها از آمریکا و اروپا
🔺تفسیر پذیری بندهای برجام
🔺پذیرش نظارت های غیرمتعارف و #فراپروتکلی که ایران را به بزرگترین استثنای رژیم بازرسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی تبدیل کرد، بدون اینکه نظارتی برای اقدامات طرف مقابل تعیین شود
🔺رکورد زدن در #واردات کالا از آمریکا بر خلاف تاکید رهبری در نامه امضای برجام
🔺عدم توقف تعهدات برجامی ایران پس #نقض_برجام توسط طرف مقابل
🔺عدم پیگیری #اقتصاد_مقاومتی به امید گشایش اقتصادی برجامی بر خلاف سفارش همیشگی رهبری و تاکید در نامه امضای برجام...
🔹شروطی که به خاطر عجله، خوش خیالی، اعتماد با وجود سابقه خصومت تمام نشدنی آمریکایی ها، تحت تاثیر اشک! و لبخند طرف مقابل واقع شدن، دشمن نشناسی و زبان دنیا بلد نبودن، لجبازی با منتقدین، انفعال در مقابل قلدری... زیر پا گذاشته شد. همان مجری امروز در #وین برخلاف موضع قطعی نظام دنبال گام به گام کردن لغو تحریم ها و بازگشت تعهدات است.
🔻حال فقط انصاف است که می تواند موجب شود مجریان را مقصر خسارت محض بدانیم یا نظام؟ انصاف است که اگر نباشد، جمله امروز رهبری را با ذوق توییت و استوری می کنند با این زیرنویس که دیدید ظریف در برجام نقشی نداشت؟!
اعضای صاحب رأى شورای عالی امنیت ملی در فرایند سیاست گذاری های کلان و روابط بین الملل در زمان تصویب برجام :
۱. رئیس جمهور: حسن روحانی
۲. رئیس شورای عالی امنیت ملی: علی شمخانی
۳. رئیس مجلس: علی لاریجانی
۴. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: محمدحسین باقری
۵. نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی: سعید جلیلی
۶. رئیس قوه قضائیه: صادق آملی لاریجانی
۷. وزیر امور خارجه: محمدجواد ظریف
۸. وزیر دفاع: حسین دهقان
۹. وزیر کشور: عبدالرضا رحمانی فضلی
۱۰. وزیر اطلاعات: سیدمحمود علوی
۱۱. رئیس سازمان برنامه وبودجه: محمدباقر نوبخت
آراء روحانی را در تعیین مسیر دیپلماسی بشمارید!!!
سردار دیپلماسی، ابوموسی اشعری!!
✍️معتقدم لُب سخنان رهبر معظم انقلاب درباره سخنان ظریف این چند واژه بود:
🔴۱. دشمن شادکن بود
🔴۲. مایه تاسف و تاثر است
🔴۳. تکرار حرفهای امریکاییها است
🔴۴. خطای بزرگ
🔴۵.نباید از یک مسئول جمهوری اسلامی شنیده می شد.
و درباره نقش وزارت خارجه هم فرمودند:
🔴«سیاست خارجی در هیچ کشوری در وزارت خارجه انجام نمیگیرد. وزارت خارجه مجری است...در شورای عالی امنیت ملی تصمیمگیری می شود و البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد.»
با این فرمایشات، تکلیف ظریف و حامیانش معلوم است و مظلومیت حاج قاسم، دامن آنها را گرفت.
اما لازمست دو نکته مهم را متاثر از فرمایشات امروز بیان کنم؛ نخست بیانیه اینستایی ظریف و دوم بحث اختیارات وزارت خارجه
🟥🟥نخست: بیانیه ظریف
بیانیه ظریف در هوای نفاق، پوستین وارونه ای برای عوام و ساده دلان بود. او بدون پذیرش خطاهای تاسف برانگیز و همراهی اش با قاتلان شهید سلیمانی، در تعریض صریح به فرمایش آقا می گوید: «نقطه پایانی بر بحث های کارشناسی »!!
🔴گویی او یگانه کارشناس میدان است و حرفش هم درست و بی نقص است، اما در یک نظام توتالیتر، ناچار به تسلیم و تمکین است!! لذا از نقطه پایان سخن می گوید!
🔴رهبر انقلاب مستدل از نقش حاج قاسم و قدس در غرب آسیا و تضاد آن با «دیپلماسی انفعالی» می گوید و ظریف به جای وقوف به خطایش و درک اینکه اشتباه کرده، ادای سرباز در می آورد و انگار می گوید:« حالا که شما ناراحت می شوی، من دیگر حرف کارشناسی نمی زنم»!!
آیا او یگانه کارشناس است و ممکن نیست خطا کرده باشد!؟ حتی با اینهمه حجت و بینه آشکار میدانی!؟
🔴دیپلماسی انفعالی معنایی جز تسلیم و عقب نشینی پی در پی در برابر سیاست های غرب دارد!؟ مثلا عقب نشینی در ماجرای محاصره یمن مصداق آن نیست!؟
این نحوه برخورد، حداقل گویای نفهمی در موضوع نیست!؟ حداکثرش را نمی دانم...
🟥🟥 دوم: اختیارات وزارت خارجه
برخی مثل عباس عبدی، کودکانه عبارت «وزارتخارجه مجری است نه سیاستگذار» را ابزاری برای تبرئه وزیر و دولت در همه فجایع دستگاه دیپلماسی از جمله برجام دانسته اند!!
اما باید در نظر داشت که
🔴این سخن در مقابل زیاده خواهی ظریف که در تقابل پوشالی «میدان- دیپلماسی» توقع داشت که عنان امور به اویی که بدیهیات سیاست و دیپلماسی را بلد نیست سپرده شود، پس به او تذکر داده شد که تو مجری هستی نه بیشتر!
🔴 دیگر آنکه مجری بودن، دال بر تایید همه کارهای او نیست، مثلا در برجام، رهبری اولا بدبینی عمیق خود را به مذاکره با دشمن اعلام کرد و حتی فرمودند:« تجربه این مذاکرات، ظرفیت فکری ملت ایران را بالا میبرد...»اما دولتی ها با بازی در شورای امنیت ملی و فضا سازی در افکاری عمومی، مجوز مذاکره حتی با آمریکا را گرفتند ،ثانیا رهبری شروط متعدد گذاشتند که هیچ یک عملی نشد، اینها گردن مجری است یا رهبری!؟
🔴🔴 آنها که کودکانه می کوشند خسارت محض را به حساب امام جامعه بگذارند، حتما خلع امام علی از حکومت و جانشینی معاویه را که توسط ابوموسی اشعری رقم خورد، کار و خواست خود حضرت می دانند!
به همین اندازه پوچ و بی منطق!
🚨استعمار ذهـــنهـــا
دلواپسان قرارداد ۲۵ ساله با چین چرا هيچ نگرانى و واكنشى نسبت به مذاکرات وین که سراسر پنهان کاریست نداريد؟
٣٠٠سال استعمار منابع و استحمار اذهان ملت ايران به اين راحتىها قابل درمان نيست كه نيست!
🔰 وقتی #مجری، خلاف سیاستهای نظام را اجرا می کند:
🔸 "وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ؛ ﻭ ﺁن منافقان (ﺩﺭ ﻣﺤﻀﺮ ﺗﻮ) ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ: ﻣﺎ ﻣﻄﻴﻊ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺒﺮﺩﺍﺭﻳﻢ، ﻭﻟﻲ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﺰﺩ ﺗﻮ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻣﻰ ﺭﻭﻧﺪ، ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ جلسات شبانه ﺧﻮﺩ ﺑﺮ ﺧﻠﺎﻑ ﺁﻧﭽﻪ ﺗﻮ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻲ ﺗﺪﺑﻴﺮ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ." (نساء: ۸۱
🔹 #ظریف در مقام اجرای سیاست های نظام چند مورد از خطوط قرمز را رعایت کرد؟!
تقریبا هیچکدام
🔹حالا گزارش های گروه بین المللی بحران را بخوانید و ببینید چطور ظریف مو به مو توصیه های گروه بحران را اجرایی کرده!!!👇🏻
آقا ظریف شما مجری سیاست های دیگری بودید...
⭕️ سردار دیپلماسی یا بچه سوسول ریش پروفسوری
📌 نیرنگ جدید اصلاح طلبان و جریان تحریف برای جا انداختن دو قطبی جنگ و مذاکره و قالب کردن خائن به جای قهرمان به مردم
📌 باید به جرم نشر اکاذیب و توهین به مقدسات با روزنامه ابتکار برخورد کرد
🔻 یک نکته جالب: ابن تصویر با دقت بسیار بالا و کاملاً مفهومی ساخته شده است، به نوشته های روی گلوله ها نگاه کنید چهار تیر به سمت برجام مدال افتخار ظریف شلیک شده است که از سوی آمریکا، روسیه، اسرائیل و دلواپسان می باشد و کنار هم قرار گرفتند این نام ها اوج وقاحت اینها را نشان می دهد، بقیه اجزای تصویر هم همین طور مثلاً در پسزمینه شاهد جنگ هستیم ولی آرامش ظریف نشان میدهد وی مانع از جنگ شده و خودش را قربانی کرده تا چنین اتفاقی نیافتد، طراح از درجه مرسوم سرداری نیز استفاده نکرده رنگ خاص لباس ظریف با اینکه خیلی شبیه سپاه است ولی لباس این نیرو نمی باشد، برای ولایی تر نشان دادن ظریف ریشش را کامل کردند
🔻 بروید تاریخ بخوانید نقشه این است ایران همان شوروی سابق بوده، روحانی گورباچوف و ظریف هم یلتسین ولی عاقب کار ایران مثل شوروی نمی شود درسته هدف آنها تجزیه است ولی تجزیه ای مثل لیبی می خواهند و نابودی کامل ایران
🔸 رهبر انقلاب: بعضی از این حرفها (حرفهای #ظریف بر علیه سردار سلیمانی و سیاستهای منطقه ای جمهوری اسلامی)، تکرار حرفهای خصمانه دشمنان و آمریکاست:
🔸 "اتَّخَذَهُمْ إِبْلِيسُ... وَ تَرَاجِمَةً يَنْطِقُ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ اسْتِرَاقاً لِعُقُولِكُمْ؛ #شيطان آنان را... سخنگوى خود برگزيد تا عقلهای شما را بدزدد."(نهج البلاغه؛ خطبه ۱۹۲)
🔴 اهداف جریان تحریف از رها ماندن فضای مجازی در داخل
🔻اهداف جریان تحریف داخلی و خارجی از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1️⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمع آوری Bigdata، جریان سازی برای جنگ شناختی، جنگ روایت ها و جنگ اراده ها
2️⃣ بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی( پیام رسان هایی نظیر تلگرام و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع اخبار و پیام های جعلی، شایعات، دوقطبی سازی، فریب و جریان سازی رسانه ای
3️⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موج های رسانه ای ساختار شکن، منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواسته های اجتماعی مردم بی توجه هستند.
4️⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه مانند #فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند، در فتنه های 96 و 98 پیام رسان تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام آتش بیار معرکه بودند
5️⃣ جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ روایت های اعتقادی-اجتماعی با استفاده از استراتژی ایجاد نت ترول ها مانند جنبش های زنانه مانندچهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایت سازی با هشتگ اعدام نکنید، دختر آبادانی، نوید افکاری که مقدمه ایجاد جنبش های اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویس های آن دنبال می شود
6️⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانه های مختلف نظیر شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و... برای از بین بردن مشروعیت و مقبولیت داخلی نظام، ایجاد جنبش های اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
7️⃣ توجه به اصل کاهش ضریب شکست:با توجه به ترس و استیصال آمریکا و رژیم صهیونیستی از رويارويي مستقیم با ایران به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن هزینه های این جنگ و پاسخ کوبنده و واقعی ایران اسلامی نظیر بمباران عین الاسد و هدف گرفتن پهپاد های آنان، آنها ترجیح داده اند از ضعف ها و کم کاری های موجود اقتصادی و طمع #جریان_نفوذ و جریان تحریف استفاده کرده و پیام رسان ها و شبكههاي اجتماعي غربی را در ایران تقویت کنند.
گفتنی است در این میان نباید از موضوع #نفوذ_جریانی در کشور غفلت نمود، چراکه این نوع نفوذ با شبکه سازی داخل ملت به دنبال تصمیم سازی برای مسئولان، نخبگان و افراد تاثیر گذار در سطح کشور است.
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر دیروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
✅حضرت آقا با این سخن که فرمودند سیاست خارجی را وزارت خارجه تعیین نمی کند با هوشمندی در حال ترمیم روابط جمهوری اسلامی با دوستان منطقه ای و فرا منطقه ای مانند روسیه چین و سوریه لبنان است که متاثر از سخنان نادرست ظریف در ابهام قرار گرفت.
♦️هر کس سخنان ظریف را باز خوانی کند متوجه می شود این سخنان چقدر ممکن است دوستان ایران را دچار تردید کند.
♦️ حتی برخی مسولین این کشورها واکنش نشان داده اند و برخی نیز مانند وزیر خارجه روسیه خود را اینگونه تسکین داده که با صحبتهای شخصی ظریف دوستی ما با ایران به هم نمی خورد.
♦️روی دیگر این سخن حضرت آقا، هشدار به مذاکره کنندگان وین است که بدانید این نیست که هر کار خواستید بکنید.
♦️اما اینکه تصور شود حالا اصلاحطلبان فردا خواهند گفت پس برجام زیر نظر ما نبود چنین تصوری درست نیست چون اولا آنها از قبل این حرف دروغ را بارها گفته اند و جدید نیست ثانیا برجامی که روحانی و ظریف دنبال می کردند اگر اجرا می شد خسارات بسیار بیشتری متوجه کشور می شد اما حضرت آقا با حضورشان آن خسارات را به حد اقل رساندند ( گرچه این حداقل هم خود بسیار است چون خط قرمزهای زیادی رعایت نشد)
رهبری نه فرمان آتش دادند و نه تشویق به درگیری داخلی کردند که هرگز چنین نبوده است
بلکه مثل همیشه بزرگوارانه لجاجت و خطای فاحش کارگزاران را به شکلی پدرانه تذکر دادند، مجددا موضوعات رو تبیین کردند تا اگر احیانا برای کسی سوال و ابهامی هست ماجرا روشن شود.
ایشان امام جامعه هستند
امام جامعه راه را نشان میدهد شاخص میدهد
روشنگری میکند
وظیفه ماست بر اساس شاخص هایی که ایشان داده اند راه را تشخیص دهیم و تکلیف خودمان را بفهمیم.
وقتی میدانیم سپاه و نیروی قدس و سردار سلیمانی چه جایگاهی در نگاه و نظر رهبری دارند آنکسی که آمده و با بی منطقی عملکرد مثبت آنها را وارونه جلوه میدهد و زیر سوال میبرد موضوع برای هر کسی که واقعا رهبری را فصل الخطاب و معیار میداند روشن است اما ایشان با سخنان امروز بازهم قضیه را واضح تر و شفاف تر کردند.
خدا ایشان را تا ظهور حضرت حجت سلام الله علیه و عجل الله تعالی فرجه برای امت حفظ فرماید.
اللهم مد فی عمره و زد فی اجله و بلغه اقصی اماله دینا و دنیا و اخرة انک علی کل شی قدیر
❌ تحریف بیانات رهبر انقلاب توسط اصلاح طلبان
🔺در حالیکه رهبر انقلاب به طور روشن و واضح مسئول سیاست خارجه در کشور را شورای عالی امنیت ملی معرفی میکنند
🔺طرفداران برجام با تقطیع جملهی «وزارت خارجه مجری است» باز هم شعار همیشگی «برجام تصمیم نظام بود» را سر دادند
‼️ جالب است با تعدادی از اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثریت آراء را در این شورا دارند آشنا شوید:
⛔️ حسن روحانی رئیس/ علی شمخانی دبیر /وزیر امور خارجه/ وزیر کشور/ وزیر دفاع/ معاون برنامه ریزی رئیس جمهور/ وزیر اطلاعات
❌ بله! برجام تصمیم نظام بود، نظامی که آن روز اکثر تصمیم گیرانش اصلاح طلب بودند