🔴 * حاجتی به استفتاء نیست *
🔹باید در بین صالحها گشت و #صالحتر را پیدا و او را انتخاب کرد.
🗓1384/2/17
🔹بشناسند #اصلح را، بهترين را انتخاب كنند.
🗓1386/10/2
🔹نگاه کنید، تشخیص بدهید، #اصلح را بشناسید و برای ادای تکلیف اسم او را به صندوق رأی بیاندازید.
🗓1392/1/1
🔹مردم باید به فکر شناخت #اصلح باشند، چون امر کوچکی نیست.
🗓1380/2/11
🔹اگر میتوانید(اصلح را) تشخیص بدهید؛ اگر نمیشناسید، از دیگری که میتواند امین باشد، سؤال کنید.
🗓1380/2/28
🔹در انتخابات مردم سعى كنند #صالحترین را انتخاب كنند... مهم اين است كه شــما در بين اين افراد صالح، بگرديد و #صالحترین را پيدا كنيد... اينجا جائى نيست كه من و شــما بتوانيم به حداقل اكتفاء كنيم؛ دنبال حداكثر باشيد؛ بهترين را انتخاب كنيد.
🗓1388/2/22
🔹️ملت باید تلاش خود را بکند، باید زحمت بکشد و دنبال #اصلح بگردد...
همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است، انتخاب #اصلح هم یک #تکلیف_الهی است.
قبلا هم گفتیم که تفاضل #ولو_کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید، بین خودتان و خدا حجّت پیدا کنید.
🔹مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا میخواهیم و دعا و آرزو میکنیم که خدای متعال دلهای مردم را به سمت نامزد #اصلح - آن که واقعا صلاحیتش بیشتر است - هدایت کند..
بگردید آن #صالحتر را شناسایی و پیدا کنید و به او رأی بدهید.
🔹بروید تلاش و تفحّص خودتان را بکنید، #اصلح را بیابید و آن کسی را که فکر کردید #اصلح است و بین خودتان و خدا حجّت تمام شد، به او رأی بدهید و خاطر جمع باشید که تکلیفتان را انجام دادهاید.
🗓1376/2/31
💠💠💠💠💠💠💠💠
نامنظمی عادت ماهانه
از مصرف غذاهای طبع سرد پرهیزکنید.
• روزانه نیم ساعت ورزش داشته باشید.
• روزی دوبار صبح و عصر از دمنوش رازیانه با کمی گلاب و نبات مصرف کنید.
• هر شب روی تخمدان ها و داخل ناف و اطراف آن و زیر دل به مدت ده تا چهل شب با روغن سیاهدانه و بادام تلخ ماساژ دهید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بیماریهایی که با رویت زبان میتوان تشخیص داد .
💠کیست رحم
💠کیست تخمدان
💠کیست سینه
💠سنگ کلیه
💠ضعف کلیه
💠مشکلات روده
💠سرطان مثانه و بیضه
💠سرطان رحم و تخمدان
💠سرطان کبد
💠ام اس
💠آرتروز
💠دیسک کمر
💠دیسک گردن
💠کم خونی
💠دیابت
💠تیرویید کم کار و پرکار
💠افتادگی دریچه میترال
💠انواع مشکلات کبدی مثل کبد چرب.ورم
💠کبد .حرارت کبد .سیروز کبدی
💠مشکلات ریه
💠مشکلات معده .زخم .ضعف .ورم .عفونت
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
💥افزایش شیر مادر 💥
از مصرف غذاهای طبع سردوتر پرهیزکنید.
• روزی سه استکان از دم کرده رازیانه مصرف کنید.
• روغن بادام شیرین و روغن بنفشه یک شب در میان به ملاج سر مالیده و در هر مجرای بینی چکانده شود و از بالای گردن تا آخرین مهره کمر را به مدت ده دقیقه ماساژ دهید.
• روزی یک لیوان شیر ولرم با یک قاشق مرباخوری عسل+ یک قاشق پودر مالت + یک قاشق پودر رازیانه میل کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠
زاکانی چگونه چهره ادبیات ساز انتخابات ۱۴۰۰ شد
🔻 یادداشت انتخاباتی شماره سه
🔹 تصویر دو مناظره سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نشان می دهد که دکتر زاکانی از پدیده شدن در مناظرات فراتر رفته و اساسا بخش قابل تاملی از تصویر رسانهای مناظرات در فضای مجازی و سپس افکار عمومی بر اساس خلق واژه ها و ادبیات سازی وی ترسیم می شود.
کلید واژه هایی همچون «نوبل شیمی» در مناظره اول و «کاندیدای روکشی» در مناظره دوم به سرعت تبدیل به ترند توییتر و کلید واژه و پایه تولید خودجوش محصولات رسانهای پرتکرار در اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی بود.
🔹 اما برای فهم بهتر دلایل این موفقیت نکات ذیل را بخوانید:
1️⃣ شاید برخی تجربه زاکانی در مناظرات سیاسی، رسانه ای بودن، سابقه سالها فعالیت در جریانات دانشجوی، حضور بیست ساله در متن جناحها و جریانات سیاسی کشور و یا اساسا استعداد ذاتی وی در نطق کردن و یا حتی قوت خلاقیت و حرفهایتر بودن تیم مشاورانش را از دلایل موفقیت او در ادبیات سازی برای انتخابات 1400 بدانند. اما قطعا این دلایل همه دلیلها نیست و چه بسا از دلایل جدیتر، ذهن را دور کند. به خصوص که دیگرانی با سابقه کم و بیش شبیه به او در میان کاندیداهای تایید صلاحیت شده وجود دارند و از سوی دیگر زاکانی عملا ستاد رسانهای و تبلیغاتی خاصی ندارد و قبل و بعد از ایام رسمی تبلیغات انتخابات اثر چندانی از محتواهای تولیدی سازمان یافته، رپرتاژی و سفارش شده از او در شبکه های اجتماعی بر خلاف اکثر کاندیداهای دیگر دیده نمی شود.
2️⃣ اساسی ترین نکته این است که واژه و گزارههای به کار گرفته شده از طرف زاکانی ما به ازای اجتماعی قوی دارد و مهمتر از آن این است سخنانی میگوید که که خلاصهای از آن چیزی است که مردم میخواهند از وضعیت موجود نسبت به مسببان آن بگویند و دلشان کمی آرام بگیرد.
3️⃣ دکتر زاکانی با وجودی که در طرح برنامه ها و ایدههای اجرایی تاکنون درخشیده و حتی در مواردی همچون بیان آمارهای دقیق از وضعیت کشور و فهم و محاسبه اعداد در اداره و راه حل مشکلات، پیشروتر از بقیه بوده، ولی کنش انتخاباتی او بر پایه «مهاجم بودن» است. این «مهاجم بودن» سبب شده که نه تنها یکی از اصلیترین حربههای انتخاباتی جبهه اعتدالیون و اصلاح طلبان را که همان نشان دادن خود در جایگاه منتقد وضعیت موجود با وجود سالها در راس بودن است، را از آنها بگیرد بلکه با همه ترفندهای که بکار بردند، جریان غربگرا را مجبور کرده که در موضع مدافع و پاسخگویی وضعیت موجود قرار بگیرند. بیشک ایجاد این کنش مهم انتخاباتی زیرساخت پیروزی جبهه انقلاب در یکی از حساسترین انتخاباتهای ریاست جمهوری است که بر خلاف ظاهر آرام آن شاید پنهانتر از قبل محل زورآزمایی اتاقهای پیچیده عملیات روانی داخلی و خارجی است. درک این نکته نیز مهم است که برخی کاندیداها نقش تهاجمی به خود میگیرند ولی آورده تهاجم برای آنها بیشتر شخصی بوده تا برای جبهه انقلاب و از سوی دیگر برخی کاندیداها به نوعی با دوری از نقش مهاجم بودن احساس میکنند، پرستیژ شخصی بهتری از خود برای دور نشان دادن از هیاهوهای سیاسی و یا شاید فرصت بیشتری برای ارائه برنامههای خود و خلق چهرهای بابرنامه و علمی در انتخابات خواهند داشت. این کاندیداها البته از دو نکته مهم غافل هستند که اولا در ادای تکلیف انقلابیگری برای کمک به جبهه انقلاب در حال کوتاهی کردن هستند و از سوی دیگر فرصت کنش حرفهای انتخاباتی موثری را که در نتیجه انتخابات تاثیر مستقیمی خواهد داشت را از دست خواهند داد.
4️⃣ اما در کنار خلاقیت و ما به ازای اجتماعی بودن ادبیات سازی در انتخابات، گوینده سخن باید حدی از اعتبار و معتبر شدن در افکار عمومی را پیدا باید کرده باشد که سخنانش اثر سیاسی و اجتماعی چنین جدی بگذارد. تصویر سیاستمداری صادق، صریح، سادهزیست و فسادستیزی که هم چهره علمی و تخصص پزشکی دارد، هم سابقه ایثار و جبهه و هم به عنوان نماینده بخش وسیعی از پژوهشگران جوان و کارشناسان خبره کشور شناخته میشود، به تاثیرگذاری و معتبرسازی زاکانی در افکار عمومی کمک بزرگی کرده است.
5️⃣ زاکانی توانسته هستههای سخت ارزشی، انقلابی، سیاسی و رسانهای در کشور را متقاعد کند که حرف، آرمان و خواسته انتخاباتی آنها را در حال پیگیری کردن هست و به همین دلیل آنها نیز نه تنها خالصانه و بدون چشمداشت در حال بازنشر اظهارات و مواضع او میباشند، بلکه فراتر از آن در حال ایجاد ارزش افزوده بیشتر به مواضع او در افکار عمومی هستند.
📍فهرست ۲۱ نفرۀ ائتلاف شورای شهر تهران مشخص شد
🔹سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، اسامی منتخبین ۲۱نفره شورای ائتلاف را برای انتخابات شورای شهر تهران به شرح زیر اعلام کرد:
۱. احمد صادقی
۲. پرویز سروری
۳. جعفر بندیشربیانی
۴. جعفر تشکری هاشمی
۵. حبیب کاشانی
۶. حجتالاسلام سیدمحمد آقامیری
۷. زهرا شمس احسان
۸. سوده نجفی
۹. سیداحمد علوی
۱۰. علیاصغر قائمی
۱۱. علیرضا نادعلی شهرستانکی
۱۲. محمد آخوندی
۱۳. مهدی اقراریان
۱۴. مهدی بابایی
۱۵. مهدی پیرهادی
۱۶. مهدی چمران
۱۷. مهدی عباسی
۱۸. میثم مظفر
۱۹. ناصر امانی
۲۰. نرجس سلیمانی
۲۱. نرگس معدنیپور
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش چهارم)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و عملکرد ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم که این مسأله در این دوره به دلیل ضعف عملکردی دولت و تحقق پیدا نکردن مطالبات به حق مردم، نمود بیشتری پیدا کرده است.
💠نقش آفرینی در تحولات و حل مشکلات کشور (۲)
🔷مگر نه این است که مشکلات کشور باید توسط خود ما حل شود، آیا این راهی به جز انتخاب #افراد_کارآمد و شایسته دارد؟ آیا انتظار داریم کسانی از بیرون کشور بیایند و مشکلات را حل کنند؟ وجود مشکلات و عملکرد ضعیف مسئولان نه تنها نباید موجب کاهش انگیزه برای حضور و مشارکت در #انتخابات شود، بلکه باید #انگیزهتغییر وضعیت موجود را در افراد بیشتر کند، تا وضعیت به وجود آمده را اصلاح نمایند، #جریان_انقلابی و همه #دلسوزان_کشور باید #امید و انگیزه لازم را به #مردم بدهند،
🔷که راه حل منطقی حل مشکلات کشور، #حضور_پرشور آنان در انتخابات و انتخاب یک #دولت_کارآمد، ارزشی و انقلابی است که بتواند با اتکا به #ظرفیتهایفراوانکشور و با #عزم_جهادی و روحیه انقلابی مشکلات را برطرف نماید. مقام معظم رهبری فرمودند: « ما ...[در کشور] مشکلاتی داریم؛ ما مشکلات را باید مقایسه کنیم با نقاط مثبتی که الان در ما هست... دشمنان در تبلیغاتشان سعی میکنند سایه یأس و ناامیدی و بحران را بیندازند بر روی حوادث کشور، مشکلات کوچک را چند برابر بزرگ کنند؛
مشکلاتی که وجود ندارد، بیخود ملت را، کشور را متهم به آن کنند؛ آینده را تاریک نشان دهند، #ملت را #ناامید کنند؛ #هدف_دشمن این است. این ناامیدی از نظر آنها مقدمهای است برای از رونق انداختن انتخابات، شما باید بعکس عمل کنید. عزیزان! جوانان! مسئولان! مبلّغان! کسانی که عرصه سخن گفتن با مردم در مقابل شما است! شما باید به عکس عمل کنید؛ #بهمردمامیددهید. این امید، امید واهی نیست؛ امید واقعی است».[بیانات ۹۲/۲/۲۵] #ادامهدارد...
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش دوم)
🔶با مهار فضای احساسی و هیجانی و #بسترسازیفضایعقلانی و نیز ارائه آگاهی های لازم به جامعه، به ویژه در مورد #ملاکهای_اصلح و استفاده درست از رسانه ها و فضای مجازی میتوان ذهنیت مردم جامعه را در مسیر #انتخاب_اصلح هدایت کرد. برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
1⃣فراهم کردن #بسترهایرشدعقلانیت و منطق و به حداقل رساندن تصمیم گیری بر اساس احساسات
🔷چرا که تعقل و #عقلانیت، گنجی نهان است در #اسلام، و به ویژه #قرآن_کریم و روایات مکرر بر لزوم تعقل تاکید شده است؛ به عنوان مثال بر اساس برخی روایات رسالت پیامبران، رشد دادن گنجینه های عقول که در حالت عادی همچون دفینه ای مخفی در دل خاک هستند معرفی شده است.[۱] البته تعقلی که در اینجا مد نظر است، #تعقلی است که انسان را در #مسیر_رشد و هدایت واقعی قرار داده و با عقلانیتی که تنها هدفش دستیابی به منافع مادی و دنیایی است تفاوت دارد.
🔷از طرفی این مساله از آنجایی اهمیت خود را پیدا می کند که همواره با بالا گرفتن شور و شوق #انتخاباتی، احساسات و هیجانات کاذب و بیش از حد، بر فضای سیاسی کشور غلبه پیدا کرده، و در نتیجه امکان #تصمیمگیریهایعقلانی و منطقی را سلب میکند، و در نتیجه افرادی که اقدام به گزینش میکنند، متاثر از این فضای احساسی شده و #انتخابهایی میکنند، که بعدها ممکن است خود نیز از آن #پشیمان شوند.
🔷این در حالی است که با #توسعه_عقلانیت و منطق در کشور، هر گونه تصمیم سازی بر اساس محاسبه گری و عقلانیت و بدون تاثیرپذیری از فضای احساسی به وجود آمده، صورت خواهد پذیرفت و حتی روزگاری کار به جایی خواهد رسید، که اساساً فضای احساسی و هیجانی غیر منطقی به وجود نیاید.
🔷در چنین شرایطی نه تنها #انتخابات، بلکه هر #تصمیم_سازی دیگری در کشور بر اساس #اصول_عقلانیت و منطق صورت خواهد پذیرفت و شاهد برخی تصمیمات آنی اتخاذ شده در فضای احساسی همچون عزل و نصب های احساسی، تصمیم گیری های کارشناسی نشده و... نیز نخواهیم بود. #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] فَبَعَثَ فِيهِمْ رُسُلَهُ وَ وَاتَرَ إِلَيْهِمْ أَنْبِيَاءَهُ لِيَسْتَأْدُوهُمْ مِيثَاقَ فِطْرَتِهِ ... وَ يُثِيرُوا لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُول. [نهج البلاغه، خطبه ۱]
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
سوال
موضوع اختلاس وفساد مالی جانشین آستان قدس رضوی در زمان آیت الله رئیسی چیست که مجدداً توسط جریان مخالف ایشان مورد سوء استفاده قرار گرفته است و حملات جدیدی را متوجه ایشان کرده اند.
لطفاً توضیح دهید
جواب
آقای مهدی عزیزیان متهم وقائم مقام آستان قدس رضوی برادر همسر مرحوم واعظ طبسی ازسال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۹۵ در استان قدس مسئولیتهای متفاوتی داشتند و پس از فوت آقای واعظ . آیت الله رئیسی باحکم رهبر معظم انقلاب اسلامی از خرداد سال ۱۳۹۵ بعنوان تولیت آستان قدس رضوی منصوب شدند و در جابجایی های خود در استان قدس باتوجه به سوابق آقای عزیزیان . ایشان را بعنوان قائم مقام منصوب کردند و آقای بختیاری رابجای ایشان منصوب کردند و باتوجه به تحولات داخلی آستان وتسلط بر امور مالی و پشتیبانی و فعالیت های اقتصادی آستان، متوجه مفاسد اقتصادی ایشان شدند و دستور به پیگیری دادند و درصدد جمع آوری مدارک شدند که نامبرده متوجه موضوع شدند و در فروردین ۱۳۹۶ به خارج کشور فرار کردند.
نکات مهم اینکه تمام مفاسد اقتصادی ایشان مربوط به قبل از مسئولیت آقای رئیسی و زمان آقای واعظ بوده است و امتیاز ویژه آقای رئیسی این است که پس از متوجه شدن به موضوع چنان پیگیری کردند که نامبرده متوجه جدیت کار آقای رئیسی شدند و حساب شده و بدور از چشم مسئولین فرار را بر قرار ترجیح دادند و این امتیاز مثبت آقای رئیسی است و نه بی تفاوتی ویا مقصربودن در موضوع مفاسد آقای عزیزیان
متهم و شریک جرم ایشان همان همفکر ان همین منتقدین امروزی ، مسئولان این وقت آستان قدس بودند که نسبت فامیلی با متهم داشتند و آقای رئیسی سفره چرب و نرم آنها راجمع کرده است و موجب ناراحتی غارتگران اموال بیت المال و حتی مفسدین آستان قدس رضوی شده بودند واین افراد از شدت ناراحتی سعی دارنداینگونه اتهامات را برای تاثیر منفی درانتخابات به آقای رئیسی نسبت دهند
⭕️توصیه های مهم رهبر معظم انقلاب به نامزدهای انتخاباتی
🔹 #شعارهایغیرواقعبینانه هم داده نشود. شعارهای غیر واقع بینانه گاهی ممکن است #فریب_مردم تلقّی بشود. با توجّه به امکانات کشور و واقعیّات کشور بایستی شعار داد و وعده داد؛ این جوری بایستی عمل کرد. #ملاحظات_اخلاقی #جدّاًرعایتبشود؛ یعنی واقعاً اگر چنانچه #نامزدهای_انتخابات ما، هم در مناظراتشان، هم در مصاحبههایی که با آنها میشود، سؤال و جوابهایی که با آنها میشود، #اخلاق_اسلامی را رعایت بکنند،
🔹این سرریز میشود در جامعه، آحاد مردم ملاحظات اخلاقی را یاد میگیرند و رعایت میکنند؛ این سرمشقی برای آنها خواهد شد. و #هنجار_شکنی هم نکنند. #بعضیها برای اینکه بیشتر دیده بشوند، بیشتر شنیده بشوند، راهحلّشان این است که هنجارشکنی کنند، #خطوطقرمزنظام را به قول خودشان بشکنند؛ نه، #نظامجمهوریاسلامی یک نظام مستقر و پابرجا است، یک نظام جاافتاده است، خطوط اصلی نظام مشخّص است.
🔹اینها مربوط به شخص این حقیر و امثال بنده هم نیست؛ اینها کار خدا است، #متّکیبهآحادمردم است؛ با تکیهی به همین استقرار بوده که #جمهوری_اسلامی توانسته در مقابل این همه دشمنی در این سالها مقاومت بکند. این جور نباشد که سعی کنند با شکستن این حدود و ثغورِ مهمّ نظام جمهوری اسلامی، برای خودشان یک موقعیّتی دست و پا کنند؛ که دست و پا هم نمیشود، موقعیّت هم به دست نمیآید. #نیّتشان را خدایی کنند.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۰/۳/۶
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
⭕️ #انتخابات اقدامی به هنگام
🔹از آنجایی که حفظ #نظام_اسلامی از #اوجبواجبات است و حفظ آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ لذا #دادن_رای و آمدن پای صندوق آراء، ثواب بسیار بالایی دارد، و لو اینکه در شناخت شخص اصلح دچار اشتباه شده باشیم، باز پیش خداوند متعال اجر و پاداش دارد و اگر در تشخیص، درست عمل کرده باشیم، ثواب مضاعف دارد. اعمال خیر همگی در پیشگاه الهی ثبت و ضبط میشود: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ»؛ [زلزال، ۷] خداوند متعال شاهد و ناظر اعمال ما است: «وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ»؛ [توبه، ۱۰۵]
🔷و حال که این طور است، خدا عملکرد ما را میبیند و میداند؛ پس اقدام کنیم و این #اقدامبهموقع و به هنگام باشد و مانند نماز اول وقت، در اولین فرصت سر #صندوق_رأی حاضر شویم، چرا که این اقدام ما را، هم رسول خدا و امام زمان ارواحنا له الفدا میبینند، و هم مستضعفین و مؤمنین و دوستداران جمهوری اسلامی ایران، در سایر کشورها اظهار خوشحالی و خرسندی میکنند. آنان منتظرند ببینند که ما چطور عمل خواهیم نمود؛ آیا #کاندیداییمؤمن و #انقلابی را انتخاب خواهیم کرد و یا... و از آن طرف، #دشمنان نادان و احمق ما هم گردن میکشند ببینند که انتخاب ما چه خواهد بود؛ چرا که دشمنان هم به عملکرد ما حساس هستند.
نویسنده: فاطمی تبار
منبع: راهروان ولایت
#انتخابات
﷽
🔷آبشار شوی که در بین گردشگران و مسافران لقب یکی از زیباترین آبشارهای ایران و بزرگترین آبشار خاورمیانه را به خود اختصاص داده است، به واقع یکی از شگفتانگیزترین پدیدههای طبیعی است که در استان خوزستان و در دهستان شوی از توابع شهرستان دزفول قرار دارد.
🔷این آبشار فوقالعاده و کمنظیر یکی از مقاصد اصلی گردشگری در شهرستان دزفول است که در ایام مختلفی از سال به ویژه در فصول بهار و تابستان، میزبان گردشگران زیادی از سراسر ایران و جهان است.آبشار تلهزنگ، نام دیگر این جاذبهی گردشگری دوستداشتنی است که ارتفاع آن بالغ بر ۸۰ متر و عرضش حدود ۷۰ متر است.
🔷این آبشار طبیعی که به انتخاب مسافران یکی از محبوبترین مناطق گردشگری در استان خوزستان و شهرستان دزفول شناخته میشود، در رشتهکوههای زاگرس و در منطقهای به نام سردشت از توابع شهرستان دزفول قرار دارد. جالب است بدانید که حجم زیادی از آب آبشار در فصل زیبای بهار ایجاد میشود
﷽
علامه #حسن_زاده(حفظه الله):
✨🌸«این قدر به زور و بازویتان
متکی نباشید،
رزق را باید از جای دیگر بدهند.
شما دائما اهل طهارت و پاکی باشید،
رزق تان وسیع خواهد شد.»
🔴 ۱۰ راهحل پیشنهادی #سعید_جلیلی برای تعاملات بانکی در زمان تحریمها/ راهحلهایی که تحریمها را بیاثر میکند!
وقتی جلیلی برنامههایی را برای مدیریت کشور ارائه کرد برخی بدون اینکه آن طرح و برنامهها را بررسی کنند به او حمله کردند پس برای تحریم و ارزآوری چه برنامه ای دارید؟
سعید جلیلی معتقد است تا ساختارهای اقتصادی، ساختار بودجه و ساختار مالیاتی کشور اصلاح نشود، تا به سمت تحقق عدالت حرکت نکنیم؛ تحریمها بیاثر نمیشوند. دشمن چون احساس کرده میتواند با تحریمها امتیاز بگیرد آن هم در سطح برجام، تحریم را بر نمیدارد.
او به مذاکره اعتقاد دارد و خود هم مذاکره کننده بوده؛ اما معتقد است راهحل مشکلات اقتصادی کشور، امتیاز دادنهای فاجعه آمیز نیست و اساساً آمریکاییها و اروپاییها حاضر نیستند امتیاز در خوری بدهند.
جلیلی معتقد است راهحل مشکلات اقتصادی در داخل است و چندین طرح و برنامه هم برای بیاثر کردن تحریمها و مبادلات بانکی در شرایط تحریمی دارد.
این راهحلها تیتروار(توضیح و تبیین هر کدام مفصل است انشاءالله در فرصتی دیگر):
۱. پیمانهای دوجانبه و چندجانبه پولی
۲. استفاده از بلاکچین برای استفاده در پیامرسانها
۳. توسعه بانکداری فراساحل
۴. تشکیل باشگاه تحریمیها/کار با بانکهای مورد تحریم آمریکا
۵. استفاده ازظرفیت یوآنهای صادراتی
۶. استفاده از رمزارزها
۷. رویکرد تهاجمی به تحریم با اتکا بر دستاوردهای فناوری کشور
۸. تهاتر و تسویه منابع ارزی صادراتی و وارداتی به صورت هوشمند
۹.توسعه سازوکار بیمه اتکایی تحریم
۱۰.تغییر مبادی واردات به ویژه محصولات کشاورزی
📌رمزارز ها و دارایی های دیجیتال
🔸به زبان ساده، رمزارز ها شکل مجازی پول هستند. یا به نوعی میتوان گفت انواع متفاوت ارزهای مجازی است که در طراحی آن از فناوری رمزنگاری استفاده شده است. در نتیجه، ما اغلب از آن به عنوان پول مجازی یا دارایی دیجیتال یاد میکنیم.
🔸در تعریف کاملتری از رمزارز ها میتوان گفت که رمزارز از جمله پول های دیجیتال است که برای تولید آن و انجام معاملاتی مانند نقل و انتقالات، توسط یکسری الگوریتم های مربوط به رمزگذاری کنترل میشود. رمزارز ها معمولا به طور غیرمتمرکز یعنی بدون هیچ وابستگی به بانک ها کار میکنند و میتوان از آنها در زمینه های مختلفی استفاده کرد.
🔸ویژگیهای قابل توجه رمزارزها -که توسط ساتوشی ناکوموتو در سال ۲۰۰۹ مشاهده شده است- به ما امکان میدهد معاملات فوری، ایمن، ارزان و ناشناس مختلفی را انجام دهیم. همه این ویژگیهای شگفت انگیز نتیجه فناوری اساسی و بهینه رمزارز ها، بلاک چین است که اجازه غیر مقاوم سازی و مقاوم سازی در برابر دستکاری دفترهای کل را میدهد.
🌹دفتر رهبر معظم انقلاب: مطلبی که درباره صالح و اصلح منتشر شده اعتبار ندارد
♦️درپی درج استفتائی از حضرت آیتالله العظمی خامنهای در برخی صفحات رسانههای اجتماعی، روابط عمومی دفتر رهبر انقلاب اعلام کرد: هر متنی که حاکی از نوعی ورود در انتخابات باشد از طرف دفتر مردود و بیاعتبار است. مطلبی نیز که اخیراً درباره صالح و اصلح عنوان شده است، اعتبار ندارد.
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رسیدن به پیروزی در انتخابات به هر وسیلهای؟
🔻این کسانی که به راحتی در مناظرهها دروغ میگویند و تهمت میزنند چه بلایی سر مردم میآورند؟
🔻اگر دین درست معرفی شده بود مردم میدانستند گناه هزار دروغ و غیبت به اندازه یک حرف غیرمنصفانه سیاسیون نیست.
🌈 @nashriat_siasi 19.3.0.pdf
495.9K
📰 اخبار و تحلیل های روزانه
🗓 چهارشنبه 19 خرداد ماه
🔺مسکن؛ مطالبه مهم انتخابات
🔺حلقه گمشده مناظرهها
🔺پرونده تخلف رئیسجمهور به قوه قضائیه رفت
🔺چرا برخی نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند؟
🔺واکنش وزارت بهداشت به ادعای کرونایی مهرعلیزاده
🔺توصیه ضدایرانی رئیس سابق موساد به آمریکا
🔺سیاسی بازی آژانس داد وزارت امور خارجه را درآورد
🔺روحانی: افزایش قیمت کالاها پذیرفتنی نیست
🔺رکورد رشد نقدینگی ۴۳ سال گذشته شکسته شد!
🔺۵۰ درصد از نظامیان آمریکا از افغانستان خارج شدند
🔺تمجید از مواضع استکبارستیزانه رهبر معظم انقلاب
🔺تکذیبیهای بر یک استفتای غیرمعتبر