# هفته دولت گرامی باد.
# 2 شهریور ماه سالروز شهادت شهید سید علی اندرزگو
# واکنش حضرت امام (ره) بعد از شنیدن خبر شهادت شهید اندرزگو:
🌹حضرت امام (ره) دستمالشان را روی چشم گذاشتند و فرمودند:
شهادت ایشان سنگین است ، اگر ده نفر مثل آسید علی داشتیم ، می توانستیم دنیا را زیر سلطه اسلام ببریم.
# هدیه به شهدا صلوات
*عناب معجزه گر*
🥭🍇🍅🍈🥔🍓🍒🍇🍇🍇🍇🍇🍇
در خصوص خواص *عناب* اینطور گفته شده است:
*عناب* ﻣﺤﺼﻮﻟﯽ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﮔﺮ ﺩﺭ ﻧﺎﺑﻮﺩﯼ ﺳﻠﻮﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ ﺍﺳﺖ ، ﻭ 10,000 ﺑﺎﺭﻗﻮﯾﺘﺮ ﺍﺯ ﺷﯿﻤﯽ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ . ﺩﺭ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ ﺍﺳﺖ . ﻃﻌﻢ ﺁﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺟﺎﻧﺒﯽ ﺷﯿﻤﯽ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ .
*عناب* ﺭﺍ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻫﺎﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ به صورت آجیل ودمنوش وبه صورت( حبه عناب به جای خوردن قند با چای برای افرادی که قند خون شان بالاست) میتوان ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﻮﺩ .
خواص دارویی *عناب* ﺍﺛﺮﺵ ﺑﺮﺭﻭﯼ ﮐﯿﺴﺖ ﻫﺎ ﻭ ﺗﻮﻣﻮﺭﻫﺎﺳﺖ . ﺛﺎﺑﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖﮐﻪ ﺍﯾﻦ میوه معجزه گر ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺳﺮﻃﺎﻥهاست . همچنین ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﺿﺪ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻫﺎ ﻭ ﮐﺮﻡ ﻫﺎ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﺑﺎﻻ وقند خون وچربی خون ﺭﺍ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺿﺪ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻭ ﺍﺧﺘﻼﻻﺕ ﻋﺼﺒﯽ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﺎﺕ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪﺍﺯﺳﺎﻝ 1970 ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﮐﻪ *عناب* ﺳﻠﻮلهای ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ 12 ﻧﻮﻉ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺍﺯﺟﻤﻠﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺭﻭﺩﻩ ، ﺳﯿﻨﻪ ، ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ ، ﺭﯾﻪ ﻭ ﭘﺎﻧﮑﺮﺍﺱ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
🌹هفته دولت
🌹هفته دولت به مناسبت شهادت مظلومانه دولتمردان جمهوری اسلامی رئیس جمهور شهید رجایی و نخست وزیر شهید باهنر به دست منافقین کوردل از تاریخ دوم تا هشتم شهریور ماه نامگذاری شده است
✅این هفته می تواند یادآور صفات و ویژگی ها و خدمات آن عزیزان سفر کرده با الگوی گیری مسئولین امروز باشد صفاتی مانند تقوا،صداقت،متانت،ساده زیستی،تواضع،مردمداری،خدمت صادقانه و خالصانه،صبر،جهادومبارزه، تلاش بی امان،ایثاروفداکاری.
✅این فرصتِ بسیار مغتنمی است که دولتمردان عملکرد یکساله خود را به صورت شفاف و صریح برای مردم تبیین نمایند تا دشمن نتواند سوء استفاده نموده و دولت را نسبت به عملکرد یکساله اش تخریب نمایند یا دولت را به ناکارآمدی متهم کنند
✅در این هفته دولت می تواند برنامه های یک سال آینده را ترسیم نموده تا مردم در کمک و همراهی با دولت تشویق شوند وازطرفی دشمن نیز نتواند دولت را به بی برنامه بودن متهم نماید.
🌹جهت ترویح روح این شهیدان بزرگوارصلوات🌹
☸لبیک یاحسین
🫀به مناسبت روز پزشک🫁
🔹احادیث پزشکی
👌امام صادق (ع) :
بر شما باد به كاهو خوردن، كه خونت را تصفیه میكند.
👌امام صادق (ع) :
ترك نكنید شام خوردن را اگر چه سه لقمه با نمك باشد .
هر كس یك شب شام نخورد رگی از رگ های جسمش میمیرد و ابدا زنده نمیگردد.
👌امام رضا (ع) :
داخل شدن به حمام با شكم پر باعث قولنج میگردد.
👌امام صادق (ع) :
اگر مردم خاصیت سیب را میدانستند ، فقط با سیب به درمان مریض میپرداختند.
👌امام صادق (ع) :
هر كس (به) بخورد تا چهل روز حكمت بر زبانش جاری شود.
👌امام صادق (ع) :
هر كس غذا را با نمك شروع كند هفتاد درد و آنچه او نمی داند و خدا می داند از او دفع می گردد.
👌امام صادق (ع) :
نان را گرامی بدارید كه برای ایجاد آن، همه ی موجودات بین عرش و زمین به كار افتاده اند.
👌امام صادق (ع) :
هر چیزی زینتی دارد و زینت سفره سبزی است.
👌پیامبر اكرم (ص) :
بهترین آشامیدنی در دنیا و آخرت آب است.
👌امام صادق (ع) :
اگر آدم گرسنه انار بخورد، سیر میشود و اگر آدم سیر انار بخورد غذایش هضم میگردد.
👌امام علی (ع) :
هركس عمر زیاد میخواهد، صبح زود صبحانه بخورد
🗓 ۲ شهریور ۱۳۶۴ - سالروز شهادت سیدکاظم کاظمی، مؤسس اطلاعات سپاه
عنصر فداکار انقلاب که با اخلاص، بینش و شم قوی اطلاعاتی به طور ظریف و برنامه ریزی شده به مقابله با گروهک های معاند نظام پرداخت و توانست پرونده سیاسی بسیاری از این فرقه ها و گروه های منحرف و خطرناک را از قبیل فرقان و پیکار و ... را برای همیشه ببندد
ا🌱▫️🌱▫️🌱▫️🌱▫️🌱
فرازی از وصیتنامه شهید:
قرآن زیاد بخوانید، دعا را فراموش نکنید، نیتهایتان را خالص کنید، اخلاص اسلامی را یاد بگیرید و حتماً عمل کنید.
صحبتی با مسئولین، دولتیان و مجلسیان، شما را به خدا قسمتان می دهم به خون پاک شهدای عزیزمان، به عظمت و عزت امام (ره) مبادا لحظهای از یاد مستضعفان و محرومان غافل شوید، شما سمبل انقلاب هستید، لحظهای از جانفشانی در راه انقلاب اسلامی کوتاهی نکنید.
این کلیپ رو برای رفع استحمار ایجاد شده توسط پرو پاگاندای رسانهای ای جریان غرب گرا نشر حد اکثری بدید
⭕️باید در مقابل ایران زانو بزنند!
💢جمهوری اسلامی ایران حماقتی که دونالد ترامپ در می 2018 مرتکب شد و از برجام خارج شد را به فرصتی بی بدلیل برای تغییر معادلات و توازن قدرت خود تبدیل کرد.
💢با خروج آمریکا از توافق برجام، جمهوری اسلامی ایران به سرعت توان هسته ای خود را بازیابی و غنی سازی اورانیوم را تا 20 و 60 درصد افزایش داد.
💢آمریکا اکنون در 2022 باید با ایران اتمی توافق کند، چرا که توان هستهای و دانش هسته ای ایران دیگر با 2015 زمان توافق برجام بسیار متفاوت است. اکنون ایران با ساخت سلاح اتمی تنها دو هفته [از زمان شروع] فاصله دارد و رژیم آمریکا باید با ایران اتمی به توافق برسد!
💢دولت های اروپایی نیز به دلیل مشکلات اقتصادی و بحران انرژی مجبور به توافق با ايران هستند؛چراکه هر چه عملیات نظامی در اوکراین ادامه پیدا کند کشور های اروپایی نیز به نفت ایران نیازمندتر خواهند شد.
💢رژیم آمریکا و دولت های اروپایی می دانند اگر توافقی صورت نگیرد هیچ کشوری آسوده نخواهد ماند و در ابتدای امر تنگه هرمز بسته خواهد شد و هر رخدادی در این منطقه اقتصاد جهانی را برهم خواهد ریخت،این درحالی است که بیش از یک سوم گاز مایع جهان از تنگه هرمز عبور می کند.
💢برجام بیش از یک توافق اقتصادی است، برجام، ثبات امنیتی خاورمیانه و منطقه است؛اگر توافقی صورت نگیرد و جمهوری اسلامی ایران انتفاعات اقتصادی نداشته باشد، قطعا برنامه جایگزین اجرایی خواهد شد و رژیم صهیونیستی درگیر جنگی طولانی مدت خواهد شد، این تهدید نیست، بلکه برنامه جایگزین است!
💢این بار اهرم فشار در دستان ایران است. طرف آمریکایی بارها در خصوص امنیت شهروندان آمریکایی و فراموشی انتقام از قاتلان شهید عزیز سپهبد سلیمانی پیغام داده است که رد شده است و این موضوع حتمی است.
📝#گزارش_تحلیلی
🔴 موفقیتهای دولت
🔻«کیهان» مثل بسیاری از روزهای گذشته به شرح «موفقیتهای بزرگ دولت در سال اول بدون برجام و FATF» پرداخته و در تیتر یک امروز خود، گفتوگویی دارد با سخنگوی دولت در همین رابطه.
🔹 بهادریجهرمی به کیهان میگوید:
«آمارها نشان میدهد از ابتدای شروعبهکار دولت سیزدهم تا اردیبهشـت ۱۴۰۱، نهتنها روند روبهرشد نرخ تورم کنترل شد، بلکه سیر نزولی هم پیدا کرد. در مواردی مانند تورم نقطهبهنقطه کاهش قابل توجه بیش از ۱۸ درصد طـی ایـن مدت ثبت شد.
🔸 فقط در خرداد ۱۴۰۱ شاهد افزایـش نرخ رشد تورم بودیـم کـه بخش عمده آن ناشی از اصلاح نظام پرداخت ارز ترجیحی و عادلانهسازی یارانهها بود ... نرخ تورم که در پایان دولت دوازدهم بر اسـاس آمار بانک مرکزی بـه رکورد ۶۰ درصـد نزدیـک شـده بود، طبـق آخرین آمار در خـرداد ۱۴۰۱ بهرغـم آثار گرانیهـای ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۴۲ درصد کاهش یافته است.
🔺رشـد سالانه نقدینگی و پایـه پولـی نیز که در پایـان دولـت قبل بالای ۴۰ درصد بـود، بـه ترتیب بـه زیر ۴۰ درصد و حدود ۳۰ درصد کاهش یافت کـه آثار آن بر کاهش تـورم بهتدریج خـود را نشان خواهد داد انشاءالله.
📂 #تیتر_اول
🔹 در گفتوگوی کیهان با سخنگوی دولت مطرح شد
موفقیتهای بزرگ دولت در سال اول بدون برجام و FATF
🔸 اشاره: یکسال پیش در چنین ایامی آیتالله سید ابراهیم رئیسی برای تشکیل دولت مردمی سوگند یاد کرد تا با شعار «ما میتوانیم» و «مبارزه بیامان با فساد» موانع و مشکلات کشور را رفع و احیاگر امید و اعتماد باشد. دولتی که پس از یک دوره
8 ساله مدیریت ناکارآمد و ضعیف که ظرفیتهای عظیم یک ملت را به برجام و FATF گره زده بود، با کارویژه تغییر در ریل مدیریت اجرایی کشور آغاز به کار کرد و در این مدت یکساله اتفاقات بسیار خوب و ارزشمندی را رقم زد که آثار آن در ایجاد رضایتمندی نسبی و همچنین بازگشت امید و اعتماد به مردم قابل مشاهده است. گرچه عدهای متوقعانه مدعیاند که هنوز بخش زیادی از وعدههای رئیسی آنهم در این مدت کوتاه محقق نشده اما قطعا هیچ ایرانی منصفی نمیتواند منکر تلاش مجدانه، مجاهدانه و شبانهروزی رئیسی و دولتش برای باز کردن گرههای کور مدیریتی فاجعهبار گذشته باشد و قطعا با استمرار این چرخه تحول مردم طعم شیرین خدمت صادقانه و مدیریت جهادی و انقلابی را بیش از پیش خواهند چشید.
به مناسبت آغاز هفته دولت و یکسالگی دولت مردمی سیزدهم دکتر «علی بهادری جهرمی» سخنگو، رئیسشورای اطلاعرسانی و دبیر دولت و یکی از جوانترین اعضای کابینه آیتالله رئیسی در گفتوگوی تفصیلی با کیهان به بیان نکات مهمی از چالشها، اقدامات و دستاوردهای دولت در یکسال گذشته پرداخت که مشروح آن در ادامه میآید.
* مردم سال گذشته در انتخابات ریاست جمهوری از یک دوره مدیریتی فاجعهبار به دولت آیتالله رئیسی که نماینده تغییر در وضع موجود بود پناه آوردند. اگر ممکن است در ابتدا بحث بفرمایید دولت سیزدهم در چه شرایطی تحویل گرفته شد و از ابتدای کار با چه مشکلاتی مواجه بود؟
-دو مسئله مبتلابه شهریورماه سال گذشته که دولت سیزدهم بهطور رسمی اداره امور را بر عهده گرفت، کرونا و محدودیتهای ناشی از آن و همچنین تورم و مسائل معیشتی بود. نقدینگی فزاینده که در شهریور ماه 1400 به بیش از 4100 هزار میلیارد تومان رسیده بود، یعنی چیزی حدود 8 برابر سال 92، مثل یک بمب ساعتی عمل میکرد که ممکن بود هر لحظه گوشهای از اقتصاد و معیشت را ویران کند...
🌑🌚🌑 سایه تردید بر سر احیای برجام
🔹 خبرنگار اکسیوس در رشته توئیتی عنوان کرد که نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی در پیامی به کاخ سفید ادعا کرده که پیش نویس توافق وین از معیارهای برجام فراتر رفته و با خطوط قرمز دولت جو بایدن همخوانی ندارد.
این خبر با موجی از واکنشها در آمریکا و رسانههای بینالمللی مواجه شد.
🔹 در همین راستا، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات لاپید اعلام کرد که کشورش علی رغم اختلافات تاکتیکی ای که با اسراییل بر سر ماجرای برجام دارد، اما در مورد هدف کلی برجام، با یکدیگر همسو و هم نظر هستیم و معتقدیم که ایران هیچگاه نباید به سلاح هسته ای دست یابد.
🔹 هم زمان با این تحولات کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا، بازگشت این کشور به برجام را یک شکست بزرگ برای سیاست خارجی بایدن توصیف کرد و بدون اشاره به سیاستهای ماجراجویانه واشنگتن در جهان ادعا کرد:
1⃣ ایران همچنان به طراحی ترور مقامات سابق آمریکایی
2⃣ تحویل پهپادهای مسلح به روسیه برای حمله به اوکراین،
3⃣ جلوگیری از فعالیت بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی،
4⃣ حمایت از حملات جهاد اسلامی علیه اسرائیل
5⃣ و حمله به سربازان و دیپلماتهای ما ادامه میدهد. بنابراین لغو تحریم های بایدن برجام تنها تروریسم ایران را افزایش می دهد.
🔹 در میانه این تحولات،فهرستی ادعایی از فرازهایی از متن پیشنویس توافق وین در فضای مجازی منتشر شد که در آن به مواردی همچون خروج آنی ۱۷ بانک از تحریم ، پرداخت غرامت به ایران درصورت خروج مجدد آمریکا از برجام، ابطال سه فرمان اجرایی ترامپ در روز نخست، قابلیت فروش ۵۰ میلیون بشکه نفت ذخیره شده طی ۱۲۰ روز اول و بعدا تا روزی ۲.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی و آزادسازی ۷ میلیارد دلار در کره اشاره شده است.
🔹 به گفته کارشناسان اما این فهرست،لیستی از اقدامات گام به گام غرب است که در صورت تایید طرف ایرانی،میتوان آن را به عنوان یک توافق خوب در نظر گرفت.
🔹 جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که لازمه رسیدن به توافق، پایدار بودن رفع تحریمها به نحوی تضمین شده است و اینکه موضوعی نباید به عنوان اهرم فشار جهت استفاده علیه ایران در آینده باقی بماند.
🛑 *آشیانه اژدهای فساد*
⏺️وقوع فساد ۹۲ هزار میلیارد تومانی در مجتمع عظیم فولاد مبارکه با درآمد عملیاتی 184 هزار میلیارد تومان (معادل 14 درصد بودجه کشور) از یک طرف و کشف این فساد توسط مجلس شورای اسلامی از طرف دیگر، نیازمند بررسی و نگاه دوباره به مقوله مبارزه با فساد است. در این خصوص میتوان به چند نکته اشاره کرد:
1️⃣انتشار این گزارش از سوی مجلس شورای اسلامی خط بطلانی بر ادعاهای وقوع فساد سیستماتیک در ایران است؛ به واقع انتشار شفاف گزارشی از سوی یک «سیستم» که اتفاقا در آن اسامی و تخلفات برخی از نهادها و جایگاههای حاکمیتی همان سیستم، بدون روتوش و لاپوشانی بیان شده است، نشانه عزم جدی سیستم برای تحقیق، تفحص و کشف و مبارزه با فساد در درون خود است، موردی که در فساد سیستماتیک هیچگاه اتفاق نمیافتد.
2️⃣این گزارش نشان میدهد علیرغم همه اقدامات انجام شده، شرکتهای دولتی همچنان دالان هزارتوی رانت و آشیانه اژدهای هفت سر فسادند ؛ تسلط روندهای غلط، ساخت کلونیهای سخت مدیریتی، ساختارهای معیوب و بروکراسی خستهکننده، قوانین دست و پا گیر، نظارتهای کاغذی و... که عمدتا در همه این مجموعهها مشابه هستند، سبب روایی و پایایی فساد در مجموعههای بزرگ اقتصادی شده است. به زبانی ساده اگر تیم تحقیق و تفحص مجلس سراغ هر مجموعه مشابه دیگری نیز برود میتوان انتظار نتایج مشابه را داشت؛ چرا که بار کج در هر جایی دیگری هم ممکن است به زمین بیفتد.
3️⃣نکته مهم در این گزارش، درگیری بخشهای زیادی از نهادها و مؤسسات دولتی و رسانهها و... که حتی بعضی خود نقش ناظر را داشتند در مناسبات مالی با این شرکتها است. شاید یک علت، ضعف بنیه مالی و بودجه نهادهای دولتی به نسبت حجم برنامه است که آنها را مجبور میکند برای تأمین بخشی از هزینهها به سمت شرکتها و مؤسسات صاحب سرمایه مثل فولاد مبارکه متمایل شوند. درخواستهایی که اجابت هر کدام از آنها، نهاد، سازمان، مدیر و یا ناظری را وامدار آن شرکتهای صاحب سرمایه خواهد کرد.
🔻نکته پایانی: فساد نامبارک اتفاق افتاده در فولاد مبارکه نشان میدهد متأسفانه در مقوله مبارزه با فساد گرفتار واپسماندگی هستیم و همچنان عقب تر از اژدهای فساد حرکت میکنیم. جای اندیشیدن دارد که چرا با داشتن دستگاههای عریض و طویل حراستی، محاسباتی و نظارتی که در همه ی مجموعهها هم حضور دارند، باز هم شاهد وقوع تخلفات گسترده هستیم
🔵 ضرورت تشکیل وزارت جنگ نرم
♦️ شکل و چگونگی واکنش به تهدیدات، نشاندهنده میزان اهمیت آن مخاطره برای امنیت ملی کشورهاست. به عنوان مثال تشکیل وزارت امنیت میهن ایالات متحده امریکا به عنوان چهاردهمین وزارتخانه امریکا در نوامبر سال ۲۰۰۲ و در کمترین فاصله ممکن از حملات ۱۱سپتامبر ۲۰۰۱ به برجهای دوقلوی مرکز تجارت جهانی در نیویورک آن هم با بودجهای چند ده میلیارد دلاری، یکی از مصادیق بارز واکنشهای ساختاری به مخاطرات مرتبط با امنیت ملی کشورهاست. البته مصادیق مشابه دیگری هم در سایر کشورهای جهان وجود دارد که کاملاً مبتنی بر تئوری تغییر و تحول ساختاری در مقابل مخاطرات امنیتی است.
♦️به نظر میرسد که بعد از گذشت نزدیک به ۳۰ سال از هشدارهای مکرر رهبر معظم انقلاب بر «مخاطرات جنگ نرم» علیه کشورمان در حوزههای مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی، ما هنوز به زمان واکنش درخور و مناسب با این تهدید روزافزون نرسیدهایم و «وقت تحول ساختاری» برای تشکیل «وزارت جنگ نرم» نشده است!.
♦️این در حالی است که مخاطرات جنگ نرم برای ما یقیناً از مخاطرات سخت حمله به برجهای دوقلوی نیویورک بسیار بیشتر بودهاست و در مقابل واکنش سریع آنها به تشکیل ساختاری متمرکز، ما همچنان در حال نبرد در صحنه جنگ نرم در ساختاری غیرمتمرکز هستیم و دهها نهاد و وزارتخانه و سازمان فرهنگی در داخل و خارج از کشور در فقدان فرماندهی واحد در وزارت جنگ نرم – به رغم خدمات و زحمات فراوان- متأسفانه به نتایج مطلوبی دست نیافتهاند و چشم طمع و امید دشمنان این کشور به توفیق عملیاتهای متنوع جنگ نرم بالاخص در جنگ روایتها بسیار بیشتر شدهاست.
♦️مهمترین مخاطره جنگ روایتهای امروز را هم میتوان در استراتژی ناامید کردن مردم از آینده نظام اسلامی مشاهده کرد که همین یک دلیل میتواند- در صورت توجه به ابعاد، نتایج و عمق مخاطره- برای ضرورت تشکیل وزارت جنگ نرم کافی باشد.
✅👈تصریح رهبر معظم انقلاب بر نشانههای تحقق نظم نوین جهانی، ضرورت تشکیل «وزارت جنگ نرم» را به عنوانی تحولی بنیادین در دولت سیزدهم، اهمیتی دو چندان میبخشد و ضمن آنکه زمینه افزایش قدرت هوشمند جمهوری اسلامی ایران را برای افزایش تأثیر در تحولات آتی منطقه و جهان مهیا میکند، از تهدید جنگ نرم تهاجم فرهنگی غرب، فرصتی برای احیای هویت شرقی بر مدار تمدن ایرانی- اسلامی میسازد. وزارت جنگ نرم شاید مهمترین وزارتخانه تأسیس شده در تاریخ نظام اسلامی باشد که در صورت تشکیل میتواند به نمادی از تحول ساختاری در گام دوم انقلاب تبدیل شود
🌑🌚🌑 روزمرگی مجلس بهعلت فقدان کلانایده است*
🔹 نداشتن استراتژی در هر مجموعهای حتی در یک بنگاه اقتصادی کوچک، مساوی با روزمرگی است.
🔸 اینکه مجلس در ابتدای شروع به کار خود پرشور است [در همه مجالس به اینصورت بوده است] چراکه نمایندگان تازه بر صندلیهای سبز مستقر شدهاند، ایدههایی از قبل در ذهنشان بوده و وعدههایی در انتخابات دادهاند، اما بعد از آنکه از ابتدای مجلس فاصله میگیرند، این شور کمرنگ میشود.
✅ فقدان کلانایده به فاصله گرفتن از وعدهها منجر میشود و در ادامه بگویم هر مجلس ما حدود 70 درصدش جدید است، این آمار است. بنابراین تنها 30 درصد نمایندگان باتجربه هستند و ضرورت استراتژی را درک میکنند. اما درمورد اینکه علت این تعیین نکردن استراتژی چیست؟ من یک علت به شما میگویم و آن هم این است که مجالس ما از لحاظ توان کارشناسی، فنی، علمی و مدیریتی قوی نیستند و متاسفانه مشاهده میشود که هر دوره شرایطش بدتر از دوره قبل میشود.
🔹 باید در نظام انتخاباتی ما تدابیری اندیشیده شود تا نمایندگان فهم مدیریت کلان کشور را داشته باشند. شما نظام انتخاباتی کنونی را درنظر بگیرید، فردی در یک حوزه انتخاباتی کوچک [یا بزرگ] چون مشهور است میتواند با 10 یا 20 هزار رای بهعنوان نماینده مجلس انتخاب شود. همینگونه افراد به عنوان نماینده مجلس در کمیسیونهای تخصصی مانند برنامه و بودجه حضور پیدا میکنند و میخواهند برای بودجه سالانه کشور برنامهریزی کنند.
🔸 از ریاست محمدجواد لاریجانی و توکلی در مرکز پژوهشهای مجلس به وضعیت کنونی مجلس یازدهم رسیدهایم که در عرض دو سال عمر مفید خود دوبار رئیس آن تغییر کرده است.
✅ ایده اصل تشکیل چنین نهادی بهعنوان بازوی کارشناسی مجلس درست بود ولی اکنون ما اثری از خروجی مرکز پژوهشها در مصوبات مجلس نمیبینیم.
🔹 مسئولان ردهبالای کشور نیز راضی از عملکرد مرکز پژوهشهای مجلس نبودند، همین الان هم اثری از گزارشهای متقن و کارشناسی مرکز پژوهشها برای استفاده نمایندگان مجلس نمیبینید. این ضعف بزرگی است در مجلس ما که ریشهاش برمیگردد به همان نکتهای که در ابتدا گفتم.
💢 به نظرم هر موقع مسئولان عالیرتبه نظام تصمیم بگیرند تغییری در سیستم ورود به مجلس ایجاد کنند تا نمایندگانی با قدرت کارشناسی قویتر وارد پارلمان شوند، آن وقت بخش مهمی از این مسائل نیز حل میشود.
⁉️چند درصد مسئولین فاسدند؟
⁉️آیا ادعای «فساد گسترده» واقعیت دارد یا تهمت است؟!
⚠️فساد یک آفت مهم برای هر حکومتی محسوب می شود. اگر فساد بطور گسترده در ارکان یک حکومت نفوذ کند آن حکومت کارایی خود را از دست خواهد داد چرا که مدیران آن بجای انجام وظیفه به فکر منافع شخصی خود خواهند بود.
☝️یک درخت را در نظر بگیرید، اگر عمیقأ دچار آفت شود دیگر محصول درخوری نخواهد داد.
👌پس می شود برای بررسی عمق و میزان نفوذ فساد در ارکان نظام، کارآیی آن را بررسی و با سایر کشورها مقایسه کرد تا مشخص شود آیا این درخت محصول درخوری دارد یا نه؟!
✅قطعا بررسی بازدهی یک سیستم، بهترین و معقول ترین راه برای قضاوت در مورد میزان نفوذ فساد در آن است.
💢برای مقایسه و بررسی نقاط قوت و ضعف عملکرد حاکمیت ها، کارشناسان جهانی شاخص های مختلف علمی طراحی کرده اند که توسط این شاخص ها وضعیت کشورهای جهان را باهم مقایسه می کنند.
📊یکی از شاخص های مهم، شاخصHDI یا توسعه انسانی است که شاخصی چند وجهی است. این شاخص میزان سطح بهداشت، تحصیلات و یک زندگی آبرومندانه را اندازه گیری می کند و از مهمترین شاخص های سنجش بین المللی کشورهاست.
🗂دفتر توسعه سازمان ملل هر ساله وضعیت کشورها را بر اساس این شاخص رتبه بندی می کند.
🔍با بررسی رتبه های ایران طی چهل سال گذشته مشخص می شود که ایران از رتبه ۱۱۰ جهان در سال ۱۳۵۷ به رتبه ی ۶۵ جهان در سال ۱۴۰۱ رسیده یعنی ۴۵ پله صعود طی ۴۳ سال و یعنی بطور متوسط هر سال یک پله صعود.
🔍با بررسی وضعیت سایر کشورهای جهان مشخص می شود هیچ کشوری در دنیا نتوانسته طی چهل سال گذشته ۴۵ پله جایگاه خود را بهبود ببخشد
📈شاخص دیگری که در دنیا وجود دارد، شاخص توسعه انرژی است که در آن میزان دسترسی مردم یک کشور به انرژی های مختلف بررسی می شود.
قطعا در روزهای اخیر مشاهده کرده اید که مشکل تامین انرژی در کشورهای اروپایی تا آنجا پیش رفته که مردم آلمان برای تامین گرمایش زمستان خود به خرید ذغال سنگ و هیزم روی آورده اند.
🔍طبق بررسی های بین المللی، ایران از نظر شاخص توسعه انرژی رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده چراکه امروز در اکثر شهر و روستاهای ایران مردم به گاز و برق دولتی دسترسی دارند.
این موارد به معنای آن نیست که اوضاع کشور ما امروز از هر جهت عالی و بدون مشکل است، اینها جایگاه ایران نسبت به کشور های دیگر را نشان می دهد تا بهتر بتوانیم در مورد عملکرد نظام طی سالیان گذشته قضاوت کنیم!
✋قطعا کشورما امروز ضعف هایی دارد که قابل انکار نیست اما متاسفانه آنچه که به مدد تهاجم رسانه ای قابل انکار شده؛ پیشرفت های جهشی ایران طی سالهای گذشته است!
⚠️وقتی قرار باشد روح امید و اعتماد به نفس از کسی گرفته شود کافیست نگاه او را فقط معطوف به ضعف هایش کرده و فرصتی برای دیدن موفقیت هایش به او داده نشود.
♦️این دقیقا هدف تهاجم رسانه ای دشمنان علیه ملت ایران است!
‼️این همه موفقیت را ایران در شرایطی کسب کرده که طی چهل سال گذشته قدرت های بزرگ جهان همه ی تلاش خود را برای زمین زدن آن به کار گرفتند درست مثل کوهنوردی که وزنه های سنگینی به پاهایش بسته باشند ولی همچنان با قدرت به صعود ادامه دهد!
✅در اکثر بررسی های علمی مشاهده می شود رشد ایران طی چهل سال گذشته رشدی شتابان و جهشی بوده اما این خلاف تصور برخی از مردم است چرا که تصورات انسانها را به راحتی می شود با ارائه ی اطلاعات مهندسی شده تغییر داد. امروز بیش از ۲۰۰ کانال ماهواره ای فارسی زبان و بازوهای فضای مجازی شان مشغول به همین کار هستند.
☝️اگر فساد د
ر حاکمیت ایران نفوذ عمیقی داشت قطعا امکان نداشت چنین پیشرفت هایی حاصل شود!
▪️امروز در سراسر کشور در ادارات و نهاد های مختلف، ده ها هزارنفر مسئول انجام امور مختلف هستند که همگی از مردم اند. مسئولان همه ی ما هستیم همین معلم، همین مدیر، همین بازرس فلان اداره، همین رئیس بانک، همین کارمند اداره و این موفقیت ها در اثر تلاش و همت همگانی همه ی مسئولان از بالا تا پایین کسب شده.
✅قطعا اکثریت مسئولان انسانهایی بی حاشیه و خدوم هستند اما متاسفانه مشاهده می شود وقتی نهاد های نظارتی بخوبی به وظیفه خود عمل می کنند و در جایی فسادی را کشف می کنند، جریان رسانه ای بدخواه و ضد ایرانی دست بکار می شود تا این موارد را بعنوان شاهدی بر فساد گسترده در حاکمیت معرفی کنند.
این درحالی است که گرچه کشف فساد نشانه وجود فساد است اما از طرف دیگر نشانه ی اراده و جدیت نظام در کشف و برخورد با مفاسد و نشانی از سلامتی بدنه اصلی نظام است.
⚠️سالهاست متخصصان جنگ رسانه ای غرب، تلاش دارند دو واژه ی فساد و مسئولان را در ذهن مردم باهم قرین کنند تا مردم را از مسئولان و به تبع آن از نظام متنفر کنند!
‼️شاید تا قبل از این بسیاری توجه نداشتند که مسئولان همین خودماها هستیم، همین تک تک ماها که خودمان را مشمول این واژه نمی دانیم اما دیگرانی که به ما می نگرند ما را جزو مسئولان می دانند.یک کارگر ساده، مدیر مدرسه فرزندش را جزو مسئولان می داند هرچند از نظر مدیر، مسئولان از یک رده بالاتر از خودش یعنی مدیران اداره ی آموزش پرورش شروع میشود و از نظر مدیران اداره هم طیف مسئولان از مدیران وزارتخانه شروع می شود و به همین ترتیب!
☝️قطعا از این به بعد مردم در فضای حقیقی و مجازی دقت بیشتری به خرج خواهند داد تا آب به آسیاب بدخواهان نریزند و بخاطر فسادهایی که توسط نهادهای نظارتی کشف و معرفی میشود (و مربوط به درصد محدودی از مدیران است) کل نظام را زیر سوال نبرند و واژه ی «مسئولان» را تخریب نکنند.