─┅═༅🍃🌓🍃༅═┅─
👤حسام الدین آشنا روز یکشنبه ۱۳ آبان در پاسخ به توئیت مرتضی کاظمیان، روزنامهنگار و فعال ملی – مذهبی مقیم خارج از کشور که از او پرسیده بود دستور ترور فروهرها و دیگر قربانیان را چه کسی صادر کرد و پدر همسرش چه نقشی داشت به ۳ موضوع جدید اشاره کرد
☄ (۱)مطمئن هستم که وزیر وقت اطلاعات نه در آن جنایات دخیل بوده و نه از آمران آن خبر داشت،
☄( ۲)من در همان سال ١٣٧٧ در روزنامههای انتخاب و جمهوری اسلامی با نام مستعار بهمن شناسا مطالب لازم را در این باره نوشتهام. این پرونده به سختترین و خشنترین وجه ممکن مورد رسیدگی قرار گرفت.
☄ (۳) آنچه در سازمان قضایی نیروهای مسلح اتفاق افتاد، به هیچ وجه کمتر از اصل قتلها نبود. روزی باید از آقای نیازی سولات سختی پرسید.
─┅༅𖣔2⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🌓🍃༅═┅─
👤 کاظمیان در پاسخ به این توئیت آشنا میپرسد
●(۱) در برگههای بازجویی کاظمی و عالیخانی [متهمان پرونده]، به تکرار و تأکید بر توصیه و نقش وزیر وقت اطلاعات تصریح شده
●(۲)اگر آقای دری نقش نداشته، چه کسی،کسانی آمر بودهاند؟
●(۳)برخورد غیرانسانی با متهمان، محکوم است؛ اما آیا حتی حکم زندان ابد برخی عوامل اجرا شده؟ نه
─┅༅𖣔3⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🌓🍃༅═┅─
👤آشنا در پاسخ به ۴ نکته اشاره کرد
☄(۱) در همان مقاله تحت عنوان «سناریوی دراز کردن حکیمباشی» توضیح داده شده که متهمان در طراحی اولیه خود احتمال لو رفتن را پیشبینی کرده بودند و پس از دستگیری یکصدا وزیر وقت را به عنوان آمر معرفی کردند تا یک خط انحرافی در رسیدگی ایجاد کنند.
☄(۲)واقعیت این است که وزیر پس از اعتراف کاظمی به این جنایت و اطمینان از صحت اعتراف، مراتب را مستقیماً به رئیسجمهوری اطلاع دادند.
☄(۳)تا آنجا که من میدانم متهمان پیش از دستگیری با یک واسطه به رئیسجمهوری دسترسی پیدا کرده و از طریق مدیریت برداشت، ذهن ایشان را جهت داده بودند.
☄(۴)کاظمی اعتراف نکرده، اتهام زده و خود را تبرئه کرده است.
─┅༅𖣔4⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🌓🍃༅═┅─
🌘◁{1}بهمن یا امین #شناسا؟
✍توئیتهای آشنا ما را با نویسنده اصلی مقالهای آشنا کرد که با نام مستعار بهمن شناسا آن هم نه در سال ۷۷ که ۵ مرداد ۷۹ در روزنامه «انتخاب» منتشر شد با عنوان «کالبدشکافی دو تماس» (اظهارات وزیر سابق اطلاعات، دو تماس تلفنی و یک توضیح)؛ در همان روز پنجم مرداد ۷۹ همین مقاله با نام مستعار «امین شناسا» و با عنوان «کالبدشکافی یک تماس» (مروری بر پرونده قتلهای زنجیرهای با نگاه کارشناسانه) در «جمهوری اسلامی» منتشر شد. بواقع مقاله مورد نظر آشنا دو سال بعد از تاریخ یاد شده، با دو اسم متفاوت بهمن شناسا و امین شناسا و با دو تیتر جداگانه «کالبدشکافی دو تماس» و «کالبدشکافی یک تماس» منتشر شده است.
─┅༅𖣔5⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🌓🍃༅═┅─
🌘◁{2} #آن مصاحبه وزیر
✍«در تمام ۱۹ ماه مدت وزارت من، حتی یک نصفه روز هم به استراحت نرفتم. شاید باورتان نشود دو ساعت هم استراحت نکردم. این را آیندگان به ملت گزارش خواهند داد. من در طول این مدت بیش از پنج هزار مورد نوشته داشتم.»
─┅༅𖣔6⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🌓🍃༅═┅─
🗞مقاله آشنا در واکنش به این گفتوگوی روزنامه «انتخاب» با دری نجفآبادی در اول مرداد ۷۹ بود؛ جایی که وزیر سابق با وجود تأکید بر پرکاری، به بیاطلاعیاش از برنامه معاونانش اعتراف میکند: «تقریباً تا آخرین مراحلی که مسأله قتلهای زنجیرهای و دخالت چند نفر از مأموران وزارت اطلاعات در آن روشن شد، بنده اطلاع نداشتم. این خیلی مسخره است که بگویند من باید از این مسائل خبر میداشتم. مثلاً اگر یک مأمور جزء جایی تخلفی کرد، باید حتماً بالاترین مقام اداره از آن اطلاع داشته باشد. فرقی نمیکند وزارت اطلاعات هم نیروی زیادی دارد و وزیر با ۱۳ معاون بر کار آنان نظارت دارد.»
─┅༅𖣔7⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🌓🍃༅═┅─
☄وزیر سابق بر این اعتقاد بود نباید با این کیفیت با قتلهای زنجیرهای برخورد میشد «تا از آن استفاده سیاسی شود» و گفته «من با اینکه وزارت اطلاعات ضربه بخورد، موافق نبودم» و راهکارش این بود که «دستگاه قضایی بیاید و با همکاری کارشناسان و صاحبنظران، دقیقاً مسأله را بررسی کند.»
─┅༅𖣔8⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
☄روشی که امام رضا ع برای حفظ اندیشه شیعه به کار گرفت و با اندیشههای انحرافی مبارزه کرد، هم مقابله بود و هم مطرح کردن اندیشه امامت و هم خاموش کردن آتش فتنههایی که برای امامت و اندیشه تشیع مهیا شده بود. چنین روش جامع و مانعی در طول تاریخ نظیر ندارد.
🌀در حقیقت میتوان دوران امام رضا ع را آخرین مکتب عقیدتی تشیع نامید.
☄یکی از مهمترین عوامل معرفی صحیح شیعه، شرکت امام رضا ع در جلسات مناظرهای بود که از ناحیه مأمون تشکیل میشد.
─┅𖣔🔟𖣔┅─
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
☄ ایشان بدین ترتیب مشروعیت خلافت را از امثال مأمون سلب کرده و تشیع ناشی از دوستی اهل بیت علیهمالسلام را به تشیع اعتقادی اصیل تبدیل کرد.
✍دیدار مردم نیشابور با امام رضا ع و شنیدن حدیث نابِ «سلسلهالذهب»، مسلماً تأثیر شگرفی بر گسترش و تعمیق تشیع در جان ایرانیان داشت.
🌀امام در این حدیث، اساسیترین پایه ایمان به یگانگی خداوند متعال را پذیرش امامت خود - که به معنای پذیرش امامت سایر امامان ع نیز هست- قرار داد.
─┅═𖣔9⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
☄شمار مناظرات امام با اهل کتاب و نمایندگان مسیحیان، یهودیان، مانویان، زرتشتیان، صابئین و فرق اسلامی، فراوان است.
✍ مباحث این گفتوگوهای علمی که به آرامی و در جو صمیمی برگزار میشد، درباره آفرینش جهان، توحید، صفات خداوند، انبیای الهی، عصمت آنان، جبر و اختیار، امامت، تفسیر آیات گوناگون قرآن، فضایل اهل بیت (ع)، احادیث، دعا و احکام دین بود که امام از تمام آنها سربلند بیرون آمدند.
─┅𖣔1⃣1⃣𖣔═─