و سلام بر او که می گفت(:
«دنیا مثل شیشه ای می ماند
که یکدفعه می بینی از
دستت افتاد و شکست»
| شهید مهدی باکری🕊!
#ماه_رمضان
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
🔴اگر شیطان و اسرائیل باهم بجنگند، درکنار شیطان میایستیم!
امام صدر در یکی از سخنرانیهای مشهور خود می گوید:
« اسرائیل شرّ مطلق است. اسرائیل ضد اسلام، ضد مسیحیت، ضد ایمان، ضد قومیت عربی، ضد انسانیت و ضد میهن است. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. ما اسرائیل را شرّ مطلق می دانیم. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. اگر اسرائیل و شیطان با یکدیگر بجنگند، ما در کنار شیطان می ایستیم. اگر اسرائیل با چپ بجنگد، ما درکنار چپ خواهیم ایستاد. اگر اسرائیل با راست بجنگد، در کنار راست خواهیم ایستاد. این است معنای «اسرائیل شرّ مطلق است». من شخصا در حد مطالعاتم هیچ نهادی را خطرناکتر از اسرائیل نمی شناسم.»
♻️@jahani_14
بخاطر چند تار مو!
در این سالها که در مدارس و دانشگاه ها و مجموعه های مختلف پیش می آمد و صحبت می کردم. نقد عمومی در خصوص پوشش چند نکته بود:
اول اینکه واقعا خدا بخاطر چند تار مو ما را جهنمی می کند؟
دوم اینکه حالا الان انقدر از مو و دست و پای ما بیرون باشد اسلام به خطر می افتد؟
سوم اینکه تابستان گرم است! واقعا تحمل این روسری سخت است...
امشب حوالی میدان تجریش تهران بودم و با صحنه های ناراحت کننده ای مواجه شدم که خیلی برایم غم انگیز بود...
اول اینکه به نظرم این روزها به خیلی ها ثابت می شود که چرا خداوند با زبان دین محدوده پوشش را کامل مشخص کرده است. بحث چند تار مو نیست. بحث این است که اگر نسبت به چند تار مو بی توجه شوی به چند تار مو متوقف نمی مانی.
دو اینکه کسی که نسبت به یک امر خداوند بی تفاوت شود، در همان حد متوقف نمی ماند. نسبت به مسائل دیگر به ترتیب بی تفاوت می شود و آسیب پشت آسیب را تجربه می کند که از آن بعدا خواهم گفت.
سه اینکه، گرما برای همه افراد یکسان نیست. و برای برخی بهانه است. امشب دخترانی دیدم که روسری هایشان دور گردنشان بود و پوشش تنشان مانتو شلوار. اما در کنارش دخترانی دیدم که شال و روسری نداشتند. یا مانتو نداشتند. یا گردن هایی باز با یقه ای باز داشتند. یا شلوارهایی کوتاه داشتند. یا شلوارهایی پاره داشتند. و یا سیگار هم می کشیدند...
غیر اینکه الان واضح تر شد که اگر حد و حدود و قانونی نباشد، هرکس بر مبنای دلم میخواهد در جامعه ظاهر می شود که شاید برای همین هایی که صرفا نبود یک روسری را خواستارند بدپوششی و ناهنجاری محسوب شود، این برایم سوال شد که دستاورد آزادی که برخی دختران سرزمینم میخواستند چنین شکل و شمایلی دارد؟
وقتی نگاه می کردم که هر کدام از این دختران چه نقش های بزرگی برای رشد و پیشرفت خود و خانواده و تربیت فرزند و جامعه خود حتی جامعه جهانی می توانند داشته باشند اما در خیابان ها با پوشش هایی عجیب با چهره های ناراحت کنار پسرانی راه بروند، کنار جدول های خیابان بنشینند، آهنگ های غمگین خیابانی گوش دهند و یک دستشان هم سیگار باشد.
حیف... کاش بیایند سمت ما تا از نقش دختر بودن، زن بودن، افق بلند داشتن، شناخت قدر و ارزش خود، امتداد نگاهی به بلندای ایمانی آرامشبخش، حرمتی و جایگاهی برای همه قابل احترام، لذتهای حقیقی و بی آسیب و نشاط دست یافتنی برایشان بگوییم.
ورودی حرم امام زاده صالح، برخی از این دختران سرگشته، چادر می گرفتند، در گوشه ای از حرم بغض می کردند گریه و مناجات می کردند، عبادت می کردند و حال قشنگی داشتند... همه حواسم به دخترانی بود که با همان تیپ های دور از تعادل چادر به سر ضریح را چسبیده بودند و صدای گریه شان را خیلی ها می شنیدند... و چقدر دوست داشتم کنار تک تکشان قرار بگیرم و از نیاز فطری شان بگویم و اینکه می توانند تغییر مسیر همیشگی بدهند و تصمیم بگیرند دیگر سمت آن دوستانی که دوست نیستند و خودشان هم سرگردانند، بر نگردند...
من غرب را از نزدیک دیده ام. در خصوصشان مطالعات زیادی کرده ام. از وضعیت تلخ دختران و زنانشان خوب اطلاع دارم. خیلی سال پیش از ما، به آنها هم وعده های آزادی و حق و حقوق دادند اما امروز حال خوبی ندارند. دخترانی که روزی با شعار «بدن خودم مال خودم است» در خیابان ها آمدند ولی امروز شعارشان هشتک «من هم همین طور»، شده است و از تعدی ها و تجاوزات و آسیب های عجیب در رنج اند... اما کسی به کمکشان نمی آید...
حیف است حالا که بسیاری از آنها بعد از تجربه های بسیار تلخ، در مسیر بازگشت به پاکدامنی و پوشش هستند، برخی دختران و زنان سرزمینم به بی پوششی به عنوان دستاورد نگاه کنند و از کلمه آزادی برای این معنا استفاده کنند. نه! آنچه من امشب دیدم آزادی نبود. اصلا به نظر نمی رسید این افراد از چیزی آزاد شده باشند... اگر خروجی آزادی این آشفتگی روحی که در چهره ها و رفتارها مشاهده می شد بود، آن شلوارهای پاره بود، آن سیگار کشیدن کنار چند پسر بود، آگاهی بخشی کمک می کند که خیلی ها به دنبال آزادی به این معنا نروند و اتفاقا از این نوع آزادی خود را آزاد کنند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜امام علی در وصیتنامه باشکوه خود فرمود:
✍ درباره یتیمان از خدا بترسید. مبادا كه گرسنه بمانند و در جمع و جامعه شما تباه شوند من از پیامبر خدا شنیدم كه مى فرمود:
📚اگر كسى یتیمى را، تا آنجا كه بى نیاز شود، سرپرستى كند خداوند به پاداش این كار، بهشت را بر او واجب مى كند.
🔺چنانچه اگر كسى مال یتیم را بخورد، خداوند- سوختن در- آتش را بر او واجب مى فرماید.
(بحارالأنوار، ج ۴۲، ص ۱۹۹)
📚و در جای دیگری فرمود:
✍هـر مـرد و زن با ایمانى كه از دلسوزى و مهر دست نوازش بر سر یتیمى بكشد، خداوند رحمان به هر تار مویى كه از زیر دست او بگذرد برایش ثواب مى نویسد.
(بحارالانوار، ج ۷۲، ص ۴)
🗯👤 ای که از عشق علی(ع) دم میزنی بر یتیمان علی(ع) سر میزنی ...
✅ دستور دستگاه قضا واجراء پلیس ✅
قوه قضائیه وپلیس پای کارآمده ودر راستای اجراء قانون و تقاضای عمومی برخورد قاطع با هنجارشکنان را در دستور کارخود قرار داده اند .
🔺ظاهراً توصیه ها ورافت اسلامی برای عده ای اززنان خودخواه ولجباز بویژه معاندین حاصلی نداشته است .
✅ طی آخرین اخبار واطلاعات ؛
۱- ازتاریخ ۲۶/ ۱/ ۱۴۰۲ درسراسر کشور و بصورت هماهنگ باکسانی که کشف حجاب کنند برخورد قاطع خواهد شد .
۲- درمرحله اول تذکر ودرمراحل بعدی فردخاطی طبق ماده ۱۱ جرم عمومی به دادگاه معرفی وحکم قاضی قطعی و بدون تجدید نظرخواهد بود .
۳- احکام صادره به تناسب جرم وتکرار از ۱/۵ میلیون تا ۲۵میلیون تومان خواهدبود
۴- استانداریهاونهادهای نظارتی وانتظامی وامنیتی سراسرکشور بصورت هماهنگ براجراء این قانون ماموریت دارند .
۵- طبق دستور رئیس دستگاه قضا، محاکم وقاضی های متعدد خارج ازنوبت به اینگونه جرائم رسیدگی خواهند کرد .
۶- کسانیکه باعث تشویق وترغیب و تحریک بیحجابی بشوند تا ۱۰ سال حبس درنظرگرفته شده است .
۷- افراد باندی وسازماندهی شده و سلبریتی ها نیزجریمه سنگین خواهند شد
۸- شهرداریهای سراسر کشور بویژه تهران نیز پای کارآمده وشروع کرده اند .
۹- تمام فرودگاهها ؛ راه آهن ؛ پایانه های مسافربری ؛ تالارها ؛ رستورانها واصناف وکلیه اماکن عمومی ازجمله دانشگاهها وسایرمراکز آموزشی موظف به اقدام دراین زمینه میباشند ومدیران این مراکز پاسخگوی نظارت خود خواهند بود.
۱۰- مدیران مراکز وسازمانها وفروشگاهها موظف به حمایت از آمرین به معروف میباشند . واز مردم خواسته شده که با تذکر لسانی ، نیروهای عمل کننده را همراهی کنند
۱۱ - ناظرین محترم کماکان وبا دقت تمام خودروهائی که راکبین وسرنشینان آنها کشف حجاب کرده اند را فورا گزارش نمایند ودرصورت تکرار خودروی آنها توقیف وجریمه خواهند شد .
✅ وحرف آخراینکه 👈 ازکلیه مردم عزیز درخواست میشود که فقط با امربه معروف وتذکر لسانی به هنجارشکنان ؛ صبوری کنند تا پلیس وضابطین قضائی ودستگاه قضا به این معضل اجتماعی پایان دهند .
۲۰ فروردین ۱۴۰۲
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴فاطما یلدیریم،نماينده مجلس عضو گروه دوستی بین پارلمانی آذربایجان و اسرائیل:
🔺نمايندگان پارلمان ايران با اظهارات تهدیدآمیز بيان كرده اند که گويا گشايش سفارت آذربايجان در اسرائیل پیامدهای منفی برای كشور ما خواهد داشت. همه اینها غیرقابل قبول است. ما از نمایندگان مجلس ایران می خواهیم که در امور داخلی آذربایجان دخالت نکنند. آذربایجان کشوری مستقل و قدرتمند است و ایران نمی تواند با ما به زبان زور صحبت کند.
💯 "هندسه نظم جدید جهانی "؛ دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره فروپاشی رژیم صهیونیستی(3)
عمادی- رهبر انقلاب در دیدار نوروزی کارگزاران نظام با اشاره به بحرانهای داخلی رژیم صهیونیستی، اظهار کردند: «ما گفتیم رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نمیبیند، خودشان عجله کردند و زودتر میخواهند بروند و مدام میگویند فروپاشی نزدیک است و به ۸۰ سالگی نمیرسیم.»
رهبر انقلاب 8 سال قبل پیشبینی کرده بودند که رژیم صهیونیستی 25 سال آینده را نخواهد دید و دچار فروپاشی خواهد شد. 8 سال پس از این پیشبینی، نشانههای فروپاشی این رژیم آشکارتر شده است. بحران جدید رژیم صهیونیستی بلافاصله پس از به قدرت رسیدن مجدد بنیامین نتانیاهو آغاز شد. نتانیاهو که پس از 12 سال، در سال 2021 نخست وزیری را واگذار کرد، در دسامبر 2023 پس از 18 ماه مجدداً این پست را در اختیار گرفت. البته نتانیاهو از طریق ائتلاف با افراط گرایان مذهبی کابینه جدید را تشکیل داد و همین موضوع نیز به عاملی برای شکلگیری تظاهرات مردمی علیه کابینه جدید شد چرا که افراط گرایان و نتانیاهو در جهت تضعیف دستگاه قضا و تقویت کابینه و کنست و روند تصاعدی دیکتاتوری نتانیاهو گام برداشتند.
تظاهرات گسترده و چند صد هزار نفری سبب هشدار مکرر مقامات صهیونیستی از جمله اسحاق هرتزوگ، رئیس این رژیم درباره فروپاشی رژیم هشدار دادند. پس از اعتراضها و اعتصابهای گسترده، سرانجام نتانیاهو عصر دوشنبه ۲۷ مارس اعلام کرد که بررسی طرح اصلاحات قضایی مورد حمایت او و احزاب کابینه را در کنست، برای مدتی به تعویق میاندازد. این اقدام نتانیاهو بیش از آنکه پایان بحران در اراضی اشغالی باشد، «فریز کردن بحران» از سوی نتانیاهو به معنای خرید زمان برای جلوگیری از مواجهه با تبعات سخت و مقطعی بحران و موکول کردن آن به آینده است. بنابراین، بحران ناشی از تصویب اصلاحات قضایی نتانیاهو در تلآویو عملا حلوفصل نشده است.
نکته دیگر اینکه؛ با وجود استقبال «بزالل اسموتریچ» و «ایتمار بن گویر» همپیمانان نتانیاهو در کابینه در خصوص تعویق اعمال اصلاحات قضایی، برخی دیگر از شرکای سیاسی حزب لیکود مانند «آریه درعی» رهبر حزب شاس که به واسطه ممنوعیت دستگاه قضایی از سمت وزارت امور داخلی برکنار شده، عقبنشینی نتانیاهو در برابر معترضین را غیر قابل قبول میدانند. از این رو عقبنشینی کنونی نتانیاهو از اصلاحات قضایی نه برآمده از یک اجماع در کابینه رژیم صهیونیستی، بلکه مترادف با نوعی تنفس مصنوعی در میانه اعتراضات گسترده در اراضی اشغالی محسوب میشود. خود نتانیاهو نیز به وقوع چندپارگی در جامعه اسرائیل اذعان دارد.
بنابراین، میتوان گفت واقعیت این است که اعتراضات اخیر ناشی از اصلاحات قضایی نتانیاهو، نقطه آشکارساز بحرانهای داخلی و تضادهای عمیق و حل نشدنی در این جامعه بوده نه نقطه آغاز آن. این تضادها و بحرانها حتی به درون نظامیان اسرائیلی نیز رسیده و عملاً ارتش اسرائیل دچار شکاف و دودستگی شده است. در همین راستا، «عاموس هرئیل»، تحلیلگر نظامی هاآرتص بر این باور است که عصبانیت ساکنان اراضی اشغالی از طرح اصلاح نظامی قضایی که به رهبری بنیامین نتانیاهو در جریان است، به ارتش رژیم صهیونیستی آسیب میرساند و ممکن است علمکرد اجرایی آنها در بلند مدت را تحتالشعاع قرار دهد. او در این خصوص به اعتصاب نیروهای هوایی رژیم صهیونستی اشاره کرد که شمار زیادی از آنها تأکید کردند که در اعتراض به طرح نتانیاهو در تمرینات خود شرکت نخواهند کرد.
به این بحرانها میتوان شدت گرفتن مهاجرت معکوس، شکاف و درگیری قومیتی و نژادی در درون فلسطین اشغالی و همچنین بیاعتمادی مردم به ساختار حاکمیتی اسرائیل را نیز اضافه کرد. مجموع اینها سبب شد که مقامات صهیونیستی درباره فروپاشی این رژیم هشدار دهند. اقدامهایی که نتانیاهو به خصوص در قالب حملات علیه سوریه انجام میدهد نه از روی توانمندی بلکه از روی استیصال و کاملا منفعلانه است که تلاش دارد بحران داخلی را با بحرانزایی خارجی شیفت و تغییر مسیر دهد.
با این حال، این اقدامها که در 4 سال گذشته نیز بارها انجام شد، به پایان بن بست سیاسی در فلسطین اشغالی منجر نشده و اکنون نیز نه تنها تاثیری بر بحران بیسابقه داخلی نخواهد داشت بلکه حتی عزم مقاومت فلسطین، سوریه، لبنان و جمهوری اسلامی ایران را نیز برای پاسخگویی متقابل افزایش میدهد.