دولت انقلابی را احیا کنید!
حضرت آیت الله حسینی بوشهری در دیدار با رئیس دفتر رئیس جمهور فرمودند که هر چه سریع تر باید کابینه دولت ترمیم بشود.
امیدواریم که شاهد تصمیم جدّی رئیس جمهور ولایی و مردمی بعد از این همه مشکلات پی در پی نسبت به ایجاد تغیرات در کابینه دولت باشیم.
البته بزرگان دین و حوزه باید زود تر از این نسبت به این مسئله به رئیس جمهور محترم هشدار میدادند که در این دو سال، کشور درگیر این همه مصائب نمیشد.
روایت واقعی از بهجت انقلاب!
فقیهی عارف و مُبرا از تظاهر، دوست داشتنی و لطیف و البته بر خلاف روایت های غلط و ناقص که می خواهند او را منزوی، سکولار یا مخالف انقلاب معرفی کنند، فقیهی با نشاط و اهل سیاست و پای انقلاب...
قطعاً سطح و میزان و نوع حضور ایشان در عرصه های اجتماعی و جهاد با دشمنان انقلاب، متمایز است اما ترکفعل های متولیان رسانه حوزه و متولیان فرهنگ کشور، موجب شده روایت های غلط و ناقص، درباره آیت الله بهجت و تحریف نظرات گوناگون ایشان شیوع پیدا کند.
فرزند آیتالله بهجت آقای علی بهجت، چند روز پیش روایتی نادرست درباره نگاه و دیدگاه آیت الله بهجت درباره حجاب را مطرح کرد که باز نتیجه کم کاری های حوزه و متولیان رسانه و فرهنگ است.
جناب حجتالاسلام والمسلمین آقاتهرانی زیدعزه که بهرهها و استفادات فراوان علمی و معنوی از آیت الله بهجت داشته می فرمود(قریب به مضمون):
۲۳ بهمن سال ۵۸ (روز بعد از اولین راهپیمایی پیروزی انقلاب) ایشان را در خیابان دیدم از من پرسید جمعیت دیروز[قم] را دیدی؟ علت حضور آن جمعیت چه بود؟ .... بعد فرمودند علت حضور آن جمعیت ولایت خمینی بود.
ارادت و خیرخواهی و دغدغه نسبت به امام خامنهای از سوی آیت الله بهجت نیز مطلبی غیر قابل انکار است.
✍حجت الاسلام رحمت الله معظمی
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮
🔥پست ۳. نقش بی هویتی در خودکشی( از بسته ۶۵)
(از پیامدهای فقدان هویت )
بر اساس يافتههاي روانشناسي و طبق آنچه كه از اظهارات و نوشتههاي روانشناسان به نام دنيا فهميده ميشود و با يك نگاه كليتر به علل و خصوصيات مشترك خودكشيها، در مييابيم 👈🏻 افرادي كه قصد خداحافظي با زندگي دارند، كساني هستند كه به خوبي از خود، تواناييها، زواياي گوناگون وجود خويش، جايگاه خود در زندگي، هدف از زندگي، و در يك كلمه از «هويت فردي و اجتماعي خويش» غافلاند كه از آن در برخي از منابع به «خود انگاره نامطلوب» تعبير شده است.
🔺 افرادي كه دچار دوسوگرايياند ، (نميدانند به سوي كدام هدف بايد در حركت باشند) هنوز خود را نشناختهاند، نميدانند چه بايد بكنند، بر تكيهگاههاي نامطمئني دل خوش ميدارند و به همين دليل، با وزش بادی هر چند خفيف، احساس تنهايي و از دست دادن پناهگاه و تكيه گاه، آنها را ميآزارد.
✅ در حالي كه اگر به درستي از سرمايههاي خود باخبر بودند، وقتي با شكستي مواجهه ميشدند، نه تنها آن را آخر خط نميدانستند بلكه👇🏻
پلي براي ترقي و استفاده از ساير تواناييهاي نهفته در عمق جان خويش دانسته، با عبور از آن پل به دشت زيباي موفقيت و كاميابي گام مينهادند.
🔸 اتفاقاتی مثل 👇🏻
▪️ ناكامي در كنكور
▪️ شكست در يك مسابقه
▪️ قطع ارتباط با يك دوست
▪️ از دست دادن شغل
▪️ از دست دادن يكي از نزديكان
و ساير مواردي كه ممكن است استرس (فشار رواني) زيادي بر پيكره انسان وارد كند، هيچگاه براي شخصي كه شناخت كاملي از خود دارد، نميتواند به منزله ويران شدن تمام راهها و قطع اميد از همه زيباييهاي زندگي تلقي شود؛ بلكه تنها به منزله انفجاري در يك كوه پر از معدن است كه نتيجه آن ⬅️ اكتشاف سنگهاي قيمتي و گنجهاي نهان خواهد بود.✔️
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮
💢 موضوع: راهکارهای ایجاد و تقویت هویت فردی نوجوانان
🌺پست ۱. خود شناسی( از بسته ۶۵)
💠 مقدمه:
به دلیل اهمیت شکلگیری "هویت در دوران نوجوانی" و تأثیرات فقدان یا عدم فقدان آن، در سنین بالاتر، ابتدا با آسیبها و عوارضهای عدم توجه والدین و همراهان نوجوان به این مقوله مهم، اشاره شد و به امید خدا در این بسته و بسته های بعد، با ارائه راهکارهای شکلگیری هویت فردی در نوجوانان، همراه شما خوبان خواهیم بود.
از جمله راهکار های ایجاد و تقویت هویت فردی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) خودشناسی
۲) تعیین هدف زندگی
۳) پرورش خلاقیت
۴) مسئولیت پذیری
۴) پذیرش جنسیت
۵) الگوگرایی متعادل
۶) بازآفرینی خاطرات کودکی
۷) مثبت گرایی
۸) پرورش توانایی های فردی
۹) تعدیل انتظارات دیگران
در این بسته به موارد اول تا سوم اشاره نموده و توضیح کوتاهی ارائه خواهد شد.
🍃🍃🍃🌸🍃🍃🍃
براي افزايش خودآگاهي بايد تفکر بيشتر، در مورد اعمال و کارهاي خود داشته باشیم؛
در واقع بايد ⬅️ سعي کنيم مسائلي که به ناخودآگاه نوجوان ميرود، مسائل حل شده ای باشد و به صورت "عقده" در او در نيايند و در مراحل بعد، کار بدست نوجوان فعلی و جوان یا میانسال بعدی و جامعه ندهد.
✴️ بايد نوجوان و هر انسانی عميقاً فکر کند که از چه آفريده شده است؟ و برای چه آفریده شده است.
خودشناسي رابطه مستقيم با "تصوير ذهني" دارد. ⬅️ تصويري که انسان از خود در ذهن مي پروراند و ريشه ی بيشتر رفتارهاي وي را تشکيل ميدهد؛ زيرا علت اينکه هر يک از ما از خود تصويري غيرواقعبينانه ميسازيم، در حقيقت ↔️ محصول چيزهائي است که ساير مردم، خواه به درست يا غلط، درباره ما به ما گفتهاند، و ما را آن طور بيان و توصيف نمودهاند.❗
"برخی از مهمترین جنبههای خودشناسی:"
🔺 شناخت تواناییها و استعدادها
🔺 آگاهی از ویژگیهای تحول و ویژگی های سنی
🔺 شناخت نیازهای اساسی روانی
🔺 شناخت ضعفها، ناتواناییها و محدودیتهای خود
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮
♨️ پست ۲. گرایش به اعتیاد نوجوانان ( از بسته ۶۵)
اشاره شد که یکی از پیامدهای بحران هویت روی آوردن نوجوانان به مواد مخدر است. یکی از راههای درک بهتر روند کلی دوره نوجوانی، تقسیم آن به سه مرحله متوالی و گسترده است:
مرحله اول: جدایی از دوره کودکی و پذیرای تنها بودن
مرحله دوم: تغییر هویت
مرحله سوم: حرکت به سوی استقلال
👈 پیدایش مشکل "خودآگاهی" طی مرحله دوم یعنی تغییر هویت، که از اختصاصات دوره نوجوانی است میتواند نوجوان را آماده مصرف مواد مخدر کند.
❌ نوجوان برای فرار از این ناراحتی، به ویژه همراه با گروه همسالان خود، در معرض این خطر است که با تکیه بر مصرف مواد، حس ناامنی خود را در لباس تظاهر به "شجاعت مخفی" کند.
✅ برای مقابله با این نوع آمادگی و زمینه، والدین باید تلاشهای اغلب ناشیانه نوجوان را برای تغییر، محترم شمارند و آنها را جدی بگیرند.
👈🏻 والدین باید خود را نسبت به تلاش فرزندشان "علاقهمند" نشان دهند و آنها را با شیوههای تحقیرآمیز، نادیده نگیرند و یا تصحیح نکنند.❗
❌ مسخره و ریشخند کردن یا هر گونه شوخی ناراحت کننده در ارتباط با تجربه رفتار متفاوت از سوی والدین، میتواند باعث سرافکندگی نوجوان شده و باعث صدمه دیدن «خودانگاره» او شود.
همچنین ممکن است نوجوان را وادار کند برای داشتن حسی بهتر، به سمت درمان یا تسکین ناراحتیهای دردآور خود روی آورد.
🔥اطلاع رسانی در انتظار انقلاب❗️
🔻معروفترین و ناشناخته ترین بخش در سازمانها #روابط_عمومی ها هستند.
🔻عامل ناشناخته بودن روابط عمومیها، کم اطلاعی غالب مدیران و مخاطبان از کارکرد حقیقی روابط عمومی است.
🔻روابط عمومی ها، از ابزار تبلیغ و خبر و رسانه استفاده می کنند اما معمولا با #تبلیغاتچی و خبرگزاری و تشریفات و #بادیگارد_رسانهای سازمان و مدیران اشتباه گرفته می شوند!!
🔻روابط عمومی را می توان «#مهندسی_تفاهم_سازمانی» و «تنظیم چهره سازمان در افکار عمومی» و «زمینه ساز به روز رسانی مداوم سازمان» در بستر ارتباط دوجانبه، صادقانه، سریع، محبت آمیز و راهبردی تعریف کرد.
🔻با این نگاه لزوما میزان تولید خبر از مدیران و اتفاقات درون سازمان، هزینه های سنگین تولید محتوای رسانه ای فیزیکی و دیجیتال، چاپ بنر و بروشور، استفاده گسترده از سایتها و صفحات اجتماعی بیانگر موفقیت روابط عمومی نیست بلکه اینها ابزاری هستند که اگر در درون راهبرد صحیح اطلاع رسانی به مقدار لازم قرار داده شوند، ممکن است موفقیت روابط عمومی حاصل شود.
🔻یک روابط عمومی زمانی موفق است که بتواند با بکارگیری این ابزار بعلاوه «تسهیل کامل دریافت انواع اطلاعات از مخاطبین» و «تنظیم صادقانه ریزش اطلاعات پردازش شده»، «همدلی و شادابی را در درون سازمان»، «رضایت و امید را در بیرون سازمان» و «کارامدی در فرآیندهای سازمان» را تضمین کند.
🔻از یک زاویه اطلاعات به دو گونه اطلاعات عمومی و اطلاعات محرمانه تقسیم بندی می شود.
🔻در کشور برای ورود به عرصه سازمانی #اطلاعات_محرمانه، ساختار های نسبتا خوبی پیش بینی شده است به طوری که نه تنها هیچ کس بدون احراز کامل انواع شرایط نمی تواند وارد ساختارهای اطلاعاتی امنیتی شود بلکه حتی انتصاب و تایید مدیران حراست و گزینش همه سازمانها بطور متمرکز توسط مراجع عالی تخصصی انجام می گیرد و نقش مدیران عموما در حد پیشنهاد است.
🔻به نظر می رسد با رشد و البته پیچیدگی زیاد فناوری های ارتباطات و دیپلماسی عمومی در سطح بین الملل و از جمله کشور ما و اهمیت فوق العاده تنظیم افکار عمومی در جنگ های رسانه ای، لازم است در ساختار کلان اطلاع رسانی کشور یک #انقلاب عمیق و جدی انجام شود.
🔻ایجاد #مرکز_ملی_اطلاع_رسانی که حتی بصورت فراقوه ای (با ادغام برخی ساختارهای ناقص کنونی) برای انتصاب یا تایید مدیران روابط عمومی و رسانه در سطح کلان و خرد و احراز توان فنی کارشناسان در تمامی سطوح در کنار موضوع افزایش توان تخصصی بدنه اطلاع رسانی و رسانه ای بر اساس راهبردهای موثر سرفصل این اقدامات است که توضیح آن از ظرفیت این متن خارج است.
🔻خلاصه، ۲۷ اردیبهشت روز جهانی #ارتباطات_و_روابط_عمومی بر عموم اصحاب اطلاع رسانی متعهدانه و پیشرفت محور رسمی و مردمی مبارک باد. به امید تحول بزرگ..
🇮🇷
📝 رهبر معظم انقلاب، صبح امروز در دیدار کارگزاران حج: هدف از اجتماع حج ارتقاء امت اسلامی است / این اجتماع باید پیغامی برای مسائل روز دنیای اسلام داشته باشد
🍃🌹🍃
🔻حضور در #حج برای یک هدف است، آن هدف چیست؟ ارتقاء امت اسلامی و نزدیکی دلهای آحاد امت اسلامی به یکدیگر است، آن هدف اتحاد امت اسلامی است. در مقابل چه چیزی؟ در مقابل کفر، در مقابل ظلم، در مقابل استکبار، در مقابل بتهای بشری و غیر بشری، در مقابل همهی آن چیزهایی که اسلام آمد برای اینکه آنها را از بین ببرد، جمع بشوند با اینها مقابله کنند. امروز مثلاً فرض کنید مسئلهی رژیم صهیونیستی مطرح است، همهی دنیای اسلام باید جمع بشوند، پیغامی این اجتماع داشته باشد علیه رژیم صهیونیستی.
🔺امروز مسئلهی دنیا نفوذ قدرتهای استکباری است، همه باید جمع بشوند برای اینکه اعلام حضور بکنند، اعلام قدرت بکنند، سینه سپر کنند در مقابل قدرتهای استکباری. ۱۴۰۲/۲/۲
💢بهانهای تازه برای عقدهگشایی!
🔹انتخابات ترکیه و حضور چشمگیر مردم در انتخابات سبب شده تا برخی از افراد و گروههای سیاسی نسبت به این رویداد عکسالعمل نشان دهند و به تحلیل چرایی این میزان از مشارکت بپردازند. در این میان اما روایت برخی نیروهای اصلاحطلب جای تأمل و بررسی دارد.
🔸شاید اولین سؤال مهم از برخی اصلاحطلبان آن باشد که شما با مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات سال 1388 چگونه مواجه شدید؟ شما که اینگونه از مشارکت بالا در انتخابات ترکیه ذوقزده شده و آن را مستمسکی برای تعرض به جمهوری اسلامی ایران قرار دادهاید، پس چرا در سال 1388 بخش رادیکال جریان سیاسی شما نافرمانی کردند و تجمعات خیابانی به راه انداختند و آشوبگران را مردم خداجوی نامیدید؟ آیا انتظار دارید باور کنیم که درد شما مشارکت بالا در انتخابات است؟!
🔹شما حتی انتخابات سال 1384ـ که آن هم از جهت مشارکت در سطح بالایی از نظر استانداردهای جهانی قرار داشت و دولت منسوب به خودتان نیز مجری آن بودـ به رسمیت نشناختید و چهره شاخص جریان شما در نامهای سرگشاده نوشت: «بنا ندارم که در مورد انتخابات، شکایت به داورانی که نشان دادهاند نمیخواهند یا نمیتوانند کاری کنند، ببرم و شکایت خود را فقط همانند مورد قبل در دادگاه عدل الهی مطرح میکنم».
🔸حتی حسين کروبي فرزند مهدي کروبي مدعي تقلب اصلاحطلبان در سال 1384 شد و گفت: «در انتخابات سال 1384 پدرم بيش از ۵ ميليون رأي آوردند و آقاي احمدينژاد با اختلاف نزديک به ۶۰۰ هزار رأي موفق به رفتن به مرحله دوم شد؛ البته بر همگان در آن زمان واضح بود که وزارت کشور دولت اصلاحات ميخواست رقيب ضعيفي را مقابل آقاي هاشمي به دور دوم برساند، و چشمش را به اين تقلب بزرگ بست که بتواند در نهايت آقاي هاشمي را رئيسجمهور کند»!
🔹اینها تنها اندکی از بسیارهاست که تناقضهای برخی اصلاحطلبان را درباره انتخابات نشان میدهد. هر چند این روزها درباره دلایل مشارکت بالا در انتخابات ترکیه بحثهای زیادی مطرح میشود که باید سر فرصت به آنان پرداخت؛ اما انداختن فضای بیاعتمادی در انتخابات ایران توسط دارودستهای صورت میگیرد که امروز انتخابات ترکیه آنها را بر سر شوق آورده است و علنا به تیکهپرانی به نظام جمهوری مشغول هستند که این است انتخابات!
🔸برای این جماعت شاید انتخابات ترکیه هم ارزش ذاتی نداشته باشد، آنها تصمیم گرفتهاند هیچ فرصتی را برای عقدهگشایی علیه جمهوری اسلامی از دست ندهند. اینها همانهایی هستند که گفتند و نوشتند حادثه شاهچراغ کار خود نظام است!
💢ترس صهیونیستها از گرامیداشت روز نکبت
🔹مراسم یادبود هفتادوپنجمین سالروز پاکسازی قومی مردم مظلوم فلسطین به رغم فشارهای آمریکا و رژیم صهیونیستی برای نخستینبار در سازمان ملل برگزار شد تا این روز را که «روز نکبت» (روز مصیبت تأسیس رژیم صهیونیستی) نامگذاری شده است، به رسمیت بشناسد.
🔸مجمع عمومی سازمان ملل متحد نوامبر سال ۲۰۲۲ میلادی قطعنامهای را تصویب کرد که خواستار بزرگداشت هفتادوپنجمین سالگرد روز نکبت شده بود.
🔹اردیبهشت ۱۳۲۷ برابر با ۱۴ مه ۱۹۴۸ میلادی صهیونیستها با اشغال سرزمین فلسطین، پایههای ناامنی، بیثباتی، جنایت و اشغالگری را در منطقه بنا کردند. فلسطینیها و ملل منطقه این روز را «روز نکبت» (روز مصیبت تأسیس رژیم صهیونیستی) نامگذاری کردهاند. اما صهیونیستها در برگزاری مراسم سالروز اشغال فلسطین در کنگره آمریکا مانعتراشیکردند.
🔸مجری شبکه MSNBC این خبر را منتشر کرده و نوشت: «تنها مأموریت این روزهای جمهوریخواهان بازنویسی و پاککردن تاریخ آمریکا نیست. اکنون بهنظر میرسد آنها میخواهند همین کار را با تاریخ مردم خارج از ایالات متحده مانند فلسطینیان انجام دهند. در جنگ اخیر در غزه بیش از ۳۰ نفر از جمله کودکان و زنان در حملات هوایی این رژیم غاصب کشته شدند. همه اینها یک یادآوری وحشیانه است که هنوز نسل دیگری از فلسطینیان همانند اجداد خود در معرض تهدیدات مرگبار قرار دارند.
🔰یک بام و دو هوا درباره انتخابات
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاحطلب در توئیتی نوشت: «امروز ترکیه و مردم آن، برنده واقعی این انتخابات بود. راهحل نجاتبخش ایران برگزاری چنین انتخاباتی است نه کاریکاتوری به نام انتخابات ۱۴۰۰. قدرت واقعی حکومت اینجاست. افتخار حکومت و دولت ترکیه است.» حمید رسایی، نماینده سابق مجلس در پاسخی به توئیت عبدی نوشت: «از نظر شما مشارکت بالای ۸۰ درصدی سال 1388 و زیر ۸۰ درصدی سال ۱۴۰۰ و هر مشارکت دیگری که در آن رأی نیاورید، کاریکاتوری است. فقط وقتی رأی بیاورید، نظر مردم اعتبار دارد... ضمنا طبق ماده ۲۵ قانون احکام اساسی انتخابات ترکیه، رأی ندادن ۳۰۰ لیر جریمه دارد به اضافه محرومیت احتمالی از خدمات عمومی.»
🔰اقتدار ایران در پهنه خلیجفارس
اندیشکده آمریکایی هوور که یک نهاد تحقیقاتی واقع در دانشگاه «استنفورد» در ایالت کالیفرنیا است در تحلیلی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان «دشمن رامنشدنی» آمریکا یاد کرده و نوشته سیاست مهار ایران رو به فروپاشی است. این اندیشکده همچنین با ادعای سلطه ۷ دههای آمریکا بر خلیجفارس نوشته است: «ایران کنترل خلیجفارس را به دست گرفته است.»
🔰عاملان اصلی تورم
بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، رقم بدهی بانکها به بانک مرکزی از ۱۸۶ هزار میلیارد تومان در بهمن ۱۴۰۰ با رشد بیش از ۸۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به بیش از ۳۴۴ هزار میلیارد تومان در بهمن ۱۴۰۱ رسید. بدهی بانکهای غیردولتی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است و یکی از عوامل تورمزا در جامعه محسوب میگردد.
🔰قیمت بنزین افزایش نمییابد
شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرد، برخی رسانهها برای جا نماندن از بازار داغ شایعات بنزینی، هر روز بر طبل این شایعات به بهانه تأیید و تکذیب میکوبند و این در حالی است که دولت همواره تأکید کرده که قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ افزایش نخواهد داشت.
🔰اروپا زیر تیغ جاسوس آمریکا
کلر دالی نماینده ایرلندی پارلمان اروپا گفت: «گفتوگوهای روزمره مردم در اروپا توسط آژانسهای جاسوسی آمریکا به شکل ظالمانهای دائما بدون احترام برای مسائل خصوصی آنها شنود میشود. هیچ احترام متقابلی در روابط اروپا و آمریکا وجود ندارد.»
🔰ثبات در تحولات منطقه
رسانه عربی «اساس میدیا» اعلام کرد: «رهبران عربستان سعودی در پاسخ به درخواست هیئتهای مختلف اعزامی ایالات متحده آمریکا به این کشور برای بازنگری در تجدید روابط با ایران، این تصمیم را برگشتناپذیر اعلام کردند.»
💢رئیس بانک مرکزی: صندوق تثبیت ارزی راهاندازی میشود
🔹باید بتوانیم در مرکز مبادله از ابزارهای مختلف بازار از جمله سلف و سوآپ استفاده کنیم. بهزودی صندوق تثبیت ارزی نیز راهاندازی میشود که در حال نگارش آییننامه هستیم.
🔸برای اینکه بتوانیم نیازهای ارزی کشور را تأمین کنیم کمیتهای تشکیل شده و برآورد دقیقی از منابع و مصارف ارزی انجام دادهایم و اصرار داریم که ثبت سفارشها و تخصیص ارز در بانک مرکزی انجام گیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر نفت: روسیه در ۶ میدان نفتی ایران سرمایه گذاری میکند
🗣اوجی:
🔸در حال حاضر شرکتهای توانمند روسی در هفت میدان نفتی ایران سرمایه گذاری و نواک معاون نخست وزیر این کشور توافق کرده که در توسعه ۶ میدان نفتی جدید نیز، سرمایه گذاری کنند؛ بنابراین، زمینه همکاری بسیار خوبی را با شرکتهای روسی داریم.
💢ترس آمریکاییها از روابط ایران و روسیه
🔹کاخ سفید اعلام کرد که نشانههایی را میبیند که روسیه و ایران در حال تشدید همکاریهای نظامی خود هستند، روندی که به گفته دولت آمریکا، همسایگان ایران در خاورمیانه را به خطر میاندازد و به ایران اجازه میدهد تجهیزات نظامی ذخیره کند.
🔸جان کربی تأکید کرد: «مشارکت روسیه و ایران به ایران اجازه میدهد تا اقداماتی را انجام دهد که خاورمیانه را بیثبات میکند.»
🔹به گفته کربی، مسکو از ماه اوت بیش از ۴۰۰ هواپیمای بدون سرنشین از تهران دریافت کرده است که از بیشتر آنها استفاده کرده و میخواهد پهپادهای بیشتری بخرد.
🔸وی افزود: «روسها علاقهمند به خرید هواپیماهای پیشرفتهتر و مرگبارتر هستند.»
🔹کربی با اشاره به اینکه تأمین پهپاد بخش اصلی کمکهای نظامی تهران به مسکو را تشکیل میدهد، خاطرنشان کرد: «در راستای تشدید همکاریها، ایران قصد دارد میلیاردها دلار تجهیزات نظامی از مسکو دریافت کند. ایران خواهان خرید هلیکوپترهای تهاجمی، رادارها و هواپیمای آموزشی YAK-130 از این کشور است، ماه گذشته ایران اعلام کرد که با خرید هواپیماهای جنگنده سوخوـ۳۵ از روسیه موافقت کرده است.»
💢آنفالو میکنم چون یک براندازم
🔹«شتر، گاو، پلنگ» این عبارتی است که در ادبیات فارسی پیرامون زرافه و برای نشان دادن تناقضهایش به کار میبرند. اما این عبارت مدتها است که در رسانههای فارسیزبان پیرامون براندازان و تجزیهطلبان به کار میرود. شاید این تناقضها در اوایل کار آشکار نشد و حتی در برخی مواقع به گروههایی مانند شورای همبستگی نیز منجر شد اما امروز دیگر این اختلافها در فضای سیاسی آشکار شده است.
🔸اما ابراز اختلافها و نشان دادن تناقضها این روزها رنگی طنزآلود به خود گرفته است که جدیدترین آن آنفالو کردن برخی نیروهای برانداز و تجزیهطلب مانند: رویا برومند، حامد اسماعیلیون، مصی علینژاد توسط رضا پهلوی بود. موضوعی که نشان میدهد بیش از آنکه با یک جماعت سیاسی هماهنگ مواجه باشیم با یک مهد کودک و یا یک سیرک پر از دلقکهای رنگ و وارنگ مواجهیم.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹اختلاف موجود در براندازان و تجزیهطلبان اختلاف اساسی است که میتوان در موارد ذیل تقسیمبندی کرد:
🔻اختلاف مبنایی:
براندازان و تجزیهطلبان از حیث مبنایی با یکدیگر اختلافی جدی دارند که نمونه آن را میتوان در حضور گروههایی با مبانی مختلف از جریانی مارکسیستی مانند سازمان منافقین گرفته تا جریان سلطنتطلب مانند فرشگردها و گروهک تجزیهطلبی مانند کومله و دموکرات دید.
🔻اختلاف منافع:
مدتها قبل اکبر گنجی نوشت: براندازی برای برخی خارجنشینها تبدیل به یک دکان دونبش شده است که به واسطه آن سازمانها و کشورهای مخالفی مانند آمریکا را میدوشند. اختلاف منافع امروز باعث شده است که چند ماهی از شورای همبستگی نگذشته است این اختلافها سر باز کند و با هم درگیر شوند.
🔻نداشتن محوریت:
منظور از محوریت در اینجا گفتمان واحد، رهبریت واحد و... است. در براندازی هر کسی خودش را کدخدای ده میداند. براندازان و تجزیهطلبان تا به امروز نشان دادهاند که نمیتوانند ذیل یک مجموعه واحد با همدیگر همکاری کنند و دیر یا زود اختلافشان رنگ و بوی جدی و علنی میگیرد.
🔅نکته پایانی؛ امروز اختلافات براندازان و تجزیهطلبان از پستوها به فضای عمومی کشیده شده است که همگان شاهد آن هستند. و این میتواند فرصت خوبی برای معرفی ماهیت این جماعت به اصطلاح شترگاوپلنگ باشد. ملت متوجه شده است که این جماعت با این سطح از اختلاف اگر در مسند قدرت هم قرار بگیرد جز تکه پاره کردن این آب و خاک ثمری نخواهد داشت و این به نظر میرسد نکته ظریفی باشد که شاید علت سرمایهگذاری غربیها بر این جماعت ناهماهنگ و متناقض، امید به عدم شکلگیری ایران قوی و تکه پاره شدن ایران باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺از تهران تا بندر عباس بر فراز آسمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پنتاگون: رفتار پرخاشگرانه ایران در خلیج فارس را تحمل نخواهیم کرد
پن: این گوی و این میدان ؛