#قیمت_بنزی_در_کشور_عراق به عنوان دومین تولید کننده نفتِ دنیا لیتری چنده ؟ ؟؟
لیتری ۴۵۰ دینار ، یعنی به پول ایران میشه معادل لیتری ۱۵ هزار تومان !!
البته خیلی از ماشین های خارجی خصوصا آمریکایی که در عراق هستند ، علی رغم ظاهر زیباشون ، شش سیلندر و پر مصرف هستند و مخارج و هزینه سوخت اصلا برای مردم عراق صرف نمی کنه و به همین دلیله که پراید هنوز هم در عراق مشتری داره ...
یاد این جمله افتادم که هرگز نباید باطنِ زندگی خودمان را با ظاهرِ زندگی همسایه مقایسه کنیم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مراحل تولد یک پروانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافیک | #فتنه ی آمریکایی صهیونیستی ۱۴۰۱
🔴⭕️🔴
🔻اعتراف ضدانقلاب به دروغ بزرگ پس از یکسال؛ « آسیبی به جمجه مهسا امینی وارد نشده بود»
🔹پس از گذشت حدود یکسال از درگذشت مهسا امینی، رضا بهروز که یکی از چهرههای سرشناس جریان ضدانقلاب و پزشک مغز و اعصاب است در صفحه شخصی خود با انتشار عکسی از همان جمجمه با اعتراف به اینکه که در هیاهوی سال گذشته دیدن حقیقت دشوار بود از تجربه شخصیاش با شبکه اینترنشنال نوشت.
رضا بهروز اعتراف کرد:
🔹پس از آنکه تصاویر سیتیاسکن از سوی شبکه اینترنشنال برایم فرستاده شد تا نظر بدهم تصویر را با دقت نگاه کردم.
🔹سیتیاسکن نرمال بود. یک نقص جمجمه مربوط به استخوان تمپورال راست وجود داشت که شبیه محل جراحی قبلی مغز بود.
🔹پدر مهسا منکر جراحی مغز یا ضربه قبلی به سر مهسا شده بود. تنها نتیجه این بود که تصاویر متعلق به شخص دیگری بود که با نام مهسا امینی به ایران اینترنشنال ارسال شده بود.
🔹با ایران اینترنشنال تماس گرفتم و به مجری برنامه گفتم به احتمال زیاد این سیتیاسکن مهسا نیست.
🔹با خودم گفتم اگر این مورد را فاش کنم به خیزش ملی ضربه میزنم.😐
⭕️چرا عملکرد دولت قابل تمجید است؟
🔹دولت سیزدهم از چه ویژگی های برجسته ای برخوردار است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب این دولت را قابل تمجید می دانند و بر خلاف بیان حمایت آمیز از دولت های گذشته از این واژه متفاوت برای دولت سیزدهم در آغاز سومین سال فعالیت آن، استفاده می کنند. دولت سیزدهم از جهات زیادی با دولت های گذشته متفاوت است که یکی از مهمترین آنها خاستگاه مردمی، ساده زیستی اعضای کابینه و در راس آنها رئیس جمهور، کار و تلاش شبانه روزی و رویکرد انقلابی آن می باشد. همین تفاوت ها کفایت می کرد تا دولت سیزدهم به لحاظ راهبردی و عملکردی نیز متمایز از سایر دولت ها باشدکه نتایج آن را می توان در حوزه های مختلف مشاهده کرد.یکی از برکات بزرگ دولت سیزدهم را باید در« بُعد گفتمانی» جستجو کرد که برخی از مصادیق آن را می توان در این موارد جستجو کرد:
1-احیای آرمان های انقلاب اسلامی
2- بسط ارزش های اسلامی و انقلابی
3- توجه به اخلاق و اخلاق مداری
4- رشد معنویت و آخرت گرایی
5- حمایت از تفکر و جبهه مقاومت
6- کاهش اختلافات میان قوا
7- همراهی با سیاست های کلان نظام
8- حساسیت نسبت به خطوط قرمز نظام
9- فساد ستیزی و مقابله با فساد مالی
10 - خستگی ناپذیری و تلاش پیگیر
11- حضور میدانی و قرار گرفتن کنار مردم در مشکلات
12- توجه به منافع دراز مدت جامعه
13- ساده زیستی و مقابله با اشرافی گری
14- برخورداری از سعه صدر کافی در برخورد با انتقادات و عدم تحقیر منتقدین
15- عدم بکارگیری ادبیات تقابلی و تحقیر آمیز برخلاف دولت قبل
16- عدم اعتماد و خوش بینی به غرب
17- پرهیز از دوقطبی سازی میان نظام و دولت
18- به خدمت گرفتن سیاست خارجی در سیاست داخلی و کلان کشور
19- اهتمام لازم به پیگیری منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
20- تقویت بنیه دفاعی و امنیتی کشور.
⭕️بایدها و نبایدهای حضور مهمانان خارجي
🔹مهاجرت و ورود اتباع خارجی به هر کشوری، مانند یک تیغ دو لبه است؛ از یک طرف فرصت ورود سرمایه انسانی، نیروی کار ارزان و کمک به رشد اقتصادی است و از یک طرف هم مسائل اجتماعی و امنیتی ناشی از افزایش حضور اتباع بیگانه است. اینکه کدام یک از این دو لبه، جلوه نمایانتری در یک کشور داشته باشد، بستگی به قوانین و مقررات مهاجرتی و نحوه اداره جمعیت اتباع در یک کشور دارد.
🔸در صورتی که در این زمینه به درستی سیاستگذاری شود و جوانب امر سنجیده شود فرصتهای بیبدیلی با خود به همراه دارد که در مورد مهاجران افغانستانی چشمههایی از آن را در سالیان اخیر دیدهایم. رواج نگاههای برادرانه و کانالیزه کردن مهاجرتهای آنان بسیاری از آسیبها را کاهش میدهد.
⭕️ سه جریان مخالف اتصال خط ریلی بصره – شلمچه
◽️خط ریلی «بصره-شلمچه» نزدیک به ۲۲ سال است که قرار شده احداث شود اما هر بار دستهایی از پشت پرده وارد عمل شده و مانع از اتصال ریلی ایران-عراق میشوند اما این همه مخالفت برای چیست؟ یک اتصال ریلی ساده، چرا باید تا این اندازه با مخالفت روبهرو شود؟ پای چه ذینفعانی در میان است؟/ به نوشته روزنامه هممیهن به طور خلاصه مخالفان و دلایل آن در سه دسته زیر قابل تقسیم است:
1️⃣ مخالفان داخل عراق
🔹علت: کمرنگ شدن بندر فاو
2️⃣ مخالفان منطقهای
🔸علت: بازارهای ترکیه و عربستان در سوریه، لبنان و اردن
3️⃣ مخالفان فرامنطقهای
🔹علت: بازارهای مدیترانه در اختیار اروپاست
آمریکا با تکمیل کریدور شرق- غرب و ورود چین به عرصه رقابت در مدیترانه مخالف است.
⭕️قله کجاست؟ ماکجاییم؟
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۶ مرداد سال جاری در دیدار با فرماندهان سپاه گفتند: «ما فصل مُشَبّعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. »
🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی ۱۲ساله بر کلیدواژههای نمادینی چون «قله»، «دامنه» و «حرکت در مسیر»، علاوه بر اینکه محورهای راهبردی کشور را مشخص میکند، پرسشهای قابلتأمل دیگری به دنبال دارد که بدون یافتن پاسخی برای آنها، درک عمق و مافیالضمیر مفاهیم یادشده ممکن و میسر نخواهد بود.
🔹پرسشهایی نظیر اینکه مشخصات قله مورد اشاره مقام معظم رهبری چیست؟ کشور در حالحاضر نسبت به قله در چه فاصلهای قرار دارد؟ وجوه مشخصه دامنهای که در آن قرار داریم چیست و شاید کلیدیترین سوال این است که چرا فقط وقتی به قله برسیم، دشمنیها پایان خواهد یافت؟
🔸تاریخ چهلوپنج ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، همچنین نمونههای روشن و واضح تاریخی سایر کشورها موید این واقعیت است که دشمنیها، کارشکنیها، مانعتراشیها، اعمال فشار و تمامی ترفندهای شبهقانونی و غیرقانونی برای متوقفکردن حرکت، انحراف مسیر یا دورکردن هدف است؛ لذا رسیدن به قله مثالی که مترادف حداعلی قدرتمندی و توانمندی است، تنها راه پایانبخشیدن به حرکات ایذائی است.
🔹چنانکه تمام «آتشبس»ها و «مصالحه»های پایدار دقیقا لحظهای منعقد میشود که طرف متخاصم به این نتیجه برسد اعمال زور و فشار چه سختافزاری و نظامی، چه اقتصادی و ... به نتیجه مطلوبی که میخواست منجر نشده است.
🔸رهبر معظم انقلاب با درک کامل و دقیق از معادلات قدرت در نظام بینالملل بر این قاعده مهم آگاهند که روش و منش نظام سلطه کاملا منفعتگرایانه بوده و ماهیت اعتقادی و ایدئولوژیک ندارد.
🔹«دستیابی به نتیجه با کمترین هزینه» اصل راهبردی مورد اجماع قدرتهای سلطهگراست و بر این اساس هیچگاه حاضر به پرداخت هزینهای بیشتر از منفعت قابلدسترس، نخواهند بود.
🔸قلهای که رهبر معظم انقلاب بارها ازضرورت فتح آن سخن گفتهاند، جایگاه و موقعیتی است که کشور با کسب قدرت در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و علمی عنقریب به آن میرسد و بهموازات افزایش قدرتمندی، آسیبپذیریها به کمترین میزان ممکن میرسد.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
⭕️چه بلاهایی که سر مردم ایران سر اقتصاد و فرهنگ و ...کشور آوردند مدعیان پوچ اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت آقا حفظه الله:
امروز
قوّت
در
فضای
مجازی
حیاتی
است.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731