■■■ روزنامه های سه شنبه ٨ مهر ۱۳۹۹
▪️ کیهان: ثبات بورس تر حمایت از تولید است نه سوداگری
▫️ وطن امروز:پیگیر خون حاج قاسم کیست؟
▪️ جوان: رئیس قضا علیه زندانبانی
▫️ اطلاعات: ظریف قدرت ما برخاسته از حضور مردم و فرهنگ ایثار است.
▪️ ایران: دفاع از حریم مرجعیت.
▫️ شرق: شهرداران در بند!
▪️ آرمان ملی:حزب های شب انتخاباتی نباید هم جواب دهد
▫️ آفتاب یزد: کارگران فعلا صبر کنند!
این عماریون
🔴امام خمینی (ره):
♦️ملت ایران اگر میخواست که صلح آمریکایی بکند، همان اول از آمریکا جدا نمیشد و قطع روابط نمیکرد و دستش را از ایران کوتاه نمی کرد و جاسوسان او را بیرون نمی کرد... ما نمی توانیم صلحی را بپذیریم که طرح آمریکایی دارد.
📚صحیفه نور،جلد 18،صفحه 77
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهانت های روحانی به رهبری همصدا با انگلیس
♦️جنگ ایران و عراق نابرابرترین جنگ تاریخ بود
🔹سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران: جنگ ایران و عراق نابرابرترین جنگ تاریخ بعد از عاشورا بود، چرا که همه قدرت های جهانی در برابر کشور ما ایستادند.
🔹نظام اطلاعاتی جهان خدمات اطلاعاتی برای رژیم بعث عراق فراهم میکرد که این نابرابرترین جنگ تاریخ بود.
🔹مردم سختیها را تحمل کردند؛ آنها خواهان عزتاند؛ جنگ منتفی است اما دشمن درپی نفوذ اقتصادی و روانی است.
🔹امروز هیچکس دوست ندارد شهروند آمریکایی باشد؛ صدای مرگ بر آمریکا از داخل این کشور شنیده میشود.
💠 #رهبر_انقلاب :بخش عمدهای از قضیهی #محرم_و_نامحرم باز برمیگردد به #خانواده. یعنی چشم پاک و دل بیوسوسه برای هر یک از زوجین موجب میشود که محیط خانواده از طرف او تقویت و گرم شود؛ اگر چنانچه چشم و دست خائن، زبان دو وجه، دل بیمحبت و بیاعتقاد به #همسر و همسری وجود داشت، ولو ظاهرسازیهائی هم باشد، محیط خانواده سرد میشود.
۱۳۹۰/۱۰/۱۴
برای اینکه هورمونهای مرغ تاحدودی گرفته بشه
✍🏻مرغ را در قابلمه که گذاشتید مقداری آب سرد روی آن بریزید. بعداز پنج دقیقه از روی گاز بردارید آب کدر رنگی همراه با لردی روی قابلمه را می گیرد. آن آب کدر و لرد،همان آمپول های هورمونی هستند که به مرغ می زنند. مرغ را در بیآورید ازقابلمه زیر شیر بگیرید.
تا آن لرد ها پاک شود و قابلمه را مجدداً بشورید و مرغ را با پیاز وهویچ بپزید طبق معمول مرغ شما خوشمزه تر و بدون هورمون می باشد
🔸برای این که هورمون گوشت مرغ روتقریباً کم کنیدتوی غذاهاتون موقعی که مرغ روتوی قابلمه می گذاریدتاپخته بشه چندتادونه هویج روحلقه حلقه کنیدولابلای مرغ هاتون بچینیدبعدهمراه با مرغ هاتون بذاریدپخته بشه موقعی که خواستید مرغ هاتونوداخل ظرف بکشیدهویج هاروبیرون بریزیدچون هویج باعث جذب هورمون های مرغ میشه. این مطالب در کلاس های بهداشت وتغذیه ی سالم مطرح شده است.
این عماریون
‼️ پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان «وام ضروری» به نمایندگان مجلس انقلابی، پس از ۲۰۰ میلیون ودیعه مسکن
◀️ خبرگزاری تسنیم گزارش داد که علاوه بر پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان به نمایندگان مجلس، ۳۰۰ میلیون تومان نیز به آنان وام داده شده است.
◀️ نمایندگان مجلس به کم بودن مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای اجاره خانه در تهران «گلایه داشتند» و به همین دلیل ۳۰۰ میلیون تومان دیگر در قالب «وام ضروری» به نمایندگان داوطلب پرداخت شده است.
با این احتساب؛ نمایندگان با این وام ودیعه مسکن و وام خودروی دنا پلاس، ۸۰۲ میلیون تومان ودیعه دریافت کردهاند
◀️ بدین ترتیب نمایندگان باید تا پایان مجلس یازدهم طی ۴۵ ماه، ماهانه بیش از ۱۷میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قسط پرداخت کنند، در حالی که حقوق ماهانه آنان ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است
■ هر دم از این باغ بری میرسد
🔴 چرا #هاشمی پیشنهاد صلح #صدام را پذیرفت؟
🔟 قسمت دهم:
صدام پیشنهادات سیام جولای خود را در نامه چهارم خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی بیان کرد. وی پیشنهاد برگزاری یک اجلاس سران را دوباره مطرح ساخته و در توجیه آن چنین عنوان کرد که یک موافقتنامه صلح از سویی باید تمامی مسائل مهم بین دو کشور را مورد توجه قرار دهد و از سوی دیگر هرگونه توافقی باید جزئی از یک کل تجزیهناپذیر و مجموعه به هم پیوسته باشد به گونهای که شکاف در هر بخش از آن رخنه در تمامی مواد آن به حساب آید.
وی پیشنهاد کرد که عقبنشینی نیروها به مرزهای بینالمللی و مبادله اسرای جنگی در مدت دو ماه از تاریخ پذیرش نهایی یک موافقتنامه صلح صورت گیرد.
زبان بهکارگرفته شده از سوی صدام حسین پیچیده است، ولی همانگونه که هاشمی رفسنجانی اشاره کرده است، از نرمش مواضع صدام در مورد اروند رود حکایت میکند.
صدام به ایران پیشنهاد کرد که حقوق کشتیرانی و ماهیگیری ایران و شکلی از اداره مشترک - نه حاکمیت - را به رسمیت بشناسد.
🔴لینک قسمت نهم👇
https://eitaa.com/Aghygh/65396
#بمناسبت_هفته_دفاع_مقدس
🔘ادامه دارد
این عماریون
🔴 چرا #هاشمی پیشنهاد صلح #صدام را پذیرفت؟
🔟 قسمت دهم:
صدام پیشنهادات سیام جولای خود را در نامه چهارم خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی بیان کرد. وی پیشنهاد برگزاری یک اجلاس سران را دوباره مطرح ساخته و در توجیه آن چنین عنوان کرد که یک موافقتنامه صلح از سویی باید تمامی مسائل مهم بین دو کشور را مورد توجه قرار دهد و از سوی دیگر هرگونه توافقی باید جزئی از یک کل تجزیهناپذیر و مجموعه به هم پیوسته باشد به گونهای که شکاف در هر بخش از آن رخنه در تمامی مواد آن به حساب آید.
وی پیشنهاد کرد که عقبنشینی نیروها به مرزهای بینالمللی و مبادله اسرای جنگی در مدت دو ماه از تاریخ پذیرش نهایی یک موافقتنامه صلح صورت گیرد.
زبان بهکارگرفته شده از سوی صدام حسین پیچیده است، ولی همانگونه که هاشمی رفسنجانی اشاره کرده است، از نرمش مواضع صدام در مورد اروند رود حکایت میکند.
صدام به ایران پیشنهاد کرد که حقوق کشتیرانی و ماهیگیری ایران و شکلی از اداره مشترک - نه حاکمیت - را به رسمیت بشناسد.
🔴لینک قسمت نهم👇
https://eitaa.com/Aghygh/65396
#بمناسبت_هفته_دفاع_مقدس
🔘ادامه دارد
این عماریون
💫✨💫﷽✨💫✨💫✨💫
✨پندانـــــــه✨
بزرگی می گوید موفقیت نتیجه 3 عبارت است:
۱- تجربه دیروز
۲-استفاده امروز
۳-امید به فردا
ولی اغلب ما با
3 عبارت زندگی میکنیم:
۱- حسرت دیروز
۲- اتلاف امروز
۳-ترس از فردا
حکمت های حسینی - پنج خصلت مهم
امام حسین (علیه السلام) فرمودند:
خَمسٌ مَن لَم تَکُن فِیهِ لَم یَکُن فِیهِ کَثیرُ مُستَمتَعٍ: اَلعَقلُ وَ الدِّینُ وَ الأدَبُ وَ الحَیاءُ وَ حُسن ُالخُلقِ؛
پنج خصلت است که در هر کس نباشد، بهره ی چندانی در او نیست: خرد، دین، ادب، حیا و اخلاق نیکو.
(حیاة الامام الحسین علیه السلام، ج ۱، ص ۱۸۱)
شرح حدیث:
درخت وجود آدمی وقتی ثمربخش است که شاخ و برگ و میوه دهد. ثمر این درخت، صفات نیک و خصلتهای پسندیده است. پنج صفتی را که امام حسین(علیه السلام) در این حدیث به عنوان عناصر خیرآفرین از آنها یاد می کند، چه در زندگی فردی و چه در حیات اجتماعی، منبع برکت و آثار نیک است:
«عقل»، بزرگترین موهبتی است که خداوند به انسانها عطا کرده است و حجّتی درونی و پیامبری باطنی است که راه زندگی صحیح را به آدمیان نشان می دهد.
«دین»، زندگی بر مدار خواست خداوند و به کار بستن اوامر پروردگار، در همه ی ابعاد است.
«ادب »، نشان کمال خرد و وارستگی انسان از رذیله ی جهل است و انسان را مورد احترام و محبوبیّت نزد دیگران قرار می دهد.
«حیا»، صفتی ارزشمند است که آدمی را از آلوده شدن به مفاسد و حریم شکنی و بی عفتی باز می دارد.
«حسن خلق»، برترین فضیلت یک مسلمان است و صفتی است که خداوند، پیامبر محبوبش حضرت محمد(ص) را به خاطر آن ستوده است. افراد خوش اخلاق، زندگی بهتر و روابط صمیمانه تری با دیگران دارند و در خانه ی دلها نفوذ می کنند.
این صفات شایسته ی پنجگانه، وجود آدمی را پرثمر می سازد و کسی که از این اوصاف بی بهره باشد، انتظار خیری از او نیست. خود را به این صفات آراسته کنیم و اگر از آنها برخورداریم، بر آنها بیفزاییم.
منبع: حکمت های حسینی (ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسین علیه السلام)، جواد محدثی.
﷽؛
✍مدرک سیاسی لزومآ درک سیاسی نمی آورد. آقای #زیبا_کلام یک بار برای همیشه به این فکر کند چرا ایالات متّحده آمریکا باید ۱۰ هزار کیلومتر آن ورتر از کشور خودش و در غرب آسیا ده ها پایگاه نظامی و ده ها هزار نیروی نظامی داشته باشد؟
آیا اینجا جزء قاره ی اوست؟!
جزء کشور اوست؟!
یا نه به خاطر روحیه ی متجاوزگرانه و استکباری اوست؟!
پشت دیوارهای اسرائیل بودن ما برای مقابله با قلب تپنده آمریکای متجاوز است نه غصب سرزمین..
برای دفاع است نه تجاوز..
✅تشخیص انسان ها بیشتر از اینکه به علم آنها وابسته باشد به تعلّقات آن ها بستگی دارد.
✅ تراز مستشاری فعلی در کشور نازل است و باید در سال ۱۴۰۰ با یک جهش ملموس ارتقاء یابد. #تراز_مستشاری در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی کشور، کسی در سطح #وحید_جلیلی است؛ با تجربه فرهنگی، هنری و رسانهای ... یک مصلح اجتماعی.
💬 توئیت استاد حسن عباسی
✅ در ترازیابی مدیران دولت جوان مؤمن انقلابی در ۱۴۰۰، تراز حوزه فرهنگ و هنر برای #وزارت_ارشاد وزیری میطلبد مانند #وحید_یامین_پور که هنرمند قصهنویس، مدیر هنری، متخصص رسانه، استاد دانشگاه و مصلح اجتماعی است.
توئیت استاد حسن عباسی
👈ترجمه صفحه ۶۱ آیات ۸۴ تا ۹۱ سوره آل عمران👇
قُلْ آمَنَّا بِاللّهِ وَمَا أُنزِلَ عَلَيْنَا وَمَا أُنزِلَ عَلَى إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالأَسْبَاطِ وَمَا أُوتِيَ مُوسَى وَعِيسَى وَالنَّبِيُّونَ مِن رَّبِّهِمْ لاَ نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّنْهُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ (۸۴)
🍐بگو: به خدا و آنچه بر ما نازل شده و آنچه بر ابراهیم و اسماعیل و اسحق و یعقوب و اَسباط (پیامبران از نسل یعقوب) نازل گردیده وآنچه به موسى و عیسى وپیامبران دیگر، از طرف پروردگارشان داده شده (به همه آنها) ایمان آورده ایم ومیان هیچ یك از آنها فرقى نمى گذاریم وما تنها تسلیم (فرمان) او هستیم.
وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِيناً فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ (۸۵)
🍐و هر كس غیر از اسلام به سراغ دینى دیگر برود، پس هرگز از او قبول نمى شود و او در قیامت از زیانكاران خواهد بود.
كَيْفَ يَهْدِي اللَّهُ قَوْماً كَفَرُوا بَعْدَ إِيمانِهِمْ وَ شَهِدُوا أَنَّ الرَّسُولَ حَقٌّ وَ جاءَهُمُ الْبَيِّناتُ وَ اللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ(۸۶)
🍐چگونه خداوند هدايت كند گروهى را كه بعد از ايمان و گواهى بر حقّانيت رسول و آمدن معجزات و دلايل روشن بر ايشان، باز هم كافر شدند، و خداوند گروه ستمكاران را هدايت نمىكند.
أُوْلَـئِكَ جَزَآؤُهُمْ أَنَّ عَلَيْهِمْ لَعْنَةَ اللّهِ وَالْمَلآئِكَةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ (۸۷)
🍐آنان (كه با آن همه دلایل روشن وسابقه ایمان، مرتدّ شدند،) كیفرشان آن است كه لعنت خدا و فرشتگان و عموم مردم بر آنان باشد.
خَالِدِينَ فِيهَا لاَ يُخَفَّفُ عَنْهُمُ الْعَذَابُ وَلاَ هُمْ يُنظَرُونَ (۸۸)
🍐آنها همواره مورد لعن (خدا وفرشتگان ومردم) هستند، نه عذاب از آنان كاسته شود و نه به آنها مهلت داده شود.
إِلاَّ الَّذِينَ تَابُواْ مِن بَعْدِ ذَلِكَ وَأَصْلَحُواْ فَإِنَّ الله غَفُورٌ رَّحِيمٌ (۸۹)
🍐مگر كسانى كه پس از آن، (از كفر و ارتداد) توبه نمایند و (كردار و افكار خود را) اصلاح نمایند، كه همانا خداوند آمرزنده و مهربان است.
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بَعْدَ إِيمَانِهِمْ ثُمَّ ازْدَادُواْ كُفْراً لَّن تُقْبَلَ تَوْبَتُهُمْ وَأُوْلَـئِكَ هُمُ الضَّآلُّونَ (۹۰)
🍐البتّه كسانى كه پس از ایمان آوردن، كافر شدند وسپس بر كفر خود افزودند، هرگز توبه آنها پذیرفته نخواهد شد و آنها همان گمراهانند.
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ وَمَاتُواْ وَهُمْ كُفَّارٌ فَلَن يُقْبَلَ مِنْ أَحَدِهِم مِّلْءُ الأرْضِ ذَهَباً وَلَوِ افْتَدَى بِهِ أُوْلَـئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ وَمَا لَهُم مِّن نَّاصِرِينَ (۹۱)
🍐همانا كسانى كه كفر ورزیدند و در حال كفر (بدون توبه) مردند، اگر چه زمین را پر از طلا كرده و به عنوان فدیه و باز خرید (از عذاب) بدهند، هرگز از هیچ یك از آنان پذیرفته نمى شود. آنان را عذابى دردناك است و برایشان هیچ یاورى نیست.
[
👈خلاصه ای از پیام ها و نکات تفسیری صفحه ۶۱ آیات ۸۴ تا ۹۱ سوره آل عمران👇
1️⃣ایمان به انبیا، در كنار ایمان به خداوند است. «آمنا باللّه و ما انزل... والنبیّون»
2️⃣خدمات پیشینیان را نادیده نگیریم. «وما انزل على ابراهیم... و ما اوتى موسى»
3️⃣دین وهدایت الهى، همواره همراه بشر بوده است. انبیا همچون معلّمان یك مدرسه اند كه به طور زنجیره اى مأمور ارشاد مردم هستند. «ابراهیم واسماعیل و...»
4️⃣ پیامبر اسلام، با اظهار ایمان خود به سایر انبیا، پیروان آنها را به وحدت دعوت مى كند. «لانفرّق بین احد منهم»
5️⃣كسى كه میان انبیا فرق بگذارد، در حقیقت تسلیم خدا نیست. «لا نفرّق... نحن له مسلمون»
6️⃣اسلام، ناسخ همه ادیان پیشین است. «ومَن یبتَغِ غیر الاسلام دیناً فلن یُقبَل منه»
7️⃣رها كردن مكتبى جامع، مایه خسارتى ابدى است. «مَن یبتغ... من الخاسرین»
8️⃣آخرت، جلوگاه خسارتهاى واقعى است. «فى الاخرة من الخاسرین»
9️⃣انتخاب اسلام، رمز و نشانه دوراندیشى انسان است. «فى الاخرة من الخاسرین»
0️⃣1️⃣هرچه دلايل هدايت، بيشتر و روشنتر باشد، كفر و بىاعتنايى به آنها خطرناكتر است. «كَيْفَ يَهْدِي ... لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»
1️⃣1️⃣ علم و ايمان اوّليه كافى نيست، پايدارى و تداوم ايمان و عمل لازم است. زيرا خطر ارتداد، همواره انسان را تهديد مىكند. «كَفَرُوا بَعْدَ إِيمانِهِمْ»
2️⃣1️⃣پشت كردن به حقّ، منطق و عقل، رسول و بيّنه، ظلم است و سبب خارج شدن از مدار الطاف الهى مىگردد. «لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»
3️⃣1️⃣سنّت خدا آن است كه ظالمان را هدايت نكند. «وَ اللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ» (جمله «لايهدى» نشانه استمرار عمل و سنّت الهى است.)
4️⃣1️⃣ توبه وبازگشت، براى مرتدّ بسيار مشكل است. «كَفَرُوا بَعْدَ إِيمانِهِمْ ... و