فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی: همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: مردم در انتخابات به دنبال انتخاب اصلح باشند. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: هر کدام از ما وظیفهای داریم. وظیفه دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم و ترجیح منافع ملی بر سود شخصی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی، شناخت تواناییهای دشمن است اما نباید از او ترسید. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برادرا گرفتاری ما کجاست؟
#جملهسازی_های_همسرانه
💠 یکی از عوامل بسیار مهم در بهبود روابط زن و مرد و نیز استحکام آن بهکارگیری جملات زیبا و امیدبخش در زندگی مشترک است. گاهی در خلوت خود فکر کنید و جملات متناسب با روحیهی همسرتان بسازید و آنها را در مواقع حسّاس بر زبان جاری کنید.
💠 جملات ساده امّا امیدبخش و لذّتبخش میتواند روابط شما را گرم و صمیمی نگه دارد. جملاتی مانند:
🔸 همه جوره قبولت دارم
🔸 علایقت برام مهمه
🔸 حرفهات همیشه آرومم میکنه
🔸 خیلی زود دلتنگت میشم
🔸 تحمّل دیدن ناراحتیت را ندارم
🔸 دوست دارم با تو غذا بخورم
🔸 و جملات دیگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزیره امالکرم، دیر، بوشهر، ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا دریاچهی نفتلیجهست که رنگ صورتی چهرهاش رو زیباتر کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ حالا دیگه انتخاب با شماست....
⁉️دچار #ویروس_تردید میشی و حرف کسی که از خواهرش کلاهبرداری کرده رو گوش میدی، یا اینکه بالاخره...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ تحریمکنندگان #انتخابات چه کسانی هستند؟!
📌همان کسانی هستند که خواستار حمله نظامی به ایران بودهاند...!
🌷 رهبر انقلاب: جبهه استکبار با حضور ملت ایران پای صندوق و شور و هیجانی که در انتخابات باشد مخالف است / با طرق مختلف سعی میکنند مردم را از انتخابات دور کنند، ناامید کنند
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
شک نیست که جبههِی استکبار با انتخابات ما مخالف است. چون نظام ما عبارت است از جمهوری اسلامی. هم با جمهوریاش مخالفند، هم با اسلامیاش. جمهوری مظهرش همین انتخابات است. پس وقتی که آمریکا با نظام جمهوری اسلامی مخالف است، یعنی در واقع با انتخابات مخالف است، با حضور مردم مخالف است، با آمدن مردم پای صندوق مخالف است، با شور و هیجانی که در انتخابات باشد و شرکت بیشتر مردم مخالف است.
🔹️یک بار یک رئیس جمهور آمریکا در نزدیکی انتخابات خطاب به مردم ایران گفت در انتخابات شرکت نکنید. البته آن انتخابات پرشورتر از همیشه شد. در واقع آن رئیس جمهور آمریکا ندانسته به ملت ایران کمک کرد. مردم از لج او بیشتر شرکت کردند. بعد از آن دیگر نمیگویند. صریح نمیگویند. اما با طرق مختلف، با انواع مختلف سعی میکنند مردم را از انتخابات دور کنند، مأیوس کنند، ناامید کنند. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
قالرسول اللّه (ص) : شَرُّ النّاسِ مَن باعَ آخِرَتَهُ بِدُنياهُ ، وشَرٌّ مِن ذلِكَ مَن باعَ آخِرَتَهُ بِدُنيا غَيرِهِ.
پيامبر خدا( ص) :
بدترينِ مردم ، كسى است كه آخرتش را به دنيايش بفروشد ، و بدتر از او ، كسى است كه آخرت خويش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
قال رسول الله (ص) :
إنَّ أشَدَّ النّاسِ نِدامَةً يَومَ القِيامَةِ ، رَجُلٌ باعَ آخِرَتَه بِدُنيا غَيرِهِ.
پيامبر خدا (ص) :
پرندامت ترينِ مردم در روز قيامت ، مردى است كه آخرتش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
قال رسول الله (ص) :
شَرُّ النّاسِ مَن تَأَذّى بِهِ النّاسُ ، وشَرٌّ مِن ذلِكَ مَن أكرَمَهُ النّاسُ اتِّقاءَ شَرِّهِ ، وشَرٌّ مِن ذلِكَ مَن باعَ دينَهُ بِدُنيا غَيرِهِ.
پيامبر خدا (ص) :
بدترينِ مردم ، كسى است كه مردم از او آزار ببينند ، و از او بدتر ، كسى است كه مردم از بيمِ گزندش ، به او احترام بنهند ، و از او بدتر ، كسى است كه دينش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
چرا از اسرائیل چیزی نگوییم؟
ساواک در محرم سال 1342ش به همه خطبا و وعاظ هشدار داد که در منبر خود، درباره سه موضوع شخص اول مملکت (شاه)، روابط ایران و اسرائیل و این گزاره که «اسلام در خطر است» هیچگونه صحبتی نکنند.
در 23 اسفند 1328 (14 مارس 1950م) و حدود دو سال پس از شکلگیری رژیم صهیونیستی در خاک فلسطین، ایران دولت اسرائیل را به صورت «دو فاکتو» به رسمیت شناخت و کنسولگری خود را در بیتالمقدس افتتاح کرد.
در سالهای پس از کودتای 28 مرداد 1332، چون فروش نفت برای دولت ایران اولویت داشت و اسرائیلیها نیز بهشدت نیازمند نفت بودند، ملاقاتهای فراوانی بین محافل نفتی و سیاسی این دو کشور صورت گرفت که به انعقاد یک قرارداد نفتی در سال 1336 انجامید. یک سال بعد در ملاقاتی بین محمدرضا پهلوی و لوی اشکول، وزیر دارایی اسرائیل، طرفین توافق کردند که روابط خود را در زمینه های سیاسی، نفتی و اطلاعاتی گسترش دهند. شاه برای نشان دادن حسن نیّت خود آمادگی ایران را برای صدور نفت بیشتر به اسرائیل اعلام کرد.
در دیماه سال 1338ش با اعزام ابراهیم تیموری بهعنوان نماینده سیاسی ایران به اسرائیل، روابط دیپلماتیک شکل جدیدی گرفت و بعدها این روابط در زمینههای اقتصادی، تجاری و نظامی در تمام سالهای دهه 1340 و 1350 نیز ادامه داشت. در عرصه امنیتی نیز نفوذ روزافزون موساد در ساواک در سالهای 1345 تا 1350 و حتی مشارکت در مأموریتهای منطقهای بسیار پررنگ بود.
همچنین کارشناسان اسرائیلی بهتدریج در بخشهای بازرگانی و کشاورزی ایران هم نفوذ کردند. پس از اصلاحات ارضی و راهاندازی مجتمعهای کشت و صنعت، این همکاری پررنگتر شد که نمونه آن راهاندازی و اداره طرح کشت و صنعت قزوین بود. علاوه بر این، واردات ایران از اسرائیل در سال 1350 یک و نیم برابر واردات ایران از دو کشور ترکیه و پاکستان بود. این میزان واردات از همه کشورهای مسلمان دنیا نیز بیشتر بود و این روند تا انقلاب اسلامی نیز ادامه داشت. این موضوع نشان میداد که نگرانی امام خمینی(ره) برای نفوذ روزافزون اسرائیل در ایران منطقی و مبتنی بر واقعیت بود.
از همان ابتدای ایجاد رژیم صهیونیستی، نیروهای مذهبی نسبت به این تهدید بزرگ دست به روشنگریهای گستردهای زدند. جریان روشنگری بیشتر از سوی آیتالله ابوالقاسم کاشانی دنبال میشد، اما پس از کودتای 28 مرداد این روند نیز به حاشیه رفت تا اینکه پس از تعمیق روابط دیپلماتیک ایران با اسرائیل در آستانه دهه 1340، این بار امام خمینی(ره) علمدار این جریان شد. ایشان در اغلب سخنرانیها و دیدارهای خود در سه سال منتهی به سال 1342ش نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند که این روشنگری در جریان مخالفت با «لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی» پررنگ و در سخنرانی 13 خرداد ایشان به شکل آشکار و کوبنده دنبال شد.
به همین دلیل شاه پس از واقعه 15 خرداد در پاسخ به نامه بنگوریون، نخستوزیر اسرائیل که تقاضای برقراری مناسبات رسمی سیاسی بین دو رژیم را تکرار کرده بود، نوشت: نظریات شما را درک میکنم، اما مخالفت روحانیان جدی است و من درحال حاضر قادر به چنین کاری نیستم.
با وجود هشدار ساواک، امام خمینی تقریبا تمام سخنرانی خود در عصر عاشورای سال 1342 را به همین سه محور اختصاص دادند. ایشان در بخشی از صحبتهای خود با اشاره به شروط سهگانه ساواک فرمودند: «اگر این سه تا امر را ما کنار بگذاریم، دیگر چه بگوییم؟! ما هر چه گرفتاری داریم از این سه تاست...».
ایشان در ادامه درباره روابط رژیم پهلوی و اسرائیل نیز چنین زنهار دادند که «اسرائیل نمیخواهد در این مملکت دانشمند باشد؛ اسرائیل نمیخواهد در این مملکت قرآن باشد؛ اسرائیل نمیخواهد در این مملکت احکام اسلام باشد. اسرائیل به دست عمال سیاه خود... شما ملت را میکوبند. میخواهد اقتصاد شما را قبضه کند؛ میخواهد زراعت و تجارت شما را از بین ببرد؛ میخواهد در این مملکت، دارای ثروتی نباشد، ثروتها را تصاحب کند به دست عمال خود... دولت ما به تبعیت اسرائیل به ما اهانت میکند».
ایشان نه تنها از «شخص اول مملکت» گفتند، بلکه با مخاطب قرار دادن شاه به صورت مستقیم «در خطر بودن اسلام» را نیز گوشزد کردند. به این ترتیب و با این روشنگری صریح، هشدارهای سهگانه رژیم پهلوی نیز کاملا به محاق رفت و در ادامه با دستگیری حضرت امام و قیام خونین 15 خرداد 1342، نهضت اسلامی برای براندازی رژیم شاه محتوایی عملیاتی و ملموس پیدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلعه لکلکهای ماهنشاناین قلعه در ۱۰۰ کیلومتری شهرستان زنجان در روستای شکورچی واقع شده است
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️هر شب تا یازدهم اسفند با کلام امام خمینی ره در اهمیت انتخاب و انتخابات
👈 قسمت دوم
🟢امام خمینی ره: «...عزیزان من! که امید نهضت اسلامی به شماست،در روز تعیین سرنوشت کشور بپا خیزید و به صندوق ها هجوم آورید و آراء خود را در آن ها بریزید...»
الف:امام خمینی ره از کلمه امید استفاده کرده که نتیجه آن شور و شوق و نشاط آحاد مردم به آینده و با حضور پای صندوق های رای آن را تضمین می کنند.پس امید حرکت آفرین و تحول زا بوده و هست.
ب: نهضت اسلامی ،که پایه گذاری آن را امام ره انجام داده و توسط امام خامنه ای عزیز در حال طی طریق با اقتدار به سوی قله است ،چشم امید مستضعفان داخل و خارج است. و راه تضمین مانایی این نهضت حضور مردم در تعیین سرنوشت خود به دست خود در پای صندوق های رای است که چشم مخالفان را کور و شادی موافقان را در پی خواهد داشت.
ج:تاکید بر واژه هجوم به پای صندوق های رای کنایه از مشارکت حداکثری و انتخاب نمایندگان با آرای قاطع و حداکثر خود مایه دلگرمی و امید مسئولان و همگرایی مردم به سوی آنها خواهد شد.نمونه آن هجوم به جبهه با پیام امام خمینی ره در دفاع مقدس با سپاهیان محمد(ص).
🟢ادامه در قسمت سوم
✍سهراب خلیلی
۲۹ بهمن ۱۴۰۲