فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این جمله را: اللّهُمَّ بارِک لِمَولانا صاحبِ الزَّمان بنویسید و به دیوار منزل بزنید و آثارش را ببینید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی: در آمریکا میانگین شرکت در انتخابات کنگره ۳۵ درصد است و در حوزه حضور مردم، آمریکاییها حرفی برای گفتن ندارند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام تشکر و قدردانی دکتر رسول بخشی از مردم اصفهان
نماینده مردم اصفهان در مجلس دوازدهم: "قطعا مطالبه گری شما مردم شریف از خادم خودتان این هست که همه وقت و توان خودش را صرف مساله اقتصاد و معیشت مردم کند."
🔴 به آنها که میگویند #انتخابات تاثیری ندارد بگویید:
مردم مازندران مصلحت ندیدند رییس مجمع تشخیص مصلحت وارد خبرگان شود.
مردم خوزستان۷نماینده سابق و رشتیها نوبخت مورد حمایت لاریجانی سه دوره رئیس مجلس را رد صلاحیت کردند.
مردم فلاورجان به سید ناصر نه گفتند و
شیرازیها روح الله نجابت خارج از لیست را انتخاب کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹امروز ۱۵ اسفند ماه
روز درختکاری گرامی باد
مُحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّآءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَآءُ بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعاً سُجَّداً يَبْتَغُونَ فَضْلاً مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَاناً سِيمَاهُمْ فِى وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ...
محمّد (صلی الله علیه و آله)، رسول خداست و كسانى كه با او هستند، بر كفّار، سخت و در میان خودشان مهربانند. آنان را پیوسته در ركوع و سجود مىبینى، كه فضل و رضوان را از خدا مى جویند، نشانه آنان در رخسارشان از اثر سجود نمایان است...
(فتح/٢٩)
⏪ در این آیه، شیوه ى ارتباطات یك مؤمن ترسیم شده است:
1:رابطه با بیگانگان(کفار)👈 «اشداء» شدت و سختى.
2:با خودى ها👈 «رحماء» محبت و مهربانى.
3:با خداوند👈 «ركعا سجداً» عبودیت و بندگى.
4:با خود👈 «یبتغون» تلاش و كوشش و امید به فضل خدا.
🛑 برادرانه با نمایندگانی که تازه انتخاب شده اند:
🔹1. اگر با شنیدن خبر انتخابتان، قند توی دلتان آب شده، یک جای کار دل مبارکتان ایراد دارد. مسئولیت جدید، دلهره می آورد نه دلخوشی! ضمنا این وظیفه سنگین، جشن گرفتن ندارد!!!
🔹2. وقتی نماینده شدید، لطفا اخلاقتان تغییر نکند! همان طوری باشید که قبلا بودید! پرستیژ نمایندگی، ربطی به نگاه از بالا و باد توی غبغب انداختن ندارد! خودتان را نگیرید. باور کنید خبری نیست!
🔹3. به خصوص در روزهای اول نمایندگی از روی جوگیری تصمیم نگیرید! صبر کنید! تامل کنید! سریع اظهار نظر نکنید! حرف شاذ نزنید. برای اینکه ثابت کنید انتخاب شما درست بوده، حرف های عجیب نزنید. وعده بیخودی ندهید. زمان بهترین محک شما خواهد بود! عجله نکنید.
🔹4. تبریک آدم ها را جدی بگیرید. خالصانه ها را جدا کنید تا بعدا ازشان راهنمایی و کمک بگیرید چون کسی که خالصانه تبریک می گوید، صادقانه هم کمکتان می کند! تبریک های متملقانه را هم جدا کنید. این آدم ها خطرناکند. مواظبشان باشید!
🔹5. حلقه مشاوران و کانال های اطلاعاتتان را گسترده کنید. حتی حرف دشمنان و رقیبان را هم بدون تعصب گوش کنید!
🔹6. برای خدا کار کنید! فقط برای خدا! در خلوتتان به خدا گزارش کار بدهید!
🔹7. وقتتان را با جلسات بیهوده تلف نکنید. جلسه جای حرف کلی و بیخود نیست. داده ها را بررسی کنید، نظرات را بشنوید و به خروجی برسید. آنقدری توی جلسات شرکت نکنید که اصلا وقت نداشته باشید فکر کنید!
🔹8. اینقدر غیبت نکنید! اینها اسمش تحلیل شخصیت نیست. شناخت موقعیت نیست. غیبت است برادر! اثر کارهای خوبتان را با گناه کردن پشت میزهایتان از بین نبرید!
🔹9. برای میز کارتان در مجلس، ساعت شنی بخرید! شاید اینجوری یادتان بماند، فرصتتان کوتاه است! 4 سال مثل برق و باد می گذرد!
🔹10. قومیت گرا، جناح گرا و منفعت طلب نباشید! آخرتتان را به خاطر دنیای بقیه خراب نکنید!!!
🔺و از همه مهمتر یادتان باشد روز قیامت همه آنها که نماینده شان بودید به صف خواهند شد و حقشان را از شما مطالبه خواهند کرد! طوری عمل کنید که بتوانید جواب تک تک آن هزاران و میلیون ها نفر را بدهید!
به خدا قسم آن روز خواهد آمد!!!
🛑 دروغ ۵۹ درصدی
🔺ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظاماند."
☑️ این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار میکنند مختصری توضیح می دهیم:
1⃣ با چی مقایسه میکنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است.
☑️ تفاوت نرخ مشارکت در انتخاباتها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمیآید.
🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣ هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف میزنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمیرسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 21 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیکترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداوسیما 28 درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3⃣ و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماههای گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانهای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانهای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانهها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین میزدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد.
👈و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
☑️ اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
☑️ و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقیها در رقابتهای ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردنها و دروغ گفتنها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
🔸با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب میشود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه ۲۵ میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
🔥انتخابات ۱۱ اسفند زیر ذرهبین
#بخش_دوم
🔸پیرامون دلایل کاهش ۱۳ درصدی #مشارکت نسبت به متوسط مشارکت در انتخابات های مجلس موارد زیر را می توان بررسی کرد:
🔻به نظر میرسد یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر مشارکت در #انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ موضوع #تورم بالا و تاثیر مستقیم آن بر سبد معیشت مردم است.
دولت علی رغم انجام اقدامات پرتعداد در این زمینه، هنوز نتوانسته تسلط کاملی بر این غول دست ساز داشته باشد.
🔻افزایش قیمت #دلار و وابستگی اقتصاد کشور به آن بعلاوه قیمت گذاری دلاری محصولات پتروشیمی و ... و #خلق_پول توسط بانکهای خصوصی مانند امثال بانک آینده از برخی عوامل قدرتمند فربگی تورم هستند.
🔻مشکلات ناشی از بحران #مسکن مانند افزایش اجاره بها و ناممکن شدن خرید مسکن برای برخی اقشار به دلیل قیمت بالای زمین، مصالح و ساخت عامل دیگری بود که نمی توان تاثیر آن بر انتخابات را نادیده گرفت که رای آوردن نفر دوم قم را می توان در این راستا تحلیل کرد.
🔻از بین رفتن سرمایههای بسیاری از مردم در #بورس و عدم استعفا یا برکناری امثال #عشقی، آنهم چشم در چشم سهامداران، ضربه بزرگی به اعتماد افراد پرشمار ذینفع وارد نمود و وزارت اقتصاد و خصوصا دستگاههای نظارتی و قضایی اقدام ملموسی در درمان این زحم انجام ندادند.
🔸🔸پ.ن: بنابراین دولت باید #تغییرات فوری و موثری را در بخشی از بدنه تیم اقتصادی خود بدهد تا در کوتاه مدت تا حدی آرامش اقتصادی در کشور حکمفرما شود.
ادامه دارد...
❗️آیا مشارکت بالای انتخابات مجلس در شهرهای کوچک و استان های کم برخوردار به خاطر انتخابات طایفه ای و قومی است؟؟؟
🔺در شهرهای کوچک میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری نیز بالاتر است.
🔺نرخ بالای ازدواج، نرخ پایین طلاق، نرخ فرزند آوری بالا، سن ازدواج پایین تر از جمله موارد مسئولیت پذیر بودن و دغدغه مند بودن مردم این مناطق است!
🔺زندگی در کلان شهرها و معضلات خاص موجود در آنها از جمله گرانی مسکن، مشکلات تردد و ترافیک،ناهمگونی سطح فرهنگی اجتماعی و اقتصادی طبقات مختلف جامعه موجب ایجاد مطالبات و نارضایتی گوناگون می شود.
🔺تعدد کاندیدها و عدم شناخت ویژگی های فردی و اجتماعی نامزدها موجب کاهش انگیزه و اعتماد و تردید در رای دادن به نامزدها در شهرهای بزرگ خواهد بود.
در شهرهای کوچک و استان های کمتر برخوردار، مردم نسبت به رویدادهای اجتماعی مسئولیت پذیر تر و همچنین در رویدادهای اجتماعی فعال تر می باشند و نباید مشارکت بالا در این مناطق را تفسیر به رای قومی قبیله ای بودن آراء داشته باشیم.
سلام درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم
💚 *مگراز هر یک دقیقه در زندگی چه توشه ای می توانیم برای خود ذخیره کنیم؟*...
آقا أمیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:
فرصتها مانند أبر در گذرند 🍃
سعی کنیم از لحظات زندگی بیشترین بهره را ببریم 🍃
🍃در ۱ دقیقه می توان ۵ مرتبه سوره فاتحه خواند که؛ ۷ هزار حسنه دارد.
🍃در ۱ دقیقه می توان ۱۵ مرتبه سوره اخلاص ( قل هوالله احد ) خواند که؛ ثوابی برابر با ۵ ختم قرآن دارد .
🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۰صلوات بر رسول الله صلی الله علیه وسلم فرستاد که؛ الله سبحانه و تعالی ۲۰۰۰ صلوات بر شما می فرستد .
🍃در ۱ دقیقه می توان ۷۰ مرتبه استغفرالله گفت که؛ الله سبحانه و تعالی تمام گناهان شما را می بخشد .
🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۵ مرتبه سبحان الله و بحمده سبحان الله العظیم گفت که؛ این کلمات ترازوی شما را در روز قیامت بی نهایت سنگین خواهند کرد.
این متن را در یک دقیقه برای دیگران نیز ارسال کنید تا در ثواب تمام یک دقیقه هایی که ذکر گفته می شود شریک باشید.
[: *سجده شکر را پس از هر نمازی به* *جای آورید: ۳مرتبه شکرلله و ۴مرتبه الحمدلله ٣ مرتبه عفولله و*
*3 مرتبه سبحان الله*
*این را برای دیگران هم بفرستید،* *چون هرگاه سجده شکری بجا آورند،* *شما نیز در ثوابش سهیم خواهید بود، حتی اگر در این جهان نباشید.*
*◻️خداوندا؛ این پیام را به نیابت از بنده و والدینم و خانواده ام، صدقه جاریه قرار بده.*
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
🍃🌷🌷🌷🌷🌷🍃