پوست موز هم خوردنی است!
🔸گرچه بسیاری از مردم به خوردن پوست موز هرگز حتی فکر هم نمی کنند، اما پوست موز پتاسیم، فیبر غذایی، چربی چند غیر اشباع و اسیدهای آمینه ی ضروری زیادی دارد.
🔸تحقیقی هم نشان داده پوست موز و به خصوص پوست موزهای کال، سرشار از آنتی اکسیدان است.
🔸می توانید با استفاده از دستگاه مخلوط کن با پوست موز اسموتی درست کنید. اما اول باید آن را خوب بشویید.
➣
✅چرا هر رکعت نماز دو سجده دارد؟
✍از امام على(ع) از فلسفه سجده اول سؤال شد، حضرت فرمود: سجده اول به اين معنا است که خدايا اصل ما از خاک است. و معناى سر برداشتن از سجده اين است که خدايا ما را از خاک خارج کردى.و معناى سجده دوم، اين است که خدايا دو باره ما را به خاک برمى گردانى. و سربرداشتن از سجده دوم به معناى اين است که خدايا يک بار ديگر در قيامت از خاک بيرونمان خواهى آورد...
📚عللالشرايع،شيخصدوق،ج۱،ص۲۶۲
🌻🌻🌻🌻🌻🌻خسارتهای حذف کارت سوخت هرگز فراموش نخواهد شد🌻
وقتی نظام سهمیهبندی بنزین احیا و کارت سوخت تبدیل به یک ابزار مهم برای سوختگیری شد، میزان مصرف روزانه بنزین طی ۱۰ ماه گذشته روزانه بین ۲۰ تا ۲۵میلیون لیتر در روز کاهش یافت، با احیای کارت سوخت هم مصرف داخلی و هم با مدیریت اطلاعاتی مصرف بنزین، قاچاق این سوخت کاهش یافت.
به گزارش روزنامه جوان، در چنین شرایطی که وزارت نفت هم اقرار به کاهش مصرف بنزین کرده است، شماتتها علیه این وزارتخانه به دلیل حذف نظام سهمیهبندی و رهاسازی مصرف بنزین افزایش یافت. این جدای از اتفاقات تلخ آبان ۹۸ است که تنها دلیلش، سیاسیکاری دولتی بود که با یک تصمیم اشتباه، نظام مدیریت مصرف بنزین را نابود کرد و موجب شد میزان مصرف بنزین به حدود ۱۰۰ میلیون لیتر در روز برسد.
تا پیش از حذف کارت سوخت، میزان مصرف بنزین بین ۷۰ تا ۷۵ میلیون لیتر در روز بود که با تصمیم وزارت نفت و دولت، این میزان با حذف نظام سهمیهبندی به حدود ۱۰۰ میلیون لیتر در روز رسید. وزارت نفت برای فرار کردن از این عملکرد، مدام عوامل دیگر را موجب افزایش مصرف بنزین میدانست. یکی از این استدلالها افزایش تولید خودرو بود، در حالی که طی سه سال گذشته کمترین تولید خودرو در کشور به ثبت رسیده که نشان میدهد چنین استدلالی فقط برای «ردگمکنی» است.
یکی دیگر از استدلالها نیز مربوط به جایگزینی سیانجی به جای بنزین است. وزارت نفت معتقد است بخش عمدهای از کاهش مصرف بنزین، توسط سیانجی جبران شده و اساساً تغییری در مصرف سوخت رخ نداده است. این توجیه و عددسازی، دقیقاً در مقابل اظهارات و نظر کارشناسانی بود که معتقد بودند با نظام سهمیهبندی، میزان مصرف سوخت در بخش حمل و نقل کاهش یافته است ولی این وزارتخانه و طرفدارانش، مدام روی سیانجی مانور میدادند.
در چنین شرایطی، گزارش مرکز آمار نشان داد حرف منتقدان دولت تا چه اندازه درست بوده است. در بخش گاز گزارشی که مرکز آمار منتشر کرده، آمده است: در حال حاضر نیروگاهها با مصرف ۴۵ درصد از گاز تولیدی بیشترین مصرف را در بین سایر بخشها دارند. مصرف بخش خانگی نیز 16/5 درصد از کل گاز تولیدی است. مصرف روزانه 19/5 میلیون مترمکعب گاز در بخش حمل و نقل نیز حاکی از مصرف روزانه سیانجی در کشور در بهار سال جاری است.
این اعداد به چه معناست؟ بررسی آمارهای فصلی مصرف سیانجی از پاییز ۹۸ تا بهار امسال در مقایسه با مدت مشابه نشان میدهد صرفاً در زمستان پارسال در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷، مصرف سیانجی، حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
این گزارش به خوبی روشن میسازد وزارت نفت برای توجیه اشتباه خود برای حذف نظام سهمیهبندی، به استدلالی دروغین تمسک جسته که اصولاً و منطقاً نمیتواند این وزارتخانه را از دشمنی با نظام مدیریت مصرف سوخت
تبرئه کند.
وزارت نفت دوست ندارد بپذیرد که با سیاستهای اشتباه و متناقض با منافع ملی، میلیاردها دلار از درآمدهای کشور را به باد داده و از سوی دیگر، نتایج امنیتی- اجتماعی آن را در سال ۹۸ به نظام تحمیل کرده است؛ وزارتخانهای که به خوبی میداند چه کرده، این حق را به خود میدهد برای فرار رو به جلو، دست به آمارسازی بزند و همه را مقصر جلوه دهد، جز خودش!
💠 مفتخوري ها و اختلاس ها و گشاده بازيها مملکت را بیچاره کرده است.
امام خمینی (ره):
مملكت به خاطر اين ريخت و پاشها و اختلاسها محتاج شده است؛ و گر نه نفت ما كم است؟ يا ذخاير و معادن نداريم؟ همه چيز داريم، لكن اين مفتخوري ها و اختلاس ها و گشاده بازيهايی كه به حساب مردم و از خزانه عمومى مى شود مملكت را بيچاره كرده است. اگر اينها نبود، احتياج پيدا نمى كرد كه از اينجا راه بيفتد برود امريكا، در برابر ميز آن مردك (رئيس جمهور امريكا) گردن كج كند كه مثلًا به ما كمك كنيد!
کتاب ولايت فقيه امام خمینی ،صفحه 47
کانال صحیفه نور