eitaa logo
این عماریون
384 دنبال‌کننده
226هزار عکس
60.9هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
💢عقلانیت انقلابی 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی شب گذشته در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با مردم شریف ایران درباره مسائل گوناگون داخلی و خارجی نکات مهمی را مطرح کردند. غرور ملی و اجماع‌سازی و وحدت همه جریان‌ها و رویکردها با عملیات «وعده صادق» و تنبیه رژیم غاصب صهیونیستی تا بیداری وجدان بشریت در جوامع غربی و همچنین برخی مشکلات و مسائل داخلی و راهکارهای پاسخ به این مسائل و مصائب جزء محوری‌ترین صحبت‌های ریاست‌جمهوری بود. در این میان، کلیدواژه «عقلانیت انقلابی» یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مفاهیمی بود که به نظر می‌رسد نیازمند تبیین و مداقه بیشتری است. منظور از عقلانیت انقلابی چیست؟ 🔸عقلانیت انقلابی را می‌توان در دو حوزه سلبی و ایجابی تبیین کرد. آنجایی که با انقلابی‌گری تام نسبت به حفظ منافع ملی و پاسداری از کیان انقلاب اسلامی بدون ترس و واهمه یا وارفتگی، در برابر دشمنان موضع گیری می‌شود و عملیاتی در ابعاد و بزرگی «وعده صادق» انجام می‌شود یا آنجایی که در برابر مفسدان داخلی و اخلالگران سیستم اداری یا اقتصادی به افشاگری و محاکمه دست زده می‌شود یا حتی زمانی که برای بازیابی و ماندگاری هویت و فرهنگ ایران اسلامی طرح‌های گوناگونی در سطح کشور اجرا می‌شود و در کنار همه این اقدامات تلاش می‌شود منافع ملی به صورت کامل تأمین شود و از سوی دیگر کمترین آسیب یا ضرری نیز به نظام و انقلاب و مردم وارد نشود، شاهد عقلانیت انقلابی ایجابی هستیم. در سوی دیگر در برخی برهه‌ها هم به صورت سلبی عقلانیت انقلابی نمایان شده است، همانند دخالت نکردن جمهوری اسلامی در جنگ آمریکا و عراق. 🔹نکته حائز اهمیت این است که این عقلانیت انقلابی است سبب می‌شود تا جمهوری اسلامی هم وارد مذاکرات چندجانبه با غربی‌ها شود، هم حامی جبهه مقاومت باشد و هم با انجام عملیات وعده صادق، رژیم غاصب صهیونیستی را تنبیه کند. این عقلانیت انقلابی است که سایه جنگ را از سر کشور بازداشته است و این عقلانیت انقلابی است که به دنبال یافتن ساختارهای فسادزا در کشور و اصلاح رویه‌های مفسدانه است، با این عقلانیت انقلابی است که ایران اسلامی قوی شده است و امروز حل مسائل و بحران‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بدون جلب نظر ایران اسلامی با چالش هایی همراه است. 🔸نکته پایانی اینکه «عقلانیت انقلابی» شاید در نگاه اول خود متناقض‌نما باشد، اما نشان‌دهنده راهبرد مشخص و معینی از سوی جمهوری اسلامی است مبتنی بر این دو اصل اساسی که اولاً تصمیمات به صورت عقلانی گرفته می‌شود و درثانی این تصمیمات منطقی به صورت انقلابی و بدون ترس و واهمه عملیاتی می‌شود.
💢رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم 🗣وزیر نفت: 🔸۵۰ پروژه جدید در نفت و گاز و پالایش و پتروشیمی به ارزش ۴۷.۵ میلیار دلار در دولت سیزدهم آغاز شده است. 🔹نزدیک به ۶۰ درصد در دولت فعلی به تولید نفت و ۵۴ میلیون مترمکعب به تولید روزانه گاز کشور افزوده شد.
💢در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم 🔹فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: «آمریکا همه جهان‌ اسلام را هدف قرار داده است. پس همه مسلمانان در یک کشتی هستیم.» 🔸«سردار حسین سلامی» با بیان اینکه ما در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم، عنوان کرد: «ما جبهه را وسیع می‌کنیم تا دشمن تجزیه شود. سرزمین‌های اسلامی باید میدان جهاد علیه مستکبران باشد؛ چون ما دشمن مشترک و سرنوشت‌ و آرمان مشترک داریم. نمی‌توانیم جدای از هم زندگی کنیم.» 🔹فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه عمر دشمنان رو به زوال است، گفت: «طوفان‌الاقصی اسرائیل را تا مرز مرگ مغزی پیش برد و وعده صادق ضربه مهلکی بر پیکره این رژیم سفاک بود و نشان داد پر تراکم‌ترین منطقه پدافندی جهان در مقابل یک هجوم محدود چقدر شکست‌پذیر است.»
💢رقابت چهار لیست در تهران ادامه دارد 🔹در حوزه انتخابیه تهران از میان 14 منتخبی که در دور اول انتخابات به مجلس راه یافتند، 5 منتخب به فهرست اختصاصی «شانا» تعلق داشتند. 🔸7 منتخب دیگر تهران در مرحله اول مورد حمایت مشترک دو فهرست امنا و صبح ایران قرار داشتند. 🔹از فهرست صبح ایران در اشتراک با هر یک از فهرست‌های شانا و شورای وحدت اصولگرایان نیز یک نامزد به مجلس راه یافت. به نحوی که می‌توان گفت در مرحله اول انتخابات مجلس در تهران این فهرست صبح ایران بود که بیشترین عدد کرسی‌ها را به منتخبان مورد حمایت خود اختصاص داد. 🔸از میان 32 نامزد حاضر در دور دوم 13 نامزد به فهرست شانا، 11 نامزد به فهرست مشترک امنا و صبح ایران تعلق دارند و 7 نامزد هم اختصاصی فهرست صبح ایران هستند. شورای وحدت در این مرحله با تنها یک نامزد حضور دارد. ┄┅
💢توافق در سه مرحله اجرا خواهد شد 🔹«اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تأکید کرد، باید آمریکا صداقت و جدیت خود را در زمینه ملزم کردن نتانیاهو به پذیرش توافق آتش‌بس ثابت کند. 🔸حمدان با اشاره به اینکه حماس خط قرمزهایی برای خود دارد که نمی‌تواند آنها را نادیده بگیرد، گفت: «در جریان مذاکرات، حقوق ملت خود را حفظ کرده و بر توقف کامل تجاوز، خروج رژیم صهیونیستی از غزه و بازگشت آوارگان تأکید کردیم.» 🔹وی با بیان اینکه توافق مذکور، در سه مرحله است که با هم در ارتباط است، تصریح کرد: «این توافق راه را به روی اسرائیل بست؛ زیرا قصد داشت طی یک مرحله اسرای خود را آزاد کند و پس از آن، حملات را از سر بگیرد.»
💢نگرانی دلالان از مالیات بر عایدی سرمایه 🔹اردیبهشت سال 1402 طرح مالیات بر عایدی سرمایه که مجلس شورای اسلامی آن را مالیات بر دلالی و سفته‌بازی می‌نامید، در مجلس به تصویب رسید و در خرداد همان سال شورای نگهبان ایراداتی به این طرح گرفت و به مجلس برگرداند؛ ضمن اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در تطابق قوانین با سیاست‌های کلی نظام ایراداتی به این طرح وارد کرد و به مجلس ارائه داد. حدود یک هفته قبل مجلس شورای اسلامی با اصلاحاتی ایرادات شورای نگهبان را با اصلاح موادی از این طرح پاسخ داد که البته همچنان این روند نهایی نشده است. در این اصلاحات مواردی شفاف شد و دوباره نقل محافل شد. اما چرا بر روی مالیات بر عایدی سرمایه اینقدر حساسیت وجود دارد؟ 🔸 از آنجا که بیشترین دلالی و سفته‌بازی در چهار بازار مسکن، خودرو، طلا و ارز صورت می‌گیرد، قانون مالیات بر عایدی سرمایه قرار است دلالی بر این بازارها را تحت تأثیر قرار دهد. بر این اساس، خریداران این کالاها اگر بخواهند کالای خود را بفروشند، بسته به زمان فروش و پس از تعدیل تورم مشمول مالیات می‌شوند. بنابراین، خرید هر میزان خودرو، طلا و مسکن و با هر کیفیتی مشمول مالیات نخواهد شد. 🔹 مالیات بر عایدی سرمایه مربوط به فعالان اقتصادی غیررسمی است که در بازار به دلالی و سفته‌بازی مشغولند. بنابراین فروشندگان خودرو و طلا که به صورت رسمی فعالیت می‌کنند، کما فی‌السابق مشمول مالیات بر عملکرد می‌شوند، نه مالیات بر عایدی سرمایه. بنابراین، اعتراض طلافروشان نشان می‌دهد، این قشر درآمدهای غیررسمی و فرار مالیاتی دارند که از تصویب این قانون اینقدر نگران می‌شوند. انتظار می‌رود مسئولان مربوطه تحت تأثیر جنجال‌های آنها قرار نگیرند. 🔸 مالیات بر عایدی سرمایه به دنبال درآمد‌زایی برای خزانه و دولت نیست، بلکه هدف اصلی آن خارج کردن سرمایه از بازارهای غیرمولد و هدایت آن به سمت بازارهای مولد است. این طرح اگر به درستی اجرا شود، می‌تواند نقش مهمی در جهش تولید و کنترل تورم ایفا کند. 🔹 پیشنهاددهندگان این طرح برای رفع نگرانی‌های مردم سه سال تنفس برای اجرای این طرح در نظر گرفته‌اند. در این سه سال، مردم و دولت برای اجرای هرچه بهتر این طرح آمادگی‌های لازم را به دست می‌آورند. 🔸سخن پایانی اینکه این قانون در برخی از کشورها حدود 100 سال است که اجرا می‌شود و از این طریق نقدینگی در جامعه را مدیریت می‌کنند و ما اولین کشور در اجرای این قانون نیستیم، لذا تصویب و اجرای آن نباید موجب نگرانی مردم شود و در شرایطی که دلالان و سفته‌بازان سعی می‌کنند به اسم مردم و با عناوین گوناگون جامعه را نسبت به اجرای این طرح نگران کنند، نه تنها روشنگری لازم را انجام دهیم، بلکه مطالبه‌گری برای تسریع در نهایی‌سازی و اجرایی‌شدن آن هم داشته باشیم.
شاهدی قابل تامل از «اصل حمایت» در رویکرد رهبر انقلاب به تصمیمات دولت‌ها سال 1379 دولت آقای خاتمی با توجیهاتی نظیر «اصلاح نظام اداری، کاهش تصدی‌های غیر ضروری، ارتقای بهره‌وری و کارایی نیروی انسانی و مدیریت دستگاه‌های اجرایی، حذف موازی کاری‌ها و تجمع امور کشاورزی، دام، توسعه و عمران روستایی» لایحه ادغام دو وزارتخانه «جهاد سازندگی» و «کشاورزی» را تدوین و تقدیم مجلس ششم کرد که با تصویب مجلس، تبدیل به قانون شد. شعارهای زیبایی است: حذف موازی کاری، ارتقای بهره وری، کاهش تصدی‌های غیرضرور... آن ایام، رهبر حکیم انقلاب اسلامی پیرو اطلاعی که از تصویب این لایحه در دولت یافتند، نامه تلخی به رئیس جمهور وقت نوشتند که بعدها منتشر شد: «شنیدم در دولت با وجود دفاع و رأی موافق جناب‌عالی، نتیجه رأی‌گیری تأمین‌کننده حفظ و بقای ساختار انقلابی و کارآمد جهاد سازندگی نیست. این نگرانی هست که این تشکیلات مبارک، با آن‌همه آثار و تجربه‌های موفق، در وزارت جدید حل و هضم شود، یقیناً این خسارت بزرگی برای کشور و نظام و انقلاب خواهد بود. اگر آنچه پیش آمده تغییرناپذیر و نهایی است، مقتضی است در انتخاب مسئول برای تشکیلات جدید جلو این ضرر متراکم گرفته شود و اگر نهایی نیست در آن تجدید نظر شود». به عبارات دقت کنید: ساختار انقلابی و کارآمد جهاد سازندگی، خسارت بزرگ ادغام، ضرر متراکم ادغام... اما پس از آنکه مجلس شورای اسلامی لایحه دولت را تصویب کرد، رهبر حکیم انقلاب اسلامی به سیاق همیشگی، رویکرد حمایت از این تصمیم دستگاه‌های نظام را اتخاذ کردند: «ادغام این دو وزارتخانه باید این امید را در دلها زیاد کند که جنبه‌های مثبت را تعمیم دهد؛ هم جهاد سازندگی که از اوّل انقلاب میدان‌دار کارهای بسیار باارزش و مهم بود، و هم وزارت کشاورزىِ سابق که مجموعه‌ای از تجربه‌ها و امکانات فراوان در آن متراکم بود». (1380/10/12) حال تصور بفرمائید که آن ایام، کسانی با تکیه بر اندیشه و مبانی فکری رهبر انقلاب، در فضای کارشناسی با ادغام این دو وزارتخانه مخالفت می‌کردند و موافقان ادغام، از موضع حمایتی رهبر انقلاب چماقی بر سر مخالفان می‌ساختند... می‌گفتند با چیزی مخالفت کردید که رهبر انقلاب تعبیر امید را درباره آن به کار بردند! در این ماجرا، درس‌های بسیاری برای جریان انقلابی وجود دارد...
تجمع اعتراضی نسبت به جهت گیری غلط فرهنگی دولت 📢 «حضور زن در ورزشگاه مردان» «خلاف حکم رهبر و مراجع و بزرگان» ✍️ ورود بانوان به ورزشگاه آقایان، از ابتدا برخلاف نظر ولی‌فقیه و مراجع تقلید و در راستای اجرای سند ننگین ۲۰۳۰ (هدف پنجم توسعه پایدار، برابری جنسیتی) انجام یافته و با توجه به اتفاقات زشتی که اخیرا در بازی‌ها صورت گرفته از بغل کردن نامحرم در زمین بازی تا فحش‌های رکیک و اعمال زشت دیگری که شرم از ذکر آن داریم و موجب جریحه‌دار شدن قلوب مومنین و خانواده‌های معظم شهدا گردیده است؛ لذا از همه‌ دغدغه‌مندان می‌خواهیم که در تجمع اعتراضی روز چهارشنبه پاستور شرکت کرده و از رئیس جمهور محترم، عذرخواهی رسمی از امام و امت و همچنین لغو دائمی مجوز ورود زنان به ورزشگاه آقایان در سراسر کشور را مطالبه نمائیم. ▪️ زمان : چهاشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۶ ▪️ مکان : تهران، پاستور، بوستان پاستور، مقابل نهاد ریاست جمهوری 📌 امت حزب الله خواستار لغو مجوز دائمی ورود زنان به ورزشگاه مردان در سراسر کشور هستند. 📌همچنین روز پنجشنبه در قم مقدس جهت مطالبه‌گری حجاب و مدیریت فضای مجازی از رئیس جمهور حاضر خواهیم شد.
ساحل درک در استان سیستان و بلوچستان، جایی که کویر و دریا به هم می رسند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابک قالاسی "قلعه بابک در بهار" نمایی فوق العاده زیبا و دیدنی از قلعه تاریخی و حیرت انگیز بابک در هوای بارانی و مه آلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلعه ضحاک | آذربایجان شرقی (تبریز)؛ قدمت قلعه ضحاک هشترود به دوره ساسانیان و اشکانیان (پارت‌ها) می‌رسد و در طول تاریخ با نام‌هایی چون دژ آژدهاک، قیز قلعه سی، رویی دژ، داش قلعه سی نیز یاد شده است و امروزه محلی‌ها، به آن “نارین قالا” می‌گویند. این قلعه بر روی تپه‌ای بلند در منطقه‌ای کوهستانی قرار دارد کارکرد این قلعه به وضوح مشخص نیست اما از آنجایی که ساخت قلعه بر روی بلندی‌ها و مناطق صعب‌العبور حکایت از کاربرد نظامی آن‌ها دارد، احتمال می‌رود قلعه ضحاک نیز در گذشته برای اهداف نظامی ساخته شده باشد. البته احتمال کاربری مذهبی از این قلعه و برگزاری مراسم و آیین‌های مذهبی در آن هم وجود دارد. شاید برایتان جالب باشد بدانید نام این قلعه از نام ضحاک همان شخصیت اساطیری شاهنامه برگرفته شده است
تصویری از رنگین کمان امروز تهران؛ خیابان کریمخان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا چالوس، روستای دلیر، منطقه‌ای زیبا به نام لیلا
🔴 بوی فتنه به مشام می‌رسد این همه اصرار برای حضور زنان در ورزشگاه مردان عادی بنظر نمی‌رسد. مسئله فراتر از اجرای سند ۲۰۳۰ یا دستورات فیفا میباشد. برای همه روشن شده است که محیط ورزشگاه مردان اصلا مساعد حضور زنان نیست ،اما مسئولان اصرار دارند که این رویه نامیمون ادامه داشته باشد. فرض کنید در یکی از این ورزشگاه ها اتفاقی برای یک خانم بیفتد و در اثر یک حادثه خون از دماغ زنی بیرون بیاید ، چه خواهد شد؟ مشخص است ، دشمن شکست خورده در همه عرصه ها دقیقا منتظر همین اتفاق است تا فتنه ای شبیه سال ۱۴۰۱ در کشور ما راه بیندازد.‌ این محیط بشدت مستعد ایجاد فتنه جدید است . مسئولان امنیتی این تحرکات حول اصرار برای ورود زنان به ورزشگاه مردان را جدی بگیرند. یادمان نرفته که فتنه ۱۴۰۱ بعد از مجوز دولت محترم برای ورود زنان به ورزشگاه مردان رخ داد.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ از زنان و دختران غربی، سگ و خوک می‌سازه‼️ ته کرامت زن در فرهنگ غرب اینه دوقطبی واقعی توی آمریکاست!! درحالی که یه عده از مردم و دانشجویان و نسل Z آمریکا اومدن از فلسطین مظلوم حمایت می‌کنن، یه عده دیگه هم با شعار حقوق بشر و زن زندگی آزادی، خودشون رو حیوون می‌دونن و از اسرائیل حمایت می‌کنن
🔸تصویری از یک جنایت که بار دیگر سکوت‌ها را نشانه رفت ჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻ 🔶 روز گذشته تصاویری بهت‌آور و غمبار از رفح که در جنوب غزه قرار دارد و از سوی رژیم صهیونیستی بی رحمانه بمباران می شود منتشر شد، تصویری که از شهادت چند کودک بی گناه خبر می داد. 🔹کودکانی که گویا در زمانی که در حال سعی برای فرار از بمباران بودند زیر آوار می مانند و حتی وسیله ای نیست تا بتوان پیکر آن ها را از زیر آوار درآورد. ⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔻واقعیتهایی که کم کم بر ملا می شوند 🔻صفحه نخست وطن امروز، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ 🔻استرازنکا!!!!! #