فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 از حیرت خبرنگار ارشد بیبیسی از شکست گنبدآهنین تا اعتراف نخستوزیر رژیم صهیونیستی به درماندگی مقابل حزبالله
⭕ پیام مهم دکتر سعید جلیلی خطاب به مردم شریف ایران درباره اعلام اعضای کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس
🔹رئیس جمهور محترم کابینه خودشان را به مجلس معرفی کردند. امروز وظیفه همه ما این است که به پیشرفت کشور در چهار سال آینده، به دولت و به مجلس کمک کنیم.
🔹 همه مردم باید به دولت کمک کنند تا در چهار سال آینده پیشرفت کشور رقم بخورد
🔹رئیس جمهور محترم بر اجرای برنامه هفتم تاکید داشتند، این بسیار تاکید خوبی است چون برنامه هفتم امروز قانون کشور هم هست مورد وفاق است.
🔹یکی از مهمترین بحثهایی که در برنامه هفتم ذکر شده بحث رشد سالانه مشاغل، اصناف محترم، کارگران و کشاورزان ما هر کس از آن زاویه و وسعی که زاویه نگاه و وسعی که دارد خوب است به این مسئله توجه جدی داشته باشد.
🔹برنامه را نگاه کنند، آن نکاتی که قوت دارد حتماً استقبال شود و اگر نقاط نقصی وجود داره کمک شود که آن نقصها برطرف شود. همینطور اگر خدای نکرده جایی در برنامه خطایی دارد همین امروز وقتش است که کمک شود و آن خطا تصحیح گردد و بیان شود.
🔹ما هم به سهم خودمان در این زمینه سعی میکنیم ارزیابیهایی داشته باشیم و در اختیار دولت و مجلس محترم قرار دهیم البته تصمیم با دولت و مجلس محترم در انتخاب وزرا است و آنها تعیین کننده هستند؛ اما مردم هم میتوانند در اینجا یک نقش بسیار پرشکوهی ایفا کنند.
🔹ما اگر در دفاع مقدس موفقیتی داشتیم در مبارزه با کرونا موفقیتی داشتیم جایی بوده که مردم امدند و کمک کردند؛ در این مرحله همه با هم با یک نیکاندیشی و یک همکاری و همدلی انشالله به سمت پیشرفت کشور آن گونهای که در تراز ملت ایران، در تراز ظرفیتها و فرصتهایی است که امروز کشور در اختیار دارد انشالله برویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاج: مشکل بازیکنان سرباز حل شد
@Akharinkhabar |akharinkhabar.ir
🔺️🔻محکومیت استقلال در پرونده آرش برهانی
🔹️با توجه به شکایت «آرش برهانی» از باشگاه استقلال تهران، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۷۷ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
🔹️ همچنین در پرونده شکایت محمد ملااسماعیلی (مشاور آجورلو) از باشگاه استقلال تهران، کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان قرار رد صادر کرد
گزارشی از یک مقاله پژوهشی
🔰 کودکان بیدفاع در معرکه اینترنت چه باید کرد؟
🔸کودکان به جهت ناتوانی در تجزیه و تحلیل بسیاری از مسائل به لشکری بیسلاح میمانند در برابر انواع پیامهای رسانهای که صرفا جذابیتهای کودکانه را در تولیداتشان دنبال میکنند.
🔸به گزارش ایرنا، در عصر حاضر نظامهای آموزشی تحولات عمیقی را تجربه میکنند از جمله به واسطه ظهور فضای مجازی امکان یادگیری همیشه و همه جایی فراهم شده است.
🔸یکی از علل اصلی این تغییر و تحولات پدیده فراگیر رسانهها است. رسانهها نیز با درک این موقعیت آن چنان با شیوههای تبلیغی و اقناعی در جهت همراهسازی مخاطبان با اهدافشان میکوشند که بسیاری از آنان را با خود همفکر و هم رأی میسازند.
🔸در این شرایط کودکان به عنوان یک گروه فعال در لبه خطر سوءمصرف تولیدات رسانهای قرار دارند؛ شرایطی که کودکان قادر به درک این نیستند که رسانههای جدید در حال تلاش برای تغییر روحیاتشان هستند و در مقابل وضعیتی را ایجاد میکنند تا کودکانی که با رسانههای جدید آشنا نیستند، مورد تمسخر و طرد همسالان خود قرار میگیرند؛ در این شرایط مصرف رسانههای جدید، ممکن است باعث انحراف درک و قضاوتهای کودکان شود.
🔻مقاله علمی «چیستی، چرایی و چگونگی آموزش سواد رسانهای در دوره ابتدائی» (1) کوششی برای توانمندسازی کودکان در برابر رسانههای متکثر است.
🔸آموزش سواد رسانهای صرفا کشف یا دریافت منفعلانه عقاید و اندیشهها نیز نیست بلکه به ناحیهای از رشد مربوط میشود که فاصله بین سطح رشد واقعی را که از طریق حل مسئله به تنهائی انجام میشود مد نظر دارد و نیز سطح رشد بالقوه که از طریق حل مسئله با راهنمایی بزرگترها یا همکاری و همفکری همسالان انجام میشود. از این روی میتوان گفت آموزش سواد رسانهای بر آن نوع از آموزش تأکید دارد که طی آن دانشآموزان نقش فعال یافته و با بهرهگیری از انواع تفکر مراقبتی انتقادی و خلاقانه معنا را از نو ساخته و شکل میدهند.
🔸دانشآموزان دوره ابتدائی به واسطه وجود تلویزیون، اینترنت و سایر رسانهها تحت تأثیر مسائلی قرار میگیرند که مختص بزرگسالان است؛ از این روی میتوان گفت رسانهها در جامعهپذیر کردن آنها نقش بسزایی دارند و جهان واقعی و روزمره با جهان رسانهای برای آنان فرقی نمیکند.
🔸ذهن کودکان در این سن کاملاً بر اساس قراردادهای اجتماعی شکل نگرفته است و اگر فرصت آموزش سالهای کودکی را به این بهانه که هنوز برای آغاز آن زود است از دست بدهیم، عادات دانشآموزان در سنین بالاتر تثبیت یافته و اصلاح آن امری دشوار خواهد بود.
🔸دانش و تجربه کم دانشآموزان دوره ابتدائی، مخاطب خاص رسانهای بودن این گروه سنی و در نتیجه نیاز بیشتر آنها به آموزش و یادگیری از یک طرف و مقرون به صرفه بودن آموزش برای آنها از نظر تأثیرگذاری به واسطه وجود شرایط تجزیه و تحلیل مسائل، تفکر نقادانه و اندیشه مستقل در کودکان و طول مدت بازده سرمایهگذاری آموزشی از طرف دیگر دلایلی است که آموزش سواد رسانهای در دوره ابتدائی را نسبت به سایر گروههای سنی مهمتر و ضروریتر مینماید.
🔸در حوزه آموزش سواد رسانهای در دوره ابتدائی، باید این معنا را دنبال کنیم که به دانشآموزان یاری دهیم تا در جستوجوی حقیقت باشند و این ممکن نمیشود مگر زمانی که کودک اندیشیدن به معنای عام و اندیشیدن برای خود به معنای خاص را بیاموزد. با توجه به این هدف فرآیند فلسفیای مشابه پرسشهای سقراطی مطرح میشود که افراد را تشویق میکند پرسشهای مدنظر خود را طرح کنند و در فضائی پرسشگرانه توانایی خود را درباره موضوع به چالش کشیده شده عمیقتر کنند؛ چرا که سواد رسانهای خواستار تنوع و ناهمگونی است؛ بنابراین در این برنامه به جای تطابق با یک الگوی خطی و از پیش تعیین شده بر کندوکاو و اشتراکگذاری تجربیات در فرآیند ساخت دانش تأکید میشود.
🔰 رونمایی چین از بزرگترین پهپاد باری جهان
🔸چین بزرگترین هواپیمای باری بدون سرنشین خود را که برای استفاده غیرنظامی طراحی شده، برای اولین بار به پرواز درآورد.
🔸چین که به عنوان برترین کشور سازنده هواپیماهای بدون سرنشین جهان پروازهای آزمایشی وسایل نقلیه هوائی بدون سرنشین (پهپادها) را افزایش داده است، حالا از بزرگترین پهپاد باربرِ جهان رونمایی کرد. شرکت نوآوری علمی فناوری سیچوان تنگدن اعلام کرد: «این پهپاد برای سفری حدود ۲۰ دقیقهای در جنوب غربی استان سیچوان آزمایش شد.» این هواپیمای دو موتوره با ظرفیت بار ۲ تنی، روز یکشنبه در یک پرواز افتتاحیه به پرواز درآمد.
🔸سازندگان هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی چین در حال آزمایش محمولههای بزرگتر هستند، چون دولت این کشور برای ایجاد اقتصادهای کوچکتر در پایین دست فشار میآورد. در همین حال تنظیمکننده هوانوردی چین اعلام کرده است که این کشور تا سال ۲۰۳۰ شاهد صنعت ۲ تریلیون یوان (۲۷۹ میلیارد دلار) خواهد بود که از سال ۲۰۲۳ چهار برابر خواهد شد.
🔰 ۱۰ سناریوی محتمل درباره نحوه مجازات اسرائیل از سوی ایران
🔸در حالی که مقامات آمریکایی و صهیونیستی هر روز از قریبالوقوع بودن عملیات انتقامی ایران و متحدانش علیه اسرائیل سخن میگویند، رسانههای غربی، عبری و عربی گمانههای گوناگونی را درباره این عملیات انتقام و خونخواهی مطرح کردهاند.
🔸وبسایت صدای آمریکا به بررسی دستکم ١۰ گزارش منتشرشده در رسانههای مختلف پرداخت و نوشت: غالب کارشناسان بر این باور هستند که کشتهشدن فواد شکر و اسماعیل هنیه بیپاسخ نخواهد ماند و اختلافنظر آنها درباره شرکتکنندگان، نحوه، گستره، و اهداف مورد حمله و همچنین عکسالعمل اسرائیل به آن است. حمله به اماکن دیپلماتیک اسرائیل و مراکز آنها در سراسر جهان، حمله به «مراکز مخفی» اسرائیل در کشورهای همسایه ایران، حمله مستقیم از خاک ایران به اسرائیل، حمله مستقیم گروههای نیابتی بهویژه حزبالله به اسرائیل، و حمله هماهنگشده ایران و گروههای نیابتیاش به اسرائیل از جمله عمدهترین سناریوهای مطرحشده هستند.
🔸پایگاه اینترنتی المانیتور در اینباره در گزارشی نوشت: از جمله گزینههای احتمالی مدنظر جمهوری اسلامی برای پاسخ به اسرائیل، حمله به مراکز دیپلماتیک اسرائیل است. یک سناریوی دیگر، حمله به «مراکز مخفی» اسرائیل در کشورهای همسایه و بهویژه کردستان عراق و آذربایجان است.
🔻روزنامه انگلیسی تلگراف در گزارشی مدعی شد: مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری جدید ایران، از حمله با اخطار قبلی به «مراکز مخفی» اسرائیل در کشورهای همسایه بهویژه آذربایجان و کردستان عراق حمایت میکند.
🔸صدای آمریکا میافزاید: یکی دیگر از اصلیترین سناریوها، حمله مستقیم به اسرائیل همانند حملهای است که در نیمهشب ۲۵ فروردین است که طی آن بیش از ۳۰۰ فروند موشک و پهپاد به سوی اسرائیل شلیک شد. نشریه پولیتیکو به نقل از یک کارشناس مسائل نظامی نوشت: ایران ممکن است با استفاده از موشکهای بالستیک میانبُرد و موشکهای کروز از خاک ایران به اسرائیل حمله کند.
🔸گمانهزنیهای زیادی درباره اهداف احتمالی مورد حمله ایران و یا گروههای نیابتیاش وجود دارد. روزنامه گاردین به نقل از برخی «مقامات» گزارش داد: حمله احتمالاً به تعویق نخواهد افتاد و ایران به جای حمله به غیرنظامیان، مسئولان حمله مرگبار به اسماعیل هنیه بهویژه موساد و سازمانهای وابسته به آن را هدف قرار خواهد داد.
🔸گمانهزنیهای زیادی درباره اهداف احتمالی مورد حمله ایران و یا گروههای نیابتیاش وجود دارد. روزنامه گاردین به نقل از برخی «مقامات» گزارش داد: حمله احتمالاً به تعویق نخواهد افتاد و ایران به جای حمله به غیرنظامیان، مسئولان حمله مرگبار به اسماعیل هنیه بهویژه موساد و سازمانهای وابسته به آن را هدف قرار خواهد داد.
🔮 چه کسی زرنگ است
💠 امام صادق علیه السلام:
👈 به خوبی نماز بخوانید و براى آخرت خود كار كنيد و آنچه را كه به سود شماست انتخاب کنید.
👈 گاهى مَردى پيدا مىشود كه در امور دنيا، باهوش و زيرك است و دیگران درباره او میگویند: [فلانى چقدر زيرك است!]
👈 ولی در حقیقت، زرنگ و زيرك، آن كسى است كه در كار آخرت زيرك باشد.
📚 امالی شیخ مفید - مجلس ۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبل از رای دادن به این شهدا فکر کنید چون خون این شهدا گریبانتان را خواهد گرفت اگر به ناحق رای بدهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ۵۰ زن در هند به یک مشروب فروشی که تازه افتتاح شده بود حمله و آن رو ویران کردند...
🔻این زنان قبلاً تهدید کرده بودند که افتتاح مشروب فروشی هایی که شوهرانشان روا معتاد کند و زندگی خانوادگیشان را به خطر بیاندازد را تحمل نمی کنند.
🔹امر به معروف عملی 👌😁
🔹دمشون گرم دست مریزاد😄😅
⛔️زیارت سکولار نداریم!
✳️زیارت به معنای واقعی کلمه اینکه زائر به نیت انتقام و خونخواهی علیه ظالم آمده باشد. ما همانطور که عامل به عبارت “إِنِّي سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ هستیم باید عامل به عبارت حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ هم باشیم باید بدانیم الان حارب امام حسین(ع) کیست ؟ کربلای امروز جهان اسلام کجاست؟
✅ باید دشمنان امروزی و شمرهای زمان خود را شناخت تا به یاری مظلومان عالم بشتابیم آن وقت زیارت ما زمینه ساز ظهور امام زمان خواهد شد.
✅ باید عالِم به مفهوم و زوایای حقیقی جهاد در مقابل دشمنان اسلام از مستکبرین غربی تا عـمّال عـربی آنان شد. باید به سوی آرمان ها امام حسین (ع) که مبارزه با باطل بود شتافت.
♦️اگر زائر هنوز نمی داند معنای لبیک یا حسین چیست؟ اگر زائر فقط به نیت کسب ثواب به زیارت آمده باشد یا فقط به نیت بخشش گناهان و برآورده شدن حاجت به زیارت آمده باشد.این همان زیارت سکولار است
آزادی بالاتر از کمر!
در دوره رضاشاه مرکزی برای نظارت بر مطبوعات و نشر کتاب ایجاد شد: اداره سانسور! رسما نام اداره، اداره "سانسور" بود! صادق هدایت سال ۱۳۱۴ به این اداره تعهد داد که هیچگونه اثری منتشر نکند و به هندوستان رفت! صادق هدایت ضد دین هم در حکومت رضاشاه آزادی نداشت! چرا به نسل جوان نمی گویید! نیما یوشیج در دوره رضاشاه هیچ کتابی منتشر نکرد. انتشار آثار بزرگ علوی متوقف شد. جمالزاده بعد از کتاب "یکی بود یکی نبود" تا پایان دوره رضاشاه کتابی ننوشت! ماموران رسمی اداره سانسور در دوره ریاست سرپاس مختاری مانع چاپ کتب بودند! حالا طرفداران چنین حکومتی شعار آزادی میدهند!
روشنفکرانی که رضاخان را به رضاشاهی رساندند، همان هایی که در جلسات هفتگی برایش شاهنامه می خواندند یک به یک حذف، تبعید، زندان و یا کشته شدند چه رسد به نیروهای مخالف او! اگر تعریف آزادی در برهنگی، پوشش و روابط خلاصه شود در دوره پهلوی آزادی بود! اما اگر دایره آزادی به بالاتر از کمر و حوزه فکر و اندیشه برسد، طرفداران سلطنت شرمسار خواهند بود به همین دلیل در این باره هیچ نمیگویند!
حکومتی که خودش ضد دین بود
صادق هدایت بی دین هم در آن آزادی نداشت.....
به نسل جوان اینها را بگویید.
1623651354-.pdf
1.89M
📚فایل کتاب نهضت های صد ساله اخیر
به کانال اساتيد بسیجی دانشگاه بپیوندید.
https://eitaa.com/joinchat/2365522423C8a48834cf1
شنایی با گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت
🔺ظفرقندی؛ تمام قامت در اردوگاه فتنه گران ۸۸ و ۱۴۰۱
🔹«زن زندگی آزادی» جنبش پاک مردمان تحقیر شده است!
🔹از ادعای مهندسی انتخابات و هشدار براندازی تا ادعای فساد سیستماتیک و حمله به سرود «سلام فرمانده»!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبل از رای دادن به این شهدا فکر کنید چون خون این شهدا گریبانتان را خواهد گرفت اگر به ناحق رای بدهید
#انتخاب_اصلح
🟢قابل توجه مسئولان و بویژه نمایندگان مجلس در بررسی وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان