⭕️عراقچی: دیپلماسی مقاومت در کانون توجه دولت چهاردهم است / همسایهها، چین و روسیه در اولویت روابط خارجی
🔹وزیر پیشنهادی امور خارجه: دیپلماسی مقاومت» که برگرفته از «مکتب مقاومت» و محصول رشادتهای شهید قهرمان حاج قاسم سلیمانی در طراحی «محور مقاومت» است، در کانون توجه سیاست خارجی دولت چهاردهم قرار خواهد داشت.
🔹سیاست خارجی ما باید حضور فعال و اثرگذار در برابر امواج و حوادث منطقه ای و جهانی داشته باشد. این وظیفهای است که مقام معظم رهبری در سخنرانی روز تنفیذ بر ما تکلیف فرمودند.
🔹سیاست حسن همسایگی همچنان با قوت به پیش خواهد رفت. چین، روسیه و دیگر کشورهایی که در زمان سختی و تحریم همراه ما بودهاند، قدرتهای نوظهور، و عرصههای جدید در آفریقا، آمریکای لاتین و شرق آسیا در اولویت روابط خارجی دولت چهاردهم قرار دارند.
💢رژیمی که دیگر وجود نخواهدداشت
🔹در حال حاضر این سؤال مطرح است که مبنای کنش رفتاری صهیونیستها چیست؟ پاسخ این پرسش را ۲۵۰۰سال پیش «سان تزو» استراتژیست چینی مطرح کرده است: «جنگجویان پیروز، ابتدا پیروزی حتمی را کسب میکنند و سپس جنگ را آغاز میکنند، اما جنگجویان شکست خورده، ابتدا جنگ را آغاز میکنند و سپس برای پیروزی میکوشند.»
🔸از این رو این بازیگر شکست خورده پس از هفت اکتبر جنگی را برای پیروزی آغاز کرده که تا به امروز هیچ دستاورد استراتژیکی برای آن نداشته است. باید گفت پس از هفت اکتبر دکترین نظامی صهیونیستها، یعنی بازدارندگی، هشدار استراتژیک و پیروزی قاطع و سریع به طور کامل فرو ریخته است. تا به امروز مقاومت اگرچه با پرداخت هزینههایی، اما پیروز قاطع میدان است.
🔹رژیم با ترور شهید هنیه در تهران و فواد شکر در بیروت که با فاصله کمی انجام شد، میخواست پیغامی مبنی بر داشتن قدرت به داخل و بیرون مخابره کند، اما واقعیت میدانی چیز دیگری است. این عملیات نه از روی قدرت، بلکه از روی ضعف و از یک سو برای احیای اعتماد از دست رفته ساکنان سرزمینهای اشغالی به دولت و ارتش بوده و از سوی دیگر یک نمایش برای بیرون بود که رژیم هنوز قوی است، اما مسلم است که امروزه صهیونیستها تهدیدها را ملموستر و جدیتر میدانند؛ به گونهای که بقای رژیم با سؤال و ابهام مواجه شده است؛ زیرا رژیمی که تا دیروز با ارتشهای عربی میجنگید و پیروز میدان بود، امروز مغلوب گروههای مقاومت شده است و در طولانیترین جنگ خود با آیندهای کدر سردرگم شده است. صهیونیسم مغلوب امروز دیگر هیچ خط قرمزی برای خود ندارد و به نوعی باید گفت رژیم صهیونیستی که قبل از هفت اکتبر میشناختیم، دیگر وجود ندارد.
🔸هزاران نفر از ساکنان شمال و جنوب آن ماههاست که آواره شدهاند، ارتش رژیم فرسوده شده، اختلافات داخلی آن شدیدتر شده و اسرای آن هنوز در دست حماس هستند. از این رو صهیونیستها دچار یک بحران باور عمومی شدهاند و برای بقا مجبور به احیای بازدارندگی در شمال و جنوب هستند که این کار منوط به شکست کامل حماس و حزبالله است که تا به امروز نه تنها موفق نشده، بلکه از سوی دیگر حماس با انتخاب یحیی سنوار، مغز متفکر عملیات هفت اکتبر به عنوان جایگزین شهید هنیه پیغام روشن و تحقیرآمیزی به صهیونیستها داد و آن هم ظهور حماسی قویتر از زیر خرابههای غزه و قدرت بازتولید اندیشه مقاومت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وکیل دادگاه کودتای ۲۸ مرداد: با گذشت بیش از ۷۰ سال از ساقطشدن دولت مرحوم مصدق، اقدام مؤثری برای دادخواهی و مطالبهٔ ضرر و زیان ناشی از کودتای آمریکایی-انگلیسی توسط مراجع ذیصلاح دولتی صورت نگرفته است
🔹ما به نمایندگی از صدها هزار ایرانیِ متضرر با ثبت دادخواست حقوقی، اقدام به طرح دعوی حقوقی جهت تأدیه خسارات مادی و معنوی بهدلیل غارت منابع نفتیِ کشور توسط دولت سلطهگرِ آمریکا کردهایم.
لیبرمن: تا ایران هست، محال است حماس و حزب الله شکست بخورند
🔹وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی: آگوست ۲۰۱۶ که من وزیر دفاع بودم، در کابینه بحثی دربارهٔ حمله پیشدستانه به لبنان شد. نمیخواهم بیان کنم که موضوع چطور تمام شد؛ فقط این را بگویم که همه تقریبا بهدلیل مطرحشدن این ایده تا مرز سکته رفتند. چرا این حمله به تعویق افتاد؟
🔹ما بازیچهٔ دست ایرانیها و محور شرارت شدهایم چون ما را وارد جنگ فرسایشی کردهاند. بهجای تمرکز بر حزبالله و حماس باید بر ایران تمرکز کرد. بدون ایران حزبالله، جهاد اسلامی، حماس و انصارالله وجود نخواهد داشت.
بنیاد شهید: کلینیکهای زخم بستر و شیمیاییِ ایثارگران احیا میشود
🔹«اساسیترین نیاز ایثارگران قبلاز مسکن یا اشتغال، بحث درمان است.» این را سرپرست معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید گفته است.
🔹عباسپور در ادامه گفت: در دورهٔ جدید مراکز درمانیِ طرف قراردادمان را توسعه میدهیم و از طرف دیگر نظارت روی این مراکز از جمله داروخانهها، پاراکلینیکها، بیمارستانها و... را بیشتر خواهیم کرد تا بتوانند خدمات شایستهای به ایثارگران بدهند.
🔹در حال حاضر سن ایثارگران بالا رفته و مخصوصاً آنهایی که مشکلات نخاعی دارند، تجهیزات توانبخشیِ خاصی نیاز دارند که در این چند وقت گذشته برایشان تأمین نشده یا به دستشان نرسیده؛ مثل کسانی که زخم بستر دارند. به همین دلیل کلینیک زخمبستر ایثارگران باید سریعاً فعال شده و با استفاده از پزشکان مجرب درمان شوند. آنها نباید به مراکز مختلف مراجعه کنند؛ چون این کار باعث گسترش زخم بستر آنها میشود.
🔹امیدواریم بتوانیم طوری عمل کنیم که جانبازانی که در نقاط مختلف کشور بیماریهای خاص دارند، برای درمان نیازی به ارجاع به تهران نداشته باشند و در مراکز درمانی نزدیک به خودشان معالجه شوند.
«سوت» به ابزار پلیس راهور اضافه شد
🔹رئیس پلیس راهور تهران: سوت پلیس، بهویژه برای پلیس راهنمایی و رانندگی، ابزاری قدیمی و مؤثر است که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹این ابزار بخشی از لباس و علائم شناسایی پلیس بهکار میرود و ما در تمامی مناطق و در میان تمامی معاونین از آن استفاده میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منهمـٰانخسـتهیِبیحوصـلهیِغـمزدهام ؛
آدمبدقـلقیکه رگخـوابشحـرماسـت(:❤️🩹
#حسینجانم♥️
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
#محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ظفرقندی اصلاحطلب تندرو به دستبوس پدرخوانده اصولگرا رفته و تأییدیه گرفته.
🔻باهوش است!
🔹به جای اینکه مواضع سیاسی خود را اصلاح کند و اشتباهاتش را بپذیرد تا نهایت دل چند نماینده را به دست بیاورد، به سراغ کسانی می رود که در جامه اصولگرایی کار را برایش در می آورند.
🔻کدخدا را ببین و ...
🔻*حسین مروتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نطق طوفانی یک نماینده علیه اخبار درگوشی
🔹ثابتی، مخالف وزیر پیشنهادی امور خارجه: برخی موافقان عراقچی میگویند حتما به او رای بدهید چون یک نفری گفته او رای بیاورد
🔻رهبر انقلاب فرمودهاند مجلس در تصمیمگیری مستقل باشد.
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نطق کامل امیرحسین ثابتی در مخالفت با رأی اعتماد به عراقچی
خاطرهای از ۱۸ سال اسارت سرلشگر خلبان "حسین لشگری"، اولین اسیر و آخرین آزاده جنگ
🔸وقتی بازگشت از او پرسیدند:
این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی؟!
او گفت:
برنامه ریزی کرده بودم و هر روز یکی از خاطرات گذشتهام را مرور میکردم.
🔸سالها در سلولهای انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت و قرآن را کامل حفظ کرده بود. زبان انگلیسی میدانست برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود.
اومیگفت:
از ۱۸ سال اسارتم، ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت میشدم!
بهترین عیدی که در طی ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود!
عیدسال۷۴ بود. سرباز عراقی نگهبان، داشت یک لیوان آب یخ میخورد. میخواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش که به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعتها از این مسئله خوشحال بودم.
این را هم بگویم که من مدت ۱۲ سال (نه ۱۲ روز یا ۱۲ ماه) درحسرت دیدن یک برگ سبز و یک منظره بودم، حسرت ۵ دقیقه آفتاب را داشتم.
شادی روح همه شهدا
بخصوص سرلشکر خلبان شهید حسین لشگری
صلوات
#لبنان #اسرائیل
🔴تصویربرداری حزبالله از محل اقامت نتانیاهو
▪️روزنامه عبری زبان یسرائیل هیوم اعلام کرد: این احتمال وجود دارد که حزب الله با یک پهپاد شناسایی اقدام به تصویربرداری از محل اقامت نتانیاهو در قیساریا کرده باشد. جنگندههای اسرائیلی به منطقه اعزام شدند اما نتوانستند مسیر پرواز این پهپاد را مشخص کنند. این روزنامه اشاره کرد که یک کشتی نظامی اسرائیلی این پهپاد را در اطراف شهر قیساریا رصد کرده است.
✍ محمد مهاجری : 🔻
🔹با این قانون حتی بزرگان دین هم ردصلاحیت می شوند!
🔸قانون منع بکارگیری افراد دوتابعیتی در مشاغل حاکمیتی ، در روزهای اخیر محل بحث و مناقشه و منازعه قرار گرفته است.
🔸طبق این قانون که در سال1401 در مجلس یازدهم تصویب شده ( و به نظر میرسد برای دست و پا کردن توجیهی برای رد صلاحیت دکتر علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم صورت گرفته) افرادی که خود یا بستگان درجه اولشان دارای تابعیت مضاعف باشند؛ نمیتوانند در برخی پستها قرار گیرند.
🔸 البته این ممنوعیت تنها شامل دوتابعیتی ها نیست ( که اگر آن بود تا حدی پذیرفتنی است) بلکه افرادی را که بستگان نزدیکشان بیش از یکسال در کشورهای دیگر اقامت هم داشته باشند، شامل می شود.
🔸دلیل یا بهتر است بگوییم توجیهی که برای تصویب این قانون ارائه شد، احتمال انتقال اطلاعات به خارج از کشور توسط بستگان مسئولان بود.
🔸به نظر می رسد در تصویب این قانون، دستپاچگی و ندانمکاری در حد اعلا صورت گرفته و عملا نیز امکان اجرا شدن ان برای سطوح مختلف مدیریتی وجود ندارد کما اینکه در دولت چهاردهم 4 مسئول ارشد در مظان شمول این قانوناند اما عملا به آن وقعی گذاشته نشده است.
🔸فلسفه وضع این قانون نیز بشدت زیر سوال است. اگر فهرست جاسوسیهایی که در کشورمان انجام شده است منتشر گردد، نه تنها درصد بسیار پایینی از آن توسط دوتابعیتی ها و دارندگان اقامت در خارج صورت گرفته، بلکه عمده انها نفوذی هایی بوده اند که گرچه مرتبط با سرویس های بیگانه بوده اند اما نه تابعیت مضاعف داشته اند و نه خود و بستگان شان مقیم خارج از کشور بودهاند.
🔸سادهاندیشی است اگر گمان کنیم انتقال اطلاعات و جاسوسی در زمان ما از طریق اقوام و بستگان صورت گیرد. بلکه برعکس،چون این افراد در مظان قرار دارند ، سعی می کنند دست به چنین کارهایی نزنند.
🔸 بجای تصویب قانونهای کیلویی اگر حفاظت اسناد و اطلاعات ارتقا یابد و در گزینش افراد برای پستهای کلیدی دقت شود، بسیاری اتفاقات نظیر انتقال اطلاعات، امکان وقوع پیدا نمیکند.
🔸ممنوعیت اشتغال در مناصب حکومتی صرفا به دلیل اقامت بستگان یک فرد در خارج از کشور، علاوه بر آنکه محروم کردن جامعه از خدمات افراد نخبه است ، نوعی تضییع حق هم هست که با شرع و اخلاق در تضاد قرار دارد. فرض کنیم فرزند یک شهروند ایرانی( مثلا استاد دانشگاه، کارآفرین، فعال سیاسی و اجتماعی و فرهنگی) به هر دلیل به خارج از کشور رفته و اقامت گزیده باشد. مگر او بعد از رسیدن به سن قانونی حق تعیین سرنوشت برای خود را ندارد؟ وقتی او تحت قیمومت پدرش نیست چرا باید پدر را به خاطر اقدام فرزند، مجازات و او را از احراز پستی که نفعش به کشور می رسد محروم کرد؟
🔸اگر نمایندگان مجلس یازدهم در زمان ائمه معصومین زندگی می کردند، حتما طبق قانونی که تصویب کردهاند؛ برخی امامان را بدلیل اینکه والده مکرمه شان از ممالک دیگر مانند اندلس،سودان، روم و... بوده اند؛ از تصدی امامت جامعه محروم می کردند!