🔰#بازخوانی | چه کسی میداندار باشد؟
📝 موضع صریح رهبر معظم انقلاب دربارهی معیارهای انتخاب وزرای دولت چهاردهم
🔸«چه کسی میخواهد میداندار باشد؟ آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدیّن» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد. «ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است. «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است. این معیارها باید رعایت بشود؛ هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند... «سابقهی سوء» نداشته باشند؛ این یک معیار است. «نگرش ملّی» داشته باشند؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و مانند اینها نشوند، نگاه ملّی به کشور داشته باشند. «کارآمد» باشند.» ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
نشانههایی که میگوید ذهن آشفتهای دارید
🔹در انجام به موقع کارهای روزمره یا وظایف کاری مشکل دارید. حواس پرتی های کوچک به راحتی ذهن شما را منحرف می کند و متوجه می شوید که در آخرین لحظه برای تمام کردن کارها باید عجله کنید.
🔹فضای شما بهم ریخته و نامرتب است. یک محیط نامرتب تمرکز را سخت می کند و می تواند حواسپرتیتان را بیشتر کند.
🔹با مدیریت زمان و برنامهریزی مشکل دارید. معمولا دیر میرسید یا ضربالاجل ها و قرار ملاقات ها را از دست می دهید. برنامهریزی کار بیهودهای به نظر میرسد، زیرا به ندرت به آنها پایبند میشوید.
🔹حافظه شما کمی ضعیف است و اغلب تاریخ ها، رویدادها، مکالمات یا جزئیات مهمی را که باید بتوانید به خاطر بسپارید فراموش می کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سرزمینهای اشغالی در تیررس ماهوارههای ایران؛ ابراز نگرانی کارشناس امنیتی و نظامی شبکه صهیونیستی از پیشرفت صنعت هوا و فضای ایران!
🔹کارشناس اینترنشنال:
ایران که اکنون قدرت منطقهای است به دنبال قدرت شدن در صنعت هوافضا نیز میباشد!
🔹آنها ماهوارههای مختلفی به فضا پرتاب کردند و اکنون سعی دارند کل منطقه به ویژه اسرائیل و کشتیها را زیر نظر دقیق بگیرند!
♨️ آیا جمله «بزنیم، آتشبس غزه خراب میشود» درست است؟
🔹همانطور که ترور ضیف، هنیه، عاروری، عیسی، قندور و ... باعث توقف مذاکرات آتش بس از سوی حماس نشد، پاسخ سخت ایران و یک دور چرخه تنش هم الزاما منجر به توقف این مذاکرات نخواهد شد.
🔻در مقابل هم پاسخ ندادن ایران الزاما منجر به نتیجهبخشی مذاکرات ۱۵ اگوست نخواهد گردید. خصوصا که درباره این دور مذاکرات «هیچ» چیز تازه، حتی فرمول تبادل تازه، روی میز نیست. این تاریخ، فقط تاریخ « از سرگیری» مذاکراتی است که الان هشت ماه است با قطع و وصل، جریان دارد.
🔻به وضوح پوست موزی است زیر پای ایران/حزبالله/ انصارالله برای ایجاد «خطای شناختی» در تصمیمسازان. میخواهند درکنار غلط مشهور «بزنیم، جنگ میشود» غلط «بزنیم، آتشبس غزه نابود میشود» را هم اضافه کنند.
🔻آنچه طراحی شده، هوشمندانه است، اما تن دادن به آن خیلی «هنر ندیدن صحنه واقعی» میخواهد.
🔻نتانیاهو اگر به آتشبس نیاز داشته باشد، حتی وسط «وعده صادق ۲» هم آن را خواهد پذیرفت. و اگر به آن نیاز یا تمایل نداشته باشد، حتی وقتی روسای امان، شینبت، موساد، ستاد مشترک ارتش و وزیر دفاع از ضرورت توافق آتشبس میگویند (و سخنانشان در رسانههای اسرائیلی علنی میشود) و حماس هم برگه پیشنهادی را میپذیرد و آمریکا هم صریحا از آن حمایت میکند (چنان که در موضوع «پیشنهاد قاهره» حدود یک ماه پیش رخ داد)، آن را نمیپذیرد.
🔸به کلی پاسخ یا عدم پاسخ ایران جزو پارامترهای «واقعی» در آتشبس غزه نیست و نخواهد بود.
🔺افشاگری تهران تایمز درباره طرح موذیانه اروپا:
🔹ماجرا از این قرارست که چند کشور اروپایی از جمله فرانسه، انگلیس و آلمان طرحی دارند برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین؛ تا اینجای کار خوب بنظر میرسد اما داستان از جایی شروع میشود که برای این شناسایی یک پیش شرط دارند
🔸پیش شرط آنها دادن تضمینهای امنیتی ازسوی ایران است؛ ازجمله پایان حمایت از گروههای مقاومت در منطقه؛ پیش شرط آنها در واقع شناسایی غیرمستقیم ر.ص ازسوی ایران است
🔹درواقع آنها به دنبال رساندن نفعی به فلسطین نیستند بلکه میخواهند اسرائیل را از نابودی نجات دهند و این طرح خبیثانه را در زرورق پیچیدهاند؛ بدون شک جمهوری اسلامی با این توطئه همراهی نخواهد کرد و البته همین عدم همراهی هم برای آنها خالی از فایده نیست؛ میگویند میخواستیم فلسطین کشور شود و ایران نگذاشت!
🔸دانستن این نکته هم مهم است که تا کنون 146 کشور ازجمله ۳ کشور اروپایی -اسپانیا، ایرلند و نروژ - فلسطین را به رسمیت شناختهاند اما این نه باعث تشکیل کشور واقعی فلسطین شده و نه جلوی نسلکشی ر.ص را گرفته؛ فلسطین با مقاومت مردمش کشور میشود نه با طرحهای امثال مکرون!
«أَلیسَ اللّٰهُ بِکافٍ عَبدَه»
آیا خدا برای بندگانش کافی
نیست؟🌱
- #زمر/٣۶
توجه کردین که بعضی از آیات رو وقتی
میخونیم شرمنده خدا میشیم؟☹️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️موکب چینیها در پیادهروی اربعین ️
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست
این چه شمعی است که جانها همه پروانه اوست
😭😭😭😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حجتالاسلام راجی
آقای عبدالناصر همتی
بعنوان وزیر اقتصاد توسط
آقای پزشکیان به مجلس معرفی شده
💥 با تفکر و زندگی
اشرافی آقای عبدالناصر همتی آشنا شوید
🔰#بازخوانی | چه کسی میداندار باشد؟
📝 موضع صریح رهبر معظم انقلاب دربارهی معیارهای انتخاب وزرای دولت چهاردهم
🔸«چه کسی میخواهد میداندار باشد؟ آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدیّن» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد. «ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است. «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است. این معیارها باید رعایت بشود؛ هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند... «سابقهی سوء» نداشته باشند؛ این یک معیار است. «نگرش ملّی» داشته باشند؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و مانند اینها نشوند، نگاه ملّی به کشور داشته باشند. «کارآمد» باشند.
جدای از اینکه حادثه ۲۸ مرداد محصول تغییر رهبران سه ابرقدرت جهانی یعنی امریکا، بریتانیا و شوروی در طول چند ماه و طبعا عدم توان مصدق برای ایجاد موازنه جهانی جدید بسود خود بود، حادثه ۲۸ مرداد را باید برآیند نزاع طبقاتی در داخل نیز دانست. سیتیر ۱۳۳۱ منجر به پدید آمدن "مصدق دوم" در ایران شد. مصدق دوم اینبار در واکنش به ظهور چرچیل و آیزنهاور سعی داشت با اتحاد تاکتیکی با حزب توده موازنه جدیدی سامان دهد؛ که البته این موازنه با توجه به مرگ استالین بینتیجه ماند. ولی جدای از نزاع بینالمللی ۲۸ مرداد، حاصل یک نزاع طبقاتی و صنفی در داخل بود.
اتحاد مصدق با حزب توده سبب شد تا اتحادیههای کارگری قدرت دوچندانی پیدا کنند. مصدق تا پیش از سیتیر متحد طبقه زمیندار و محافظهکار بود ولی مصدق دوم سعی داشت تا با اتحاد با حزب توده ضمن نزدیک شدن به مسکو، اتحادیههای کارگری را بعنوان ظرفیت اعتراضی علیه دربار بکار اندازد. در یکسال پایانی دولت مصدق اعتصابات مهمی به وقوع پیوست: اعتصاب کبریتسازی ممتاز، کارگران کفاش تهران، صنایع پشم اصفهان، کورهپزخانه تهران، صنعت نفت آبادان، کارگران سیلو، کنسروسازی شاهی و ... از جمله مهمترین این اعتصابات بودند.
در چنین شرایطی یکی از مهمترین طبقات حامی شاه، صاحبان صنایع و اتاق بازرگانی بودند. چنانچه نخستین سخنرانی شاه پس از کودتا در جمع اعضای اتاق بازرگانی مطرح شد؛ سخنرانی که شاه بیش از همه نگاه طبقاتی چپ ایرانی را نقد میکرد ازینرو صاحبان صنایع با توجه به موازنه شاه با حزب توده و اتحادیههای کارگری از مهمترین حامیان دستگاه پهلوی طی سالهای ۱۳۲۰ تا ۱۳۵۷ بودند.
🌍 این شخصی که پشت هاشمی ایستاده عبدالناصر همتی راننده اوست...
بله راننده!
🔹راننده ای که با لابی هاشمی شد رئیس بیمه بعد سفیر ایران در چین و بعد رئیس بانک مرکزی و تا کاندیداتوری ریاست جمهوری هم آمد...
🔹این یعنی اصلاحات خوب بلد است از افراد دون پایه موجودات کجایی بسازد و در روز مبادا استفاده کند...
🔹جالبتر اینکه مدارک تحصیلی همه این موجودات از دانشگاه آزاد صادر شد...
📝 آزمون مجلس در بررسی صلاحیتها لزوم توجه به سابقهها و کارنامهها
🔸دولت چهاردهم که در پی واقعه ناگوار سقوط بالگرد شهید رئیسی و برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری یک سال زودتر از موعد مقرر، شروعی زودهنگام تجربه کرد، با معرفی وزرای پیشنهادی از سوی مسعود پزشکیان و بررسی صلاحیت افراد معرفی شده در روزهای جاری وارد فاز اجرائی و عملیاتی خود شده و به شکل رسمی سکان هدایت اجرائی کشور را به عهده میگیرد.
🔻در این میان لزوم توجه به سابقه سیاسی، موضعگیریها و نقشآفرینی افراد معرفی شده و همچنین کارنامه اجرائی و کارآمدی آنان در مسئولیتهای گذشته یکی از اساسیترین معیارها و سنگ محکها برای نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی است.
🔸به این ترتیب نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی باید با بررسی دقیق برنامههای ارائه شده از سوی وزرای پیشنهادی، تمایز جدی میان کلیگوییهای مرسوم در این برنامهها و طرحهای دقیق و حساب شده که بنیانهای حکمرانی در آن وزارت خانه را به سمت توسعه و پیشرفت بیشتر رهنمون میسازد قائل شده و به دنبال این باشند که وزیر پیشنهادی تا چه میزان به دور از شعار و کلیگویی میتواند حوزه مسئولیتی را که به عهده خواهد گرفت به پیش ببرد.
🔸به هرحال در پایان هفته جاری، دولت با اخذ رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی دوران جدیدی از حکمرانی را در تاریخ جمهوری اسلامی ایران شروع خواهد کرد، دورانی که باید منطبق با آرمانهای انقلاب و قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام، کشور را در برههای که جهان در حال تغییرات جدی است به سمت پیشرفت، توسعه، رفاه بیشتر و جامعهای دیندارتر سوق دهد، غفلت از فرصتهای بیشمار چهارسال آینده و همچنین ناآگاهی نسبت به تغییرات جهان و شکل گیری نظم و جبهههای جدید قدرت جهانی در سالهای پیش رو ممکن است که کشور را برای دهههای متمادی دچار مشکل ساخته و از مسیر توسعه یافتگی دور کند.
🔻مردم درباره دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم که با فاصله نزدیکی آغاز به کار کردهاند و دورانی که مجلس و دولت جدید رقم میزنند قضاوتی تعیینکنندهتر از پیش خواهند داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قالیباف: قوه قضائیه مسئول رسیدگی به اموال مسئولان است
رئیس مجلس در پاسخ به اخطار یکی از نمایندگان مجلس در خصوص لزوم انتشار لیست داراییهای وزرای پیشنهادی کابینه دولت:
🔹نمایندگان بر اساس اصل ۸۴ میتوانند بر همه مسائل نظارت کنند اما همین نمایندگان قانونی را به تصویب رساندند و قوه قضائیه را مسئول رسیدگی به وضعیت دارایی مسئولان کردند.
🔴 کوثری، مخالف وزیر پیشنهادی کشاورزی:
🔹️همین الان ۱۷۳ نفر برای موافقت با شما ثبتنام کردند، پس انتخاب شدید اما باید مراقب باشید که به سرنوشت چای دبش دچار نشوید
🔹بله شما به کشاورزی مسلط هستید اما در چند هکتاری که پدرتان به شما داده و کشاورزی کردید.
حضرت آیتالله خامنهای:
«انتخابات طبعاً چالشبرانگیز است... چالشهایی به وجود میآید؛ نباید به وسوسههای #دوقطبیسازی اعتنا کرد و ترتیب اثر داد؛ این توصیهی مؤکّد بنده است.
♦️ نباید احساساتی که افراد را در دورهی #انتخابات وادار به مجادلهی با یکدیگر میکرد ادامه پیدا کند؛ نگذارید ادامه پیدا کند.»
۷ مرداد ۱۴۰۳