eitaa logo
این عماریون
384 دنبال‌کننده
226هزار عکس
60.9هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
📰 نگاهی به صفحه اول سایر روزنامه‌های کشور
🔰 رؤیافروشی دوباره غربگرایان به بهانه سفر نیویورک 🔸در حالی که دولت آمریکا توافق برجام را به مدت شش سال زیر پا گذاشته و حتی انتخاباتی را که به پیروزی آقای پزشکیان انجامید مشروع نمی‌داند، نشریات زنجیره‌ای به رویافروشی و حباب‌فروشی درباره «گره‌گشایی در نیویویورک» روی آورده‌اند. 🔸روزنامه سازندگی در نوشته‌ای با همین عنوان (گره‌گشایی در نیویورک) آورده است: بی‌شک اولین سفر مسعود پزشکیان به آمریکا دستاوردهای مهمی را خواهد داشت. تحلیلگران امیدوار هستند که برخلاف دولت سیزدهم، این دولت بتواند دستاورد مثبتی را از این سفر عاید کشورمان کند. صادق زیباکلام می‌گوید که امیدوار است تا آقای پزشكیان متفاوت از رؤسای‌جمهور گذشته‌مان رفتار كند. یعنی زمانی که پشت تریبون سازمان ملل می‌روند، رفتار رؤسای‌جمهور گذشته‌مان را نداشته باشد. 🔸حسن بهشتی‌پور، نیز به سازندگی گفت: اگر رئیس‌جمهور بتواند فضائی ایجاد كند كه مثلا ملاقاتی با كامِلا هریس داشته باشد یا حتی با خود ترامپ نشستی داشته باشد، شاید بتوان گفت که نسبت به سفرهای قبلی ساختارشكنی شده است. در غیر این صورت همه مراسم مانند گذشته تکراری خواهد بود. 🔸درباره فضاسازی نشریات زنجیره‌ای گفتنی است که اولاً دولت آمریکا و تروئیکای اروپایی حاضر به تبریک به آقای پزشکیان به خاطر پیروزی در انتخابات نشدند و دولت آمریکا مدعی شد انتخابات ایران را عادلانه و مشروع نمی‌داند. هنگامی هم که آقای پزشکیان عنوان کرد «اگر آمریکا دست از دشمنی و تحریم بردارد، ما با هم مشکلی نداریم و برادر هستیم»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد منتظر رفتار و نه گفتار طرف ایرانی است که سیاست‌هایش را در موضوعات مختلف هسته‌ای و منطقه‌ای و حمایت از حماس و حزب‌الله تغییر دهد. 🔸ثانیاً دولت بایدن رو به پایان است و مذاکره و توافق با چنان دولتی که اصلاً مسئله اولش توافق هسته‌ای برجام نیست، هیچ موضوعیت و تناسبی با واقعیات جاری ندارد. دولت بعدی آمریکا هم- فارغ از اینکه کامِلا هریس پیروز شود یا دونالد ترامپ- تازه چهار ماه دیگر مستقر خواهد شد و بنابراین قول و قرار با آنها هم توهمی بیش نیست.
🔰 شرق: اگر دیپلماسی در عراق جواب داد با تکیه بر میدان است 🔸در حالی که برخی نشریات زنجیره‌ای طی سال‌های گذشته به تقلید از ظریف، میدان را مزاحم هزینه‌ساز برای دیپلماسی وانمود کرده‌اند، روزنامه شرق تاکید کرد: وقتی در ادامه میدان به دیپلماسی می‌رسیم، ارزش میدان معلوم می‌شود. اگر دیپلماسی جواب می‌دهد، با تکیه بر میدان است. دیپلماسی وقتی اثربخش است که قبلش قدرت میدان تثبیت شده باشد. 🔸برای نمونه همین داستان افغانستان که ماجرای مهاجرانش بعد از استقرار دوباره طالبان در آن کشور و موج پناهندگانش در همین بی‌سروسامانی سه سال گذشته کشورمان، چه وضعیتی را فراهم کرده که حتی برخی، از آن بهانه‌ای ساخته‌اند برای نفرت‌پراکنی قومی که اگر فکری برای آن نشود، می‌تواند این نفرت‌پراکنی قومی را به معضلی داخلی نیز تبدیل کند. 🔸یا در مثالی دیگر، یادتان هست درست یک سال بعد از آن یادداشت «شیشه‌خرده» و در مهرماه سال 96 ماجرای «رفراندوم استقلال کردستان عراق» پیش آمد؟ و یادتان هست که تنها کشوری در جهان که از این رفراندوم حمایت کرد اسرائیل بود؟ و نمی‌دانم یادتان هست که در همان زمان، بودند نخبگانی در همین کشور خودمان که با طرح موضوع «حق تعیین سرنوشت» از این رفراندوم حمایت می‌کردند، بدون آنکه توجه کنند که گیریم این رفراندم استقلال، به نتیجه هم رسید، آیا گمان می‌کنید داستان به همین‌جا ختم می‌شود؟ 🔸اما در این سال‌ها فقط بی‌تدبیری‌ها نبود، بسیار تدبیرها هم بود که خیلی از ما یا معنای آن را درنیافتیم یا به هر دلیلی عَلَم مخالفت با آن بلند کردیم؛ تدبیرهایی که با نام میدان در کشورمان شناخته می‌شود و بسیاری با آن مخالف بودند و هستند، اما وقتی در ادامه آن میدان به دیپلماسی می‌رسیم، ارزش میدان معلوم می‌شود و این دیپلماسی کجا خود را نشان داد؟ یکی در همین ماجرای دو هفته اخیر و پذیرش اقلیم کردستان عراق که گروه‌ها و فرقه‌های مسلح جدایی‌طلب خلع‌ سلاح و از مرزهای کشورمان دور شوند.
سالگرد آغاز جنگ تحمیلی 🔰 تدارک جنگ توسط صدام و آمریکا از بهمن ۵۸ 🔸تقریبا یک سال پیش از آغاز رسمی جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹. صلاح عمر العلی گفت: 🔻«... در روز اول کنفرانس، نماینده  ایران در سازمان ملل با من تماس گرفت... به من اعلام کرد که دکتر ابراهیم یزدی (وزیر خارجه  وقت ایران) مایل است صدام را ببیند.... من خودم شخصا رفتم پیش صدام و موضوع را با او مطرح کردم. صدام هم بعد از کمی‌ تأمل پذیرفت... دکتر ابراهیم یزدی هم آمد و من از درب ورودی به استقبالش رفتم. به صدام سلام کرد و خودمان تنها نشستیم، صدام و ابراهیم یزدی و من هم بودم. بحث در پیرامون مشکلات موجود بین دو کشور شروع شد و بحث دیپلماتیکِ صد‌در‌صد مثبتی بین دو طرف صورت گرفت...» 🔸عمر العلی درباره نتیجه آن مذاکرات از زبان صدام چنین شرح داد: 🔻«... (بعد از مشایعت یزدی) برگشتم پیش صدام و دیدم که منتظر من بوده. مرا با خود به بیرون سالن برد... چند لحظه ای به سکوت گذشت. رو کرد به من و گفت: «... صلاح، این فرصت شاید در هر قرن یک‌بار هم پیش نیاید. آنها [ایرانی ها] اهواز را از ما [امت عرب!] گرفتند، شط‌العرب را از ما گرفتند، به ما تعدی کردند... الان ما فرصت مناسب داریم. آنها فروپاشیده اند، ارتش‌شان تکه‌پاره است، نیروهایشان پراکنده شده، بین خودشان درگیرند، برخی‌ها برخی دیگر را می کشند، فلذا ما الان فرصتی تاریخی در اختیار داریم که همه  حقوق‌مان را بازگردانیم. و این را به تو می گویم، خودت را به ‌عنوان نماینده  عراق در سازمان ملل آماده کن. من می خواهم بروم و به آنها ضربتی بزنم که همه  کره   زمین صدایش را بشنوند و همه  حقوقمان را به‌صورت کامل بازپس بگیرم.» 🔸اواخر تابستان ۵۸، همان روزهایی بود که ارتش و سپاه، در حال پایان دادن به غائله کردستان بودند و هنوز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا اتفاق نیفتاده بود، هنوز حضور افرادی در دولت بازرگان و امثال قطب زاده و بنی صدر و مدنی و مقدم مراغه‌ای و... که بعضا مهره‌های کددار سفارت آمریکا بودند، امید را در دل آمریکا و اعوان و انصارش زنده نگاه می‌داشت. 🔻اما با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و کنار رفتن دولت موقت و در دست گرفتن مستقیم امور کشور توسط شورای انقلاب، امیدهای فوق را تا حدودی برباد داد. اگرچه هنوز امثال بنی‌صدر و گروهک‌هایی همچون مجاهدین خلق و شبه روشنفکران وابسته باقی بودند. 🔸اما زمانی که رزمندگان ایرانی در برابر هجوم نیروها و ارتش‌های ۲۳ کشور جهان، به پیروزی‌های چشمگیری دست یافته و تا دروازه‌های بصره پیش رفتند، دیگر خود آمریکا بایستی به طور رسمی و علنی علیه ایران وارد جنگ می‌شد. ولی نیاز به یک بهانه داشت که این بهانه را با یک هماهنگی پشت پرده، صدام انجام داد و به ناو استارک حمله کرد. 🔸جنگ تحمیلی برخلاف تصور استراتژیست‌های صهیونیست، نه تنها موجبات سرنگونی نظام جمهوری اسلامی را فراهم نیاورد بلکه به خواست خدا، قدرت و استحکام فوق‌العاده‌ای به آن بخشید
🔰 قدر سرمایه‌های ورزش را نمی‌دانیم 🔸وزیر محترم ورزش اخیرا درباره ورزشگاه آزادی گفته است: «این ورزشگاه از سرمایه‌های ورزش ایران است و باید قدر آن را بدانیم.‌ متاسفانه در این باره کم توجهی‌هایی صورت گرفته است و...». این حرف ایشان ما را بر آن داشت که یکی از باورهای همیشگی و قدیمی خود- که البته فقط هم حرف ما نیست و حرف همه کسانی است که به ورزش تعلق دارند و به دال و ذال و داشته و نداشته آن آگاهند- را تکرار کنیم تا هم انجام وظیفه کرده باشیم و هم این بار امیدوار باشیم که بعد از «حرف»،«عمل و اتفاقی» هم در راه خواهد بود‌، چرا که وزیر هم دارد«سخن از زبان ما می‌گوید» و شاید وضع با سابق و اسبق و مسبوق فرق کند. 🔸اما آن حرف همیشگی چیست؟ حرف درباره ورزشگاه آزادی نیست. یعنی هست اما همه حرف این نیست. ورزش ایران بی‌اغراق و تعارف مملو از سرمایه و ثروت- آن هم در ابعاد و از جنبه‌های مختلف- است. 🔸ورزش ما به گواه غریبه و خودی و با توجه به شواهد و مستندات غیرقابل انکار‌، هم از حیث مادی غنی و قوی است و هم از نظر انسانی و غیر مادی دارای ظرفیتی قابل توجه و سرشار است ولی همان‌طور که وزیر محترم درباره ورزشگاه آزادی می‌گوید، متاسفانه قدر این سرمایه‌ها و داشته‌ها- که خیلی از همین کشورهای دور و بر و همسایه علی‌رغم تحمل هزینه‌های فراوان حسرتش را می‌خورند- از سوی کسانی که متولی امر ورزش هستند، دانسته نشده و نمی‌شود و از این بابت چه آسیب‌هایی که از حیث فنی و شخصیتی و... بر تار و پود ورزش وارد نشده است. 🔸این وضع سال‌هاست بر ورزش ما حاکم است و اجازه نمی‌دهد در ورزش و برای ورزش اتفاقات مثبت و رهگشایی چهره بندد‌، تا آنجا که اصلی مهم و تعیین‌کننده به نام «برنامه‌ریزی و آینده نگری» عملا مفهوم و معنای واقعی خود را از دست داده است. 🔸وقتی برنامه‌ریزی‌، جایگاه بایسته و شایسته‌ای نزد مدیران ورزش ما ندارد و آنها سرگرم تدارک امور روزمره و گذرا هستند یا سرگرم‌شان کرده‌اند که به مسائل جدی‌تر و موضوعات حیاتی‌تر ورزش فکر نکنند، چه توقع و انتظاری داریم که قدر سرمایه‌های ورزش دانسته شده و یا اصولا این‌گونه سرمایه‌های ارزشمند و ظرفیت‌های غنی شناسایی و در جای خود به بهترین وجه و در جهت تحول و پیشرفت ورزش به کار گرفته شود؟!
زنگ مجازی- جنگ ترکیبی 🔰 موازی‌سازی خط خبری با فضای مجازی 👤 🔸تا پیش از ظهور گوشی‌های هوشمند و فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، در تقابل فرهنگی و رسانه‌ای، چند شبکه فارسی ماهواره‌ای بودند که آنچنان نیز جدی گرفته نمی‌شدند؛ اما بعد از مدتی تقابل به شکل عینی تری نمایان شد و در نهایت تعبیر به جنگ رسانه‌ای و ماهواره‌ای شد که قطعا در موضوع جنگ به مفاهیمی از جمله فتح و شکست نیز باید اندیشید. 🔸نگارنده این سطور درخصوص این نوع جنگ بر این باور است که در آن ایام، نوع تقابل یکی از طرفین در نهایت منجر به فتح و تسخیر جغرافیای فکری طرف دیگر می‌شد؛ اما با گسترش فضای اینترنت این نوع پیروزی نیز نمی‌تواند اهداف مورد نظر طراحی شده صاحبان قدرت و ثروت و شهرت را تحقق بخشد، بلکه جامعه هدف و مخاطبینشان باید مسخ شوند و به‌طور کامل در اختیار رسانه‌های آنها قرار بگیرند. 🔸حرص و ولع به ثروت و قدرت و امراض و اغراض سیاسی و اجتماعی و فرهنگی، عواملی هستند که در عصر تبادل و انفجار اطلاعات، موجبات تولید محتوای رسانه‌ای را فراهم می‌کنند و در این میان برنده آن رسانه‌ای است که بتواند به هر طریق ممکن مخاطب را در اختیار داشته باشد. 🔸موازی سازی خط خبری با فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی توسط این رسانه‌ها از اقدامات بسیار پراهمیت و تاکتیکی مؤثر است که مقدمات باور عمومی بر خبر تولید شده و ایجاد هیجانات را فراهم می‌کند. 🔸گاهی یک اتفاق دارای شعاع تاثیرگذاری بسیار کمی است و اصلا ماهیت و ارزش خبری ندارد؛ اما جریان رسانه‌ای اصلی با توجه به موضوع تصمیم می‌گیرد با هر شکل ممکن بر دامنه آن بیفزاید و مدتها اذهان و افکار را با آن خبر جهت تهییج جامعه در اختیار بگیرد. 🔸رهبر انقلاب اسلامی درسال ۹۷ با اشاره به ابزاررسانه فرمودند: « دشمن از ابزار رسانه استفاده می‌کند برای اثر گذاری بر افکار عمومی. توجه کنید به ابزار رسانه، ابزار مهم است واگر دست دشمن باشد، ابزار خطرناکی است» و در ادامه ایشان با اشاره به اثر گذاری جنگ رسانه‌ای، این اثر گذاری را به مثابه سلاح شیمیای معرفی می‌کنند که در پس استفاده دشمن از این سلاح، قطعا تلفات نیروی انسانی- با تاثیر برافکارعمومی- برای ما حاصل خواهد شد. 🔸در این شرایط مردم اگر هوشیاری و وسواس لازم برای دریافت اخبار از منابع واقعی را نداشته باشند؛ دستشان عاری از امید خواهد شد در حالی‌که جریانهای خبری، کلاغ گونه موجهای خود را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرده‌اند و مشتاقان نیز با انتشار اخبار آنها به شعف آمدند و دشمنان با شایعه سازی بار و ‌بندیل خویش را بسته‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 چقدر قشنگ گفت ان شاءالله همگی عاقبت بخیر بشیم
🔷 ۱ مهر روز دوم هفته دفاع مقدس گرامی باد. ♦️شهید آوینی: «دیدم كه جنگ برپا شده بود تا از این خاک دروازه‌ای به كربلا باز شود و مردترین مردان در حسرت قافله‌ عشق نمانند و چنین شد.» 🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
📝📝 ده پرسش‌ خبرنگار کیهان از پیامبر اکرم ✍️ محمد سلطانی رنانی، استاد دانشگاه ✅ فرض کنید نشست خبری برگزار شود و پیامبر اکرم، تشریف بیاورند و از سرتاسر جهان، خبرنگاران و اصحاب رسانه برای پرسش‌و گفتگو بیایند. فکر می‌کنید خبرنگار کیهان غیر پرسش‌های زیر را مطرح کند: 🔹 ۱. هر چند نسبت به شخص شما اظهار ارادت می‌کنیم، ولی برخی از روابط خانوادگی شما جای ابهام دارد؛ واقعا چرا با دختر ابوسفیان، بزرگترین دشمن اسلام و مسلمانان، ازدواج کردید؟ و با دختر برخی از افراد معلوم‌الحال که ما علاقه‌ای به آنان نداریم! و بدتر! از همه این‌‌ها، چرا با یک دختر یهودی، صفیه، که پدرش از یهودیان صهیونیست و ستیزه‌جو بود، پیمان ازدواج بستید؟! 🔹۲️. رای ما قابل هضم نیست که در صلحنامه حدیبیه به همه شرایط ذلت‌بار! مشرکان تن دادید، حتی لقب «رسول‌ الله» را از پیش نام خود برداشتید تا با چند طایفه مشرک صلح کنید؟! اگر مسلمانان همواره می‌جنگیدند و همه به فیض شهادت می‌رسیدند، بهتر از پذیرش چنین صلحنامه‌ای نبود!؟ 🔹۳️. چرا افرادی را که با اصول و ارز‌ش‌های ما زاویه دارند، و بر مدار شریعت نیستند، در حکومت خود به کار گرفته‌اید؟ امثال خالد بن‌ولید، با آن جنایات و مسلمان‌کُشی‌اش در نبرد احد، در حکومت شما، مورد نظر قرار گرفته و گاه‌وبی‌گاه به او پست و ماموریت هم می‌دهید؟! واقعا چرا؟! 🔹۴️. از خالد بن‌ولید هم چشم بپوشیم، از قاتل سیدالشهداء، حمزه چگونه می‌توانیم چشم بپوشیم؟! حمزه ، عمو، برادرِ هم‌شیر و دوست صمیمی شما بود. حمزه در جنگی که ابوسفیان آتشش را برافروخت، به دستور هند همسر ابوسفیان، و به دست وحشی، برده هند، به شهادت رسید! خود شما دیدید که با پیکر آن شهید بزرگوار چه کرده بودند، و شما هر سه نفر، ابوسفیان و هند و وحشی را به یک اظهار اسلام بخشیدید و در جامعه اسلامی پذیرفتید؟! دست‌کم یک گزینشی، یک کارگروه تایید صلاحیت نگذاشتید تا مسلمان واقعی از ظاهری را تشخیص دهیم؟! 🔹۵️. چرا بازار مدینه را آزاد گذاشته‌اید؟! نکند شما هم به بازار آزاد و اقتصاد لیبرال اعتقاد دارید؟! چرا بر کالاها قیمت‌گذاری نمی‌کنید؟! چرا با دستورالعمل، بازار را کنترل نمی‌کنید؟! تجارت، صنعت، کشاورزی، آزاد؛ نه مجوّزی نیاز دارد، نه آیین‌نامه، نه دستورالعمل حاکمیتی؟! 🔹۶️. واقعا جای شرمساری است! شما تنها یک دختر دارید، و پسرعموی شما، علی، داماد شماست. حال این رزمنده که از بدر و احد و خندق زخم‌ها بر بدن دارد، باید برای تأمین معاش خودش، برود با یک شترِ آبکشی، مزارع یهودیان مدینه را آبرسانی کند تا چند درهمی به او مزد بدهند؟! یک مقام معاونت یا مشاورت برایش تعریف کنید و با حقوق مکفی از بیت‌المال تامینش کنید تا دیگر نیاز به کار روز‌مزد نداشته باشد؟! 🔹۷️. همگان را آزاد گذاشته‌اید که هر چه می‌خواهند در مدینه به شما بگویند؟! اوس، خزرج، یهودیان، مشرکان، هر گروه و دسته‌ای برای خودشان، شاعر دارند، رسانه دارند، خبر می‌آورند و خبررسانی دارند، هر کسی می‌‌آید و از شما سوال می‌کند و شما هم پاسخ می‌دهید؟! حتی به شما اعتراض هم می‌کنند بعدش هم آزادانه راست‌راست در کوچه و خیابان راه می‌روند؟! چرا هیچ وقت بر دهان اینها مشت نمی‌زنید؟ می‌گذاشتید چهارتا از این خبرنگارهایِ هم‌خط دشمن و شاعران فاسق را نفله کنیم، بقیه حساب کار دستشان می‌آمد! . 🔹۸. ️این عبدالله بن‌ابی را تا آخر زندگی‌اش آزاد گذاشتید؟! نه حصر و نه حبس؟! طرف در نبرد احد، آن قدر کارشکنی کرد تا یک سوم رزمندگان را از میانه راه بازگرداند. بعد از فاجعه احد، خودش و همفکرانش چقدر مجاهدان و شهیدان را ریشخند کردند! نه او را محاکمه کردید، نه خانه و مزرعه و کسب‌وکارش را مصادره کردید؟! چرا وقتی مُرد، رفتی بر پیکر او نماز میت خواندی و برایش طلب مغفرت کردی؟! 🔹 9. این چه وضعی است در مسجد شما؟! یک میله‌ نبسته‌اند که شما و اصحاب والامرتبه شما را از عموم مردم جدا کنند؟! یک صحرانشین عرب می‌آید و اسلام می‌آورد و همان ساعت در نماز جماعت زانوبه‌زانو اصحاب با سابقه می‌نشیند؟ مثل همه لباس می‌پوشید، با همه مردم حلقه‌وار می‌نشینید 🔹 10. دیروز دیدم همسر شما عائشه در کوچه با مرد مسلمانی سخن می‌گفت! ام‌سلمه، دیگر همسرتان نیز همین طور؟! سلمان به خانه دخترتان فاطمه می‌رود و با او سخن می‌گوید! زنان در کوچه و خیابان می‌آیند، به مسجد شما هم می‌‌آیند، هیچ پرده‌ای هم در مسجد میان مردان و زنان نزده‌اید! در مسجد شما اختلاط مرد و زن شده است! بعضی از این دخترها و زن‌ها یقه دشداشه‌شان باز است، خودتان هم می‌دانید که زیر دشداشه‌شان شلوار نمی‌پوشند؟! فقط گفته‌اید که خداوند رحمت کند زنانی که شلوار بپوشند و از خانه بیرون بیایند! همین؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 فرونشست بلای جان میدان نقش‌جهان مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان: 🔸خشکسالی، تمدن کهن نقش‌جهان و بناهای تاریخی را نشانه گرفته و مردم از زندگی در شهری که خانه‌های آن در معرض خطر ریزش است، هراس داشته و مهاجرت را انتخاب ‌می‌کنند. 🔸میدان نقش‌جهان در سال ۱۳۱۳ به شماره ۱۰۲ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده و در اردیبهشت ۱۳۵۸ نیز با شماره ۱۱۵ جزء نخستین آثار ایرانی بود که به‌عنوان میراث جهانی یونسکو به ثبت جهانی رسیده است.
📣 برخی از فواید شگفت‌انگیز قارچ 🔸ضدسرطان 🔸تقویت ایمنی بدن 🔸کاهش کلسترول 🔸حاوی ویتامین ب و د 🔸کاهش التهاب 🔸کمک به بیماران سرطانی 🔸مبارزه با پیری زودرس
📣 ترفند های بیدار کردن بچه ها برای مدرسه
📣 افزایش شمار متقاضیان تغییر نام در اصفهان مدیر کل ثبت احوال اصفهان: 🔸۲ هزار و ۸۲۵ نفر در استان در ۶ ماه نخست سال‌جاری نام خود را تغییر دادند که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است. 🔸تعداد افرادی که نیمه نخست سال گذشته در استان اصفهان نام خود را تغییر دادند ۲ هزار و ۷۱۹ نفر بود. 🔸بیشترین اسامی که دختران انتخاب کرده و نام خود را به آن تغییر دادند زهرا، نازنین زهرا، مریم، سارا و بهار بوده است. 🔸بیشترین اسامی که پسران انتخاب کردند و نام خود را به آن تغییر دادند علی، محمد، امیرعلی و امیر عباس است.
اخراج ۳۶ نفر در دولت پزشکیان 📛 وزارت آموزش و پرورش در سایه انفعال مجلس و کمیسیون آموزش و مجموعه های مانند «دفتر» وارد شده است. 📛در حالی که دکتر کاظمی چهره‌ای انقلابی از خود در مجلس به نمایش گذاشت پس از استقرار در وزارت آموزش و پرورش انتصابات شائبه داری را آغاز کرد و عملا در حال بازگرداندن ریل آموزش و پرورش به دوران است. 📛یکی از عناصر اصلاح طلب تندروی دولت روحانی خانم حکیم زاده است که دوباره به معاونت ابتدایی منصوب شد. 📛همچنین وزیر آموزش و پرورش با حذف دکتر همتی فر که یک نیروی متخصص و انقلابی بود همین خانم را با حفظ سمت به سمت سازمان تعلیم و تربیت کودک کرد. 📛خانم حکیم زاده بلافاصله پس از انتصاب ضمن عزل فوری معاونین ۳۶ نیروی نخبه در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی شاغل در سازمان را کرد. 📛این در حالی است که دولت پزشکیان از یک سو افراد دارای سوابق روشن تخلف را به دانشگاه ها و مراکز دولتی بازمی گرداند و از سوی دیگر با خشن ترین وجه نیروهای انقلابی را از بدنه دولت حذف می کند. 🟢لازم به ذکر سازمان تعلیم و تربیت کودک با تاکید ویژه رهبر معظم انقلاب تاسیس شد... 🆘 اصلاح طلبان چه برنامه‌ای برای تربیت کودکان ما دارند... همه باید پای کاربیایند...غلط ترین کار اینست که صبر کنیم تا ببینیم دولت چکار می کند