👇👇کرونا آمد تا بفهماند👇👇
😎 انسانِ مدرن عصر ماشینیسم ، گمان میکرد با قدرت متکی به علم خود میتواند بر طبیعت فائق آید و بدون خدا ، عالم را بچرخاند. حالا چقدر انسانِ عصر تکنولوژی به ضعف خود پیمیبرد؟
🔶 ویروس کرونا آمد تا بفهماند: « وَخُلِقَ الْإِنسَانُ ضَعِيفًا » انسان ضعیف آفریده شده است.
👈 وحشت و ضعف جامعه بشری را ببینید ، همگان را ترس و واهمه برداشته ، حتی شاید این ویروس آنقدرها هم خطرناک نباشد اما حس روانی ناامنی ایجاد کرده است از هجوم مردم به داروخانه ها و فروشگاهها تا تمهیدات پیچیده دیگر.
🔶 ویروس کرونا آمد تا بفهماند :
« يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ »
ای انسان ، چه باعث شد که به خدای کریم بزرگوار خود مغرور گشتی.
👈 علم مدرن ما را مقابل خدایمان مغرور کرد و خیالات برمان داشت که ما میتوانیم با علم ناقص خودمان همه چیز را حل و فصل کنیم
👈 ترس حاصل از کرونا برای مومن نشانه شکرگزاری است و برای آنانی که به خدا ایمان ندارند یک آیه است تا به فکر فرو روند.
الان که در تنگنا هستیم
الان که حتی یک عدد نان رو با استرس میخریم
الان که از ترس تو خونه خودمون موندیم که داره برامون حکم زندان و پیدا میکنه دارم میشمارم و میشمارم چه چیزایی و باید بابتش شکر میکردم و غافل بودم
خدای من استغفار میکنم
برای همه ی اون شکرهایی که نکردم
برای اون نعمتهایی که برام عادی شده بود و الان نبودش زندگیمون رو مختل کرده است.
🔆👈 هیچ دعایی ، هیچ جلسه ای ، نمیتونست مثل این موجود کوچیک میکروسکپی منو متوجه تو و نعمتهای تو کنه
خدای مهربان یکبار دیگر بهمون رحم کن
خدایا آرامش را به زندگی همه برگردان
چرا که ما هیچ پناهی جز تو نداریم
💖 آمین یارب العالمین💖 🤲
امروز اگر دغدغهمند و نگرانید
«در خانه بمانید»
بر آتش بحران همگى گل بنشانید
«در خانه بمانید»
پیشنیه تاریخى دیرینه دوران
اى ملت ایران
گر مدعى دانش و فرهنگ جهانید
«در خانه بمانید»
در رشت و قم و نصفجهان و رى و کرمان
در مشهد و تهران
یا ساکن شیراز و اراک و همدانید
«در خانه بمانید»
خدمت به اطبا و پرستار نکردید، نکردید
در شهر نگردید
خیرى نرساندید اگر، شر نرسانید
«در خانه بمانید»
خواهید که ایران بشود فاتح و پیروز
در موسم نوروز
اینقدر از این شهر به آن شهر نرانید
«در خانه بمانید»
فرصت شده در خانه به هم عشق بورزید
هر روز بخندید
وقت است غبار از دل و از خانه تکانید
«در خانه بمانید»
یکوقت عزیز خودتان میرود از دست
این واقعیت هست
من آنچه که شرط است نوشتم که بدانید
«در خانه بمانید»
بر کاسب و مستأجر و خود رحم نمایید
محبوب خدایید
این فرصت پیشآمده را قدر بدانید
«در خانه بمانید»
آن چند سلبریتى معروف که هستند
گویید برقصند
کمتر وسط غصه ما، دُر بفشانید
«در خانه بمانید»
اى محتکران نان نخورید، از تب ویروس
اى عده منحوس
بر گرده مردم همهتان، بار گرانید
«در خانه بمانید»
خنجر به دُم فیل زدى هفتهاى یکبار
اى دولت پرکار!
بهتر که نیایید که اسباب زیانید
«در خانه بمانید»
اى ملت ما بدتر از این را گذراندید
در بند نماندید
چون رود خروشان همگى در جریانید
«در خانه بمانید»
این مملکت از روز ازل، مال حسین است
بینالحرمین است
در خلوت خود بعد دعا، روضه بخوانید
«در خانه بمانید»
این عماریون
🔰 چهکار کنیم که بلاهای قبل از ظهور کم بشود؟
🔰 پیشنهاد چلّهگیری قبل از ماه رمضان
🔰 باهم همعهد بشویم که «چهل سحر» به امامزمان(ع) توجه پیدا کنیم
🔻 پیامفتنههای جهانی آخرالزمان(۱)
🔸 برای اینکه بلاهای قبل از ظهور کمتر بشود، باید چهکار کنیم؟ اول باید به فلسفۀ این بلاها نگاه کنیم و بدانیم که این بلاها میخواهد کاستیهای ما را در معرفت نسبت به ضرورت ولایت ولیّالله، جبران بکند و بدانیم که نمیشود جهان بدون وجود ولیّ خدا اداره بشود و الان چه خائنینی دارند جهان را اداره میکنند و این بلاها را بر سر مردم میآورند.
🔸 وقتی به بلایای آخرالزمان نگاه میکنیم، باید به سمت «معرفت نسبت به ولیّالله» برویم و هرچه بیشتر به حضرت ولیّ عصر(ع) توجه پیدا کنیم.
🔸از الان چهل روز، تا ماه رمضان فرصت داریم. هرکدام برای خودمان میتوانیم یک برنامهای را اجرا کنیم که به آن «چلّهگیری» میگویند؛ یعنی چهل روز به عبادت بپردازیم، به سبک زندگی خودمان توجه کنیم و تغییراتی را در آن ایجاد کنیم تا بتوانیم آمادۀ آن ماه مبارک رمضانی بشویم که خداوند مژدۀ ظهور را در آن ماه مبارک به مؤمنین عنایت خواهد کرد.
🔸الان با همین اضطراب و اضطرار-که در این حوادث اخیر ایجاد شده است- شروع کنیم و مثلاً تا ماه رمضان هر روز صبح دعای عهدمان دیگر ترک نشود، یا شروع کنیم سحرها در قنوت نماز شب، دعای فرج را بخوانیم که اینهمه بزرگان به آن سفارش کردهاند.
یا اینکه بعد از نماز شب و قبل از نماز صبح، همدیگر را بیدار کنیم و دعای فرج را بخوانیم. میلیونها نفر همه باهم، همعهد بشوند که این کار را انجام بدهند.
🔻 ارکان برنامۀ چهلروزه تا ماه رمضان:
۱- چهل سحر، توجه به امامزمان(ع) با دعای فرج و دعای عهد
🔸حالا که از این مجالس معنوی محروم هستیم، بیاییم توجه به حضرت ولیعصر(ع) پیدا کنیم، همه باهم همعهد بشویم که بهمدت چهل سحر، توجه به حضرت ولیعصر(ع) پیدا کنیم؛ با دعای فرج و با دعای عهد. وقتی در چنین شرایطی قرار گرفتیم این اضطرار ما را اولیاء خدا حتماً میبینند و حتماً به ما توجه میکنند.
۲- تمرین تقوا و تغییر در سبک زندگی
🔸جدای از این ذکر و توجه به حضرت ولیعصر(ع) در بقیۀ زندگی خودمان هم تغییراتی ایجاد کنیم. آقای بهجت(ره) میفرمود: هیچ ذکری بالاتر از «ذکر عملی» نیست؛ یعنی همان ترک معصیت در اعتقادیات و عملیات. در واقع ایشان «تقوا» را بهعنوان بالاترین ذکر، میشمارند.
🔸ما چهل روز تا ماه رمضان فرصت داریم که در متن این بلایا، به سمت تقوا برویم. بر اساس آیات قرآن و روایات هم تقوا در برطرفشدن بلایای بزرگ از سر فرد و جامعه بسیار مؤثر است.
۳- افزایش محبت و مواسات و رفتار فداکارانه بین مردم
🔸برای عبور از این بلایا در درجۀ اول، باید به ساحت مقدس امام زمان(ع) توجه و معرفت پیدا کنیم. بعد از توجه به حضرت، سراغ توجه به خودمان و رعایت تقوا برویم. در جریان رعایت تقوا هم باید موضوع «مواسات» را خیلی برجسته کرد؛ یعنی مؤمنین تا میتوانند باهم مهربان و فروتنانه رفتار کنند. این بلاها میآید تا دلهای ما را بههم نزدیک کند و نسبت به همدیگر، فداکارانهتر رفتار کنیم.
۴- توجه بیشتر به قرآن و حفظ قرآن
🔸 کار دیگری که خوب است در این چهلروز تا ماه مبارک رمضان انجام بدهیم، توجه بیشتر به قرآن است. که ما را آمادۀ ورود به ماه رمضان خواهد کرد. در این نوروز و این قرنطینههای خانگی یک فراغتی پدید آمده و خوب است که از آن استفاده کنیم برای حفظ قرآن (پیشنهاد ما بر اساس برخی روایات، پنج جزء آخر قرآن است؛ یعنی از سورۀ محمد(ص) تا آخر قرآن)
۵- چهل روز «روضۀ خانگی» با استفاه از فضای مجازی
🔸ما در این وضعیت، داریم از جلسات روضه و هیئت محروم میشویم. ولی میتوانیم-با استفاده از فضای مجازی- روضهها را ببریم داخل خانهها برقرار کنیم. شاید خیلیها رویشان نشود در خانۀ خودشان روضه بگیرند، اما میتوانند از شبکههای اجتماعی استفاده کنند و سرِ یک زمانی باهم قرار بگذارند و اعضای هیئت رأس آن ساعت، آماده باشند و با برقراری ارتباط مجازی، شرایطی ایجاد کنند که هرکسی در گوشۀ خانۀ خودش، یک روضۀ خانگی بگیرد. اگر جلسات هیئت، هفتگی بود، الان میتوانیم هر شب این جلسات روضه را در خانهها برگزار کنیم. خوشا به سعادت کسانی که موفق میشوند یک چلّه، زیارت عاشورا بخوانند.
👤علیرضا پناهیان
🚩شهرری- ۹۸.۱۲.۲۳
این عماریون
تحول در دستگاه ولایت ؛ مطالبه برزمین مانده ولی فقیه 4️⃣
رهبرانقلاب،عزتمندانه انتقاد ازمنصوبین خود رامجاز
میدانند.
⚡️کسانی که تلاش میکنند جلوی این انتقادات رابگیرند، تنها ترسشان ازاینست که کارنامه آلوده شان مورد ارزیابی مؤمنین قرار بگیرد.
امام خامنه ای:
يكي ازاين اعتراضها،اعتراض به صدا وسيما بود
❗️واينكه بعضي ميگويند اگرچنانچه صدا وسيما را نقد كنيم،برخلاف رهبري مطلبي گفته ايم؛چرا؟
چون رهبري رئيس صدا وسيما را معين ميكند!
❌اگر واقعاً ملاك اين باشد، كه آدم بايد به هيچكس اعتراض نكند؛چون رئيس قوه ي قضائيه را هم رهبري انتخاب ميكند،رئيس جمهورهم بعد ازانتخابات،تنفيذ رهبري دارد؛ميگويد نصب كردم.پس بايد به هيچكس اعتراض نكرد.
نه آقا،اولاً صدا وسيما را رهبري اداره نميكند؛اين معلوم باشد. صداوسيما را رئيس صدا وسيما اداره ميكند.ورهبري هم درموارد زيادي اعتراضهائي دارد....
✅ انتقاد شما ازصدا وسيما مطلقاً به رهبري منتقل نميشود. شما حق داريدانتقاد كنيد؛هيچ اشكالي ندارد.
۱۳۸۷/۰۷/۰۷
این عماریون
📌#سالروز_یک_اتفاق_تلخ
بسم الله الرحمن الرحیم
چهار سال پیش در دیداری که نمایندگان حوزه با امام خامنه ای داشتند با مطالبه ای صریح مبنی بر اینکه در حوزه های کشور خطر انقلاب زدایی وجود دارد مواجه شدند.
♦️امام خامنه ای
اگرچنانچه ما دیدیم تلاشهایی دارد انجام میگیرد برای اینکه ازحوزهی علمیّهی قم #انقلاب_زدایی کنند،بایداحساس خطر کنیم. عرض من با شما نمایندگان عزیز طلّاب و فضلا این است:اگردیدید انقلابزدایی دارد انجام میگیرد باید احساس خطرکنید.
خب،احساس خطرکردن کافی نیست،باید به فکر علاج بود؛ علاج هم تدبیر لازم دارد، فکر لازم دارد؛ این اهمّیّت اجتماع شما را نشان میدهد. باید افراد صاحب فکر بنشینند فکر کنند. مخالفت با انقلاب هم دوجور است: یکوقت #صریحاً کسانی با انقلاب مخالفت میکنند -که این هم در حوزه وجود دارد...
یکوقت هست که نه، صریحاً با انقلاب مخالفت نمیشود، [بلکه] با #مبانی_و_مبادی_اعتقادی_انقلاب #مخالفت_میشود؛ روی اینها باید #حسّاس بود.
۹۴/۱۲/۲۵
اما آنقدر این مطالبه ی امام امت بر زمین ماند تا اینکه حضرت آقا در دی ماه امسال نیز دوباره صیانت از طلاب انقلابی را به شورای حوزه گوشزد کردند
♦️دشمن برای شناسایی #نقاط_مؤثر_انقلاب و ضربه زدن به #مبانی_اساسی آن برنامه دارد و ازجمله مقاصد آنها حوزههای علمیه است. #صیانت_از_شور_انقلابی و #طلاب_جوان با توجه به آنچه امام راحل دراواخر حیات مبارکشان بیان فرمودند -منشور روحانیت- یک ضرورت است.
دیدار شورای عالی حوزه های علمیه _دی ماه 98
این همه سال مطالبه آقا بر روی زمین ماند بعد هم به خودمان میگوییم انقلابی
این عماریون
🍃⚜آیت الله مجتهدی ره
💠استغفار ڪردن زیاد ۴ خاصیت دارد:
🔹رهایے از غم و اندوه
🔸احساس امنیت
🔹نجات از تنگناها
🔸زیاد شدن رزق و روزی
اَستَغفِراللهرَبےوَاتوبُالیهْ
💠