کیهان بررسی میکند
❇️ گسترش همکاریهای دوجانبه با کشورها راهکار دور زدن تحریمهای پولی و بانکی
🔸توسعه همکاریهای پولی و بانکی دوجانبه با کشورها، راهکار دور زدن تحریمهای اقتصادی علیه کشورمان است که اتصال شبکه پرداخت بانکی ایران و روسیه یکی از نمونههای این همکاریهاست و باید با دیگر کشورها هم برقرار شود.
🔸ایران در حال گسترش کانالهای مالی خود با جهان است و بر همین اساس، گام نخست اتصال شبکه بانکی روسیه و ایران گامی مهم در راستای دور زدن سیستم پرداخت غربی و تحریمهای آن است که میتواند حجم تجارت دوجانبه را افزایش دهد و فرصت بزرگی برای تبادل کالاهای دو کشور فراهم کند.
🔸محمدرضا فرزین روز دوشنبه در مراسم رونمایی طرح اتصال شبکههای پرداخت کارتی شتاب ایران و میر روسیه تصریح کرد: گامی بزرگ در جهت دلارزدایی و تسهیل روابط اقتصادی میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و روسیه برمیداریم. با اتصال شبکههای پرداخت ملی دو کشور، مرزهای پرداختهای الکترونیکی از میان برداشته شد.
❇️ شرق مردهشوره؛ فرقی نمیکنه بایدن باشه یا ترامپ؟!
🔸در حالی که صاحبنظران داخلی و خارجی، دونالد ترامپ را غیر قابل پیشبینی و غیر قابل اعتماد ارزیابی میکنند، برخی محافل غربگرا مدعیاند که ترامپ، قابل اعتماد بلکه فرصتی برای تعامل است که نباید او را از دست داد!
🔸در حالی که اصلاحطلبان بسیاری در گذشته بر دیوانه و روان پریش بودن ترامپ تأکید کردهاند، روزنامه غربگرای شرق در تیتر صفحه اول خود نوشت: ترامپ یک فرصت است؛ نباید آن را از دست بدهیم.
🔸این روزنامه از قول فردی به نام محمدعلی سبحانی (سفیر اسبق در قطر و لبنان و مدیرکل خاورمیانه وزارت خارجه در دولت خاتمی) نوشت: دونالد ترامپ یک تاجر و کاسب کار است، اما به باور من او یک سیاستمدار زبردست هم هست؛ به همین دلیل تفاوت او با دیگر چهرههای سیاسی در آمریکا و دیگر رؤسای جمهوری این کشور آن است که او از منظر اقتصاد و تجارت به حوزه سیاست و دیپلماسی نگاه میکند و اصطلاحاً نوعی تحلیل «سود و زیان» یا «هزینه و فایده» از معادلات سیاسی دارد. برخلاف آنچه تصور میشود به باور من همین نگاه سود و زیان و هزینه و فایده ترامپ بستری را ایجاد خواهد کرد و حتی من توصیه میکنم میزانی از همکاریهای منطقهای با آمریکاییها، فارغ از مسئله مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیم بر سر پرونده هستهای درخصوص پایان دادن هرچه سریعتر به تنش و درگیری در خاورمیانه شکل بگیرد و این پیشنهاد من اگر واقعاً اجرائی شود بزرگترین ضربه را به دولت رادیکال اسرائیل و شخص نتانیاهو خواهد زد.
🔸غلطاندازی شرق در حالی است که این روزنامه و دیگر نشریات غربگرا، روی پیروزی دموکراتها شرطبندی کرده بودند و چند روزی را در شوک پیروزی کسی سپری کردند که برای مذاکره با دولت روحانی ۱۳ شرط گذاشته بود و درباره پیشنهاد مذاکره از سوی کسانی مثل ظریف توئیت میزد: نه مرسی!
🔸ترامپ همان کسی است که دولتمردان روحانی پیشبینی میکردند امکان ندارد از برجام خارج شود، اما در اثر انفعال و وادادگی و وابستگی بیش از حد همان دولت به برجام و تضمین داده شده به خانم موگرینی، جرئت کرد توافق هستهای را زیر پا بگذارد. با این وجود، گویا مأموریت شرق، بزک دولتهای آمریکا فارغ از دموکرات یا جمهوریخواه بودن آنهاست.
🔸برخلاف فضاسازی شرق برای احیای دیپلماسی التماسی (بر مبنای ادعای پیشبینی پذیری ترامپ)، «اسفان والت» سردبیر نشریه فارین پالیسی در آمریکا تأکید کرد: ترامپ، پیشبینیناپذیر است. او که استاد دانشگاه هاروارد است، مینویسد: ترامپ غیرقابل پیشبینی خواهد بود.
🔸در همین حال روزنامه اعتماد، از قول محمد خواجویی (مدیرگروه مطالعات لبنان مرکز تحقیقات استراتژیک خاورمیانه)، ترامپ را غیر قابل پیشبینی خوانده و نوشت: استراتژی رئیسجمهور غیرقابل پیشبینی آمریکا درباره ایران مبهم است.
❇️ ۳ سال حکومت امیرکبیر گونه شهید رئیسی و لزوم استفاده از تجارب آن در دولت چهاردهم
🔸🔸🔸
🔸سه سال حکومت شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی به تعبیر رهبر معظم انقلاب امیرکبیرگونه بود و بسیاری از اقدامات و کارهای جدید را پایه گذاری کرد، دولت چهاردهم نیز میتواند با الگوگیری و استفاده از راهکارهای دولت سیزدهم، این مسیر مردمی را پیش ببرد.
🔻دولت سیزدهم درحالی شروع شد که فوتیهای کرونا به بیشترین میزان خود رسیده بود و وضعیت واردات واکسن نیز مناسب نبود. تورم در اوج خود به سر میبرد و از طرف دیگر کسب و کارها و تولیدات داخلی نیز طی انتشار این بیماری تعطیل و یا نیمه تعطیل
شده بود.
🔻خزانه خالی تحویل داده شده به دولت شهید رئیسی به کنار، بدهکاری دولت به تامین اجتماعی و دیگر بخشها نیز به معضلی حل ناشدنی تبدیل شده بود و نقدینگی ایجاد شده نیز همچون سیل هر چه توسعه و پیشرفت بر سر راه خود میدید را تخریب میکرد.
🔻همچنین روابط با کشورهای همسایه به علت سرمایهگذاری هشتساله دولت روحانی بر روی غرب و آمریکا میتوان گفت از میان رفته بود. پایبندی ایران به FATF و اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند آن نیز راههای خنثی سازی تحریمها را نیز کور کرده بود.
🔸در این شرایط بود که شهید رئیسی دولت را با شعار «دولت مردمی» تحویل گرفت و کار خود را آغاز کرد.
🔸در واقع دولت سیزدهم با هدف و اولویت تکمیل طرحهای نیمه تمام جلو رفت و به همین خاطر نیز بسیاری از مشکلات مردم مناطق را حل و فصل میکرد. به طور مثال تنها در چند مورد محدود میتوان به افتتاح بیمارستان شهریار پس از ۳۴ سال، پروژه آبرسانی به همدان پس از ۱۷ سال و تعیین تکلیف پتروشیمی بروجن پس از ۱۷ سال اشاره کرد.
🔸دولت چهاردهم نیز در آستانه پر کردن نیمی از سال اول دولت خود است. مسعود پزشکیان، رئیسجمهور دولت چهاردهم با تاکید بر کار جهادی و همچنین پیگیری مشکلات مردم کار خود را شروع کرد و یکی از اقداماتی که دولت چهاردهم میتواند از آن به عنوان الگو و تجربه استفاده کند، سفرهای استانی است.
🔸از مواردی که میتوان به عنوان اقدام عزتمندانه دولت چهاردهم یاد کرد، ادامه دیپلماسی عزت دولت سیزدهم است.
🔻شهید رئیسی با دید همکاری و توسعه روابط با کشورهای همسایه و محدود نکردن زمین بازی کشور در غرب دیپلماسی عزتمندانه را همراه با شهید دکتر امیرعبداللهیان پیش برد. عزتی که به دنبال آن ایران عضو اصلی بریکس شد و همچنین روابطی که با کشورهای همسایه رو به تیرگی رفته بود مجددا احیا شد.
🔸شهید جمهور همچنین در قراردادی با سریلانکا، ابر پروژه «اومااویا» را به کمک متخصصین ایرانی افتتاح کردند. این پروژه را درحالی متخصصان ایرانی به سرانجام رساندند که کشورهای غربی و اروپایی از ساخت آن سر بازمیزدند و ساخت آن را ناممکن میدانستند.
دولت چهاردهم نیز با حضور در کشورهای همسایه و منطقه، میتواند بر روی تخصص مهندسان ایرانی نیز سرمایهگذاری و حساب کند.
❇️شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۱
🔹 حدود شش ماه از شهادت رئیس جمهور خدمتگزار می گذرد. همچنان یاد و مرام او می تواند برای مدیران ما در عبور از چالش ها، الهام بخش و راهگشا باشد. آنچه در ادامه می خوانید، تبیین شخصیت و مکتب مدیریتی شهید رئیسی از زبان رهبر حکیم انقلاب است:
🌹رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (۱۴۰۳/۳/۱۴):
🔻رئیسی عزیز در خدمتگزاری به کشور یک نصاب تازهای را به وجود آورد/ ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا برجستهتر کرد/ هرکدام از اینها برای رؤسای جمهور آینده ما سرمشق است
🔹همه اعتراف کردند که مرد کار بود. مرد عمل بود. مرد خدمت بود. مرد صفا و صداقت بود. این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور یک نصاب تازهای را به وجود آورد.
🔻برای مردم کرامت قائل بود، عزت قائل بود. میدان میداد به مردم، به جوانها، برای اظهار نظر.
🔹به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد میکرد، پاسخ تند، پاسخ زشت، پاسخ عصبی، به کسانی که حتی به او اهانت کرده بودند، نمیداد. متقابلاً در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت. صریح صحبت میکرد، مرزیندی صریح داشت، به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد.
🔻در مسائل خارجی از فرصتها به بهترین وجهی استفاده کرد. ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد.
🔹هر کدام از اینها برای سیاستمداران ما، برای رؤسای جمهور آینده ما، برای کسانی که در یک بخشی مورد اعتماد ملت قرار میگیرند، یک سرمشق است.
🌹 رهبر انقلاب در دیدار مردمی عید غدیر (۱۴۰۳/۰۴/۰۵):
🔻رئیس جمهور فقیدمان شهید خدمت، رئیسی عزیزُ به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشت. من ایشان از قبل میشناختم و در دوره سه ساله نیز مرتب با نن دیدار داشت و ملموس بود که با اعتقاد و دل و جان حرکت میکند.
🔹در کشور امکانات زیادی داریم که برخی طبیعی هست و برخی نیز بعد از انقلاب به مرور تولید شده است و برخی دولتها از این ظرفیت واقعاً استفاده نکردند و برخی دولتها استفاده کردند و برخی نیز خوب استفاده کردند و دولت سیزدهم خوب استفاده کرد و اگر دولت ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل میشد.
🔻شهید رئیسی (رضوان اللّه تعالی علیه) اهل کار جهادی بود؛ واقعاً شب و روز نمیشناخت؛ واقعاً دنبال آفرین و احسنت برای اینهمه کاری که میکرد نبود؛ این را ما از نزدیک دیدیم، حس کردیم. به معنای واقعی کلمه تلاش میکرد، کار میکرد، هر آنچه از دستش برمیآمد انجام میداد، خیلیها هم نمیفهمیدند؛ یعنی کارهایی نبود که جلوی چشم مردم باشد، ولی کار میکرد.
🌹 رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری آقای پزشکیان (۱۴۰۳/۵/۷):
🔻چهار سال زود میگذرد، لکن در همین مهلت زودگذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد، کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای رئیسیِ عزیزِ ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد، کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءالله ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.
🔸ادامه دارد
❇️شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۲
رهبر انقلاب: یک خصوصیت آقای رئیسی خستگیناپذیری از کار بود/ مکرر ایشان را توصیه میکردم مقداری استراحت کنند اما میگفت من خسته نمیشوم/
🌹رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم (۱۴۰۳/۴/۱۷):
🔻یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همهی ماها، برای دولتها و رؤسای دولتها، برای اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، برای مردم احترام قائل بود، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را با حضور در میان مردم، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزیهای خودش قرار میداد... این درست همان چیزی است که مورد نظر اسلام است؛ یعنی با مردم بودن.
🔹یک نقطهی دیگرِ ایشان، اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً فرض کنید مثل همین انتقال آب از دریا به چند نقطه یا مثلاً در همین مسئلهی آب، انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئلهی شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد. طرحهای گوناگونی از این قبیل داشت.
🔻به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشستوبرخاستها روی این مسئلهی تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس از آنها هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان به این تواناییها باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت که ما خیلی از مشکلات کشور را یا به یک صورت همهی مشکلات کشور را میتوانیم با تکیهی به ظرفیّتهای داخلی حل کنیم؛ و لذا دنبال این کارها هم بود.
🔹خصوصیّت دیگر ایشان که خب این را همه میفهمند و دیدهاند، خستگیناپذیری از کار بود. من مکرّر ایشان را توصیه میکردم به اینکه یک قدری استراحت کند... ایشان همیشه میگفت من از کار خسته نمیشوم، واقعاً هم کأنّه خسته نمیشد؛ آدم تعجّب میکرد. نصفهشب از سفر خارجی برگشته، صبح در فلان نقطهی مثلاً کرج یا فلان جا با مردم دیدار عمومی دارد یا جلسه میگذارد برای مسائل مختلف! اینها کارهای خیلی مهمّی است.
🔻جدّاً متواضع بود، جدّاً بردبار بود. آدم صبوری بود، اهل مدارا بود با کسانی که اختلاف نظر داشتند؛ چه اختلاف نظری، چه اختلافات نظریای که منتهی میشد به اختلاف عملی. خب میدانید در ادارهی کشور این چیزها وجود دارد دیگر؛ ایشان میآمد به بنده هم میگفت، مطرح میکرد، مواردی را ذکر میکرد، اوقاتش هم تلخ میشد، امّا در عین حال ایشان با آن طرفهای مورد نظر با مدارا رفتار میکرد.
🔹یک نکتهی برجستهی دیگر از مرحوم آقای رئیسی، مأیوس نشدن از زخم زبانها بود. این نقطه ضعف خیلی از ماهاست که تا یک کسی زبانش به انتقاد از ما میچرخد فوراً یا دلمان میشکند یا نمیدانم اوقاتمان تلخ میشود یا بدمان میآید که چرا ناسپاسی شد از ما. و از کار میمانیم. ایشان نه، به ایشان زخم زبان هم میزدند زیاد، مأیوس نمیشد. حالا البته نمیشود گفت رنج نمیکشید. چرا، رنج هم میکشید. گاهی پیش بنده شکایت هم ایشان میکرد. لکن مأیوس نمیشد و سرد نمیشد از کار کردن، دنبالگیری کردن.
🔻ادامه دارد
❇️شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۳
🌹رهبر انقلاب: یک نقطهی برجستهی دیگری که در ایشان وجود داشت این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان با هم و در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی... اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آنچنان تند و بهاصطلاح دورکننده که [ارتباط] قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن و مانند اینها.
🔹دوپهلو حرف زدن و ملاحظهی این را کردن که اگر ما مواضع انقلابیمان را صریح بیان کنیم، فلان آدم، فلان دسته، فلان شخصیّت ممکن است ناراحت بشوند، این ملاحظات را ایشان نداشت؛ یعنی مواضع انقلابی خودش را، همان که به آن معتقد و پابند بود، ایشان صریح بیان میکرد. در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، از او راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که شما ارتباط برقرار میکنید، ایشان گفت خیر! صریح؛ یعنی بی هیچ ملاحظه و حاشیه و لابهلا [چیزی گفتن]؛ نخیر، ایشان صریح بود. در همهی موارد، آنجور که ما دیده بودیم، ایشان همینجور بود.
🔻اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت... این موجب شد که بعد از شهادت ایشان، من دیدم چند نفر از سران برجستهی دنیا که حالا در دنیای امروز جزو چهرههای برجسته و درجهی یک محسوب میشوند، در پیامهایی که به بنده راجع به ایشان دادند از ایشان به عنوان یک چهرهی برجسته تمجید کردند؛ این خیلی مهم است؛ یعنی نه به عنوان یک سیاستمدار معمولی، [بلکه] به عنوان یک سیاستمدار برجسته از ایشان تعبیر کردند و اسم آوردند.
🔹من این موارد را گفتم برای اینکه اینها ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّهی مجریهی یک کشور است، میتواند مجموعهی این خصوصیّات عملی و فکری و قلبی و مانند اینها را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند ــ میشود، میتواند ــ که ایشان بحمدالله داشت... این خصوصیّات برای دولتها، برای رؤسا، برای وزرا، همه الگو است؛ انشاءالله که از این الگو همه استفاده کنند، همهی ما استفاده کنیم، بنده هم استفاده کنم.
❇️ نقشه های آندلسی برای ایران
🔸🔸🔸
🔹ده سال پیش نشریه آمریکایی تایم در پروندهویژه خود با عنوان «ایران 2025: چگونه دههی آینده تغییر را ایجاد خواهد کرد؟» مانند رویه همیشگی رسانههای غربی، تلاش کرد تا «آرزوها» و «رؤیاهای» خود از ایران را به خورد مخاطبین دهد.
🔹مهمترین مسئلهای که تایم تلاش میکند تا به آن دست یابد این است که روزی روزگاری فرا میرسد که ایران دیگر کشوری «دینی و انقلابی» نباشد.
🔹در همان سال ها باراک اوباما بعد از مذاکرات وین به صراحت اعلام کرده بود: «در داخل ایران باید گذار صورت بگیرد، حتی اگر تدریجی باشد.»
🔹مارک گلن، نویسنده و تحلیلگر آمریکایی نیز در مصاحبهای به تلاش آمریکاییها برای نفوذ فرهنگی در ایران و تغییر فکر، اندیشه و باور جوانان ایرانی پرداخت و گفت: «داستان اسب تراوا را به یاد بیاورید، آمریکاییها دقیقا قصد دارند این مسئله را در قبال شما اجرا کنند. آنها میخواهند نسخه ایرانی فرهنگ مد نظر خود را در جوانان شما ایجاد کنند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از فقر و فساد تا زندان و بازجویی در رژیم پهلوی
به چه کسانی بدهکاریم...
__________________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزویی که شاه میخواست با پول دادن به آمریکا به آن برسد؛ ولی جمهوری اسلامی با
استقلال و خودکفایی آنرا محقق کرد.
_______________
🚩بسم الله قاصم الجبارین🚩🇮🇷
💥ماهواره بوئینگ مرتبط با پدافند تاد منفجر شد!!
ماهواره مخابرات نظامی بوئینگ، در فاصله ۳۶۰۰۰ کیلومتری زمین، منهدم و به ۱۰۰۰ تکه تبدیل شد مقامات آمریکائی شرکت بوئینگ اعلام کردند که احتمالا این ماهواره توسط یک موشک ناشناس هدف قرار گرفته و منهدم شده است.
🔺️۱- ماهواره پشتیبانِ رادار سامانه پدافندی تاد اهدائی آمریکا به اسرائیل سقوط کرده و از دسترس خارج شده است!
🔺️۲- اما هنوز بطور دقیق علت این رخداد مشخص نشده است.
🔺️۳- به این ترتیب سامانه تاد کاملا قابلیت عملیاتی خود را از دست خواهد داد.
🔺️۴- ماهواره ساخت بوئینگ آمریکا پس از تجربه یک ناهنجاری در فضا منفجر شد.
🔺️۵- ماهواره نظامی و مخابراتی بوئینگ آمریکا در فاصله ۳۶٠٠٠ کیلومتری زمین منفجر و ساقط شد.
🔺️۶- ماهواره is-33e پشتیبان اصلی حلقه پدافندی آمریکا و متحدانش بود.
🔺️۷- این ماهواره پشتیبان پیشرفتهترین پدافند آمریکا، یعنی تاد میباشد!
🔺️۸- تا امروز هیچ کشوری مسؤولیت این اقدام را نپذیرفته اما میتوان حدس زد که این حمله نوعی پیش اخطار به ایالات متحده، برای عدم ورود به کارزار جنگ در جنوب غرب آسیا باشد!
🔺️۹- جوری این ماهواره منهدم شده که مسؤولین آمریکائی میگن احتمال داره کار موجودات فضائی باشه!
🔺️۱۰- یعنی یه جوری سیلی خوردند که اصلا باورشون نمیشه این سیلی از طرف فلانی ها باشه و خیال میکنند موجودات فضائی بهشون حمله کردند!
🔺️۱۱- این مشنگها هر وقت متوجه شدند از کدوم نقطه به آرامکوی عربستان حمله شد، اینم متوجه میشن که کی این ماهواره رو منهدم کرده!
🔺️۱۲- از طرح هزار ضربه ی چاقو رسیدند به ۱۰۰۰ تکه شدن ماهواره ی آمریکائی!
خدا یارِ یارانِ مدافع مظلومان است...
🇮🇷✊ #الله_اکبر
🇮🇷✊ #مرگ_بر_آمریکا
🇮🇷✊ #مرگ_بر_اسرائیل
🇮🇷✊ #مرگ_بر_انگلیس
🇮🇷✊ #مرگ_بر_منافق
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
•
💢ضد ایرانیتر از مایک پمپئو
🔹روزنامه «نیویورکتایمز» به نقل از سه منبع آگاه خبر داد، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آینده آمریکا قصد دارد سناتور ایالت فلوریدا را برای وزارت امور خارجه آینده ایالات متحده معرفی کند.
🔸این روزنامه آمریکایی افزود: «رئیسجمهور آینده آمریکا همچنان ممکن است نظر خود را تغییر دهد، اما به احتمال زیاد «مارکو روبیو» سناتور آمریکایی را برای این سمت انتخاب خواهد کرد، کسی که جزء گزینههای معاون رئیسجمهوری ترامپ نیز بوده است.»
🔹روبیو 53 ساله از جمله افرادی است که مانند ترامپ به دنبال پایان جنگ اوکراین با روسیه است، اما جبهههای سختی علیه چین و همچنین ایران دارد و به گزارش رویترز جزء تندروترین گزینههای ترامپ به شمار میآید.
🔸سناتور فلوریدا در طول سالهای اخیر در صف اول سیاسیون آمریکایی بوده که خواستار تحریم ایران شدهاند و مواضع تندی علیه تهران گرفته است. روبیو بارها حاکمان کشور را «تروریست» خوانده و از هر فرصتی برای حمله به ایران استفاده کرده و خواستار شدیدترین تحریمها علیه کشور شده است.
💢هک اطلاعات پایهگذار فرماندهی سایبری اسرائیل
گروه سایبری حنظله با انتشار تصاویر شخصی سرلشکر گادی آیزنکوت نوشت:
🔸بیایید نگاهی به تلفن همراه این عضو ارشد کنست، پایهگذار فرماندهی امنیت سایبری رژیمصهیونی و رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی بیاندازیم.
🔹ما سالهای متوالی همیشه در کنار ارشدترین مقامات صهیونیست حضور داشتیم. حماقت سران ارشد رژیم صهیونیستی در جهان بی نظیر است.
🔸ما همین حالا بیش از ۷۰ مقام ارشد صهیونیست را زیر نظر داریم؛ همه صحبتها، سفرها، ارتباطات، اسنادشان.
🔹عجله نکنید! ما حضورمان را در زمان مناسب به شما نشان خواهیم داد.
💢سیاست خارجی دولت چهاردهم چگونه پیش خواهد رفت؟
🔹رئیس جمهور درباره رویکرد سیاست خارجی دولت چهاردهم گفت: «تبادل هیئتها میان ایران با چین و روسیه در جریان است و تلاش داریم موانع پیش روی اجرای توافقات با این دو کشور را برطرف کنیم. چینیها علاقهمند هستند در اجرای پروژههای زیربنایی و عمرانی در ایران فعالتر شوند و در ارتباط با روسیه نیز گسترش و تکمیل خطوط ترانزیتی و نیز خط انتقال گاز بهشکل جدی در حال پیگیری است.»
🔸پزشکیان درباره مذاکرات با نخست وزیر هند و ابراز تمایل آنها برای تسریع در اجرای طرح توسعه بندر چابهار تصریح کرد: «علاوه بر اصرار هندیها برای فعال شدن مسیر بندر چابهار، کشورهای جنوب خلیج فارس نیز به دنبال گسترش روابط و به خصوص فعال شدن مسیرهای ترانزیتی با ایران هستند.»
🔹رئیس دولت چهاردهم گفت: «به نظرم حتی در رابطه با آمریکا نیز ما چه بخواهیم و چه نخواهیم بالاخره در عرصه منطقهای و بینالمللی با این کشور مواجهه خواهیم داشت و بهتر است این عرصه را خودمان مدیریت کنیم؛ البته دولت در نهایت، کلیت سیاست خارجی را در چارچوب استراتژی و رویکردهای کلان نظام پیش خواهد برد.»
┄
🔻۳ سال حکومت امیرکبیر گونه شهید رئیسی و لزوم استفاده از تجارب آن در دولت چهاردهم
🔹سه سال حکومت شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی به تعبیر رهبر معظم انقلاب امیرکبیرگونه بود و بسیاری از اقدامات و کارهای جدید را پایه گذاری کرد، دولت چهاردهم نیز میتواند با الگوگیری و استفاده از راهکارهای دولت سیزدهم، این مسیر مردمی را پیش ببرد.
🔹دولت سیزدهم درحالی شروع شد که فوتیهای کرونا به بیشترین میزان خود رسیده بود و وضعیت واردات واکسن نیز مناسب نبود. تورم در اوج خود به سر میبرد و از طرف دیگر کسب و کارها و تولیدات داخلی نیز طی انتشار این بیماری تعطیل و یا نیمه تعطیل
🔻شده بود.
🔹خزانه خالی تحویل داده شده به دولت شهید رئیسی به کنار، بدهکاری دولت به تامین اجتماعی و دیگر بخشها نیز به معضلی حل ناشدنی تبدیل شده بود و نقدینگی ایجاد شده نیز همچون سیل هر چه توسعه و پیشرفت بر سر راه خود میدید را تخریب میکرد.
🔹همچنین روابط با کشورهای همسایه به علت سرمایهگذاری هشتساله دولت روحانی بر روی غرب و آمریکا میتوان گفت از میان رفته بود. پایبندی ایران به FATF و اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند آن نیز راههای خنثی سازی تحریمها را نیز کور کرده بود.
🔹در این شرایط بود که شهید رئیسی دولت را با شعار دولت مردمی تحویل گرفت و کار خود را آغاز کرد.
🔹در واقع دولت سیزدهم با هدف و اولویت تکمیل طرحهای نیمه تمام جلو رفت و به همین خاطر نیز بسیاری از مشکلات مردم مناطق را حل و فصل میکرد. به طور مثال تنها در چند مورد محدود میتوان به افتتاح بیمارستان شهریار پس از ۳۴ سال، پروژه آبرسانی به همدان پس از ۱۷ سال و تعیین تکلیف پتروشیمی بروجن پس از ۱۷ سال اشاره کرد.
🔹دولت چهاردهم نیز در آستانه پر کردن نیمی از سال اول دولت خود است. مسعود پزشکیان، رئیسجمهور دولت چهاردهم با تاکید بر کار جهادی و همچنین پیگیری مشکلات مردم کار خود را شروع کرد و یکی از اقداماتی که دولت چهاردهم میتواند از آن به عنوان الگو و تجربه استفاده کند، سفرهای استانی است.
🔹از مواردی که میتوان به عنوان اقدام عزتمندانه دولت چهاردهم یاد کرد، ادامه دیپلماسی عزت دولت سیزدهم است.
🔹شهید رئیسی با دید همکاری و توسعه روابط با کشورهای همسایه و محدود نکردن زمین بازی کشور در غرب دیپلماسی عزتمندانه را همراه با شهید دکتر امیرعبدلالهیان پیش برد. عزتی که به دنبال آن ایران عضو اصلی بریکس شد و همچنین روابطی که با کشورهای همسایه رو به تیرگی رفته بود مجددا احیا شد.
🔹شهید جمهور همچنین در قراردادی با سریلانکا، ابر پروژه اومااویا را به کمک متخصصین ایرانی افتتاح کردند. این پروژه را درحالی متخصصان ایرانی به سرانجام رساندند که کشورهای غربی و اروپایی از ساخت آن سر بازمیزدند و ساخت آن را ناممکن میدانستند.
🔹دولت چهاردهم نیز با حضور در کشورهای همسایه و منطقه، میتواند بر روی تخصص مهندسان ایرانی نیز سرمایهگذاری و حساب کند.
🔻مدافعان قاتل همحزبی فریاد نمیزنند!
🔹در روزهای گذشته خبر تلخ قتل یک خانم خبرنگار توسط همسرش به دنبال مشاجرات و اختلافات قبلی، در رسانهها و فضای مجازی برجسته شد.
🔹در میان واکنشهای مرتبط با این حادثه ناگوار، تیتر و تصویر دیروز روزنامه اصلاحطلب و وابسته به حزب کارگزاران جلب توجه میکرد. روزنامه سازندگی با به تصویر کشیدن تصویر بزرگ خانم مقتول با بهکارگیری رنگهای سیاه و خون چکانی بر تصویر و با تیتر زنان فریاد نمیزنند! به بهانه این قتل به موضوع سرانجام نرسیدن لایحه حمایت از زنان و کودکان در برابر خشونت در مجلس طی سالهای گذشته پرداخته است.
🔹گذشته از اینکه به چه دلایلی این لایحه در سالهای گذشته به سرانجام نرسیده است و در کنار اشکالات و نظر منتقدان به برخی موارد احتمالاً آسیب رسان به خانواده و گاه منطبق با نسخهها و سندهای غربی در لوایح مختلف مطرح شده در سالهای گذشته و با تأکید بر اینکه اصل پیگیری درست و تهیه قانون مناسب و بازدارنده درخصوص پیشگیری از خشونت علیه زنان چندین بار مورد تأکید رهبر انقلاب هم بوده است، یادآوری این نکته ضروری است که برخی از همین طیف رسانهها و چهرههای اصلاحطلب که امروز این چنین تیتر و تصویر اصلی رسانه خود را به قتل اخیر و سوگواری برای قتل یک زن به دست همسرش اختصاص دادهاند، سابقهای مغایر با ادعای امروز خود در کارنامه دارند.
🔹هنوز مدت زیادی از قتل میترا استاد به دست همسرش (شهردار اصلاحطلب و اسبق تهران) نمیگذرد و مروری به مواضع و اظهارنظر همین مدعیان حقوق زنان که امروز دم از مقابله با خشونت علیه زنان میزنند، نشان میدهد آنجا که پای قاتلی هم حزبی در میان بود قتل هولناک زنی جوان به دست همسرش با تهمتهایی زشت همچون پرستو یا مهدورالدم بودن مقتول و تلاش برای دفاع از قاتل یا حداقلگریختن او از مجازات سرلوحه کار آنها بود.
🔹همین روزنامه سازندگی که دیروز، چنینی تیتر و تصویر سیاه و خونباری را منتشر کرده بود فردای قتل میترا استاد به تصویری عاشقانه، رنگی و دونفره و خندان از نجفی و همسر مقتولش و تیتر تراژدی استاد بسنده کرده بود و آنجا نه خبری از سیاهی و خون بود نه سنگ لایحه دفاع از زنان در برابر خشونت به سینه زدن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔺 فراخوان پدر واقعی جنبش فواحش !
#وعده_صادق #ایران_همدل #ایران
نتانیاهو: زن، زندگی، آزادی٬ امیدتون رو از دست ندید!
🍃🌹🔹ـــــ
.
🔺 قیمت هر لیتر بنزین سوپر: ۸۰ هزار تومان!
صرفهجویی ۵۰۰ میلیون دلاری دولت از جیب لکسوسسوارها
#وعده_صادق #ایران_همدل #ایران
🔹روز گذشته مصوبهای از دولت چهاردهم منتشر شد که طبق آن: "بنزین سوپر با نرخ وارداتی در جایگاهها عرضه میشود". اما این مصوبه چه اثری دارد؟
🔹در شرایطی که تولید و مصرف بنزین به ناترازی نرسیده بود، مصرف روزانه بنزین سوپر بین ۲ الی ۳ میلیون لیتر ثبت میشد که با بروز ناترازی، این مصرف به سمت استفاده ترکیبی از بنزین معمولی و اکتانافزا هدایت شد.
🔹در نتیجه با واردات بنزین سوپر حدود ۲ الی ۳ میلیون لیتر از مصرف و واردات بنزین معمولی و عرضه آن به قیمت یارانهای کم میشود.
🔹طبق محاسبات با این اقدام، تا حدود ۵۰۰ میلیون دلار از یارانه بنزین لکسوسسوارها حذف و به خزانه دولت برمیگردد تا تورم ناشی از کسری بودجه به دهکهای پایین اصابت نکند.
🔹قیمت هر لیتر بنزین سوپر در فوب خلیج فارس حدود ۱.۲ دلار است که با نرخ دلار آزاد، حدود ۸۰ هزار تومان به ازای هر لیتر در داخل کشور قیمتگذاری میشود.
🍃🌹🔹ـــــــــــــــــــــــــ