فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️حمله سایبری به آمریکا:
.
🔴دسترسی به اطلاعات پنتاگون.
🔴وزارت خزانه داری.
🔴زراد خانه هسته ایی .
🔴سازمان امنیت.
.
🛑منابع آگاه میگویند هکرها موفق به نفوذ در وزارت انرژی و سازمان ملی امنیت هستهای آمریکا هم شدهاند. کار این سازمان نظارت بر زرادخانههای تسلیحات هستهای است.
🛑شرکت مایکروسافت، غول فناوری جهان هم هدف حمله سایبری قرار گرفت.
🛑در عملیات هکری که طی آن چندین نهاد آمریکایی با اتکای هکرها بر نرمافزار شرکت سولارویندز هدف حمله قرار گرفتند شرکت مایکروسافت نیز هک شد.
.
امام خامنه ای : ۹۹/۹/۲۶
.
⭕️سیلی سخت تر غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار است.⭕️
#شکست_هیمنه_پوچ_آمریکایی
طرح ایجاد اقلیم سنی در عراق و اهداف آن
🔸️پس از شکل گیری نظام سیاسی جدید در عراق ، طایفه سنی این کشور و شیخ نشین های حاشیه خلیج فارس که بیشترین نقش را در تحریک آمریکا جهت براندازی صدام داشتند، دچار یک سرخوردگی جدی شدند.
🔸️علت این یاس نیز انتظار آنان از حکومت جدید بود که کاملا مخالف امیال آنان رقم خورد و قدرت سیاسی فائقه عراق پس از قرن ها به دست شیعیان نزدیک به ایران افتاد .
🔸️از آنجا بود که تلاش جهت تقسیم عراق به ۳ اقلیم شیعی ، سنی و کردی صورت گرفت.
🔸️در ظاهر هدف از تقسیم عراق کم کردن مشکلات بود زیرا هر ۳ منطقه منابع نفتی خاص خود را داشتند و می توانستند امور خود را با درآمدهای آن اداره کنند.
🔸️لکن این طرح به شدت مورد مخالفت اکثریت شیعی عراق برخی کشورهای منطقه از جمله ایران قرار گرفت و عملا منتفی گردید.
🔸️واقعیت آن بود که اگر هر گونه ساختار سیاسی که اندکی اصول دموکراسی در آن رعایت می گردید در عراق آن سال ها شکل می گرفت، بی شک عمده قدرت به شیعیان می رسید .
🔸️زیرا این طایفه حدود ۶۵ درصد جمعیت عراق را تشکیل می دهد لکن در نظام سیاسی سابق حداقل سهم را از قدرت کسب کرده بود.
🔸️از اینجا بود که عشایر سنی که در سال ۲۰۰۳ به طرفه العینی قدرتشان سلب شده و منافعشان مخدوش، نارضایتی شدیدی از دولت های ابراهیم جعفری و نوری مالکی پیدا کنند و خواهان تشکیل اقلیم سنی گردند .
🔸️از سوی دیگر کردها نیز که همواره آرزوی تشکیل دولت مستقل کردی را در ذهن می پرورانیدند، آمادگی کاملی جهت اجرای این پروژه داشتند .
اما به دلایلی که در بالا اشاره شد این طرح به مرحله اجرا نرسید.
🔸️از سال ۲۰۱۴ با تشکیل خلافت داعش تمام استان های سنی (جز بغداد ) توسط داعش تصرف شد . البته بهتر است گفته شود اکثریت مردم این مناطق و شیوخ عشایر اهل تسنن ناراضی که با بعثی ها همپیمان بودند، داعش را نماینده خود دانسته و بدون خونریزی آنچنانی شهرها را تسلیم ساختند .
🔸️کردها نیز از این وضع مشعوف بودند، چرا که با تصرف اقلیم سنی توسط داعش ، عراق خود به خود به ۳ قسمت تجزیه شده و آرزوی آنان محقق می گردید اما هنگامی شبه نظامیان خلافت به سوی اربیل یورش بردند متوجه اشتباه راهبردی خود گردیده و از ایران و آمریکا کمک خواستند که به گفته مسعود بارزانی، عملا آمریکا هیچ تلاشی جهت نجات آنان صورت نداد.
🔸️از شواهد و قرائن اینگونه بر می آمد که ایالات متحده از وضع چندان ناراضی نبود زیرا شهرهای سنی نشین توسط کاروان های چندهزار خودرویی داعش که در جاده های باریک خرامان صف می بستند و مورد استقبال قرار می گرفتند ، یکی پس از دیگری به کنترل در می آمد اما آنها که پیمان امنیتی رسمی با دولت مرکزی عراق داشتند و قادر بودند با استفاده از نیروی هوایی خود کاروان های خلافت خودخوانده را به راحتی نابود کنند ، هیچ عکس العملی از خود بروز ندادند .
🔸️قصه داعش که البته مفصل است با تلاش های مستشاران ایران ، نیروهای حزب الله و گروههای متعدد مردمی عراق پایان پذیرفت .
🔸️لکن اخیرا با روی کار آمدن جو بایدن در آمریکا ، به صورت جدی برخی جریان های سیاسی عراق مجددا مسئله تشکیل کشور سُنی را مطرح می کنند ؛ زیرا رئیس جمهور منتخب آمریکا در گذشته طراح و پیشنهاد دهنده تجزیه عراق به ۳ اقلیم بوده است.
🔸️در خصوص موفقیت این طرح با توجه به مخالفت های داخلی و خارجی تردید جدی وجود دارد، ولی سوال اینست ، تلاش آمریکا در گذشته و حال برای تجزیه عراق با چه هدفی دنبال می شود ؟
🔸️به اعتقاد نگارنده ، آمریکا سعی دارد تا با تقسیم منابع سرشار نفتی عراق در ۳ کشور کوچک مانع از شکل گیری یک قدرت بزرگ عربی - اسلامی در غرب آسیا شود.
🔸️هدف بعدی که بسیار مهم بوده در بُعد ژئوپلیتیک و ژئواکونومیک باید مورد بررسی قرار گیرد. تلاش دراز مدت ایالات متحده اینست که ایران و چین نتوانند کریدور تجاری خود را به مدیترانه برسانند و این مسیر الزما از جغرافیای اهل سنت باید گذر کند و بی شک آنان مانع خواهند شد .
🔸️آمریکا و کشورهای عربی مخالف ایران خوب می دانند در صورت برقراری مسیر تجاری تهران - بیروت اولا موقعیت ژئواکونومیکی ایران به عنوان مسیر اصلی شرق به غرب به شدت تقویت می شود و حضور تجاری و نظامی در مدیترانه منافع بلند مدتی برای جمهوری اسلامی به ارمغان خواهد آورد و دوما از لحاظ امنیتی این کریدور یک خطر استراتژیک برای متحد اصلی آمریکا یعنی اسرائیل خواهد بود.
🔸️برآوردها نشان میدهد اگر مسیر تهران - بغداد - دمشق - بیروت مورد بهره برداری قرار گیرد ایران می تواند ظرف ۲۴ ساعت نیروی زمینی به مرزهای فلسطین اشغالی اعزام کند و همین امر نگرانی جدی غرب را در پی داشته و بدین سبب در تلاشند تا با حضور نظامی در عراق و تجزیه این کشور به ۳ اقلیم، برای همیشه این مسیر را مسدود کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیاثت سیاسی یعنی این...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️گلآرایی حرم حضرت زینب سلام الله علیها در سوریه_💐
🌹🍃 توسل به حضرت
زینب(سلام الله علیها):
ختم اول🍃🌹
🌺🍃 استاد بزرگوار ما میفرمودند:
🌸🍃 سه شب پشت سر هم بین نماز مغرب و عشا، دو رکعت نماز بخوانید و بعد از سلام، بلافاصله سجده کرده با حالت تضرع ۶۹ مرتبه بگویید: «یا رَبّاه».
🌟🍃 این ختم برای همهی حوائج مخصوصاً شفای مریض بسیار مجرب است. میتوانید به نیابت مریض هم بخوانید.
🌹🍃 ختم دوم:
🌼🍃 قبلاً ۶۹ تومان کنار گذاشته و ۱۴ روز بعد از نماز صبح، دو رکعت نماز خوانده در رکعت اول بعد از حمد، سورهی کوثر و در رکعت دوم بعد از حمد، سورهی توحید تلاوت کنید، پس از نماز ۶۹ مرتبه صلوات بفرستید و همه را هدیه کنید به حضرت زینب(س). پس از پایان ۶۹ تومان را صدقه بدهید.
🌷✨🌷✨🌷✨
🌹«اَللَّهُمَّ اِنِّی اَسئَلُکَ بِفاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلُهَا وَ بَنیهَا
عَجِّل فِی فَرَجِ صاحِبَ الزَّمان»🌹
🌸🌸🌷🌸🌸
❤️اگر زینب نمی آمد چه میشد
❤️بهار کربلا کامل نمی شد
🌸اگر بلبل هوای گل نمی کرد
🌸 گل از بی حرمتی پژمرده می شد
❤️محبت در کجا ابراز می گشت
❤️ پرستاری پرستاری نمی شد
ولادت حضرت زینب کبری و روز پرستار رو به همه پرستاران و مدافعان سلامت تبریک عرض میکنیم...
شادی روح همه شهدای مدافع سلامت صلوات
📝 مدار عادل
#محمدرضا_خالدآبادی
🔸موضوع صرفا وجود یک «مدار» نیست. مسئله اصلی اصول اخلاقی و حرفه ای کار در رسانه است. واضح است که هر رسانه ای سیاست گذاری ها و اهداف خودش را دارد و در چارچوب این اهداف و سیاست ها گام بر می دارد. و صرف نظر از چگونگی استخدام کلمات، بطور طبیعی هر رسانه ای «مدار» خودش را دارد.
🔹در مورد #عادل_فردوسیـپور اما، ما با یک پدیده عجیب روبرو هستیم که علیرغم ظاهر موجه و مظلومانه اش، به شدت ریاکار و رند و ناسالم است.
🔸عادل بعد از تلاش بسیار در زمین بازی AFC و لابی رسانه ای شیخ نشین های ضد ایرانی، اکنون با ۸۰۰ هزار بیننده (یک نفر از هر صد نفر ایرانی داخل کشور) در اینستاگرام کمی بالاتر از نیکی میناژ و امیر تتلو ایستاده؛ بماند که در همین زمان هم آمار بینندگان تلوبیون از یک میلیون نفر عبور کرده و مقایسه این ارقام با بینندگان تلویزیونی فینال جام باشگاههای آسیا شوخی است.
🔸شکست سناریونویسی های دشمنان برای تلویزیون (که کسی منکر ضعف های بی شمارش نیست) اتفاق تازه ای نیست. تمامی پروژه های عادل بعد از نود به نوعی شکست خورده اند.
🔹فوتبال ۱۲۰ بیننده ناچیزی دارد (در مقایسه با نود) و رقم شرکت در نظرسنجی های آن معمولا به ۲۰۰ هزار نفر هم نمی رسد. بدتر از آن آمار بیننده های شوهای تقلیدی نظیر «ال کلاسیکو» است.
🔸عادل بخوبی این مسئله را می داند و در زمینه نیفتادن در دام برنامه های غیرتلویزیونی و سقوط کامل خود، از حامیان پاپاراتزی اش باهوش تر است.
🔹فردوسی پور یک نمونه روشن و آشکار از خروجی های زشت اما عبرت آموز جام جم است. او کارمند رسمی صدا و سیماست اما حاضر نیست برای تلویزیون گزارش کند.
🔸 یک کلمه علیه صدا و سیما موضع آشکار نمی گیرد اما چپ و راست کنایه و متلک بار تلویزیون می کند. خودش ساکت است اما رفقا و همکاران سابقش در نود را کیش می دهد تا هر هفته «دوشنبه های بدون نود» را یادآوری کنند.
🔹 با مطرودین تلویزیون فالوده می خورد اما برای فوتبال ۱۲۰ بودجه میلیاردی می گیرد. او می داند که بدون تلویزیون رسمی ایران یک صدم قدرت سابقش را نخواهد داشت، اما همزمان نمی خواهد از لابی فاسد حامیانش در فضای مجازی و شبکه های خارجی فارسی زبان بی بهره بماند.
🔸هم از توبره شبکه ورزش می خورد، و هم از آخور بی بی سی.
🔹فردوسی پور در شرایطی دائما حرف از «مردم» می زند که هرگز در عمل گامی برای ارتباط با مردم بر نداشته است. او در تمامی این سالها آنقدر سرمست از قدرت گرفتن در آنتن رسانه ملی بوده که حتی یک اکانت در هیچ شبکه اجتماعی ندارد.
🔸 هیچ راه ارتباطی برای مردم عادی با عادل بر قرار نیست. نبوغ ذاتی عادل به او این فرصت را می دهد که در تریبون های رسمی ژست مردم گرایی بگیرد اما ثانیه ای از وقتش را برای ارتباط با مردم عادی «تلف» نکند!
🔹چنین شخصیتی با چنین جایگاهی، بهترین گزینه برای تکمیل سناریوی AFC برای بر هم زدن تمرکز و روح و روان مردم ایران و باشگاه پرسپولیس است. تمام تیرهای ای اف سی برای سنگ اندازی در مقابل پیروزی های پرسپولیس و حذف نمایندگان کشورهای عربی به بن بست خورده؛ محرومیت آل کثیر نتوانسته مانع از حذف النصر شود؛ زمین تمرینی در اختیار پرسپولیس قرار نمی دهند، اما به یکباره دلسوز مردم ایران می شوند تا ایرانیان فینال را با گزارش عادل بشنوند و فردوسی پور بابت دلتنگی هایش بغض بترکاند!
🔹 تمامی این اتفاقات در شرایطی میفتد که ای اف سی میلیون ها دلار از مطالبات تیم های ایرانی و فدراسیون را به بهانه تحریم بلوکه کرده اما از تلویزیون ایران حق پخش می خواهد!
🔸با این بهانه، طی چشم بر هم زدنی امورات مربوط به ویزا و سفر فردوسی پور را راست و ریس می کنند و گزارش اکانت اینستاگرام ای اف سی را به وی می سپارند. و در ادامه با تشریفات خاصی یک روز قبل او را در استادیوم می چرخانند و در رختکن دو تیم و جایگاه ویژه و کنار زمین، او را پاگشا می کنند.
🔹اینجا دیگر فردوسی پور گزارشگر یک مسابقه فوتبال نیست (چون برای یک گزارشگر عادی چنین گردشی ممکن نیست)؛ او «سوگلی» شیوخ حاکم بر ای اف سی است و پروژه کثیف کنفدراسیون فوتبال آسیا بر ضد فوتبال ایران و مردم ایران را تکمیل می کند.
🔸عادل فردوسی پور یک درس عبرت بزرگ برای سیاست گذاران فرهنگی و رسانه ای ایران است.
🔹او محصول سیستمی است که در آن آدمها از مکانیزم های مشروع و نامشروع «قدرت» می گیرند و از این قدرت سوء استفاده می کنند.
🔸ناگفته پیداست که شیرینی این قدرت آنقدر برایشان دلچسب است که برای حفظ و بازگشت به ساحت قدرت، از هیچ تلاش و کوشش ریاکارانه ای دست نمی کشند.
🔹فردوسی پور جلوه نمادین همان چیزی است که «جان اکتون» تاریخ نگار بریتانیایی در قرن ۱۹ میلادی گفته: قدرت فاسد می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفاع جانانه سید احمد خمینی از امام خامنهای؛ صحبتهایی از یادگار واقعی امام، که هیچ وقت از رسانههای اصلاحطلب نمیشنوید!
اصلاحطلبان که نتیجه امام خمینی(ره) رو به خاطر همسویی سیاسی با خودشون، نماینده امام میدونن، هیچ وقا اجازه نمیدن تا مواضع یادگار واقعی امام رو بشنوید.
■هجوم مردم به بانکهای غذا در آمریکا
🔹طبق یکی از جدیدترین نظرسنجیها، یک هشتم آمریکاییها اعلام کردند که اغلب مواقع ماه گذشته «غذای کافی» نداشتند.
🔹بانکهای مواد غذایی در سراسر آمریکا در تلاشند که در حین همهگیر #کرونا غذای خیلی از مردم حتی در مناطق ثروتمندنشین این کشور رو تامین کنند.
🔹«بانکهای مواد غذایی» موسسات خیریه یا غیرانتفاعی هستند که غذا بین مردم نیازمند توزیع میکنند.
🔹«کارلا کندلاریو» ۳۰ ساله میگه اصلا تصور نمیکردم که روزی من و همسرم مجبور بشیم برای تامین غذای خانوادهمون به بانک غذا مراجعه کنیم.
🔹از دست دادن ناگهانی درآمد و یک عمل دندانپزشکی غیرمنتظره و ضروری برای کندلاریو حدود ۳ هزار دلار آب خورده و اونا رو بیشتر از قبل تحت فشار مالی قرار داده. اونا یک فرزند ۱۱، ۹ و دو فرزند دوقلوی ۴ ساله دارند.
🔹براساس آمار نظرسنجی ماه گذشته موسسه "Household Pulse" حدود ۱۲ درصد از بزرگسالان اعلام کردند که خانوادهشون هفته گذشته با مشکل کمبود غذا مواجه بوده. در این نظرسنجی حدود ۲۶ میلیون بزرگسال شرکت کردند.
🔵 حضرت زینب(س) خطاب به یزید: تو حقیرتر و کوچکتر از این هستی که من تو را مخاطب خودم قرار بدهم
🌹 سالروز ولادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها مبارک باد!
🔸اگر برای زن جبن به معنای یک خوی و خلق اخلاقی، خوب بود، حضرت زینب(س) میبایست از همه زنهای دیگر ترسوتر و بیشخصیتتر باشد و به اصطلاح معروف سرش از لاک خودش بیرون نیاید. مگر دم دروازه کوفه کسی زینب را مجبور کرده بود که بیاید سخنرانی بکند؟ مگر سخنرانی قابل اجبار است؟! یا در مجلس ابن زیاد مگر کسی زینب را مجبور کرده بود که آنچنان در مقابل ابن زیاد بایستد و حتی به او ناسزا بگوید که واقعاً خطر کشته شدن خودش و کسانش وجود داشت؟!
🔹و بالاتر از این، در مجلس یزید است با آن طنطنه و دبدبه که خیلی با مجلس ابن زیاد فرق میکرد، چون اولا ابن زیاد حاکم بود و یزید خلیفه، و ثانیاً ابن زیاد در کوفه بود و یزید در شام، و شام به اعتبار اینکه مجاور با بیزانس (قسطنطنیه آن وقت) بود شکوه خاصی داشت. ولی این زن اصلا اینها را به چیزی نمیگیرد، به یزید میگوید: تو حقیرتر و کوچکتر از این هستی که من تو را مخاطب خودم قرار بدهم، تو ارزش اینکه من تو را مخاطب خودم قرار بدهم نیز نداری.
🔸آیا یک زن ترسو میتواند این کار را بکند؟ نه. در آنجا حداکثر این بود که جان زینب در خطر بود؛ در خطر باشد. از دادن جان که نمیترسید. عزت و شرفش در خطر نبود، برعکس بر عزت و شرفش با این شجاعت افزوده میشد.
📝 استاد مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص۱۲۴-۱۲۳
هدایت شده از این عماریون
🔵 حضرت زینب(س) خطاب به یزید: تو حقیرتر و کوچکتر از این هستی که من تو را مخاطب خودم قرار بدهم
🌹 سالروز ولادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها مبارک باد!
🔸اگر برای زن جبن به معنای یک خوی و خلق اخلاقی، خوب بود، حضرت زینب(س) میبایست از همه زنهای دیگر ترسوتر و بیشخصیتتر باشد و به اصطلاح معروف سرش از لاک خودش بیرون نیاید. مگر دم دروازه کوفه کسی زینب را مجبور کرده بود که بیاید سخنرانی بکند؟ مگر سخنرانی قابل اجبار است؟! یا در مجلس ابن زیاد مگر کسی زینب را مجبور کرده بود که آنچنان در مقابل ابن زیاد بایستد و حتی به او ناسزا بگوید که واقعاً خطر کشته شدن خودش و کسانش وجود داشت؟!
🔹و بالاتر از این، در مجلس یزید است با آن طنطنه و دبدبه که خیلی با مجلس ابن زیاد فرق میکرد، چون اولا ابن زیاد حاکم بود و یزید خلیفه، و ثانیاً ابن زیاد در کوفه بود و یزید در شام، و شام به اعتبار اینکه مجاور با بیزانس (قسطنطنیه آن وقت) بود شکوه خاصی داشت. ولی این زن اصلا اینها را به چیزی نمیگیرد، به یزید میگوید: تو حقیرتر و کوچکتر از این هستی که من تو را مخاطب خودم قرار بدهم، تو ارزش اینکه من تو را مخاطب خودم قرار بدهم نیز نداری.
🔸آیا یک زن ترسو میتواند این کار را بکند؟ نه. در آنجا حداکثر این بود که جان زینب در خطر بود؛ در خطر باشد. از دادن جان که نمیترسید. عزت و شرفش در خطر نبود، برعکس بر عزت و شرفش با این شجاعت افزوده میشد.
📝 استاد مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص۱۲۴-۱۲۳
🔴 سخن حق رئیس بانک مرکزی درباره FATF
✍️سید یاسر جبرائیلی :
رئیس کل بانک مرکزی گفته است: "عدم تعیین تکلیف FATF میتواند در #نبود_تحریمها مانعی برای سیستم بانکی کشور در انجام مبادلات بانکی بینالمللی باشد".
این فرمایش ایشان کاملا دقیق است. اما یک واقعیت دقیق مستتر در این بیان هست که شاید به چشم نیاید، و یک واقعیت دقیق دیگر هست که ایشان نگفتهاند.
سخن آقای همتی کاملا صحیح است که اگر روزی تحریمها رفع شود -به بیان ایشان در شرایط نبود تحریم- اگر استانداردهای FATF را اجرا نکنیم، برای مبادلات بانکی به مشکل برمیخوریم. میتوان ساعتها برای این سخن دقیق آقای همتی استدلال کرد که نظام بانکی بینالمللی از استانداردهایی پیروی میکند که توصیههای FATF یکی از مهمترین آنهاست و اگر کشوری این استانداردها را رعایت نکند، مبادلات بانکی برای او سخت میشود. لذا روزی که تحریم نباشیم، حتما یکی از موافقان اجرای استانداردهای استانداردهای FATF این حقیر خواهم بود.
اما اجازه دهید از همین سخن آقای همتی استفاده کرده و بگوییم ایشان با ما همراه هستند که در شرایطی که تحریم هستیم، اجرای استانداردهای FATF باعث عادی شدن مبادلات بانکی ما نخواهد شد. ایشان حتما میپذیرند که در شرایط تحریم، اجرای استانداردهای FATF کاری لغو است و مسئلهای از ما حل نخواهد کرد.
با این وجود، یک نکته مهم دیگر در این میان وجود دارد و آن اینکه چون رئیس کل بانک مرکزی به اقتضای تخصص و مسئولیت خود، عنایتی به وجه سیاسی ماجرا ندارند، به این جنبه ماجرا نمینگرند که آمریکاییها از استانداردهای FATF برای هوشمندسازی و موثرسازی تحریمهای خود استفاده میکنند. کسی که کتاب آقای خوان زاراته (جنگ خزانهداری) را خوانده است، نیک میداند که برخی توصیههای FATF با تلاش وزارت خزانهداری آمریکا برای بستن منافذ دور زدن تحریم در کتابچه توصیهها وارد شده است. به عبارت دیگر، اجرای استانداردهای FATF در شرایط تحریم، دور زدن تحریم را برای ما سختتر میکند؛ چنانکه کرده است!
معالاسف به دلایل آشکار از دولت نمیتوان انتظار توجه به وجه سیاسی ماجرای FATF را داشت. اما سخنان آقای همتی باب مصالحه بین منتقدان و دولت در این زمینه را باز کرده است: هر زمانی که تحریمی علیه ما وجود نداشت، ما با شما همراه میشویم و با کمک همدیگر این استانداردها را در نظام بانکی خود اجرا میکنیم.
اما اجازه دهید از همین سخن آقای همتی استفاده کرده و بگوییم ایشان با ما همراه هستند که در شرایطی که تحریم هستیم، اجرای استانداردهای فتف باعث عادی شدن مبادلات بانکی ما نخواهد شد. ایشان حتما میپذیرند که در شرایط تحریم، اجرای استانداردهای فتف کاری لغو است و مسئلهای از ما حل نخواهد کرد.
با این وجود، یک نکته مهم دیگر در این میان وجود دارد و آن اینکه چون رئیس کل بانک مرکزی به اقتضای تخصص و مسئولیت خود، عنایتی به وجه سیاسی ماجرا ندارند، به این جنبه ماجرا نمینگرند که آمریکاییها از استانداردهای فتف برای هوشمندسازی و موثرسازی تحریمهای خود استفاده میکنند. کسی که کتاب آقای خوان زاراته -جنگ خزانهداری- را خوانده است، نیک میداند که برخی توصیههای فتف با تلاش وزارت خزانهداری آمریکا برای بستن منافذ دور زدن تحریم در کتابچه توصیهها وارد شده است. به عبارت دیگر، اجرای استانداردهای فتف در شرایط تحریم، دور زدن تحریم را برای ما سختتر میکند؛ چنانکه کرده است!
معالاسف به دلایل آشکار از دولت نمیتوان انتظار توجه به وجه سیاسی ماجرای فتف را داشت. اما سخنان آقای همتی باب مصالحه بین منتقدان و دولت در این زمینه را باز کرده است: هر زمانی که تحریمی علیه ما وجود نداشت، ما با شما همراه میشویم و با کمک همدیگر این استانداردها را در نظام بانکی خود اجرا میکنیم. اما به استناد همین سخن آقای همتی که میگویند اجرا نکردن فتف در شرایط "نبود تحریم" مانع مبادلات بانکی میشود، بیایید و تا زمانی که تحریمها پابرجا هستند، شما با منتقدان همراه شوید و استانداردهای فتف را اجرا نکنید تا گشایش در حوزه مبادلات تجاری را ببینید.
مردم عزیز ایران یادشان هست که پیش از ورود ایران به لیست سیاه فتف "تیم تحریف" مدعی بود اگر وارد لیست سیاه شویم، تجارت ایران صفر خواهد شد. همان ایام راقم این سطور با تحلیل آمار تجارت خارجی نشان داد که در دورههای قبلی، ایران در لیست سیاه بوده و تجارتش نه تنها صفر نشده است، بلکه در مواردی افزایش نیز یافته است. در قریب به یک سال گذشته نیز که ایران در لیست سیاه بوده، نه تنها تجارتش صفر نشده، بلکه بالغ بر ۵۰ میلیارد دلار صادرات و واردات داشتهایم. اگر با منطق و حقایق روشن بجنگید، حق دهید که کسانی بگویند خدای ناکرده نفوذی و عامل دشمن هستید و قصد خیانت دارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در آغاز تحریمهای جدید آمریکا (سال 90) ذخایر بنزین کشور به کمترین میزان رسیده بود
🔰در آغاز تحریمهای جدید آمریکا (سال 90) ذخایر بنزین کشور به کمترین میزان رسیده بود و ما هم واردکننده بودیم، چند اتفاق سبب شد مشکل حل شود که یکی از آنها گازسوزکردن خودروها بود که حدود 25 میلیون لیتر صرفهجویی به همراه داشت.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🖌 #سرخط_تحلیلے
🔻 #دکتر_عبدالله_گنجی:
🔹 به عنوان فرد رسانه ای و مطلع عرض می کنم، همه کشورها،سازمان ها، شخصیت ها و رسانه های غربی به میدان آمده اند و برای #زم عزا گرفته اند. هجمه به ایران همزمان با قدیس سازی از وی حتی با ادبیات درون دینی شروع شده است.
🔻 دو برداشت:
1⃣ اول اینکه نشان می دهد ایران عجب شاه مهره ای را در تور انداخته است.
2⃣ دوم اینکه اعتراف میکنم غربی ها هنر تبدیل گنجشک به قناری را در روز روشن دارند
🌸🕊️🍃
💚_*میلاد نور مبارک*
💎 *زندگینامه حضرت زینب (سلام الله علیها)*
💠 *حضرت زينب کبری در سال پنجم هجرى، روز 5 جمادى الاول در مدينه به دنيا آمد*
💠 *حضرت زینب کبری سومین فرزند فاطمه و علی بن ابیطالب است. وی از زنان مقدس نزد شیعیان است و آنها از وی با عنوان حضرت زَینب س یاد میکنند. زینب خواهر حسین بن علی، در واقعه کربلا حاضر بود و پس از آن نیز هنگام اسارت، در دفاع از حقانیت برادر خود، همانند علی بن حسین (امام چهارم شیعه) نقشی ویژه داشت. زَینب در سال ۶۸۱ میلادی معادل با سال ۶۲ هجری قمری درگذشت*.
💎 *تولد حضرت زینب (س)؛*
💠 *حضرت زينب، دختر امیرالمومنین و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در سال پنجم هجرى، روز 5 جمادى الاول در مدينه، پس از امام حسين علیه السلام به دنيا آمد*.
📚 *بر اساس روایات متعدد، نامگذاری حضرت زینب (س)، توسط پیامبر اسلام (ص) صورت گرفت. و جبرئیل از سوی خداوند این نام را به پیامبر (ص) رساند*.
🌸 *زينب را مخفف «زين اب» دانسته اند، يعنى زينت پدر*.
💠 *حضرت زینب کبری (س)، مسیر پرحادثه و دردناکی را که در طول زندگی به عنوان " ام المصائب " در پیش روی دارد، در همان زمان کودکی خود (که ارتحال پیامبر خدا (ص) نزدیک بود) در آینه رؤیا مینگرد که نزد پیامبر اکرم (ص) آمده و با زبان کودکانه خویش، این رؤیا را بدین شرح برای جدش پیامبر اکرم (ص) بازگو میکند؛ «ای رسول خدا! دیشب در خواب دیدم که باد سختی وزید که بر اثر آن دنیا در ظلمت فرو رفت و من از شدت آن باد به این سو و آن سو میافتادم؛ تا اینکه به درخت بزرگی پناه بردم، ولی باد آن را ریشه کن کرد و من به زمین افتادم. دوباره به شاخه دیگری از آن درخت پناه بردم که آن هم دوام نیاورد*.
↩️ *برای سومین مرتبه به شاخه دیگری روی آوردم، آن شاخه نیز از شدت باد در هم شکست. در آن هنگام به دو شاخه به هم پیوسته دیگر پناه بردم که ناگاه آن دو شاخه نیز شکست و من از خواب بیدار شدم.»، رسول مکرم اسلام (ص) با شنیدن خواب زینب (س)، بسیار گریست و حوادثی را که در انتظار اوست، تعبیر فرمود:، تا او که دست پرورده علی (ع) و بزرگ شده دامان زهرا (س) میباشد، خود را برای رویارویی با این حوادث مهیا سازد*.
💎 *رسول گرامی اسلام (ص) چنین فرمودند:*
💠 *«درختی که اولین بار به آن پناه بردی، جدّ توست که به زودی از دنیا میرود؛ و دو شاخه بعد، مادر و پدر تو هستند که آنها هم از دنیا میروند و آن دو شاخه به هم پیوسته؛ دو برادرت حسن و حسین هستند که در مصیبت آنان، دنیا تاریک میگردد.»*
💎 *ویژگیهای اخلاقی حضرت زینب (س):*
💠 *اين بانوى بزرگ، داراى قوت قلب، فصاحت زبان، شجاعت، زهد و ورع، عفاف و شهامت فوق العاده بود.*
💠 *امام حسين علیه السلام هنگام ديدار، به احترامش از جا برمى خاست. زينب كبرى، از جدش رسول خدا صلی الله علیه و آله و پدرش اميرالمؤمنين و مادرش فاطمه زهرا سلام الله علیها حديث روايت كرده است*.
🍃 *علامه سید محسن امین درباره حضرت زینب سلام الله علیها می فرمایند:*
♻️ *زینب کبری سلام الله علیها از زنان بافضیلت است و فضایلش مشهورتر از آن است که بیان شود. خرد، استواری و بلاغتش نیازمند گفتن نیست؛ چرا که همه اینها از خطبه ای که در کوفه و شام ایراد فرموده بود، به خوبی معلوم است. آن گونه که گویا از زبان پدرش علی علیه السلام سخن می گوید. البته از زینب سلام الله علیها عجیب نیست؛ زیرا او از شاخه های درخت نبوت و از خاندان هاشمی بود. جدش رسول خدا صلی الله علیه و آله پدرش علی مرتضی علیه السلام و مادرش زهرای بتول سلام الله علیها و برادرانش حسن علیه السلام و حسین علیه السلام است*.
💎 *عبادت حضرت زینب (س)؛*
💠 *حضرت زینب کبری (س) شبها به عبادت میپرداخت و در دوران زندگی، هیچگاه تهجّد را ترک نکرد. آنچنان به عبادت اشتغال ورزید که ملقّب به «عابده آل علی» شد. شب زندهداری وی حتی در شب دهم و یازدهم محرم، ترک نشد.*
♻️ *فاطمه دختر امام حسین (ع) میگوید:*
💠 *«عمه ام زینب در تمام شب عاشورا در محل عبادتش ایستاده بود و به پروردگار خویش استغاثه می کرد.»*
♻️ *ارتباط حضرت زینب (س) با خداوند آنگونه بود که امام حسین(ع) در روز عاشورا هنگام وداع، به خواهرش فرمود:*
*«خواهرم در نماز شبت مرا فراموش نکن*.
▪️ *حضرت زینب (س) در 15 رجب سال 62 هجری روز یکشنبه رحلت فرمودند*.
🌸 *ازدواج حضرت زینب (س)*؛
💠 *زینب کبری پس از آن که به سن ازدواج رسید، به همسری برادرزاده علی (پسرعمویش)، عبدالله بن جعفر بن ابی طالب که ۵ سال از او بزرگتر بود درآمد*.
📚 *تاریخ نگاران در شمار فرزندان زینب و تعیین نام آنها اختلاف کرده اند، طبرسی از علما شیعه می گوید: تعداد فرزندان او چهار نفر به نام های علی، جعفر، عون الاکبر، و ام کلثوم و گفته شده که زینب کبری از شوهرش عبدالله پنج پسر داشت به نامهای: علی، عون، اکبر، عباس، محم
د؛ و یک دختر به نام ام کلثوم.عون و محمد در واقعه کربلا کشته شدند*.
🚩 *خطبه حضرت زینب (س) در مجلس یزید*؛
💠 *زینب پس از حادثه کربلا، وقتی که به همراه سرهای کشتهشدگان کربلا به اسارت در مجلس یزید برده شد در حضور یزید سخنرانی مشهور و آتشینی کرد که یکی از مهمترین و مؤثرترین خطبهها در دفاع از حقانیت حسین بن علی تلقی شدهاست. زینب دختر علی بن ابیطالب در این مجلس برخاست و گفت: «... ای یزید آیا گمان میبری این که اطراف زمین و آفاق آسمان را بر ما تنگ گرفتی و راه چاره را بر ما بستی که ما را به مانند کنیزان به اسیری برند، ما نزد خدا خوار و تو سربلند گشته و دارای مقام و منزلت شدهای؟... زود باشد که به اجداد خود ملحق شوی و آرزو کنی کاش شل و گنگ بودی و نمیگفتی آنچه را که گفتی و نمیکردی آنچه را کردی… به خدا سوگند نشکافتی مگر پوست خود را، و نبریدی مگر گوشت خود را … ای یزید! هر کید و مکر که داری بکن، هر کوشش که خواهی بنمای، هر جهد که داری به کار گیر، به خدا سوگند هرگز نتوانی نام و یاد ما را محو کنی … هرگز ننگ این ستم را از خود نتوانی زدود… روزهای قدرت تو اندک و جمعیت تو رو به پراکندگی است، در روزی که منادی حق ندا کند که لعنت خدا بر ستمکاران باد.»*
💠 *نام مبارک آن حضرت (س)؛ " زینب " (زینت پدر)، کنیه گرامیشان؛ ام الحسن و ام کلثوم، و القاب آن حضرت (س) هم؛ عقیله بنیهاشم، عقیلة النبوة، عقلیة القریش، عقیلة الطالبین، عَقیلةُ خِدر الرسالة (خردمند پرده نشینان رسالت)، عقلیة الوحى، عَقیلةُ النِساء، ام المصائب، کَعبةُ الرَزایا (قبله رنجها)، قرینة النَوائِب (همدم و همراه ناگوارىها)، صابرة محتسبة، عارفه، عامله، زاهده، باکیه، بطلة کربلاء، عظیمةٌ بلواها، صدّیقة الصغرى، عصمة الصغرى، ولیة اللّه العظمى، ناموس الکبرى، مظلومةٌ وحیدة، امنیة الله، آیةٌ مِن آیات الله، محبوبة المصطفى، قرة عین المرتضى، عابدة آل على، نائبةُ الزهراء، سلیلة الزهراء، سِرُّ اَبیها، سُلالةُ الوِلایة، وَلیدةُ الفَصاحة، شَقیقةُ الحَسن، نائبةُ الحسین، شریکة الحسین، شریکة الشهید، کَفیلة السجاد، عالمه غیر معلّمه، فهیمةٌ غیرَ مُفهِّمة، فاضله، کامله، مَلیکةُ الدنیا، عَدیلةُ الخامس مِن اهل الکِساء، ناموسُ رَواقِ العَظمةِ، سیدة العَقائِل (بانوى بانوان خردمند)، رَضیعة ثَدىِ الولایة، بلیغة، فصیحة، المُوثَّقة، شمسةُ قَلادَةِ الجَلالةِ، نَجمةُ سَماءِ النَبالَة، المعصومة الصغرى، رَبَةُ خِدرِ القُدس، قبلة البَرایا، رَضیعَة الوحى، بابُ حِطَةِ الخَطایا، حَفَرَةُ علىٍ و فاطمةٍ، رَبیعَةُ الفضل و ... میباشد*.
*▪️وفات حضرت زینب (س)*؛
♻️ *در تاریخ وفات حضرت زینب کبری (س) سومین فرزند امیرمومنان حضرت علی (ع) اختلاف نظر وجود دارد، اما مشهور این است که آن حضرت در 15 رجب سال 62 هجری روز یکشنبه وفات کرده است*.
▪️_*چگونگی وفات ومحل دفن حضرت زینب:*
⁉️ *یکی از سوالاتی که در ارتباط با حضرت زینب (س)، آن بانوی بزرگوار و بی مثال مطرح میشود که البته محققان و پژوهشگران تاریخی به آن پاسخ دادهاند، درباره چگونگی وفات و محل دفن ایشان است*.
*🍃 براساس برخی از نوشتهها حضرت زینب (س) بعد از حادثه کربلا به مدینه آمد و پس از ورود به مدینه پیوسته عزادار و گریان بود تا این كه پس از یك سال و نیم در همان مدینه (قبرستان بقیع) از دنیا رفت و در همان جا دفن شد. اكنون از قبر آن بانوی محترمه، اثری در دست نیست*.
✅ *براساس برخی از احتمالات حضرت زینب (س) پس از ورود به مدینه، در مجالس و محافل سخن می گفت و مظالم و جنایات یزیدیان را بازگو می كرد. فرماندار مدینه ماجرا را به یزید نوشت و او دستور داد زینب را مخیر سازند تا هر شهری كه می خواهد (غیر از مكه و مدینه) برود. حضرت زینب به شام رفت و در آن جا اقامت كرد و پس از چندی در همان جا از دنیا رفت*.
💬 *آنچه از تاریخ به دست مىآید، بناى این مزار قدمت بسیار دارد. حتى در قرن دوم نیز موجود بوده است، زیرا بانوى بزرگوار؛ سیده نفیسه، همسر اسحاق مؤتمن فرزند امام جعفر صادق (ع) به زیارت این مرقد مطهر آمده است*.
*♻️ در روایت دیگر آمده است، حضرت زینب (س) به علت افشاگری علیه دستگاه بنی امیه، مجبور شد كه مدینه را ترك كند. از این رو مصر را انتخاب كرد. بعد از مدتی اقامت همان جا از دنیا رفت. سیده زینب در شهر قاهره هم اكنون زیارتگاه مجلل و با شكوهی است البته گفته شده است این قبر متعلق به زینب بنت یحیی بن حسن الانور ابن زید ابن حسن ابن علی بن ابیطالب است كه به دلیل تشابه اسمی با حضرت زینب*
این عماریون