✳️ #انقلاب_ماندگار
انقلاب اسلامی در مقایسه با انقلابهای بزرگی که حداقل طی سیصد، چهار صد سال اخیر صورت گرفته است یک تفاوت بزرگ دارد و آن اینکه پس از پیروزی در مرحله اول و سقوط رژیم دست نشانده پهلوی و تبدیل شدن به «نظام جمهوری اسلامی» کماکان، «انقلابی» مانده است.از این نظر بدون تردید و بیاغراق یک استثناست. در تاریخ بسیاری انقلابها و نهضتهای بزرگ با شعارهای مترقی و عدالتخواهانه رخ دادهاند اما بعد از پیروزی وتبدیل شدن به «نظام» و «نهاد» و کسب قدرت سیاسی و اجتماعی رفته رفته دست از آن شعارها و آرمانهای اولیه برداشته و سهل است که به ضد اصول و آرمانهای خود و کارکرد انقلابی خود تبدیل شدهاند.اما این اتفاق درباره انقلاب مردم ایران تکرار نشد، و با وجود تلاشهای خبیثانه از بیرون و شیطنتهای خائنانه(در بعضی موارد ناآگاهانه) از درون،جمهوری اسلامی مظهر انقلاب اسلامی و تداوم راستین همان راه و مسیر است و ثابت کرده که «انقلاب اسلامی امری مستمر» و تا پایان تاریخ است و مربوط به یک روز و یک واقعه نیست که با سقوط یک رژیم و ظهور حکومتی دیگر به تاریخ بپیوندد.
۴۲ سال است که دشمنان انقلاب و بدخواهان این سرزمین با تمام توان و به شکل و شیوههای مختلف و استفاده از هر وسیله و حربهای و دست زدن به هر شرارت و جنایتی؛ تلاش کردهاند انقلاب اسلامی را در وهله اول محو و نابود کنند و اگر نمیتوانند؛ به شکل موذیانه و تدریجی خاصه با استفاده از تاکتیک «نفوذ»، سعی کنند ماهیت و سیرت آن را تغییر دهند. به این شکل که فرم و ظاهر بماند(و به تعبیر رهبر انقلاب) حتی یک فرد معمم هم ظاهرا بر راس کار باشد اما سیرت و محتوی آن را در جهت منافع خود تغییر دهند. شرح جزییات این سعی و تلاشهای بیامان و یکسره دشمن از حوصله این مقال خارج است اما آنچه در صحنه واقعیت رخ داده و دوست و دشمن بدان معترف هستند این است که طی این ۴۲ سال هر چقدر زمان گذشته، دشمنان در رسیدن به اهداف شوم خود ناکامتر و عاجزتر شده و انقلاب اسلامی علیرغم تحمل دشمنیهای وحشیانه و فشارهای غیر انسانی، قویتر و آبدیدهتر شده و تجربیات بزرگ به دست آورده و با تکیه بر اصول و مبانی اولیه همچون
✅ استکبارستیزی
✅ عدالت خواهی
✅ طرفداری از مظلوم
✅ دفاع از حقوق پابرهنگان و رنج دیدگان
✅ مردم سالاری دینی و...
محبوب قلوب ملتهای مظلوم جهان خاصه در منطقه شده است. برای نمونه یکی دو هفته پیش نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی سریعا هشدار داد که: «جمهوری اسلامی ایران در حال تبدیل شدن به یک امپراطوری است.» و باز در همین روزهای اخیر «گرت پورتر» مورخ و تحلیلگر نام آشنای آمریکایی گفته است: «ایران سال ۲۰۲۱، ایرانی نیست که آمریکا در همین سالهای اخیر با آن روبهرو بود» او همچنین درباره قدرت نظامی ایران گفته است: «توانایی نظامی ایران، این کشور را بیش از پیش در مقابل فشارهای آمریکا، مقاوم میسازد... ایرانیها اکنون(در مواجهه با آمریکا) گزینه نظامی در اختیار دارند و...». در همین روزها معاون سابق امنیت ملی رژیم صهیونیستی(چاک فریلیک) گفته است: «ایران اولین دشمن اسرائیل است که آنقدر قدرتمند، پیچیده و دور از دسترس است که ما نمیتوانیم در مقابله با آن شانس پیروزی برای خود متصور شویم...»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخبارروزانه15بهمنچهارشنبه.pdf
154.6K
📰 اخبار روزانه سه شنبه 14 بهمن . Pdf
🔺 کلیات رد شده!
🔺لغو تحریمها مطرح است!
🔺«شیطان» کوچک شده است!
🔺دولت ارادهای برای اجرای بودجه اصلاحشده نداشت
🔺خود درگیری وهابیون در عربستان
🔺بهرهبرداری از ۴۰ هزار طرح اشتغالزایی ویژه بانوان
🔺ثمره دموکراسی آمریکایی؛ اینبار در روسیه
🔺نصب سانتریفیوژهای جدید در نطنز و فردو
🔺مقابله با آزادی بیان را بردارید!
🔺ازدواج رکورد شکست
🔺هنوز ۳ هزار شهید مفقودالاثر هستند
🔺مجری آمریکایی: طاقت بیاورید
🔺فروپاشی عربستان نزدیک است!
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 کلیات رد شده!
✍️نویسنده: علی قاسمی
🔹🌺🔸
🔻کلیات آخرین لایحه #بودجه تنظیمی از سوی دولت دوازدهم با گزارش کمیسیون تلفیق در دستور کار جلسه دیروز #مجلس_شورای_اسلامی قرار گرفت که بعد از اظهارات نمایندگان مخالف و موافق، درنهایت با ۹۹ رأی موافق، ۱۴۸ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع از مجموع ٢۶١ نماینده حاضر، به تصویب مجلس نرسید. پیشازاین لوایح بودجه سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۹ از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی رد شده بود و حالا برای سومین بار است که دولت دوازدهم با رد کلیات لایحه بودجه مواجه میشود. #بودجه _1400 آخرین بودجه دولت دوازدهم و اولین مصوبه بودجهای مجلس یازدهم است که ترکیب مجلس بیشتر جدید هستند. همچنین در سال آینده با چند رویداد همچون، انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا و میاندورهای #مجلس_خبرگان و مجلس شورای اسلامی، تداوم تورم، بحران #کرونا و تداوم تحریمها و فشارهای حداکثری آمریکا مواجه هستیم. در چنین وضعیتی رد کلیات بودجه دلایل خاصی دارد که به اهم آنها اشاره میگردد.
❇️نکات تحلیلی:
🔹1- بسیاری معتقد بودند لایحه ارسالی دولت تورمزا بوده و تغییراتی که از سوی کمیسیون تلفیق در لایحه صورت گرفته مشکلات را در سال آینده بیشتر میکند و احتمال بروز ابرتورم در سال آینده میرفت.
🔸2- گروهی دیگر در استدلالی بر این باور هستند که بودجه دولت به جای اینکه اجرایی و عملیاتی باشد، بیشتر شائبه یک بودجه سیاسی را داشت و تصویب و تأیید آن فشار بر مردم را بیشتر میکرد.
🔹 3- رشد بالای بودجه جاری، احتمال بالای کسری بودجه و سهم پایین بودجه عمرانی و ... ازجمله دلایل بعدی برای رد در صحن علنی مجلس بود.
✅نکته راهبردی:
🔺هرچند دغدغه نمایندگان در مخالفت با بودجه قابلدرک است؛ اما باید به این واقف باشیم که کمیسیون تلفیق در فرایند یک ماه، با سه نوبت کاری و تلاشهای شبانهروزی، تغییرات خوبی را در لایحه ایجاد کرد که مجلس با رد آن بهنوعی اختیارات خودش را کاهش داده و آن را به سران قوا میدهد. از طرفی اگر لایحه برای اصلاح به دولت برگردد، با توجه به کمبود وقت، دولت نهایتاً یک دستی بر بودجه میکشد و آن را تحویل مجلس میدهد و این کار نتیجهای ندارد و عملکرد دولت در این سالها هم نشاندهنده همین نگاه است! چه خوب بود نمایندگان بهجای رد کلیات، در صحن علنی مجلس، اصلاحات مدنظر خودشان را بر بودجه اعمال میکردند.
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 افشای پنهانکاریهای دولت روحانی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ توسط عضو کمیسسون تلفیق مجلس
چقدر پنهانکاری و #خیانت وجود دارد‼️
نمایندگان باید کار انقلابی انجام دهند و
نباید بترسند.
🔻 #بودجه باید با حداقل ۲۰۰ نفر مخالف رد میشد اما لابی نوبخت بسیار قویست.
نمایندگان باید با قدرت، بودجه نوبخت را مجددا رد کنند. و کمک کنند بساط سلطنت و ریاست وی از الان جمع شود. این حرکت کار مهمی است که انشاءاللّه نمایندهها در انجام آن موفق شوند.