ثمرات باغ برجام در حوزه اقتصاد و معیشت مردم!
سخنگوی دولت در حالی از رشد اقتصادی کشور پس از برجام سخن میگوید که دلار 30 هزارتومانی، پراید 130 میلیون تومانی، قیمتهای نجومی در بازار مسکن و خودرو و گرانیهای افسارگسیخته در قیمت کالاهای مصرفی و همچنین صف مرغ و روغن تنها بخشی از ثمرات برجام برای اقتصاد کشور و معیشت مردم ماست.
وی اضافه کرد: با وجود این، دولت هیچ گاه از آنچه که به آن اعتقاد داشته، عقب ننشسته و تا آخرین لحظه که مسئولیت داریم، در عقب راندن تحریم، رفع آثار و تبعات آن بر معیشت مردم، پیش بردن تولید ملی و توسعه زیرساختها و همچنین حفظ جان مردم با خرید و تولید واکسن کرونا، اهتمام ویژه خواهیم داشت. این مشی و تعهد دولت به مردم است و تا روز آخر به آن وفادار خواهد ماند.
اظهارات سخنگوی دولت درباره عبرتگیری از سرنوشت برجام نشان میدهد که متاسفانه دولتمردان نه تنها از خسارتهای عظیم این توافق به کشور و مردم عبرت نگرفتهاند بلکه بر ادامه این مسیر غلط و پرخسارت در روزهای پایانی عمر دولت اصرار دارند.
عبرتهایی که دولت باید از برجام میگرفت و نگرفت
نکته قابل تامل اینکه از جمله عبرتها و درسهای که برجام برای دولت و کشور ما داشت و متاسفانه دولتمردان ما از آن تجربه کسب نکردند این بود که اولا آمریکا قابل اعتماد نیست و به تعهدات خود پایبندی ندارد بنابراین رابطه و تعامل با این چنین کشوری امکانپذیر نیست.
دوم اینکه تجربه برجام ثابت کرد دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی بر سر مسائل هستهای و موشکی و غیره نیست و دشمنی بر سر ماهیت و هویت دینی و سلطهناپذیری ماست. سوم اینکه برجام نشان داد که گره زدن اقتصاد و معیشت یک ملت به سیاست خارجی و مذاکره، از اساس تصمیم غلط و پرخسارت است.
چهارم اینکه برجام ثابت کرد که کوتاه آمدن در مقابل دشمن به هر دلیلی نه تنها باعث برطرف شدن دشمنیها نمیشود بلکه دشمن را وقیحتر خواهد کرد.
پنجم اینکه برجام ثابت کرد هدف آمریکاییها از مذاکره تعامل و داد و ستد به معنای عرف آن نیست بلکه دیکته گفتن منویات خود به طرف مقابل است.
ششم اینکه تجربه برجام ثابت کرد اروپاییها سگ زرد هستند و غیر قابل اعتماد و اتکای آنها به آمریکاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توضیحات خوشچشم، کارشناس مسایل بینالملل در مورد سخنان امروز روحانی!
🔸روحانی امروز گفته بود: یک عدهای آشنا نیستند و درصد درست میکنند و میگویند ۳۰ درصد مشکلات از تحریم است و بقیه مشکلات از مدیریت است و این حرف کاملاً غلط و نادرست است.
🔻دومینوی عقبنشینی عراقچی در وین
🚨 کمیسیون مشترک برجام خبرِ بازیِ خطرناک «رفع مرحله به مرحله تحریمها» را تایید کرد
🔰 در سایه سکوت خبری وزارت امور خارجه ایران، کمیسیون مشترک برجام اعلام کرد مذاکرات در خصوص رفع مرحله به مرحله تحریمها در حال پیگیری است.
🔹 «انریکه مورا» رییس کمیسیون مشترک برجام بعد از نشست روز سهشنبه با صدور بیانیهای اعلام کرد که اعضا تصمیم گرفتند تا از طریق تشکیل گروه جدیدی در سطح کارشناسی، «ترتیبات عملی» برای فعال شدن برجام را بررسی کنند.
🔹 «ترتیبات عملی» که ترجمه رسانههای فارسی زبان از واژه «Sequencing» است به همان «اقدامات گام به گام» اشاره دارد که پیشتر از واژه «Step by step» استفاده میشده است. تایید خبر مذاکرات مرحله به مرحله و عدم رفع یکجای تحریمها از آن جهت مهم است که کمیسیون مشترک برجام که ایران نیز عضو آن است در بیانیه خود به آن اشاره کرده است.
🔹 عقب نشینی تیم مذاکره کننده ایران از خطوط قرمز در حالی است که عراقچی بارها اخبار منابع آگاه در این خصوص را تکذیب میکرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جناب احمدینژاد، پاسخ دهید چرا ساکت بودید؟
🔰 حمید رسایی: انتقادات امروز احمدی نژاد نسبت به برجام، همان خون دلهایی است که بسیاری از مخالفان و منتقدان دلسوز برجام از سال ۹۲ خوردند، بارها به زبان آوردند و برای آن هزینه دادند و ایشان در این مدت سکوت کردند! چرا؟
اینکه ایشان امروز به منتقدان طعنه بزند و بگوید من به مخالفت آنها کار ندارم و حرف ملت را میزنم در حالی که قبلا در موضعگیری احتیاط میکرد، کمی بیش از بیانصافی بلکه بیحیایی است.
مخالفت این روزها با لکه ننگی به نام برجام افتخار ندارد، روزگاری با فضاسازی دولت کذاب روحانی و تبلیغات رسانههای وابسته به غرب، سخن گفتن و نوشتن علیه برجام، در افکار عمومی جرم کوچکی نبود ولی حالا که دیگر تشت رسوابی این جماعت زمین خورده و مردم واقعیت را فهمیدهاند، زبان باز کردن افتخاری ندارد.
برای اثبات خودتان، راه دیگری پیدا کنید....
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️سواد رسانه ای و خانواده (بخش سوم)
🔶یکی از عواملی که امروزه باعث تحکیم ارتباط خانوادگی و پایداری کانون خانواده می شود #رسانهها است و از طرفی همین رسانه ها می توانند عاملی برای سست کردن بنیان خانواده ها باشند.
💠اهمیت آموزش رسانه ای به کودکان و نوجوانان
🔷درجه #نفوذ_رسانه در جوامع و تاثيرات آنها به حدي است که #آموزشرسانه را به امري اجتناب ناپذير تبديل کرده است. بايد تاکيد کرد که #کودکان و #نوجوانان، که رسانه در جامعه پذير کردن آنها نقش به سزايی دارد، از نظر نحوه استفاده از رسانه و اکتساب آن، با والدين خود تفاوت کامل دارند. آنان بين «جهان» و «جهان رسانه اي» فرق نميگذارند و در به کارگيری رسانه بسيار راحت تر از والدين خود عمل ميکنند.
🔷هدف اصلي آموزش رسانه، هشيار کردن و اختيار بخشي در مواجهه با رسانه و برنامه ها و محتواي آن است. #آموزشرسانه به افراد مي آموزد پيام را تفسير و توليد کنند، #مناسبترينرسانه را انتخاب کنند و نقش بيشتری در تاثيرپذيری از آنها به عهده گيرند.
🔷بطور کلی #سهجنبهسوادرسانهای عبارتند از: ۱- ارتقاي آگاهي نسبت به رژيم مصرف رسانه اي و يا به عبارت بهتر، تعيين ميزان و نحوه مصرف غذاي رسانه اي از منابع رسانه اي گوناگون؛ ۲- آموزش مهارت هاي مطالعه يا تماشاي انتقادي؛ ۳- تجزيه و تحليل اجتماعي، سياسي و اقتصادی رسانه ها که در نگاه اول قابل مشاهده نيست.
🔷 #تلويزيون میتواند چهار نقش را در زندگی كودكان و نوجوانان بازی كند.
🔸اولين نقش آن، كار وقت كشی است؛ اين عمل پاداشي آرامشبخش و يا جذاب است كه باعث ميشود بخشی از زمان لازم براي تكاليف مدرسه، كارهاي خانه و يا بازي در خارج از خانه را به خود معطوف كند.
🔸دومين نقش تلويزيون تلقی آن همچون رويدادي اجتماعي (يا غير اجتماعي) است. يعني فرصتي است براي بودن در كنار والدين و يا بلعکس فرار از خواهران و برادران لجوج.
🔸سومين نقش آن كار پردازش اطلاعات است.
🔸نقش چهارم و نهايي آن تجزيه فراهم سازي اطلاعات است، يعني اين وسيله منبعي است براي شناخت و يا پيشداوري و معلمي است براي آموختن اينكه چه بخريم، چگونه بازي كنيم، مبارزه كنيم و يا عشق بورزيم
⭕️ تاملی پیرامون فرامتن انفجار در نطنز و رفتارشناسی ایران
🔹توان و قدرت عملی پاسخ نظامی و امنیتی متناسب و هم سطح و حتی ضربه اول وجود دارد. گواه آن پاسخهای متقابل و حتی سنگینتر در مزارع شعبا، بلندیهای جولان، نفوذ و جاسوسی بی سابقه در عمق رژیم یعنی ماجرای گونن سِگِو وزیر سابق انرژی و عضو کنست اسرائیل، عملیات فجیره و جالب تر از همه غیب شدن سکوی نفتی اماراتی در اسفند 97😉(که تا حالا بصورت رسمی بیان نشده)
🔹پس از انفجار نطنز در تیرماه؛ آتش سوزی گسترده در ناو USS Bonhomme Richard آمریکا
حمله مشخص و دقیق به سه کشتی اسرائیلی MV Helios Ray و lori و اخیرا هم Hyperion. که هر سه مورد در پاسخ به حمله به کشتی های ایرانی بود.
حمله به کشتی Hyperion با پهپاد و موشک در اوج ترافیک دریایی آن هم با پوشش 5 رینگ پدافندی و پشتیبانی یک رزم ناو در حال آماده باش کامل، کاری بینقص و دقیق بود
🔹دقیقا در همین روز، آغاز غنی سازی 60 درصدی و از همه مهمتر حمله به ایستگاه اطلاعاتی و عملیات ویژه موساد در اربیل(منتظرتاییدخبرهستیم)
یک روز نگذشته حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در اربیل
حمله موشکی و پهپادی به آرامکو
حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در دیرالزور سوریه
🔹اما ماجرا چیست؟
قسمتی از مشکل به عدم پیوست رسانهای و البته بعضی(محدود) ملاحظات کاملا منطقی نهادهای متولی امنیتی و نظامی و دستگاههای رسمی برمیگردد که امروز در فضای افکار عمومی از سویی احساس تحقیرشدگی و از سوی دیگر انزجار از به اصطلاح ماجراجویی و تاثیر آن بر سفره های مردم ایجاد شده است.
🔹اما مساله اصلی به ضعف در رسانه برنمیگردد. استفاده دشمن از حفرههای امنیتی و شبکه نفوذ در داخل جهت ضربه های امنیتی با هدف خنثی سازی توان بازدارنده ایران در حوزههای هستهای، موشکی و قدرت منطقهای.
همزمانی این راهبرد امنیتی با فشارهای گسترده اقتصادی برای به زانو در آوردن ایران است
🔹تحریم گسترده، اختلال در توان بازدارندگی به تبع آن ایجاد نارضایتیهای گسترده(که صدالبته دلایل داخلی دارد) و ضرباتی مانند نطنز چیزی جز نقش مکمل در ضربه به کارآمدی نظام ندارد.
🔹رساندن ایران به نقطه فروپاشی جهت به پای میز مذاکره کشاندن و کسب امتیاز با هدف مهار و تغییر رفتار جمهوری اسلامی و نهایتا تبدیل آن به یک عضو نرمال سیستم بینالملل است.
🔹لذا هرچند توان عملی ضربه متقابل و متناسب وجود دارد اما کارگزار نظامی-امنیتی(ضمن پذیرش ضعف ها و البته حفره و شبکه نفوذ)تحت فشار و تصمیمات کارگزاران سیاسی و اقتصادی دولت و قاطبه شورای امنیت ملی قرار دارد و محدود خواهد شد.
ایجاد دوگانه اقتصاد و امنیت همان مسالهای است که امروز دستان کارگزاران نظامی و امنیتی را بسته است
🔹آنچنان که در افکار عمومی نیز رایج است که اگر پاسخ متقابل بدهیم، بر وضعیت اقتصادی و سفره ما تاثیر خواهد گذاشت.
جریانی در داخل نیز با اخلال در بازار بصورت کاملا طراحی شده و عمدی نتیجه هر واکنش بازدارنده را به گرانی و معیشت مردم گره میزنند تا پازل تکمیل گردد.
🔹ما فقط هزینه انفعال و سازش را میپردازیم، افکارعمومی را از دست دادهایم و با تداوم این روند باید شاهد ضربههای دیگری هم باشیم.ضربههایی با کارکرد دوگانه مهار، توان بازدارندگی و فرسایش مفهوم کارآمدی نظام درافکار عمومی
انتهای این روند هضم در سیستم بینالملل است.
باید برای تغییر ریل تصمیم گرفت شترسواری دولادولا نمیشود...
🔰در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشید
🔻نامزد انتخابات اولاً باید به خدا و به این انقلاب و به قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً دارای روحیهی مقاوم باشد. این ملت اهداف بلندی دارد، کارهای بزرگی دارد، تسلیم نیست، کسی نمیتواند با این ملت با زبان زور حرف بزند. کسانی که در رأس قوهی اجرائی قرار میگیرند، باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند؛ این یکی از شرطهای لازم است. ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
⭕️شاخصهای انقلابی بودن - پایبندی به استقلال کشور - در زمین دشمن بازی نکردن
🔹شاخص سوّم عرض کردیم پایبندی به #استقلال است. این استقلال خیلی مهم است؛ استقلال داخلی، استقلال منطقهای، استقلال جهانی و بینالمللی؛ در همهی این مسائل استقلال کشور و استقلال نظام را حفظ کردن. معنایش این است که ما در زمینهی سیاسی #فریب نخوریم؛ #دشمنی که هدفش این است که دولتها و ملّتها را به دنبال خود بکشاند، به شیوههای مختلفی توسّل میجویَد. اینجور نیست که همیشه با تهدید حرف بزنند؛ نه،
🔹گاهی هم با تملّق حرف میزنند؛ گاهی به انسان نامه مینویسند که شما بیایید -با ما که آمریکا هستیم- مسائل جهانی را با مشارکت یکدیگر حل کنیم؛ در این قالب با انسان حرف میزنند؛ انسان در اینجا ممکن است دچار وسوسه بشود که برویم با یک ابرقدرتی در حلّ مسائل بینالمللی همکاری کنیم؛ در ادبیّات نامهنگاری رسمی دیپلماتیک، اینجوری حرفزده میشود امّا باطن قضیّه این نیست؛ #باطنقضیّه این است که او یک #نقشهایدارد؛
🔹میگوید شما بیا در نقشهی من، بیا در آن میدانی که من ترسیم کردهام بازی کن؛ نوع بازی را هم او معیّن میکند. شما بیا این کار را انجام بده تا آن هدفی که برای آن نقشه کشیده شده است، تحقّق پیدا بکند.
بیاناترهبرانقلاب۹۵/۳/۱۴
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مجری سرشناس آمریکایی خطاب به مردم یمن: طاقت بیاورید،فروپاشی عربستان نزدیک است!
⭕️ پیتر لاول مجری آمریکایی شبکه راشاتودی از پایان عربستان در آینده ای نزدیک سخن گفت و از مردم یمن خواست به مقاومت خود ادامه دهند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جاسوس سابق MI6: دغدغه اصلی اسرائیل مسئله هسته ای ایران نیست؛ موشک های بسیار دقیق ایران عامل اصلی نگرانی در اسرائیل است!
💢"الستیر کروک" مامور سابق MI6 انگلیس در گفتگو با شبکه راشاتودی:
🔺 "مساله هسته ای ایران مشکل اصلی اسرائیل محسوب نمی شود؛ موشک های بسیار دقیق و پهپادهای بسیار اثرگذار ایران، تبدیل به بزرگترین عامل بازدارنده ایران در مقابل اسرائیل شده است"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشتسال دولت روحانی در ۴ دقیقه!
🇮🇷🌸
🍀
✅ پیام روشنگری
🌀 موضوع: حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
3⃣ در درجهی اول، گسترش مشارکت و حضور گستردهی مردم در انتخابات اهمیت دارد.
🔸شور انتخاباتی در کشور و حضور مردم پای صندوقهای رأی میتواند تهدیدهای دشمنان را بیاثر کند؛ میتواند دشمن را ناامیدکند؛ میتواند امنیت کشور را تأمین کند.
💯 ملت عزیز ما در همهی نقاط کشور این را بدانند؛ حضور گستردهی آنها در پای صندوق رأی، در آیندهی کشور تأثیر دارد؛ در امنیت، در استقلال، در ثروت ملی، در اقتصاد، در همهی مسائل مهم کشور تأثیر میگذارد.
🌺بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (علیه السلام) 1392/1
🔰 هراس از محبوبیت رئیسی و یک گاف کارگزارانی عجیب!
✍روزنامه حزب کارگزاران میگوید: رئيسی اگر قصد نامزدی در انتخابات را دارد، باید نامزدی ظریف را هم تضمین کند!
✅روزنامه سازندگی در تیتر یک خود با ایجاد تردید علیه نامزدی رئیسی و طرح این سوال که «رئیسی بیاید یا نیاید» نوشت: «سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات بشود یا نشود؟» این شاید مهمترین پرسشی است که نه فقط در جبهه اصولگرایی بیپاسخ مانده است، بلکه در جبهه اصلاحطلبان نیز به آن میاندیشند که آیا رئيس قوه قضائیه باید ردای قضاوت را کنار نهد و پا در انتخابات ریاستجمهوری و کار اجرایی بگذارد یا در همان مسند بماند؟
✅واقعیت این است که با آنکه دو ماه بیشتر به انتخابات ریاستجمهوری نمانده است، هم جبهه اصلاحطلبان آشفته حال است و هم جبهه اصولگرایان. اصلاحطلبان به واسطه آنکه فیلترینگ و رد صلاحیت شورای نگهبان، بینامزد ماندهاند و در ماندهاند که چه فردی را معرفی کنند تا از فقیهان و حقوقدانان آن شورای 12 نفره عبور کند. کفه اصلا برابر نیست. با این حال این در آشفتهبازار سیاسی، تنها یک نامزد است که به نظر میرسد که قدرت رایآوری او بیش از دیگران است: «سیدابراهیم رئيسی».
❇️❇️حضور اصلاحپذیر رئيسی در قوه قضائیه، آنچنان امیدوارکننده بود که او توانست نظرهای بسیاری را به خود جلب کند. او که 16 میلیون رای از خرداد 96 در توشه خود داشت، نه تنها آنها را حفظ کرد بلکه به زعم برخی از هواداران و اصولگرایان توانسته است که آن را نیز ارتقا دهد. با این حال، اگرچه به نظر میرسد راه برای او هموار است، اما مخاطراتی هم پیشرو دارد.
مهمترین رقیب ابراهیم رئيسی در انتخابات ریاستجمهوری 1400، هیچیک از نامزدهای انتخاباتی (البته به جز ظریف) نیستند. رقیب اصلی او مشارکت پایین مردم در انتخابات است. نگرانی، ناراحتی و بیاعتمادی مردم که حاصل تحریم بسیار سنگین آمریکا، ناکارآمدی دولت و ضربههای پیدرپی اصولگرایان و کارشکنیهای آنها بوده، وضعیت را به آن مرز رسانده است که بسیاری ابایی از اینکه بگویند در انتخابات آتی رای نمیدهند، ندارند.
❇️در چنین وضعیتی، آیا ابراهیم رئیسی با توشه 16 میلیونی و عملکردی که قابل دفاع بوده، میتواند پا در رقابتی بگذارد که چشمانداز محکم و روشنی برایش متصور نیست؟ اگر او کمتر از 16 میلیون رای سابق نصیبش شود، وضعیت او بهتر خواهد شد؟
🌈🌈🌈سید ابراهیم رئیسی در یک صورت میتواند طوفانی از آرا به پا کند. رقابت سختی بین اصلاحطلبان و اصولگرایان دربگیرد. از این سو محمدجواد ظریف و از آنسو ابراهیم رئیسی. دو نفر معتمد نظام اما با دو دیدگاه بسیار متفاوت. در این وضعیت وزنه تقریبا برابر است. هم اصلاحطلبان با نامزد خود پا به انتخابات میگذارند و هم اصولگرایان با حداکثر توان خود. به زعم ما، اگر ابراهیم رئیسی قصد آن دارد که در انتخابات شرکت کند، برای کمک به خود، باید رقیب خود را نیز به میدان رقابت ترغیب کند و پای محمدجواد ظریف را نیز به این میدان باز کند.
✳️👈تحلیل ارگان کارگزاران از یکسو، از هراس فراگیر مدعیان اصلاحطلبی درباره افزایش چشمگیر محبوبیت آقای رئيسی و از طرف دیگر، از تهیدستی جبهه اصلاحطلبان حکایت میکند.
روزنامه سازندگی و گردانندگان کارگزارانی آن باید توضیح دهند چگونه یک دیپلمات (با کارنامه پرحاشیه و ضعیف) را برای ریاستجمهوری پیشنهاد میکنند و حال آنکه او فاقد کمترین سابقه گذشته در مدیریت اقتصادی و برنامهریزی است؟ آنها چطور ظریف را پیشنهاد میکنند در حالی که در دو سال اخیر، بارها روحانی را - با کارنامه و سوابقی به مراتب نزدیکتر به کار دولت - فاقد کفایت و تجربه خواندند و گفتند اگر چوب خشک به جای روحانی بود، بهتر از وضعیت فعلی اقتصاد را مدیریت میکرد؟!
🔰🔰🔰اما درباره رای و محبوبیت آقای رئيسی باید خاطرنشان کرد که طبق نظرسنجیهای دولتی، میزان محبوبیت وی در دو سال اخیر به اعتبار کارنامه جدیدش بسیار بالاتر رفته و جزو محبوبترین شخصیتها در کشور قرار دارد.
#لطفابازنشربدهيد
#تکریم_مادرمهربان
♦️سخن از یک نامِ غریب است. نامی که در بین اسامی دختران ایرانی هر روز کمتر می شود؛ نام یک مادر؛ مادر مهربان همه ما.
🔹 خانم بزرگواری که رسول خدا، برای وفات او، به جای روز عزا، "سال حزن و غم" اعلام کرد؛ عام الحزن!
🔹او قبل از ازدواج دوشيزه اي ثروتمند، با شکوه و فخامت و جلال بود و بسیار زیبا و گرامی؛ او را اهل مکه، ملکه ی عرب نامیده بودند و به جهت نجابت و عظمتش مورد احترام همگان بود.
🔹او اولین همسر پیامبر خداست؛ او اولین زن مسلمان است؛ او اولین نمازگزار به همراه پيامبر خدا و اميرمومنان است؛ او در تصدیق و تایید نبوت رسول خدا، کوتاهی نکرد.
🔹او مادر فرزندان رسول خدا است؛ مادر فاطمه اطهر س
🔹رسول خدا در بین تمام زنان خلقت فقط خدیجه کبری و دخترش فاطمه زهرا و آسیه و مریم را "انسان کامل" نامید. او در تمام مکارم اخلاق بی همتا بود. لذا بارها بعد از وفات خدیجه -حتی به همسران خود- می فرموند: خدیجه و أینَ مثلُ خدیجه؟
#مرا_به_نام_مادرم_صدا_بزن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج آقا رفیعی
بسیار آموزنده
🖤🍃🍂
🌅پوستر | قایم، موشک!
◽️ اسرائیل باید از صفحهی روزگار محو گردد.
▫️محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی
▫️کارگردان هنری: پویا سرابی
▫️ طراح گرافیک: محمد تقیپور
▫️با سپاس از سینا رعیتدوست
#دیمونا
✅ موضوع: مشارکت حداکثری
🍃🌻🍃
❣رهبر معظم انقلاب:
وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور می شود. این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع کشور را در دشمن کم می کند. انتخابات هر چه که پرشور تر هر چه که با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور، برای خود مردم بیشتر خواهد بود.
۱۳۹۹/۱۱/۲۹
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جاسوس سابق MI6: دغدغه اصلی اسرائیل مسئله هسته ای ایران نیست؛ موشک های بسیار دقیق ایران عامل اصلی نگرانی در اسرائیل است!
💢"الستیر کروک" مامور سابق MI6 انگلیس در گفتگو با شبکه راشاتودی:
🔺 "مساله هسته ای ایران مشکل اصلی اسرائیل محسوب نمی شود؛ موشک های بسیار دقیق و پهپادهای بسیار اثرگذار ایران، تبدیل به بزرگترین عامل بازدارنده ایران در مقابل اسرائیل شده است"