✅اظهار ارادت مسئولان به رئیس جمهور منتخب نعمتی الهی است
✍️رهبر انقلاب: یک نکتهای که جای این دارد انسان خدا را شکر کند، این است که بحمداللّه بعد از انتخابات و پیروزی نامزد مورد قبول مردم با رأی خوب و درصد بالا، برخورد مسئولان کشور، برخورد خوبی بود؛ این نشان طمأنینه و آرامش روحی لازم در کشور است. اینکه مسئولین درجهی اوّل و طراز اوّل کشور بیایند با رئیسجمهور منتخب ملاقات کنند و دیدار کنند و حرف بزنند و اظهارنظر کنند، تبادل نظر کنند، کار خیلی خوبی است؛ اینکه نامزدهایی که رأی نیاوردند به نامزدی که رأی آورده تبریک بگویند و اظهار علاقه و ارادت بکنند، کار خیلی خوبی است؛ این هم جزو نِعَم الهی است. امیدواریم انشاءالله خدای متعال روزبهروز این جهتگیریها را برای کشور ما افزایش بدهد. این را مقایسه کنید با رفتار آمریکاییها که بعد از آنکه یکی از آنها پیروز شد، آن دیگری با او چه جوری رفتار میکرد؛ حرفها و اظهاراتش را که یادتان هست که چند ماه قبل از این چه وضعی داشتند.
۱۴۰۰/۴/۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امام خمینی (ره):حفظ #اسلام زحمت دارد...
🔴روزنامه کیهان خطاب به روزنامه جمهوری اسلامی ؛بگذارید عرقتان خشک شود بعد طلبکار شوید...
♦️ روزنامه حامی مدیریت دولتی ناکارآمد، در حالی که هنوز 45 روز تا تشکیل دولت جدید زمان باقی است، از دولت آینده طلبکار شد!
عنوان «ما مردم ایران» برای روزنامهای که نان جمهوری اسلامی و مردمش را میخورد اما در این سالها در خدمت توجیه سوءمدیریت اشرافی غربگرا قرار داشته، عنوان غلطاندازی است. همینطور، نام «جناح اصولگرا»، برای منتخب جدید مردم و دولت او، عنوان تحریفآمیز است.چه اینکه آقای رئیسی در قوه قضائیه با فساد دانهدرشتهای هر دو جناح برخورد کرد.
♦️ثانیاً اگر مردم، آقای رئيسی را انتخاب کردند و به گردن او حق دارند، روزنامه مورد بحث در کنار بسیاری از نشریات همسو، به عنوان جادهصافکن طیف مدعی اصلاحات و اعتدال عمل میکرد و سرگرم مأیوسسازی مردم ایران بود و اجازه ندارد از طرف مردم رایدهنده حرف بزند.
♦️یا شورای نگهبان و نهادهای نظامی را به «یک جناح» نسبت دهد؛ مگر اینکه نهادهای مختلف انقلابی را یک جناح در نظر بگیرد و خودش را ذیل جناح ضدانقلاب تعریف کرده باشد!
ثالثا دولت جدید نه قرار است مشکلات اقتصادی را از مسیر برجام و FATFحل کند و نه از طریق پولپاشی، که اینها اتفاقا رویکرد مدیریت دولت متبوع نویسنده روزنامه جمهوری اسلامی است. و اتفاقا همین رویکرد، کشور را گرفتار مشکلات اقتصادی و امنیتی کرده است.
♦️اما درباره اختیارات دولت و حمایت حاکمیت فقط میتوان به این جمله سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران استناد کرد که به یورونیوز گفت: با اختیاراتی که قانون اساسی و رهبری به رئيسجمهور داده، اگر چوب خشک جای او بود، بهتر از این اقتصاد را اداره میکرد.
♦️بله حتما امید فراوان هست که دولت از موقعیت مسئلهسازی و جبههگشایی در درون نظام و استحداث ظرفیتها، به موقعیت معقول خود برگردد و اسباب برکات بسیار باشد؛ اما ضمنا حامیان 8 سال گذشته دولت در طلبکاری از دولتی که هنوز دو ماه دیگر تشکیل میشود، عجله نکنند. کمی بنشینند تا عرقشان خشک شود، تپههایی را که پشت سر هم آباد کردهاند، یک بررسی مختصری بکنند، بعدا اگر رویشان شد و زمانش رسیده بود در کنار عذرخواهی و شرمندگی، کمی هم طلبکاری کنند
⛔️ وطنفروشی برای دریافت ویزای EB1_A
🔻توییت محسن تنابنده:
به لحاظ فوتبالی تو گروه خوبی افتادیم اما به لحاظ مالی دهنمون سرویسه. چون ما مادرخرجیم...!
♨️ محسن تابنده یکی از سلبریتی های حامی روحانی در سال 96 که بعید است از سیاست بویی برده باشد با تمسخر و زبانی کنایهآمیز حمایت جمهوری اسلامی ایران از کشورهای مقاومت را زیر سوال میبرد.
⁉️ اما پشتصحنه خوشرقصی سلبریتی ها برای آمریکا و غربی ها چیست؟ چرا سلبریتی ها هرچند وقت یکبار مواضعی تند علیه نظام اسلامی اتخاذ میکنند؟
♨️ جالب است بدانید آنها برای کسب ویزای نخبگانی معروف به ویزای EB1_A باید چنین سخنانی را در فضای مجازی و جشنوارههای رسمی کشور به زبان برانند.
🔰 یکی از بندهای دریافت ویزای EB1_A :
«تمام افراد متقاضی باید گزارشی از عملکرد 5 سال اخیر خود در شبکه های اجتماعی ارائه بدهند تا مشخص شود مواضع آنها چه قدر به مواضع سیاسی دولت امریکا نزدیک است» این قانون در 23 می 2017 توسط دفتر مدیریت و بودجه امریکا تائید شده است.
♨️ حال از این اشخاص باید سوال کرد آیا تبعات سخنان خود را میدانند؟ آیا میدانند این سیاه نمایی ها، دروغ ها و لجن پراکنی ها چه زیانی به کشور میرساند؟
بهراستی وطنفروشی به چه قیمتی؟؟
🔴 او در خشت خام چه میدید که ما کور بودیم؟!
🔹مقام معظم رهبری ۱۵ سال قبل(سال۸۶) در یک سخنرانی بر این نکته تأکید کردند که اگر دولت ایران به بدگویی برخی "عوامل داخلی" درباره بیخاصیتی صنعت هستهای توجه کند و برق هستهای تولید نکند، مجبور به «گدایی برق» خواهد شد.
🔸امام جامعه، سال 86 در جمع دانشجویان استان یزد فرموده بودند: «در داخل کشور خودمان جنجال راه انداختند که آقا انرژی هستهای هزینه بدون سود است؛ چرا دارید این کار را میکنید؟ حالا تبلیغات جهانی که این مسئله را کاملاً دنبال میکرد و هنوز هم میکند؛ اما در داخل کشور خودمان از اولی که این مسئله هستهای مطرح شد(سال۱۳۸۱)، از پنج شش سال قبل از این تا حالا مرتباً این مطلب را گفتهاند و تکرار کردهاند. حتّی عدهای نامه نوشتند و گفتند آقا ما فیزیکدانیم. اینکه میگویند ما توانستهایم دستگاههای سانتریفیوژ را راه بیندازیم، اصلاً واقعیت ندارد! به قدری قرص این را گفتند که ما مجبور شدیم افرادی را بفرستیم و بگوئیم بروند بازرسی کنند، درست ببینند؛ نکند که همینی که اینها میگویند، باشد. این، مال پنج شش سال قبل است. رفتند، آمدند گفتند نه آقا! کار، بسیار خوب، صحیح، علمی و محکم دارد انجام میگیرد. اول گفتند نمیشود، نمیتوانیم؛ بعد که دیدند توانستیم، گفتند آقا این هزینهای است که سود ندارد، فایدهای ندارد. بنده در سخنرانی عمومی عید نوروز سال گذشته مفصل درباره این صحبت کردم و نمیخواهم تکرار کنم. چطور فایدهای ندارد؟ ما برای بیست سال دیگر حداقل بایستی بیست هزار مگاوات برق از انرژی هستهای به دست بیاوریم. برآوردی که برای مصرف انرژی در کشور و تولید برقِ مورد نیاز کردهاند، حداقل بیست هزار مگاوات باید از طریق انرژی هستهای باشد؛ والّا ما باید برق را از دیگران گدایی کنیم؛ یا اگر نتوانستیم گدایی کنیم، یا ننگمان آمد، یا به ما ندادند، از خیر چیزهایی که با نیروی برق میچرخد، باید بگذریم؛ از کارخانه، از تولید، از بسیاری از ابزارهای پیشرفت. خب، ما کِی شروع کنیم تا بتوانیم بیست هزار مگاوات را بیست سال دیگر به دست بیاوریم؟ الان اگر دیر هم نشده باشد، قطعاً زود نیست. ممکن است دیر هم شده باشد. ببینید چه مغالطه عجیبی است که "آقا احتیاج نداریم"! یا میگویند: شما نیروگاه هستهای که نمیتوانید بسازید؛ این اورانیومهای غنیشده سه چهار درصد را برای چه میخواهید؟ باز بحث "نمیتوانید" است. چرا نمیتوانیم؟ ملتی که بدون کمک و بدون استاد توانست یک چنین مراکز عظیم غنیسازی را به وجود بیاورد، چرا نتواند نیروگاه بسازد؟»
🔹بعد از ۱۵ سال، حالا من که آن موقع یک دانشجوی صفر کیلومتر بودم ادعای فعال رسانهای بودن میکنم که چیزی بنویسم درباره #قطعی_برق!
🔸سال ۹۲، با رای ملت، آنچه که نمیبایست، رخ داد... روند هستهای کشور بطور مطلق تعطیل شد! آقایان هستهای که هیچ، حتی توسعه نیروگاههای سیکل ترکیبی را متوقف کردند!
🔹طبق اعلام مسئولان هستهای کشور، در حوالی سالهای 91 و 92، بخشی از برق هستهای ایران وارد مدار شد و تعدادی از چراغ خانهها در ایران با برق هستهای روشن هم شدند. اما این فرایند به دلایلی که یک روز باید مشخص شود، با سرعت لازم ادامه نیافت تا به خاموشیهای امروز رسیدیم!!
🔴ایران موفق به تولید جادوی قرن 21 شده است!
🔹کسانی که همچنان سیر پیشرفت ایران را باور ندارند این مطلب را بخوانند که ایران علاوه بر توان تولید گرافن آن هم با خلوص بالا، آنقدر در این زمینه خوب عمل کرده است که اکنون موفق به امضای قرارداد همکاری با گرادو یا همان غول فولادسازی برزیل برای گسترش کاربردهای گرافن در مقیاس صنعتی و ارائه آنها به بازارهای جهانی شده است. گرافن یا جادوی قرن 21 ماده ای دو بعدی بر پایه ی کربن است که بیشترین میزان رسانایی الکتریکی را دارد و در نانوالکترونیک، پنلهای خورشیدی، باطری ها، ابرخازن ها و غیرع کاربرد دارد.
🔹شرکت ایرانی نانواکسپلور (NanoXplore) با انعقاد توافقنامهای چندساله با شرکت برزیلی گرادو گرافن (Gerdau Graphene LTDA) موقعیت خود را بهعنوان تولیدکننده و توزیعکننده گرافن تقویت میکند.
🔹گرادو بزرگترین تولیدکننده فولاد برزیل با ۱۲۰ سال قدمت، یکی از تولیدکنندگان پیشرو در تولید فولاد بلند در قاره آمریکا و فولاد ویژه در جهان است. این شرکت، در ۱۰ کشور حضور دارد و بیش از ۳۰،۰۰۰ کارمند مستقیم و غیرمستقیم در فعالیتهای خود دارد.
🔹گرافن را «ماده جادویی» قرن ۲۱ مینامند. این ماده که گفته میشود محکمترین مادهای است که تاکنون مورد مطالعه قرار گرفته در سال ۲۰۰۴ کشف شده و بخاطر خواص منحصر به فردش کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد.
🔴 ۱۴۰۰ واحدصنعتی تحت تملک بانکهاست
علی رسولیان معاون وزیر صمت با بیان اینکه در نواحی صنعتی ۱۴۰۰واحد تحت تملک بانک ها داریم،گفت:
🔹فعالسازی واحدها از طریق اقاله به صاحب قبلی و یا واگذاری به فرد جدید با ۱۰درصد نقد و ۶۰ماه تقسیط انجام می شود.
🔹قبلاً ۱۶۰۰ واحد در شهرکها و نواحی صنعتی تحت تملک بانکها بود که طبق آخرین آمار اخذ شده از خود شهرکها، با رفع تملک از ۲۰۰ واحد در سال گذشته، حدود ۱۴۰۰ واحد همچنان تحت تملک هستند. البته همه این ۱۴۰۰ واحد غیرفعال نیستند و بخشی از این واحدها فعال هستند.
🔹 البته باید توجه داشت که این واحدها به تازگی در تملک بانکها در نیامدهاند بلکه این رویه از گذشته بوده است و طی ۳ سال گذشته، فرایند در تملک درآمدن واحدهای تولیدی و صنعتی به شدت کاهش یافته است.
🔴روحانی قیمتها را رها کرد/ فشاری که امروز ملت ایران در اقتصاد تحمل میکنند، میتوانست خیلی کمتر باشد
دکتر آلبرت بغزیان، اقتصاددان و استاد دانشگاه:
🔹من به آقای روحانی در اقتصاد نمره ۱۰ میدهم. البته این عدد با ارفاق است. آقای روحانی اقتصاد را از منظر قیمت رها کرد.
🔹تورم افسارگسیخته امروز محصول سوء مدیریت دولت آقای روحانی است. کاهش و سقوط بی سابقه ارزش پول ملی، عدم مدیریت در واردات، رفتن پول کشور به سمت کالاهای لوکس و حیف و میل شدن میلیاردها دلار ارز در دوره ریاست جمهوری ایشان صورت گرفت. من معتقدم فشاری که امروز اقتصاد ایران آن را تحمل میکند، میتوانست بسیار کمتر از این باشد.
🔴 زنگنه: برای کمک به ایران دیگر پست نمیگیرم!
بیژن زنگنه وزیر نفت:
🔹اگر به عقب بازگردم، وزیر نمیشوم.
🔹ما به راحتی میتوانیم روزانه ۶ میلیون بشکه نفت تولید کنیم.
🔹من خودم را از ابتدای انقلاب تاکنون در همه چیز مسئول میدانم. اینگونه نیست که بگویم من نبودم بلکه هر جا بودم، خودم را مسئول میدانم.
🔹فضای مناسبی برای تغییر قیمت حاملهای انرژی نیست.
🔹اصلا قرار نبوده و نیست و وظیفهای هم ندارم که گزینهای برای وزارت نفت اعلام کنم.
🔹دولت آقای رییسی هر کمک و مشورتی که بخواهند میدهم اما پست و حکمی نمی گیریم؛ اینکار را نیز به خاطر ایران انجام میدهم زیرا شرایط کشور اکنون فوق العاده سخت است.
🔹مهمترین اقدام وزیر بعدی برگشتن به بازارهای جهانی است.
🔴چرا کسانی که دیروز از توهین به شهید سلیمانی برآشفتند امروز از توهین به علامه مصباح برآشفته میشوند؟
✍اسماعیل پورهواشمی
🔷کسانی که دیروز از توهین به شهید سلیمانی به عنوان نماد مبارزه نظامی و امنیتی با استکبار جهانی برآشفتند امروز باید از توهین به علامه مصباح به عنوان نماد مبارزه اعتقادی و ایدئولوژیک با استکبار جهانی برآشفته شوند.
🔷چرا که حاج قاسم و علامه مصباح نمادهای اصلی دو بال جریان انقلاب برای رسیدن به غایت نهایی خودش یعنی تمدن نوین اسلامی هستند و با استعانت به سیره آنها میتوان این مسیر را پیمود. آسیب دیدن هرکدام از این اسطوره ها مساوی ست با آسیب دیدن کل جریان انقلاب در رسیدن به اهداف خرد و کلانش