🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۱)
💢 موضوع: بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی
🍃🌻🍃
🔊 خبر: «سید حسن نصرالله» در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خبر حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، نسبت به هرگونه تعرض و تهدید این کشتیها، شدیداً هشدار داد.
🔸 گزارههای تحلیلی:
1⃣ بعد از اعلام این خبر برخی از رسانهها و شبکههای معاند داخلی و خارجی با ایجاد شبهه نسبت به هزینههای این محمولههای سوخت، ایجاد تشکیک کردند؛ این در حالی است که هزینههای این محمولههای سوخت توسط تجار شیعه لبنانی پرداخت گردیده و از لحظه بارگیری و حرکت کشتیها، کشتیهای سوخت مایملک تجار لبنانی محسوب میشود.
2⃣ اعلام سید مقاومت مبنی بر اینکه کشتیهای سوخت بخشی از خاک لبنان محسوب میشود، بهمنزله این است که تعرض به آن، تعرض به خاک لبنان بوده و درواقع با این کار در مقابل تهدید احتمالی از ناحیه صهیونیستها حق پاسخگویی را مشروع و عملاً آن را ابزار بازدارندگی نموده است.
3⃣ بازیگران معاند داخلی و خارجی لبنان با سیاسی نمودن چالشهای اقتصادی لبنان، سناریوی بیثباتسازی داخلی در این کشور را دنبال کنند و در این سناریو میخواهند عامل بیثباتی را متوجه مقاومت و حزبالله نمایند.
4⃣ ایجاد چالش تأمین سوخت برای مصارف داخلی دقیقاً بخشی از این طراحی است که اکنون این اقدام سید حسن نصرالله بر هم زننده آن طراحی است. اظهارات واهی سعد الحریری رئیس جریان المستقبل که ادعا کرده: «حزبالله میداند که بحران سوخت لبنان ناشی از قاچاق عامدانه برای خدمت به سوریه است و مؤثرترین حالت آن است که بهجای منت گذاشتن بر سر لبنانیها، با دریافت مازوت ایران، قاچاق متوقف شود»، ناخواسته پرده از این طراحی برمیدارد.
🔺 جمعبندی: تجربه سالیان اخیر نشان میدهد که رژیم صهیونیستی عامل تهدید و برهم زننده امنیت کشتیرانی در دریای سرخ و مدیترانه است. صهیونیستها باید تهدید سید مقاومت را جدی بگیرند. اکنون سید حسن نصرالله یک معادله را اینگونه تعریف کرده است: «کشتیهای حامل سوخت، خاک لبنان محسوب میشوند؛ حمله به آن، حمله به خاک لبنان است و در صورت حمله به آن، پاسخ قطعی و در سطحی متوازن و حتی بالاتر در سرزمینهای اشغالی داده خواهد کرد».
📸 مـــــــادر ۹ شهید
●حالا بعضی ها فکر میکنن برای این انقلاب خیلی زحمت کشیدن !!
#مادر_ایران
#صبر_زینبے
#مادران_زینبی
#یادکنید_شهدا_را_باذکرصلوات🌷
🔴این سکوت رهبری، معنا دارد...
🔹نقل است، هنگامیکه مکه به دست مسلمانان فتح شد، رسول خدا (ص) برای اهل مکه فرمان عفو عمومی صادر کرد، ولی دستور داد که عبداللّه بن سعد را هر جا یافتند، بکشند حتی اگر به پردهی کعبه آویزان شده باشد.
🔸عبداللّه به عثمان پناه برد. عثمان او را پنهان کرد تا این که او را به خدمت پیامبر خدا آورد و برایش از آن حضرت امان خواست.
🔹رسول خدا (ص) دقایقی طولانی سکوت فرمودند و پاسخی ندادند، تا آنکه سرانجام او را عفو کردند.
🔸چون عثمان بازگشت، حضرت رسول (ص) رو به حاضران کرد و فرمود: از آن جهت خاموش ماندم تا یک نفر از شما برخیزد و حکم الهی را در حق او اجرا کند.
🔹حاضران در پاسخ گفتند: ایما و اشارهای در این زمینه به ما میفرمودی.
رسول خدا (ص) فرمود: شایسته نیست که پیامبر به گوشه چشم ایما و اشاره کند.
https://b2n.ir/g80935
♦️و تاریخ تکرار میشود.
🔹امام امت، [پس از آن همه تاکید بر استیضاح و برخورد بدون ملاحظه با این و آن و تقیزاده نامیدن برخی که تحریف شد]، بر خلاف آن که همیشه بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور جدید، برای رئیس جمهور قبلی حکم جدیدی را صادر میکردند؛ اینبار، سکوتی طولانی کردهاند. به امید آنکه اصحاب و خواص به وظیفهشان عمل کنند.
🔹اگر فردا روزی عثمانها به وساطت عبداللهها رفتند و امام امت، حکم جدیدی برایشان صادر کرد، از بیبصیرتی خواصی است که معنی این سکوت را نفهمیدند و منتظر ایما و اشاره بودند!
✅ مشارکت در شکایت سراسری مردم از حسن روحانی در آدرس زیر :
🌐 http://asle90.24on.ir
#سلام_امام_زمانم 💖
#ان_شاء_الله_بزودی
خبر آمدنش را همه جا پخش کنید
می رسد لحظه میعاد، #به_امید_خدا
منتقم می رسد و روز #ظهورش حتما
می شود #فاطمه دلشاد به امید خدا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
صبحانه خبری
🔺در بسته خبری پیش رو، مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را با هم مرور میکنیم. این صبحانه خبری مفید و مختصر را بخوانید.
🔵 جلسه رای اعتماد به کابینه دولت سیزدهم با حضور رئیس جمهور در صحن علنی مجلس آغاز شد
رییسی: به غیر از دو وزیر، بقیه وزرا دهها بار توسط مردم معرفی شدند. توجه به تخصص و داشتن دانش در حوزه ماموریت، جوانگرایی، تعهد کاری، روحیه انقلابی، فسادستیزی و مردمی بودن از شاخص های مورد تاکید در انتخاب وزیران پیشنهادی بود. در انتخاب وزرا رابطه خانوادگی و فشار از طرف شخص و جریانی نقش نداشته است
🔵 طالبان: حکومت دموکراتیکی در کار نخواهد بود
به گفته یکی از اعضای ارشد طالبان، شیوه حکومت بر افغانستان در آینده بر اساس قوانین اسلامی و شرعی خواهد بود. وحیدالله هاشمی تصریح کرد هیچ سیستم حکومتی دموکراتیک در افغانستان وجود نخواهد داشت. رهبری طالبان در افغانستان و قطر برای تشکیل دولت تلاش میکند به گفته هاشمی، احتمالاً فرماندهی دولت افغانستان در دست هبت الله آخوندزاده، رهبر جنبش باقی خواهد ماند.
🔵 آیتالله رئیسی: واردات واکسن توسط بخش خصوصی تسهیل شود
رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا: تامین بودجه مورد نیاز آموزش و پرورش برای توسعه زیرساختهای بهداشتی مدارس در اولویت قرار گیرد.زمینه سازی برای آموزش حضوری در کنار تداوم آموزشهای مجازی، در دستورکار وزارت آموزش و پرورش باشد.واردات واکسن توسط بخش خصوصی با رعایت استانداردهای وزارت بهداشت، تسهیل شود.
🔵 ۸۶ درصد معلمان تاکنون علیه کرونا واکسینه شدند
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش از واکسیناسیون ۸۶ درصد از معلمان در کشور خبر داد.
🔵 واکسن کرونا از نوع DNA مجوز گرفت
سازمان ناظر دارویی هند، به واکسن کرونا شرکت هندی «زیدوس کایدلا» (Zydus Cadia)، نخستین واکسن کرونای از نوع DNA برای بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال مجوز اضطراری داد. این واکسن از بخشی از ماده ژنتیکی ویروس استفاده میکند که دستور ساخت پروتئین خاصی را می دهد که دستگاه ایمنی آن را شناسایی می کند و به آن پاسخ می دهد.
🔵 برادر اشرف غنی به طالبان پیوست
«حشمت غنی»، برادر «اشرف غنی» رئیس جمهور سابق افغانستان در دیدار با «خلیلالرحمان حقانی» عضو ارشد طالبان به این گروه پیوست. غنی در این دیدار حمایت خویش را از طالبان اعلام کرد.
🔵 فوتیهای کرونا همچنان ۵۰۰ تایی است
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت منتهی به نیمروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، تغداد ۲۴ هزار و ۱۷۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۶۶۶ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید. همچنین ۵۴۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۱ هزار و ۳۵۴ نفر رسید.
🔵 مخبر، مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت شد
ابراهیم رئیسی، رییس جمهور با بیان اینکه در معرفی اعضای کابینه، ۹کارگروه تخصصی، سوابق و کارنامه وزرای پیشنهادی را بررسی کرد، گفت: در انتخاب وزرا تحت تاثیر هیچ جریان و گروه خاصی قرار نگرفتم البته پیشنهادهای زیادی از گروههای مختلف برای معرفی افراد برای دولت ارسال شد. او گفت: معاون اول رئیس جمهور مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت است.
⚫️نظرات نمایندگان مخالف و موافق درباره خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات
🔺رضوانی، نماینده مخالف:
🔸 آقای خطیب در کمیسیون به درستی گفتند در طول زندگی کار اطلاعاتی کردند، اما اقدام موثری از ایشان مشاهده نشده به طوری که در موضوع طبری برخی در مورد او توجیحات غیر قابل هضم میآورند. او علی رغم شایستگی به موقع اقدام جدی نمیکند. آقای خطیب در قبال فتنه سال ۸۸ شفاف امروز اعلام موضع کند.
🔺میرزایی، نماینده مخالف:
🔸در این روزها اخباری مطرح میشود که حضرت آقا خطیب را تایید کرده است. اما حضرت آقا در تایید شخص خاصی نظر نمیدهند، رییس جمهور گفتند حضرت آقا در مورد خطیب نظر خاصی نداشتهاند؛ سردار کوثری هم این سخن را تایید کردند. چرا دیدگاههای خود را با نسبت دادن به حضرت آقا به کرسی مینشانید؟
🔺جعفری بروجنی، نماینده موافق:
🔹 برنامههای خطیب و گزارش کمیسیون در مورد او را بخوانید. مبارزه جدی با شریانهای فساد از اصلیترین وظایف وزارت اطلاعات است که در برنامههای خطیب آورده شده، صیانت از دارایی های ارزشمند کشور جز برنامهها و اهدافش است، کشف توطئهها و خرابکاریها علیه استقلال کشور از دیگر برنامههای اوست. او از درون مجموعه اطلاعات است.
🔺زنگنه، نماینده موافق:
🔹 وزیر معرفی شده بیشترین سابقه در آن وزارتخانه را دارد. در زمان تصدی خطیب در اطلاعات قم و در بحث ضد جاسوسی، اتفاقات بزرگی افتاده. پرونده مهدی هاشمی در زمان مسئولیت ایشان مورد بررسی قرار گرفته است.
🔺جلالی، نماینده مخالف:
🔸لیست ۱۹ نفره وزرا به رهبر انقلاب ارائه شد و ایشان کلیات لیست را تأیید کردند نه شخص خاصی را. از سال ۷۰ آقای خطیب مدیر کل اطلاعات قم شدند و همزمان دشمن توطئهها را شروع کرد. برخی از جریانهای ضد انقلاب با حاشیه امنی که غفلت نیروهای اطلاعاتی برای آنها به وجود آوردند رشد کردند. خطیب در قم جبهه انقلاب و بچه های انقلاب را به دادسرا میفرستاد و برای آنها پرونده سازی میکرد.
🔺ذوالنوری، نماینده موافق:
🔹با خطیب سابقه آشنایی چند ده ساله دارم که مبنای قضاوت منصفانه است، خانواده او کاملا ارزشی و انقلابی هستند. خطیب دوبار عزل شده، یکبار با نظر خاتمی و بار دیگر با نظر احمدینژاد. اگر خطیب اشتباه رفت پس احمدینژاد درست رفت، چرا باید اصلاحات و فتنه و انحراف برای قیچی کردن خطیب اقدام کنند؟
♨️بررسی سوابق گزینه اصلی ریاست بانک مرکزی/ صالح آبادی کیست؟
💢 با مشخص شدن اسامی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی و بطور مشخص دو عضو اصلی از تیم اقتصادی کابینه دولت سیزدهم، یعنی وزیر پیشنهادی اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه، این روزها گمانه زنی ها بیش از پیش به عضو دیگر تیم اقتصادی، یعنی رئیس کل بانک مرکزی معطوف شده است، عضوی که بدون شک در شرایط فعلی نقش کلیدی در موفقیت سیاست های اقتصادی دولت خواهد داشت.
💠در میان اسامی که طی یکی دو هفته اخیر درخصوص تصمیم رئیس جمهور برای واگذاری مسئولیت بانک مرکزی به وی شنیـده میشود، نام دکتر علی صالح آبادی از بقیه گزینه ها پررنگ تر است و به احتمال زیاد، بزودی باید وی را رئیس کل بانک مرکزی در دولت سیزدهم بدانیم.
⭕علی صالح آبادی کیست؟
علی صالح آبادی، دانش آموخته دکتری مدیریت مالی دانشگاه تهران است و کارشناسی ارشد خود را هم در همین رشته، از دانشگاه امام صادق (ع) اخذ کرده است. او اولین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بعد از تصویب قانون بازار اوراق بهادار بود که از سال 1384 تا اواخر سال 1393، یعنی به مدت حدود 10 سال، ابتدا مسئولیت دبیرکلی سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران و پس از آن، مسئولیت ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را برعهده داشت. صالح آبادی را به عنوان مدیری توسعه گرا می شناسند که نقش کلیدی در شکل گیری ساختار نوین بازار سرمایه داشتـه است. برخی از مهمترین اقدامات صالح آبادی در سازمان بورس و اوراق بهادار عبارتند از:
🔷️- تأسیس بورس های چهارگانه (بورس اوراق بهادار تهران، فرابورس ایران، بورس کالای ایران و بورس انرژی) در چارچوب قانون بازار اوراق بهادار
🔶️- تأسیس نهادهای مالی جدید شامل صندوق های سرمایه گذاری، شرکت های تأمین سرمایه، شرکت های سبدگردان، مشاور سرمایه گذاری و سایر نهادهایی که امروز، سهم قابل توجهی در توسعه بازار سرمایه و تأمین مالی از این بازار داشتهاند.
🔸️- توسعه و عملیاتی کردن ابزارهای مالی جدید شامل انواع صکوک، اسناد خزانه اسلامی و ..... که علاوه بر شرکت ها، دولت در حاضر بخش عمده ای از کسری بودجه خود را ازطریق انتشار این اوراق تأمین میکند.
🔹️- توسعه فناوری اطلاعات در بازار سرمایه، راه اندازی معاملات آنلاین به عنوان مهمترین زیرساخت فناورانه در تسهیل امکان سرمایه گذاری در بورس.
🔻- تسهیل در روند پذیرش شرکت های متعدد در بازار سرمایه، تنوع بخشیدن به شرکت ها و صنایع حاضر در بورس به ویژه در اجرای اصل 44 قانون اساسی.
🔺️- تکمیل قوانین و مقررات بازار سرمایه، از جمله قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید.
❗علی صالح آبادی در آذر ماه سال 1393، یعنی تقریبا اواخر دوره قانونی مسئولیت 10 ساله خود در سازمان بورس و اوراق بهادار، با حکم علی طیب نیا، وزیر وقت امور اقتصادی و دارایی به مسئولیت ریاست هیات مدیره و مدیرعاملی بانک توسعه صادرات، به عنوان یکی از بانک های تخصص کشور در حوزه صادرات و فعالیت های ارزی صادرات محور منصوب شد و از آن تاریخ تا به امروز به مدت بیش از 6 سال، وی عهده دار مسئولیت مدیرعاملـی این بانک است.
♨️حضور صالح آبادی که پیشتر در سازمان بورس، تجربه نظارت بر بانک های پذیرفته شده در بازار سرمایه را که اغلب جزو بانک های بزرگ کشور بودند، در کارنامه خود داشت در بانک توسعه صادرات به عنوان یک بانک مهم ارزی، آنهم در شرایط تحریم، از او مدیری جوان اما با تجربه و در عین حال، بدون حاشیه و تخصص گرا در سطوح ارشد بازار مالی کشـور، به ویژه بازار پول و سرمایـه ساخته است.
🚫عضویت در شورای فقهی بانک مرکزی با حکم وزیر اقتصاد، رئیس و موسس انجمن مالی اسلامی ایران، عضویت در شورای عالی بورس، عضویت در شورای عالی اصل 44 و ریاست هیات پذیرش بورس ها، از جمله سایر مسئولیت های صالح آبادی به شمار میرود.
♦️مروری به سوابق اجرایی و علمی علی صالح آبادی نشان میدهد 17 سال تجربه مدیریت ارشد بازار پول و سرمایـه و رویکرد توسعه ای وی، شاید مهمترین دلیلی است که رئیس جمهور را به این نتیجه رسانده که وی میتواند مناسب ترین گزینه برای ریاست کل بانک مرکزی باشد، به ویژه اینکه به نظر میرسد اشتراک دیدگاهها بین صالح آبادی و خاندوزی در حوزه های اقتصادی، در مقایسه با دولت های قبل بسیار بیشتر بوده و همین امر، میتواند به سال ها ناهماهنگی و اختلاف نظر بین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد که در دولت های مختلف، سبقه تاریخی داشته و هزینه های مختلی را به اقتصاد کشور تحمیل کرده است، پایان دهد، اختلافاتی که یک نمونه بارز آن – که در اواخر دولت روحانی به دعوای علنی دژپسند و روحانی در رسانه ها بدل شد - بحران بازار سرمایه در سال 99 را رقم زد و با فرصت سوزی و ایجاد هزینه های بسیار برای کشور، میلیــون ها سهامدار را به خاک سیاه نشاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زارعپور: در صورت کسب رای اعتماد، صدای مناطق محروم در کابینه سیزدهم خواهم بود
🔴 اتمام حجت آیت الله رئیسی با وزرا
#تحلیل
♦️ ایت الله رئیسی درصحن علنی مجلس با ذکر ۴ شرط برای وزرای خود گفت:
تا زمانی که #روحیه_انقلابی ، فسادستیزی ، کارامدی ومردم داری در وزرای کابینه دولت باشد مادر خدمت آنها خواهیم بود .
♦️این یعنی مادامی که وزرا این ۴ خصلت را داشته باشند ، کارشان ادامه پیدا خواهد کرد . این یعنی آیت الله رئیسی در دولت اهل #رودربایستی و #معامله برسرآرمانهای انقلاب نیست .
♦️ البته شاید بتوان گفت تمامی خصلت ها در خصوصیت اول یعنی #انقلابیگری خلاصه می شود . چرا که فسادستیزی ، کارامدی ، مردم داری و بسیاری از خصلت های دیگر مانند عقلانیت وآرمان خواهی واخلاص و....
دردل #روحیه_انقلابی_گری قرار می گیرد و #انقلابیگری بدون این خصلت ها معنی ندارد .
#سید_امیر_حسینی
#امام_حسین
#محرم