🔴#تحلیل_و_بررسی_تحولات_منطقه_5
✅ مناقشات ایران وآذربایجان
#قسمت_پنجم
🔹 ۷۵ درصد قره باغ ارمنی نشین بودند
قبل از آن جنگهاییکه جدایی طلبان ارمنی ایجاد کرده باشند ، ۷۵ درصد قره باغ ارمنی نشین بودند ، وبعد از جنگ هم قره باغ کاملا ارمنی نشین شد
نه تنها خود قره باغ
👈 بلکه هفت شهر دیگه درجنوب وغرب قره باغ به دست جدایی طلبان ارمنی افتاده بود.
که اگر نبود حمایت جمهوری اسلامی از آذربایجان ، اوضاع جمهوری آذربایجان دربرابر حملات جدایی طلبان به این شکل نبود ، خیلی بحرانیتر بود.
👈 یعنی از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۵ سردار حقیقتپور لشکر عاشورای ما بصورت مستقیم وارد شدند .
🔹 اگر نبود حمایتها وطراحیهای سردار نوعی اقدم که بصورت مستقیم وارد شدند
این روحیه تهاجمی ای که جدایی طلبان ، ارمنی داشتند ، وضع جمهوری آذربایجان خیلی بدتر ازاین بود.
وهر بارهم جمهوری اسلامی ایران ورود کرد این منطقه را بین آذربایجان وارمنستان حل کند معمولا آذربایجانیها مانع شدند چرا ؟
👈 چون معتقد بودن که این منطقه مورد مناقشه براساس قانون توسط گروه #مینسک یعنی امریکاوفرانسه وروسیه حل بشود
👈 #گروه_مینسک نقشش میانجیگری است یعنی میانجیگری برای حل مناقشات هستش .
🔹مناقشه ای بنام#قره_باغ هم یکی از مناقشات هست . لذا هروقت جمهوری اسلامی وارد شد قضیه را حل بکند ، آذربایجان وارد شدوگفت : گروه مینسک حل می کند .
🔻۲بار ایران آماده کامل نظامی شد ، برای دفاعِ از آذربایجان
👈 یک زمان دوره اقایِ هاشمی بود که با همکاری #پاکستان و #ترکیه صورت گرفت که جمهوری آذربایجان مانع شد.
👈 یک بارهم دردوره اقای احمدی نژاد بود که بازهم آذربایجانیها مانع شدند وهمانطور که قبلا عرض کردم این منطقه ، منطقه جدیدی نیست، ۲۶ الی ۲۷ سال هست که جمهوری آذربایجان درگیر آزادسازی این هفت شهر خودش هست وبه دنبال این هست که بتواند از
بستر اتحادیّه اروپا ومینسک کاری انجام بدهد.
🔹 نکته دیگر قابل تامّل برانگیز این هست که آذربایجان محلی شد برای #قدرتنمایی ترکیه واسرائیل وبنده این مولّفه ها رو توضیح می دهم ، چون بعدها بااینها کارداریم مثل ترکیه ونقش ترکیه وهمچنین اسرائیل ونقش اسرائیل.
👈 آذربایجان شده محلی برای قدرت نمایی #اسرائیل_غاصب و #ترکیه چرا ⁉️
👈 چون جمهوری آذربایجان دومین کشور #شیعه در جهان هستش وهمچنین دومین کشور #شیعی جهان اسلام هستش واین #قرابت_مذهبی ایران وآذربایجان
👈 حکومت #الهام_علیف را می تواند به سرنوشت بسیار دردناکی کند که متوجه نیستند ، قبل ازاینکه به #تحلیل بپردازم که این قصه از کجا شروع شد ومگه این دعوا مگر امروزیست ؟
مگر ۲۶ الی ۲۷ سال نیست که ادامه دارد ؟
چرا در شهریور ۱۳۹۹ اون جنگ ۴۴ روزه اول #قره_باغ اونقدر برجسته شد که منجر به اوردن توپ وتانک شد ؟
ادامه دارد.....
زمانی که خاتمی نیلوفر ابتکار رو به ریاست سازمان محیط زیست منصوب کرد تنها سابقه کاریش روزنامه نگاری تو کیهان بود و تحصیلاتش هم ربطی به محیط زیست نداشت؛
فقط چون باباش رئیس قبلی محیط زیست بود این سمت رو ارث برد!
حالا اینها دارن فامیل بازی رو نقد میکنن...
#رابین_شور
🔴#تحلیل_و_بررسی_تحولات_منطقه_6
#قسمت_ششم
✅ مناقشات آذربایجان وایران
🔻ماجرا ازاینجا بود که نیروهای مرزی آذربایجان یعنی جمهوری آذربایجان از
کامیونهای ایران به قصدعبورازمحور مواصلاتی #گریس_به_قاپان
۱۳۰ دلار رفت و۱۳۰ دلار برگشت مطالبه می کردند
که معمولا از خودروهای ایرانی برای رفتن به ارمنستان وروسیه وارتباط با اروپا
درخواست گمرگ کردند واقدام به دستگیری هم کردند ، دیروز هم دیدم که چند نفر از راننده های ما که توسط جمهوری آذربایجان دستگیر شدند به خاطر رایزنیهای دستگاه دیپلماسی ما آزاد شدند
یعنی ۲۹ مهرماه ۱۴۰۰ آزاد شدند
👈مسیر گریس قاپان مانیاز داریم ۸۰ کیلومتراست وامروز درمحافل بین المللی این مسیر بین المللی گریس کاپان خیلی صدا می دهد
این بخش ، بخشی از جاده ایران ازنقطه صفر مرزی برای رفتن به ارمنستان هست
👈 یعنی ارتباط با ایروان
یعنی از نقطه صفر مرزی ما برای ایروان تاقبل از این ۴۴ روز منظور جنگ ۴۴ روزه
مسیرحیاتی به طور کامل دراختیار ارمنستان بود وجاده ای که مادرحال حاضر مشکل داریم با ان دراختیارارمنستان بود وما با ارمنستان وهمچنین ارمنستان با کشور ما مشکلی نداشتند.
اما بعدازان آتشبسی که ایجاد شد وآذربایجان وارمنستان کوتاه آمدند
هرچند که منطقه مورد مناقشه قره باغ حل نشد
آذربایجان در رسانه ها اعلام کرد که من پیروز شده ام .
👈 واین پیروزی یعنی چی ؟
👈 یعنی مدیریت آن ۷ شهر خودش را تقریبا بدست آورده
والبته جنگ آذربایجان وارمنستان سر آن شهرها نبود ، ان شهرها چندان اهمیتی نداشتند.
تازه قره باغ نه تنها به دست آذربایجان نیفتاد ، بلکه بااستقرار کشور روسیه ، پیچیده ترهم شد . یعنی رژیم قره باغ پیچیده تر شد . چرا ؟
👈 چون روسیه فردا می تواند بگوید این منطقه یعنی قره باغ استان چهل ونهم روسیه است . وپیچیدگی اش خیلی بیشتر شد اما بعدازاین آتش بسی که هرچند ناقص بود ایجاد شد
👈 شانزده کیلومتر از مسیر ترانزیتی کالاهای ما به ارمنستان که به ان از گریس تاقاپان می گویند.
درمحدوده سرزمینی اذربایجان قرار گرفت یعنی خط وجاده ما به ارمنستان مستقیم بود واین مستقیمی به صورت u شکل شد
یعنی ماباید یک دور کوتاه سمت راستی بزنیمبعد درمسیری که به ارمنستان میرود قرار بگیریم.
👈 ومشکل الان ما همین ۱۶ کیلومتری هست ، یعنی ما به تقاطعی میرسیم وان تقاطع رو به راست بپیچیم واز راست یک u یو شکلی را حرکت بکنیم دوباره برگردیم به خطی که ما داشتیم به ارمنستان می رفتیم .
کامیونهای ما وقتی که می رسند باید آذربایجان را رد کنند وبعد وارد شوند وما درحال حاضر به دنبال این هستیم که یک
جاده مستقیمی وجدیدی رو بکشیم که خیلی درگیر با آذربایجان نباشیم ومستقیما به ارمنستان واروپا وصل شویم ویکی از خطوطی هست که ما میتوانیم برای کارهای تجاری به اروپا وصل شویم
ادامه دارد ...
⭕️امیدواری مردم
🔻کافیست زبان در دهانش، دقیق نچرخد وکلمه ای را بد تلفظ کند بلافاصله ترند میکنند اما این "حضور، ادب، متانت و تواضعاش" در برابر مردم را سانسور میکنند تا مبادا مردم امیدوار شوند ونانِ این جماعت آجر شود.
#رئیسی
#دولت_انقلابی
🟥 برژینسکی مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده در سخنانی گفت:
روزی رهبر فقید ایران اذعان میکرد که جنگ عراق علیه ایران برای این کشور نعمت است، چندی بعد از آن به ترکیه سفری داشتم و با مقامات این کشور رایزنی میکردم، یادم هست یکی از مقامات ارشد این کشور – ترکیه – بمن با لحن تمسخر آمیزی گفت : بروید و در آمریکا مقدمات پذیرش امپراطوری عثمانی را مهیا کنید !!!! دیگر با این جملات – (اشاره به متن گفته رهبر فقید ایران که روی میزش بود در باره نعمت خواندن جنگ) – ایران رقیب جدی برای ما در منطقه نیست! من همان موقع به نادانی آن مقام ترک در دل خندیدم! همانطور که بارها اعلام کرده ام کشوری که سی و چند سال تحت شدیدترین فشارها و تحریمها بوده است اکنون با این همه مشکلات رتبه ۱۷ اقتصاد جهانیست، دانش هسته ای را نهادینه کرده، در سلولهای بنیادی جزو پیش قراولان جهان است، پنجمین ارتش و قوای مسلح نظامی جهان را داراست، خاور میانه کاملا تحت نفوذ و سیطره آنهاست، و من اعتماد راسخ دارم این کشور با این ظرفیتها و توان بومی در اینده ای نه چندان دور احیاگر تمدن بزرگ اسلامی – ایرانی مورد نظر آیت الله خمینی میشود و حآلا کجایند حکام شیرین مغز ترک که با کودتایی چند ساعته قافیه را به ارتش خود باختند!!! غرب اگر جرات دارد ایرانیها را بحال خود وانهد! نه کمکشان کنند و نه مزاحمشان شوند!! انوقت من پیرمرد حتما امپراطوری پارس را به چشم خواهم دید!
امروز باید پرزیدنت اوباما ، ریس جمهور اولاند، نخست وزیر نتانیاهو، صدر اعظم مرکل و نخست وزیر مستعفی دیوید کامرون و مقامات بلژیک و روسیه بروند و از مقامات ایران وقت ملاقات بگیرند و آنها ( ایرانیها) اگر صلاح دانستند به آنها یاد بدهند که چگونه کشورشان را که در محاصره جهنم تروریسم و افراطی گری وحشی گری گروه های خود سر در همسایگیشان است، اینقدر با صلابت امن کرده اند، امروز ایران یکی از امن ترین و با ثبات ترین کشورهای جهان است و دولتمردان غرب به بیراهه نروند زیرا مختصر مشکلات ایران هم بابت تنگناهای اقتصادیست که آن هم ارمغان غرب…است!
❎امید به غیر خدا نبندید
✍️ #رهبر_انقلاب : بنده سال 42 زندان بودم، داشتیم با خیال راحت زندان میگذراندیم، یعنی مشکلی نداشتیم، عادت کرده بودیم؛ یکی آمد گفت که بنا است شما روز شنبه آزاد بشوید! یک هیجانی در ما به وجود آمد که عجب! شنبه بنا است آزاد بشویم و گفتیم آیا آزاد میشویم؟ نمیشویم؟
با خودم قبلاً این جور فکر کردم، گفتم اگر من شنبه آزاد بشوم این به خاطر این است که فلانی -یک کسی در نظرم بود- رفته پیش فلان آقا و وساطت کرده، او هم به دستگاه گفته و مثلاً وسیله آزادیِ ما را فراهم کردند؛ پیشِ خودم یک چنین توصیهای به نظرم رسید که کسی رفته توصیه کرده و این جور چیزها.
📖 گفتم حالا تفألی بزنم به قرآن؛ تفأل زدم، این آیه آمد: فَلا یَستَطیعونَ تَوصیَةً وَ لا اِلی اَهلِهِم یَرجعون. امید به غیر خدا که انسان میبندد، این جوری است دیگر: لا یَستَطیعونَ تَوصیَةً وَ لا اِلی اَهلِهِم یَرجعون. و همین جور هم شد؛ روز شنبه آزاد نشدیم و بعد هم معلوم شد که اصلاً آنچه من در ذهنم بوده که فلانی به فلانی سفارش میکند، توصیه میکند، اصلاً اتّفاق نیفتاد!
۱۳۹۶/۰۶/۱۹
┅═ 🌿🌸🌿
آبی شده آسمان🌧
کنار رنگین کمان🌈
با نور خورشید خانم☀️
با اشک ابر و باران🌧
نگاه بکن به آنجا
چقدر قشنگه مامان🧕
ریختن برگ پاییز🍁🍂
در ماه مهر و آبان
آذر هم تو پاییزه🍁🍂
یک فصل رفتم دبستان🏢
وقتی آذر تمام شد
شروع میشه زمستان☃❄️
#شعر_پاییز
زمین برای #فرزند_سوم
آیا می دانید بر اساس ماده 3 #قانون_جوانی_جمعیت، وزارت مسکن مکلف است برای والدین دارای سه فرزند و بیشتر ، #زمین یا واحد مسکونی حداکثر 200 متری با قیمت تمام شده و 2 سال تنفس و بازپرداخت 8 ساله تخصیص دهد؟
.
#صالح_قاسمی
#نویسنده و #پژوهشگر
تحولات جمعیت ایران و جهان
.
🔴افتخار شیرینی که دختر نخبه ایرانی نصیب ایرانیان کرد
🔹یکی از دختران نخبه ی کشورمان موفق به ساخت غشای مخصوص شیرین سازی گاز شده است که با توجه به شرایط اقتصادی کشور با هزینه ای کمتر و در یک مرحله دی اکسید کربن را از نیتروژن و متان جدا میکند و علاوه بر اینکه بهترین روش در بین روش های مرسوم در دنیا محسوب میشود، بدلیل توانایی عملیات در فشارهای بالا، قادر به تصفیه ی گاز بر سر چاه نیز هست و از این طریق مانع هدر رفت گازی که بر سر چاه به فلز هدایت و سوزاننده میشود، میگردد.
🔹فرشته سادات مطهری دانش آموخته دکترای مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «ساخت و ارزیابی غشای پلی اتیلن اکسید شبکهایشده به منظور جداسازی دیاکسیدکربن از نیتروژن و متان» است.
🔹وی در خصوص کاربردها و مزیت های استفاده از این طرح گفت: کشور ایران دارای منابع گاز فراوان به خصوص در جنوب کشور و خلیج فارس است و در بسیاری از موارد مقادیر زیادی گاز همراه با نفت استحصال میشود که به دلیل به صرفه نبودن احداث پالایشگاه گاز، این گاز به فلر فرستاده شده و سوزانده میشود. این غشا میتواند درون مدول های غشایی جای گرفته و در صنایع گاز و پتروشیمی مورد استفاده قرار گیرد و بدلیل توانایی عملیات در فشارهای بالا، قادر به تصفیه گاز بر سر چاه است.
🔹در بسیاری از موارد که سکوی استحصال در میان دریا قرار دارد می توان با تجهیزات بسیار کوچکی که سیستمهای غشایی نسبت به سیستمهای آمین موجود دارند، گاز را هنگام استحصال شیرین نمود و از خوردگی لولههای انتقال تا ساحل که تعمیرات آنها سخت و بسیار هزینه بر میباشد، جلوگیری کرد.
🔹ما برای پیشرفت هرآنچه نیاز داریم داریم..
*🖇️اسیرشده بود. 15سال بیشترنداشت؛حتی مویی هم درصورتش نبود!*
*-سرهنگ عراقی اومد یقشو گرفت وکشیدش بالا. بهش گفت:اینجاچکارمیکنی؟*
*-حرفی نزد..سرهنگ عراقی گفت:جواب بده؟گفت:ولم کن تابگم...ولش کرد.*
*-خم شدازروی زمین یک مشت خاک برداشت آوردبالاوگفت:*
*-اینجا خاک منه توبگو اینجا چکارمیکنی؟!*
*‼️سرهنگ خشکش زده بود..*
______
*📒خاطرات دفاع مقدس_نوجوان دلیر*
🔴طلب ۳۲ هزار تریلیونی ایران از عراق
چرا ایران غرامت جنگ را از عراق نمیگیرد؟
▪️۳۰ سال از پایان جنگ ایران و عراق گذشته اما عراق هنوز غرامت جنگی ایران را پرداخت نکرده است. غرامتی بین ۹۰ میلیارد دلار تا یک تریلیون دلار. عراق در حالی غرامت جنگ ایران را نداده که کویت به خاطر یک ماه جنگ با عراق تاکنون ۵۰ میلیارد دلار غرامت از این کشور گرفته است.
▫️اما خسارتی که ایران باید بابت غرامت جنگی از عراق دریافت کند با دلار ۲۷ هزار تومانی، معادل حدود «۳۲ هزار تریلیون تومان» خواهد بود.
▪️چرایی عدم پرداخت غرامت قطعا در دیپلماسی ضعیف ایران و در این واقعیت نهفته است که ایران توان چانهزنی خود در عرصه بینالمللی را از دست داده است.
▫️ ایران حالا باید پس از گذشت بیش از ۳ دهه از پایان جنگ، برنامهای مدون و اجرایی برای زندهکردن غرامت ۱٫۱ تریلیون دلاری خود از «عراق»، روی میز بگذارد. به ویژه که حالا، عراقیها میخواهند بابت «حقآبه» رودهای مرزی خود با ایران، یک پرونده شکایت بینالمللی را به مرحله اجرا بگذارند.
☀️ *آسیبهای داخلی دولت سیزدهم*
هفته نامه ۹ دی نوشت:
🔹تقریبا دو ماه از آغاز به کار دولت جدید می گذرد. طی این مدت هم شاهد تغییرات و اتفاقات خوب و امیدوارکننده بودیم و هم برخی رفتارها و پالسهای نگران کننده از سوی دولتمردان مشاهده شده است. جهش در واردات واکسن و افزایش میزان واکسیناسیون از بهترین اتفاقاتی بود که دولت رئیسی برای مردم رقم زد. سفرهای استانی و غافلگیرکننده رئیسی هم دوباره نور امید را در دل مردم زنده کرده است. پابه کاری و در میدان بودن رئیس جمهور و عمده دولتمردانش هم کم کم خاطرات تلخ صندلی نشینی رئیس دولت قبل را از ذهنها پاک خواهد کرد.
🔹اما طی این مدت شاهد برخی آسیبها و چالشها و مشکلاتی بودیم که نیاز است با قید فوریت مورد توجه دولتمردان قرار گیرد تا قبل از آسیب زایی و مشکل آفرینی و قبل از تعمیق یافتن و توسعه پیدا کردن، درمان و اصلاح گردد. این چالشها برخی مستقیما به کنشهای دولت ارتباط دارد و برخی دیگر هم نشأت گرفته از رویکردهای دولت است که اثر خود را در فضای رسانه ای جبهه انقلاب نشان می دهد یا برخی هم ناشی از رفتار سایر کنشگران جبهه انقلاب است که در ذهن مردم به اسم دولت تمام خواهد شد.
🔹چالشها و مشکلات دوماه اول دولت جدید که نیاز به تدبیر فوری و تمشیت عاجل دارد را می توان در ۹بند به طور تیتروار و بسیار خلاصه ارائه کرد:
🔹 شکاف، تنش، بحث علنی و نزاع میان لایه بروکرات- تکنوکرات- محافظهکار و لایه انقلابی- رادیکالِ جریان انقلابی دربارۀ انتصابها در دولت. اعم از انتصابات فاقد صلاحیت و بعضا عجیب، تاخیر شدید در انتصابات کلیدی و محوری دولت، انتصابات ناهماهنگ در تیم اقتصادی دولت به گونه ای که هنوز عملا فرمانده اقتصادی دولت که خط آتش و امکان الحاق گردان را در اختیار داشته باشد مشخص نیست و انتصاب افراد واگرا از ایده های سیاسی و فرهنگی دولت در مناصب حساس.
🔹 بهوجودآمدن فضای منفعت جویی و فرصتطلبی و موقعیّت یابی میان برخی جوانان فعال، برای جانشانی و جایابی در دولت جدید و ادامه تخریب نظریه «دولت جوان حزباللهی» به این واسطه که یکی از تبعات آن به حاشیه رفتن برخی از جوانان توانمندی است که معمولا خود را عرضه نمیکنند و بروز رسانه ای زیادی ندارند.
🔹 زمانبر بودن اقدام دولت نسبت به ایجاد ثبات اقتصادی ازیکسو و بیتابی و خستگی و عجله و شتابزدگی مردم در عمل به وعدهها ازسویدیگر. دولت باید طی سه چهار ماهه ابتدایی خود حداقل دو یا سه کار بزرگ ملموس و محسوس در بهبود زندگی مردم انجام دهد.
🔹 اشکالتراشی و نقص یابی و عیبجوییِ بیرحمانۀ جریانهای غربگرا و اصلاحاتی و برخی رسانه های مجازی نسبت به عملکرد دولت در فضای رسانه. هر چند فعلا این جریان بر خطاها و سهوهای گفتاری و لسانی رییس جمهور و برخی وزرای جوان متمرکزند و خطاهای عملکردی را بزرگنمایی نمیکنند. اما اخبار شنیده شده از محافل خصوصی آنها حکایت از این دارد که پس از گذشت تقریبا ۶ ماه از روی کار آمدن دولت، آتش سنگین خود را علیه دولت آغاز خواهند کرد.
🔹 پدید آمدن تعارض گفتمانی و انشقاق عملکردی میان دولت و سایر قوا در اثر تفاوتهای روشی یا اشتباهات برخی افراد که عملا خطا را در افکار عمومی به کل جریان انقلاب منتسب خواهد کرد. نظیر خطای اخیر شهردار تهران که به سرمایه اجتماعی جبهه انقلاب آسیب زیادی زد.
🔹 عدم جمعبندی عملگرایانه در نحوه مواجهه با غرب و بنبست نمایی از مذاکرات وین و برجام و تحمیلشدن هزینۀ اجتماعی و اقتصادی ناکامیِ آن بر دولت جدید. (البته این مساله در روزهای اخیر در حال روشن شدن و شفافیت بیشتر نسبت به گذشته است.)
🔹 فعّالشدن جریانهای ثروت و سرمایهدار سرمایهسالار برای ایجاد تلاطم و تکانه در بازارهای مختلف داخلی بهمنظور دلسرد کردن مردم و کلافه کردن طبقات مستضعف و استمرار افزایش قیمت های جهشی کالاهای اساسی خوراکی و خودرو و لوازم خانگی و ارز و ...
🔹 گفتمان، راهبرد و رهیافت واحد نظری اصلی دولت سیزدهم هنوز مشخص نیست. هنوز ستاره قطبی دولت که میتواند بردارهای واگرا را همگرا کند، طلوع نکرده است.
🔹 ضعف شدید رسانه ای دولت و ناتوانی تیم اطلاع رسانی دولت و لکنت زبان رسانه های دولت که شاید به علت تاخیر در انتصابات رخ داده باشد به حدی است که همچنان در میان اخبار و مطالب برخی از این رسانه ها محتواهایی علیه دولت دیده می شود و از این مهمتر، این رسانه ها نتوانستند موفقیتهای دولت طی این مدت کوتاه را هم درست، دقیق و حرفه ای روایت کنند؛ حتی از موفقیت واضح و بزرگ دولت در امر واکسیناسیون، «روایت فتح» و موفقیت ارائه نکردند.
🔴 بیانات آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله پیرامون اتفاقات اخیر
⏪ آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله در پایان درس فقه خود در مسجد سلماسی در واکنش به وقایع اخیر فرمودند:
✳️ مقصود از آشتی با کشورها چیست؟ اگر مقصود آشتی با امثال آمریکا و صهیونیست و استکبار است، این آشتی خلاف دستور اسلام است.
✳️ مسئولین جمهوری اسلامی با چه کسانی نمیخواهند ارتباط داشته باشند؟ آیا غیر از استکبار جهانی است؟ تجربه ۸ ساله مذاکره و برجام چه شد؟
✳️ نباید معیشت و اقتصاد مردم را به مذاکره و ارتباط با کشورها گره زد، مشکلات اقتصادی باید با اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصادی درونزا شکوفا شود.
✳️ برخی چهره ها و افراد ناراضی از دولت و نظام انقلابی با سوء استفاده و فتنه جویی از نام و چتر مرجعیت می خواهند برای خود آبرو و وجهه کسب کنند.
✳️ مرجعیت شیعه، سیاست را عین دیانت میدانند.
✳️ مرجعیت شیعه پشتیبان نظام ولائی و امروز با ولایت فقیه هم آهنگ است.
✳️ اینکه برخی بخواهند خودشان را زنده کنند و بگویند حوزه مستقل از نظام است جز شیطنت هیچ محملی ندارد.
✳️ حوزه مستقل از چیست؟ اگر مستقل از ولایت فقیه مرادتان است که این باطل است ، و اگر مرادتان مستقل از دولت هاست، باید به نسبت دولت ها با تعالیم دینی و خط و مشی امام و رهبری نظر کرد.
اگر دولتی مطابق با خط و مشی امام و رهبری بود حوزه باید با آن دولت رابطه عمیق و صمیمی داشته باشد.
✳️ حوزه و نظام شجره در هم تنیده و شجره مبارکه و طیبه است.
*آیا علامه طباطبائی، کوروش را همان ذو القرنین دانسته؟! (پاسخی به یک ادعای واهی)*
در سال های اخیر عده ای مغرض با اهدافی مشخص، در پی آن هستند تا این گونه در بین مردم جا بیندازند که علامه طباطبائی، کوروش هخامنشی را مصداق ذو القرنین دانسته!
متاسفانه برخی از عوام نیز این ادعا را باور کرده و از این رو برای کوروش هخامنشی قداست قائل می شوند!
در این یادداشت مختصر، کلام علامه طباطبائی (رض) را به صورت دقیق بررسی کرده و ادعای مورد بحث را راستی آزمایی کنیم.
با مراجعه به تفسیر المیزان و سایر تفاسیر به این سؤال پاسخ خواهیم داد:
آیا کوروش، مصداق ذوالقرنین است؟!
آیا اهل بیت علیهم السلام ذوالقرنین را معرفی کرده اند؟!
علامه طباطبائی (رض) ابتدا چنین می نویسند:
لم یعترض لاسمه و لا لتأریخ زمان ولادته و حیاته و لالنسبه و سائر مشخصاته...
[الطباطبائى، السید محمد حسین، المتوفى1412هـ، المیزان فی تفسیر القرآن، ج13، ص378، الناشر: منشورات جماعة المدرسین فی الحوزة العلمیة فی قم المقدسة، الطبعة: الخامسة، 1417هـ]
ترجمه:
«قرآن کریم و روایات متعرض اسم او و تاریخ زندگى و ولادت و نسب و سایر مشخصاتش نشده...» (ترجمه ی استاد محمد باقر موسوی همدانی)
پس مشخص است که اگر ذوالقرنین فرد مشخصی بود خود قرآن یا لااقل ائمه علیهم السلام او را به صورت مصداقی معرفی می کردند.
سپس علامه در ادامه می نویسند:
للمؤرخین و أرباب التفسیر فی ذلک أقوال بحسب اختلاف أنظارهم فی تطبیق القصة...
[الطباطبائى، السید محمد حسین، المتوفى1412هـ، المیزان فی تفسیر القرآن،ج13،ص381، الناشر: منشورات جماعة المدرسین فی الحوزة العلمیة فی قم المقدسة، الطبعة: الخامسة، 1417هـ]
ترجمه:
«مورخین و ارباب تفسیر اقوالى بر حسب اختلاف نظریه شان در تطبیق داستان دارند...» (ترجمه ی استاد محمد باقر موسوی همدانی)
سپس ایشان به ذکر نام ها و افرادی می پردازند که صرفا به عنوان *احتمالات غیرثابت* مطرح شده اند.
نام هایی که ایشان بدان اشاره می کند از این قرار است:
۱• شین هوانک تی (یکی از پادشاهان چین)
۲• یکی از پادشاهان آشور
۳• فریدون بن اثفیان بن جمشید (پنجمین پادشاه پیشدادیان)
۴• اسکندر مقدونی
۵• یکی از پادشاهان یمن (در مورد نام وی اختلاف شده است)
۶• کوروش هخامنشی
علامه طباطبائی (رض) پس از بیان ادله هر یک از این مصادیق، به ذکر ادله ی قائلین به آن پرداخته و سپس در همه آن ها مناقشه کرده و همه را رد می کنند و همه آن ها را نادرست می خوانند.
اما چه مناسب است تا بدانیم که ایشان چگونه تطبیق کوروش هخامنشی بر خصوصیات ذو القرنین را رد می کند.
علامه طباطبائی (رض) پس از ذکر ادله ابوالکلام آزاد هندی به عنوان تنها طرفدار ذو القرنین بودن کوروش، ادله او را این چنین نادرست می خواند:
هذه جملة ما لخصناه من کلامه و هو و إن لم یخل عن اعتراض ما فی بعض أطرافه لکنه أوضح انطباقا على الآیات و أقرب إلى القبول من غیره.
[الطباطبائى، السید محمد حسین المتوفى1412هـ، المیزان فی تفسیر القرآن،ج13،ص396، الناشر: منشورات جماعة المدرسین فی الحوزة العلمیة فی قم المقدسة، الطبعة: الخامسة، 1417هـ]
ترجمه:
«این بود خلاصه اى از کلام ابو الکلام، که هر چند بعضى از جوانبش خالى از اشکالات نیست، لیکن از هر گفتار دیگرى انطباقش با آیات قرآنى روشن تر است.» (ترجمه ی استاد محمد باقر موسوی همدانی)
نتایج:
*الف) از نظر علامه طباطبائی (رض) ذوالقرنین پیامبر الهی نیست و هیچگونه مصداقی قطعی تطبیقی در آیات و روایات وجود ندارد.*
*ب) از نظر علامه طباطبائی، وصفیات ابوالکلام آزاد هندی از کوروش هخامنشی صرفا نسبت به سایر گزینه ها، قابل اعتنا تر است اما این به معنای تائید ادله ی ابوالکلام آزاد توسط علامه طباطبائی نیست بلکه همانطور که بدان تصریح کرده اند این نظریه را دارای اشکالاتی می دانند.*
*ج) حتی فرضا هم اگر علامه طباطبائی (رض) مصداقیت ذو القرنین را می پذیرفت (که چنین نیست) باز هم کلام ایشان مردود بود! چرا که امروزه با ادله ی فراوانی که بدست آوردیم کاملا مشخص شده که ادعای ابو الکلام آزاد کاملا مردود است و حتی برخی از باستان پژوهان متعصب نیز به بطلان ادعای ابو الکلام آزاد تصریح کرده و ادله ی وی را نقد کرده اند.*
مانند:
1- شاهپور شهبازی (باستان پژوه متعصب و باستان گرا): ادعای ذوالقرنین بودن کوروش هیچ پشتوانه ی تاریخی و باستان شناسی ندارد!
اسکندر مقدونی همان ذوالقرنین است نه کوروش هخامنشی!
برای تحقیق بیشتر مراجعه شود به:
مجموعه مقالات نقد علمی ادعاهای بی پایه و اساس ابوالکلام آزاد در مورد ذوالقرنین از سوی شاهپور شهبازی
🔴 اطلاعیه دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی: از هیچ فرد و نهاد و جریانی، گله و شکایتی ندارم/ خداوند بر اعتلا و عزّت مردم و کشور عزیز بیفزاید
بسمه تعالی
🔹با قدردانی و تشکّر از مردم شریف و عزیز ایران، مراجع معظم تقلید، اساتید محترم حوزه و دانشگاه، جوامع و تشکّلهای دینی و اجتماعی که از بیانات و مواضع متین مرجعیت شیعه مبنی بر لزوم حلّ مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم حمایت نمودند به اطلاع عموم می رساند که حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی دام ظله العالی فرمودند:
🔹حقیر از مردم بزرگوار ایران، کمال تشکّر و سپاس را دارم و از هیچ فرد و نهاد و جریانی، گله و شکایتی ندارم و از خداوند متعال مسئلت دارم که بر اعتلا و عزّت و اقتدار مردم و کشور عزیز بیفزاید و نگرانیها و مشکلات به فضل الهی در ظلّ عنایات حضرت بقیّه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف برطرف گردد انشاء الله.
۲۴ ربیع المولود ۱۴۴۳
۹ آبان ۱۴۰۰
ال̲ل̲ہ̲م̲ ع̲ج̲ل̲ ل̲ۆ̲ل̲ي̲ك̲ ال̲ف̲ر̲ج̲
🔰تاریخ اقتصاد برمبنای نفت
وابستگی اقتصاد ملی به درآمدهای حاصل از صدور نفت خام به دوره ی پهلوی اول بر می گردد. درآن روز تولید ازمیادین نفتی کشور افزایش یافت، صادرات نفت خام بیشتر شد وجریان وابستگی دولت به دلارهای نفتی شکل گرفت . در دوره پهلوی دوم، نه تنها روند صعودی دروابستگی بودجه های سالیانه وبرنامه های توسعه اقتصادی به درآمدهای نفتی استمرار داشت بلکه با چهار برابر شدن قیمت نفت خام در اوائل دهه ی 1350، فرآیند وابستگی دولت به دلارهای نفتی بیشتر شتاب گرفت.
👨💻کارشده توسط کانال نقشه راه
#آسیب_شناسی_انقلاب
#موانع_مراحل_انقلاب_اسلامی
#پست_سی_ششم
🌸🍃
🍃
🔖سرماخوردگی و آنفلوآنزا (قسمت سوم بخش اول)
مهم ترین اصل در درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آلرژی و سایر بیماری های ویروسی به خصوص در فصول سرد، اصلاح مزاج و سبک زندگی متناسب با مزاج است. حتما اگر کسی ضعف دارد باید قوای بدنی خود را تقویت کند.
به عنوان مثال با خوردن خوراکی های مقوی مثل حریره و شیره بادام، آب و رب سیب و به، کدو حلوایی پرورده (تخم های کدو حلوایی را جدا کرده ولی پوست آن را جدا نکنید سپس کدو حلوایی را همراه پودر بادام، دارچین و شکر بخار پز کرده و میل کنید) به صورت میان وعده (مثلا ساعت 10 صبح و 4 عصر) یا در موارد ضعف می تواند مصرف شود.
زردک پخته شده، نخوداب، آب عسل (ماء العسل: یك واحد عسل به اضافه دو تا شش واحد آب، بجوشانند تا یك سوم آن كم شود و كف گیری شود.
اگر در آخر، كمی زعفران یا زنجبیل یا نعنا یا هل یا دارچین داخل كیسه پارچه ای ریخته داخل محلول اواخر جوش آن بیندازند كه در این صورت مزاج آن گرمتر خواهد شد) با یا بدون آبلیمو روزی تا دو لیوان به صورت جرعه جرعه مخصوصا در موارد ضعف، صبح ناشتا یا گاهی بعد از غذا.
🍃
🌸🍃
🌸🍃
🍃
🔖مزایا و خواص حریره بادام
غذاییت این ماده زیاد بوده و از طرفی هضم آن راحت است لذا جزو اولین غذاهایی است که برای کودک آغاز میشود.
برای افراد ضعیف، افرادی که از کم خونی رنج میبرند، افرادی که مزاج یا معده سرد دارند، بچههای ضعیف و افراد مسن (که جویدن و هضم برایشان مشکل است) مفید است.
جهت تقویت حافظه، افرادی که قصد بارداری دارند و دچار ضعف جنسی هستند و خانمهای باردار نیز مفید میباشد.
در افرادی که رژیم کاهش وزن و محدودیت مصرف غذاهای سنگین و حجیم دارند، به عنوان جایگزین غذا توصیه میشود.
🍃
🌸🍃
🌸🍃
🍃
🔖 غلبه سودا در پاییز (قسمت دوم _ بخش سوم )
گندم و محصولات آن مانند نان، بلغور گندم، آش و حلیم (خونساز هستند و سردی و خشكی را برطرف میكنند)، نخود و لوبیا و غذاهای حاوی آنها (مثل خوراك سبزیجات حاوی نخود و لوبیا)، نان سنگگ با مختصری كره یا روغن حیوانی، مواد شیرین مانند شیره خرما و انگور، نبات، عسل، مرباهای خانگی
میوههای شیرین، كشمش، انگور، به، سیب، خربزه، انجیر تازه، توت تازه، توت خشك، سبزیجاتی مانند ریحان و ترخون، تنقلات مانند بادام و بادام زمینی، فندق، فرنی بادام، حریره بادام و افزودنیهایی مانند هل، دارچین و زنجبیل باعث میشود بدن این افراد گرم شود و رطوبت پیدا كند و سودای زیاد، كمكم دفع شود.
🍃
🌸🍃