🛑 تصویب گرانی اینترنت توسط مجلس صحت ندارد
🔹امروز برخی از سایتها و کانالهای تلگرامی اصلاحطلب و کاربران فضای مجازی مدعی شدند که مصوبه مجلس شورای اسلامی مجوز گرانی اینترنت در سال آینده را صادر کرده است.
🔹با بررسیهای انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری مسخص شد نه تنها مصوبه مجلس اجازه گرانی اینترنت را نداده بلکه مجلس مصوب کرده است که اپراتورها نباید تعرفه اینترنت را در سال آینده افزایش دهند.
🔹بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، حقالامتیاز دولت از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات مخابراتی به میزان ۱۰ درصد افزایش مییابد و اپراتورها حق افزایش تعرفه اینترنت را در سال ۱۴۰۰ ندارند.(تصویر۱)
🔸 میزان پرداختی اپراتورها به دولت بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود اما در بودجه این عدد ۷ هزار میلیارد عنوان شده، یعنی حداقل ۳ هزار میلیارد کمتر از مقدار واقعی!
🔸لازم به ذکر است که قرار نیست اپراتورها مبلغ بیشتری پرداخت کنند، بلکه رقم عنوانشده در بودجه واقعی میشود.
🔴 دنبال دلیل دیگری نگردید‼️| سکولارهای ایرانی ومرجعیت نجف
🖌 #عبدالله_گنجی
🔻 #زمانـه| آیتالله العظمی سیستانی از جهت هویت
ملی یک ایرانی است، در عین حال فقاهت و مرجعیت تشیع فاقد مرز و جغرافیاست. نه آیتالله سیستانی حصر در جغرافیای عراق است و نه مراجع قم حصر در فلات ایران. هیچ کس تاکنون نشنیده است که آیتالله سیستانی با تشکیل مردمسالاری دینی در ایران مخالفت داشته باشند یا به اندیشه سیاسی امام تعرض و انتقاد کنند. همانگونه که از ایشان ندیدهایم بر تشکیل نظام دینی در عراق اصرار ورزد، مشاهده نشده است که روی سکولارها و غربگراهای ایرانی و عراقی حساب ویژه باز کند.
🔹طبیعتاً عراق اشغال شده با اکثریت نسبی – نه مانند ایران- استعداد نظام سیاسی از نوع جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هرگونه توقع در اینباره سهلاندیشی است. بدون تردید حضرت ایشان برای همه ایرانیان محترم و عزیز است، اما برای اصلاحطلبان پیشرو از تهران تا لندن نه در ابعاد فقاهت و مرجعیت یا سلوک معنوی که در بعد سیاسی جذابیت ویژهای دارد. چرا سلوک سیاسی ایشان را میپسندند و به آن غبطه میخورند و با مثالآوری از تصمیمات وی به نظام کنایه میزنند؟
🔹برای پاسخ به این سؤال ابتدا به این عبارت شخصیت امریکایی که در دهه ۸۰ به ایران آمد و جمعبندی خود از تحولات سیاسی ایران را در کتاب «دوام خمینی» به رشته تحریر درآورد، توجه فرمایید تا تقریب ذهن به پاسخ تسهیل شود: «کسانی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند، در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به تغییر ۱۸۰ درجهای ایدئولوژیک گرفتند و به مروجان غرب و لیبرالیسم تبدیل شدند. برخی نقطهنظرات آیتالله خمینی را بزرگ و برخی را به کلی نادیده گرفتند.» ؛ راز این علقه و غبطه ویژه به حضرت آیتالله سیستانی در همین عبارت نهفته است. یعنی لیبرالها و سکولارها، حضرت آیتالله را سکولار فرض کردهاند و به همین دلیل احساس قرابت میکنند. این جماعت از جهت تاریخی و اجتماعی برایشان پرهزینه است که بر امام بتازند، اما با برجسته کردن سلوک سیاسی آیتالله سیستانی نوعی شورش مستتر علیه امام را به جرم طرح اسلام سیاسی رقم میزنند. طبیعی است که کنش سیاسی حضرت آیتالله سیستانی به دلایل مختلف از جمله ساختار دینی و قومی عراق به سمت تشکیل حکومت دینی نمیرود، اما مثالآوری از نوع تعاملات آیتالله سیستانی با سیاست و حکومت با هدف هجو اندیشه سیاسی امام است. به این دلیل که امام فرمود: «والله قسم اسلام همهاش سیاست است. نمازش، حجش، صومش و خمسش و...».
🔹ابراز ارادت به آیتالله سیستانی صرفاً بر باور سکولاریسم این جماعت استوار است و گرنه بخشی از آنان نه مقلد کسی هستند و نه اصلاً به واجبات اعتقاد دارند و به قول منتجبنیا و محمد هاشمی اصلاً نماز نمیخوانند. قطببندی و صفآرایی تصنعی قم _ نجف با نگاه سیاسی نیز بر همین اساس تئوریزه میشود و گرنه ارادت مقام معظم رهبری و دیگر مراجع معظم تقلید در ایران به حضرت آیتالله سیستانی روشن و بدیهی است. شاه هم برای برجسته کردن حوزه نجف مقابل قم با گسیل نامه تسلیت درگذشت آیتالله بروجردی به مراجع نجف دنبال جابهجایی مرجعیت حوزه بود، اما موفق نشد.
🔹 جذابیت ورود پاپ و غبطه ناگفته ی: کاش به ایران میآمد نیز از همین جنس است. این جماعت با نگاه بروندینی مسائل درون دینی را تحلیل میکنند و ملاقات این دو شخصیت دینی به این دلیل برایشان تیتر یک رسانه میشود که آن را ملاقات سکولاریسم – سکولاریسم برداشت میکنند. باور کنید اگر فرضاً حضرت آیتالله سیستانی به تهران بیاید و با رهبری دیدار کنند، اصلاً برایشان جذاب نیست، چرا؟ چون یک طرف ملاقات پرچمدار اسلام سیاسی است.
🔹فهم آنچه به رشته تحریر درآمد، سخت نیست، میتوان توئیتها، نوشتهها و جهتگیریهای رادیکال / پیشروها را در همین روزها رؤیت و تحلیل کرد، آنگاه خواهید فهمید که حُسنی که این جماعت در حضرت آیتالله سیستانی میبینند، این است که راهی را که امام رفت به هر دلیل انتخاب نکرد. منازعه «اسلام سیاسی» و «سکولاریسم» اساس حب و بغض، مثالآوری، کنایه و قیاس این جماعت با هدف تخفیف آورده امام در عرصه سیاست و حکومت است. دنبال دلیل دیگری نگردید.
🇮🇷🍁
🍁
💢 یادداشت کوتاه
✍️ نویسنده: زارعپور
🔸🌺🔹
❇️ راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات
💠 با مشاهده رقابت های انتخاباتی در بستر توییتر، تلگرام، اینستاگرام و...می توان نتیجه گرفت جریان های سیاسی دو اردوگاه اصلی اصولگرا و اصلاح طلب و جریان های فرعی عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده اند. جریان اصلاح طلب هم منهای رادیکال هایش امسال بدون تحریم انتخابات، حضور خود را نشان داده است از طرفی اپوزیسیون طبق برنامه سالهای قبل خود قصد موج سواری از ظرفیت انتخابات دارد بنابراین با وجود موارد ذکر شده و همچنین تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح به عنوان راهبرد و کلید حل مشکلات کشور لازم می آید راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات به صورت عملیاتی مورد توجه قرار گیرد
⬅️ آگاهی بخشی و بصیرت افزایی و رفع شبهات ⬇️
⬅️توجه دادن به این موضوع که میزان مشارکت با افزایش امنیت ارتباط دارد
⬅️ شرکت در انتخابات نشانه بلوغ سیاسی
⬅️ ارتقای امید به نقش آفرینی مردم در مدیریت کشور
⬅️ توجه به سنجیده شدن در افکار عمومی جهان
⬅️ توجه به احساس تعهد، پای بندی و تقید ایمانی که نشان مردمسالاری دینی است
⬅️ مقایسه با کشورهای دیگر مثل امریکا که در دهه گذشته آمار شرکت کنندگان در انتخابات کنگره و ریاست جمهوری به ۴۰ درصد هم نرسیده
⬅️ نامساعد بودن معیشت و وضعیت اقتصادی، ضرورت تحول را اثبات میکند
⬅️ ورود به دهه پنجم انقلاب و صدور بیانیه گام دوم که متناسب با آن باید شرایطی فراهم شود
⬅️ ارزیابی منصفانه و منطقی از شرایط منطقه و مقایسه نظام جمهوری اسلامی با کشورهای منطقه
⬅️ ارائه برنامه های مدون نامزدها برای برون رفت از بحران های اقتصادی ایجاد شده
⬅️ بازگویی پیشرفت های چهل سال انقلاب جهت امید افزایی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
نمایه سخنان رهبر انقلاب به مناسبت مبعث پیامبر اسلام(ص).pdf
1.63M
🔰 پاورپوینت فرمایشات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در روز مبعث پیامبر اکرم صلی الله علیه واله وسلم
🔵 نان پهلوی!!!
💠 در زمان #شاه وضعیت اقتصادی کشور به حدی خراب بوده که جان فوران آمریکایی در کتابش نوشته: در پاییز 1321 نانواها آرد را الک میکردند و با آرد الک شده برای ثروتمندان نان میپختند، و برای بقیه مردم آرد را با خاک اره، ماسه، خاکستر و خاک مخلوط میکردند.
📚 منبع:کتاب مقاومت شکننده/نوشته جان فوران(استاد دانشگاه کالیفرنیا) /ترجمه احمد تدین /صفحه400
#پهلوی
📌مرگ احتمالی ۴۰۰ هزار کودک در #یمن؛ هشدار درباره بدترین قحطی قرن
🔹مدیر اجرایی سازمان برنامه جهانی غذا : خطر قحطی مطلق در یمن جدی است و ۴۰۰ هزار #کودک_یمنی را به کام مرگ میکشاند.
🔹۱۶ میلیون یمنی دچار گرسنگی مفرط و ۵ میلیون نفر از آنها، با خطر قحطی مواجه هستند.
اخبار و تحلیلهای شنبه، ۲۳ اسفندماه99.pdf
570.3K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 23اسفند99شنبه
🔻برای رفع مشکلات جامعه به «تحول» و «تکامل الگوی حکمرانی» نیاز داریم
🔻معنای حکومت ولایی، صرفا حکمرانیِ ولیّ جامعه نیست؛ بلکه مشارکت حقیقی مردم در ادارۀ جامعه است
🔻باید یک «حلقۀ میانی» بین مردم و حکومت شکل بگیرد، برای سازماندهی و تقویت مردم
➖ما برای پیشرفت و رفع مشکلات جامعه به دو مفهوم کلیدی نیاز داریم: یکی «تحوّل» و دیگری «تغییر الگوی حکمرانی».
➖زمینههای تحوّل در جامعۀ ما هست. رهبر انقلاب هم سالهاست این تحول را پیگیری میکنند و اخیرا به آن تصریح هم فرمودند؛ از نهضت نرمافزاری شروع کرده تا موضوعات مختلف دیگر که در همۀشان عزم تحوّل دیده میشود.
➖برای ایجاد تحول، باید دنبال تغییر و در واقع «تکامل الگوی حکمرانی» باشیم. بعضیها معنای حکومت ولایی را درست نفهمیدند یا برای فریب مردم اینطور القا کردند که «اسلامیت نظام در مقابل جمهوریت نظام قرار دارد!» درحالیکه دین و ولایت بهدنبال حکمرانی حقیقی مردم است.
➖در حکومت ولایی یا حکومت اسلامی، امام جامعه حتی اگر پیامبر یا امام معصوم هم باشد، نمیخواهد خودش بهتنهایی یا بهوسیلۀ یک گروه محدودی، بر مردم حکمرانی کند بلکه دنبال مشارکت حداکثری و حقیقی مردم در سرنوشت خودشان است و علت اساسی اینهمه مظلومیت امامان همین است که نخواستند بدون مشارکت مردم، کار را پیش ببرند.
➖رهبر انقلاب فرمودند: مردمسالاری دینی این نیست که مردم فقط پای صندوق رأی بیایند بلکه مردم در همۀ عرصهها باید در ادارۀ امور خودشان مشارکت کنند. وقتی اقتصاد کشور، مردمی باشد، این یعنی مردمسالاری دینی در بخش اقتصاد.
➖برای تحقق این امر باید چهکار کنیم؟ باید مردم تقویت بشوند و توانایی آنها برای ادارۀ خودشان افزایش پیدا کند. برای این منظور، باید عدهای از نیروهای مردمی و نخبگان هر بخش و منطقهای از کشور، یک «حلقۀ میانی» را شکل بدهند و مردم را سازماندهی کنند.
➖این حلقۀ میانی، یک شبکۀ ملی درست میکنند و بر تصمیمات دولتیها و مسئولین در هر منطقهای نظارت میکنند، حتی برای تصمیمگیران هم تصمیمسازی میکنند. مثلاً مردم بهطور مستقیم یا غیرمستقیم(بهواسطۀ این حلقۀ میانی) میتوانند در تعیین استاندار دخالت کنند و بر عملکرد او نظارت داشته باشند.
➖نخبگان هر شهر و استانی، به مسائل و مشکلات آن منطقه واقفند و آن را از مسئولین پیگیری میکنند. آنوقت دیگر فرقی نمیکند چه کسی با چه گرایش سیاسی، استاندار یا فرماندار بشود؛ هر کسی باشد، باید این مشکلات را حل کند و الا از سوی نخبگان مردمی بازخواست میشود. با این روش ساده، خیلی از بازیهای بیهودۀ سیاسی تمام میشود.
➖ با دقت در بیانیۀ گام دوم و توضیح رهبر انقلاب دربارۀ این بیانیه، متوجه میشویم که بیانیۀ گام دوم دنبال تحقق چنین امری است و این بهمعنای تکامل شیوۀ حکمرانی در چهله دوم انقلاب است. این الگوی مطلوب تا کنون بوده است ولی فراگیر و نهادینه نشده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 گردهمایی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل - ۹۹/۱۲/۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6716
@Panahian_ir
نقد میکنیم، عملکرد خوب مجلس هم بگیم؛
اینا فقط اقدامات چندهفته اخیر مجلسه که تو حاشیه سازیای دائم دولت دیده نشده!
#ثامن
📌نتایج جالب #نظرسنجیهای_انتخاباتی
▪️لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔹برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔹بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
🔹درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔹در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
🔹طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
🔹۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
🔹بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔹اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔹آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔹به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔹از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
🔹اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔹در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔹آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
📦
#تبعات کاهش حضور گسترده
در #انتخابات ریاست جمهوری ؛
1⃣ احتمال انتخاب یک دولت ضعیف.
2⃣ سلب حق مشارکت خود در برون رفت از وضعیت موجود.
3⃣ خدشه بر عزت و اقتدار کشور.
4⃣ تداوم فشار سلطهگران بر ایران.
5⃣ گستاخی بیشتر بدخواهان ملت ایران.
6⃣ تهدید منافع ملی و امنیت ملی کشور.
7⃣ خدشه بر کارآمدی نظام و اعتماد مردم به آن و در نتیجه تداوم مشکلات موجود.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
☘ #حکم_ماموریت| هفت فرمان مقام معظم رهبری به فعالان فضای مجازی:
1⃣ امید آفرینی
2⃣ بصیرت افزایی
3⃣ توصیه به ایستادگی
4⃣ توصیه به تنبلی نکردن
5⃣ توصیه به خسته نشدن
6⃣ توصیه به صبر
7⃣ توصیه به حق
انتخابات.m4a
3.78M
🇮🇷🍁
🍁
✅#صوتی
💠 موضوع: سپاه و انتخابات۱۴۰۰
🎙سردار یدالله جوانی _ معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸🌺🔹
🔻متاسفانه مطابق انتخابات گذشته برخی ها مدعی هستند که #سپاه و #بسیج از کاندیدای خاصی حمایت می کند‼️
🔹 سپاه طبق دکترین رفتار سیاسی سپاه و اسناد بالادستی، هرگز در انتخابات ورود مصداقی ندارد.
🔸سپاه حزب سیاسی نیست و رفتار سیاسی ندارد.
🔺مهمترین کاری که سپاه براساس چارچوب هاي قانونی انجام می دهد؛ دعوت مردم به حضور حداکثری در #انتخابات۱۴۰۰ است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
#گروسی: به دنبال بازرسیهای گستردهتر در ایران هستیم
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی:
🔹آژانس با توجه به افزایش سطح #غنیسازی_اورانیوم از سوی ایران، به دنبال بازرسیهای گستردهتر است.
🔹 تولید اورانیوم در سطوح بالاتر، غنیسازی ایران را به سطوحی نزدیکتر میکند که امکان کاربری نظامی آن را نمیتوان نادیده گرفت.
🔹واضح است که نیاز به بازرسی جدی است، اگر میخواهید اطمینان یابید که انحراف نظامی وجود ندارد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
🇮🇷🍁
🍁
🌺سند ۱۰ ساله #اعتلای_بسیج توسط #مقام_معظم_رهبری تصویب شد
🔹رییس سازمان بسیج مستضعفین: با پیگیریهای مجدانه سردار سلامی، سند راهبردی ۱۰ ساله اعتلای #بسیج مبتنی بر #بیانیه_گام_دوم در سال ۹۹ تدوین شد و در دو سه هفته گذشته توسط رهبر انقلاب تصویب شد و توسط #سپاه به سازمان بسیج برای پیادهسازی ابلاغ شد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
#سردار_سلامی: تا لبه جنگ پیش رفتهایم، اما ولی فقیه دشمن را عقب رانده است
🔹ملت در #جنگ_اقتصادی نجیبانه صبر کرد و پژواک صدای دشمن نشد، به دشمن آبرو نداد و آبروی ما شد و به ما روحیه و قوت قلب داد.
🔹فرمانده کل سپاه با بیان اینکه بارها تا لبه جنگ پیش رفتهایم، اما ولی فقیه دشمن را عقب رانده است، تصریح کرد: رهبر انقلاب تنها در این میدان ایستاده است و یک ستاره درخشان است که در صحنه نورافشانی میکند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
#رئیسی: رکود کارخانهها انسان را غصهدار میکند
رئیس قوهقضاییه در بازدید از نساجی مازندران:
🔹رکود کارخانه #نساجی_مازندران که ظرفیت اشتغالزایی برای ۶ هزار نفر را دارد و هماکنون با کمترین ظرفیت مشغول به فعالیت است برای ما رنج آور است.
🔹اینکه ببینیم رهبر انقلاب همواره بر جهش تولید تاکید دارند و جوانان ما هم آماده کار و تلاش هستند، اما زمینه کار برای آنان فراهم نیست، واقعا انسان را غصهدار میکند.
🔹اینکه کارخانه نساجی مازندران روزی صادرکننده انواع پارچه به کشورهای اروپایی بود و الان با کمترین ظرفیت فعال است اصلا پذیرفتنی نیست.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
انتخابات.m4a
3.78M
🇮🇷🍁
🍁
✅#صوتی
💠 موضوع: سپاه و انتخابات۱۴۰۰
🎙سردار یدالله جوانی _ معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸🌺🔹
🔻متاسفانه مطابق انتخابات گذشته برخی ها مدعی هستند که #سپاه و #بسیج از کاندیدای خاصی حمایت می کند‼️
🔹 سپاه طبق دکترین رفتار سیاسی سپاه و اسناد بالادستی، هرگز در انتخابات ورود مصداقی ندارد.
🔸سپاه حزب سیاسی نیست و رفتار سیاسی ندارد.
🔺مهمترین کاری که سپاه براساس چارچوب هاي قانونی انجام می دهد؛ دعوت مردم به حضور حداکثری در #انتخابات۱۴۰۰ است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
میراث #روحانی برای دولت ۱۴۰۰
▪️این آمارها را کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ بخوانند
🔹️سقوط سرمایهگذاری به مدار منفی ۶
🔹️۸ سال با رشد اقتصادی صفر
🔹️رکورددار تورم در ۶۰ سال اخیر
🔹️صعود ۷۰۰ درصدی دلار
🔹️رکورد ۱۰ ساله شکاف طبقاتی در دست روحانی
🔹️لجاجت ۷ ساله برسر حذف یارانه ثروتمندان
🔹️اساتید جهتگیری طبقاتی
🔹️سرمایه اجتماعی که با سقوط بورس پودر شد
🔹️سفرههایی که خالی شدند
🔹️کاهش تسهیلات تولید به نفع سفتهبازی
🔹️کاهش ۵۰ درصدی ساختوساز
🔹️رشد ۶۵۰ درصدی قیمت مسکن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat