13.امینالله🇮🇷
📍چرا آشکارشدن «پرویز ثابتی» اهمیت دارد؟ ▪️ثابتی در سه ساحتِ «بهائیت»، «ساواک» و «آمریکا» 🔹انتشار
📍پرویز ثابتی سلطان شکنجۀ ایران
داستان پرویز ثابتی از آنجا شروع شد که دنبال کار میگشت و افکار ناجوری هم داشت. سال ۱۳۳۵ که ساواک تأسیس شد و او از عدهای از اطرافیانش درباره یک سری کارهای مخفی شنید و ۲ سال بعد فهمید که دلش میخواهد ساواکی شود تا بتواند کارهای متفاوت انجام بدهد.
اوایل بهعنوان تحلیلگر سیاسی وارد ساواک شد. بعدها که دیدند افکارش بیمارتر از این حرفهاست و پهلوی دوم هم گفته بود «مغزش معیوب» است در سلسله مراتب ساواک ارتقاء یافت!
سال ۱۳۵۲ رئیس ساواک تهران و مسئول اداره سوم ساواک شد، یعنی اداره امنیت داخلی که مهمترین رکن ساواک بود و کارش شد راهاندازی مراکز شکنجه و اعترافگیری از مبارزان علیه حکومت پهلوی.
فقط یک فقره از تشکیلات زیر نظر ثابتی «زندان کمیته مشترک ضد خرابکاری» بود که در دهه ۵۰ بیش از ۸ هزار نفر در آن زندانی و شکنجه شدند.
فردی مشهور به «کمالی» که یکی از شکنجهگران مخوف ساواک بود و زیردست ثابتی کار میکرد، گفته: هر وقت ثابتی میآمد عضدی داخل حیاط میشد و با صدای بلند داد میزد؛ بازجوها مگر مرده هستند که صدایشان در نمیآید. داد بزنید و فحاشی کنید، آقا خوشش میآید و بارها در جمع کلیه کارمندان اظهار میداشت هر وقت آقا یعنی پرویز ثابتی میآید شما متهم را بیاورید داخل اتاق و بزنید و فحاشی کنید با صدای بلند که آقا بشنود.
همانموقع یک نویسنده آمریکایی شکنجه در ساواک را اینچنین توصیف کرده بود: روشهای روم باستان، اسپانیا قرون وسطا و همچنین آشوویتس و سایگون را به حد اعلی رسانده است.
-
#سالروزشھادتشهیدعمادمغنیہ🌹
بیا رزقتو از شهدا بگیر!
انتخاب کن و کلیک کن رو اسمشون..:)💝
💚رفتار ومنش بزرگان دین
🌟¦شھیدعمادمغنیہ
🌺¦ شهید محمد بلباسی
🌟¦ ایت الله حسن زاده آملی
🌺¦ شهید بابک نوری
🌟¦ شهید محمدرضا تورجی زاده
🌺¦ شهید ابراهیم هادی
🌟¦آیت اللهبهجت
🌺¦مقام معظم رهبری
🌟! شهید محمودرضا بیضایی
🌺¦ شهید محسن حججی
🌟¦ شهید قاسم سلیمانی
🌺¦ حاج اقا پناهیان
🌟¦ایت الله حق شناس
🌺¦ شهید محمدرضا دهقان
. . . .
#پیشنھادفوقالعادھ 💯🌱
「 تودعوتشدھےشہیدے♥️✨」
⭕️سخنگوی سپاه:
آقای مکرون رئیسجمهور فرانسه بدانید در حافظه تاریخی ملت ما هنوز صدای غرش هواپیماهای میراژ شما در بمباران شهرهای ایران در دفاع مقدس فراموش نشده است. شما با عنصری مطرود به نام مسیح علینژاد ملاقات میکنید تا ملت ایران را آزاد کنید! این از عجایب تاریخ بشریت است.
🔻آقای رئیسجمهور آلمان! شما با یک فوتبالیست عصبانی مزاج که هم اینک فاقد کوچکترین جایگاه بین این ملت است ملاقات میکنید فراموش کردهاید گازهای خردلی که شما به حزب بعث عراق دادید هنوز جانبازان ما در بیمارستانهای کشور بستری و تنفس میکنند. ملت ایران هرگز این جنایات را فراموش نخواهد کرد.
🔻 دشمنان ما امروز به خس و خاشاک آویزان شده از پهلوی گرفته تا منافقین خلق و گروهکهای تجزیهطلب کردستان و برخی افرادی که در سیستان و بلوچستان هستند، متصل شدهاند.
🆔 @p
هدایت شده از دیوار طلاب(خریدوفروش)
فوری
🎁🎁 هدیه حرم آستان حضرت معصومه (س) به مناسبت عید مبعث
هر کد ملی یا شماره پاسپورت فقط یک بار میتونه ثبت نام کنه_شانستون امتحان کنید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/722600231Cb021450182
18.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی زیبای حاج محمود کریمی در کربلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"صوت الشهدا
در محضر شهدا🕊
صحبت های شهید باکری در جمع رزمندگان دفاع مقدس
#اللهم_ارزقنا_کربلا_