هدایت شده از تبیین پلاس
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 ثبتنام قالیباف صدای صهیونیستها را درآورد!
▪️◾️▪️
▪️پس از ثبت نام محمد باقر قالیباف در وزارت کشور سخنگوی فارسی زبان نتانیاهو به این موضوع واکنش نشان داد.
▪️قالیباف به دلیل اثرگذاری روی توسعه موشکی ایران از جمله افرادی است که مقامات رژیم صهیونسیتی نسبت آن حساس هستند.
▪️پس از عملیات وعده صادق تحلیلگران ارتش رژیم صهیونسیتی قدرت موشکی و پهپادی ایران را غیر قابل کنترل ارزیابی کردهاند.
#انتخابات_۱۴۰۳ | #شهیدجمهور
🔴 به کی رای بدیم ⁉️👇👇👇
🔻شخصی از امام صادق (ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردیدم؟
🔶امام فرمود: عادل،صادق،فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
🔻شخص :اگر به تشخیص نرسیدم؟
🔶امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
🔻شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
🔶امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
منبع : اصول کافی جلد 1ص 68
18.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکی که در هواپیما درآمد..
او اینگونه بود💔
⭕️دوقطبی جلیلی _قالیباف و باید ها و نبایدها⁉️
میگویند جلیلی توان اجرایی نداره، اجراء در مورد رئیس جمهور یعنی توان جهت دادن ، مدیریت و تصمیمگیری در ساحت کلان، یعنی توان بکارگیری و مدیریت یک جمع هماهنگ، یعنی به خدمت گرفتن ظرفیتهای مختلف کشور، یعنی داشتن اندیشه و برنامه ، یعنی جرأت و شجاعت انتخاب موضع در نقاط حساس و ...
جلیلی در مدتی که در شورای امنیت ملی بود نشان داد جرأت تصمیم گیری دارد، سبک مدیریت او احتمالأ چیزی شبیه اتفاقی است که نزدیکان او در صدا و سیما دارند، صدا و سیما آغوش بازی نسبت به طیف های مختلف داشته، جوانان را بکار گرفته، درصد مخاطبین را به گفته منابع رسمی حدود ده درصد افزایش داده، نه نگاه بسته مدیریتی آنچنان که میگویند دارد، نه جوانگرایی را کنار می گذارد، نه شجاعت در تصمیمات سخت و از سر اخلاص و تقوا را کنار میگذارد. جلیلی را هر کس از نزدیک دیده احساس تعقل و اخلاق و معنویت در عین شجاعت و قاطعیت در او را دیده. ماجرا اینقدر که صفر و یکی تحلیل میکنیم نیست.
میگویند اطرافیانش عدالتخواهان و بداخلاقها و خاله زنکها و حاشیه سازها هستند.
اولا او به دلایل ویژگیهای شخصیتی، آنچنان از اطرافیان تأثیر نمی گیرد، ثانیا جنس او به لحاظ عدالتخواهی شبیه برادرش آقا وحید است، این دو بزرگوار اولاً مدتها است نگاهشان به ظرفیتها است، امیدوارانه است، و اتفاقا بهترین مثال برای عدالتخواهی ولاییاند.
می گویند قالیباف تکنوکرات و چیزی شبیه روحانی و هاشمی است. جهت انقلابی ندارد. این حرف غلط است، مجلس او قوانینی را تصویب کرده، بروید قوانین را ببینید، نگاه کنید چطور با تلاش شبانه روزی ساختار قوانینی را تصویب کرده که کاملا ساختار اقتصاد مقاومتی را دنبال میکند، عدم وابستگی به نفت، اصلاح نظام بانکی، کمک به رشد تولید، مقابله با فساد و دلالی و چه و چه.
کمک به افزایش جمعیت و جوانی جمعیت و بحث مسکن و ...آنقدر درخشان است که بارها رهبری به او مدال انقلابی گری داده. دقت کنید مجلس انقلابی صفت مجلس قبلی است.
کافی است نحوه توصیه های رهبری به مجلس جدید و تازه واردهای آن را با مجلس قبل مقایسه کنید.
می گویند قالیباف قدرت طلب است. چون از ریاست مجلس رفت برای ریاست جمهوری، بعد سخنان رهبری را میآورند. اولا خود من و شما در همین مدت کوتاه بارها دیدیم شرایط چقدر متغیر و شناور است، چگونه میگویید او احتمال داشت بیاید یا نیت فلان داشت. بعلاوه او اگر قدرت طلب بود در انتخابات نود و شش که هم خود و هم همراهانش احتمال جدی میدادند که با کنار رفتن آقای رئیسی ایشان رأی میآورد، کنار نمیرفت و مدد به آقای رئیسی نمیداد.
قالیباف اهل عقل جمعی است، اهل مشورت است. او با طیف های متنوعی کار میکند ولی دوست دارد عملاً حرف رهبر را پیش ببرد.
رفقا! من هم نقدهایی به این دو بزرگوار دارم، اما صحنه را اینقدر سفید و سیاه نبینیم. این عزیزان سرمایه های این کشورند، دارایی ما هستند.
شما را به خدا مراقب باشید، "رهبری را بی آبرو نکنید"، او گفت با این جنگ و جدال ها و بی اخلاقی ها، ایران بی آبرو میشود، بیایید شاخصها را مرور کنیم، مهمتر از اینکه کدام بزرگوار را در نهایت انتخاب می کنیم باید کمک کنیم به رشد حضور مردم، تا بعد انتخابات تنور مطالبه و اندیشه ورزی بر اساس همین شاخصها روشن باشد.
شاهد بودم برخی مومنین اخیرا اسیر جو رسانه شده و رییسی شهید را بدون تحلیل علمی و واقعیات میدانی بخاطر تلاطم بازار و گرانی و حجاب و .... نکوهش و گاها لعن میکردند.
برخی از همین عزیزان الان به همان شیوه قالیباف را بدون تحقیق و اسناد مثبته تخریب میکنن... ان شاالله عاقبتمان ختم به خیر شود.
بیائید با سیاست یا سیاسی کاری انتخاب کنیم
ضرر نمی کنیم
ما به شهید جمهور ثانی نیاز داریم
بیایید همگی از خودمان شروع کنیم. بسم الله.
#سواد_رسانه_ای
#حماسه_سیاسی
#ایران_سربلند
گروه گام دوم انقلاب👇
لینک عضویت
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
مشارکت در نشر حداکثری روشنگریها، جهاد امروز، کمک به زمینه سازی منتهی به ظهور و اطاعت از امر ولایت است.
📋‼️
📋‼️
📋‼️
📋هیچ یک از این دو سرمایه مدیریتی کشور نباید تخریب شوند زیرا بازی در زمین دشمن خواهد بود❗️
🇮🇷 با ثبت نام دکتر قالیباف (مدیر جهادی_ انقلابی) و دکتر جلیلی (مدیر گفتمانی_ انقلابی) طبیعتا آرای نیروهای انقلاب و اکثریت مردم بین آنها تقسیم خواهد شد؛ و در چنین شرایطی راه برای جریان غربگرا هموارتر خواهد شد.
🔻این دو بزرگوار بخوبی می دانند به قدرت رسیدن جریان اصلاحات به معنی تضعیف و نابودی:
کریدور جهانی جنوب به شمال با محوریت ایران،
تضعیف محور مقاومت و قدرت یابی صهیونیسم،
شکل گیری نظم نوین جهانی منهای جمهوری اسلامی ایران،
تضعیف جمهوری اسلامی ایران،
مذاکره و سازش و باج دادن به استکبار،
و ناامیدی مردم و مستضعفان عالم خواهد شد❗️
🔻 فلذا باید این دو بزرگوار طی سازوکاری بعد از نظرسنجی های معتبر؛ یکی بعنوان کاندیدای نهایی و دیگری بعنوان معاون اول معرفی شوند و یا اینکه در نهایت بعد از مناظرات یک نفر در صحنه رقابت باقی بماند تا باعث خرد شدن آرا و در نتیجه احتمال شکست یا رفتن انتخابات به دور دوم نشوند.
🔻بی شک در سپهر سیاسی انتخابات با حاکم شدن گفتمان شهید رئیسی و نفرت عمومی از مخالفان این فضای گفتمانی (اصلاح طلبان) و حضور چهره های موجه انقلابی، نباید فضای حاصل شده برای پیروزی گفتمان انقلابی شهید رئیسی، بدلیل عدم اتخاذ تاکتیکهای حرفه ای بنفع جریان غربگرا تغییر نماید. در صورتی که هیچ یک از آنها کنار نروند، نیروهای انقلابی بر اساس نظر سنجی های معتبری که منتشر خواهد شد تصمیم خواهند گرفت.
هیچ یک از این دو سرمایه مدیریتی کشور نباید تخریب شوند زیرا بازی در زمین دشمن خواهد بود❗️
«دکترمحمدجوادیاری»
🗳🇮🇷🗳🇮🇷🗳
🗳در انتخابات ۸ تیرماه
#همه_می_آییم
#دکترقالیباف
#دکترجلیلی
درنگ
مردم و روشنفکران
(۱)
سید عطاءالله مهاجرانی
با توجه به تجربه ام در سفر یک ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقاله ای به این نکته اشاره کردم که می توان میان دنیای مجازی به معنای همین فضای توییتر و اینستاگرام و… دنیای حقیقی تفاوت قائل شد.
اجتماعات میلیونی مردم ایران در سوگ و فقدان شهیدان خدمت، شاهدی بود که از راه رسید و این دوگانگی و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضای مجازی، گفته می شد، که مردم ایران از فقدان ابراهيم رئیسی و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متاسّف نیستند، بلکه خوشحالند. نشانه هایی از خوشحالی مانند رقص و پایکوبی و برهنگی که البته معلوم نبود کی و کجاست، منتشر کردند. اما در دنیای حقیقی در تبريز و قم و تهران و مشهد، حکایت دیگری جاری بود. دریایی از مردم در خیابان ها و میدان ها جاری شده بود.خوشبختانه نمایندگان رسانه های جهانی که هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشه هایی از واقعیت دنیای حقیقی را منتشر کردند.
می خواهم به تجربه بسیار مهم داستایفسکی در « دفتر یادداشت روزانه یک نویسنده» اشاره کنم. این کتاب با ترجمه ابراهيم یونسی و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسی ترجمه شده است. کتاب بی مانندی است و در تاریخ ادبیات و فرهنگ بی نظیر، داستایفسکی درست در نیمه دوم دهه پنجاه سالگی خود، در اوج آفرینندگی و کمال شخصیتی، در سال های ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، یادداشت روزانه را نوشته و به بررسی و تحلیل مهمترین مسائل آن روزگار روسیه پرداخته است. در تمام یادداشت ها، موضوع دوگانگی مردم روسيه و روشنفکران یا نخبگان سیاسی و فرهنگی و اجتماعی تکرار می شود. وقتی نوشته داستایفسکی را با دقت می خوانیم، می بینیم، گویی ما در ایران امروز با چنان دوگانه ای رویارو هستیم. روشنفکرانی که حال و هوا و ارزش ها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستِ کم می گیرند و بلکه تحقیر می کنند. نگاهشان به ارزش های آنسوی مرزهاست. سکولار از دهانشان نمی افتد! باورهای دینی و اخلاقی مردم را طرد می کنند. امر مقدس نداریم!به توانایی ملی باور ندارند. اما در مواجهه با واقعیت مردم سرگشته می شوند. البته این شهامت و صراحت را ندارند، که اقرار کنند مردم را درست نشناخته بودند. برعکس، وقتی با واکنش مردم رویارو می شوند، به تحریف واقعیت می پردازند. مردم را ناآگاه تلقی می کنند روشنفکران روسی خود را در برابر اروپا به معنی آلمان و انگلستان و فرانسه ناچیز و بلکه زبون احساس می کردند، رمان های تولستوی آینه این استحاله به ویژه در تشبث روشنفکران و نخبگان به فرانسه دانی و فرانسه پرانی است. داستایوسکی نوشته است:
«می گفتند( روشنفکران) که ما کشوی ناچیز و فقیر و بی اهمیت هستیم. با تمسخر به همه اطمینان می دادند که ما چیزی به نام «روح ملی» نداریم. زیرا ملت و مردمی نداریم. و بین رهبری سیاسی و مردم وحدتی نیست. نیهیلیسم همه چیز را جویده است. و سربازان تفنگ هایشان را زمین می اندازند و مثل گله گوسفند فرار می کنند و مهمات و تدارکات نداریم و خودمان خوب می دانیم که توپ می زنیم! و پا را زیادتر از حدمان دراز کرده ایم. » (۱)
ببینید چقدر این حرف ها آشناست! گفتند آمریکا ظرف یک ساعت می تواند تمام توان دفاعی ایران را نابود کند. عین الاسد اتفاق افتاد. گفتند ایران جرئت مقابله با اسرائیل را ندارد، وعد صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ در صد بيشتر طرفدار ندارد. دریای جمعیت مردم به تکاپو درآمد. گفتند رهبری کاریسمایش با خاک یکسان شده است! دیدند با یک جمله آیت الله خامنه ای و آرامشی که در کلام ایشان بود، ملت و کشوری که نه مجلس داشت و نه رئیس جمهور، مثل سرو ایستاد و قامت خم نکرد و کمترین اختلالی در اداره کشور پیش نیامد و و عمق اقتدار ملت و کشور و نظام بيشتر شد.همسایگان و دیگر کشورها پررنگ تر از همیشه، با حضور در مراسم فقدان شهدان خدمت اشتیاق خود را برای توسعه روابط و یا بازسازی روابط با ایران نشان دادند.
پی نوشت:
(۱) فئودور داستایفسکی، دفتر یادداشت روزانه نویسنده، ترجمه ابراهیم یونسی، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص ۹۶۰
*
روزنامه اعتماد. شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش جالب شهید آیتالله رئیسی به نقاشیای که برای او کشیده شده بود...
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ « #قیام_پانزده_خرداد»
❓چرا در روز ۱۵ خرداد مردم ایران قیام کردند؟
❓چرا #امام_خمینی دستگیر شد؟
💢 کشتار مردم معترض توسط حکومت جنایتکار #پهلوی
🆔
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✏️ پاسخ به سوالاتی درباره انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری توسط مجلس خبرگان در سال ۱۳۶۸
🔹️رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت سالگرد انتخاب حضرت آیتاالله خامنهای به رهبری، به سوالات زیر را پاسخ میدهد👇
📢 چرا خبرگان تصمیم گرفتند که در زمان حیات امام، جانشین رهبری را برگزینند و برای این منظور، آیتالله منتظری را در نظر گرفتند؟
📣 فرآیند انتخاب آیتالله منتظری به رهبری آینده چگونه بود؟
📢 نظر امام خمینی درباره انتخاب منتظری به رهبری آینده نظام اسلامی چه بود؟
📣 ماجرای حمایت آیتالله منتظری از مجاهدین خلق در سال ۶۷ و مخالفت او با اعدام آنها چه بود؟
📢 آیتالله منتظری چگونه از رهبری آینده نظام اسلامی برکنار شد؟
📣 پیشنهاد رهبری آیتالله خامنهای از سوی امام خمینی در مهرماه ۱۳۶۷
📢 آیا رعایت شرط مرجعیت برای انتخاب رهبری الزامی بود و چه نظراتی در این باره در میان خبرگان وجود داشت؟
📣 چه نظراتی درباره رهبری فردی یا شورایی وجود داشت و چگونه خبرگان به رهبری فردی اقبال بیشتری نشان دادند؟
📢 ماجرای مخالفت آیتالله خامنهای با انتخاب به عنوان رهبری و جانشین حضرت امام از سوی خبرگان چه بود؟
📣 ماجرای موقت بودن رهبری آیتالله خامنهای چیست؟
📢 #روایت_رهبری | روند تأیید و تداوم رهبری آیتالله خامنهای پس از بازنگری قانون اساسی از سوی مجلس خبرگان چگونه بود؟
🔍 برای مطالعه مجموعه پرسشها و پاسخها وارد آدرس زیر شوید👇
khl.ink/f/45800
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇ما پای وعده های رییس جمهور شهید ایستاده ایم ...
🔺️دولت پیشرفت ایران ، تمام کننده تمام ناتمام های رییس جمهور شهید خواهد بود ...
🔺️باید ایران را تبدیل به کارگاه بزرگ سازندگی کنیم ...
❇ ایران به پیش
#مهرداد_بذرپاش
🔰 @Bazrpash_ir