#قانون_کشف_حجاب
📣فرمان کشف حجاب به صورت رسمی در ۱۷ دی ۱۳۱۴ صادر شد. در این روز، 🎊#جشنی از طرف" علی اصغر حکمت" که خود نقش #فعال و مؤثری در این ماجرا داشت، در #دانشسرای مقدماتی و در حضور رضاشاه برپا شد.
🎊🎉 در این #جشن همسر و دختران شاه و جمعی از همسران وزیران و وکیلان #بدون_حجاب شرکت داشتند.(حکمت،سی خاطره از عصر فرخنده پهلوی/۱۳۵۵/ص۹۰)
👑 شاه طی نطقی همه زنان را به #عدم استفاده از #حجاب تشویق نمود و اعلام کرد که تاکنون نیمی از جمعیت کشور به حساب نمیآمدند؛ زیرا در پرده به سر میبردند.(تاریخ رضا شاه کبیر/ج۱/ص۶۲)
و ادامه داد که #نجابت و #عفت زن به #چادر مربوط نیست و زن #روحاً و #اخلاقاً میبایست #عفیف باشد.(تاریخ ۲۰ ساله ایران/ص۲۶۳_۲۵۸)
از این تاریخ به بعد، استفاده از #چادر یا هر #سرپوشی، به جز #کلاههای_اروپایی، 🚫ممنوع اعلام شد.
🧕زنان محجبه حق ورود به خیابانها یا استفاده از وسایط نقلیه را نداشتند.
کسبه نیز مجاز به فروش اجناس به زنان با حجاب نبودند.(تاریخ معاصرایران/ج۲/ص۷۲)
🍃آنهایی که جرئت میکردند در مقابل این #بیقانونی_خشونتبار ایستادگی کنند، با حمله و بیحرمتی مأموران شهربانی مواجه میشدند.(اقتصادسیاسی ایران/ص۱۷۶)
✍#فدایی_مولا
#مبلغه_م_پناهی
#متوسطه_اول_شهید_میثمی
#مناسبتی
#کشف_حجاب
واکنش آیت الله حائری
🍃در قم آیت الله حائری که بخاطر #حفظ حوزه علمیه موضعی بیطرفانه در امور داشت از سوی روحانیون و دیگر طبقات سخت تحت فشار قرار گرفت به گونهای که میرزا مهدی بروجردی که عملاً مدیریت حوزه علمیه قم را بر عهده داشت، تهدید کرد که #نامهای را با امضای وی علیه اقدامات دولت انتشار خواهد داد.(خاطرات آیت الله گرامی/ص۹۹)
✅ سرانجام آیت الله حائری تلگرافی در تاریخ ۱۱ تیر ۱۳۱۴ خطاب به رضاشاه نگاشت.(وظیفه فردمسلمان دراحیای اسلام/۲۷الی۳۱)
بعد از این تلگراف رضا شاه به قم آمد و به منزل آیت الله حائری رفت، #بدون_سلام_وجواب، با #غضب و عصبانیت گفت:
😡 «رفتارتان را عوض کنید و گرنه حوزه قم را با خاک یکسان میکنم».(مجله حضور/شماره۵۷/تابستان۱۳۸۵)
در ادامه این ماجرا رژیم تعدادی از روحانیون را به جرم تحریک آیت الله حائری تبعید کرد.(مجله یاد/ش۴/ص۲۷)
✍#فدایی_مولا
#مبلغه_م_پناهی
#متوسطه_اول_شهید_میثمی
#مناسبتی
#واقعه_کشف_حجاب
🍃واقعه #کشف_حجاب سلسله وقایعی است که به دنبال تصویب قانونی در ۱۷ دی ۱۳۱۴شمسی در ایران رخ داد و به موجب آن، 🧕زنان و دختران ایرانی از استفاده چادر، روبنده و روسری منع شدند.
♻️این قانون اوج سیاستهای رضاخان در زمینه #تغییرلباس بود که از سال ۱۳۰۷ آغاز شده بود.
این سیاستها واکنشهایی از جمله #قیام_مسجد گوهرشاد را در پی داشت.
با درخواست علما، این قانون در سال ۱۳۲۳ در دوره حکومت محمدرضا پهلوی لغو شد.
✍#فدایی_مولا
#مبلغه_م_پناهی
#متوسطه_اول_شهید_میثمی
#مناسبتی
#اینفوگرافی
#شاخصه ولایت فقیه
مبلغه :جیریایی
مدرسه :شهید میثمی
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# دعوت به طرح پویش نو گلان فاطمی
# مبلغه طرح امین زحمتکش
#چادر_یعنی
علم هنوز در دستِ
#زینبان زمانه هست
هنوز فریادهای روشنگرانه
از حنجره زنان زینبی
بر سر دشمنان
مثل پتک فرود می آید.
هنوز #چادرمادر🥀
#راه_مادر🥀
#مسیرمادر🥀
#قیام_مادر🥀
ادامه دارد
و من ادامه دهنده
#راه_مادرم🥀
#حامی_ولایتم
تا #قیام_مهدی🌤
🍃❣🍃❣🍃❣🍃
#فدایی_مولا
#مبلغه_م_پناهی
#متوسطه_اول_شهید_میثمی
#چادرانه
♻️ #حضرت_فاطمه زهرا (س) می فرمایند ؛
🌷 خداوندا، به حق اولياء و مقربانی كه آن ها را برگزيده ای ، و به گريه فرزندانم پس از مرگ و جدائی من با ايشان، از تو میخواهم گناه خطاكاران #شيعيان و پيروان ما را ببخشی .(۱)
🌷 شيعيان و پيروان ما، و همچنين #دوستداران اولياء ما و آنان كه #دشمن دشمنان ما باشند، نيز آنهایی كه با قلب و زبان تسليم ما هستند بهترين افراد بهشتيان خواهند بود.(۲)
📗 (۱) كوكب الدري: ج 1، ص 254.
📘(۲)بحارالانوار: ج 68، ص 155، س 20، ضمن ح 11.
✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ✨
💖 اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام 💖
#حضرت زهرا سلام الله علیها
#حبیبی