صدا ۰۰۲-۱.m4a
23.24M
#تلاوت_امین_صیدی
#مسابقات_سراسری_اوقاف
#اصفهان
@aminseydi
#فوری
♦️ فینال چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم
🔸نتایج رشتهی حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم
🔺امین صیدی از استان کرمانشاه، کسب رتبهی ممتاز
🔺 یوسف رحیمی از استان زنجان، کسب رتبهی عالی
🔺علی سبزه از استان خراسان رضوی، کسب رتبهی عالی
🔺شهابالدین خوجملی از استان گلستان، کسب رتبهی عالی
🔺سید حمیدرضا جاوید شفیعی از استان خراسان رضوی، کسب رتبهی عالی
🔺هادی رضایی از استان کرمان، کسب رتبهی شایستهی تقدیر
🔺مهدی کشاورز از استان فارس، کسب رتبهی شایستهی تقدیر
🔹🔹🔹🔹
🔹در مسير مسابقات؛همراه شما هستيم.🔹
🔸 @mosabeghatequran
چند نکته در مورد تظاهرات های عراق
✍ امین صیدی
۱. مشکلات معیشتی عراق، چیز تازه و بی سابقه ای نیست که بخواهد منجر به انفجار خشم مردم شود، موید سخنم دعوت چند ماه پیش عمار الحکیم به تظاهرات در اعتراض به وضع اقتصادی و سیاست های عادل المهدی است که با استقبال کم مردم مواجه شد.
۲. در هیچ شهر سنی نشینی تظاهرات صورت نگرفته است و شهرهای درگیر، یا مقصد زوار است ( مثل نجف و کربلا و بغداد ) و یا مسیرشان( مثل کوت، بابل و...).
۳. برخی از تظاهر کنندگان، علیه ایران شعار می دهند و روی نقاط حساسیت برانگیز میان دو کشور دست می گذارند، که مشخص نیست چه ربطی به مسئله ی معیشتشان دارد؟! مگر جز این است که عراق، از قِبَل ارتباط با ایران، دست آوردهای اقتصادی فراوانی داشته است؟! پس احتمالا اقتصاد، بهانه است.
۴.حدود یک ماه پیش، قیس الخزعلی رهبر جنبش عصائب اهل الحق، در دیداری رسانهای گفت: برخی نیروهای بعثی با عناصر خارجی زد و بند داشته اند و قرار گذاشته اند یک ماه دیگر در عراق تظاهرات کنند."اگر دوست داشتید، این حرف مرا ثبت کنید. این حرف من تحلیل نیست، اطلاع و اطلاعاتی است که دارم. این کار را هم از شبکههای اجتماعی شروع میکنند تا آن را خواسته افکار عمومی وانمود کنند اما در حقیقت رهبری آن طرفهای خارجی هستند". ۵. از حدود یک ماه پیش دختر صدام، رغد صدام و دار و دسته اش، شروع به دعوت مردم به اغتشاش کرده بودند
و جالب آن که یک روزنامه ی افشاگرِ لبنانی خبر داده بود که بناست چنین اتفاقی در اول ماه اکتبر ( یعنی همین روزها ) همزمان در سه کشور ایران، عراق و لبنان بیفتد. همین چند روز پیش در بیروت اجتماعات کوچکی صورت گرفت، اما به دلیل عدم استقبال جدی مردم، بساطش برچیده شد.
۶. از مجموع این قرائن، به دست می آید که این اجتماعات، نه خودجوش است، نه مستقل، نه مردمی ونه حتی در اعتراض به معیشت، بلکه هدف، کم رنگ کردن اجتماع با شکوه اربعین و انصراف اذهان از این رویداد مهم شیعی و بلکه اسلامی است.
دست های پشت پرده ی سعودی، اسرائیلی و آمریکایی برای اهل بصیرت به وضوح قابل رویت است.
تا امروز مردد بودم که امسال هم بروم یا نه! اما حالا که می بینم یک پیاده روی ساده چگونه مانند یک بمب مهیب بر سر استکبار جهانی آوار می شود، در دلم جای هیچ ریب و تردیدی باقی نمی ماند که حضور در این مانور معنوی آن هم با محوریت امام، دیگر عملی مستحبی نیست بلکه فریضه ای الهی است بر گردن هر زن و مرد مسلمانی.
#لبیک_یاحسین
#اربعین
#کربلا #نجف #مشایه
#موکب #عمود
@aminseydi
مهدیان دروغین
✍️رسول جعفریان
✅نظريه اي شد براي اين امر که دولت صفويه، مقدمه ظهور مهدي (ع) است و متصل به آن خواهد شد.
بوداق منشي در جواهر الاخبار تعبير «پيشرو مهدي آخر زمان» را براي شاه اسماعيل بکار برده است. اين ديدگاه که حتي اسماعيل يا طهماسب، حکومت را به حضرت واگذار خواهند کرد، در متون صفوي آمده و حتي در حوالي سال ۹۵۰ که قريب هزار سال هم از ظهور اسلام گذشته بود، در يک رساله بلکه دو سه رساله شرح اين مطلب آمده است.....
✅عبارت «دولتنا في آخر الزمان» که در روايتي هم ـ البته در قالب يک بيت شعر ـ آمده بود، و پيش از آن رئيس نوربخشيه هم به آن استناد کرده بود، باز زمينه براي اين امر بود که اين دولت به آخر الزمان نزديک شده و دولت را تقديم مهدي آل محمد (ص) خواهد کرد. در واقع، عبارت مزبور، منطبق بر دولت صفوي شده بود.
✅نوشتهاند که طهماسب خواهر خود «سلطانم» را نگاه داشته بود تا وقتي حضرت ظهور کرد، او را به عقد ايشان درآورد. اين نکته البته در يک سفرنامه فرنگي آمده و در منابع تاريخي ايراني گويا به آن اشاره نشده است...
@aminseydi
28.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ چراما جامعه ای توسعه یافته محسوب نمی شویم ؟!
👈 پاسخ دردمندانه، عالمانه و دقیق دکتر محسن رنانی را بشنوید.
@aminseydi
بود آیا که خرامان ز درم بازآیی؟
گره از کار فروبستهٔ ما بگشایی؟
نظری کن، که به جان آمدم از دلتنگی
گذری کن: که خیالی شدم از تنهایی
گفته بودی که: بیایم، چو به جان آیی تو
من به جان آمدم، اینک تو چرا مینایی؟
بس که سودای سر زلف تو پختم به خیال
عاقبت چون سر زلف تو شدم سودایی
همه عالم به تو میبینم و این نیست عجب
به که بینم؟ که تویی چشم مرا بینایی
پیش ازین گر دگری در دل من میگنجید
جز تو را نیست کنون در دل من گنجایی
جز تو اندر نظرم هیچ کسی میناید
وین عجب تر که تو خود روی به کس ننمایی
گفتی: «از لب بدهم کام عراقی روزی»
وقت آن است که آن وعده وفا فرمایی
@aminseydi
عقل سرخ/امین صیدی
بود آیا که خرامان ز درم بازآیی؟ گره از کار فروبستهٔ ما بگشایی؟ نظری کن، که به جان آمدم از دلتنگی
هر کسی را در اوقات خلوت، اشعاری است که با زمزمه شان حالی خوش می کند و جانی تازه!
از دوران نوجوانی تا به حال یکی از اشعاری که سخت مجذوبش بوده ام و همواره مرا تحت تاثیر قرار داده، همین ابیات جناب عراقی است.
به نظر این حقیر، اگر بنا باشد از مجموع دواوین شعر فارسی، ده نمونه را به عنوان مصداق " ان من الشعر لحکمه " انتخاب کنند، یکی شان همین دُرهای سفته ی عراقی است.
@aminseydi
فقه پویا یا منفعل؟!
✍امین صیدی
بالاخره بعد از اعمال فشار فیفا، آرزوی به ورزشگاه رفتن زنان جامعه ی واقعیت به تن کرد!
همیشه فشار از بیرون سبب تغییر در درون فقه بوده است.این بار اول نیست. یک زمانی بحث سر حرمت استفاده از دوش حمام و بلندگو و شرکت زنان در انتخابات و... بود و امروز حرمت استفاده از دوچرخه و رفتن به ورزشگاه و رعایت حجاب شرعی حتی برای مسافران خارجی! و... سخنان مرحوم سید حسن مدرس در مجلس شورا مشهور است که می فرمود: «برهان این است که امروز ما هر چه تأمل میکنیم میبینیم خداوند قابلیت در اینها(زنان) قرار نداده است که لیاقت حق انتخاب را داشته باشند. عقول آنها استعداد ندارد و گذشته از اینکه در حقیقت نسوان در مذهب اسلام ما در تحت قیومت رجالاند: الرجال قوامون علی النساء. ابداً حق انتخاب نخواهند داشت. دیگران باید حفظ حقوق زنها را بکنند که خداوند هم در قرآن میفرماید در تحت قیومیتاند و حق انتخاب نخواهند داشت؛ هم دینی هم دنیوی.»
تصور من آن است که همان طور که روزگاری چالش های فقهی ما مسائلی بوده که امروز تلقی به قبولش از بدیهیات است، در سال های آتی نیز آنچه که امروز به محل نزاع و اختلاف اقوال و درگیری های ذهنی تبدیل شده از ابده البدیهیات به شمار خواهد آمد.
پیشاپیش باید فکری کرد برای دیگر مسائلی که چالش برانگیز است. نگذاریم آن جا هم، فشار اجانب موجب تغییر حکم شود که این از مصادیق تسلط کافر بر مومن است " ولن یجعل الله للکافرین علی المؤمنین سبیلا! ".
مبادا در مسائلی چون مسابقه ورزشی دادن با نمایندگان اسرائیل یا دست دادن به زنان حین دریافت جوائز و یا تردد بی روسری در کوچه و خیابان ها نیز، اینفانتینیو هایی پیدا شوند و با اعمال زور و زیر چتر حقوق بشر و دموکراسی و هزار و یک کوفت و زهر مار دیگر فقاهت پویای ما را به فقاهت منفعل و تاثیر پذیر از خارج تبدیل کنند.چه خوب است قبل از دخالت اجانب، ما خودمان یک بار برای همیشه تکلیف مان را با خودمان روشن کنیم و مبانی تئوریک مسئله را هم برای عموم مردم تشریح کنیم تا این چنین از ارزش یکفتوا کاسته نشود که هر عاقلی نیک می داند راهی از این نزدیکتر برای تاراج سرمایه ی عظیمدیانت مردم، وجود ندارد.
پ ن ۱: واقع آن است که باید در صدور یک فتوا، فراتر از قواعد فقهی _ اصولی، مصالحی در نظر گرفته شود که خروجی یک فتوا با روح کلی حاکم بر مبانی اسلامی سازگاری داشته باشد. صرف تمسک به قواعد فقهی_ اصولی کفایت نمی کند. ( این بحث را به مناسبتی ان شاءالله تشریح خواهم کرد )
پ ن۲: این حقیر، موارد فوق الذکر را برای همسر،دختر، مادر و ناموس خودم نمی پسندم. اما این سلیقه ی شخصی من است و من و هیچکس دیگری حق ندارد این را به کل جامعه در قالب باید ها و نباید ها و خط قرمزها تحمیل کند. سلب آزادی های مجاز، منتِج به آزادی های یواشکی و نهایتا طغیان طاقت انسان ها و فروپاشی حکومت ها می شود.چه فرمود الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم!
قوانین در جمهوری اسلامی نباید صرفا برای سوپر حزب اللهی ها تقنین شود! همین که با احکام اسلام در تضاد نباشد _ولو اینکه ترکش اولی باشد! _ باید آحاد جامعه مجاز به انجامش باشند. چون سخن از خطوط قرمز است نه اولی و غیر اولی ها!
پ ن۳: ضرورت تشکیل شورای فقاهت، بجای مراجع تقلید علی حده، در این گونه مسائل کاملا نمایان می شود.( عمری باشد یادداشتی مفصل در این باره نیز، خواهم نوشت )
@aminseydi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر این تفکر بین علمای اهل تسنن باب شود و عالمان سنی ای چون ایشان تکثیر شوند و در میان اهل تشیع شخصیت هایی نظیر آقای موسی صدر و شهید مطهری ظهور کنند، دیگر اثری از تفرقه نخواهد ماند و عدم تفرقه یعنی اعتصام امت اسلامی به حبل الله و "صبغه الله گرفتن". آن گاه نصرت الهی نزدیک گردیده، امت اسلام روی خوش زندگی و سعادت دارین را به نظاره خواهند نشست!
تا این تجمیع قلوب صورت نگیرد و این تفرّق به توحّد نینجامد، وضع ممالک اسلامی همین است. "جنگ" است و "خون" است و "ظلم" است و "جوع".
@aminseydi
♨️ برخی هم، آزادی بیان را تا جایی روا می دانند که با سلائق و علائقشان جور در آید!
سبک تفکر این دو فرد متفاوت است، انسان خردگرا نه این را تکفیر می کند و نه آن را تقبیح!
✅ جامعه ی سالم به هر دو حق اظهار نظر می دهد و توهین به هیچ یک را شایسته نمی داند.
👈 نقد آری! انگ خیر!
@aminseydi
جوان بعد از بیست سال تحصیل، کار میخواهد. فردا که فارغالتّحصیل میشود، سرگردان است. اگر معاشش فراهم نشود نمیتواند دین خود را حفظ کند. شما خیال میکنید آن دزدی که شبها از دیوار با آن همه مخاطرات بالا میرود و یا زنی که عفت خود را می فروشد، تقصیر دارد؟ "وضع معیشت" بد است که این همه جنایات و مفاسد، که شب و روز در روزنامهها میخوانید به وجود میآورد.
- آقا روح الله -
صحیفه امام، ج۱، ص۲۷۰
@ha_mim1377
@aminseydi
سریال "روشن تر از خاموشی" که روایتی از زندگی صدر المتالهین است، از امشب ساعت ۲۴ از شبکه ۴ پخش می گردد.
اگر امثال ابن سینا، شیخ اشراق، صدرا و... متعلق به مغرب زمین می بودند، هالیوود چنان سنگ تمامی برایشان می گذاشت و ابرانسان هایی ازشان می ساخت و عنان تفکر جهان را به دست می گرفت که مگو و مپرس!
اما چه کنیم که بضاعت رسانه ای ما فعلا همین اندازه است. باز هم دمشان گرم. اگر همین هم نبود چه می کردیم؟!
بقول سعدی:
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل/وگر مراد نگیرم به قدر وسع بکوشم
@aminseydi
به مناسبت شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
#شهادت #امام_حسن_عسکری سلام الله علیه
✅⬅️ پای درس امام حسن عسکری(ع)
استاد احمد عابدی:
💠 امام عسکری عليهالسلام حدیثی از رسول خدا نقل فرمودند:
👈«مَنْ تَتَبَّعَ عَوْرَاتِ الْمُؤْمِنِينَ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ وَ مَنْ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ فَضَحَهُ فِي جَوْفِ بَيْتِهِ؛
«اگر كسی دنبال عيب مردم باشد، خدا هم دنبال عيب خود اوست. و او را رسوا میكند، حتی در خانه خودش.»
به گونه ای كه چنین کسی در خانه خودش و کنار زن و بچهاش خجالت بكشد و نتواند زندگی كند. خدا در خانه خودش او را رسوا میكند.
🔹 هر كه دنبال اين باشد كه فلانی چه اشتباهی كرده؟ فلانی نمره امتحاناتش چند شد؟ در امتحانات مردود شد يا نشد؟ فلانی به نامحرم نگاه كرد يا نكرد؟ هر كس دنبال اين چيزها باشد، خدا هم دنبال عيب خود او خواهد بود و او را در خانهاش هم که باشد رسوا ميكند.
💠 اين مسائل را امام عسکری عليهالسلام برای اين میفرمود كه بابا! در خيابان كاری به مردم نداشته باشيد! ما وظيفه داريم جلو گناهان علنی را بگيريم. اما از طرفی هم هميشه وظيفه داريم كه كارهای مردم را حمل بر صحت كنيم.
💠 اين از غرر كلمات امام عسکری است که می فرمود: «ضَعْ أَمْرَ أَخِيكَ عَلَى أَحْسَنِه»؛ هر كاری از هر كس ديدی آن را بر بهترين وجهش حمل و توجیه کن.
🔹 مثلاً اگر میبينم يك آقايی لبش دارد تكان میخورد، آیا بگويم دارد به من فحش میدهد، يا بگويم دارد صلوات ميفرستد؟ این فرمایش امام می فرماید ببین بهترین کار کدام است؟ بگو او هم همان گونه است.
🔹 حتی اگر كسی را كه يك روز از صبح تا شب هم با او بوديد و نمازش را نخواند، نگوييد فلانی بینماز است بلکه حمل بر احسن بكنيد و بگوييد شايد حواسش نبوده، شايد غفلت و فراموش كرده است.
#عیب_مردم #رسوایی #حمل_بر_صحت
🆔 @Ahmad_aabedi
در شهرک محل زندگی ما، چند صد طلبه ی خارجی زندگی می کنند. گاهی برخی شان را سوار می کنم و تا در منزل می رسانم. تصور می کنم با این کار زکات ماشین ام را پرداخت کرده ام!
امروز مردی بلند قد با چشمانی سبز و دندان هایی نامرتب و زرد که صورتی جوش جوشی داشت را سوار کردم. آنقدر دراز بود که اول ماتحتش وارد ماشین شد بعد سر و گردنش و در نهایت پاهایش! بعد از سلام و احوال پرسی از ملیت اش پرسیدم. چشمتان روز بد نبیند! انگار فحش خواهر مادر دادم! چهار شیلنگ روی گردنش سبز شد و دو گوجه روی گونه هایش! با آن فارسی شکسته و درهم برهم یک ریز و بی قطع نفس شروع کرد:
" حج آقا! روزی نیست که از من این سوال پرسیده نشود. هر روز پنج الی ده بار باید بشنوم اهل کجایی؟! و اگر سوال شان به همین جا ختم شود اشکالی ندارد. بعدش تازه شروع می شود. چند سال است که به ایران آمده ای؟ چند وقت یکبار به کشورت برمی گردی؟ چه مدت آنجا می مانی؟! خانم ات اهل کجاست؟ اختلاف سنی دارید یا نه؟ اسم خانم ات چیست؟! "
می خواستم از خودم دفاع کنم و برایش توضیح دهم، اما مگر امان می داد!
+ "حج آقا! در فرهنگ اسلامی شیعی ما به ما گفته اند وقتی دو نفر به هم برمی خورند از نام یکدیگر بپرسند، نه از مسائل شخصی!
می گفت: یکبار آنچنان از این سوالات کلافه شده بوده که به آقایی که سوالاتی درباره ی عیالش پرسیده، گفته: "آقا بیا من زنم را طلاق می دهم و تو برو بگیرش! "
من که دیگر از حرف ها و قضاوت عجولانه اش خسته شده بودم، پریدم وسط حرف اش که برادر: من پرسیدم که اهل کجا هستی که اگر عرب یا انگلیسی زبان باشی به زبان خودت با تو سخن بگویم. قصد تجسس نداشته ام. ضمنا درست است که روایات گفته اند از نام یکدیگر بپرسید، اما مگر این آیه ی قرآن را نخوانده ای:
یا ایها الذین آمنوا اصبروا و صابروا و رابطوا!
قصد من هم، مرابطه بود نه صرف ِ مفاوهه!
می گفت: "میدانم ایرانی ها از سر صمیمیت و عاطفه شان چنین برخورد می کنند، اما باید اقتضائات فرهنگی یک مهاجرِ میهمان را هم لحاظ کنند."
حرف حساب جواب ندارد.
و در پایان یادی از رفیق نیجریایی اش کرد که برای رها شدن از بند سوالات بی امان ایرانی ها به محض مواجه شدن با اولین پرسش، توپ را در زمین حریف می انداخته که: آقا شما چند سالتان است ؟ غذای باب میل ایرانی ها چیست؟ هوا چقدر گرم است و... از این لغویات و چرندیات که کار کردشان اتلاف وقت و در دهان طرف مقابل را بستن است!
سر آخر که می خواست پیاده شود گفتم: حالا آخرش نگفتی کجایی هستی؟!
#فرهنگ
#فرهنگ_عمومی
#مهمان_نوازی
#مهمان #مهاجر
#روزمره
@aminseydi
✍️نامه خواندنی علامه طباطبایی به آیت الله جوادی آملی
قم ـ خدمت ذی شرافت فخرالاعلام و زبده المحققین العظام حجتالاسلام آقای جوادی دامت بركاته مشرف آید.
به عرض شریف میرساند: امیدوارم كه قرین عافیت و موفقیت بوده و پیوسته از عنایات عالیه حق عزّ اسمه و توجّهات سامیه حضرت ولیّ عصر ارواحنا فداه بهرهمند میباشید. با حذف مقدمات عرض میشود كه آقایان متصدّیان امور مدرسه حقّانی در خصوص درس فلسفه كه از جنابعالی توقع داشتند و دارند به تصوّر اینكه بنده زورم به جناب عالی میرسد! و اگر جدا خواهش كنم رد نخواهید كرد، بنده را تحت فشار قرار داده اند و حقّا هم اگر جنابعالی نپذیرید، این درس متروك خواهد شد. لذا جدّا خواهشمندم از هر راه امكانپذیر اگر چه كم و زیاد خالی از مشقّت نباشد این مسئله را پذیرفته یك ساعتی برای این تدریس اختصاص بدهید و ضمنا ما را نیز از فشار آقایان نجات دهید.
💠ان تنصرواالله ینصركم و یثبت اقدامكم 💠
والسلام علیكم و رحمة الله
محمد حسین طباطبایی.۱۳ رجب ۵۰.
@aminseydi
✅چند توصیه استاد احمد عابدی به طلبه ها:
✅اول اینکه بدانید شما نسبت به امکانات موجود مدیون هستید؛ نه فقط امکانات در یک مدرسه بلکه نسبت به تمامی امکانات موجود در شهر قم مدیون هستید؛ کتابخانه ها، علما، جو معنوی و…
✅دوم اینکه شما بایستی آینده نگر باشید و این در رعایت چند نکته است↪️
1️⃣بدانید آینده شما با دعای پدر و مادر یا نفرین ایشان رقم می خورد.
2️⃣رضایت استاد و مدیر مدرسه بسیار مهم است.
اگر کسی دلش از دست ما شکست، عاقبت بخیر نخواهیم شد؛ مثلا استادی که شب نخوابیده و مطالعه کرده اما بواسطه کم کاری شما ناراحت شود، اگر نفرین هم نکند همین که دلش شکست موجب بدبختی انسان می شود.
3️⃣آگاه باشید که عمرمان محدود است و بایستی آن را غنیمت بشماریم.
4️⃣رعایت نظم از اساسی ترین ملزومات طلبگی می باشد.
5️⃣در کتاب و درس خود بسیار دقت داشته باشید. دقت در درس را تمرین کنیم، درس را سرسری نگیریم. در عبارات کتاب و سخن گفتن و نوشتن دقیق باشیم.
6️⃣قلم به دست باشید و بنویسید، معروف است که «الکتاب لایضیء حتی یظلم» کتاب نور نمی دهد تا اینکه سیاه شود.
7️⃣جنبه های معنوی را زیاد اهمیت دهید. عمرمان ارزش گناه کردن ندارد. بد است که بگوییم سرباز امام زمان عجل الله فرجه هستیم و نماز شب نخوانیم! نافله نخوانیم! قرآن کم بخوانیم یا غلط قرآن بخوانیم! خیلی بد است.
8️⃣به نماز جماعت و قرائت دعا و توسل به اهل بیت علیهم السلام اهتمام داشته باشید؛ اما افراط هم نکنید.
9️⃣ چهارده ختم قرآن برای 14 معصوم علیهم السلام در انسان تحول ایجاد می کند.
کانال درسهای استاد احمد عابدی در ایتا
@Ahmad_abedi2
@aminseydi
یا علی!
اذا عَنَّی الناس فی تکثیر العبادات و الخیرات، فانت عَنِّ نفسک فی ادراک المعقولات حتی تسبقهم!
@aminseydi
هدایت شده از تفقه
#اطلاعیه
🔹 مجموعه #دروس_کاربردی_تعمیقی استاد امین صیدی دام عزه در مدرسه علمیه مدینة العلم قم
🔸 شنبه و یکشنبهها ٫ اصول ٫ حلقهی ثانیه شهید صدر
✔️ کسانی که به خواندن #حلقات، همراه با #اصول_الفقه یا بعد از آن علاقه دارند، این کلاس را از دست ندهند.
🔹 دوشنبهها ٫ #منطق
(بررسی مباحث مهم منطقی بر اساس منابع اصلی علم منطق و مقایسه و جمعبندی نظریات بزرگان علم منطق)
✔️ این کلاس هم برای طلابی که در حال خواندن #المنطق هستند و هم کسانی که یک دوره منطق گذراندهاند، سودمند خواهد بود ان شاء الله.
🔸 سهشنبهها ٫ #ادبیات_عرب
(مباحث پر کاربرد و مهم ادبی با محوریت #الفیه ابن مالک، متن خوانی و تجزیه و ترکیب، با اشاراتی به روش ترجمه)
چهارشنبهها ٫ اصول ٫ حلقهی اولی شهید صدر
✔️ برای شروع علم اصول یا آشنایی با مبانی شهید صدر مفید خواهد بود ان شاء الله.
🖇 حضور هر که دوستدار #علم_آموزی است، باعث خوشحالی خواهد بود.
⏰ ساعت همه دروس ۱۳ تا ۱۴
💠 کانال دروس:
🌐 Eitaa.com/feghh5
@tafaqqoh
#فریده
🌺خوشتر آن باشد که سرّ دلبران
گفته آید در حدیث دیگران🌺
💢 #تولستوی نویسنده ی شهیر روسی _که علی الظاهر مسلمان هم نبود_، از پیامبر دفاع ها کرد و در راه او اذیت ها شد. بعد از تحقیقی گسترده در مورد شخصیت آن حضرت، و مطالعه ی روایات منقول از ایشان، دست به ترجمه ی برخی سخنانشان زد.
ما که جیره خوارِ مائده ی آسمانی اوئیم، چه میزان سعی در معرفی شان به جهانیان و تطبیق رفتار و سلوک فردی_اجتماعی خودمان با حضرتشان داشتهایم؟! (كَفَىٰ بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبًا! )
✅ "تولستوی" راجع به پیامبر (صلی الله علیه و آله) اینگونه می نویسد:
«جای هیچگونه شبهه و تردیدی نیست که پیغمبر اسلام (صلی الله علیه وسلم) از مصلحان بزرگ دنیا است؛ آنهم مصلحی که به جامعه بشریت خدمات شایانی کرده است و این فخر و مباهات برای او بس است که یک ملت خونریز و وحشی را از چنگال اهریمنان عادات زشت و شنیع رهانید و راه ترقی را به روی آنان باز کرد و حالآنکه هر مرد عادیی نمیتواند به چنین کار شگرفی اقدام کند و نتیحه بگیرد. بنابراین شخص پیغمبر اسلام (صلی الله علیه وسلم) سزاوار همهگونه احترام و اکرام میباشد. شریعت اسلام به علت توافق آن با عقل و حکمت در آینده عالمگیر خواهد شد.»
@bayyenah
📆 به مناسبت دهم آذر ماه سالروز شهادت سید حسن مدرس
💢 خاطره ای جالب از دوران نمایندگی آیت الله حسن مدرس
🔹 در مجلس ِ زمان مرحوم مدرس طرحی توسط نمایندگان طراحی شد تحت عنوان: "عربی زدایی زبان فارسی"!
🔸 مرحوم مدرس به عنوان مخالف پشت تریبون رفتند و چنین نطق فرمودند:
🔹نمایندگان عزیز ملت!
نام من "حسن" است و حسن یک نام عربی است که معادل فارسی آن می شود؛ "نیک".
👈 پس مِن بعد، بجای "حسن" به من بگوئید؛ "نیک"!.
شهرت من "مدرس" است که آن هم یک کلمه عربی است که معادلش می شود؛ "آموزگار".
👈 پس من نیکِ آموزگار هستم! و کسی حق ندارد حسن مدرس صدایم بزند!
برادر من هم نامش "حسین" است و حسین مصغر حسن است و باز کلمه ای است عربی، به او هم بجای حسین بگوئید؛ نیکچه!
👌 با همین نطق عالی مرحوم مدرس نمایندگان از نظر خود برگشتند .
#حسن_مدرس
#نمایندگان_مجلس
#نمایندگی
#حق_الناس
@bayyenah