⁉️اول برویم سراغ موضوع یا اول برویم سراغ آیات و روایات
🔰مصاحبه گر: «در فضای کار شما اول بنایتان در موضوع بیرونی هست یا اول می آیید سراغ آیات و روایات بعد از آیات و روایات در واقع موضوع درست می کنید؟»
👤 علیرضا پناهیان
🔻همیشه می روم سراغ آیات و روایات و اکثر مواقع هم بی مسأله می روم سراغ آیات و روایات. فکر می کنم در آیات و روایات موضوعی شدن موج می زند خصوصا موضوعی به نام انسان که مخاطب ماست و همة مسائل ما و واقعیت های عینی ما به آن بر می گردد شاید اگر کسی به من بگوید که بیشترین موضوعی که به آن فکر کردی و حتی به صورت نظام مند به نتایج رسیدی چه موضوعی است من می گویم موضوع انسان.
🔻یادم هست سال 1367 شاید بود یا 68 آن زمان برخی از نتایج مطالعات خودم را برای آیت الله مظاهری عرض می کردم آن موقع ایشان هنوز در قم بودند ایشان می فرمودند من اگر مرجع تقلید تو بودم به تو واجب می کردم که بنشینی اینها را تدوین کنی.
🔻فکر می کنم که جریان تبلیغ دین بیشتر وابسته به دو عامل بسیار کلیدی است 1️⃣یکی درک عمیق محتوای دین، 2️⃣دوم درک عمیق نیاز مخاطب3️⃣ در مرحله سوم بکارگیری ادبیاتی که این دو را به هم متصل بکند.
#تبلیغ_عالمانه_دین
#دانش_تبلیغ
✅#تنها کانال تخصصی «دانش تبلیغ دین»
🆔https://eitaa.com/Daneshetabliqedin
پنجمین دوره دو روزه #احکام #نماز
استاد: سرکار خانم دکتر فیروزی (از قم)
زمان برگزاری چهار شنبه و پنج شنبه 2 و 3 مرداد
مهلت ثبت نام تا 28 تیر
مکان برگزاری: مجتمع فرهنگی کربلا
کسب اطلاعات و ثبت نام: 09917944347
موسسه فرهنگی تبلیغی بشری یزد
💬 اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و مردمی استان یزد 👇
🆔 @Farhangyazd
🔰رمز موفقیت مبلغ!
🌀#اصول_و_مبانی_تبلیغ | ⭕️ بخش اول: اصول مربوط به «پیام دهنده و مبلغ»
4⃣مبلغ باید عاشق مردم باشد
🔻«مبلغ»، بیش از آنکه به دنبال «موفقیت خودش» باشد، باید به دنبال «سعادت مردم »باشد. عاشق سعادت مردم بودن، «رمز موفقیت مبلغ» است. اما اگر مبلغ دنبال موفقیت خودش باشد هرگز به نتیجه نمی رسد. در قرآن می فرماید دغدغه اصلی پیامبر، مومنین هست :«لَقَدْ جاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزيزٌ عَلَيْهِ ما عَنِتُّمْ حَريصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنينَ رَؤُفٌ رَحيم؛ به يقين، رسولى از خود شما بسويتان آمد كه رنجهاى شما بر او سخت است و اصرار بر هدايت شما دارد و نسبت به مؤمنان، رئوف و مهربان است»(التوبة،128).
🔻«مبلغ»، لازم است علاوه بر «عشق به حق»، «عشق به خلق» هم داشته باشد و عشق به حق به تنهایی کافی نیست بلکه در کنار عشق به حق، عشق به خلق هم لازم است. بلکه اگر عشق به حق واقعی باشد، منجر به عشق به خلق هم خواهد شد. و بخش مهمی از اثرگذاری، به این موضوع مرتبط است.
👤 علیرضا پناهیان
#تبلیغ_عالمانه_دین #دانش_تبلیغ
✅کانال تخصصی «دانش تبلیغ دین»
🆔https://eitaa.com/Daneshetabliqedin
هدایت شده از جشنواره لقمان حکیم
🔉به گزارش دبیرخانه جشنواره تبلیغی لقمان حکیم، اولین نشست علمی جشنواره لقمان حکیم، در استان قم برگزار شد.
اولین نشست هماندیشی پدیدآورندگان آثار تبلیغی با حضور بیش از هفتاد نفر از فعالان جبههی فرهنگی و تولیدکنندگان محتواهای تبلیغی، روز سهشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ در محل اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد.
🔸️در ابتدای این نشست حجت الاسلام جنتی، دبیر جشنواره لقمان حکیم، ضمن معرفی جشنواره لقمان حکیم، به بیان ضرورت مردمی بودن تولید محتوای منبر پرداخت و مهمترین فلسفهی تشکیل این جشنواره را بسترسازی برای کشف، رشد و همافزایی استعدادهای ویژه در عرصه تبلیغ دانست.
🔸️حجت الاسلام سید مجید حسینی، دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره تبلیغی لقمان حکیم، سخنران دیگر این نشست بود. او با اشاره به فعالیتها و مصوبات شورای سیاستگذاری جشنواره لقمان حکیم گفت: وظیفهی شورای سیاستگذاری جشنواره؛ تعریف دبیرخانه، تصویب آئیننامهها، تعیین اعضای شورای علمی و هیأت داوران و سایر امور مربوط به برگزاری جشنواره میباشد.
🔸️در ادامهی این نشست حجت الاسلام صالح پرور، عضو شورای سیاستگذاری جشنواره لقمان حکیم، به تبیین قالبهای فراخوان آثار تبلیغی پرداختند و نمونههایی از این قالبها را بیان و تحلیل نمودند.
🔸️حجت الاسلام وطنفدا، پژهشگر و استاد پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، به عنوان آخرین سخنران این نشست به بیان محورهای پیشنهادی جشنواره و ضرورت بیانیه گام دوم انقلاب در تولید محتوای تبلیغی پرداختند.
🔸️انتهای این نشست به پرسش و پاسخ و بیان نظرات و پیشنهادات شرکتکنندگان اختصاص داده شد.
@Loghman_hakim98
درس نامه تحلیلی گام دوم.pdf
16.38M
👆👆👆👆👆
🔺 کانال نخبگانی #زمانه تقدیم میکند:
🔴 #درسنامه_تحلیلی گام دوم انقلاب اسلامی
🔹 مشتمل بر ۲۰۲ صفحه
🔸 آماده جهت تدریس
🔹 جامع و کامل
🔸 جهت استفاده اساتیدمحترم دانشگاه؛ تحلیلگران سیاسی؛ طلاب و نخبگان محترم ؛ ( برای نخبگان ارسال شود)
✔️ با تشکر از استاد : #منصوری
🔴 #زمانه :جامع ترین کانال تحلیلی
__________
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔹 اگر ادمین کانال سیاسی هستید
🔹اگر طالب #اخبار_ویژه هستید...👇
http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔘 بازنشر مطالب #مجاز است
🔘 #ایتا / تلگرام / سروش
⚠️ چرا رهبری برای حل مشکلات معیشتی کاری نمیکند؟!
🔹شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که "چرا رهبری برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اقدامی نمیکند؟!"
🔺اگر بخواهیم به این سؤال پاسخ دهیم باید مصادیق زیر را مرور کنیم :
✍️ رهبری از دانشمندان هسته ای خواستند که کشور را در صنعت هسته ای و صنایع تابع آن به خودکفایی برسانند، با تلاش شبانه روزی دانشمندان انقلابی به غنی سازی بومی تا نزدیک ۶۰ درصد رسیدیم.
✍️ رهبری به سپاه و ارتش دستور دادند باید در صنایع دفاعی و نظامی به خودکفایی برسید، از جایگاهی که در جنگ واردکننده سیم خاردار بودیم امروز به حدی از بازدارندگی و قدرت دفاعی رسیده ایم که بزرگترین قدرتهای ادعایی دنیا جرات شلیک حتی یک گلوله به سمت ایران را ندارند.
✍️ رهبری از دانشمندان سلول های بنیادی خواستند که به سمت بومی سازی این علم بروید، بعد از چند سال جزو کشورهای برتر در این رشته شدیم.
✍️ در جریان ترور کور داعش در مجلس شورای اسلامی غیورمردان سپاه پاسداران با اشاره رهبری، پاسخ سختی به داعش داده و محل استقرار آنها در سوریه را از ایران با موشک هدف قرار دادند!
✍️ اخیرا و بعد از دزدی دریایی #انگلیس_خبیث و توقیف نفتکش ایرانی، رهبری هیچ دستوری ندادند بلکه فقط در سخنرانی عمومی اشاره کردند که این دزدی بی پاسخ نخواهد ماند که بعد از سه روز نفتکش هایی از انگلیس در تنگه هرمز توسط سربازان رهبری در سپاه پاسداران توقیف و پاسخ قاطعی به روباه پیر داده شد!
⛔️ اما ده سال است که رهبری با بصیرت و تیزبینی که دارند هشدار دادند که حربه بعدی امریکا و غرب حربه اقتصادی و معیشتی است و دشمن قصد دارد با ایجاد مشکلات معیشتی و جنگ اقتثادی به مردم فشار وارد کند، و گفتند مسئولین باید تدبیر کنند و برای این تدبیر راهکار و راهبرد ارائه دادند، بیش از شش سال است که رهبری سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ و بارها پیرامون آن دستورات مکرر داده و راهنمایی های لازم را کرده اند، اما چه اتفاقی افتاد؟! آقایانِ مسئول، عوض تدبیر برای حل مشکلات معیشتی مردم، سرگرم منافع شخصی و حزبی خود شده و مشکلات و مسائل کشور را به بازی گرفته اند!
💯 فرمانده همان فرمانده است، سرباز کم است...
حمیدقدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐 فانوس قرن:
🔰 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
🌀«تبلیغ مؤثر» به چه «دانشهایی» نیاز دارد؟
🔰کافی است مبلغ حرفهای خوبی بزند اما به آن حرفهای خوب، بیشازاندازه خودش بپردازد و برخی از حرفهای خوب دیگر را کمتر بزند. همین شیوۀ تبلیغ دین، برای بیدین کردن جامعه کافی است.
💠♦️🔸🔹🔹
🔻نیاز جامعۀ امروز به «تبلیغ»، بیش از آن چیزی است که تصور میکنیم. بسیاری از نا به سامانی در دینداری و در وضع معنوی جامعه، ناشی از «عدم صحیح تبلیغ دین» است. نه به خاطر «دشمن خارجی» و «ماهواره» و ... بله اینها مؤثرند ولی عامل اصلی اینها نیستند.
🔻نباید به فراوانی تبلیغات دینی، بسنده کرد. چرا که بسیاری ازآنچه که بهعنوان تبلیغ دین، صورت میگیرد. تبلیغ دین به معنای درست کلمه نیست بلکه پر است از آسیبهایی که کمتر هم نقد میشود.
🔻برای بسیاری از مخاطبان، هنوز ابلاغ صورت نگرفت چه برسد به اتمامحجت. و ای چهبسا تبلیغات دینی که اتفاقاً محتوای غلطی هم ندارد، اما با نگاه دقیق و عمیق، در درازمدت، آثار بسیار زیانباری در وضعیت دین داری مردم به جا خواهد گذاشت.
🔻کافی است مبلغ حرفهای خوبی بزند اما به آن حرفهای خوب، بیشازاندازه خودش بپردازد و برخی از حرفهای خوب دیگر را کمتر بزند. همین شیوۀ تبلیغ دین، برای بیدین کردن جامعه کافی است.
🔻امروز تبلیغ دین در حوزه علمیه، جایگاه رفیعی ندارد. مهمترین دلیل آن این است که رشتههای علمی که بتواند محتوای موردنیاز را برای مبلغان فراهم کند؛ بهصورت گسترده و کافی وجود ندارد.
👤 علیرضا پناهیان
📚نشست «آشنایی با رشتۀ ارتباطات و تبلیغ» سه شنبه 5 بهمن،1396 در دانشگاه معارف اسلامی قم
#تبلیغ_عالمانه_دین #دانش_تبلیغ
✅کانال تخصصی «دانش تبلیغ دین»
🆔https://eitaa.com/Daneshetabliqedin