فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام گفت مراقب نفوذ در حوزه تا حد #مرجعسازی باشید
📌 #رحیم_پور: حوزه محافظهکار و روحانیت بیدرد، روحانیت شیعه علوی نیست. تمایل به #اشرافی_گری خیانت به روحانیت شیعه است.
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
شخصیت حضرت زینب کبری سلام الله علیها استاد رفیعی.pdf
451.6K
📜فیش منبر
منبر کامل
📗حضرت زینب کبری سلام الله علیها
#شخصیت_حضرت_زینب_کبری #حضرت_زینب
#استاد_رفیعی
💬منبر مکتوب
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🌼 سه اثر مهم در #حجاب است 🌼
❶ اثر #فردی است و آن آرامش است. یک بانویی که محجبه است آرامش روحی دارد. می داند مال خودش است؛ می داند نگاه دیگران دنبالش نیست و گناه اجتماعی نمی کند. می داند دیگران را تحریک نمی کند.
خواهری که بدحجاب بیرون می آیی مصداق این آیه ایی شما دارید معاونت برگناه می کنید. جوان به شما نگاه می کند و تحریک می شود و زن هم ندارد و می افتد بر حرام. گناه می کنید شما.
وقتی دست در دست شوهرت در کوچه می آیی و شوخی و مزاح می کنی. این باید اصلاح شود.
❷ اثر #خانوادگی دارد. بچه، دختر، شوهر شما یک مسافرت برود و نباشد خیالاتش راحت است که این زن مال این است. زیبایی هایش را تقسیم نکرده. وقتی محجبه بود این زن مال اوست. نه دیگران بهره ببرند. این ارزش خانوادگی اش است. ثبات خانواده ها در حجاب بیشتر است و از هم پاشیدگی کمتر است. وقتی بدحجابی شد این آقایی که با خانمش می آید و نگاهش می افتد به زن فلانی و می گوید لباس و قیافه زن فلانی را دیدی؟ دیدی آرایش کرده بود؟ یاد بگیر. خب باهم دعواشون میشه و اختلاف میشه. هوس می کنند. زن های همدیگر را نگاه کردند خب طبیعیه یکی زیباتره، یکی زشت تره. قیافه ها فرق می کند. این باعث می شود مردها تحریک شوند. این اتفاقاتی که در جامعه می دانیم و می دانید و جاش هم روی منبر نیست.
❸ سومین اثر آن اثر #اجتماعی است. جامعه سالم می ماند. فساد، زنا، فحشا در جامعه کم می شود.
🔷 حجاب هم اثر فردی دارد آرامش.
🔷 هم اثر خانوادگی دارد استحکام.
🔷 هم اثر اجتماعی دارد سلامت.
فرد باحجاب اگر بود خود آرام است. خانواده مستحکم است و جامعه سالم است.
استاد رفیعی
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
#کلام_حکیمانه
#استادقرائتی
#مهندسی_تبلیغ
🎤امر تبلیغ نیازمند مهندسی است🎤
#استاد_قرائتی، در سومین جلسه از سلسله جلسات درسهایی از قرآن و مهارتهای تبلیغی که چهارشنبه ها بعد از نماز عصر در مدرسه علمیه مبارکه معصومیه برگزار میگردد:
🔹مشکلات تبلیغی ما از عدم مهندسی تبلیغ نشات میگیرد
اولین نکتهای که باید برای طلاب مورد توجه قرار بگیرد درخواست هدایت از خدا و #اخلاص در راه اوست. اخلاص نیز یعنی ثروت و فقر، مرده باد و زنده باد و چنین اموری در شخصیت طلاب اثری نداشته باشد.
🔹نکته مغفول دیگر در حوزههای علمیه عدم تشخیص صحیح است. ما باید کارهایی را انجام دهیم که گرهی از #مشکلات_جامعه باز کند وگرنه صرف درس خواندن فایده ای ندارد.
🔹طلاب نباید برای آینده خود خط ثابتی متصور باشند
ما باید به عنوان یک سرباز و یک بنده، آمادگی خدمت در هر جایی که مورد #نیاز بود را داشته باشیم.
🔹 #خودبرتربینی یکی از چاههایی است که متاسفانه افراد زیادی در آن می افتند. خصوصا در حوزه علمیه زمانی که علومی کسب می شود، انسان فکر می کند نسبت به دیگران فضیلتی دارد، اما باید بدانیم هیچکس از عاقبت کار خود خبر ندارد.
🔹ما تاکنون آنطور که باید سر #سفره_قرآن ننشستهایم. درسهای ما در حوزه علمیه چقدر بوی قرآن میدهد؟ اگر ادبیات عرب می خوانیم باید روی آیات قرآن کار کنیم، اگر اخلاق میخوانیم، استاد باید آیات اخلاقی را بگوید. بنابراین دروس حوزوی باید قرآنی باشند.
🔹طلاب باید به فکر تفاسیر به روز برای جامعه باشند
آیت الله العظمی مکارم شیرازی بیان میکردند، من تفسیر نمونه برای سی سال پیش نوشته ام و اگر میخواستم امروز تفسیری بنویسم قطعا مطالبش متفاوت از کتاب سی سال پیش بود. لذا طلاب باید به فکر تفاسیر #بهروز برای جامعه باشند.
🔹 مقتضای حال در نقل معارف باید مورد توجه قرار بگیرد. اگر بیشترین اسلام شناسان در قم هستند باید نتیجه حضور آنان را در تربیت جوانان و کودکان قمی ببینیم، بنابراین اگر در مواردی با مشکل روبرو هستیم به این دلیل است که مقتضای حال را رعایت نکردهایم.
🔹این را هم بدانید که دنیا بیش از هر زمان دیگری آماده شنیدن صدای علمای اسلامی است به شرط اینکه ما معارف را به روز کنیم و بعد به دنیا عرضه کنیم.
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
#تبلیغ_عالمانه
#نکات_تبلیغی
🌀 #اصول_هشت_گانه_حاکم بر هر #سخنرانی | #بخش_اول
📌👌 اگر می خواهید سخنرانی متفاوت و موثری را تجربه کنید؛ پیشنهاد می کنم «فرمی» تهیه کنید و قبل از سخنرانی این موارد را بررسی و «✅ » بزنید!
1⃣ - «ایجاد انگیزه» و برانگیختن حس «کنجکاوی» ،«تعجب» و «زیبایی» ... برای جلب توجه مخاطب از ابتدای تا انتهای سخنرانی
🔻«غیر منتظره» بگویید: هر فراز سخنرانی، باید مخاطب را علاقمند به پی گیری برای فراز بعدی سخن تا آخر سخنرانی کند. یعنی مخاطب نتواند حس بزند و مرتب پیش خودش بگوید:« بعدش چه می شود؟»
🔻«غیر مستقیم» بگوید(پنهان کردن اهداف سخنرانی)؛ دین ما دین اشاره است.«فَبَعَثَهُ اللَّهُ بِالتَّعْرِيضِ لَا بِالتَّصْرِيحِ»(الاحتجاج، ج1، ص255). تصریح به اهداف دینی و اصرار بر آنها، در بسیاری از اوقات منجر به احساس تحمیل در مخاطب می گردد.
🔻 «نو و تازه بودن»: استخدام کلمات زیبا و تازه، پرهیز جدی از دادن «اطلاعات تکراری» مگر با «زاویه جدید» که مخاطب احساس کند این حرف از این آیه یا روایت جدید بود. تا به حال دقت نکرده بودم. لازمۀ آن گسترگی مطالعات قرآنی و روایی و تاریخی است.
🔻«چینش» به روش «طرح یک مسئله» یا «سوالی» که ذهن مخاطب را درگیر موضوع کند.
2⃣ - «سخنرانی» یعنی «مقدمه چینی» حتی زمانی که مسئله ای طرح می گردد مقدمه حل آن است. پس نباید برای رسیدن به «نتایج سخنرانی» عجله کرد. هرچقدر «مقدمات بعیده» چیده شود کمک می کند که مخاطب حدس نزند. مقدمات براساس تیپ مخاطبان یعنی «معنویت گراها»، «خودگراها»، «زندگی گراها» ممکن است متفاوت باشد. تا می توانید مقدمه چینی کنید. مثلا برای موضوع «حجاب» نباید به سرعت به موضوع حجاب پرداخت بلکه نیاز به مقدمات بعیده هست مثل تفاوت بین انسان ها، زمان ها و ...
3⃣ - اصالت بخشی به «علاقه» و «درک مخاطب» برای «انتخاب موضوع» و «پنهان کردن پیام» یا نیازی که مخاطب علاقه به شنیدن آن ندارد به جای اصالت بخشیدن به «مناسبت». اگرچه مناسبت، بهترین فرصت و ظرفیت انتقال پیام را دارد و نباید از آن غفلت کرد اما اصالت بخشی به مناسبت به جای مخاطب موجب استیحاش مخاطب و فاصله گرفتن سخنران از مخاطب و مخاطب از سخن سخنران می شود. «إِنَّ لِلْقُلُوبِ شَهْوَةً وَ إِقْبَالًا وَ إِدْبَاراً فَأْتُوهَا مِنْ قِبَلِ شَهْوَتِهَا وَ إِقْبَالِهَا»(نهج البلاغه، حکمت193)؛ «إنّا مَعاشِرَ الأَنبِياءِ امِرنا أن نُكَلِّمَ النّاسَ عَلى قَدرِ عُقولِهِم»(کافی،ج1، ص23 )
4⃣ - «جملات ابتدایی سخنرانی» خیلی مهم است. زیرا «مخاطب» تصمیم می گیرد که با شما همراهی کند و سخن شما را گوش دهد یا خیر؟!! بنابراین جملات ابتدایی سخنرانی را بنویسید.
📣موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🔊
@amirbayanyazd
#نکات_تبلیغی
#تبلیغ_عالمانه
🌀#اصول_هشت_گانه_حاکم بر هر #سخنرانی
#بخش_دوم
📌 پیشنهاد می کنم «فرمی» تهیه کنید و قبل از سخنرانی این موارد را بررسی و «تیک» بزنید!
5⃣ - در تبیین موضوعات دینی، «نگاه کارکردگرایانه»، و «بیان فواید عقلانی و منافع دنیوی» موضوعات دینی، «راهبرد همیشگی» و «روح حاکم» بر موضوعات ماست. چهار عنصر «قدرت»، «نشاط»، «لذت»، «عقلانیت» برای معرفی حقیقت «دین» و «آموزه های دین»، باید پر رنگ و ملموس باشد. مخاطب احساس کند دین داری به نفع او است و بی دینی به ضرر او است.این یعنی به لسان قوم حرف زدن. «وَ مَنْ يَرْغَبُ عَنْ مِلَّةِ إِبْراهيمَ إِلاَّ مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ»(بقرة،130) ؛ «إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ وَ إِنْ أَسَأْتُمْ فَلَها»(الإسراء،7).
6⃣ - پرهیز از «سرزنش مخاطب» در طول سخنرانی و «قیاس به نفس» کردن سخنران، در انتخاب موضوع و اینکه چون من تاثیر پذیرفتم پس مخاطب هم متاثر می شود. مثلا سخنرانی از روایتی خوشش آمد دلیل نمی شود که مخاطب هم با آن روایت یا آیه ارتباط برقرار کند؛ گاهی سخنران مسائل و دغدغه زندگی خودش را موضوع سخنرانی قرار می دهد. نه مخاطب. «لَوْ عَلِمَ النَّاسُ كَيْفَ خَلَقَ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى هَذَا الْخَلْقَ لَمْ يَلُمْ أَحَدٌ أَحَداً»(کافی، ج2، ص44).
7⃣ - بنا داشته باشیم تحلیلی سخنرانی کنیم نه فقط اطلاعات به مخاطب دهیم. اطلاعاتی که او در کتاب یا کتابخانه می توانست خودش دریافت کند. «عَلَيْكُمْ بِالدِّرَايَاتِ لَا بِالرِّوَايَاتِ»(کنزالفوائد، ج2، ص31)
8⃣ - «بیان سیاسی» از همۀ مفاهیم دینی حتی «صدقه دادن» برای «ابتر» نماندن مباحث دینی، البته وجه سیاسی مفاهیم دینی معمولا در انتهای سخنرانی با احتمال و شاید و البته غیرمستقیم گویی باشد و نشان دادن محوری بودن «ولایت» و رابطه بحث با موضوع ولایت، که البته ولایت نیز عالی ترین مفهوم سیاسی است. «لَمْ يُنَادَ بِشَيْءٍ كَمَا نُودِيَ بِالْوَلَايَة»(کافی، ج2، ص18). با اشاره سخن گفتن به زبان تاریخ سخن گفتن ما را در غیر مستقیم گویی و اشاره گویی مباحث سیاسی کمک شایانی می کند. حتما یک دوره سیره نبوی و علوی مطالعه شود. «تاریخ تحقیقی اسلام، موسوعه التاریخ السلامی، دانشنامه امیرالمومنین دارالحدیث، حیات فکری و سیاسی ائمه و سیره رسول خدا؛ رسول جعفریان» پیشنهاد می گردد. «اعْتَبِرْ بِمَا مَضَى مِنَ الدُّنْيَا لِمَا بَقِيَ مِنْهَا فَإِنَّ بَعْضَهَا يُشْبِهُ بَعْضاً وَ آخِرَهَا لَاحِقٌ بِأَوَّلِهَا»(نهج البلاغه، نامه69)
👤 اقتباس از مباحث روش سخنرانی استاد علیرضا پناهیان
#تبلیغ_عالمانه_دین
✅#تنها «کانال تخصصی» #دانش_تبلیغ_دین
https://eitaa.com/Daneshetabliqedin
📣موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🔊
@amirbayanyazd
#نکته_مناسبتی
#تبلیغ_انقلابی
#ولایتمداری
❤️حضرت #زینب مرا یاد نکات جذابی می اندازد
✔️ آیا میدونستید‼️
1) بیان حضرت زینب بعد از واقعه کربلا، متمم آثار خون اباعبدالله بود!
2) تنها کسی که توانست جان امام سجاد را حفظ کند حضرت زینب بود!
3) در شب شام غریبان، زینب سلام الله علیها کودکان و زن ها را جمع کرد و به آنها نکاتی درباره اسارت و حقوق اهل بیت و اخلاق اسیری بیان کردند!
4) در کوفه کاری کرد که مردمی که سنگ پرتاب کرده بودند، با چشمان گریه برگشتند!
5) در مجلس عبیدالله حرفهایی از توحید مطرح کردند و نوع جهان بینی اهل بیت را تشریح کرد!
6) جزع و فزع نکرد و در طول مسیر کوفه تا شام، دعوا را بین المللی کرد و همه شهرها را از ظلم یزید آگاه کرد!
7) در جمعیت بالغ بر هزاران نفر حاضر در دروازه ساعات، بچه ها را تا میتوانست حفظ کرد!
8) در مجلس یزید که کسی جرات حرف زدن نداشت و همه از یزید اجازه میگرفتند، زینب از امام سجاد اجازه حرف زدن گرفت!
9) همانگونه که زینب در عصر عاشورا حتی برای فرار کردن بچه ها از دست لشکر دشمن، از امام سجاد اجازه گرفت و کسب تکلیف کرد!
10) به یزید مست لا یعقل گفت: چرا به داد خودت نمیرسی؟!! چرا خودت را نجات نمیدی؟!!
و هزاران نکته دیگه که فقط درباره زینب میشه گفت:
🌺«یک زن مسلمان شیعه لیدر و استراتژیست فدایی رهبرش!»🌺
#این_عمار
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
🎤موسسه امیربیان یزد🎤
#برنامه_فرهنگی #تجدیدبیعت_باشهداء #سالروزعملیات_کربلای۵ مراسم سالگرد شهادت غلامرضازارع درمسجدکاجی یز
#زندگی_نامه
#شهیدغلامرضازارع
✍گزیده ای از زندگی؛
🌷 شهید غلامرضا زارع🌷
🔵کانال شهید غلامرضازارع:
👇👇👇👇👇
ایتا
https://eitaa.com/shahidgholamrezazare
سروش
https://sapp.ir/shahidgholamrezazare
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
#سکانس_انقلابی
#طلبه_انقلابی
#این_عمار
✍شروع سکانس:
#پلان_اول
📣مختار: میخواهم فرماندهی سپاه را در جنگ با زبیریان خود بر عهده بگیرم.
📣کیان: این کار را نکنید امیر
📣مختار: برای چه؟
📣کیان: چون وقتی شما وارد عرصه ی نبرد شوید، دشمن میفهمد که ما برای مقابله با او با تمام قوا به میدان آمده ایم و این روحیه آنها را بالا میبرد[و ضعف ما را نشان میدهد]
#پلان_دوم
عمار در میانه های جنگ صفین به شهادت میرسد .
علی علیه اسلام تنها شده ،
در میان لشکریان قدم میزند ،
اشک میریزد و ندا میدهد :
«أین عمار؟ ...... #این_عمار ؟»
عمار کجاست؟
عمار کجاست تا تنهایی علی را در بین این همه حیله و نیرنگ معاویه و عمروعاص از بین ببرد .
تا وقتی عمار بود ، با خطبه ها و روشنگری هایش راه را بر گزافه گویی های سپاه نفاق میبست ،
اما حالا ..
#پلان_سوم
چند سال قبل حضرت آقا حمله دشمن را اعلام میکنند ؛
💥حمله فرهنگی ،
💥ناتو فرهنگی ،
💥شبیخون فرهنگی ،
همه را میگوید اما ما فقط نگاه میکنیم .
⚡کار به جایی میرسد که ندای
«أین عمار» شان به آسمان میرود ، اما باز هم فقط نگاه میکنیم .
حالا خودش یک تنه به میدان می آید ،
حرف های اشتباه همه را بیان میکند و پاسخ میدهد ،
#برجام دو و سه و چهار ،
دنیای گفتمان .
همه را رد میکند ،
ما هم کلی ذوق میکنیم که آقا دارد روشن گری میکند .
اما ....
حواسمان نیست ، که وقتی «ولی» خودش به میدان آمده یعنی دیگر از وجود «عمار» در بین ما ناامید شده .
تنها شده ،
خودش یک تنه به جنگ میرود .
خودش میگوید من سالهاست دارم شمشیر میکشم .
می دانی وقتی فرمانده ، ولی ، خودش به میدان می آید یعنی چه ؟
یعنی حال و اوضاع لشکر خراب است .
کاش به جای خوشحالی از حرف های این چند مدت حضرت آقا ، کمی گریه می کردیم که به خاطر بی حالی و بی عرضگی ماوتنها شدن رهبر ، دیگر خودش مجبور است جواب اراجیف نااهلان را بدهد ...
#این_عمار ؟
*تکرار تاريخ
*باشد که از تاریخ #عبرت بگیریم.
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
✨﷽✨
#نکته_مناسبتی
#تلنگراجتماعی
💬 از بیانات استاد رفیعی
🔰يکي از صفات مهم حضرت #زينب سلام الله علیها که بنظر من يک ويژگي کليدي است و ما الان در جامعه با فقدان اين صفت خيلي مشکل داريم ، حالت #رضا و #خشنودي است . راضي بودن از خدا و زندگي .
آيه ي ۲۲سوره ي مجادله وقتي مي خواهد #حزب_الله را معرفي کند .
فرد حزب اللهي کسي است که خدا از او راضي است و او از خدا راضي است .
آخر سوره ي فجر مي فرمايد :
صاحب قلب مطمئن کسي است که بهشت براي او کم است و خدا مي فرمايد که بسوي پروردگارت بازگرد و او از خدا راضي و خدا هم از او راضي است .
الان در مردم غالبا بي رضايتي و شِکوه مي بينيد. کسي که ماشين او مدل پايين است مي گويد که:
اي کاش مدل بالا بود
اي کاش خانه ام فلان بود
اي کاش فلان رشته قبول مي شدم
اين شکوه ونارضايتي از وضعيت موجود ، يکي از صفات منفي است که باعث #غم و #افسردگي انسان مي شود و باعث مي شود که انسان #شاداب نباشد.
روايت داريم که راحتي و شادي در صفت رضاست .
همه ي ما داريم زندگي مي کنيم ، در مسير اين ناملايمات سختي ها ، کمبودها ،مشکلات ،فراز و نشيب هست . اين را نخواهيم که هميشه پاشنه ي در به نفع ما بچرخد . گاهي ممکن است عکس چيزي که ما بخواهيم بچرخد . حضرت #زينب کبري در #عاشورا مصيبت زياد ديد . در ميان دشمن گفت که اين ناملايمات همه اش #زيباست. اين از باور انسان نشأت مي گيرد . اين از اعتقاد ، باور و ايمان قوي است .
مي گويند که ما بين زندگي کردن و زندگي نکردن اختيار نداريم . يعني من اختيار ندارم که زندگي بکنم يا نکنم . زندگي نکردن يعني مرگ .
ما بين خوب زندگي کردن و بد زندگي کردن اختيار داريم .
يعني : نگاه انسان به حوادث . اگر ما در زندگي مثبت انديش باشيم ، مثلا آقا يک بيماري دارد ، دستش درد مي کند ولي در کنار آن قلب ، چشم ،گوش او سالم است . يک آقايي از بيماري مي ناليد . به او گفتم که دو تا برگ کاغذ بياور ، روي يکي بيماري و روي يکي اعضاي سالم بدنت را بنويس ، ببين کدامش بيشتر است .
#مثبت_انديش يعني :
اين که شما نيمه ي خالي ليوان را نبينيد .
در واقع اهداف و قضايا را ببيني .
يکي از مشکلاتي که ما در جامعه داريم سطح توقعات بالاست . وقتي سطح توقعات بالاست . يک آقايي مي گفت که من مي خواستم با خانمي ازدواج کنم ولي اين اتفاق نيفتاد و من با خانم ديگري ازدواج کردم ، من دائما ناراحت هستم و مي گويم که اگر با اوازدواج مي کردم چه مي شد؟ اوتا آخر عمرش ناراضي زندگي مي کند .
اگر کسي که سوار #پرايد مي شود و مي گويد که اي کاش #ماکسيما بود ، احساس نارضايتي ميکند ولي اگر بگويد که همين است و خوب است يعني #رضايت .
رضايت يعني:
به وضعيت موجود قانع بودن ، سطح توقعات را بالا نبردن ، مثبت انديشي داشتن ، اين معاني رضايت است .
حضرت علي (ع) مي فرمايد :
وقتي آن چيزي که شما مي خواهيد نمي شود آنچيزي که مي شود بخواهيد .
الان آقا و خانمي ازدواج کردند و مي گويد که فرزند اول مان دختر است . دختر خيلي دوست دارد و دختر مي خواهد . بعد از سونوگرافي مي فهمد که بچه دختر است.چيزي که شما مي خواستيد نشد اما اين که شده بخواهيد . و اِلا تا آخرعمر هرچه به اين پسر نگاه مي کني مي گويي پسر هم خوب است ولي اگر دختر مي شد يک چيز ديگري بود . اين انسان هميشه کارش خراب است . اين به افق ديد ما به دنيا و حوادث برمي گردد .
#حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
#اقتصادی
#صادرات
#نفت
هرآنچه خوب است از دخل و خرجها و وضعیت اقتصادی مملکت بدانید!
میزان صادرات و واردات غیر نفتی
سهم ایران در تجارت منطقهای
بودجه و منابع دولت
و اما مهمتر از همه بررسی ظرفیتهای کشورمان در اقتصاد بدون نفت!
نمودارهایی جامع و موجز با طراحی گویا و زیبا!
#اقتصاد
#اقتصاد_بدون_نفت
#صادرات_غیر_نفتی
#جایگاه_اقتصادی
#PDF
➕شبکه اشتراک محتوای چهل سالگی انقلاب
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
👇👇👇👇👇👇👇👇
#بسته_معرفتی_فاطمیه
#معرفی_کتاب
📚معرفی محتوای #بسته_فاطمیه_۹۷
🔷فقه مصرف
۱) 📗 #منشور_فدک_شماره_سوم
🔸در زمینه حکم فقهي حمایت از کالاي ایراني، مسائل مختلفي مطرح است. در فتاواي مراجع تقلید، برخي از ابعاد فقهي حمایت از کالاي ایراني بررسی شده است. در این زمینه به احکامي در مورد خرید، فروش و مصرف کالاي ایراني بر می خوریم. همچنین احکامی در مورد مصرف کالاهاي وارداتي و قاچاق و نیز خرید و فروش کالاهای دشمنان نیز در بین این فتاوا به چشم مي خورد. در این منشور، مسائل فوق در قالب پنج سؤال بیان شده است.
۲) 📗 #کتاب سیره اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا (س)
🔹حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا جباری
۳) 📗 #منشور_فدک_4
🔸به نام وطن
🔹پاسخ به شبهات حمایت از کالای ایرانی
۴) 📗 #کتاب حمایت از کالای ایرانی
🔹چرایی، چیستی، چگونگی
🔸دکتر محمدجواد توکلی
۵) 📗 #منشور_آفتاب_15
🔹روی مسئله هنر تکیه کنید
🔸دیدار رهبر معظم انقلاب با اعضای مرکزی جبهه فرهنگی حجاب و عفاف
20/2/1395
۶) 📗 #کتاب_ایران_20
🔹روندپژوهی چهلسالگی جمهوری اسلامی ایران
۷) 📗 #منشور_صحیفه_30
(#وحدت_اسلامی_8)
🔹وحدت اسلامی و عزای فاطمی
🔸گفتاری از حجت الاسلام والمسلمین مهدی مسائلی
۸) 📗 #کتاب_وا_اُماه
🔹مجموعه نوحههای فاطمیه
۹) 📗 #منشور_فانوس_37
(امداد اجتماعی)
🔸گفتاری از حجتالاسلام محمدرضا زیبایینژاد در هفتمین همایش ملی هیأتهای محوری و برگزیده کشور
۱۰) 📗 #کتاب کارآمدی و کامیابی انقلاب چهلساله
🔸مرکز مطالعات راهبردی و آیندهپژوهی ژرفا
۱۱) 📗 #منشور_فانوس_46
(فلسفه هیأت)
🔹گفتاری از استاد حسن رحیمپور ازغدی پیرامون جلوداری هیأت در خدمات اجتماعی
۱۲) 📗 #کتاب_دست_برتر
🔹ایدههای اقتصادی هیأت
۱۳) 📗 #منشور_آیینه_21
🔹معرفی نشانهای تجاری ایرانی
۱۴) 📗 #کتاب_شاخصه_های_زندگی_فاطمی
🔹سوژههای سخن 5
🔹حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری
📦جهت تهیه بسته معرفتی فاطمیه 97
ویژه ارکان هیأت:
( سخنران _ ستایشگران _ مدیران)
✉️نام استان خود را به همراه عدد 40 به 30001542 ارسال نمایید.
جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_حکیم
#حوزه_انقلابی
♨️ اتمام حجت #علامه_مصباح با طلاب و حوزه هاي علميه:
🔻🔻خودمان مقصريم؛ كل قرآن را رها كرده ايم ، فقط آيات الاحكام را گرفتيم!!
👈 روزي بايد در مقابل خدا پاسخگو باشيم
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
#معرفی_کتاب
#فرقه_ضاله_احمدالحسن
کتابهای خوبی در سالهای اخیر پیرامون احمد الحسن که از مصادیق کذاب و مفتری که حضرت ولی عصر عج در توقیع شریفشون به نائب چهارمشون در آغاز غیبت کبری در مورد مدعیان مشاهده ایشان ، نوشتند می باشد ، نوشته شده است از جمله آنها :
۱) #ره_افسانه ،
۲) #خواب_پریشان
۳) #رهنمای_کور
از حجه السلام محمد شهبازیان
۴) #دکان_های_کاغذی
۵) #روشن_ترازخورشید
۶)#پرسشهاوپاسخهادرباره_دعوت_انحرافی_احمد_اسماعیل_گاطع ،مدعی معنویت
از حجه الاسلام آقای علی محمدی هوشیار
۷) #ناقوس_گمراهی
۸) #راه_وبیراهه
از حجه الاسلام نصرت الله آیتی
اگر از بین این 9 کتاب بخواهم یک کتاب تبلیغی خلاصه و مفید را در این باره معرفی کنم شاید کتاب پرسش ها و پاسخها از آقای علی محمدی هوشیار از جهاتی از بقیه بهتر باشد .
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
#نکته_اخلاقی
#تلنگرطلبگی
#غرورعلمی
▫️مرجعی که از زنش کُتک می خورد
🔹مرحوم شیخ جعفر #کاشف_الغطاء از بزرگترین فقیهان عالَم تشیّع بوده است، در حدّى که علماى بزرگ شیعه از قول او نقل کرده اند که فرموده بود:
اگر تمام کتابهاى فقهى شیعه را در رودخانه بریزند و به دریا برود و شیعه دیگر یک ورق فقه دستش نباشد، من از اول تا آخر فقه شیعه را در سینه ام دارم، همه را بیرون مى دهم تا دوباره بنویسند. مرجع هم شده بود.
اهل علم و اصحاب سرّش فهمیدند که همسرش در خانه بداخلاقى مى کند، ولى خیلى هم خبر از داستان نداشتند. این قدر در مقام جست و جو برآمدند تا به این نتیجه رسیدند که این مرد بزرگ الهى، این فقیه عالى قدر گاهى که به داخل خانه مى رود، همسرش حسابى او را کُتک مى زند.
🔹یک روز چهار پنج نفر جمع شدند و خدمتش آمدند گفتند:
آقا ما داستانى شنیده ایم از خودتان باید بپرسیم، آیا همسر شما گاهى شما را مى زند؟!
فرمود : بله، عرب است، قدرتمند هم هست، قوى البُنیه هم هست، گاهى که عصبانى مى شود، حسابى مرا مى زند. من هم زورم به او نمى رسد.
گفتند: او را طلاق بدهید. گفت: نمى دهم.
گفتند: اجازه بدهید ما زنهایمان را بفرستیم، ادبش کنند. گفت: این کار را هم اجازه نمى دهم.
گفتند: چرا؟
🔹گفت: این زن در این خانه براى من از اعظم نعمتهاى خداست، چون وقتى بیرون مى آیم و در صحن امیرالمومنین مى ایستم و تمام صحن، پشت سر من نماز مى خوانند، مردم در برابر من تعظیم مى کنند؛ گاهى در برابر این مقاماتى که خدا به من داده، یک ذرّه هوا مرا برمى دارد، همان وقت مى آیم در خانه کُتک مى خورم، هوایم بیرون مى رود! این چوب الهى است، این باید باشد.
(منبع: کتاب نفس؛ شیخ حسین انصاریان،
ص 328)
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd
🔰 #معرفی_کتاب
🔰 #عملیات_کربلای5
📚نام کتاب:" #سفربه_گرای۲۷۰درجه"
🖋نویسنده: احمد دهقان
📑انتشارات: سوره مهر
🔹کتابی در مورد جنگ ایران و عراق است. ناصر دانش آموزی دبیرستانی است که در وسط امتحانات نامه ای از دوستان رزمنده قدیمی اش دریافت می کند مبنی بر اینکه عملیات نزدیک است و بهتر است به جبهه بازگردد. او نیز امتحانات را نیمه رها کرده و به جنوب می رود تا در عملیات کربلای ۵ شرکت کند. کتاب از زبان اول شخص شرح یکی از عملیات های جنگ و حال و هوای قبل، حین و بعد از عملیات است.
#رمان #دفاع_مقدس
🎤موسسه تخصصی خطابه #امیربیان_یزد 🎤
@amirbayanyazd
#تدبردرتاریخ
#تکرارتاریخ
📝 اولین #سکولار دنیای #اسلام
📜اولین بانی #سکولاریسم در #اسلام
#معاویه اولین بانی و تفکر سکولاریستی در #اسلام به طور #نظری و #عملی است.
در سال 40 قمری وقتی که معاویه قرارداد صلح با امام #حسن را امضاء کرد و بدون دغدغه بر مسند حکمت تکیه زد، اندیشه درونی #سکولار خود را چنین ابراز کرد:
من با شما جنگ نکردم که نماز بخوانید و روزه بگیرید و حج را برگزار کنید و یا زکات بدهید شما خود این کارها را می کنید بلکه من با شما جنگ کردم تا بر شما حکومت کنم.
علامه طباطبایی درباره این جملات معاویه می فرمایند:
معاویه اشاره می کرد که سیاست را از دیانت جدا خواهد کرد و نسبت به مقررات دینی ضمانتی نخواهد داشت و همه نیروی خود را در زنده نگه داشتن حکومت خود به کار خواهد بست. حاکمان بعدی نیز به دیانت حقیقی تن نمی دادند و دلیل واضح آن در حاشیه ماندن امامان شیعه از عرصه ی سیاست و حکومت و شهادت یازده امام به دست حاکمان اموی و عباسی در طول بیش از دو قرن است.
با این حال به ظاهر خود را حامی دین معرفی می کردند و آشکارا از طرد دین و مخالفت با آن به شدّت پرهیز داشتند.
معاویه اولین بانی و تفکر سکولاریستی در اسلام به طور نظری و عملی است. در سال 40 قمری وقتی که معاویه قرارداد صلح با امام حسن را امضاء کرد و بدون دغدغه بر مسند حکمت تکیه زد، اندیشه درونی سکولار خود را چنین ابراز کرد: من با شما جنگ نکردم که نماز بخوانید و روزه بگیرید و حج را برگزار کنید و یا زکات بدهید شما خود این کارها را می کنید بلکه من با شما جنگ کردم تا بر شما حکومت کنم!
🎤موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد🎤
@amirbayanyazd