در عصر یخبندان بسیاری از حیوانات یخ زدند و مردند.
خارپشتها وخامت اوضاع را دریافتند و تصمیم گرفتند دورهم جمع شوند و بدین ترتیب خود را حفظ کنند.
ولی خارهایشان یکدیگر را زخمی میکرد با اینکه وقتی نزدیکتر بودند گرمتر میشدند ولی تصمیم گرفتند ازکنارهم دور شوند ولی با این وضع از سرما یخ زده و می مردند ازاین رو مجبور بودند برگزینند:
یا خارهای دوستان را تحمل کنند و یا نسلشان از روی زمین محو گردد ...
دریافتند که باز گردند و گردهم آیند.
آموختند که با زخم های کوچکی که از همزیستی بسیار نزدیک با کسی بوجود می آید کنار بیایند و زندگی کنند چون گرمای وجود آنها مهمتراست و این چنین توانستند زنده بمانند.
بهترین رابطه این نیست که اشخاص بی عیب و نقص را گردهم آورد بلکه آن است هر فرد بیاموزد با معایب دیگران کنارآید و محاسن آنان را تحسین نماید..!
ﻭﻗﺘﻲ ﺗﻨﻬﺎﻳﻴﻢ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻲ ﮔﺮﺩﻳﻢ
ﭘﻴﺪﺍﻳﺶ ﻛﻪ ﻛﺮﺩﻳﻢ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻋﻴﺐ ﻫﺎﻳﺶ ﻣﻲ ﮔﺮﺩﻳﻢ
ﻭﻗﺘﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺶ ﺩﺍﺩﻳﻢ ﺩﺭ ﺗﻨﻬﺎیی ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﺶ میگردیم .
#ژان_پل_سارتر
https://eitaa.com/amiri17ir
🔹4قانون برای مهارت سخنرانی متقاعد کننده 🔹
قسمت دوم
✅برای سخنرانی متقاعد کننده باید درست نگاه کردهمانطور که در بالاتر گفتیم اگر تنها به ارائهی مطلب توجه داشته باشید ممکن است آنطور که باید به مخاطبان خود نگاه نکنید. تسلط کافی بر محتوا و تمرکز روی برقراری ارتباط با مخاطبان باعث میشود به هنگام بیان نکات کلیدی به جای اینکه به اسلایدها یا نوشتهها نگاه کنید به مخاطبان خود نگاه کنید. نگاه کردن به مخاطب به هنگام بیان نکات کلیدی ارائه باعث ایجاد ارتباطی موثر و اثر گذاری بیشتر میشود.
به هنگام سخنرانی و بیان قسمت کلیدی هر جمله باید به مخاطبان خود نگاه کنید نه به اسلایدها. برای مثال: هدف ما از ارائهی این محصول تنها برطرف کردن نیاز مخاطب نیست. ما می خواهیم انقلابی در بازار ایجاد کنیم.
اگر در قسمت «می خواهیم انقلابی در بازار ایجاد کنیم» به مخاطبان نگاه نکنید یعنی تسلط کافی را ندارید و نتوانستهاید از فرصت برقراری ارتباط بهتر با آن استفاده کنید.
🟢 قانون اول: قانون طلایی در اثرگذاری بر مخاطبان
«اگر به مخاطبان خود نگاه نمیکنید هیچ کلامی نباید به زبان بیاورید».
این قانون که به عنوان قانون اول در مهارت سخنرانی متقاعد کننده است این پیام را میرساند که هنگام بیان پیام اصلی خود حتما باید نگاهتان به مخاطبان باشد. اینگونه پیام شما در پوست و گوشت مخاطبان خواهد رفت و تغییر در عملکرد خود را در مدت کمی متوجه خواهید شد.
🟢قانون دوم: شناخت مخاطبان
قبل از اینکه سخنرانی خود را شروع کنید بهتر است مخاطبانتان را بشناسید و ببینید چه رویکردها، ارزشها و علایقی دارند. همانطور که قبلتر هم گفتیم، برقراری ارتباط با مخاطب مهمتر از انتقال اطلاعات است.
نوع بیان و رویکرد شما باید طبق علایق مخاطبان باشد و به همین دلیل شناخت مخاطب قبل از رویداد مهم است. باید ببینید مخاطبان شما از چه روش سخنرانی بیشتر استقبال میکنند. آیا دوست دارند سخنران به طور مستقیم به بیان موضوع بپردازد یا نیاز است قبل از شروع کمی در مورد موضوع شوخی کند و به طور غیر مستقیم وارد بحث اصلی شود.
🟢قانون سوم با مخاطبان خود به خوبی ارتباط برقرار کنید
اگر دقت کرده باشید بیشتر سخنرانان موفق در ابتدای سخنرانی خود خاطره یا داستانی در مورد زندگی خود بیان میکنند که مربوط به موضوع سخنرانی است. این کار باعث میشود مخاطبان ارتباط بهتری با شما برقرار کنند. برقراری ارتباط موفق باعث میشود مخاطبان نظرات شما را بهتر و راحتتر قبول کنند.
به یاد داشته باشید در حین سخنرانی با افراد واقعی سروکار دارید و نه دشمن یا ربات. توجه به مشکلات و احساساتی که ممکن است داشته باشند و ابراز علاقهمندی به سوالات آنها باعث میشود ارتباط خوبی با آنها برقرار کنید.
🟢قانون چهارم: قاطع و جسور باشید
به هنگام بیان کردن پیام خود، آن را در قالب سوال یا تقاضا بیان نکنید. بلکه پیام اصلی خود را در قالب یک نتیجه یا گزاره بیان کنید. داشتن اعتماد به نفس در بیان باعث میشود مخاطب راحتتر حرف شما را قبول کند.
به دنبال تایید سخنان خود از طرف دیگران نباشید و پیام خود را با مثال زدن حقایق پشتیبانی کنید.
❕ضمنا به هنگام سخنرانی و ایراد نکته، آن را به مخاطبان خود تحمیل نکنید. پس از بیان کلام خود صبور باشید و بگذارید پیام شما به آرامی در ذهن مخاطب بنشیند.
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
https://eitaa.com/amiri17ir
🔹 4 قانون برای مهارت سخنرانی متقاعد کننده🔹
قسمت سوم
🔵سخن پایانی
در سخنرانی متقاعد کننده شما با ایجاد ارتباط با مخاطبان و معرفی خود به عنوان منبعی قابل اعتماد سعی در انتقال پیام و مفهوم می کنید. پیامی که به مخاطبان باید ارسال کنید باید ساده و قابل فهم باشد. همچنین باید سطح مناسبی از ارتباط با مخاطبان را داشته باشید و به همین دلیل است که بیشتر سخنرانان موفق ابتدای سخنرانی خود را با خاطره یا داستانی شروع میکنند تا به مخاطبان بگویند که آن ها هم مشکل یا تجربهی مشابهی داشتهاند. امید است با پیروی از قوانینی که در متن بالا گفتیم بتوانید مهارت سخنرانی متقاعد کنندهی خود را تقویت کنید. به نظر شما برای بهتر شدن در این مهارت باید چه کار کرد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
🔻جمع بندی
مخاطب: افرادی که به دنبال تقویت مهارت سخنرانی خود و متقاعد کردن مخاطبانشان هستند.
هدف: ارائه راهکارهای عملی برای ارتقای مهارت سخنرانی متقاعد کننده.
🔻نکات کلیدی:
قانون اول: هنگام بیان پیام اصلی خود حتما باید نگاهتان به مخاطبان باشد.
قانون دوم: قبل از شروع سخنرانی، مخاطبانتان را بشناسید و ببینید چه رویکردها، ارزشها و علایقی دارند.
قانون سوم: با مخاطبان خود به خوبی ارتباط برقرار کنید.
قانون چهارم: قاطع و جسور باشید و پیام خود را با مثال زدن حقایق پشتیبانی کنید.
مزایای سخنرانی متقاعد کننده:
انتقال بهتر پیام و مفهوم
جذب مخاطبان بیشتر
درگیر کردن مخاطبان با موضوع
ترغیب مخاطبان به حرکت به سمت اهداف سخنرانی
🔻اقدام بعدی:
قوانین ارائه شده در این مقاله را در سخنرانی های بعدی خود به کار ببرید.
برای تقویت مهارت خود به تمرین و مطالعه در این زمینه بپردازید.
نظرات و تجربیات خود را در مورد سخنرانی متقاعد کننده با ما به اشتراک بگذارید.
سوال: به نظر شما برای بهتر شدن در مهارت سخنرانی متقاعد کننده باید چه کار کرد؟
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
https://eitaa.com/amiri17ir
🔅استفاده از شعر نو برای آغاز سخنرانی؛ ایدهای عالی برای شروعی متفاوت🔅
1️⃣ قسمت اول
آیا تاکنون به استفاده از شعر نو برای آغاز سخنرانی فکر کردهاید؟ بهطور کلی استفاده از اشعار خوب بخشی از تاکتیک انتخابیِ سخنوران باهوش است. آنها از میزان تأثیر شعر بر مخاطب بهخوبی آگاه هستند؛ به همین جهت سعی میکنند با شعرخوانی در سخنرانی، ضمن ایجاد تنوع، نفوذ کلامشان را به حداکثر برسانند.
وقتی صحبت از شعرخوانی در سخنرانی میکنیم، عجیب نیست که در وهله نخست حواسمان به اشعار کهن و سنتی معطوف شود. بدون تردید اشعار شعرای بزرگی مثل حافظ، مولانا، سعدی، سنایی، خاقانی، نظامی و … سرودههایی تکرار نشدنی هستند. سرودههایی که هم از جنبهی آهنگ و هم از نظر محتوا ازجمله عالیترین نمونههای شعر فارسی محسوب میشوند. ولی باید بدانید که شعر فارسی صرفاً در اشعار کهن و منظوم خلاصه نمیشود. استفاده از شعر نو برای آغاز سخنرانی هم میتواند فتح باب خوبی برای ایراد یک نطق گیرا و طوفانی باشد.
آیا تابهحال به مرور مجموعه اشعار نو فارسی پرداختهاید؟ اگر نه، پیشنهاد میکنیم حتماً این کار را انجام دهید.
⭕️شعر نو چیست؟
بهطور کلی به اشعاری که از حیث قالب و وزن عروضی از ساختار اشعار کهن تبعیت نمیکنند، شعر نو میگویند. شعر نو خود انواع و قالبهای مختلفی دارد که نیمایی، موج نو و سپید ازجمله شاخصترین آنها هستند.
نخستین بار این علی اسفندیاری (ملقب به نیما یوشیج) بود که شعر نو را وارد عرصه ادبیات فارسی کرد. به همین دلیل و بهواسطه نقش انکارناپذیر ایشان بهعنوان مبدع شعر نو، به این نوع شعر، شعر نیمایی هم میگویند. مجموعه اشعار نو بهمثابه گنجینههایی هستند که میتوانند خوراک محتوایی ارزشمندی را برای سخنرانی فراهم کنند. پس اگر تا امروز به استفاده از شعر نو برای آغاز سخنرانی بیتوجه بودهاید، شاید وقت آن رسیده که تجدیدنظری اساسی در رویکردتان داشته باشید.
🔻نگاهی به آثار چهرههای نامدار شعر نو میتواند تحولی شگرف را در سبک و نگرش شعرخوانی یک سخنران به وجود بیاورد. غیر از نیما یوشیج، چهرههای زیادی در آسمان شعر نو فارسی خوش درخشیدهاند که برخی از شاخصترین آنها عبارتاند از:
سهراب سپهری
حمید مصدق
فریدون مشیری
احمد شاملو
مهدی اخوان ثالث
قیصر امین پور
هوشنگ ابتهاج
فروغ فرخزاد
سیمین بهبهانی
و …
چگونگی استفاده از شعر نو برای آغاز سخنرانی
الگوی استفاده از شعر نو برای آغاز سخنرانی با الگوی استفاده از اشعار کلاسیک کمی متفاوت است. در اشعار نو برخلاف آثار منظوم و منثور کهن، خبری از مناجات و راز و نیازهای معمول نیست. بنابراین اگر میخواهید سخنرانیتان را با شعری در وصف آفریدگار شروع کنید، اشعار کهن گزینههای بهتری هستند.
یک روش خوب جهت استفاده از شعر نو در سخنرانی این است که بلافاصله بعد از یاد خدا خواندن آن را آغاز کنید. مثلاً میتوانید سخن را با یک شعر کوتاه تکبیتی یا دوبیتی مانند «به نام خداوند جان و خرد…» شروع کنید و به دنبال آن قطعهای از یک شعر نو را بخوانید. درباره استفاده از شعر نو در سخنرانی دو نکته مهم وجود دارد که ذکر آنها خالی از لطف نیست.
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
https://eitaa.com/amiri17ir
داشتن فن بیان #خوب میتواند تأثیر چشمگیری در پیدا کردن #شغل مناسب داشته باشد، زیرا:🔎
✨ایجاد تأثیر اولیه مثبت: در مصاحبههای شغلی، شیوه صحبت و توانایی برقراری ارتباط مؤثر میتواند نظر کارفرما را جلب کند.
♨️اعتمادبهنفس بالا: تسلط بر فنبیان، اعتمادبهنفس را افزایش داده و این حس را به دیگران منتقل میکند.
یادگیری فنون بیان نهتنها شانس موفقیت در استخدام را بالا میبرد، بلکه در محیط کاری هم عامل #موفقیت است.
✅قدرتمندترین آموزش فن بیان و سخنوری را با ما تجربه کنید
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
https://eitaa.com/amiri17ir
53.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت های سرکار #خانم_فاطمه رستمی از استعدادهای درخشان و هنری شهرستان کوهدشت در مورد اهمیت فن بیان و آیین سخنوری 💫
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
https://eitaa.com/amiri17ir
✅درخشش مجری برتر کشور در کنار ستارگان نوظهور کوهدشت
🌹کوهدشت: مهد استعدادها، میزبان مجری برتر کشور.
💥 در پی برگزاری کلاسهای مجریگری با استاد مصطفی امیری، مجری برتر کشور، استعدادهای هنری شهرستان کوهدشت، شامل خانمها عسل شیراوند، فاطمه رستمی و آتاناز سیاهکمری، بهطوری چشمگیر و قابلتوجهی در عرصه مجریگری و اجرای صحنه خود را مطرح کردند.
💥این کلاسها که بهمنظور توسعه مهارتهای ارتباطی و فن بیان برگزار شد، فرصتی ارزشمند برای هنرمندان جوان کوهدشت فراهم کرد تا با روشها و تکنیکهای جدید آشنا شوند و در مسیر پرچالش مجریگری قدم بگذارند.
🟢برترین مجری کشور، با تجربههای گسترده خود در عرصه مجریگری، به این استعدادها آموزشهای تخصصی ارائه کرده و آنان را در ارتقای سطح کیفی اجرای خود یاری کرده است.
این اقدام گامی مؤثر در جهت معرفی و پرورش استعدادهای هنری کوهدشت بهحساب میآید و امیدواریم که در آیندهای نزدیک، شاهد درخشش این هنرمندان جوان در عرصههای مختلف هنر و رسانه باشیم.
💥مصطفی امیری، طنازترین و برترین مجری کشور، با سبک منحصر به فرد خود به محبوبیت گستردهای دست یافته است. او نه تنها با مهارتهای خود در مجریگری، بلکه با نمایاندن استعدادهای هنری خیرهکننده کوهدشت، به ترویج فرهنگ و هنر این دیار پرداخته و مخاطبان را به دنیای جذاب و رنگین استعدادهای محلی دعوت میکند. آقای امیری همچنان با شوخطبعی و ذوق هنریاش، برنامههایش را به خاطرهای فراموش نشدنی تبدیل میکند.
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
https://eitaa.com/amiri17ir
May 11
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️هوش هیجانی شما چقدره؟
🗣
💥سخنی کوتاه از استاد مصطفی امیری در مورد هوش هیجانی
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
👇👇👇
https://eitaa.com/amiri17ir
🟢15 راه برای جلب توجه مخاطبان در یک سخنرانی🟢
🔵 12 تاکتیک معرکه برای جلب توجه مخاطبان
8️⃣- از جملات قصار به شکل متفاوتی استفاده کنید
گاهی اوقات، استفاده از جملات قصار، مخاطب رو در دام میاندازد. معمولا خیلیها وقتی قصد دارند از جملات قصار استفاده کنند. سعی میکنند جملاتی رو انتخاب کنند که ساده و قابل درک باشه. اما شما میتونید کمی متفاوت عمل کنید. جملات را بگید و سپس آنها را کمی بپیچونید. مثلا ما شندیم که میگن:
« یک سفر 1000 کیلومتری با اولین گام شروع میشود. اما نباید فراموش کنیم که یک سفر بیمقصد هم با اولین گام شروع میشود.»
یا حتی میتوانید از جملات قصار خودتون استفاده کنید. مثلا وقتی موضوع افزایش درآمد هست. من همیشه یه جملهای را از پدربزرگم که بقال بود، استفاده میکنم. اون میگفت: « همیشه سعی کن با سود کم، فروش بیشتری داشته باشی»
9️⃣- از یک ضربالمثل خارجی استفاده کنید
درسته فرهنگ ایرانیان و قومیتی بودن آن، گنجینهای از ضربالمثلها را در زبان ترکی و کردی و … برای ما گلچین کرده است. اما بد نیست یه نگاهی به بیرون از ایران بیاندازیم و از ضربالمثلهای خارجی هم استفاده کنیم. وقتی که شما از یک ضربالمثل از فرهنگ و زبان دیگری استفاده میکنید که مخاطب هیچ شناختی از آن ندارد، مجذوب صحبت شما میشود. چون این صحبتها جدید هستند و شانس اینکه مخاطب اینها را شنیده باشد خیلی کم است. پس تازگی این حرفها آنها را برای گوشدادن هیجانزده میکند.
ایتالیایی: «آخرین لباسهای ما بدون جیب دوخته شدهاند»
ایرلندی: « شما هرگز نمیتوانید یک قطعه زمین را در ذهنتان شخم بزنید.»
ژاپنی: « میخهایی که بیرون زدهاند؛ با چکش فرو مینشینند. »
چینی: « کاغذ نمیتواند آتش را خفه کند.»
هر عبارتی که انتخاب میکنید، حتما قبلا راجع به ان تحقیق کنید و بدانید که معنی یا منظور از ضربالمثل چیست. در این صورت است که میتوانید با اطمینان در سخنرانی خود از آن استفاده کنید.
🔟- از سناریو ( چه میشد اگر …) استفاده کنید
یکی دیگر از روشهای محبوب استفاده سناریو ( چه میشد اگر …) است. مثلا اگر در مورد مدیریت مالی سخنرانی دارید میتونید بگید: «چه میشد اگه شما بدون قرض بودید… » استفاده از این جمله در ابتدای سخنرای ممکن است توجه مخاطبان رو به شما جلب کند، چونکه اندیشه آنها را به آیندهای روشن و امیدوارکننده سوق میدهد و در این صورت است که علاقه آنها را به خدمات یا محصول شما تشدید میکند.
1️⃣1️⃣- یک داستان بگویید
یکی از تاکتیکهای خیلی معروف که همه از آن استفاده میکنند، بیان یک داستان در ابتدای سخنرانی است. حقیقتا هیچ چیزی نمیتواند بهتر از یک داستانی که خوب تعریف میشود، توجه مخاطبان را به سخنران، جلب کند. علم میگوید، مغز ما انسانها برای داستان شنیدن عادت دارد. اما داستان باید مختصر باشد. از جزئیات حداقلی برای روح بخشیدن به داستان استفاده شود. داستان شما باید اصیل باشد. همچنین پیام یا درسی هم در داستان شما نهفته باشد تا بتواند از دیدگاه شما حمایت کند.
🎞با موسسه #ایران_هنر به رویاهاتون برسید.
https://eitaa.com/amiri17ir
💡۷ رفتار اصلی انسانهای دارای اعتمادبهنفس بالا
۱. از مسئولیت فرار نمیکنند. برای نمونه زمانی که با تاخیر به سرکار میرسند، ترافیک را بهانه نمیکنند.
۲. از انجام کارهای ترسناک خودداری نمیکنند و اجازه نمیدهند ترس زندگیشان را دربرگیرد و مانع تجربه کردن امور جدید توسط آنها شود.
۳. همواره در راحتی و رفاه به سر نمیبرند. زیرا میدانند ماندن در این وضعیت باعث ناکامی در رسیدن به آرزوهایشان خواهد شد و در صورتی که بخواهند موفق شوند باید راحت طلبی را کنار بگذارند.
۴. هرگز هیچکدام از کارهایشان را به زمان مناسب، شرایط مناسب، هفته بعد، هر زمان که وقت کافی وجود داشت موکول نمیکنند.
۵. تلاش نمیکنند بر دیگران سلطه یابند و به واکنشهای منفی توجه نمیکنند.
۶. درباره مردم قضاوت و پیشداوری نمیکنند. زیرا آنها با خودشان به حدی مهربان هستند که نیازی به این ندارند که برای احساس برتر بودن در غیاب اطرافیانشان به آنها توهین کنند.
۷. خودشان را با هیچکس مقایسه نمیکنند و هرگز با هیچ کسی جز خودشان در گذشته رقابت نمیکنند.
https://eitaa.com/amiri17ir