هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🔻در جمهوریاسلامی، برادرخانم رهبر ایران، کاندید انتخابات مجلس میشود ولی رأی نمیآورد.
🔹 رئیس سابق قوهقضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهمترین مجمع نظام، کاندید خبرگان میشود ولی مردم میگویند برای خبرگان تو را نمیخواهیم؛
🔸در تهران فرزند شهید مطهری و برادر شهید باهنر، توسط مردم از رقابت حذف میشوند.
▪️در خوزستان، مردم پای دوازده نماینده از هجده نماینده خود را، از مجلس قطع میکنند و نیروهای جدید جایشان میگذارند.
🔺در گیلان، مردم به معاون رئیسجمهور سابق که رئیسسابق مجلس برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمیدهند و او را راهی خانهاش در تهران میکنند.
🔳 مردم انگشت توی استامپ میزنند و نماینده متخلفی که بر چهره سرباز نواختهبود را کنار میگذارند.
اینجا مردم، قدرتمندترین و ریشهدواندهترین مهرههای سیاسی کشور را طی کمتر از بیستوچهار ساعت رایگیری، حذف و نیروهای تازهنفس مورد نظر خود را برجای میگذارند.
اینجا مردم از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رای خود رد میکنند.
✅ بگذار هر دروغی از نبود آزادی در انتخابات و نمایشی بودن آن یا دیکتاتوری نظام میخواهند بگویند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
❌ شبهه ۱۲۹۰
چرا در #مجلس_خبرگان فقط فقها حضور دارند؟ چرا از متخصصان رشته های مختلف در این مجلس انتخاب نمی شوند؟
🆔 @Shobhe_ShenaSi
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹وظیفه مجلس خبرگان انتخاب رهبری عادل و مجتهد است. مجتهد یعنی کسی که توانایی استنباط احکام دین را از منابعی همچون قرآن کریم و سنت (روایات) دارد. طبیعی است کسی می تواند شایسته ترین فرد در این خصوص است را شناسایی کند که خود نیز از کارشناسان خبره آن باشد.
اما اینکه در حکمرانی آشنایی با موضوعات گوناگون همچون اقتصاد، سیاست، پزشکی و .... نیز ضرورت دارد، حرف درستی است، اما معنای آن این نیست که رهبر باید با همه آنها آشنا باشد، در هر موضوعی متخصص آن عهده دار مسئولیت می شود: درباره اقتصاد، وزیری اقتصاددان، در موضوع بهداشت و سلامت، پزشکی توانمند و ... کار رهبر فقط آن است که بر عملکرد مسئولان و تصویب قوانین نظارت کند تا از چهارچوب احکام شریعت خارج نشود. این نظارت نیازمند تخصص در رشته پزشکی یا اقتصاد نیست. البته پر واضح است که رهبر مشاوران متعددی دررشته های گوناگون دارد (چه مشاوران نهادی مانند مجمع تشخیص و چه مشاوران فردی ؛ چه مشاوران رسمی و چه غیر رسمی) اما نقش این مشاوران بیشتر در جهت شناخت موضوعات است، آنچه اصالتا وظیفه یک مجتهد است، توانایی وی در کشف حکم الهی است.
توضیح اینکه فتوا (یعنی نظر مجتهد درباره حکم خدا) مشتمل بر یک حکم است و یک موضوع. مثلاً عبارت «خون نجس است» موضوعی دارد و آن "خون" است و حکمی دارد و آن "نجس بودن" است. اینکه چه چیزی خون است و چه چیزی خون نیست، وظیفه مجتهد نیست، این عرف یا متخصصان هستند که موضوع را شناسایی می کنند، وظیفه فقیه این است که از ادله شرعی استنباط کند که خون (هرچه که باشد) چه حکمی دارد؟ بنابراین نیازی نیست، مجتهد شناخت یا آزمایشگاه هایی درباره راه های شناخت خون از غیر خون داشته باشد، او فقط می گوید، هر آنچه عرف یا متخصص بگوید خون است، از نظر اسلام نجس است. به همین دلیل هیچ کس نگفته مراجع تقلید باید نسبت رشته های گوناگون تخصص داشته باشند، (اگرچه آنها معمولا پیش از فتوا دادن در موضوعات تخصصی با متخصص آن مشورت هایی می کنند) همانگونه که کسی نگفته مثلا چون یکی از وظایف رئیس یا شورای سازمان نظام پزشکی، اظهار نظر در اموری اقتصادی مانند تعیین تعرفه ها است، پس باید در انتخابات نظام پزشکی، علاوه بر پزشکان، اقتصاد دان هم حق رأی داشته باشد!
🔹از این گذشته، اگر کسی بر وورد متخصصان رشته های گوناگون به مجلس خبرگان اصرار ورزد، این سوال مطرح می شود که تخصص آن متخصص بر چه مبنایی است؟ آیا تخصص او مبتنی بر نظر اسلام است یا غیر اسلام؟ اگر تخصص او مبتنی بر شناخت نظر اسلام است (یعنی کسی که در خصوص اقتصاد اسلامی تخصص دارد)، پس در حقیقت یک مجتهد (یعنی متخصص نظر اسلام در موضوع اقتصاد که به آن اصطلاحاً مجتهد متجزی گفته می شود) برای این کار انتخاب شده و اگر تخصص او مبتنی بر مکاتب غیر اسلامی است، حضور، نظر و رأی او نقض غرض خبرگان است، چون خبرگان جمع شده اند تا کسی را انتخاب کنند که در شناخت احکام دین بهترین است.
🔸تذکر
این پاسخ و توضیح برای کسانی مناسب است که به میثاق ملی یعنی قانون اساسی ملتزم هستند، اما بر اثر شبهات گمان می کنند شاید حضور غیرفقیه در مجلس خبرگان نیز ضرورت دارد یا لااقل مفید است. اگر کسی با قانون اساسی و اصل ولایت فقیه و حکومت دینی مشکل دارد، ابتدا باید برای وی اصل ولایت فقیه و ضرورت حکومت دینی را تبیین نمود.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🟡 شبهه
رهبر را خبرگان تعیین میکند، خبرگان را شورای نگهبان تأیید میکند، شورای نگهبان را رهبری تعیین میکند. این دور است و مشروعیت رهبر را زیر سوال می برد.
🟢 پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹در ابتدا باید گفت این فرآیند نص صریح قانون اساسی است و مردم در دو نوبت (سال ۵۸ و ۶۸) با درصد بسیار بالایی (۹۷ و ۹۹ درصد) بدان رای دادهاند. بنابراین از نظر مبانی #دموکراسی، این سازوکار مورد تایید است.
🔹 دوم اینکه این دور در خصوص رهبری فعلی صادق نیست، زیرا خبرگانی که مقام معظم رهبری را تعیین کردهاند، در زمان رهبر قبل یعنی امام خمینی انتخاب شده بودند و لذا "دور" وجود ندارد.
🔹 از همه مهمتر اینکه از نظر مبانی اسلامی، مشروعیت رهبری از سوی خداست. یعنی امامان معصوم مجتهد جامع الشرایط را در زمان غیبت به عنوان رهبر جامعه اسلامی منصوب کردهاند.
بنابراین مشروعیت رهبری هم از نظر مبانی اسلامی و هم از نظر مبانی دموکراسی مسلم و غیر قابل خدشه است.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از پاسخ به شبهات دانش آموزی
💎 جواب کامل شبهه
0️⃣5️⃣2️⃣ چرا به جنگ ایران با صدام، دفاع مقدس میگویند؟! دستاوردهای این جنگ چه بود؟!
🔶 اول: چون دشمنان با سرکردگی صدام درصدد نابودی اصل جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی بودند، نه فقط کشورگشایی و گسترش مرزها و ما، در جایگاه دفاع از اسلام و آرمانهای آن بودیم.
🔷 دوم: جنگ صدام با ما جنگ برای نابودی هویت ما بود و بین جنگ برای گسترش مرز جغرافیایی و جنگ برای از بین بردن هویت ملی و دینی ما فرق است.
🔻 در جنگ بر سر مرز شاید بشود کوتاه آمد و بعدا مرزها را پس گرفت ولی در جنگ هویتی وقتی شکست خوردید، مرز هم از دست بدهید برایتان اهمیتی نخواهد داشت.
🔶 سوم: یک موقع حمله یک کشور به کشور دیگر است که زیاد به چشم نمیآید، اما یک موقع حملهی تمام قدرتهای تأثیرگذار دنیا با تمام امکانات نظامی، به یک کشور با دست خالی هست و آن کشور هم در برابر آنها مقاومت میکند، این است که به چشم میآید و شگفتی دنیا را برمیانگیزد و باید از آن به دفاعی مقدس یاد کرد.
🔷 چهارم: رزمندگان این جنگ، انگار در میدان جنگ نیستند بلکه در کلاسهای اخلاق و اعتقادات دینی هستند آنچنان که اخلاق و دینداری را رعایت میکنند و شوق شهادت و رسیدن به خدا را دارند.
🔶 پنجم: نه تنها اینها باعث شد تا جنگ ما با صدام دفاع مقدس نام بگیرد بلکه این جنگ برای ما دستاوردهایی داشت که مقدس بودن آن را بیشتر کرد، مثل:
1️⃣ عظمت و توانمندی خودمان را شناخیم؛ در این جنگ، «ما میتوانیم» را معنا کردیم و اینکه میگفتند: ما در برابر دشمنان یک روز هم دوام نمیآوریم را باطل کردیم و ثابت کردیم، ما میتوانیم که در برابر دشمنان پیروز شویم.
🔻 کارهایی که در دفاع مقدس انجام گرفت دشمنان را به شگفت آورد مثل، ساخت پل روی رود خروشان اروند، در زیر بمبباران دشمن و عبور چندین لشگر از آن.
🔺 و این که میگویند: انسان در سختیها گوهرش شناخته میشود، فقط برای انسان نیست بلکه جامعه هم در سختیها گوهرش شناخته میشود.
2️⃣ دفاع مقدس، کشور را در برابر حملات احتمالی دشمنان در آینده ایمنسازی و واکسینه کرد؛ یعنی کشورهایی که در آینده قصد داشتند به ایران حمله کنند، با دیدن شگفتیهای دفاع مقدس پشیمان شدند و با خود گفتند: کشوری که با دست خالی در برابر کل دنیا با تمام امکانات ایستاده است در برابر ما پیروز میشود. به این خاطر فقط گفتند گزینهی نظامی روی میز است اما از روی میز آن را حرکت ندادند.
3️⃣ با جنگ تحمیلی، قدرت ابتکاری و نوآوری ما شکوفا شد و در همان زمان دست به ساخت موشک و هواپیمای بیسرنشین برای تصویربرداری زدیم.
4️⃣ ظرفیت پیروزی بر قلدرها و قدرتهای جهان را در خود پیدا کردیم.
5️⃣ وقتی خود را شناختیم که در میدان جنگ و نظامی ما میتوانیم پیروز شویم، این امید در ما پیدا شد که در بقیهی میدانها هم میتوانیم پیروز شویم مثل میدان علمی و پزشکی و فضایی و هوایی و ...
6️⃣ دفاع مقدس مرزهای تفکر و فرهنگ ما را گسترش داد مثل؛ تفکر مقاومت که در بسیاری از کشورها از سوریه و لبنان و فلسطین و یمن و عراق گرفته تا شمال آفریقا و آمریکای لاتین، فرهنگ و معارف ما گشترش یافت. و این مهمترین موفقیت ما در کشورهای دنیا بود.
🔷 ششم: در همه جای دنیا دفاع از خاک و سرزمین، مقدس شمرده میشود و این اختصاص به ما ندارد و باید بدانیم که این اولین باری است که در دویست سال گذشته جنگی اتفاق افتاده ولی خاکی را از دست ندادهایم.
🌐 منبع:
برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار طلایهداران و فعالان حوزههای مختلف در 29 شهریور 1402.
🖇 لینک مطلب:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/188
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Yaali110100
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #جنگ_باصدام
📎 #دفاع_مقدس
✅ کانال پاسخ به شبهات دانش آموزی
🍀@shobahatedaneshamoozi
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
هدایت شده از بصیرت،پاسخ به شبهات وشایعات
متن شبهه :
جنگ لبنان، به ما چه مربوطه؟!
به ماچه که از اونا دفاع کنیم؟!
🔹 در پاسخ به این شبهه که چرا درحالیکه در کشور خودمان مشکلات داریم به محور مقاومت کمک میکنیم، یکی از پاسخها این است که کمک ما به محور مقاومت در حقیقت، دفاع از کشور خود در بیرون از مرزها است. ممکن است کسی بگوید چه ضرورتی دارد بیرون از مرزها با دشمن مبارزه کنیم، هر وقت اسرائیل مستقیماً با کشور ما درگیر شد، آن موقع محکم دفاع میکنیم!!
پاسخ شبهه:
این منطق بسیار عجیبی است!
با همین استدلال، باید نصف بودجه وزارت بهداشت را حذف کنیم! به دلیل اینکه نیمی از بودجه را صرف پیشگیری از بیماریها میکند؛ چرا قطره فلج اطفال میزنید؟ اجازه بدهید بیماری بیاید، بعداً درمان کنیم.
با همین استدلال، باید نصف بودجه وزارت کشاورزی را حذف کنیم! چرا اینها برای آفتها سم میزنند؟ اجازه بدهند آفت بگیرد وقتی آفت گرفت حالا یه فکری میکنیم برایش... .
باید دوربینهای امنیتی را برداریم و بگذاریم دزدی بشود، بعد دنبال راهحل باشیم!
چرا ماشینتان را قفل میکنید؟ چرا دزدگیر میگذارید و این همه هزینه میکنید؟ اجازه بدهید وقتی دزدید آن وقت اقدام کنید.
آیا این منطق پذیرفتنی است؟ آخه چه کسی این جمله را میگوید که اجازه بدهیم دشمن وارد کشور شود، بعداً فکری کنیم؟ هیچ احمقی همچین حرفی را نمیزند.
#فرض_همگانی
#حجتالاسلام_راجی
«جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست»
🔴 برای جهاد تبیین "کپی آزاد"
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات
جهت عضویت👇👇👇
https://eitaa.com/Antishobhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پزشکیان: دولت عامل گرانی و تورم است. نه مردم
آقای پزشکیان ، الان دولت خودتی ببینم هنوزم فهم ودرک کارکلان برات قفله؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شرح ولی عالی عالی 😍👌
بسیار جالبه خودتون ببینید.
کسی که می گفت دنیای آینده دنیای گفتمان است نه موشک 😒
چه احتیاج به موشک داریم.....
حالا ببینید و لذت ببرید و به کشور خود افتخار کنید.✌️🇮🇷
.
.
امام صادق علیه السلام:
🔹اختبِرُوا إخْوانَكُم بخَصلَتَينِ؛ فإنْ كانَتا فيهِم وإلّا فاعْزُبْ ثمّ اعزُبْ ثمّ اعزُبْ : محافظةٌ علَى الصّلواتِ في مَواقِيتِها ، والبِرُّ بالإخْوانِ في العُسْر و اليُسرِ.
🔸برادران خود را به دو خصلت بيازماييد. اگر آن دو خصلت را داشتند با آنها دوستى كنيد وگرنه از ايشان دورى كن، دورى كن، دورى كن. محافظت از نماز در وقت خود، و نيكى كردن به برادران در سختى و آسايش.
📚 اصول کافی (باب الثانی)
جلد ۲ صفحه ۶۷۲
#حدیث
#امام_صادق علیه السلام