✋
القای دروغ به سبک اینترنشنال
- حتما ماجرای شیراز کار حکومته، مثل ماجرای حرم امام رضا(ع) که مشخص شد کار خودشون بوده.
+ کجا معلوم شد؟ کی گفت؟ سندش کو؟
-نمیدونی تو؟ کل فضای مجازی پره. همه میدونند، چطور نمیدونی؟
- از اینا هر کاری برمیاد. ندیدی اون خانمه که برهنه شد تو تجمع هلند، مامور وزارت اطلاعات بود و پلیس هلند برای همین بازداشتش کرد.
+کجا دستگیر شد؟ کی دستگیریش رو اعلام کرد؟ بیانیه یا مصاحبه از پلیس هلند کجاست؟
- آقا خیلی پرتی تو. همون موقع همه جا زدند، همه میدونند. برو از هرکی میخواهی بپرس.
-فهمیدی تاریخ پوستری که طرفدارای حکومت برای شاهچراغ زدن دو ساعت قبل از رخداد حمله بوده؟ واضحه که کار خودشون بود.
+ تاریخ عکس در بخش توضیحات هر فایل عکس با سه تا کلیک قابل تغییره
- بابا همه جا پر شده، صدتا توییت زدن
در پدیدهی آبشار اطلاعاتی تعدد و تکرار داده ها مربوط به یک ماجرا موجب ایجاد فشار روانی برای پذیرش آن میشود.
این ۴۲ روز، صدها مورد از این پدیده ها در افکار عمومی دیده شد که به وضوح قابل تشخیص است.
✍حمید بوالی
✋
«شهادت آرمان در جهاد تبیین»
🔺 شاید بسیاری از ما آرمان عزیز، این فرزند وطن را فقط شهید راه امنیت، آنهم از جهت مقابله با اغتشاشگران و ناقضان امنیت و آرامش بدانیم؛ اما این تنها یک پرده از این واقعهی کربلایی است.
🔹 پردهی دوم و شاید اصلیترین پردهی این واقعهی دلخراش، شهادت او در جبههی جهاد تبیین است. او که طلبهای بود در کسوت پرافتخار بسیجی، مسیر تحقق آرمانهای خود را طلبگی و تلمذ نزد عالمان دین قرارداد تا بافهم درست از دین، مبلغ مبانی، ارزشها و احکام آن باشد. از سوی دیگر وقتی در چنین برههای از زمان شاهد هتک حرمتها و ناامنیها شد؛ وظیفهی خود دانست درصحنه حاضر شود تا بتواند قدمی درراه احیای امنیت، این درّه گرانبها بردارد.
🔹 او حتی در این شرایط هم، دست از تبیین برنداشت و آن هنگام که برهنه، با بدنی خونین و بیرمق بر زمین نشسته بود؛ با لحنی آرام پاسخ مخاطبان بیشرافت را که از او بیحرمتی و فحاشی طلب میکردند میداد. او در جهاد خود تعهد و پایبندی به ایمان، آرمان و اهداف دین و انقلاب اسلامی را تبیین کرد.
🔹 از سوی دیگر او چهره حقیقی باور خود به جمهوری اسلامی را به زیبایی به نمایش گذاشت و همچون جمهوری اسلامی هم مظلوم بود هم مقتدر و دقیقا به همین جهت مظلومانه کتک میخورد اما مقتدرانه مقاومت میکرد.
🔹 در نهایت او از مادر هستی، فاطمهی اطهر (سلامالله علیها)، یاد گرفته بود حضور در جبههی تبیین واجب قطعیست حتی اگر به قیمت لگد خوردن ، سیلی خوردن و در خون خود غلتیدن باشد.
✍زينب نجیب
📛 به گرگها ترحم نکنید .......
آقایون قوه قضاییه، خواهشن بفریاد این ملت مظلوم برسید . این وحشیها که لیدر اغتشاشات بودند ، اکثرا همون مجرمان سابقه داری بودند که با رأفت اسلامی شما 😞😢و قرار وثیقه آزاد شده بودند .
این خبیثها جای ترحم و دلسوزی ندارند .
آقای دادستان ، آقای قاضی آیا تاکنون توسط یک شرور خفت گیر شده اید ؟ آیا در شهر مورد حمله این وحشیها قرار گرفته اید ؟؟ آقایان ازین رأفت اسلامی دست بردارید .
هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد .
نباید فضای جامعه برای اشرار و دزدها و اوباش امن باشد . هرکجا اینها را پیدا کردید ، بگیرید و بزنید و ببندین .ترحم نکنید که به تمام ملت جفا خواهید کرد .
#برخورد_قاطع_قضایی
#شاهچراغ
#اغتشاشات_برنامهریزی_شده
#نشر دهید و مطالبه گر باشید .
وقتی به قدری اطلاعات غلط - و بعضاً درست - به ما داده شود گیرندههای اطلاعاتیمان از کار میافتد. به زبان فنیتر دچار فرسودگی روانشناختی در گیرندههایمان میشویم. این تعریف #جنگ_شناختی به زبان ساده است.
🔻 نتیجه این میشود که فرد، #ادراک خود را از دست میدهد و حتی واکنش معمولی او نیز نسبت به حوادث پیرامونی مختل میشود.
🔻 این جنگ #درد_ندارد و حتی ممکن است ترکشهای ناشی از آن برای فرد خوشایند باشد و احساس کند که تازه از بند افکار پوسیدهاش رها شده است!!
🔻 در این جنگ هر یک نفر که از ما کم شود، بر خلاف جنگ فیزیکی از بین نمیرود بلکه به طرف مقابل اضافه میشود!
شاید برای همین باشد در این روزها خیلی واضح میبینیم فردی که به رسانههای جمهوری اسلامی بیاعتماد است، حتی با متوجه شدن دروغهای چندین و چند باره رسانههای دیگر، نسبت به آنها بیاعتماد نمیشود! این موضوعی عجیب اما واقعی است!!
👈 مراقب #ورودیهای_ذهنمان باشیم ...
"حمید کثیری
🔰گزارش روز
⚜️استانداردهای دوگانه!
مقایسه برخورد نظام رسانهای غرب با ناآرامیهای لندن و اعتراضات جلیقهزردهای پاریس با آشوبهای داخل ایران، حاکی از اختلاف فاحش نظام استانداردهای دوگانه است. گویی اگر در کوچه و خیابانهای ایران نیروهای امنیتی هدف سوءقصد با سلاح گرم و سرد قرار گیرند یا توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شوند، هزینه سرکوب آزادی را دادهاند، اما در خیابانهای پاریس و لندن به وظایف و پروتکلهای قانونی خود عمل کردهاند.
🔸️گزارههای خبری:
1️⃣ تلویزیون سعودی ایران اینترنشنال از بامداد 4 آبان تا ساعت: ۲۳:۲۷ شب، ۲۱۲ پست تلگرامی درباره اعتراضات و اغتشاشات منتشر کرد اما یک پست و خبر هم درباره حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز منتشر نکرد و آن را بایکوت کرد. بیبیسی فارسی هم در این مدت ۱۲۹ پست تلگرامی منتشر و تنها در یک پست به این حادثه پرداخت.
2️⃣ صفحه اینستاگرام ایران اینترنشنال از زمان دستگیری مرحومه مهسا امینی در 23 شهریور تا ساعت 20 و 20 دقیقه دوشنبه چهارم مهر، هر 15 دقیقه یک پست، هر روز 100 پست و در مجموع در 10 روز، یک هزار و 100 پست با هشتگ مهسا امینی و با رویکرد آموزش، ترویج و بزرگنمایی خشونت و ترغیب به قانونشکنی منتشر کرده و تقریباً هیچ خبر دیگری غیر از این موضوع را منتشر نکرده است.
3️⃣ BBC فارسی بزرگ ترین اعتصاب سراسری در انگلیس که ۱۱۵۰۰۰ هزار کارمند پست دست به اعتصاب و تظاهرات زدند را بایکوت کرد و هیچ خبری منتشر نکرد. اما در مقابل فقط در ۳ روز اکثر برنامههای خودش را به فوت مهسا امینی اختصاد داد و در همین سه روز ۲۸۲ پست اینستاگرامی منتشر کرد!
4️⃣ بیبیسی در پوشش خبری مرگ ملکه 96 ساله انگلیس از ترس اظهارنظر مردم، حتی کامنتهای کاربران را بست و از طرف دیگر در چند روز اول هیچ خبری غیر اخبار تشریفات خاکسپاری وی را انتشار نداده است.
🔸️گزاره تحلیلی: یکی از خصلتهای این گستره و پمپاژ شبانهروزی اخبار فیک و ناصحیح، درست کردن یک فضای تودهای است تا مخاطب هیچ روایتی غیر از این رسانهها را نپذیرد. از مهمترین محورهای مشترک شبکههای ضدانقلاب به ویژه شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال در روزهای اخیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1️⃣ ادعای به قتل رسیدن مرحومه مهسا امینی و مقصرنمایی نهادهای حاکمیتی در این ماجرا.
2️⃣ جا زدن تروریستهای مسلح و اراذل و اوباش به عنوان «معترض» و «مردم عادی.»
3️⃣ باورسازی گسترده بودن اغتشاشات در سطح کشور (ادعای سقوط اشنویه و...)
4️⃣ مشارکت در پروژه کشتهسازی (ماجرای درگذشت نیکا شاکرمی، سارینا اسماعیلزاده، حدیث نجفی، دختر اردبیلی و...)
5️⃣ جوسازی و القای برخورد پلیسی و امنیتی با دانشجویان معترض در برخی دانشگاهها.
6️⃣ فضاسازی درباره نحوه فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ.
7️⃣ فضاسازی درباره نحوه برخورد با دانشآموزان و... .
👈نکته پایانی: به نظر میرسد نخستین گام در مقابله با جنگ رسانهای تمامعیاری که از سوی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران در جریان است، شناخت دقیق جنگ رسانهای، شیوههای پیشبرد آن از سوی معاندان و ارتقای آگاهی عمومی در حوزه سواد رسانهای باشد. با توجه به اینکه مهمترین عامل مؤثر واقع شدن عملیات روانی، بهرهگیری از مؤلفه ناآگاهی و کمسوادی رسانهای در جامعه هدف است، ارتقای سواد رسانهای میتواند ضریب آسیبپذیری و اثرپذیری افکار عمومی را کاهش دهد. جستوجو از سررشته این حوادث، نشان میدهد رسانهها و افرادی که مدتهاست با سیل اتهامات شبانهروزی علیه ملت ایران به توطئههای خباثتآمیز و جنایتهای شقاوتآمیز پرداختهاند، جایی در میان ایران و ایرانی نخواهند داشت.
✍️ #حسين_عباسيان
#جهاد_تبیین
@tabeenehgonabad
14010807 افول آمریکا.mp3
17.69M
💥اتفاق مهمی در راه است
📣 بیخبر نباشید و همه را باخبر کنید.
♨️در پی حادثۀ خونین حرم احمد بن موسی علیه السلام
🎙سومین تبیین ۴۱ دقیقهای
استاد #محسن_عباسی_ولدی
‼️همه گوش کنند؛ بویژه کسانی که ترس به دلشان افتاده.
🎧 حتما تا آخر گوش کنید و نشر بدید...
#قطعه_صوتی
#شاهچراغ #برای_آرتین
#ایران_تسلیت #شیراز_تسلیت
#ایران_قوی #از_تبیین_تا_قیام
#جهاد_تبیین
@tabeenehgonabad
چند خط درد و دل؛
درباره این روزها؛
#شاید_متفاوت
نزدیک به ۴۰ روز است که برای رفقایمان، در و همسایهمان و همشهریهایمان - همانها که امروز بعضاً آنها روبروی خودمان میبینیم - در حال فریاد زدن هستیم، وقتی شهر شلوغ شود هر اتفاقی ممکن است. اما گوش شنوایی نیست ... صحنه را متفاوت میبینند.
#رفقایمان؛
👈 نه درکی از قدرت جمهوری اسلامی دارند.
👈 نه درکی از دشمن دارند.
👈 نه درکی از حجم تهاجم دشمن دارند.
👈 نه درکی از دوست دارند!
👈 نه درکی از انقلاب کردن دارند.
👈 نه درکی از فردایِ انقلاب کردن دارند.
👈 نه درکی از خسارتی که به بار میآورند، دارند.
👈 نه درکی از ...
همه اینها را گفتم که در آخرش بگویم #متأسفانه، خود ما نیز خیلی متوجه شرایط نیستیم! همین مایی که امروز جبهه خودی میخوانیمشان.
شخصاً کاری به تحلیلهای صد من یه غازِ این روزها ندارم، اما اگر کسی صحنه را واقعی ببیند، متوجه تحیّرِ تمام دنیا از مدیریت جمهوری اسلامی شده است، از خطاهای جزئی و رسانهای بگذریم ... شاید این حرف برایتان قدری سنگین و غیر قابل پذیرش باشد، قبول ... مشکل از اینجاست که #ما متوجه حجم آتش تهیه دشمن نبوده و نیستیم. صحنه را کلان نمیبینیم. با کلیپ چهار تا مدرسه و دانشگاه به هم میریزیم - که البته همین هم موجب تأسف است اما - متوجه نیستیم تمام دنیا در حال زدن شبانهروز هستند و از استیصالشان رو به کشتهسازی آوردهاند و این نظامِ مظلوم، #مقتدرانه جلوی آنها ایستاده. درکی از قدرت جمهوری اسلامی و ابزارهایش نداریم، درکی از تلاش شبانهروزی برای حفظ امنیت در این سرزمین پهناور نداریم، درکی از آنچه رفقای دیروزمان میگویند نداریم، درکی از مطالباتشان نداریم، درکی از ...
یک مشت کلیگویی کردم که بگویم صحنه را باید درست ببینیم و البته کنار گود نباشیم. وسط میدان باشیم و از گفتگو نهراسیم. برای #قرابت_فکری دوبارهمان تلاش کنیم.
نهایتاً چه باید کرد؟!
باید گفتگو کنیم ...
برای گفتگو باید از پیلهمان خارج شویم، صبر و حلم داشته باشیم، تردید نکنیم اگر با صبوری، گوش فرا دادن و البته ایستادگی درست روی اصولمان وارد گفتگو شویم، حداقل #دلها به هم نزدیک میشوند ... خون بیگناه و خون شهید را همه میفهمند و همه برایش ناراحتند، ولو چند روزی حرف دیگری بزنند
🔴 چرا بدترین فحشها را از دانشگاهها میشنویم؟!
اغتشاشات در دانشگاهها نشان داد که در بخشی از خانوادهها، عمیقاً تمرکز و توجه به #تخصص بر #تربیت غلبه کرده است و ترجیح دادهاند تخصص را به هر قیمتی بدست آورند ولو با #حذف تربیت از زندگی!
پدر و مادر از خرج یومیهشان زدهاند، از وقت و زمانی که باید برای انتقال ارزشها به فرزندشان میگذاشتند کم کردهاند، برای چه؟!
برای اینکه او خوب کنکور بدهد و به دانشگاه خوب برود تا احتمالاً در آینده حرفهای پولسازتر داشته باشد! بدون آنکه توجه کنند جهتگیری فرزندشان به چه سمت و سویی است. لذا با نسلی در خانوادههای انقلابی، مذهبی و نیمهمذهبی! روبروییم که فرزندانشان زمین تا آسمان با آنها متفاوتند.
این تفاوتها گاهی در ظاهر است و گاهی در بنمایههای فکری و گاهی در هر دو!
نکته دردآور هم این است که والدین نه تنها متوجه کوتاهی خود در #مسیر_تربیت نیستند، بلکه در مقابل اصول و ارزشهای متفاوت زندگی فرزندانشان بیتفاوتند! (ریشه این بیتفاوتی در کجاست؟ مینویسم ...)
👈 آنچه عرض شد ارتباط مستقیمی با حاکمیت ندارد و عمدهی بحث در حوزه خصوصی است.
ارتباطات آزاد دختر و پسر در دانشگاهها و سایر فضاها، نتیجه همین بیتفاوتی در مواجهه با مسئله است. این از یک سبک جدید در زندگی پرده برمیدارد ...
شنیدن بدترین فحشها و الفاظ رکیک از دختران دانشجوی شریف و ...، از یک نگاه و #سبک_زندگی جدید در طیفی از خانوادهها حکایت میکند که خطر آن از اغتشاشات این روزها بیشتر است.
باید کاری کنیم. کار ایجابی و کمتر سلبی ...