⭕️ امام جمعه قزوین: اگر قرار است طبری آزاد باشد، پس همه ما را زندانی کنید
🔸️آیتالله عبدالکریم عابدینی:
🔹شنیده شده که طبری با آن پرونده استثنایی و سنگین آزاده شده، یعنی به مرخصی نرفته که لیاقت مرخصی هم ندارد. بنابراین به دستگاه قضائی میگوییم اگر قرار است طبری آزاد باشد، پس همه ما را زندانی کنید؛ چراکه نمیشود طبری آزاد باشد و همه ما خیالمان راحت باشد.
🔹نیروها و عوامل امثال طبری همه جا پیدا میشوند. بنابراین از قوه قضائیه میخواهیم که به طبریهای ریز و درشت اجازه ندهد که به بیتالمال آسیب بزنند و برای رشد امید بین مردم باید چنین اتفاقاتی جبران شود./ تسنیم
🇮🇷
📝 مهمانی بزرگ #غدیر و سرمایه اجتماعی
🍃🌹🍃
🔻در چند ماه گذشته تحلیلهای زیادی راجع به کاهش سرمایه اجتماعی نظام به قلمها آمد تا جایی که برخی ساده اندیشان را دچار توهمات موهوم کرده و سخن از انقلاب(شورش) و ... میکردند.
🔸البته فشارهای اقتصادی و برخی کاستیها آحاد مردم را عصبانی کرده است، اما در کنار آن مسائل، جمعیت انبوهی که از میدان "آزادی" تا میدان "امام حسین ع " را پر کردند، چگونه باید تحلیل کرد؟ آیا این جمعیت خواهان انقلاب جدید از نوع لیبرال آن هستند؟
✅ اما چند نکته:
1⃣ این جمعیت انبوه که با یک فراخوان نسبتا ساده و برای یک ارزش دینی به خیابان آمدند، نشان از ظرفیتهای فراوان نظام برای بسیج مردمی و نمایش انسجام ملی دارد که باید هر از چند گاهی آن را تکرار نمود.
2⃣ حضور افراد با ظواهر مختلف که بدون هیچ گونه تنش و چالشی به یک منظور گرد هم آمده بودند، پادزهری برای دو قطبی سازان جامعه بود.
3⃣ کار رسانه ای و تبلیغاتی روی این مانور بینظیر مردمی باید با شدت و گستره فراوان در دستور کار قرار گیرد.
4⃣ شک نکنید بدخواهان خارجی و خائنان خارج نشین و دنبالههای آنها در داخل در سانهها و روزنامههای خود از فردا دنبال بهانه و موضوعاتی میگردند که این مانور عظیم را بیاثر کنند و اگر بهانه هم پیدا نکنند، آن را خلق میکنند. مراقب کید جدید آنها و ستون پنجم آنها در رسانههای داخلی باشیم.
🔺سخن آخر آنکه: ای علی جان! چه گنجینه بزرگی برای اسلام و نظام اسلامی ایران هستی، کاش دستورات شما را در نهج البلاغه بهتر بفهمیم و حاکمان و شهروندان مو به مو به آنها عمل کنیم.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
🔴آقای عبدالحمید! شما مسئول بسترسازی برای عملیات تروریستی امروز هستید
♦️تسنیم نوشت:اعلام نگرانی و برائت مولوی عبدالحمید، پیش از اینکه نشاندهنده نیت خیرخواهانه او در آرام کردن اوضاع و اذهان باشد، نشاندهنده دستپاچگی وی از این است که آرام آرام نتیجه التهابآفرینی در ماههای گذشته را میبیند و میداند مردم خطبههای التهابآفرین او در نماز جمعه را با اقدامات تروریستی اخیر بیارتباط نمیدانند.
♦️عبدالحمید پس از حادثه حمله به کلانتری ۱۶ زاهدان در ۸ مهر ۱۴۰۱ که در ادامه منجر به شهادت تعدادی از نمازگزاران در مصلی شد، بلندگوهای مسجد مکی را با فرکانس کانونهای ضدانقلاب همسو کرد.
♦️او اگر در توصیه به مردم برای دعوت به آرامش و خویشتنداری صادق بود، این آرامش و خویشتنداری و متانت را ابتدا باید از خود شروع میکرد.
♦️زمانی که بارها نمایندگان رهبر معظم انقلاب برای پیگیری ویژه و فوری به زاهدان آمدند و بیتوجهی کرد. برکناری و محاکمه مقصران حادثه مهرماه زاهدان را دید و ترجیح داد بر آتش فتنه و التهاب بدمد.
♦️نتیجه حرفهایش را هم امروز با ناامنی بیشتر استان و حتی حمله تروریستی نزدیک مسجد مکی دید.
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
دربارهی مرز ایران و عراق هم؛
دعوا سر اروند رود بود
عراقیها میگفتن کلش واس ماس
ایرانیها میگفتن نخیر، باید نصف نصف باشه.
دولت ایران زیر بار نمیرفت تا اینکه نهایتا وزیر امور خارجهشون پا میشه میاد ایران، میره پیش رضاشاه، گریه میفته و میگه؛
ما کشور کوچیک و ضعیف و نحیفی هستیم و حتی از شهرهای ایران هم کوچیکتریم، هیچ درآمدی هم نداریم. شما این همه دریا دارین، ولی عراق بیچارهی بدبخت همین یه راه باریک رو به دریا داره، همینم نباشه خفه میشیم، اینو بدین به ما
رضاشاهم میگه بدین بهشون😐
نهایتا با مالکیت عراق بر ۱۸۰۰ کیلومتر از مناطق نفتی به رسمیت شناخته میشه و اروند رود به عراق واگذار میشه.
حالا داستان مفصلی داره که یبار میگم براتون
و نکتهی جالب دیگه؛
در زمان قاجار بخش وسیعی از خاک ایران تجزیه و جدا شد. قاجارهام هربار جنگیدن ولی شکست خوردن، اینکه چرا شکست خوردن و نقاط ضعفشون چی بود مفصله اما نکته اینه که برای خاک جنگیدن و شکست خوردن.
حتی اسم عباس میرزا پسر فتحعلی شاه هم برای همین به نیکی در تاریخ مونده.
ولی در زمان پهلوی، هیچ جنگی بر سر خاک نشد و هر دو شاه پهلوی با رضایت و بدون هیچگونه مقاومتی دست از خاک ایران کشیدن.
حالا هی به من پیام بدین
قاجار بدتر بود یا پهلوی😒
و نهایتا بعد از حل و فصل اختلافات با هر سه کشور، پیمان سعد آباد به امضای چهار کشور همسایه میرسه.
نکتهی جالب اینه که در کلیهی روند مذاکرات، دولت و وزارت امور خارجه تلاش میکنه منافع ایران رو لحاظ کنه و زیر بار واگذاری خاک از ایران نره، ولی با به نتیجه نرسیدن مذاکرات شخص شاه وارد عمل میشه و دستور مستقیم میده که بدین بره بابا، بحث نکنین🤷
البته که روسهام مناطقی از شمال کشور رو در زمان رضاشاه اشغال میکنن، ولی خب خدابیامرز اصن به روی خودشم نمیاره و اون مناطق هم از ایران جدا میشه. مثل شهرهای بیلهسوار و بهرام تپه در آذربایجان فعلی
ایران و افغانستان هم اختلافات مرزی زیادی داشتن.
رضاشاه میگه یه داور از ترکیه بیاد و بین ما و افغانستان قضاوت کنه. داوره میاد و نهایتا به نفع افغانستان رای میده و نزدیک به ۹۶۰ کیلومتر از خاک ایران تجزیه و به افغانستان واگذار میشه.
سفیر وقت ایران در کابل میگه؛
رای داور ترکی اونقدر به نفع افغانهاست که خودشون هم اینقدر ادعا و آرزو نداشتن😐
اینم باز داستان جذابی داره که توی کلاسهای تاریخ معاصر گفتم ولی باز توی یه مناسبی اینجا هم خواهم گفت.
تقلب هزار داوطلب پزشکی و مهندسی کنکور پارسال محرز شده، ولی چون الان دانشجو هستن دیگه کاری باهاشون ندارن!!
بله عزیزان! اون مسئولین دزد و بیسواد و انگلی که میبینید هم همشون از مریخ میان...
یه شهروند معمولی میره دیوان عدالت اداری و از معاون رییس جمهور ایران بابت نداشتن شرایط قانونی شکایت میکنه
حالا دیوان پس از بررسی اون شکایت، حکم ابطال انتصاب رو داده
اعتراض درست که منجر به نتیجه میشه یعنی چنین کارهایی که جزو افتخارات جمهوری اسلامی است نه شورش ویرانگرایانه اخیر