🔔عملکرد نظام رفاه و تامین اجتماعی زیر ذرهبین
با حقوق و منافع بازنشستگان، در صندوق های مختلف سرمایه گذاری، چه می شود؟
چرا دریافتی عمده بازنشستگان زیر خط فقر است؟
آیا بنگاه های عظیم اقتصادی زیر مجموعه صندوق های بازنشستگی، کارایی، شفافیت و بهره وری لازم را دارند؟
آیا هیات مدیره برخی صندوق ها و بنگاه های بزرگ، حیات خلوت انتصابات رانتی و سیاسی شده است؟
دولت آینده برای اصلاح و افزایش سلامت و کارآیی این ظرفیت عظیم اقتصادی کشور چه باید بکند؟ رفاه و معیشت بازنشستگان چگونه باید بهبود یابد؟
با حضور دکتر سید میعاد صالحی
مدیر عامل سابق صندوق بازنشستگی کشوری و عضو بنیاد ملی نخبگان
💢هژمونی اقتصادی آیندهی جهان، شریک اول تجاری دولتهای عرب خلیج فارس
#چین در حال تبدیلشدن به قدرت بلامنازع اقتصادی جهان است، بهطوری که شریک اکثر کشورهای تاثیرگذار جهانی از شرق تا غرب اکنون چین است. در میان کشورهای منطقه، ایران نسبت به حجم اقتصاد خود کمترین تجارت را با چین دارد.
اکنون حجم تجارت ایران با چین، از کشور کوچکی همچون کویت با 4 میلیون جمعیت هم کمتر است و عموما کشورهای حوزه خلیج فارس مبادلات زیادی با چین دارند.
متاسفانه برخی کارشناسان گمان میکنند که این نکته، عقبماندن ما از بازار تجارت جهانی را نشان میدهد، اما اگر بلندمدت نگاه کنیم و همچنین تجربه تاریخیای که کشورهای مرتبط با امریکا در دوران ماقبل هژمونی آن داشتند را مورد توجه قرار دهیم، متوجه میشویم که ارتباط بیشتر با یک قدرت اقتصادی هژمون، باعث وابستگی کشور و عدم خودکفایی میشود. اگر میخواهیم تبدیل به یک قدرت اقتصادی بشویم، باید مانند چین سعی کنیم در داخل خودمان را قوی کنیم نه اینکه مانند کشورهای کوچک، خودمان را به یک قدرت دیگر بچسبانیم!
#اقتصاد_مقاومتی
🇮🇷 t.me/Ammar_media
💢قانونی کردن مفاسد اقتصادی
(گزیدۀ بیانیۀ حضرت آیت الله #اراکی پیرامون قانون جدید بانکداری)
متأسفانه در جمهوری اسلامی و دیگر کشور های اسلامی به جای طراحی #نهاد_پولی متناسب با نظام اقتصادی اسلام، اکثر تلاش ها به این معطوف شده است که بانکداری غربی با اصلاح ظاهری و طراحی ابزارهای مختلف بر اساس عقود اسلامی عملیاتی گردد.
تجربه نشان دhni که هم به لحاظ شرعی دچار آسیب های جدی و هم به لحاظ آثار اقتصادی دچار «مفاسد فراوان» است.
متأسفانه با وجود این تجربه همچنان مشاهده می شود که ظرفیت های مختلف کشور به جای اینکه معطوف به طراحی نهاد پولی متناسب با نظام اقتصادی اسلام عمل نماید، در صدد #توجیه و تثبیت وضعیت فعلی بانکداری بوده که طرح قانون جامع بانکداری جمهوری اسلامی ایران از این قبیل است.
مهمترین #اشکالات_شرعی از قبیل خلق پول، استفاده از حیل، صوری سازی در عقود، کسب سود با تضمین سرمایه، توزیع ناعادلانه ثروت نه تنها حل نشده بلکه در برخی موارد #قانونی نیز شده است و در مواردی می تواند تبعات زیان باری برای اقتصاد کشور به همراه داشته باشد.
لینک کامل:
mohsenaraki.ir/farsi/بیانیه-حضرت-آیت-الله-اراکی-پیرامون-طرح/
🇮🇷 @Ammar_media
🔔سایهروشنهای انتخابات 1400
🎙 #حسن_عباسی | 31اردیبهشت1400
⏰ بعد از نماز مغرب و عشاء
📍 شهرک شهید محلاتی، مسجد انصارالحسین (ع)
📲 #پخش_زنده از: اینستاگرام | یوتیوب | روبیکا | آپارات | گپ | سروش
▫️ Instagram.com/Hasanabbasi.live
فهرست پخش زنده (Live) برنامههای استاد حسن عباسی را در آدرس زیر ببینید:
sn.andishkadeh.ir
🇮🇷 @Ammar_media
عمارمدیا
💢قانونی کردن مفاسد اقتصادی (گزیدۀ بیانیۀ حضرت آیت الله #اراکی پیرامون قانون جدید بانکداری) متأسفانه
💢 طرح «قانون جامع بانکداری» نگاه تحولی نداشته و اشکالات شرعی دارد
آیت الله اراکی، عضو شورای عالی حوزه های علمیه و مجلس خبرگان رهبری در بیانیه ای پیرامون طرح قانون جامع بانکداری جمهوری اسلامی ایران نوشت:
متأسفانه همچنان مشاهده می شود که ظرفیت های مختلف کشور به جای اینکه معطوف به طراحی نهاد پولی متناسب با نظام اقتصادی اسلام عمل نماید، در صدد توجیه و تثبیت وضعیت فعلی بانکداری بوده که طرح قانون جامع بانکداری جمهوری اسلامی ایران که چند سالی است در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی قرار دارد و کلیات آن یکبار در مجلس دهم و به گونه دیگری در مجلس کنونی به تصویب رسید از این قبیل است.
اگر چه طراحان این قانون تلاش نموده اند برخی از آسیب ها مانند ضعف قدرت نظارتی بانک مرکزی و میزان استقلال آن از دولت و برخی مناشئ فساد در بانکداری را اصلاح نمایند اما متأسفانه نگاه تحولی نداشته و هیچ نشانه ای از حرکت در جهت طراحی نهاد پولی بر اساس نظام اقتصادی اسلام در آن دیده نمی شود و مهمترین اشکالات شرعی از قبیل خلق پول، استفاده از حیل، صوری سازی در عقود، کسب سود با تضمین سرمایه، توزیع ناعادلانه ثروت نه تنها حل نشده بلکه در برخی موارد قانونی نیز شده است و در مواردی می تواند تبعات زیان باری برای اقتصاد کشور به همراه داشته باشد.
🔻مرتبط
🔸 بانک یا ماشین چاپ و تایپ پول؟!
🔸 #آن_روی_سکه
🔸 با سود چنددرصدی نذارنتون سر کار، بچسبید به #ربای_کلان
🔸 چرا قیمت کالاها مدام تغییر می کند؟!
🇮🇷 @Ammar_media
#بانک #خلق_پول #جعل_پول #تورم #ربا_جنگ_با_خدا #انقلاب_اقتصادی #اقتصاد
💢علیرضا #زاکانی در توییتی با اشاره به تصویر بالا نوشت: انتخابات برای آقای #جهانگیری زنگ تئاتر و بازیگری نیست، زنگ حساب است و باید به سوالات جدی پاسخ دهد:
1️⃣ نرخ دلار4200تومانی و آتشزدن میلیاردها دلار
2️⃣ علت نابودکردن سرمایه مردم در بورس
3️⃣ تقلیل ستاد #اقتصاد_مقاومتی به قرارگاه مرغ!
4️⃣ فساد اقتصادی نزدیکان و منصوبان دولت
🇮🇷 @Ammar_media
💢 رمزارزها یا پول پوچ، استراتژی جدیدِ استکبار، برای غارت ثروت ملل و تصفیه بدهی عظیم دلار و یورو
📸 ydac.ir/q02gz
در بازار مبهم #رمزارز ریسک و خطر سقوط قیمت «حتی تا سطح صفر» به سهولت ممکنالوقوع است و به یکباره همه داراییها از دست خواهد رفت. اهرم کنترل این بازار در دست بیگانه است.
برای استفاده از منافع کوتاهمدت و گرفتار نشدن در تور شیطنت شیاطین صهیونیست لازم است ضوابط ذیل رعایت شود.
1️⃣ با توسعه و گرهگشایی فضای کسبوکار حقیقی رغبتی برای اشتغال در بخش مجازی و فضای مجازی باقی نمیماند.
2️⃣ هیچگونه یارانهای برای تولید رمزارز پرداخت نشود و مالیات بر این فعالیت اخذ شود.
3️⃣ هرگونه اشتغال در تولید رمزارزها قانونمند شود و سقف و ظرفیت معینی برای تولید تعریف شود.
4️⃣ در سطح کلان، حداکثر ظرفیت تولید درصد معینی از کل سرمایه در گردش لازم برای مجموع مبادلات سالانه کشور تعریف شود که این رقم نباید از 5 درصد فزونی گیرد. زیرا اقتصاد توان تحمل ریسکی بالاتر از 5 درصد را ندارد. بهخصوص با وجود تنگناهای بخش حقیقی اقتصاد و تولید، متوسط حاشیه سود کمتر از 10 درصد است.
5️⃣ در سطح خرد نیز بنگاههای مواجه با هزینه و درآمدهای ارزی نباید دریافتی و پرداختی آنها بیشتر از 5 درصد باشد.
6️⃣ در کوتاهمدت و در سطح کلان وجود یک سبد -پرتفوی- مرکب از اسعار مانعی ندارد. راهبرد درازمدت حذف دلار و یورو از نظام مبادلات کشور و پیگیری انعقاد قراردادهای پولی دوجانبه و چندجانبه، مبادلات تهاتری و مبادله با اسعار دیگر چون طلا الزامی است.
7️⃣ پول اسلامی بر مبنای «پایه طلا» باید تعریف و رایج شود تا ثبات ارزش پولی حفظ شده و اعتماد عوامل بازار داخلی، مردم و عوامل بازار خارجی جلب و موجب تثبیت نظام مبادلات، تولید، توزیع و مصرف شود.
#پولطلا
🇮🇷 @Ammar_media
💢 با ضرباتی که #روحانی و #ظریف به کشور زدند، 50 سال طول میکشد وضعیت کشور به حالت عادی بازگردد
💬 سیدمحمود #نبویان، نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس:
بر اساس مصوبه #مجلس شورای اسلامی قرار بود که پنجم اسفند ماه 99 کل تحریمها برداشته شود اما دولتمردانی چون روحانی، ظریف و صالحی مذاکرهای را انجام دادند و سه ماه دیگر موعد لغو تحریمها را تمدید کردند
افرادی چون ظریف و روحانی به دنبال لغو تحریمها به صورت گام به گام هستند/ سوال ما از رئیسجمهور و وزیر امور خارجه آن است که چرا اصرار دارند تحریمهای ایران به صورت کامل و یکجا برداشته نشود؟
ظاهراً دولتمردان به دلیل انتخابات 1400 به دنبال لغو تحریمها به صورت گام به گام هستند با این هدف که تا زمان انتخابات بخشی از تحریمها برداشته شود.
آمریکا به دنبال مذاکره برای مذاکره است و هدفش از انجام مذاکرات این است که از ایران امتیاز بگیرد.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ایران حضور دارد/ آنان میتوانند ارزیابی کنند که آیا ما به تعهدات خود در برجام بازگشتهایم یا خیر و این موضوع احتیاجی به مذاکره ندارد./ از سوی دیگر برای لغو تحریمهای ایران هم نیازی به مذاکره نیست.
جای تاسف است که رئیسجمهور و وزیر امور خارجه به دنبال لغو کامل تحریمها نیستند
این جهنم و بلای اقتصادی را با سیاستهای غلط تان سر مردم آوردید و آیا دنبال آن هستید که این شرایط در کشور تداوم داشته باشد و صف مرغ و تخم مرغ و گرانیها ادامه پیدا کند؟ متاسفانه ضعف عملکرد دولت و ضرباتی که روحانی و ظریف به کشور زدند، باعث شد همه چیز در این مملکت نابود شود و 50 سال طول میکشد وضعیت کشور به حالت عادی بازگردد.
اصرار داریم که منافع ملت ایران تامین و تحریمها به صورت کامل و یکجا لغو شود/ راستیآزمایی این مسائل حداقل 6 ماه زمان میبرد
راستیآزمایی عجلهای، معنایی جز باقی ماندن تحریمها ندارد و اینکه یک یا دو بانک با ایران ارتباط داشته باشند و یا اینکه فقط 5 میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده کشورمان آزاد شود، برای ما ارزشی ندارد.
🇮🇷 @Ammar_media