💢آیت الله رئیسی: اینترنت رایگان حق مردم است
#هند امروز اندازه درآمد نفتی ما از اینترنت سود #اقتصادی میبرد و دولت مردمی برای درآمدزایی مردم از اینترنت برنامههای روشنی دارد.
امروزه فضای مجازی و اینترنت تبدیل به یک حق مردم شده است؛ حداقل استفاده از اینترنت برای دهکهای پایین باید رایگان شود.
چرا نگذاریم مردم در این فضای مجازی اشتغال داشته باشند.
مثلاً یک خانم خانه دار آشپزی کند و یک معلم که تولید محتوا انجام میدهد، چرا نسبت به این کاری که انجام میدهد سهم خود را نبرد.
tn.ai/2512852
🇮🇷 @Ammar_media
💢اگر جاافتاده بود که مبنای مشارکت «تکلیف» است نه «حق»، امروز نمیگفتند «مشارکت کم است، چون دعوای جناحی نیست!»
💬 علیرضا #پناهیان در همایش مبلغین - 1400.03.05 - قسمت اول
در جامعۀ ما رسماً توسط برخی فرقههای سیاسی تلاش شده که سیاست از دیانت جدا بشود و سالها کار کردهاند که در این کشور گفته نشود «شرکت در انتخابات یک تکلیف است».
شهید سید محمد باقر صدر، که تنها کسی است که امام برای او سه روز عزای عمومی اعلام کرد، میفرماید تفاوت آزادی در اسلام با آزادی در غرب این است: در غرب آزادی را یک «حق» میدانند، اما آزادی در اسلام یک «تکلیف» است! تو وظیفهات است که خودت را آزاد بکنی. دوزخ الهی منتظر تو خواهد بود اگر اجازه بدهی آزادیت را مستکبران و زورگویان عالم ببرند و بدزدند. این در اسلام «تکلیف» است ولی در غرب «حق» است، و بعد ایشان میفرماید: وقتی گفتند حق است، یعنی آدم میتواند از حق خودش صرفنظر کند.
در کشور ما برای بسیاری از مردم جا انداختند که انتخابات حق است و نه تکلیف، تا در موقع خودش بگویند ما از این حق صرفنظر میکنیم، یا ما دلمان نمیخواهد از حقمان استفاده کنیم، یا ما دلمان میخواهد از این حقمان اینجوری استفاده کنیم. حوزۀ علمیه و ما طلبهها هم موفق نبودیم جلوی این تحریف بزرگ را بگیریم.
اینقدر موضوع حق را در مقابل تکلیف قرار دادند تا تکلیف به محاق برود و اصلاً دِمُده بشود، و بیکلاسی تلقی بشود که کسی بگوید «انتخابات تکلیف الهی است». حتی انتخابات را یک تکلیف اجتماعی و عقلانی هم نمیخواهند معرفی کنند تا در فرهنگ سیاسی جامعه دلبخواهیها در انتخابات تعیینکننده باشد.
ضرورت انسانی و الهی شرکت در انتخابات را انکار و پنهان میکنند و انتخابکردن را امری عقلانی معرفی نمیکنند، تا بتوانند به موقع، با عوامفریبی در انتخاب مردم تأثیر بگذارند و منافع ملت را چپاول کنند. اینها پایههایی است که باید درست بشود.
انتخابات را در ذهن مردم طوری جا انداختند که انگار طرف میخواهد رنگ لباسش را انتخاب کند! مگر شما در انتخاب مرجع تقلید میتوانید دلبخواهی از روی قیافه یا هنر سخنوریِ او انتخاب کنید؟
الان طوری شده که میگویند «اگر تنوع در نامزدها نباشد، مشارکت پایین میآید» بله تنوع اثر دارد ولی به چه قیمتی؟ آیا واقعاً باید افراد بدون صلاحیت با انواع ترفندهای دروغ و دغل وارد بشوند تا مشارکت افزایش پیدا کند؟! ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. اما مگر کسی که محکمتر فحش بدهد و بدتر تیکه بیندازد، بهتر کار میکند؟! دیدید که مملکت را این جماعتِ تیکهبینداز و عوامفریب به چه روزی رساندند.
اگر در مناظرهها، تیکه انداختن و فحشدادن، بیشتر از «داشتنِ برنامه» نقش دارد و مناظرهگری مهمتر از داشتن برنامه است، پس ما هنوز به انتخابات حقیقی نرسیدهایم. اگر حتماً و حتی با زیر پا گذاشتن قانون، باید همۀ فرقههای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، پس هنوز به انتخابات مطلوب و صحیح نرسیدهایم.
در یک جامعه سالم، برای یک انتخابات حقیقی، اصلاً تبلیغات زیادی مضر است، اغواگری هم ممنوع است، چهرسد به دوقطبیسازیهای کاذب که بدتر از همه است. انتخابات حقیقی، انتخاباتی است که بستر انتخاب صحیح برای مردم پدید بیاید.
اگر در جامۀ ما جابیفتد که اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف است، آنوقت دچار خیلی از این چالشها نمیشویم، مثلاً اینکه الان برخی میگویند «از همۀ فرقههای سیاسی حضور ندارند!»
خب همۀ فرقههای سیاسی آدمهای دارای صلاحیت میفرستادند! آیا نمیتوانستند کسانی را بفرستند که عزیزترین کسانشان مقیم کشورهای استکباری نباشند؟ این دیگر تقصیر نظام که نیست! مردم که نباید تاوانش را پرداخت کنند!
اصل مشارکت و مسئلۀ انتخابات نباید تحت تاثیر جنگ و دعوای فرقههای سیاسی مخرب قرار بگیرد. انگیزۀ مشارکت باید یک انگیزۀ سالم انسانی و الهی باشد تا جامعه به سعادت و به منافع خودش برسد.
🇮🇷 @Ammar_media | @Panahian_ir
💢 این انتخابات، فصلی ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دوقطبیسازی دروغین در آن نباشد
انتخاباتی که رقابت تندِ جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود
💬 علیرضا #پناهیان در همایش مبلغین - 1400.03.05 - قسمت دوم
اتفاق خوبی که در این انتخابات افتاده این است که رقابت بین نامزدها، رقابت تند دوقطبی نیست. اگرچه رقابت بین برخی جریانهای مختلف سیاسی هست. چرا این خوب است؟ برای اینکه انتخاباتی که رقابت تند جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود؛ به دلائل مختلف.
جناحکشی سیاسی، دو قطبیسازی کاذب و دروغین، مثل دوقطبی اصلاحطلب و اصولگرا-که کاملاً دروغین است- موجب میشود هیچوقت از مردم جامعه، رأی خوب بیرون نیاید. چون طرفداران هر دو جناح مجبورند به «مقبولترین» فرد رأی بدهند نه لزوماً «شایستهترین» فرد.
در صورتی که انتخابات، شدیداً دو قطبی شود، مردم برای پیروزی بر رقیب رأی میدهند نه بر اساس شایستهسالاری. خُب این چه طرز رأیدادن است؟ بگذارید مردم واقعاً تشخیص بدهند کدام فرد برای مدیریت کشور شایستهتر است؟
این انتخابات یک فصلی را ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دعواهای جناحی و دوقطبیسازیهای کاذب و دروغین در آن نباشد.
هرچند اگر دعواهای انتخاباتی شدید باشد، نامزدها جنجالآفرینی میکنند و هیجان انتخابات بیشتر میشود، اما نوعاً انتخابهای خوبی را بهدنبال نخواهد داشت. در هیجانات برآمده از منازعات تند انتخاباتی، هم رشد سیاسی اتفاق نمیافتد و هم معمولاً هر کسی بیشتر دیگران و یا نظام را تخریب کند، رأی میآورد، نه کسی که توان بیشتری برای حل مشکلات دارد.
متاسفانه برخی افراد دلسوز هم میگویند که الان انتخابات رقابتی نیست! درحالیکه واقعاً رقابت بین افراد دارای سلایق مختلف هست. بله، برخی جریانها نماینده در بین کاندیداها ندارند که باید به فکر میبودند و اشخاص واجد صلاحیتهای اولیه را وارد انتخابات میکردند.
بله؛ اینبار رقابت بین جناحهای کاذب، و بین کسانی که میخواهند با اغواگری و تخریب در مناظرات شرکت کنند، وجود ندارد، اما باز هم اختلاف نظر بین نامزدها و اختلاف بین مشیِ مدیریتی آنها بهطور جدی وجود دارد.
اگر ما بدون این دوقطبیهای کاذب و هیجانهای تند جناحی، و علیرغم عملیات روانی دشمن، یک انتخابات پرشور داشته باشیم برای ایجاد تحول در جامعه، واقعاً بُرد کردهایم و مردم پیروز شدهاند.
اینبار رقیب اصلی همه نامزدها، دشمنان انتخابات هستند که میخواهند به بهانۀ نبود رقابت شدید و تندِ دوقطبی، مردم را از شرکت در انتخابات دلسرد کنند. دشمنان جمهوریت نظام همانها هستند که میگویند اگر ما یکبار در انتخابات نباشیم دیگر دمکراسی نیست.
همه میدانند اینهایی که فریادشان درآمده است که «وای جمهوریت نظام از بین رفت!»، نامزدهای مورد نظرشان که تایید صلاحیت نشدند، در نظرسنجیها مجموعاً ده درصد آراء را هم ندارند.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 بهمناسبت بهرسمیت شناختن رمزارزها بهواسطه اقدامات بانک مرکزی و دولت؛ خطرناکترین نوع از ارزهای غیرکاغذی، کریپتو کارنسیها هستند
کریپتوکارنسیها، پول بدون پشتوانه با منشاء رمزگونه هستند که بدترین و خطرناکترین نوع از این دست ارزها به حساب میآیند. این مدل از ارزها که از نظر اقتصادی #کارنسی هستند و از نظر فنی کریپتو، نه پشتوانه اقتصادی مثل #طلا و یا نفت دارند و نه منشاء مشخصی!
#رمزارز بهطورکلی به دو دسته توکن و کوین تقسیم میشوند. ارزهایی که شبکهی بلاکچین مجزا ندارند و از شبکههای ارزهای دیگر برای گسترش استفاده میکنند، توکن -Token- هستند. کوین -Coin- رمزارزهایی هستند که شبکه مستقل دارند و به هیچ بستری وابسته نیستند، مانند اتریوم و بیتکوین.
🔻 ما از چالهی کارنسیهای کاغذی که ویژگی اصلی و مخفیشان «بدون پشتوانه بودن» میباشد، نباید به چاه رمزارزها که ابایی از «پشتوانه نداشتن» ندارند، بیفتیم.
🇮🇷 @Ammar_media
💢شعبده بانکداری بدون ربا!
این قبض واریز قسط وام مسکن یک جانباز است.حالا با هم کمی حساب کتاب می کنیم.
اصل وام: 72 میلیون تومان
سود اعلامی بانک و بنیاد شهید: 4٪ یعنی 2،880،000 تومان
خب پس مجموع بازپرداخت وام و سودش باید بشود چقدر؟ 72000000×0/04= 74،880،000 تومان
حالا طبق اطلاعات این قبض این جانباز تا امروز 77 قسط 436،300 تومانی پرداخت کرده یعنی 33،595،100 که با احتساب جریمه های دیرکرد ( که به فتوای مراجع حرام است) طبق قبض فوق شده 33،880،649،5
حالا اصل وام و سود آن را از مبلغ پرداخت شده کم می کنیم تا مبلغ باقیمانده اقساط وام مشخص شود:
74،880،000 _ 33،595،100 = 41،280،900
حالا نوبت به شعبده بازی بانک از طریق کلاه گشاد بانکداری بدون ربا می رسد.
با حساب 4٪ اقساط باقیمانده 41،280،900 تومان شد ولی با شعبده بانک شد 71،116،899،9 یعنی اولا گویا این جانباز تا حالا فقط 2 قسط پرداخت کرده و 75 قسط پای سود بانک رفته و ثانیا سود حقیقی بانک 60،62 درصد است !!
٪4 کجا و 60٪ کجا؟ و بیچاره جانباز که با این اجحاف و ظلم در جامعه هم متهم می شود به سهمیه و ....
افشاگری یک کارشناس اقتصاد از #خیانت_بانکها در حق مردم
#بانک #خلق_پول
🔔 صدا و سیما بالاخره تغییر زمان مناظراهها را قبول کرد؛ 15 خرداد اولین مناظره
پیش از این رنجبران، مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما گفته بود که تغییری در زمان پخش مناظرات ایجاد نشده است.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 #زاکانی: سر مبادله جاسوس آمریکایی، جیسون رضائیان به جای 400 میلیون دلار یک میلیارد 700 میلیون دلار گرفتیم
💬 نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری:
هیچ گاه مخالف مذاکره نبوده ایم ولی با تصمیم 20 دقیقه ای برجام به شکل غیر کارشناسی مخالفیم.
ابزار آمریکا برای لغو تحریم ها کنگره بود ولی در کشور ما مجلس 20 دقیقه ای به منافع ملی توجه نکرد و خواست غربی ها را اجرا کرد.
در مبادله جاسوس آمریکایی جیسون رضائیان به جای 400 میلیون دلار یک میلیارد و 700 میلیون دلار گرفتیم.
در سیاست خارجی دیپلماسی فعال و هوشمند مد نظر ماست و به دنبال انفعال نیستیم.
🇮🇷 @Ammar_media
💢پایان 34 ماه جنایت
(این یادداشت، انتخاباتی نیست)
ولایت آقای همتی بر #ارزش_پول ایرانیان که از مرداد1397 آغاز شده بود -پس از 34 ماه- در خرداد 1400 پایان یافت.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا در سلسله یادداشت های «به همت آقای همتی» و همچنین در دو نامۀ سرگشاده، ضمن هشدار نسبت به عواقب جنگ با خدا ، راهکار عملیاتیِ «پولطلا» را تبیین نموده است.
🔍بخشی از جنایات بانکی در این دورۀ 34 ماهه به شرح زیر است :
1️⃣خلق پول وحشیانه و دزدی از ارزش پول همۀ ایرانیان
2️⃣ربای سازمان یافته و اذعان به نرخ بهره به جای سود
3️⃣رکوردشکنی تورم شصت سال گذشتۀ ایران
4️⃣افزایش شکاف طبقاتی و انتقال ثروت فقرا به اغنیا
5️⃣بیکار کردن بخش زیادی از جامعه با تحمیل رکودتورمی
6️⃣خرج کردن از جیب آیندگان با استفاده از اوراق بدهی
7️⃣ایجاد نوسانات کاذب در بورس با دستکاری نرخ بهره
8️⃣تضعیف شدید صادرات با ایحاد موانع پولی و ارزی
9️⃣پرداخت میلیاردها دلار رانت ارز 4200ی برای واردات
🔟زیانده کردن تولید کالاهای اساسی در ایران
البته نقطه عطف همۀ موارد فوق در 28دیماه98 رقم خورد. آنجا که در اقدام مشترک همتی-روحانی، از «ربای اورجینال» در عملیات بازار باز OMO رونمایی گردید.
⛔️متاسفانه با این بدعت، دولتها به خرج کردن از جیب آیندگان عادت میکنند.
پایان یکی از کثیفترین ادوار سیستم بانکی را به مردم شریف ایران #تبریک عرض مینمائیم.
🇮🇷 @Ammar_media | @MataNevesht
💢 تحریم بانکی ایرانیان خارج کشور
یک ایرانی ساکن لبنان: بانکهای خودمان، ما را تحریم کردهاند. به بهانههای مختلف خدمات برای ما قطع شده است. به کسی رای ندهید که با شعار رفع تحریمها، خودش عامل #تحریم باشد. تازه این تصویر برای بعد از کلی تلاش فنی برای گول زدن شبکه با استفاده از پراکسی و... بود که فکر کند از داخل ایران هستیم!
@LIBANIRAN
🇮🇷 @Ammar_media
💢 #رئیسی: امکان کاهش جدی تورم و گرانی وجود دارد
مشکلات موجود را حاصل بیبرنامگی و عمل نکردن به برنامه میدانم. ما سه برنامه را برای کاهش هزینهها در نظر گرفتیم. برنامه اول کنترل #تورم، دوم تامین #مسکن و سوم نظام #سلامت.
ما طرح داریم که چگونه #نقدینگی را به سمت تولید هدایت کنیم. ما معتقدیم امکان کاهش جدی نرخ تورم و گرانی وجود دارد. ارز 4200 تومانی به جیب افراد خاصی رفته است.
🇮🇷 @Ammar_media
🔔 تغییر زمان مناظرههای انتخاباتی؛ 15 خرداد اولین مناظره
پیرو مصوبه جدید کمیسیون تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که نهم خرداد به ریاست وزیر کشور برگزار شد زمان برگزاری مناظرههای انتخاباتی تغییر کرد و زمان مناظرههای مذکور برای روزهای شنبه 15 خرداد، سه شنبه 18 خرداد و شنبه 22 خرداد تعیین شد.
🇮🇷 @Ammar_media
💢سال 92 و 96 با تصویرسازی دروغین از دوره ریاست جمهوری جلیلی و رئیسی، ناجوانمردانه مردم را از آنها ترساندند و قدرت را قبضه کردند.
میگفتند با جلیلی دلار میشود 5 هزارتومان، با رییسی 8 هزار تومان! اما کسی که دلار را کرد 25 هزار تومان حالا کاندید شده و میگوید منجی ملت هستم! https://t.co/njLYBIpRe7
🇮🇷 @Ammar_media