─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
🌘(2).#رسیدن_مسلم_بن_عوسجه_به_سپاه_امام_حسین_علیه_السلام
▪️در این روز بود كه خبر رسیدن مسلم بن عوسجه كه شبانه از كوفه به كربلا آمده و خود را به سپاه امام رساند، یاران را خوشحال و شادمان كرد.
🕯مسلم اولین شهید عاشوراست. پیرمردی بزرگوار از طایفه بنیاسد و از چهرههای درخشان كوفه و از هواداران اهل بیت علیه السلام بود.
🕊او از اصحاب پیامبر صلوات الله علیه و از مسلمانان باسابقه به شمار میرفت و از آن حضرت هم روایت شده است كه پارسا، شجاع و سواركاری نامی بود.
┄─┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅─
─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
🌘(3).#ملاقات_امام_حسین_علیه_السلام_با_ابن_سعد
▪در شب هفتم امام حسین علیه السلام ملاقات وگفتگو کردند. خولی بن یزید اصبحی چون عداوت شدیدی با امام حسین علیه السلام داشت ماجرا را به عمر سعد گزارش داد
☄و آن ملعون نامه ای برای عمر سعد نوشت و او را از این ملاقات ها بر حذر داشت و دستور منع آب را صادر کرد.۱
┄─┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅─
─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
🌘(4).#روز_حضرت_علی_اصغر_علیه_السلام
▪️از قديم الايام اين روز را متعلق به حضرت علی اصغر علیه السلام، كوچكترين سرباز سپاه امام حسين علیه السلام ، میدانند، كه يكی ازمصائب نا گوار و سوزناك واقعه كربلا شهادت حضرت علی اصغر علیه السلام است.
🕯روزی کمیت ،شاعرمعروف به حضور حضرت صادق علیه السلام رسید،
👤حضرت فرمود:یا کُمَیتُ اَنشِدنی فی جَدِّیَ الحسین علیه السلام فَلما اَنشَدَ کُمَیتُ اَبیاتاً فی مُصیبه الامام علیه السلام بَکیَ الامام بُکاء ًشدیداً وبَکَت النِّسوه و اهل حریمه وصَحنَ فی حجرا تهن
کمیت ! درباره جد ما حسین علیه السلام شعری بگو،
┄─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
▪همزمان با سرودن شعر، امام صادق به شدت گریه کرد با نوان وا هل خانه نیز در اتاق خودشان ناله زدند واشک ریختند.
🕊اِذ خَرجت جارِیَه مِن خَلفِ الَّستر مِن حُجَرات الحَرم وفی یَدِها طفلٌ صغیر رَضیعٌ فَوَضَعَته فی حِجرِ الاِمام فاَشتَدَّ حینئذٍ بُکاء الامام فی غایهِ الاِشتداد وعَلا صَوته الشریف و عَلَت اَصواتُ النِّساء الطاهرات خلف الاَستارِِمِن الحجرات
☄در این زمان بانویی که کودک شیر خواری به دست داشت از اتاق بیرون آمده و کودک را در دامان امام علیه السلام قرارداد، گریه امام این بار بیشتر شده وصدای شریفشان بلند شد وبانوان در خانه نیز به صدای بلند گریستند..
┄─┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅─
─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
◾️ظاهرأ منظور از این کار یادآوری شهادت علی اصغر وسنگدلی قاتل وی حرمله بن کاهل اسدی بوده است.
👤مرحوم حائری ما زندرانی در کتاب معالی السبطین آورده که:ازبقراط حکیم پرسیدند در ذائقه ا نسان چه چیزی ازمرگ تلخ تر است؟
🗣گفت...تلخ تر از مرگ در ذائقه ا نسان کریم این است که از شخص لئیم حاجتی بخواهد
🕯فَما حال الحسین الکریم بن الکریم حینَ رَفع رَضیعَه علی یَدیه و طَلب لَه جُرعَه مِنَ الماء مِن اللؤماء اللُّعَناء اَهل الکوفه
⛈پس چگونه بود حال حضرت حسین، این کریم فرزند کریم آن زمانی که کودک شیر خوار خود راروی دو دست بلند کرد و برایش جرعه آب ،از کوفیان پست ولعنت شده خواست
┄─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─
─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
▪با به شهادت رسیدن جوانان بنی هاشم ویاران حضرت حسین علیه السلام، امام خود، با تمام وجود برای رزم با دشمن، به سویشان رفت در حالیکه بانگ می زد:
🕯آیا مدافعی هست که از حرم رسول خدا صلی الله علیه وآله دفاع گند؟آیا موحدی هست که به خا طرما از خدا بترسد؟ آیا فریاد رسی هست که با امید به خدا به فریادما برسد؟آیا یاوری هست که با امید به آنچه در نزد خداست به یاری ما بشتابد؟
☄در این هنگام از میان بانوان در خیمه شیونی بر خاست پس امام علیه السلام به کنار خیمه رفته وخطاب به زینب فرمود کودکم را بیاور تا با او خداحافظی کنم
┄─┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅─
─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
◾️حضرت کودک را گرفت تا ببوسد در این زمان حرمله بن کاهل اسدی لعنه الله علیه به سوی او انداخت تیر به گلویش نشست وآن را برید
🕯پس حضرت به زینب فرمود او را بگیر. سپس خون را در هردودست جمع کرده و به سوی آسمان پاشید وفرمود:آنچه بر من وارد آمد برایم آسان است، چون در محضر خدا است.
👤قالَ الْباقِرُ عَلیه السلام : فَلَم یَسقُط مِن ذلکَ الدَّمِ قَطرَه الی الارض...حضرت امام محمد باقر علیه السلام فرمود: که قطره ای از آن خون بر زمین نیفتاد
⛈وقال اِبنُ نما: ثُم حَمَلَه فَوَضَعه مَعَ قَتلی اَهْلبَیته...سپس امام علیه السلام علی اصغر را برده ودر کنار شهدای بنی هاشم قرار داد
🕯پایان قسمت پنجم🕯
┄─┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅─
─══┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
📚#منـــــــــابـــــــع
📕انساب الاشراف ، ج 3 ، ص 180.
📗ارشاد شیخ مفید ، ج2 ، ص86
📘قلائد النحور:ج محرم وصفر،ص۶۳٫
📔معالی السبطین:ج۱ص۳۱۵٫
📓الوقایع و الحوادث:ج۲ص۱۵۳٫٫
📘فیض العلام:ص۱۴۶٫
┄─┅═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅─═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
مــــــا شیعــــهزادهایم و
همـــــین اعتبــــار ماست
در راه دوست، دادن جـــــان
افتخـــــــــــــار مـــاست
هرگز به زیر بیرق دشمن نمیرویم
تا پرچـــــم عزای حسینی
کنـــــــــار مــــــاست
پایان قســـــمت هفتم
التمـــــاس دعــــا
یا حسیــــــــن
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
🇮🇷#ما_ملت_امام_حسینیم
🔍☆◁#کنفرانس
📓☆◁#جوانان_امت_امام_حسین_علیه السلام_عاشق_شهادت_هستند
🔖☆◁قسمت #هشتم
⏰ساعت:19/00
🗒تاریخ:1400/05/21
👤ارائه:جناب استاد #بابایی
🗣◁طرح سوال
🆔 @ilyan313
🆔@ammareyon
🚫#کپی برداری از #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها وگپشن ها بدون اجازه #جایز_نیست
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🏴#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت
جناب استاد #بابایی
وشمـــا گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁#کنفــــــــرانس
📖☆◁# جوانان امت
امام #حسین علیه السلام
#عاشق شهادت هستند
🔖☆◁#قسمت هشتم
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استـــــــاد #بابایی
ضمـــــن سپـاس فراوان
درخدمتتـــــون هستیم
لطفا شـــروع بفرمائید ...
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁شب هشتم
#جوانان امت ا#مام حسین علیه السلام #عاشق_شهادت هستند
▪در تمام حرکت هاي بزرگ اصلاح طلبانه و انقلاب هاي رهايي بخش حساس ترين مسئوليت ها بر عهده نيروهاي توانمند جوان قرار داده مي شود. در نهضت عاشورا نيز مهمترين و سرنوشت سازترين نقش ها را نيروهاي جوان عهده دار بودند که طي آن هفتاد و دو تن از بهترين مردان شهيد شدند.
☄در دوران حکومت اموي، به دليل تبليغات زهرآگين عليه خاندان پيامبر صلي الله عليه و آله، تشخيص حقانيت امام حسين عليه السلام کار آساني نبود. حتي بسياري از سياست مداران بزرگ تحت تاثير وضع حاکم، قيام آن حضرت را مورد انتقاد قرار مي دادند. در چنين موقعيتي عده اي از جوانان بابصيرت نسبت به ضرورت قيام امام حسين عليه السلام، بدون هيچ ترديدي، با تمام وجود به حمايت از او پرداختند.
─┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁بارزترين صفت جوانان کربلا، وفاداري آنان به امام زمان شان است که در سخت ترين شرايط، حاضر نشدند محمد خود را با امام، نقض کنند.امام صادق عليه السلام با اشاره به نهايت وفاداري علمدار کربلا فرمود: شهادت مي دهم که در برابر جانشين رسول خدا صلي الله عليه و آله همواره تسليم بودي... هميشه به جهت خدا وفادار ماندي و لحظه اي از خيرخواهي براي او کوتاهي نکردي
🌤از ويژگي هاي ديگر ياران امام حسين عليه السلام به ويژه جوانان کربلا، آراستگي به فضيلت ادب است. در اين ميان، قمر بني هاشم داراي منزلي خاص است. حضرت عباس عليه السلام بدون اجازه در کنار امام حسين عليه السلام نمي نشست؛ هنگامي که در حضور برادر مي نشست، همانند يک بنده در مقابل مولاي خود بر روي دو زانو در کمال تواضع مي نشست.
─┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁يکي ديگر از ويژگي هاي جوانان کربلا، جوانمردي و از خودگذشتگي آنان است. در بين اين جوانان، حضرت ابوالفضل در جوانمردي زبانزد است. هنگامي که عباس تنهايي امام را ديد، اجازه خواست تا عازم ميدان شود. امام از او درخواست کرد تا براي کودکان حرم کمي آب تهيه کند. مشک و نيزه اش را برگرفت و پس از شکستن محاصره فرات، وارد آن شد. براي لحظه اي قصد آشاميدن آب جاري فرات کرد، اما عطش امام و اهل او را از نوشيدن آب بازداشت.
▪ ویژگی دیگر اصحاب امام حسین علیه السلام پاسداري از احکام الهي و پافشاري بر ارزش هاي اصيل ديني است. مثلا در هنگام ظهر در بحبوبه جنگ، دست از جنگ برداشته و مشغول نماز مي شوند.
─┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁وهب جواني بيست و پنج ساله بود که بعد از اجازه از امام حسين عليه السلام، به ميدان تاخت و با رشادت عجيبي مي جنگيد، به طوري که نوزده سواره و بيست پياده را کشت. آن گاه هر دو دست او را قطع کردند. او هم چنان جنگيد تا او را اسير کرده و نزد عمر سعد آوردند. عمر سعد که صلابت و دلاوري او را ديده بود، به او گفت: ما اشد صولتک: «چقدر صولت و رشادت سختي داري؟». سپس دستور داد گردنش را زدند.
─┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁عباس بن علي عليه السلام پدرش اميرالمؤمنين عليه السلام، مادرش فاطمه ام البنين و کنيه اش ابوالفضل است.عباس جواني دلاور، زيبا و بلند بالا بود. وقتي که سوار اسب مي شد، پاهايش به زمين مي رسيد. او علاوه بر مزاياي جسمي، از نظر ملکات روحي و کمالات نفساني نيز بعد از برادرش امام حسين عليه السلام در ميان همه جوانان و رجال اهل بيت عليه السلام نظير نداشت. در جنگ هاي صفين و نهروان در رکاب پدر بزرگوارش مشارکت داشت. به خاطر سيماي جذاب و نورانيش، او را «قمر بني هاشم » مي خواندند و به خاطر آوردن آب به خيمه ها، «سقا» لقب يافت.
─┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁امام سجاد عليه السلام مي فرمايد: «خدا رحمت کند عمويم را که جان خويش را در راه برادرش فدا کرد تا آن که دست هايش قطع شد. خداوند دو بال به او داده است که به وسيله آن با فرشتگان در بهشت پرواز مي کند. چنان که خداوند براي جعفر بن ابي طالب قرار داده است». وقتي که امام حسين عليه السلام بر بالين خون آلود حضرت عباس عليه السلام حاضر شد، فرمود: الان انکسر ظهري و لت حيلتي.حضرت ابوالفضل در کربلا سي و چهار ساله بود.
─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁علي بن حسين عليه السلام امام زين العابدين: امام سجاد عليه السلام در حادثه کربلا بيست و دو ساله بود و آن روزها بيمار بود. همين بيماري نيز باعث گرديد که وي از خطر کشته شدن نجات يابد و دودمان پيامبر صلي الله عليه و آله در روي زمين باقي بماند.حضرت امام سجاد عليه السلام مصائب و مشکلات و اذيت هاي بسياري را تحمل کرد و با سخنراني ها و افشاگري هايي در مجالس عبيدالله زياد و يزيد بن معاويه، باعث زنده نگاه داشته شدن عاشورا و به لرزه در آمدن پايه هاي حکومت اموي گشت.
─┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁علي بن الحسين علي اکبر عليه السلام، پدرش امام حسين عليه السلام، و مادرش ليلي دختر ابي مره مي باشد. به علي اکبر معروف بود و از حيث شجاعت و نبوغ، بهترين يادگار جدش علي بن ابيطالب بود و از لحاظ چهره زيبا و تناسب اندام و خوي نيکو و گفتار نغز از همه کس به جد بزرگوارش رسول اکرم صلي الله عليه و آله شبيه تر بود. نخستين شهيد از بني هاشم در روز عاشورا بود که جسد مبارکش قطعه قطعه گرديد و نزديکترين شهيدي است که در کنار امام حسين عليه السلام دفن شده است. سن او را از هيجده سال تا بيست و هفت سال نقل کرده اند.
─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁جعفر بن علی عليه السلام: پدرش اميرالمؤمنين عليه السلام و مادرش فاطمه ام البنين مي باشد. امام علی عليه السلام به واسطه علاقه و محبتي که به برادرش «جعفر طيار» داشت، نام فرزندش را «جعفر» نهاد.امام حسين عليه السلام به وي فرمود: به کارزار بشتاب تا تو را مانند دو بردارم °عبدالله و عثمان° شهيد ببينم. وي در هنگام شهادت. نوزده سال داشت. اين سه برادر و حضرت عباس عليه السلام، امان نامه شمر °عنة الله عليه° را رد کردند و امام حسين عليه السلام را تنها نگذاشتند.
👤ابوبکر بن علی علیه پدرش علی علیه السلام و مادرش ليلي دختر مسعود بن خالد بود. او را «محمد اصغر» و يا «عبدالله» مي خواندند. او در روز عاشورا پس از کارزار با دشمن، به محاصره در آمده و به شهادت رسيد. نوشته اند: جسد بي جان او را در آب راه خشکي در کربلا يافتند.
─┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁عثمان بن علی: پدرش علي و مادرش ام البنين است. به خاطر علاقه شديدي که حضرت علي عليه السلام به «عثمان ابن مظعون » داشت، نام فرزندش را عثمان گذاشت. وي دومين فرزند ام البنين است که در روز عاشورا به شهادت رسيد. او به هنگام شهادت نوزده ساله بود
👤ابوبکر بن الحسن عليه السلام: پدرش امام حسن مجتبي عليه السلام و مادرش، کنيز آن حضرت بود. او از مدينه همراه عمويش امام حسين عليه السلام به کربلا آمد و بعد از شهادت برادرش قاسم، به ميدان آمد و جنگيد تا به فيض شهادت نايل گشت.
─┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁قاسم بن الحسن عليه السلام: پدرش امام حسن مجتبي عليه السلام و مادرش «رمله » مي باشد. در شب عاشورا در پاسخ امام حسين عليه السلام که فرمود: «مرگ در نظر تو چگونه است؟» گفت: «شيرين تر از عسل ». او پس از اصرار زياد از امام حسين عليه السلام اجازه به ميدان رفتن گرفت او کارزار سختي نمود و با اين که نوجواني کم سن و سال بود، پس از کشتن سي و پنج نفر از دشمنان، در نهايت بر اثر ضربت شمشير نقش بر زمين گشت و به شهادت رسيد. سن او سيزده سال بود.
─┅═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁عبدالله بن الحسن عليه السلام: پدرش امام حسن مجتبي عليه السلام و مادرش، دختر شليل بن عبدالله مي باشد. عبدالله در کربلا نوجواني بود که به سن بلوغ نرسيده بود و چون عمويش حسين عليه السلام را زخمي و بي ياور ديد، خود را به آن حضرت رسانيد و گفت: «به خدا قسم از عمويم جدا نمي شوم». در آن هنگام شمشيري به طرف امام حسين عليه السلام روانه شد. عبدالله دست خود را سپر شمشير قرار داد و دستش به پوست آويزان شد و فرياد زد: «عموجان »! حسين عليه السلام او را در بغل گرفت و به سينه چسبانيد و فرمود: برادرزاده! بر اين مصيبت که بر تو وارد آمده است، صبر کن و از خداوند طلب خير نما، زيرا خداوند تو را به پدران صالحت ملحق مي کند. ناگاه حرمله بن کاهل تيري بر او زد و او در دامان عمويش حسين عليه السلام، به شهادت رسيد. وي نوجواني يازده ساله بود.
─┅═༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌖◁عون بن عبدالله: پدرش، عبدالله و مادرش حضرت زينب عليهاالسلام است. او در اوائل راه مکه به کربلا، در «وادي عقيق » به امام حسين عليه السلام پيوست. او در روز عاشورا به ميدان نبرد تافت و شمشير زد تا به شهادت رسيد. مي نويسند: تا خبر شهادت او به پدرش عبدالله رسيد، گفت: به خدا قسم، شهادت پسرم در رکاب حسين عليه السلام مصيبت مرا آسان مي کند
👤محمد بن عبدالله: پدرش، عبدالله و مادرش خوصاء مي باشد. او با برادرش «عون » در راه مکه به کربلا در «وادي عقيق » به امام حسين عليه السلام پيوست و در روز عاشورا قبل از برادرش عون به ميدان رفت و به شهادت رسيد. وقتي خبر شهادت او به پدرش عبدالله رسيد، گفت: اگر چه من توفيق ياري حسين را نيافتم، ولي با تقديم پسرانم او را ياري کردم.
─┅═༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═┅─